ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.261 μηνύματα.

03-08-18

14:51
Το οτι είναι ο μόνος σίγουρος (αν και έχουμε κι άλλους σίγουρους αλλά έστω) σημαίνει οτι τον έχουμε αδρανοποιήσει. Όποια κίνηση και να κάνει και ό,τι κι αν πει θα ξέρουμε οτι προέρχεται από μαφιόζο. Αν μείνουν αυτοί που δεν είναι 100% σίγουροι όπως λες ό,τι κι αν κάνουν κι ό,τι κι αν πουν θα μάς έχουν να αμφιβάλλουμε.
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, απλώς στην -έστω και απίθανη- περίπτωση που η Μελανία είναι πολίτης, θα'χει πάρει ακόμη μια κάρτα ο τσαφ.
Όπως και να'χει, δε νομίζω ότι υπάρχει πλέον τρόπος να σωθεί η Μελανία είτε από μαφιόζους είτε από πολίτες, είτε είναι μαφιόζος είτε είναι πολίτης, καθώς κανείς δεν πρόκειται να εναντιωθεί σε'σένα και στον Joaquin. (επειδή είστε στην τοπ λίστα των αθώων.). Πες το ψήφο εμπιστοσύνης, πες το δεν θέλουν να σας κινήσουν την περιέργεια idk. Εγώ για να'χω την συνείδηση μου καθαρή, θα κρατήσω την ψήφο μου στον τσαφ, ούτως ή άλλως θα βγει σίγουρα η Μελανία, ο ΔΑ έκαψε την ιδιότητα του κι αν δεν έχουμε ψηφίσει πολίτες, οι κάρτες της -αν έχει- θα'ναι άχρηστες.
Μην παρεξηγηγώ, ούτε αθώωσα την Μελανία ούτε την κατηγόρησα, δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.
Αρχική Δημοσίευση από Himela:Τα είπαμε. Για να νομίζουμε οτι αυτά που έλεγε ήταν αλήθεια και οτι τον φάγατε γιατί έλεγε σωστά πράγματα. Δεν είμαστε χτεσινοί. Άντε στη γιάφκα σου τώρα.![]()
Himela διαφωνώ.
Εξήγησα εδώ, τι θεωρώ ότι παίζει με την Άλμα. Μην πέσουμε στην παγίδα των μαφιόζων επειδή δολοφόνησαν τον Soukouu, ήταν καθαρά για να επιβεβαιώσουν την υποψία που είχατε ορισμένοι.
Αυτά για την ώρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.