Αρχική Δημοσίευση από Eileen:
Οριστικές αποχωρήσεις
Samael - [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08
Τέλεια!!

Κρυφό μαφιοζουλινάκι ο Samael. Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος απ'αυτούς που κατηγόρησε, είναι μαφιόζος. Επίσης, τουλάχιστον ένας που ψήφισε στην δημοσκόπηση τον Johnny, είναι μαφιόζος. Θα άφηναν σε δημοσκόπηση έναν μαφιόζο στο έλεος του; Σίγουρα ψήφισαν υπερ του.
Johnny15
Το ψήφισαν οι: aggelogiannos, DumeNuke, Samael, tsarachaf
Τουλάχιστον ένας εκ των tsarachaf, aggelogiannos και DumeNuke είναι επίσης μαφιόζοι.
Αρχική Δημοσίευση από Himela:
Δεν μού αρέσει καθόλου που ο ούλτρα προτού αποκαλυφθεί ο ρόλος του Σαμαελ βγαίνει να πει οτι ο Σαμαελ στα τελευταία του λόγια μπορεί και να κατηγόρησε κάποιους μαφιόζους. Τελικά ούλτρα μάλλον λάθος σε εμπιστεύτηκα.
Καλέ! Να τους κατηγορήσει ώστε να αθωωθούν σε πιθανή τυμβωρυχία. Που είναι το επιλήψιμο εδώ;;; Εσύ αν ήσουν μαφία και έβλεπες ότι ήσουν καμμένο χαρτί, δεν θα προσπαθούσες να έριχνες στάχτη στα μάτια;;; Δεν είναι ένα πιθανό σενάριο που χρήζει έρευνας; Τόσα και τόσα έχουμε δει.
Όταν ξεκίνησα να γράφω το μηνύμα, δεν είχε παιχτεί τυμβωρυχία, ένα το κρατούμενο.Δεύτερον, χαζός είμαι να πάω να ανακατευτώ με τέτοιο τρόπο σε ένα φαινομενικά καμμένο χαρτί; Έκανα αμάν να πείσω για την αθωότητα μου και θα το ρίσκαρα έτσι; Δεν έκανες κανένα λάθος που με εμπιστεύτηκες Σύλβια.
Δεν μας τα λες καλα Ultra. Νομιζω πως αυτο που λες ειναι αυτο που θα ηθελαν να πιστεψουμε οι μαφιοζοι. Οτι ο Σαμαελ θα κατηγορουσε δολοφονους για να τους αθωωσει το μεντιουμ. Ενα καρο ασυναρτησιες ειπε. Παιζει να μην ανεφερε ουτε ενα. Ανεφερε μαλιστα ατομσ που τον ψηφισαν εξαρχης. Πολυ στοχευμενο υπερ της μαφιας το κειμενο σου για καποιον που θελει να βοηθησει αθωους.
Ικαριων, σε καμία περίπτωση το μήνυμα μου δεν ήταν παραπλανητικό! Είναι ένα σενάριο που θεωρώ ότι στέκει, εγώ τουλάχιστον σαν μαφιόζος θα το έκανα. Θέλησα να το πω, σαν ένα ΠΙΘΑΝΟ σενάριο που για μένα έχει βάση και θα ήθελα να το ερευνήσω. Ούτε υπέδειξα να βγάλουμε κάποιον απ'αυτούς σώνει και καλά, ούτε τίποτα. Να μην προβούμε σε βιαστικά συμπεράσματα θέλω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.