Καλησπέρα,
Αρχική δημοσίευση από: Deutsch... LoverΔεν μπορείς να τον αφήσεις όμως και τον Dume. Η φράση του στο πόστ: ''Θα είμαι καλή αποχώρηση'' με τόση σιγουριά, δεν ήταν καλή. Ήταν σαν να το έλεγε εκ του ασφαλούς.Εκτός αυτού όμως, κάπου, αν δεν κάνω λάθος, αναφέρθηκε και στο να παιχτεί η δεύτερη τυμβο στο πρόσωπό του. Δηλαδή, αντο σχέδιο με τον ΔΑ δεν πετύχαινε και έφευγε, να ξοδευόταν η κάρτα εκεί. Μπορεί να είναι χαζομάρα σκέψη αλλά είναι μια πιθανή απάντηση στην ερώτησή σου.
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό με αυτά που παραθέτεις. Δε το άφησα
έτσι ότι δηλαδή εφόσον ο tsarachaf έδωσε
σήμα ήταν ο DumeNuke
αθώος. Σε καμία περίπτωση… απλά αναρωτήθηκα μήπως υπήρχε η στατιστική
πιθανότητα να είναι και ποια ηταν η πιθανότητα να είναι δύο μαφίοζοι με τις περισσότερες
ψήφους
Επίσης όπως είπα και
σε άλλο ποστ, συγγνώμη που δε συμμετέχω ,δε το κάνω επίτηδες και δεν έχω
δικαιολογία γιατί οι άλλοι συμμετέχετε πιο ενεργά και φυσικά σας σέβομαι .Θα
προσπαθήσω να είμαι συνεπής για να μην χαλάσω το παιχνίδι αλλά είναι μια περίεργη
περίοδος για εμένα.
Τώρα με τις εξελίξεις….O tsarachaf παιζει ΑΠ βγαινει blue butterfly…και η alma libre ριχνει
τυμβωρυχία…εμένα αυτό μου επιβεβαιωνει πλήρως την ενοχή του tsarachaf , δηλαδη
σαν να ρίσκαρε επειδή δεν είχε τι άλλο να κάνει και δεν τον ένοιαζε η
τυμβωρυχία ή η ακύρωση της προφυλάκισης. Η blue butterfly είναι αθώα και είναι τόσα πολλά τα ποστ που δε μπορώ να
προσδιορίσω πότε και ποιοι άρχισαν να την υποπτεύονται.Πρέπει να το κοιτάξω. Τέλος
ο ικαρίωνας είναι ένας ικανός παίχτης που βοήθησε απίστευτα και νομίζω
δολοφονήθηκε γιατί ήταν στο σωστό δρόμο. Δε νομίζω ότι δολοφονήθηκε για να μας αποπροσανατολίσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.