JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,305 μηνύματα.

31-07-18

22:03
Πότε μας είπες ότι θεωρείς τον Τζόνυ αθώο;Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν α) να σώσω τον Τζόνυ, τον οποίο θεωρώ αθώο πια ΚΑΙ β) να φέρω σε ισοψηφία τον Samael και την Ντόιτς. Αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω γιατί μπερδευτήκατε τόσο και σας φάνηκε περίεργο. Δε μού άρεσε η αλλαγή πριν τις 20:00 της Εμιλούκο προς κάποιον άσχετο και από αυτό κατάλαβα οτι οι μαφιόζοι ήθελαν να μείνουμε ήσυχοι οτι όλα είναι καλά και να μην κάνουμε αλλαγές. Δε μού άρεσε και η ψήφος του Soukou στο παρά ένα αποσύροντας την ψήφο του από τον Σαμαελ και δίνοντάς του ανάσα. Ειδικά η Εμιλούκο που όλο μάς λέει οτι δεν προλαβαίνει κλπ μαζί με όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει και οι τόσο καθοριστικές αλλαγές της για να σωθεί ο Σαμαελ την κάνει για μένα σχεδόν σίγουρα μαφιόζα. Επίσης για μένα η αλλαγή ψήφου του Σαμαελ στο 20:09 είναι σίγουρα κάτι καθοδηγούμενο. Συνδυασμένο οτι ο Σαμαελ εμφανίστηκε μαζί με μπλου και τσαρα (που έχω στους υπόπτους μου) να με κατηγορήσει για το δήθεν "σήμα" που έδωσα προς τον ΔΑ (βρε τα καμάρια που τούς έστησα την παγίδα και πέσαν μέσα) για μένα από αυτή την ψηφοφορία βγήκε οτι Samael και Εμιλούκο είναι ένοχοι, η Ντοίτς ακόμα δεν έχω καταλήξει αλλά μπορεί τελικά να έχουμε πέσει έξω (αφήνω ερωτηματικό) και αθώος για μένα ο Τζόνυ λόγω όσων έχει πει ως τώρα και λόγω του οτι ο Σαμαελ πήγε να αλλάξει την ψήφο του προς τον Τζόνυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.