Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Θα το πω λίγο πιο μπακάλικα για να καταλάβουν όλοι. Κάθε βράδυ πρέπει ένας Μαφιόζος να εκτελεί δολοφονία. Απ εκεί και πέρα όσοι περισσέψουν μπορούν να κάνουν κάρφωμα. Άρα στο απλό κάρφωμα χρειάζεται 1 Μαφιόζος για δολοφονία + 1 Μαφιόζος για κάρφωμα. Στο κάρφωμα μακελειό χρειάζεται 1 Μαφιόζος για δολοφονία + 2 Μαφιόζοι για κάρφωμα. Τα καρφώματα επίσης, τα εκτελούν οι κρυφοί Μαφιόζοι, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Εάν δεν υπάρχουν κρυφοί τότε το κάρφωμα μπορεί να το εκτελέσει και φανερός Μαφιόζος. Για παράδειγμα, αν μείνουν στο παιχνίδι οι δύο φανεροί Μαφιόζοι μόνο, μπορεί ο ένας να εκτελέσει τη δολοφονία κι ο δεύτερος το απλό κάρφωμα. Ενώ αν μείνουν ένας φανερός κι ένας κρυφός, τότε υποχρεωτικά ο φανερός εκτελεί τη δολοφονία κι ο κρυφός το απλό κάρφωμα. Αντίστοιχα και για το κάρφωμα μακελειό, απλά σ αυτό χρειάζονται 3 Μαφιόζοι στο παιχνίδι.


Ευχαριστώ πολύ. Άρα το παρενθετικό μου σχόλιο δεν ισχύει. Αυτό δεν αναιρεί όμως τα υπόλοιπα που είπα.


Τέλος, επειδή αναφέρθηκε Έμιλυ και Μελανία σ' αυτό, σχετικά με το ότι είπα τη Μελανία ΔΑ. Και ναι και όχι. Είπα σε κάποια φάση ότι την έχω ως τον πιο πιθανό ΔΑ αλλά λίγο αργότερα το ξανασκέφτηκα επειδή έψαξα κάποια κείμενα και είπα ότι είσαι μαφιόζα και εξήγησα τους λόγους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Διαφωνώ με Τζοακίμ για ισοψηφία. Η ισοψηφία δεν έχει κανένα απολύτως όφελος τώρα που ο ΔΑ δεν έχει ιδιότητα και έχουν αποκαλυφθεί κάποιοι μαφιόζοι. Δεν ξέρω τι όφελος βρίσκεις σε ισοψηφία.

Λολ ποια ισοψηφία.Δεν το έθεσα σωστλα πριν που απάντησα στον Καραντάκο.
Απλά είπα "γτφ, έρχονται όλοι οι έξυπνοι, πηγαίνουν στο τσάρα πρώτο με 3 απανωτές ψήφους και πετάγεται και ο Καραντάκος που δεν ξέρω και γω τι κουμάσι είναι, να πει σε ΕΚΕΙΝΟ το σημείο, ότι θέλει ΚΑΘΑΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ".Συμφωνώ με την καθαρή ψηφοφορία, αλλά όταν αυτό το φωνάζει κάποιος μη-αθώος στην χρονική στιγμή του τσαρα 8-μελανία 5, διαολίζομαι.

Πάμε για ΚΑΘΑΡΗ αποχώρηση Μελανίας, όχι ισοψηφία για να το μαγειρέψουν πάλι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ωραία, Ικαρίωνα όσα έχεις πει τα σκέφτηκα και εγώ, μιλάω όσο μπορώ, δες ποστ 1060. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ούτε να μιλάω διαφορετικά. Δε θα μαλώσω τώρα μαζί σου εφόσον είμαστε στην ίδια ομάδα.

Σουκου ψήφισε αγόρι μου. Σου εξήγησα για την Αλμα. Θεωρώ ύποπτα πολλά πράγματα αλλά δεν είναι επί της παρούσης, ας συγκεντρωθούμε στη σημερινή ψηφοφορία για να φυγει η Μελανια.

Χοακιν αυτό που έγραψες για Μελανια (ότι ψήφισε Αλμα) το έγραψα και εγώ πιο πάνω.

Συμφωνώ με Ικαρίωνα ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να πάμε σε Μελανία. Αν έχουν μονο 1 ή 2 ψήφους διαφορά τότε αν θέλουν να διώξουν Τσάρα θα το κάνουν με κάρτες.

Αν έχετε τύμβω ρίξτε την σε Dume να τελειώνουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
1.Γιατι δεν διαβαζεις ολο το ποστ μου που το απανταω αυτο που ρωτας, καπως ετσι;
Δηλαδη μισο,σου φαινεται πιο λογικο και πιστευτο να βγει το Μεντιουμ τωρα μπροστα σε ολους μας και να πει: παιδια ακυρο που την ειχαμε την Πεταλουδα για Μαφιοζα,πολιτης ηταν.Και θα τον πιστευαμε ε;Οχι οτι θα τον βγαζαμε και αυτον συνεργο της σαν μαφιοζα γιατι θα νομιζαμε οτι ηθελε να παρει την νεκροφανεια μας.

Παιδια τον ΕΞΕΘΕΣΕ.ειναι απλο.Δηλαδη ποσο αυτοκτονικοι να ειναι ο ενας προφυλακίζει την μπλού και ο άλλος φανερώνει ότι προφυλάκισε αθώο? #ποστ 949.

2.Εσυ ξερεις γιατι εισαι υποπτη και ακουγεσαι εντονα;Εχουμε φτασει σελιδα 39,ποστ 954,βγαλαμε 1 μαφιοζο,πηραμε πληροφοριες για Τσαρα για ετερο μαφιοζο,αθωωθηκαν εδω 5 σιγουρα ατομα και εσυ τι κανεις;Εχεις ακομα τον καημο σου με την Σοφη και το ποσο υπουλη ειναι στην πρωτη φορα που παιζει.Θες να σου πω κατι;και να ειναι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΑ και οργανώτρια της 17 Νοεμβρη,αυτην την στιγμη με 4 βασικους υποπτους με στοιχεια δεν πρεπει ουτε ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
Ενταξει;
Ενταξει.

Λοιπον εδω Ζωντανος Νεκρος.

Πρωτον: οποιος υποστηριζει οτι με εφαγε η μαγισσα να μην ξαναμπει στο φορουμ
Δευτερον: Η μαγισσα φοβερη ιδεα να φαει εναν που εχει 20 ψηφους και τον ηθελαν ολοι σημερα νεκρο.Που να φαει καποιον που ειχαμε πιο ντεμι για να μην χαναμε τζαμπα πληροφοριες;Καμια Μελανια,Κομφ ή Αγγελογιανο αντε βαρια βαρια Ουλτρα.Λεγατε και ευχαριστω που εφαγε το ατομο με 24 ψηφους.Μπραβο παιδια.
Τριτον:Τζονι μην γινεσαι μποτ αγορακι μου καλο,παρε πρωτοβουλιες και παιξε με την ικανοτητα του ρολου σου η των καρτων σου.Λεει κατι η Χιμελα "ναι ναι ετσι οπως τα λες" το οτι ειναι αθωα δεν σημαινει ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.Προσεξτε μην μεινετε πισω χωρις λογο.
Τεταρτον :Χιμελα,Χοακιν καλα το πατε,αλλα θελω οπωσδηποτε να δω τι παιζει με την Αλμα και την δινετε τοσο,αν ξερετε κατι πασο,αν εχετε στοιχεια μονο απο το γκειμ δεν ειναι υποπτη ακομα.
Πεμπτον:Τασουλη κουβαλα,Ζαξ,Μπιλαρε (αν και αφκ),για μενα και Σοφη αθωοι.
Εκτον:Εχω στα υποψιν Εμιλουκο λιγοτερο για μαφιοζα,αλλα μετα μεγαλυτερο ερωτηματικο εχω Ουλτρα,αγριοπαιδι και I_lie_us.
Εβδομον:Ο Τσαρα ενοχος απο την Τριτη ειναι,Παρασκευη πηγαμε και ακομα παιζει.Προσεξτε γιατι τα γαλονια του μπορουν εκτος απο γιατρο να φανε και γιλεκο με μαγισσα μαζι.(ΠΟΛΙΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ)Μαντεψτε γιατι πεθαναμε εγω και Ικαριωνας σερι.
Ογδοων:H Melania σαν κακια εχει λογικα μερική τύφλωση και δεν εχει δει οτι εχω πει για αυτην ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ και ο Χοακιν εξίσου.Δες ποστ μου #956 μπας και.
Ενατον:Φερτε πισω τον Ικαριωνα που τον ακουτε τουλαχιστον οσο το δυνατον πιο γρηγορα.

Καντε ερωτησεις στα μπαμ γιατι μεχρι τις 9 θα μπορω να μιλαω και δεν εχω παντα χρονο.

Το παραθετω πιο πανω να το δουν όλοι το διαφωτιστικό σου ποστ. Δεν ξερω ειλικρινά τι να σου απαντήσω οταν ειναι προφανές ότι εμμενεις στο στοιχείο με τη Σοφι ενω το εχω ξεπερασει απο πολλου. Συνεχιζετε να αγνοείτε το γεγονός οτι δολοφόνησαν το μονο ατομο που με κατηγόρησε ανοιχτα για να στραφειτε σε εμενα και οτι εχω κανει ενα σωρο θεωρίες . Ολοι εδω μεσα κανουμε ο.τι μπορούμε στο βαθμό που μπορούμε. Αν δεν εχετε καταλαβει ακομα τι ειμαι εγω σηκωνω τα χερια ψηλά. Σημερα ημουν οσο πιο ξεκάθαρη γινοταν.

Καλησπέρα και πάλι,


Ευχαριστώ για την ηχώ Τάσο. Έχω να πω πολλά πράγματα.

1) Αρχικά ρε παιδιά κάποια απ' αυτά που έβλεπα να λέτε με έκαναν να βγαίνω απ' τα ρούχα μου. Λέτε όλοι ότι τις δυο εναπομείνασες νεκροφάνειες τις έχουν οι μαφιόζοι, και πολύ καλά κάνετε αφού κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Και παρ' όλ' αυτά ακόμη δεν έχετε ρίξει τυμβωρυχία στον Dume? Kαι όχι μόνο αυτό αλλά το συζητάτε και δημόσια ρωτώντας ο ένας τον άλλο, τι πρέπει να κάνετε, προειδοποιώντας έτσι τους μαφιόζους; Έχετε καταλάβει ότι οι μαφιόζοι θέλουν να πάρουν όσο περισσότερες κάρτες μπορούν την Κυριακή; Αν ήμουν στη θέση σας και είχα τυμβωρυχία θα περίμενα πώς και πώς να ανακοινωθεί η δολοφονία και να δω ποιον σκότωσε η μάγισσα για να του τη ρίξω σε δευτερόλεπτα. Τι κάθεστε και συζητάτε; Πάτε καλά; Συμφωνείτε όλοι ότι έχουν, όχι μια αλλά δυο νεκροφάνειες, και κάθεστε και το συζητάτε; Και μια μόνο να έχουν, πάλι ζημιά κάνει. Πρέπει να βγάζετε εκτός παίκτες δικούς τους για να μην πάρουν μετά κάρτες. Πραγματικά απορώ με το πώς σκέφτεστε. Ακόμη δεν έχει πέσει νεκροφάνεια. Δεν ξέρω γιατί. Να είμαστε τόσο τυχεροί που να την είχε τελικά ο Dume? Kαι την δεύτερη να την είχε ο Σαμαέλ; Δεν ξέρω. Αλλά αν ισχύει αυτό, ακόμη ένας λόγος για να ρίξετε τυμβωρυχία στον Dume, για να του κάψετε την νεκροφάνεια. Αν δεν έχουν άλλη νεκροφάνεια και πάρουν μια την Κυριακή θα την παίξουν στον Dume και θα έχουν μετά και τη δική του. Τι κάθεστε και σκέφτεστε, απορώ....Όλοι έχουμε άτομα που τα θεωρούμε αθώα αλλά δεν χρειάζεται να ρωτάμε πρώτα για να πάρουμε έγκριση στο οτιδήποτε. Αν ρωτούσα εγώ ''να ρίξω ή όχι νεκροφάνεια στον Joachim;'' τώρα θα είχε φάει τυμβωρυχία απ' την Άλμα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή ρε Johnny μαζί με τη Σοφία που ρωτάτε τη γνώμη των άλλων για τέτοια πράγματα. Σε κάποιες στιγμές πρέπει να ρισκάρεις. Και χρειάζεται και λογική.


2) Ένα σωρό άτομα, όπως εγώ, ο Σούκου, η Χιμέλα, η Εμιλούκο και ο Τζοαχίμ έχουμε πει ένα σωρό επιχειρήματα για τη Μελανία. Σας έβαλα ποστ που αναφέρω τα πάρε δώσε της με τον Comfortably. Κανείς δεν το σχολίασε πέρα από γενικόλογα της ίδιας και υπεκφυγές. Ο soukou σας είπε το πολύ σωστό ότι έχει μηδενική συνεισφορά στο παιχνίδι. Στο μισό παιχνίδι αντάλλασσε μηνύματα με τη Σοφία και επαναλάμβανε ό,τι λέγαμε εμείς. Ακόμη δεν έχει φτιάξει λίστες αθώων και ενόχων. Κατηγορεί Τάσο που έριξε τυμβωρυχία σε μαφιόζο και θέτει ερωτηματικά σε ένα σωρό άτομα. Είχε δείξει έκπληξη για το κύμα στον Σαμαέλ (γενέθλια ξεγενέθλια, δεν μπορείς να το αρνηθείς). Επειδή οι μαφιόζοι έχουν λυμένο εξαρχής το παιχνίδι, αφού ξέρουν ποιοι είναι οι κακοί, συχνά πέφτουν σε λούμπα του να μην προσπαθούν να βρίσκουν επιχειρήματα. Παίζουν εκ του ασφαλούς. Αυτό ήταν το λάθος της Μελανίας. Γι' αυτό την κατηγορώ εξαρχής. Παίζει σαν να έχει το παιχνίδι λυμένο. Δεν ψάχνει να βρει στοιχεία ή να τα συνδυάσει. Και παρ' όλ' αυτά σε όλα τα ποστ λέει ''δεν λέτε επιχειρήματα για μένα''. Επειδή η γλώσσα μας μπορεί να λέει και το μη πραγματικό, είναι εύκολο να λένε άλλοι ένα σωρό επιχειρήματα κι εσύ να γυρνάς να λες ότι ''δεν λένε επιχειρήματα''. Μου θυμίζει μια πρώην μου που της έδειχνα μπροστά της ένα σωρό πράγματα που έκανε με αποδείξεις και μου έλεγε, όχι δεν τα έκανα. Ε είναι εύκολο να λες ότι δεν έκανες κάτι που έκανες. Γι' αυτούς τους λόγους και για όλα όσα έχουν αναφερθεί, θεωρώ τη Μελανία σίγουρη μαφιόζα. Μην έχετε κανέναν δισταγμό. Πάρα πολλοί μαφιόζοι την πατάνε επειδή επαναπαύονται στο ότι ξέρουν ποιοι είναι οι κακοί και δεν ασχολούνται να συγκρίνουν και να ταξινομήσουν στοιχεία. Το ίδιο έκανε κι αυτή. Κι αν παιχτεί τυμβωρυχία, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να παιχτεί άμεσα σε Ντιουμ και όχι στη Μελανία γιατί ο Ντιούμ μπορεί να έχει τη νεκροφάνεια. Αν την είχε η Μελανία θα τον έφερνε πίσω. Επίσης, δεν βλέπετε ότι όλοι πάνε να βγάλουν Τσάρα; Δεν σας λέει τίποτα αυτό. Ναι είναι σίγουρος μαφιόζος αλλά έχει μια κάρτα που και δυνατή να είναι, κάτι θα έπρεπε να σας λέει το ότι άτομα που δεν έχουν αθωωθεί ακόμη ή είναι ύποπτα πάνε στον Τσαρατσάφ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο θέλουν να τον βγάλουν αλλά δεν χρειάζεται να μάθουμε κιόλας. Και μόνο το ότι πηγαίνουν τόσοι ύποπτοι σε Τσάρα, σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάμε οι αθώοι εκεί. Karadakov, Ultra, Wild Boy, ακόμη και η Alma πηγαίνει εκεί. Και δεν ξέρω για την Bilire. Με εξαίρεση την τελευταία που έχουμε κάποια υποψία για το φίλο της, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν αθωωθεί και μπορεί κάλλιστα να υπάρχει κακός ανάμεσά τους, (ακόμη και η Alma εκεί βρίσκεται). Και όλοι τους ψηφίζουν Tsara. Kαι πάτε και μου ψηφίζετε Τσάρα εσείς ή το σκέφτεστε για το που θα πάτε; Και ηχώ να μην παιζόταν έπρεπε να πάτε Μελανία όλοι. Επίσης ο Confortably έχει ψηφίσει Μελανία. Πιστεύετε δεν θα αλλάξει την ψήφο του; Να υπολογίζετε τη Μελανία μια ψήφο πιο κάτω πάντα. Συν ότι θα ψηφίσει και η ίδια Tsara. Επίσης μια σκέψη της στιγμής και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα πω, θα ήθελα να με επιβεβαιώσει ή να με απορρίψει σχετικά η ΣΕ. Κάρφωμα κάνουν μόνο κρυφοί μαφιόζοι και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο; Γιατί αν είναι έτσι, ίσως αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να βγάλουν Τσάρα και όχι Μελανία. Σαμαέλ ήταν κρυφός, Dume ίσως κρυφός και Τσάρα φανερός ενώ Μελανία κρυφή. Αν φύγει η Μελανία μένει μέσα μόνο ένας κρυφός και δεν μπορούν να κάνουν κάρφωμα. Αν δεν ισχύει αυτό το σενάριο, με βάση τους κανόνες, ζητώ συγγνώμη αλλά δεν αλλάζει βέβαια τίποτα απ' τα παραπάνω που σας λέω. Απλώς ήθελα να το θέσω ως σκέψη. Ακόμη δεν έκαναν κάρφωμα γιατί ασφαλώς δεν γνωρίζουν τον πληροφοριοδότη. Περιμένουν να τους έρθει όνειρο την Κυριακή για να ρωτήσουν για υποψήφια άτομα που έχουν. Οπότε προσεκτικές κινήσεις όλοι σας και προσπαθήστε οι αθώοι, ό,τι ρόλο κι αν έχετε να καλύψετε τους υπόλοιπους ρόλους.

Αν τυχόν υπάρχει νεκροφάνεια σε αθώο, πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω με τον ρόλο μου. Δεν ξέρω τι ρόλο ή τι κάρτες είχε ο Σούκου δυστυχώς. Δεν θα με πειράξει αν φέρετε πίσω Σούκου. Μπορεί να έχει καλύτερα όπλα. Αλλά κι εγώ μπορώ να βοηθήσω ως ένα βαθμό νομίζω. Σκεφτείτε το καλά.

Υ.Γ. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο ή προβοκάτσια ότι πέθανε εγώ και αμέσως μετά ο Σούκου. Κάποιος το είπε, νομίζω ο i lie us, ότι το kill μου ήταν εκδικητικό. Το πιστεύω. Και οι δυο διαπληκτιστήκαμε κάπως με Τσάρα και Μελανία. Η Μελανία σε κάποια φάση λίγο πριν ανακοινωθεί η δολοφονία χρησιμοποίησε ένα επίθετο για μένα, αξιολύπητος ή κάτι σχετικό, δεν θυμάμαι και δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω. Θα δούμε ποιος είναι ο αξιολύπητος χρυσή μου, στο τέλος του παιχνιδιού. Πάντως οι αθώοι μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα, φαίνεται εύκολο παιχνίδι, είναι ως ένα βαθμό γιατί έχουν αποκαλυφθεί πολλά αλλά δεν είναι σίγουρη η νίκη μας. Δεν χρειάζονται βιασύνες ή αθωώσεις ατόμων που δεν έχουν αθωωθεί ακόμη από κάτι τρανό. Έχετε μείνει μέσα 20 άτομα. 7 κακοί ρόλοι (5 μαφιόζοι, ΔΑ και πόρνη). Άρα κατεβαίνουμε στα 13. Από εσάς τους 13 εντελώς αθώους αν γίνει επιτυχές κάρφωμα σε ντετέκτιβ και πληροφοριοδότη, θα φύγει μαζί και μέντιουμ και θα πάτε αμέσως μείον τρία άτομα, συν ένα από τον φόνο, μείον 4 άτομα. Πάτε στους 9. Μια προφυλάκιση να έχουν (δεν έχουν παιχτεί άλλες δυο προφυλακίσεις μην ξεχνάτε), μαζί με μια δολοφονί ακόμη, ισοφαρίζετε στο 7-7. Τυμβωρυχίες πρέπει να πέφτουν άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη σε μαφιόζους.

Αυτά προς το παρόν. Να δούμε πώς πάει.

Ψηφίζω ασφαλώς ΜΕΛΑΝΙΑ

Δεν απανταω τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα. Μονο να σχολιάσω οτι δεν σε ειπα ποτέ αξιολύπητο. Ελεος πια εδω μεσα να βαζουμε λογια στους αλλους.

Το ότι η Μελανία δεν έχει ψηφίσει καν Τσαρα και έριξε Αλμα για πλάκα δεν σας πονηρεύει; Περιμένουν να μας την φορέσουν σήμερα, ξέρουν ότι και η Μελανία δεν γλιτώνει και θέλουν να την βγάλουν στην αντίπερα όχθη σήμερα για να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες της.

Όλοι οι περίεργοι ενεργοποιήθηκαν κι έχουν πάει κι έχουν ψηφίσει Τσαρα.


@Μελανία
1.Η διαμάχη με την Σοφία και η εμμονή σου με την άπειρη παίκτρια είναι παραπάνω από εμφανής.
2.Αθώωσες Ικαρίονα και Χιμέλα στις πρώτες 3 4 σελίδες, θυμάμαι που έγραψες ότι τους έχεις αθώους.Όποιος θέλει να πάει να τσεκάρει.
3. Τα σήματα στον Κομφ για όποιον ενδιαφέρεται είναξ αρχή αρχή του δράματος Κομφ.Αν θυμάμαι καλά ήσουν απ'τους πρώτους, αν όχι η πρώτη που άρχισε τα ζογκλερικά για να καταλάβει ο Κομφ.Όποιος θέλει ας πάει να το βρει, πάλι στις σελίδες 5-7 το πολύ εκεί να είναι ας το βρουν αυτοί που είναι από πισί.Επίσης, γι'αυτό είχε μιλήσει και ο Ικαρίοναε το ποστ του οποίου μπορείτε να βρείτε λίγο πριν τη δολοφονία του.Κάποιοι έχετε ξεχάσει ότι έχουν δολοφονήσει τον πιο μεθοδικό πολίτη, ο οποίος ήταν πιστεύω ο πρώτος που μίλησε για θέμα με Μελανία.
4. Το ότι μπορεί να το είπε κι άλλος(που δεν θυμάμαι αν κάποιος περίεργος το ισχυρίστηκε εκτός από σένα) ΔΕΝ έχει να κάνει με σένα.Συνολικά στο φορτώνω, μαζί με τα άλλα κουφά.
5. Το μεγάλο σου λάθος είναι ότι αγνόησες τις κατηγορίες όταν σου ετέθησαν.Στην σημερινή ψηφοφορία που αποφασίσαμε κάποιοι να σας κάνουμε ντρίμπλα και να σε ζορίσουμε έρχεσαι να μου γράψεις μια απάντηση για να μου πεις να παραθέσω τι;Αυτά για τα οποία δεν απάντησες ποτέ κι αυτά για τα οποία δεν υπάρχει αμφιβολία; Γιατί δεν είναι όλα υποκειμενικά : και τον Τσαρα πήγες να βγάλεις λάδι και τον Σαμαελ. Οπότε δεν τα κατεβάζω απ'το μυαλό μου.

Πότε θα ψηφίσεις Τσάρα και θα βγάλεις την τρολοψήφο από Άλμα, θα μου πεις;

Ηθελα να τσεκαρω κατι για την αλμα για δικούς μου λόγους . Συνεχίστε τη καλη δουλειά .

Αλλαγη σε ΤΣΑΡΑΤΣΑΦ απο εμένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ωραία, Ικαρίωνα όσα έχεις πει τα σκέφτηκα και εγώ, μιλάω όσο μπορώ, δες ποστ 1060. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ούτε να μιλάω διαφορετικά. Δε θα μαλώσω τώρα μαζί σου εφόσον είμαστε στην ίδια ομάδα.

Δεν μαλώνουμε. Απλώς απόρησα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ο καιρός μου έκανε τη χάρη οποτε έχω βγει για περπάτημα. Διάβασα ποστ σου κου κ ικαριωνα καο τώρα βιαστικά μια δυο προτάσεις που έλεγαν πως η ισοβαθμία δεν έχει όφελος, επειδή προς τα εκεί πηγαίνει και επειδή όντως δεν έχει,
Αλλαγή ψήφου στη Μελάνια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Αν έχετε τύμβω ρίξτε την σε Dume να τελειώνουμε.
Λίγη προσοχή τι λέμε μη το δει κανείς που δεν πολυθυμάται κανόνες και "κάψει" την κάρτα του, καθώς τυμβωρυχία μετά τις 7 δεν μπορεί να παιχτεί.
Και δεδομένου ότι με το που τελειώνει η ψηφοφορία αρχίζει ο νεκρός χρόνος, από Κυριακή πάλι.
Προσωπικά, παραμένω στην ψήφο μου για την ώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Όσοι ψηφίσατε DumeNuke μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας, αν δεν το κάνατε ωστόσο, δεν έχει απουσία!

Τα φαντασματάκια μπορείτε να μιλάτε και να ψηφίζετε μέχρι και τις 21:01. Κάρτες και ρόλους δεν παίζετε.

Ψηφοφορία για Παρασκευή 3/8

  1. aggelogiannos --> DumeNuke

  2. Alma Libre --> tsarachaf

  3. bilire --> tsarachaf

  4. ComfortablySmug --> ~Melania~

  5. Deutsch... Lover --> ~Melania~

  6. DumeNuke --> Emilouko

  7. Emilouko

  8. Himela --> ~Melania~

  9. Ikarionas --> ~Melania~ (φάντασμα)

  10. i_lie_us --> ~Melania~

  11. JKaradakov --> tsarachaf

  12. Joaquin --> ~Melania~

  13. Johnny15 --> ~Melania~

  14. ~Melania~ --> tsarachaf

  15. sophie_96 --> ~Melania~

  16. Soukouu --> tsarachaf

  17. TasosZG --> ~Melania~

  18. tsarachaf --> ~Melania~

  19. ultraviolence --> tsarachaf

  20. Wild_Boy --> tsarachaf

  21. Ζαξρεμιος --> tsarachaf


Ψήφοι
10 ~Melania~
8 tsarachaf
1 Emilouko

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Ikarionas - Δολοφονία 2/8
DumeNuke - Δολοφονία 3/8
Soukouu - Δολοφονία 3/8

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/7 & Τυμβωρυχία 1/8
blue_butterfly [Ιατρός]- Άμεση Προφυλάκιση 2/8 & Τυμβωρυχία 2/8

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Alma Libre
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ούλτρα εσένα ποια είναι η οχτάδα των κακών λοιπόν;
Δεν έχω ακόμη 8αδα καθώς δεν βιάζομαι να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα. Ως τώρα έχω τον τσαφ, τον dume για μαφιόζους, ερωτηματικό στον TasosZG( κάποια στιγμή θα ήθελα να τον ψάξω λίγο, μου'χει κάτσει απ'την τυμβωρυχία στον Samael) κι ακόμη ένα ερωτηματικό για κακό ρόλο ανάμεσα σε bilire/Ζαξρέμιος/Wild_Boy ο κομφ ΔΑ και την alma για πιθανή πόρνη. Aκόμη καλά-καλά δεν τελείωσε η πρώτη βδομάδα, δεν έχω την απαίτηση να έχω βρει ολόκληρη 8αδα και άλλωστε η εμπειρία μου με τους καλούς ρόλους είναι μόνο στο #42 που έπαιξα μια καταπληκτική -νοτ- μάγισσα. Noμίζω πως είναι αρκετά εμφανές το πόσο διαφορετικά παίζω απ'το 43 και 44.

Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Λες τότε να είναι ο ούλτρα; Γιατί όλο να μας μπερδέψει προσπαθεί.
Εννοείς ότι είμαι η πόρνη; ΓΕΛΑΩ. Μακάρι να την είχα ξανά, είναι τρελό ρολάκι.
Χιμέλα νόμιζα είχες καταλάβει πολύ καλά ποιο ρόλο έχω, αλλά όπως φαίνεται είμαι λάθος. Επίσης μπορείς να μου πεις πως "όλο να σας μπερδέψω προσπαθώ;".

Επειδή βλέπω μερικοί πάνε να με βάλουν σε λίστα υπόπτων επειδή δεν ψήφισα Μελανία ( ενώ ο τσαφ είναι σίγουρος), αν είναι να ησυχάσετε ας πάρω το ρίσκο. Ελπίζω μόνο κάποιος να'χει ρίξει όνειρο πάνω της για να υπάρχει τέτοια σιγουριά.
Αλλάζω την ψήφο μου στη ~Μelania~
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Αν και ήθελα τσαφ με το ίδιο τροπάρι που πάει η Μελανια παίρνει ψήφο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλημέρα !



Για μενα που η μπλου ήταν ύποπτη δεν με χαλασε η προφυλάκιση σαν προφυλάκιση. Με χάλασε ομως που την έπαιξε ο τσαρα. Εκτος αν ηταν η φανερη που κάποιος την ηξερε και ήθελε να βγει απο το στόχαστρο του ΑΜ ή του πληροφοριοδότη, κατι που ειναι αδύνατον σε αυτο το σημειο θεωρω.


Ικαριωνα τα καταλαβες ολα ετσι? :hehe: νομιζω οτι πραγματικα με ταπωσες... or not. Θα γελασω πολυ στο τελος του παιχνιδιου γιατι μαλλον σε εχει πειραξει το γάλα της καρυδας εκει στα ξενα. Πρεπει να έψαξες παρα πολυ να βρεις κατι να στηρίξεις τη κατηγορία που τοσο εντεχνα αποφεύγεις να απαγγείλεις εδω και τοσες μέρες που σου λεω να το κανεις. Εισαι μια σκετη απελπισια αχαχαχ. Την κατηγορία σου εντωμεταξυ την εχεις παρουσιασει πολυ ομορφα κοβοντας ολο το ποστ και διαστρεβλωνοντας το. Στηριζεσαι σε ενα μαστίγιο (*κλαμα, απο επιχειρήματα οπως παντα σκιζεις*) που παρεμπιπτόντως πηγαινε στον ντιμιτζιμ γιατι μου εχει κανει πολλες φορες τη ζωη δύσκολη και πιανεσαι στη μια δυο φορες που αναφέρθηκα στον Κομφι. Δεν σου φαίνεται δηλαδη περιεργο να εκανε αυτη τη κινηση η Ριρικα ενω πριν την ειχε κατακρινει και σου φαινεται που το σχολίασα. Τρομαζω με το ποσο παρατηρητικός εισαι. Τουλαχιστον κανε μια προσπάθεια να εχεις επιχειρήματα απεναντι μου περα απο ενα μαστιγιο που πήγαινε ξεκαθαρα στον ντιμι.

Όπως είπα, δεν με ενδιέφερε να ψάξω επακριβώς το τι είπες και γι' αυτό είπα στο ποστ μου ''είχες χρησιμοποιήσει ένα επίθετο για μένα αξιολύπητος ή κάτι τέτοιο''. Ωστόσο, δεν μ' αρέσει να μου λένε ότι βγάζω απ' το μυαλό μου πράγματα. Η ακριβής σου έκφραση ήταν ''είσαι μια σκέτη απελπισία''. Δεν με πειράζει. Δεν ενοχλούμαι από τέτοια. Απλώς το έθεσα για να στηρίξω ότι πρέπει να χάρηκες όταν με έφαγες το βράδυ. Πάω στοίχημα ότι εσύ με δολοφόνησες. Τώρα που θα έρθεις παρέα μαζί μου στη χώρα των φαντασμάτων θα τα αναλύσουμε πιο καλά. Θα έχουμε όλη την αιωνιότητα μπροστά μας. Εκτός κι αν πάμε σε διαφορετικά μεταθανάτια μέρη, αναλόγως του ρόλου που έχουμε, καθώς δεν ανήκουμε στην ίδια ομάδα. Με κατηγορείς και για διαστρέβλωση του ποστ σου, όταν παρέθεσα ακριβώς τα λόγια σου. Μπορεί να ελέγξει ο καθένας τι είπες και τι όχι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Έχετε μείνει μέσα 20 άτομα. 7 κακοί ρόλοι (5 μαφιόζοι, ΔΑ και πόρνη). Άρα κατεβαίνουμε στα 13.

Άρα ο dume είναι αθωος??????

Τέλος πάντων η υπομονή μου τελειώνει. Είμαι 99% σίγουρος για το στρατόπεδο του dume

Έχετε κάτι λιγότερο από 45 λεπτά να ρίξετε τυμβωρυχεια αλλιως.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λίγη προσοχή τι λέμε μη το δει κανείς που δεν πολυθυμάται κανόνες και "κάψει" την κάρτα του, καθώς τυμβωρυχία μετά τις 7 δεν μπορεί να παιχτεί.
Και δεδομένου ότι με το που τελειώνει η ψηφοφορία αρχίζει ο νεκρός χρόνος, από Κυριακή πάλι.
Προσωπικά, παραμένω στην ψήφο μου για την ώρα.


Ναι αργήσατε πολύ να την ρίξετε, δυστυχώς. Τώρα Κυριακή. Προσοχή μην ρίξει κανείς στο τέλος της ψηφοφορίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Όσοι ψηφίσατε DumeNuke μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας, αν δεν το κάνατε ωστόσο, δεν έχει απουσία!

Τα φαντασματάκια μπορείτε να μιλάτε και να ψηφίζετε μέχρι και τις 21:01. Κάρτες και ρόλους δεν παίζετε.

Ψηφοφορία για Παρασκευή 3/8

  1. aggelogiannos --> DumeNuke

  2. Alma Libre --> tsarachaf

  3. bilire --> tsarachaf

  4. ComfortablySmug --> ~Melania~

  5. Deutsch... Lover --> ~Melania~

  6. DumeNuke --> Emilouko

  7. Emilouko

  8. Himela --> ~Melania~

  9. Ikarionas --> ~Melania~ (φάντασμα)

  10. i_lie_us --> ~Melania~

  11. JKaradakov --> tsarachaf

  12. Joaquin --> ~Melania~

  13. Johnny15 --> ~Melania~

  14. ~Melania~ --> tsarachaf

  15. sophie_96 --> ~Melania~

  16. Soukouu --> ~Melania~

  17. TasosZG --> ~Melania~

  18. tsarachaf --> ~Melania~

  19. ultraviolence --> ~Melania~

  20. Wild_Boy --> tsarachaf

  21. Ζαξρεμιος --> tsarachaf


Ψήφοι
12 ~Melania~
6 tsarachaf
1 Emilouko

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Ikarionas - Δολοφονία 2/8
DumeNuke - Δολοφονία 3/8
Soukouu - Δολοφονία 3/8

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/7 & Τυμβωρυχία 1/8
blue_butterfly [Ιατρός]- Άμεση Προφυλάκιση 2/8 & Τυμβωρυχία 2/8

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Alma Libre
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Άρα ο dume είναι αθωος??????

Τέλος πάντων η υπομονή μου τελειώνει. Είμαι 99% σίγουρος για το στρατόπεδο του dume

Έχετε κάτι λιγότερο από 45 λεπτά να ρίξετε τυμβωρυχεια αλλιως.....


Ποιος είπε ότι ο Dume είναι αθώος; Θες να κάψουν την κάρτα τους οι πολίτες ε, να τη ρίξουν και να καεί; Κάτσε στ' αυγά σου εσύ. Αριθμητικά μαζί μας είσαι κι ας μην σ' αρέσει. Πάει η ιδιότητά σου. Του χρόνου πάλι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Δεν έχω ακόμη 8αδα καθώς δεν βιάζομαι να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα. Ως τώρα έχω τον τσαφ, τον dume για μαφιόζους, ερωτηματικό στον TasosZG( κάποια στιγμή θα ήθελα να τον ψάξω λίγο, μου'χει κάτσει απ'την τυμβωρυχία στον Samael) κι ακόμη ένα ερωτηματικό για κακό ρόλο ανάμεσα σε bilire/Ζαξρέμιος/Wild_Boy ο κομφ ΔΑ και την alma για πιθανή πόρνη. Aκόμη καλά-καλά δεν τελείωσε η πρώτη βδομάδα, δεν έχω την απαίτηση να έχω βρει ολόκληρη 8αδα και άλλωστε η εμπειρία μου με τους καλούς ρόλους είναι μόνο στο #42 που έπαιξα μια καταπληκτική -νοτ- μάγισσα. Noμίζω πως είναι αρκετά εμφανές το πόσο διαφορετικά παίζω απ'το 43 και 44.


Ο Tasos είναι πολίτης. Ο Ζαξρεμ είχε δώσει 5η ψήφο σε Samael. Δε θα το έκανε μαφιόζος αυτό πιστεύω. Ο Ηλίας προσπάθησε ισοβαθμία Dume με Tsara στο τελευταίο λεπτό, ασχέτως που απέτυχε (λετε να ηταν τοσο καλα προετοιμασμένοι?). Bilire και Wild δεν έχουν αθωωθεί για μένα ακόμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Όπως είπα, δεν με ενδιέφερε να ψάξω επακριβώς το τι είπες και γι' αυτό είπα στο ποστ μου ''είχες χρησιμοποιήσει ένα επίθετο για μένα αξιολύπητος ή κάτι τέτοιο''. Ωστόσο, δεν μ' αρέσει να μου λένε ότι βγάζω απ' το μυαλό μου πράγματα. Η ακριβής σου κφραση ήταν ''είσαι μια σκέτη απελπισία''. Δεν με πειράζει. Δεν ενοχλούμαι από τέτοια. Απλώς το έθεσα για να στηρίξω ότι πρέπει να χάρηκες όταν με έφαγες το βράδυ. Πάω στοίχημα ότι εσύ με δολοφόνησες. Τώρα που θα έρθεις παρέα μαζί μου στη χώρα των φαντασμάτων θα τα αναλύσουμε πιο καλά. Θα έχουμε όλη την αιωνιότητα μπροστά μας. Εκτός κι αν πάμε σε διαφορετικά μεταθανάτια μέρη, αναλόγως του ρόλου που έχουμε, καθώς δεν ανήκουμε στην ίδια ομάδα. Με κατηγορείς και για διαστρέβλωση του ποστ σου, όταν παρέθεσα ακριβώς τα λόγια σου. Μπορεί να ελέγξει ο καθένας τι είπες και τι όχι.
Αλλο το αξιολυπητος που παει σε προσωπικό επίπεδο και αλλο το εισαι σκετη απελπισία που πήγαινε στο τροπο που επιχειρηματολογησες τοτε και στην ανάγκη σου να βρεις κατι να πιαστείς σε εμενα. Μετα λενε τις γυναίκες παρεξηγιαρες.

Δεν το συνεχίζω, εγω δεν νευριαζω ούτε προσβάλλω για ενα παιχνιδι :flowers:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Ποιος είπε ότι ο Dume είναι αθώος; Θες να κάψουν την κάρτα τους οι πολίτες ε, να τη ρίξουν και να καεί; Κάτσε στ' αυγά σου εσύ. Αριθμητικά μαζί μας είσαι κι ας μην σ' αρέσει. Πάει η ιδιότητά σου. Του χρόνου πάλι.

"Ποιος είπε ότι ο dume είναι αθωος???"

Άνθρωπος που λεει ότι παραμένουν 5/6 μαφιόζους ζωντανούς αφού ο samael έχει αποδημήσει



Πραγματικά δε με ενδιαφέρει ποιος θα φύγει αλλά αξίζει να ομολογήσει κάνεις ότι η πόλη κάνει 2 τραγικά λάθη, το 1ο είν' ότι σε ακούει το 2ο θα το μάθετε μετά που φύγουν tsara και melania

Όσο για την κάρτα ..... γιατί τώρα δε θέλεις???? Ενω όλοι θέλετε να μάθετε την ιδιότητα του dume τώρα είναι παγίδα????

Edit: Λιγότερο από 30'
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ρε παιδια εγω προβληματιζομαι λιγο με αυτο που γινεται. Για τσαρα ειμαστε απολυτως σιγουροι.Καταλαβαινω πως σκεφτεστε για τις καρτες αλλα εχουμε ενα σιγουρο μαφιοζο και μια μελανια που δεν εχουμε τοσο απτα στοιχεια οσο για τσαρα.Και φοβαμαι μηπως εν τελει με ολο αυτο που γινεται του κανουμε και χαρη.

Και προσπαθω να ζυγισω ποιο ειναι χειροτερο σεναριο αυτη θα στιγμη. Να φυγει ο τσαρα και να μεινουν οι αλλοι με καρτες η η μελανια και να μην ειναι μαφια. Δεν ξερω τι πληροφοριες εχετε ολοι αλλα πραγματικα δισταζω αυτη th στιγμη να ριξω ψηφο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ο Tasos είναι πολίτης. Ο Ζαξρεμ είχε δώσει 5η ψήφο σε Samael. Δε θα το έκανε μαφιόζος αυτό πιστεύω. Ο Ηλίας προσπάθησε ισοβαθμία Dume με Tsara στο τελευταίο λεπτό, ασχέτως που απέτυχε (λετε να ηταν τοσο καλα προετοιμασμένοι?). Bilire και Wild δεν έχουν αθωωθεί για μένα ακόμα.

Συμφωνώ εν μέρει. Και ακόμη και ο Wild Boy είχε ριξει ψήφο στον Τσάρα επιδιώκοντας ισοψηφία, όταν τελικά δεν την πετύχαμε και χρησιμοποίησε την ιδιότητά του ο Comfortably. Μπορεί να το έκανε για ξεκάρφωμα. Δεν αθωώνω Wild Boy και ο Τάσος ανέφερε κάτι πολύ ενδιαφέρον στο ποστ του γι' αυτόν, σχετικά με τη Σοφία όταν είχε ψηφιστεί η Μελανία. Ξέρεις ποιος με προβληματίζει εμένα περισσότερο; Ο Karadakov. Έβγαλε την ψήφο του από τον Σαμαέλ, δεν βοήθησε σε ισοψηφία Τσάρα-Dume, τώρα ψηφίζει Τσάρα και μιλάει για πόρνες και ότι ο Τσάρα θα βρει την πόρνη και θα της δίνει συμβουλές. Karadakov αν το βλέπεις αυτό, θυμάσαι ότι σε είχα κατηγορήσει για πιθανή πόρνη στο παρελθόν, όταν είχαμε την πρώτη αποτυχία δολοφονίας το βράδυ και στα σενάριά σου σχετικά με το τι πιθανόν έγινε, παρέλειψες να αναφέρεις το ότι μπορεί πόρνη να κοιμήθηκε με μαφιόζο. Είσαι έμπειρος παίκτης αλλά το παρέλειψες. Και βλέπω ότι επιμένεις στις αναφορές σε πόρνες. Θα μπορούσε κάλλιστα το ποστ σου αυτό για τον Τσάρα να το έγραψες για να του πεις να σε κατευθύνει, αν τελικά είσαι η πόρνη. Γιατί δεν βλέπω σημαντική συνεισφορά, τουλάχιστον τη μέρα, προς τους πολίτες. Σε είχε αθωώσει η Χιμέλα σε κάποια φάση σίγουρα αλλά εγώ τηρώ επιφυλάξεις.

Αλλο το αξιολυπητος που παει σε προσωπικό επίπεδο και αλλο το εισαι σκετη απελπισία που πήγαινε στο τροπο που επιχειρηματολογησες τοτε και στην ανάγκη σου να βρεις κατι να πιαστείς σε εμενα. Μετα λενε τις γυναίκες παρεξηγιαρες.

Δεν το συνεχίζω, εγω δεν νευριαζω ούτε προσβάλλω για ενα παιχνιδι :flowers:


Πότε σε προσέβαλλα καλή μου; Ε εντάξει επειδή εσύ δεν νευριάζεις, δεν σημαίνει ότι όλοι έχουμε την ίδια πάστα ή ότι πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του. Αλλά δεν νομίζω να σε προσέβαλλα. Μια χαρά επιχειρηματολογία χρησιμοποίησα.

"Ποιος είπε ότι ο dume είναι αθωος???"

Άνθρωπος που λεει ότι παραμένουν 5/6 μαφιόζους ζωντανούς αφού ο samael έχει αποδημήσει

Πραγματικά δε με ενδιαφέρει ποιος θα φύγει αλλά αξίζει να ομολογήσει κάνεις ότι η πόλη κάνει 2 τραγικά λάθη, το 1ο είν' ότι σε ακούει το 2ο θα το μάθετε μετά που φύγουν tsara και melania

Όσο για την κάρτα ..... γιατί τώρα δε θέλεις???? Ενω όλοι θέλετε να μάθετε την ιδιότητα του dume τώρα είναι παγίδα????


Χρυσό μου αγόρι. Δεν επιτρέπεται με βάση τους κανόνες να παιχτεί τυμβωρυχία τώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τον Dume δεν τον θεωρώ ακόμη νεκρό. Μόνο αν φύγει οριστικά απ' το παιχνίδι.

Ρε παιδια εγω προβληματιζομαι λιγο με αυτο που γινεται. Για τσαρα ειμαστε απολυτως σιγουροι.Καταλαβαινω πως σκεφτεστε για τις καρτες αλλα εχουμε ενα σιγουρο μαφιοζο και μια μελανια που δεν εχουμε τοσο απτα στοιχεια οσο για τσαρα.Και φοβαμαι μηπως εν τελει με ολο αυτο που γινεται του κανουμε και χαρη.

Και προσπαθω να ζυγισω ποιο ειναι χειροτερο σεναριο αυτη θα στιγμη. Να φυγει ο τσαρα και να μεινουν οι αλλοι με καρτες η η μελανια και να μην ειναι μαφια. Δεν ξερω τι πληροφοριες εχετε ολοι αλλα πραγματικα δισταζω αυτη th στιγμη να ριξω ψηφο.

Δεν χρειάζονται πληροφορίες. Τον Τσάρα τον κατηγορείτε για τα σήματα προς τον Comfortably που ήταν ξεκάθαρα. Ε το ίδιο έκανε κι η Μελανία. Έγραψα ολόκληρο ποστ, μην με βάζετε να το ξαναψάχνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top