Καλημέρα κι απο μενα.
Θα πω λιγα και περιεκτικά και οποιος θελει με ακούει . Εχουμε γινει άλλωστε παιχνίδι "εμπιστεψου με ξερω τι λεω" και οχι παιχνίδι επιχειρημάτων. (Αυτα θα τα πω στο τελος του παιχνιδιου). Εγω ομως μεχρι το τελος θα παίξω σωστα με επιχειρήματα και ας με βγαλετε. Στο παιχνίδι υπαρχουν ακομα κρυμμένες πληροφορίες...
Σε όλο το παιχνιδι ενα ατομο ειχε αρχισει να με υποψιαζεται (για ΔΑ κιολας

). Μόνο και μόνο απο τη δολοφονία του την αμεσως επομενη μερα (τρομερά εύστοχη και "τυχαια" οπως παρατήρησα και εγω η ίδια) ξαφνικα εγινε ενα μαζικο κύμα πανω μου οπου ουτε ενας πολιτης δεν καθισε να σκεφτεί και να αιτιολογήσει . Εγινα μια βεβαιη μαφιοζα. Οταν ρωτάω να το αιτιολογήσουν μου απαντανε ο "νοων νοειτο".
Θα απαντησω Χιμελα μου οτι δεν το παιζω καθολου πληροφοριοδοτης

Βασικα δεν το επαιξα κανενα ρολο απολυτως απλα μίλαγα και εκανα θεωρίες (τρομερα ύποπτες προφανως). Αλλα αφου πιάνουν αυτα μεταξύ μας.. θα σου πω κι εγω κατι. Στα ως τωρα ποστ μου δεν θα βρεις κατι πολυ σημαντικό...
Βγαλτε με, αλλα εγω θα πω δυο σημαντικα πραγματα: 1. εγω δεν εδωσα 100% απο ο,τι μπορεσα να δωσω στους πολιτες (πιστέψτε με μπορουσα πολλά) και δεν θα το κανω τωρα που έχετε πεσει ολοι πανω μου... θα παρω τη βοηθεια μου στο ταφο μου

2.
Υπάρχουν διάφοροι ρολοι που στο παιχνίδι πρέπει να βγουν με ψηφοφορία γιατι δεν μπορούν να πεθανουν αλλιως.
3. Έχετε κάνει τρομερά λαθη στη κατεύθυνση.
Στους σιγουρος αθώους σας κρύβονταιιι..