Καλημέρα αρχικά!
Ας αρχίσω με την ψήφο στην Sophie. Την ψήφισα γιατί χθες, ενώ δεν είχε ψηφίσει κανέναν απο τους τρεις στην ψηφοφορία στην πρώτη δημοσκόπηση ψηφίζει Γερμανίδα και μετά την παράταση ψηφίζει Σάμαελ. Αυτό εγώ το ερμηνεύω σαν παιχνίδι μαφιόζου που προσπάθησε να σώσει τον άλλον μαφιόζο και όταν είδαν ότι δεν τα καταφερναν το άλλαξε σε εκείνων για ξεκάρφωμα.
Ναι ξέρω ότι έχω υποστηρίξει ότι η Σοφιε δεν μπορεί να είνια μαφιοζα λόγω του πως έπαιξε τον πρώτο γύρο αλλά ο συνδιασμός του πρώτου ποστ με τον Σάμαελ όπου τους μάζεψαν μετά και δεν ξαναμίλησαν + ότι στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ πιο μαζεμένη + ότι την κατηγορεί ο Σάμαελ στα τελευταία του λόγια, εμένα με κάνουν να αλλάξω γνώμη.
Απο εκεί περνάω στα τελευταία λόγια του Σάμαελ. Εκείνος έδωσε ως ένοχους τους εξείς:
- Τζόνυ
- Χιμέλα
- Εμένα
- Σόφι
- Ικαρίωνα
- Ultra
- TasoZG
- Ζαξρέμιος
Απο αυτούς κρατάω ότι λέει για ξεκάρφωμα για την Sophie και για τον Ultra μετά το ποστ του για οδηγίες προς το μέντιουμ, Ultra δεν έχω πολλά να σου προσάψω αλλά δεν έχει προσφέρει και πολλά μεχρι τώρα, πρέπει να μπεις λίγο πιο δυναμικά.
Ικαρίωνα δεν κρατάω γιατί πιστεύω ότι σκέφτεται ορθά, ο Τάσος του έριξε την Τύμβω και ο Ζαξρέμιος ήταν αυτος που τον ψήφισε 5ος και τον έφερε στην ισοψηφία. Τζόνυ και Χιμέλα δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσω όπως και τον εαυτό μου.
Αθώους θεωρεί απο την άλλη:
- Ηλία, ο οποίος Ηλίας εμένα μου θυμίζει πάρα πολύ το παίξιμο της Ζωής στο προηγούμενο Παλέρμο. Μπαίνω λέω ότι έχω δουλειές ή διαφορετικό πρόγραμμα απο τους υπόλοιπους και 2-3 γενικόλογα και βγαίνω. Εγώ τον έχω στους υπόποτους, κάτι δεν μου κολλάει.
- Σούκου, ψήφισε Σάμαελ αν και μετά άλλαξε για την ώρα δεν τον έχω στους υπόπτους αλλά των κρατάω.
Γενικότερα το "κυμα" προς τον Σάμαελ δεν άρεσε σε Tsarachaf, Alma Libre και Melania.
Στο παιχνίδι του Tsarachaf κάτι δεν μου αρέσει μου, φαίνεται ότι δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και των κρατάω σαν ερωτηματικό.
Η άλμα κάνει ένα παιχνίδι σχεδόν ίδιο με τα υπόλοιπα των κρυφών μαφιόζων που δεν πολυφαίνονται και απλά λενε δυο τρια πράγματα που συμφωνουν με την κοινή γνώμη για να φανεί ότι υπάρχουν.
Η Μελανία στο παίξιμό της μου φαίνεται σφιγμένη, απο την άλλη κατηγορεί την Σοφία οπότε ακόμη δεν ξέρω που να την κατατάξω.
Τέλος η Χιμέλα κάτι πρέπει να είδε χθες πριν την ψηφοφορία για να μπήκε all-in στο 5λεπτο. Αυτό που νομίζω είδε είναι η αλλαγή ψήφο της Έμυλι απο Τζόνυ σε Τάσο, φέρνοντας σε ισοπαλία Σάμαελ με Γερμανίδα και μετά στο 5λεπτο την αλλαγή σε Γερμανίδα όπου την έφερνε μπροστά. Η Έμυλι λεει ότι το έκανε για ισοπαλία και δεν είδε την ψήφο του Ικαρίωνα, η Χιμέλα απο την άλλη λέει όχι προλαβε να δει και τις δυο ψήφους χωριστα και να γράψει το δικό της μήνυμα. Ο καθένας ερμηνεύει τα γεγονότα όπως εκείνος κρίνει αλλά εγώ τείνω να πιστέψω την Χιμέλα, οπότε βάζω και την Έμυλι με ερωτηματικό.
Επομένω συνοτικά η δικιά μου 6άδα:
- Samael
- Sophie
- i_lie_us
- Emilouko
- tsarachaf ή ultra
- Alma Libre
Η ψήφος μου για την ώρα παραμένει σε Σοφία και με την εξέλιξη της ημέρας μπορεί να αλλάξω.