Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> DumeNuke

  7. DumeNuke

  8. Emilouko --> DumeNuke

  9. Himela -->Emilouko

  10. i_lie_us

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov --> sophie_96

  13. Joaquin

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> Deutsch... Lover

  17. Soukouu

  18. TasosZG --> aggelogiannos

  19. tsarachaf

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy

  22. Ζαξρεμιος --> blue_butterfly



Ψήφοι
2 Deutsch... Lover
2 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 blue_butterfly
1 Emilouko
1 ~Melania~~
1 sophie_96
1 tsarachaf



Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7


Οριστικές αποχωρήσεις
Samael - [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Θα πω παραπανω οταν εχω προσβαση σε υπολογιστή. Η Ριρικα απλα για μενα παιζει περίεργα και δεν θελω να ξεχαστει αν βγω. Αμφιβολιες εχω γιατι μου εχει μπει στο μυαλο οτι πεσαμε ισως σε 2 μαφιοζους (στις 3 ισοψηφιες) και να έπρεπε να διαλέξουν. Το κυμα εναντι του Σαμαελ ήταν σωστο αλλα μπορει να ειχαν σχεδιο να σωσουν εναν απο τους αλλους 2 τελευταία στιγμη (και μετα να προέκυψε αυτό). Οποτε διατηρω επιφυλαξεις δεν αθωώνω ποτε απολυτα και ευκολα.

Η τυμβωρυχια παιζεται σε κομβικες στιγμες παντα. Η μαφια πρεπει να εχει στριμωχτει πολυ αυτη τη στιγμη. Ο σαμ ηταν καμένο χαρτι. Δεν αποκλείεται να την επαιξε για να αθωωθεί στα ματια μας(το εχω δει πολλες φορες το εργακι). Δεν τον υποστήριζα ποτέ αλλα κατηγορήθηκα για αυτό οποτε περιμενω να δω αυτη που τοσο επεμενε οτι συνεργαζομαστε φανερά τι θα πει.

Ο ζαξ πεταει ατακες γενικόλογες και περιμενει τους αλλους. Οποιος ζητωκραυγαζει για τις ισοψηφιες δεν είναι παντα καλος.


Κοίτα καταλαβαίνω αυτό που λες για ξεκάρφωμα ΑΛΛΑ θεωρώ ότι και στην αρχή μπορεί να υπάρχουν κρίσιμα σημεία. Ήμασταν απλά σε ένα χάος , η μαφία δεν είχε πετύχει δολοφονία, οπότε δεν τους βόλευε να ανεβάσουν και να ψηφίσουν Σαμαέλ (που ο Τάσος το έκανε) και μετά όταν βγαίνει του πετάει και τυμβώ.Σου λέω είχα σχεδόν ίδιους ψήφους με Σαμαελ.Θα μπορούσαν κάλλιστα να ανεβάσουν εμένα και δεν το έκαναν. Ξέροντας την αθωότητα μου δεν μπορώ παρά να κρίνω θετικά τις κινήσεις του Τάσου. Αν δεν τον είχε ψηφίσει θα σου έλεγα ναι μπορεί να είναι και ξεκάρφωμα αλλά δεν νομίζω να έκανε τόσο effort για να βγάλει συνμαφιόζο του.

Πλέον έχουμε μια κατεύθυνση. Έναν μαφιόζο φανερωμένο πάνω στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Κάτι πάει πολύ λάθος στην πόλη του παλέρμο. Σίγουρα δεν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στις ψήφους του Samael. Himela και TasosZG αθώοι, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν. Το σενάριο μου πάει λίγο πολύ στα σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβασε μαφιόζος 2/3 άτομα για ισοβαθμία.

Θεωρώ βέβαιο ότι υπάρχει πληθώρα μαφιόζων στις ψήφους των Johnny15 και Deutch. Θέλω να δω τι μπορώ να διαβάσω μέσα στο επόμενο μισάωρο, για να αλλάξω την ψήφο μου, ξεκάθαρα η Himela είναι αθώα πλέον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Τρελό καυλάντισμα της μαφίας από Χιμέλα. Η δολοφονία είναι σε λίγο και είμαι εκτός σπιτιού, οπότε BLUE σε περίπτωση που ψοφήσω, αν και μετά την ανάγνωση των μηνυμάτων μπορεί να βρω κάποιον πιο ύποπτο.

Ψηφίζω ΜΠΛΟΥ(δεν μπορω να το κανω μπολντ απο κινητό, σόρυ Δημήτρη/Ζωή).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
χωρις κανενα σημαντικο στοιχειο η ισοψηφια θα ηταν ο μοναδικος τροπος να βγαλουμε στοιχεια,γτ εφοσον επεσε και τυμβω τωρα ξερουμε αρκετα πραγματα

δεν θα κατσω να πω τα αυτονοητα για το ποιοι θεωρουνται υποπτοι,αλλα αν δω οτι κανενας δεν κανει τις λογικες συνδεσεις (που βγαλαμε αρκετες χαρη στο γεγονος οτι υπηρχε ισοψηφια,γτ ειδαμτε ποιοι υποστηριξαν ποιους) θα αναγκαστω να τις αναφερω

ναι σιγουρα δεν με αθωωνει να επιδιωκω την ισοψηφια,αλλα σιγουρα με βαζει σε καλυτερο φως εφοσον δειχνει οτι προσπαθω να βγαλω στοιχεια για το παιχνιδι και οχι να παω βαση σεναριων και αν κανω λαθος μετα να λεω "αχ δεν πειραζει,την επομενη φορα" κατι που κανει συνηθως η μαφια

δεν κρυφτηκα καθολου,το γεγονος οτι δεν σπαμμαρω και δεν κανω κυκλους γυρω απτο ιδιο θεμα σημαινει 2 πραγματα :
1) δεν μαρεσουν οι κυκλοι,προτιμαω τα εννιαγωνα γενικα
2) αν μπω σε spam-mode δεν με σταματαει τιποτα

θα ψηφισω blue_butterfly προς το παρον,σε περιπτωση που πεθανω
αλλιως θα αλλαξω πιο μετα την ψηφο μου
Η ένσταση μου απέναντι σου ειναι οι τετριμμένες δικαιολογίες που χρησιμοποιείς. Ολοι συμφωνούν για τιε ισοψηφιες λιγοι ομως νιωθουν την ανάγκη να διατυμπανισουν τη σημαντικότητα τους.

Μελανία είπα ότι προς το παρόν αθωώνω μετά την τύμβο τον Τάσο . Όλοι στην αρχή κάνουμε σενάρια για ρόλους και πιθανές συνεργασίες αλλά μετά από κάποιες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα και μαζί και με αυτά η στάση μας απέναντι σε μερικούς παίχτες. Από την μία λοιπόν ήταν πολύ έξυπνη η κίνηση του Τάσου να κάνει τύμβω στον Samael, γιατί αφού αποκαλύφθηκε ότι πλέον είναι κρυφός μαφιόζος πιστεύω ότι το παιχνίδι θα ανοίξει και πλέον μπορούμε χρόνο με τον χρόνο να καταλάβουμε όλο και περισσότερα πράγματα. Από την άλλη τον αθωώνω γιατί δεν νομίζω τουλάχιστον σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού αν εάν ο Τάσος ήταν μαφία με τον Samael που όπως αποδείχτηκε ήταν κρυφός μαφιόζος να συνέφερε να χάσουν ένα παίχτη και να αποκαλύψουν και τον ρόλο του, είναι μάλιστα και απίθανο σενάριο.

Θα συμφωνήσω με την Emiluko στην ερώτηση που έκανε και περιμένω επίσης πως βρίσκεις την κίνηση του Τάσου για τύμβω προς τον Samael!

Βρισκεις δηλαδη πιθανο μετα τα χθεσινά να επιδίωκαν να τον φέρουν πισω? Εγω για αυτο λεω οτι διατηρω και μια επιφυλαξη γιατι αποκλειεται ο συγκεκριμένος να γύρναγε πισω και ειναι μια καλη κινηση για αθωωση.

Εγω λεω στους αθωους μου να κινηθουμε καλυτερα σε Melania, Alma ή Τσαρα. Μπορει Αγγελογιανοςς κακος αλλα ισως προβληματιστηκε απο την ξαφνικη ανοδο του Σαμαελ σε ψηφους. Για ριξτε μια ματια ομως ποιοι σχολιασαν 'εκπληκτοι' αυτη την ξαφνικη ανοδο προσπαθωντας να δημιουργησουν την εντυπωση οτι ειναι αθωος που ηρθε κυμα εναντιον του.
Για να μη λεει η Μελανια οτι δεν ειδε καμια τρελη κινηση να σωθει. Ναι δεν καρφωθηκαν πολυ αλλα τον παρουσιαζαν αθωο θυμα.

Εγώ προφανως και ξαφνιάστηκα οταν ειχα μεινει σε μια αλλη ισοψηφια. Αλλα φυσικα αυτο ειναι παραλογο ! Ούτε θυμαμαι να τον παρουσιασα καπου αθωο δεν προλανα να παρω θεση στο θέμα. Ποιος τον αθωωνε ξεκαθαρα? Πες μας αν θες να μας βοηθήσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
2ον αποτι φαινεται ο johnny εινα αθωος και εχω κανει μλκια αλλα με παραξενευει αυτο γτ πως η χιμελα ηξερε οτι ηταν σιγουρα αθωος ενω δεν ειχε ονειρο?Εκτος και εαν ειναι συγκατοικοι γιατι το στορυ του johnny "ημουν προετοιμασμενος αλλα δνε προλαβα" δεν μου ειναι πειστικο.ταν σιγουρος θα προστατευτει οποτε μπορει να κανονισαν ηχιμελα να τον βοηθησει.Συν το οτι ενω πηγαινε για τριπλη ισοβαθμια ξαφνικα ο σαμαελ πηγε 7-4 και καπακι αυτος βγηκε δολοφονος

Δεν ήξερα ούτε ξέρω οτι ο τζόνυ είναι σίγουρα αθώος. Τον θεώρησα πιο αθώο από τους άλλους δύο (ντοιτς και σαμαελ) για αυτά που έχει πει ως τώρα αλλά και γιατί είδα οτι αυτοί που θεωρώ υπόπτους τον είχαν ψηφίσει. Αυτό στα μάτια μου τον κάνει αρκετά αθώο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
Deutsch... Lover: Joaquín, sophie_96, ~Melania~
Johnny15: aggelogiannos, DumeNuke, Samael, tsarachaf
Samael: ComfortablySmug, Himela, Ikarionas, TasosZG

Σε συνδυασμό με αυτά που λέει ο Aggelogiannos (ότι δεν του άρεσε το κύμα στον Samael χωρίς αιτιολόγηση + άλλα)και με την ψήφο του στον Johnny για να σώσει Samael θα ψηφίσω αυτόν.

Πλέον τα σενάρια αρχίζουν και αποκτούν υπόσταση και γίνονται narrow down σε πολύ λιγότερα από εκεί που είχαμε όλα τα πιθανά.
Υπάρχουν κάποιοι 99% σίγουροι αθώοι πλέον ( ανέβηκαν στο 99% και όχι κατέβηκαν από το 100% ).

Άμα οι συναθώοι μου θέλετε να πάμε σε κάποιον πιο ύποπτο δεν θα κολλήσω στον Aggelogianno. Κι εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε για τα τελευταία λόγια του samael ο Ultra και θα είναι στους τοπ υπόπτους.


Εν μερη εχεις λαθος ,let me explain

-το "εδωσα ψηφο στον johnny για να προστατευσω τον σαμαελ" δεν ισχυει γιατι απο την αρχη ειχα βαλει στο στοχαστρο τον johnny(το οποιο αποτι φαινεται αποδειχθηκε μεγαλη πατατα) δεν ειναι οτι εκανα καμια υποπτη αλλαγη or smth.

-το "χωρις αιτιολογηση" επισης ειναι λαθος γιατι δεν περιμενα οτι θα ηταν ενοχος.Επισης καποιοι λενε οτι ψηφιστηκε για να μπει σε ισοβαθμια αλλα οι περισσοτεροι νμζω τον ψηφισαν για να βγει.Το να αλλαζα την ψηφο μου σε αυτον οχι μονο θα με λεγατε υποπτο για την αλλαγη ψηφου αλλα αμα πηγαιναμε ολοι σε αυτον οι μαφιοζοι θα ειχαν καλυτερη "κρυψωνα"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο.

Ξύπνησα και διάβαζα ποστς έχοντας στο νου να σχολιάσω κυρίως τις αλλαγές του 5λεπτου και τις δημοσκοπήσεις μιας που για να έγινε τέτοιος χαμός, τουλάχιστον ένας μαφιόζος θα υπήρχε σε αυτήν την τριάδα αλλά οι εξελίξεις με πρόλαβαν.
Όχι ότι δεν εξακολουθεί να φαίνεται περίεργο το ότι ο Σαμ μάζεψε τόσες ψήφους τόσο γρήγορα, ειδικά από τη στιγμή που εντέλει είναι μαφιόζος (αρκετά βοηθητική κίνηση η τυμβωρυχία στον Sam).

Επειδή ωστόσο δεν ξέρω πόση ώρα θα μου πάρει μέχρι να γράψω και θέλω να προλάβω και δολοφονία, θα σταθώ σε αυτό που είδα να γράφεται και που αποτελεί και εμένα μια σκέψη μου και ένα σχετικά ασφαλές συμπέρασμα:

Επίσης, τουλάχιστον ένας που ψήφισε στην δημοσκόπηση τον Johnny, είναι μαφιόζος. Θα άφηναν σε δημοσκόπηση έναν μαφιόζο στο έλεος του; Σίγουρα ψήφισαν υπερ του.
Τουλάχιστον ένας εκ των tsarachaf, aggelogiannos και DumeNuke είναι επίσης μαφιόζοι.
Θεωρώντας πως ακόμα και να επέλεξε η μαφία να θυσιάσει τον Σαμ, μια ψήφο για την τιμή των όπλων θα την έριξαν στον Johnny.

Βλέπω ότι έχουν από μια ψήφο ο Dume και ο aggelogiannos.
Δεν θέλω από τώρα να αρχίσει η διασπορά, οπότε θα δώσω σε κάποιον εκ των δύο τη δεύτερη.
Θα διαλέξω aggeliogiannos απλά και μόνο επειδή από τους δύο έχει μικρότερη συμμετοχή κι όπως έχουμε πει πάντα στους λιγομίλητους είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει μαφιόζος.
Αν είμαι εδώ μέχρι τις 8 και ανάλογα το τι έχει παιχτεί, μπορεί και να αλλάξω.

Όσον αφορά τον Ντιουμ, αν κατάλαβα καλά βλέπω ότι έχει κάτι κοινό με τον Σαμ, και αυτό είναι να θεωρούν ύποπτη τη Χιμέλα.
Το ίδιο αν δεν απατώμαι έκανε και ο τσαρατσάφ.
Με δεδομένο το ρόλο του Σαμ, η αλήθεια είναι τα τεινά είναι τρία για τη Χιμέλα, και τα κατατάσσω με αυτό που θεωρώ πιθανότερο πρώτο:
1. πολίτης που έκανε πολύ καλή δουλεία, έπαιξε τις κάρτες της προκειμένου να πουσάρει πράγματα και βασίστηκε είτε σε κάποια γνώση που της ήρθε μέσω ρόλου είτε σε προαίσθημα και πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού αφού εξάντλησε τις κάρτες της.
2. Πόρνη/ΔΑ που έκανε μία πολύ καλή δουλειά για να πέσουν βλέμματα πάνω της, είτε με το "σήμα ΔΑ", είτε με το είτε με το all in παίξιμο της. Αν πρόκειται για κάτι εκ των δύο, θα φανεί στην πορεία του παιχνιδιού πιστεύω.
3. Μαφιόζα που συμμετείχε σε θυσία του Sam όταν είδε ότι εκείνος για κάποιο λόγο μάζεψε αρκετές ψήφους. Είτε με σκοπό να φύγουν οι υποψίες από εκείνη, είτε με σκοπό να επανέλθει με τη νεκροφάνεια της μαφίας αργότερα. (Σημειωτέον ότι με το θάνατο του Σαμ, μπορεί να σταθήκαμε διπλά τυχεροί και να εξαφανίστηκε και νεκροφάνεια της μαφίας, αφού δεν είχε παίξει τις κάρτες του).

Θεωρώ αρκετά πιθανότερα τα δύο πρώτα σενάρια από το τρίτο η αλήθεια είναι γι' αυτό και μου φαίνεται ύποπτη η σύμπλευση Σαμ-Ντιουμ-Τσάρα περί ενοχής της Χιμέλας.
Ακόμα και αν ισχύει το δεύτερο, αν και και η πόρνη και ο ΔΑ έχουν ασύμφορους για τους πολίτες ρόλους (ακύρωση ιδιοτήτων-αντιστροφή ψήφων), μου φαίνεται σοφότερο να κινηθούμε σε περισσότερο ύποπτους.

Αυτά για την ώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα αρχικά!

Ας αρχίσω με την ψήφο στην Sophie. Την ψήφισα γιατί χθες, ενώ δεν είχε ψηφίσει κανέναν απο τους τρεις στην ψηφοφορία στην πρώτη δημοσκόπηση ψηφίζει Γερμανίδα και μετά την παράταση ψηφίζει Σάμαελ. Αυτό εγώ το ερμηνεύω σαν παιχνίδι μαφιόζου που προσπάθησε να σώσει τον άλλον μαφιόζο και όταν είδαν ότι δεν τα καταφερναν το άλλαξε σε εκείνων για ξεκάρφωμα.

Ναι ξέρω ότι έχω υποστηρίξει ότι η Σοφιε δεν μπορεί να είνια μαφιοζα λόγω του πως έπαιξε τον πρώτο γύρο αλλά ο συνδιασμός του πρώτου ποστ με τον Σάμαελ όπου τους μάζεψαν μετά και δεν ξαναμίλησαν + ότι στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ πιο μαζεμένη + ότι την κατηγορεί ο Σάμαελ στα τελευταία του λόγια, εμένα με κάνουν να αλλάξω γνώμη.

Απο εκεί περνάω στα τελευταία λόγια του Σάμαελ. Εκείνος έδωσε ως ένοχους τους εξείς:


  • Τζόνυ

  • Χιμέλα

  • Εμένα

  • Σόφι

  • Ικαρίωνα

  • Ultra

  • TasoZG

  • Ζαξρέμιος



Απο αυτούς κρατάω ότι λέει για ξεκάρφωμα για την Sophie και για τον Ultra μετά το ποστ του για οδηγίες προς το μέντιουμ, Ultra δεν έχω πολλά να σου προσάψω αλλά δεν έχει προσφέρει και πολλά μεχρι τώρα, πρέπει να μπεις λίγο πιο δυναμικά.

Ικαρίωνα δεν κρατάω γιατί πιστεύω ότι σκέφτεται ορθά, ο Τάσος του έριξε την Τύμβω και ο Ζαξρέμιος ήταν αυτος που τον ψήφισε 5ος και τον έφερε στην ισοψηφία. Τζόνυ και Χιμέλα δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσω όπως και τον εαυτό μου.

Αθώους θεωρεί απο την άλλη:

  • Ηλία, ο οποίος Ηλίας εμένα μου θυμίζει πάρα πολύ το παίξιμο της Ζωής στο προηγούμενο Παλέρμο. Μπαίνω λέω ότι έχω δουλειές ή διαφορετικό πρόγραμμα απο τους υπόλοιπους και 2-3 γενικόλογα και βγαίνω. Εγώ τον έχω στους υπόποτους, κάτι δεν μου κολλάει.

  • Σούκου, ψήφισε Σάμαελ αν και μετά άλλαξε για την ώρα δεν τον έχω στους υπόπτους αλλά των κρατάω.



Γενικότερα το "κυμα" προς τον Σάμαελ δεν άρεσε σε Tsarachaf, Alma Libre και Melania.


Στο παιχνίδι του Tsarachaf κάτι δεν μου αρέσει μου, φαίνεται ότι δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και των κρατάω σαν ερωτηματικό.

Η άλμα κάνει ένα παιχνίδι σχεδόν ίδιο με τα υπόλοιπα των κρυφών μαφιόζων που δεν πολυφαίνονται και απλά λενε δυο τρια πράγματα που συμφωνουν με την κοινή γνώμη για να φανεί ότι υπάρχουν.

Η Μελανία στο παίξιμό της μου φαίνεται σφιγμένη, απο την άλλη κατηγορεί την Σοφία οπότε ακόμη δεν ξέρω που να την κατατάξω.

Τέλος η Χιμέλα κάτι πρέπει να είδε χθες πριν την ψηφοφορία για να μπήκε all-in στο 5λεπτο. Αυτό που νομίζω είδε είναι η αλλαγή ψήφο της Έμυλι απο Τζόνυ σε Τάσο, φέρνοντας σε ισοπαλία Σάμαελ με Γερμανίδα και μετά στο 5λεπτο την αλλαγή σε Γερμανίδα όπου την έφερνε μπροστά. Η Έμυλι λεει ότι το έκανε για ισοπαλία και δεν είδε την ψήφο του Ικαρίωνα, η Χιμέλα απο την άλλη λέει όχι προλαβε να δει και τις δυο ψήφους χωριστα και να γράψει το δικό της μήνυμα. Ο καθένας ερμηνεύει τα γεγονότα όπως εκείνος κρίνει αλλά εγώ τείνω να πιστέψω την Χιμέλα, οπότε βάζω και την Έμυλι με ερωτηματικό.

Επομένω συνοτικά η δικιά μου 6άδα:

  1. Samael

  2. Sophie

  3. i_lie_us

  4. Emilouko

  5. tsarachaf ή ultra

  6. Alma Libre



Η ψήφος μου για την ώρα παραμένει σε Σοφία και με την εξέλιξη της ημέρας μπορεί να αλλάξω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> DumeNuke

  7. DumeNuke

  8. Emilouko --> DumeNuke

  9. Himela -->Emilouko

  10. i_lie_us --> aggelogiannos

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov --> sophie_96

  13. Joaquin --> blue_butterfly

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> Deutsch... Lover

  17. Soukouu

  18. TasosZG --> aggelogiannos

  19. tsarachaf

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy

  22. Ζαξρεμιος --> blue_butterfly



Ψήφοι
2 aggelogiannos
2 blue_butterfly
2 Deutsch... Lover
2 DumeNuke
1 Emilouko
1 ~Melania~~
1 sophie_96
1 tsarachaf



Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7


Οριστικές αποχωρήσεις
Samael - [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ναι μιλαω πιο γενικα γιατι αν μιλησω συγκεκριμενα και πω παμε χ ψ και ζ αντιστοιχα εφοσον εκαναν αυτο στην ισοψηφια φανερωνει καποια πραγματα για εμενα και για τον πιθανο πληροφοριοδοτη,και επειδη εγω προσωπικα δεν ψηνομαι να πεσει καρφωμα,προσπαθω να πεισω τους αθωους να κοιταξουν τα ποστ και να καταλαβουν οι ιδιοι ποιοι ειναι οι χ ψ και ζ

ναι δεν ειπα οτι οποιος θελει ισοψηφια ειναι καλος,αλλα στην συγκεκριμενη φαση του παιχνιδιου βοηθησε πολυ περισσοτερο τους αθωους παρα τους κακους

αν πεις ομως "πως ηξερες οτι θα βοηθησει τους καλους"

ε αν το καλοσκεφτεις η θα βοηθουσε τους καλους η το παιχνιδι θα παρεμενε στο σκοταδι ουσιαστικα,δεν γινοταν να μπερδευτει περισσοτερο,μονο να ξεκαθαριστει
Απλα μου εκανε εντυπωση ενα ποστ σου που ειπες ξεκαθαρα οποιος στηρίζει ισοψηφιες ειναι αθώος. Με τέτοιους απόλυτους συνειρμούς δεν παμε πουθενα . Συμφωνώ απολυτα οτι δεν πρεπει να "καρφώνουμε" τους καλους ρολους στο δημόσιο αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μιλαμε και ειδικα.
Κοίτα καταλαβαίνω αυτό που λες για ξεκάρφωμα ΑΛΛΑ θεωρώ ότι και στην αρχή μπορεί να υπάρχουν κρίσιμα σημεία. Ήμασταν απλά σε ένα χάος , η μαφία δεν είχε πετύχει δολοφονία, οπότε δεν τους βόλευε να ανεβάσουν και να ψηφίσουν Σαμαέλ (που ο Τάσος το έκανε) και μετά όταν βγαίνει του πετάει και τυμβώ.Σου λέω είχα σχεδόν ίδιους ψήφους με Σαμαελ.Θα μπορούσαν κάλλιστα να ανεβάσουν εμένα και δεν το έκαναν. Ξέροντας την αθωότητα μου δεν μπορώ παρά να κρίνω θετικά τις κινήσεις του Τάσου. Αν δεν τον είχε ψηφίσει θα σου έλεγα ναι μπορεί να είναι και ξεκάρφωμα αλλά δεν νομίζω να έκανε τόσο effort για να βγάλει συνμαφιόζο του.

Πλέον έχουμε μια κατεύθυνση. Έναν μαφιόζο φανερωμένο πάνω στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε.

Οταν ομως καποιος ειναι καμένο χαρτί ποντάρουν πολυ πανω του για να αθωώνουν αλλους.

Ψήφος απο εμενα στην BLUE BUTTERFLY και αμα ζω μετα τη δολοφονια ενδέχεται και να αλλάξω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Βρισκεις δηλαδη πιθανο μετα τα χθεσινά να επιδίωκαν να τον φέρουν πισω? Εγω για αυτο λεω οτι διατηρω και μια επιφυλαξη γιατι αποκλειεται ο συγκεκριμένος να γύρναγε πισω και ειναι μια καλη κινηση για αθωωση.

Αν εννοείς τον Samael να επέστρεφε πίσω με νεκροφάνεια δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια εάν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο και ούτε τώρα μπορώ να πω ναι ή όχι γιατί. Εσύ τι πιστεύεις; Δηλαδή θεωρείς ότι η τύμβος του Τάσου παίζει να ήταν στρατηγική εάν υποθέσουμε ότι ο Τάσος είναι μαφία με βάση τις παροντικές εξελίξεις; Δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις για αυτό τα γράφω αυτά :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Για την ώρα αλλάζω από Himela σε Ζαξρεμιο. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλώς δεν θεωρώ ότι είναι μέλος της μαφίας η χιμελα. Και ο δεύτερος δεν κινδυνεύει από ψηφοφορίες για την ώρα.

Το απόγευμα θα ξαναλλάξω, τώρα δεν προλαβαίνω να διαβάσω αναλυτικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Επομένω συνοτικά η δικιά μου 6άδα:

  1. Samael

  2. Sophie

  3. i_lie_us

  4. Emilouko

  5. tsarachaf ή ultra

  6. Alma Libre


Συμφωνώ με JKaradakov σε αυτά που λέει.

Για να μην μακρυγορώ, εγώ αντί για τη Σόφη βάζω τον Dumenuke και αντί για την Άλμα βάζω την μπλου. Ερωτηματικό ο ούλτρα, περιμένω κι άλλα από αυτόν. Δεν αθωώνω Μελανία και Άλμα απλά θεωρώ οτι ίσως οι ρόλοι τους δεν είναι μαφιόζων αλλά βοηθών τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζαξρεμιος

Νεοφερμένος

Ο Μερξαζιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Απλα μου εκανε εντυπωση ενα ποστ σου που ειπες ξεκαθαρα οποιος στηρίζει ισοψηφιες ειναι αθώος. Με τέτοιους απόλυτους συνειρμούς δεν παμε πουθενα . Συμφωνώ απολυτα οτι δεν πρεπει να "καρφώνουμε" τους καλους ρολους στο δημόσιο αλλα αυτο δεν σημαίνει ότι δεν μιλαμε και ειδικα.


Οταν ομως καποιος ειναι καμένο χαρτί ποντάρουν πολυ πανω του για να αθωώνουν αλλους.

Ψήφος απο εμενα στην BLUE BUTTERFLY και αμα ζω μετα τη δολοφονια ενδέχεται και να αλλάξω.

ναι,προσπαθησουσα να σας πεισω να το παμε ισοψηφια γτ χρειαζοταν παρα πολυ στο παιχνιδι,η καθολικοτητα του ποστ μου εκει περα εχει συνιστωσα

ο samael δεν ηταν καμμενο χαρτι,μεχρι και τελευταια στιγμη υπηρχε αλλαγη ψηφων και δεν ηταν σιγουρο αν θα βγει,ελαχιστα ατομα ειχαν πει οτι θα τον ψηφισουν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TasosZG

Νεοφερμένος

Ο TasosZG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Αν και δεν με πείθει ο Aggelogiannos (Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό που νόμιζες ότι εννοούσα αλλά δεν θα μείνω σε αυτό)...

Αλλάζω την ψήφο μου σε DumeNuke, έχει ψηφίσει υπερ του Σαμαελ, σε όλο το παιχνίδι δείχνει να μην καταλαβαίνει και ψηφίζει τον Ζαξρέμιο που χωρίς την ψήφο του δεν θα έμπαινε ποτέ σε ισοψηφία ο Σαμαελ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.

Με δεδομένο το ρόλο του Σαμ, η αλήθεια είναι τα τεινά είναι τρία για τη Χιμέλα, και τα κατατάσσω με αυτό που θεωρώ πιθανότερο πρώτο:
1. πολίτης που έκανε πολύ καλή δουλεία, έπαιξε τις κάρτες της προκειμένου να πουσάρει πράγματα και βασίστηκε είτε σε κάποια γνώση που της ήρθε μέσω ρόλου είτε σε προαίσθημα και πολύ καλό διάβασμα του παιχνιδιού αφού εξάντλησε τις κάρτες της.
2. Πόρνη/ΔΑ που έκανε μία πολύ καλή δουλειά για να πέσουν βλέμματα πάνω της, είτε με το "σήμα ΔΑ", είτε με το είτε με το all in παίξιμο της. Αν πρόκειται για κάτι εκ των δύο, θα φανεί στην πορεία του παιχνιδιού πιστεύω.
3. Μαφιόζα που συμμετείχε σε θυσία του Sam όταν είδε ότι εκείνος για κάποιο λόγο μάζεψε αρκετές ψήφους. Είτε με σκοπό να φύγουν οι υποψίες από εκείνη, είτε με σκοπό να επανέλθει με τη νεκροφάνεια της μαφίας αργότερα. (Σημειωτέον ότι με το θάνατο του Σαμ, μπορεί να σταθήκαμε διπλά τυχεροί και να εξαφανίστηκε και νεκροφάνεια της μαφίας, αφού δεν είχε παίξει τις κάρτες του).

Θεωρώ αρκετά πιθανότερα τα δύο πρώτα σενάρια από το τρίτο η αλήθεια είναι γι' αυτό και μου φαίνεται ύποπτη η σύμπλευση Σαμ-Ντιουμ-Τσάρα περί ενοχής της Χιμέλας.
Ακόμα και αν ισχύει το δεύτερο, αν και και η πόρνη και ο ΔΑ έχουν ασύμφοροι για τους πολίτες ρόλους (ακύρωση ιδιοτήτων-αντιστροφή ψήφων), μου φαίνεται σοφότερο να κινηθούμε σε περισσότερο ύποπτους.

Αυτά για την ώρα.
Ντάξει, γελάω με το 2 και το 3.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου σε color=#00369b]DumeNuke, [/color]έχει ψηφίσει υπερ του Σαμαελ, σε όλο το παιχνίδι δείχνει να μην καταλαβαίνει και ψηφίζει τον Ζαξρέμιο που χωρίς την ψήφο του δεν θα έμπαινε ποτέ σε ισοψηφία ο Σαμαελ.

Η αλήθεια είναι οτι μάλλον η μαφία έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!:P

Ψηφίζω κι εγώ Dumenuke για να πω οτι αυτά που ήταν να κάνω για τους πολίτες τα έκανα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Αν εννοείς τον Samael να επέστρεφε πίσω με νεκροφάνεια δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια εάν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο και ούτε τώρα μπορώ να πω ναι ή όχι γιατί. Εσύ τι πιστεύεις; Δηλαδή θεωρείς ότι η τύμβος του Τάσου παίζει να ήταν στρατηγική εάν υποθέσουμε ότι ο Τάσος είναι μαφία με βάση τις παροντικές εξελίξεις; Δεν πολυκατάλαβα τι θες να πεις για αυτό τα γράφω αυτά :redface:

Λεω απλα οτι θα μπορούσε να ειναι στρατηγική γιατι η μαφια δεν παει καλα και σε τετοιες περιπτώσεις καταφεύγουν σε ακραίες τακτικες. Οταν εγινε τετοιος ντορος και εγινε φανερο οτι ηταν μαφιοζος ηταν καμένο χαρτι κανενας δεν θα τον εφερνε πισω με νεκροφανεια . Θα μπορούσαν λοιπον να εκμεταλλεύτηκαν τη κατασταση για να αθωώσουν απολυτα τον εναν. Για αυτό λεω οτι διατηρω επιφυλάξεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Καλημέρα αρχικά!

Ας αρχίσω με την ψήφο στην Sophie. Την ψήφισα γιατί χθες, ενώ δεν είχε ψηφίσει κανέναν απο τους τρεις στην ψηφοφορία στην πρώτη δημοσκόπηση ψηφίζει Γερμανίδα και μετά την παράταση ψηφίζει Σάμαελ. Αυτό εγώ το ερμηνεύω σαν παιχνίδι μαφιόζου που προσπάθησε να σώσει τον άλλον μαφιόζο και όταν είδαν ότι δεν τα καταφερναν το άλλαξε σε εκείνων για ξεκάρφωμα. Ναι ξέρω ότι έχω υποστηρίξει ότι η Σοφιε δεν μπορεί να είνια μαφιοζα λόγω του πως έπαιξε τον πρώτο γύρο αλλά ο συνδιασμός του πρώτου ποστ με τον Σάμαελ όπου τους μάζεψαν μετά και δεν ξαναμίλησαν + ότι στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ πιο μαζεμένη + ότι την κατηγορεί ο Σάμαελ στα τελευταία του λόγια, εμένα με κάνουν να αλλάξω γνώμη.

Karadakov, όπως είδες δικαιολόγησα γιατί άλλαξα την ψήφο μου από την Ντόιτς στο Samael και μετά στην ψηφοφορία σήμερα έδωσα ξανά ψήφο στην Γερμανίδα :P γιατί είχα πει και θεωρώ ως την συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού είναι η επόμενη ύποπτος. Θεώρησα πιο σωστό μετά από σκέψη να ψηφίσω έναν πιο ύποπτο που ήταν ο Samael και που όπως αποδείχτηκε ήταν και κρυφός μαφιόζος και μετά να βγάλω στην ψηφοφορία την Ντόιτς. Οπότε γιατί να προσπαθήσω να προστατέψω έναν υποτιθέμενο μαφιόζο; Όχι σε καμία περίπτωση δεν παίζει ξεκάρφωμα πάντως. Ο Samael με κατηγόρησε μόλις ψηφίστηκε από εμένα. Εάν θυμάμαι καλά πριν γίνει φάντασμα νομίζω ότι είχε υποστηρίξει την αθωότητά μου. Τώρα με κατηγόρησε ναι μεν, αλλά δεν είδα σοβαρά επιχείρημα. Εσύ λοιπόν συμφωνείς με την κατηγορία του Samael κρυφού μαφιόζου προς εμένα γιατί; :confused:
Αυτά :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top