Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε από τη Δευτέρα:
Η αποχώρηση του Σπυράκου, με την αιτιολογία του afk, ήταν μια ανώδυνη επιλογή και εκτός από εμένα δεν την ακολούθησε κανένας άλλος. Προσωπικά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει μαφιόζος εκεί μέσα, αλλά δεδομένου ότι η αντίληψη που είχα μέχρι σήμερα το πρωί είχε μια απόσταση Γη-Φεγγάρι με την πραγματικότητα, δεν πρόκειται να το πιέσω.
Με τα τωρινά δεδομένα μια κόντρα dume-tsara ή dume-melania δε θα με πείραζε
Από την πρώτη μέρα έπιασα κάποια άτομα, αναφορικά Ikarionas, Wild_Boy, Soukouu, Himela, ~Melania~, Emilouko, tsarachaf.
Από αυτούς, τον Ikarionas και τον tsarachaf δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω. Έχω προσπαθήσει σε προηγούμενα παιχνίδια να τους διαβάσω και να προσπαθήσω να βγάλω μια άκρη, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Τους έγραψα ένα κειμενάκι, δεν είδα κάτι ουσιώδες στις απαντήσεις και δεν ασχοληθήκα παραπάνω από το να κάνω ένα διαγώνιο διάβασμα το τι λένε.
Κατόπιν αυτού, Μελανία, Έμιλυ και Wild_Boy δεν γράφουν σχεδόν καθόλου.
Μένει Himela και Soukouu. Από τους δύο, αφενώς γιατί την ψήφισα πρώτη μέρα, αφετέρου γιατί μπορούσα να φτιάξω μια θεωρία που να στηρίζεται κάπου και να έχει ελπίδες να αναπτυχθεί, επέλεξε να ασχοληθώ με την Himela. Αποδείχθηκε ότι της απέδωσα λάθος ρόλο, αλλά δεν πιστεύω ότι το να δίνεις ταμπέλες αθώνω αριστερά και δεξιά σου παρέχει περισσότερες πληροφορίες, από τα "βρίσκεις" μαφιόζους.
Ειδικά μετά το χθεσινό all-in, στο οποίο η Himela έκαψε και τις δύο κάρτες της, για να σώσει ένα άτομο που της φάνηκε αθώο, θεώρησα ότι υπήρχε σκοπιμότητα. Αρχικά, έβλεπα το προφανές, ότι προσπαθούσε να σώσει τον Johnny, όπως και η ίδια έλεγε, και δεν παρατήρησα ότι βοήθησε εμμέσως και την Deutch (τη λογική την εξήγησα το πρωί). Με καθαρό μυαλό σήμερα το πρωί, προσπάθησα να βρω κάτι που δεν φαινόταν.
Και κατόπιν ήρθε η Τυμβωρυχία... Συνοπτικά, λοιπόν, δύο μέρες το σενάριο που έφτιαχνα ήταν αλλού για αλλού.
Παρόλα αυτά, θα κάνω μια υπόθεση, μήπως και καταφέρω να μην βρω σήμερα:
Δεδομένου του πανικού που έγινε εχθές, ήταν αρκετά πιθανό να πέσει κάποια τυμβωρυχία σήμερα. Είτε εάν ο Samael ήταν αθώος, θα την έριχνε η μαφία, που δεν θα είχε ψήφους πάνω του και θα αθωωνόταν. Είτε από πολίτη (όπως και έγινε) και θα στρέφονταν όλα τα βλέμματα σε αυτούς που ψήφισαν Johnny και Deutch.
Εάν ήμουν μαφιόζος (άρα γνώριζα από χθες τι βγάλαμε) θα ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο να επιθετώ τόο σφοδρά στην Himela σήμερα.
Εν πάση περιπτώσει, δεδομένου ότι δεν βοήθησα και τόσο πολύ το τελευταίο διήμερο, ίσως να είμαι καλή αποχώρηση για σήμερα.