JKaradakov, η himela
ποτέ δεν είπε ότι είναι σίγουρη με την ενοχή της Μελανίας και μάλιστα αποδεικνύεται στο παρακάτω ποστ.
Όταν την ψήφισε, όπως εγώ και ο Χουακίν δεν δηλώσαμε ποτέ σίγουροι 100% για την ενοχή της Μελανίας αλλά βασιστήκαμε πάνω σε συγκεκριμένα επιχειρήματα.
Εσύ είπες για την Μελανία απλά να δούμε τα ποστ της και θα καταλάβουμε τι ήταν, γιατί εσύ ξέρεις ήδη τι είναι. Υπάρχουν 2 σενάρια ή είδες όνειρο ή έχεις κάποια γνώση ή διαφορετικά θέλεις να απομακρύνεις τις υποψίες μας από αυτήν. Χμμμ αυτό πιστεύω πως θα φανεί στην πορεία και για ποιον λόγο η τόση βεβαιότητα.
Καλημέρα σας!
Θέλω να πω οτι (οκ, είναι κάπως κουφό) αλλά εκ των υστέρων δεν είμαι 100% σίγουρη οτι η Μελανία ήταν μαφιόζα. Δε θα το δικαιολογήσω, απλά αφήνω ένα ερωτηματικό. Ίσως βέβαια τα αλλοπρόσαλλα μηνύματά της στο τέλος να ήθελαν να μάς κάνουν να αμφιβάλουμε και να είχε δόλο. Όπως κι αν έχει εγώ ζητάω αν πάρετε τυμβωρυχία οι πολίτες να την παίξετε στον Ντιουμ κι όχι στη Μελανία.
Θα ήθελα να ρωτήσω τους παρακάτω που ΔΕΝ ψήφισαν Μελανία, με ποιο σκεπτικό ΔΕΝ την ψήφισαν. Αν είναι πολίτες θα με βοηθήσει να ακούσω το σκεπτικό τους. Αν το έχετε ξαναπεί, παρακαλώ συνοψίστε ξανά.
bilire --> tsarachaf
Emilouko --> tsarachaf
JKaradakov --> tsarachaf
Wild_Boy --> tsarachaf
Ζαξρεμιος --> tsarachaf
Δε θα πω τίποτα άλλο. Καλά να περνάτε!
Προς το παρόν θα σχολιάσω την κάρτα ΑΠ του κούμφι. Θεωρώ πονηρή την κίνησή του να την ρίξει τώρα που είναι νωρίς την κάρτα την ΑΠ διότι:
1. Εάν υποθέσουμε ότι ο Κούμφι είναι ΔΑ τότε ακύρωση προφυλάκισης θα έχουν μαφιόζοι ή πόρνη ή αθώος πολίτης. Βασιζόμενοι στο σενάριο ότι ο Κούμφι αντάλλαξε ψήφους Dume με Χοακίν την άλλη φορά, και οι μαφιόζοι έχουν υποψιαστεί ότι αυτός είναι ΔΑ οπότε και κάρτα ακύρωσης να έχουν σιγά μην την παίξουν.
2. Εάν υποθέσουμε ότι ο Κούμφι είναι πόρνη (που δεν νομίζω) τότε κάρτα ακύρωσης θα την έχουν μαφιόζοι ή ΔΑ ή κάποιος αθώος πολίτης. Εάν έχουν καταλάβει μαφιόζοι ή ΔΑ ότι ο κούμφι είναι πόρνη και να έχουν κάρτα απ σιγά μην την παίξουν.
3. Εάν υποθέσουμε ότι ο Κούμφι είναι μαφιόζος τότε ακύρωση προφυλάκισης θα έχουν ΔΑ ή πόρνη ή αθώος πολίτης οπότε εάν κάρτα ακύρωσης έχουν ΔΑ ή πόρνη και έχουν καταλάβει τους μαφιόζους σιγά μην ρίξουν κάρτα ακύρωσης.
(Έτσι χάνεται ο Joaquin)
Θέλω να καταλήξω ότι σας φαίνεται τυχαία η ώρα που παίχτηκε η κάρτα και να έπαιρναν τον ρίσκο να παιχτεί τώρα νωρίς με τον φόβο να παιχτεί και κάρτα ακύρωσης ή ήταν σίγουροι ότι κανείς αθώος δεν είχε κάρτα ακύρωσης οπότε θα ισχύουν ένα από τα 3 σενάρια πάνω και θέλανε απλά να το βγάλουν; Δεδομένου ότι την προηγούμενη φορά παίξανε κάρτα ΑΠ κατά τις 2 που δύσκολα θα ήταν κανείς μέσα.
Το σενάριο ο κούμφι να είναι αθώος πολίτης και να ρίχνει κάρτα ΑΠ στον Χοακίν μόνο και μόνο επειδή τον λέει ΔΑ από ότι κατάλαβα είναι θεωρώ για εμένα λάθος στρατηγική η οποία απλά σκοπεύει να τον βγάλει έξω και ΌΧΙ για να αποδείξει την αθωότητά του, κάτι το οποίο έγινε και με την ΜΠΛΟΥ την προηγούμενη εβδομάδα, με την δικαιολογία ότι την μπλου , την είχαμε πολλοί στην λίστα ενόχων. Τώρα ποια είναι η δικαιολογία; Είχε κανείς στην λίστα και μάλιστα στους τοπ ενόχους τον Χουακίν ώστε να ρίξετε ΑΠ για να δείξεις την αθωότητά σου και να βοηθήσεις τους πολίτες; Μάλλον όχι!! Μάλλον αν δεν κάνω κάποιο λάθος σε αυτά που λέω κάνατε πατάτα!
Εάν κάποιος πολίτης (που δυστυχώς χλωμό το βλέπω) να έχει κάρτα ΑΠ και το έχει δει και θέλει να βοηθήσει να νικήσουμε τους κακούς να ρίξει κάρτα ακύρωση ΑΠ άμεσα!
Τι στο καλό τόσο τυχερή είναι η μαφία ή ΔΑ και πόρνη που και σε αυτόν τον γύρο να παίξανε ΑΠ ;;
Και μάλλον βλέπω να έχω τεράστιες πιθανότητες να είμαι στόχος για δολοφονία αύριο ή μέσα στις επόμενες μέρες, όπως έφυγε Σούκου, Ικαρίωνας κλπ κλπ με την ίδια ακριβώς λογική και στρατηγική.
Δεν έχω να πω σε αυτό κάτι ο νοών νοείτο.
Καληνύχτα Παλέρμο