Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν α) να σώσω τον Τζόνυ, τον οποίο θεωρώ αθώο πια ΚΑΙ β) να φέρω σε ισοψηφία τον Samael και την Ντόιτς. Αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω γιατί μπερδευτήκατε τόσο και σας φάνηκε περίεργο. Δε μού άρεσε η αλλαγή πριν τις 20:00 της Εμιλούκο προς κάποιον άσχετο και από αυτό κατάλαβα οτι οι μαφιόζοι ήθελαν να μείνουμε ήσυχοι οτι όλα είναι καλά και να μην κάνουμε αλλαγές. Δε μού άρεσε και η ψήφος του Soukou στο παρά ένα αποσύροντας την ψήφο του από τον Σαμαελ και δίνοντάς του ανάσα. Ειδικά η Εμιλούκο που όλο μάς λέει οτι δεν προλαβαίνει κλπ μαζί με όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει και οι τόσο καθοριστικές αλλαγές της για να σωθεί ο Σαμαελ την κάνει για μένα σχεδόν σίγουρα μαφιόζα. Επίσης για μένα η αλλαγή ψήφου του Σαμαελ στο 20:09 είναι σίγουρα κάτι καθοδηγούμενο. Συνδυασμένο οτι ο Σαμαελ εμφανίστηκε μαζί με μπλου και τσαρα (που έχω στους υπόπτους μου) να με κατηγορήσει για το δήθεν "σήμα" που έδωσα προς τον ΔΑ (βρε τα καμάρια που τούς έστησα την παγίδα και πέσαν μέσα :whistle:) για μένα από αυτή την ψηφοφορία βγήκε οτι Samael και Εμιλούκο είναι ένοχοι, η Ντοίτς ακόμα δεν έχω καταλήξει αλλά μπορεί τελικά να έχουμε πέσει έξω (αφήνω ερωτηματικό) και αθώος για μένα ο Τζόνυ λόγω όσων έχει πει ως τώρα και λόγω του οτι ο Σαμαελ πήγε να αλλάξει την ψήφο του προς τον Τζόνυ.
Πότε μας είπες ότι θεωρείς τον Τζόνυ αθώο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Για τις ψήφους στο Samael δεν ξέρω τι να πω. Έχω αναφέρει σε προηγούμενα post μου ότι είναι ύποπτος για μένα, αλλά όχι αρκετά για να επικεντρωθώ σε αυτόν τώρα. Ωστόσο οι τελευταίες του ενέργειες είναι όντως πολύ ύποπτες.

Samael σου είπα να αλλάξεις ψηφο νωρίς για να μην γίνει αυτό που έγινε. Όχι για να σε κοροϊδέψω. Πάλι τριπλή ισοβαθμία θα είχαμε και μετά ο καθένας μας μπορούσε να προστατευτεί από κάποια προδοσία με παίξιμο κάρτας ακύρωσης. Το ότι στρέφεις τώρα τα βέλη σου σε μένα, ενώ δεν έκανα κάτι ύποπτο τελευταίας στιγμής όπως εσύ, είναι ακόμη πιο ύποπτο. Στις 7:35 σου είπα ότι σου είπα, ενώ οι δικές σου ενέργειες ήταν του τελευταίου δευτερολέπτου. Γιατί λες να ψηφίσουν εμένα και όχι την Ντοιτς; Αφού μετά στο edit που έκανες για να αποφύγεις την τριπλή ισοβαθμία ψήφισες αυτήν. Γιατί φοβόσουν τόσο την τριπλή ισοβαθμία;

Δεν μπορώ να ψηφίσω οπότε δε θα κάνω κάποια τοποθέτηση μεταξύ Samuel και Deutsch. Για μένα είναι επίσης ύποπτο ότι η Deutsch δεν προσπάθησα ιδιαίτερα σθεναρά να δικαιολογήσει τον εαυτό της. Οπότε ο καθένας ας κρίνει με την κρίση του.

Η αθωότητα μου είναι δεδομένη. Την έχω αποδείξει πιστεύω. Το μόνο που θέλω να πω είναι ΠΡΟΣΟΧΗ μην καρφωθούν ρόλοι. Και να φύγω εγώ, έτσι όπως είναι το παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι υπέρ των πολιτών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ξεκινάμε με 5 Deutsch 5 Johnny 4 Samael. Η Deutsch ακυρωνει την ψηφο του Τζονι και παμε στο 4 5 4 Εγω και Εμιλυ ψηφιζουμε Ντοιτς και παει στο 6 5 4. Η Χιμελα ψηφιζει Σαμαελ και παμε 6 5 5 και κατοπιν ακυρωνει την ψηφο της Εμιλυς στην Ντοιτς αρα γινεται 5 5 5 και ακυρωνει την ψηφο της Ντοιτς στον Τζονι αρα βγαζει τον Τζονι απ την ισοβαθμια και το παει 5 4 5 για να αλλαξει μετα ψηφο ο Σαμαελ στην Ντοιτς και να γινει 6 4 5. Ή φαινομενικά αυτό έγινε γιατί στην πραγματικότητα ψήφισε τον Τζονι αρχικα και ετσι ηρθαμε σε 5 5 5.

Το ερωτημα ειναι αν η Χιμελα το ειχε οργανωσει μαζι με Σαμαελ η αν τον ηθελε σε ισοβαθμια. Πολυ βολικο να ερθει ετσι για να αλλαξει ψηφο ο Σαμαελ αλλα αν ηθελε να τον βοηθησει γιατι τον ψηφισε; Θα μπορουσε να μην τον ψηφισει. Ηθελε να προστατεψει ταυτοχρονως και Τζονι ή δεν την ένοιαζε; Αν ηθελε να προστατεψει ομως Τζονι και το ειχε στησει μαζι με Σαμαελ ολο αυτο τοτε ο Σαμαελ γιατι ψηφισε αρχικα Τζονι; Θα ψηφιζε εξαρχης Ντοιτς. Παντως ο Σαμαελ δεν ειναι ουτε με Τζονι ουτε με Ντοιτς. Και οι δυο τον βολευαν να τους βγαλει. Αρα δεν το ειχαν συνενοηθει με τη Χιμελα. Απλως η Χιμελα φαινεται πως ηθελε να προστατεψει Ντοιτς και να παει τον Σαμαελ σε ισοβαθμια. Αν ηταν με την Ντοιτς ομως τοτε γιατι να ακυρωσει την ψηφο της στον Τζονι; Αρα δεν ενδιαφεροταν για Ντοιτς. Ηθελε Σαμαελ σε ισοβαθμια και να προστατεψει τον Τζονι. Και η ξαφνικη ψηφος της Εμιλυς σε Ντοιτςστην αρχή, ηθελε να προστατεψει τον Τζονι. Η Χιμελα ακυρωσε την ψηφο της Εμιλυς αρα δεν ειναι μαζι αυτες οι δυο.
Ανακεφαλαιωση:

Χιμελα: δεν ενδιαφερεται για Ντοιτς αλλα για να βγαλει Σαμαελ και ισως για να προστατεψει και Τζονι. Δεν ειναι μαζι με Εμιλουκο ουτε με Σαμαελ.

Εμιλουκο: Προστατεψε επισης Τζονι. Για τον Σαμαελ δεν φανηκε να τον προστατευει γιατι δεν κινδυνευε σε εκεινη τη φαση.

Σαμαελ: Δεν ειχε προβλημα να βγαλει ειτε Τζονι ειτε Ντοιτς. Δεν ειναι μαζι τους. Αλλα τον εχω πολυ πιθανο φανερο μαφιοζο. Αν ισχυει αυτο τοτε ο Τζονι ειναι αθωος. Αλλιως αν ο Τζονι ειναι ο κακος, τοτε ειναι μαζι του η Εμιλυ και με μπερδευει η Χιμελα.

Deutsch: Απο αυτα που εγιναν δεν φανηκε να τη υπερασπιζεται κσποιος ρκτος κι αν περιμεναν κινηση απο ΔΑ.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι η κινηση της Χιμελα φανηκε προετοιμασμενη. Καταφερε σε λιγα λεπτα να μοιρασει επακριβως τις καρτες της; Να ηταν συνενοημενη με Σαμαελ για νσ βγαλουν Ντοιτς και να εκανε βλακεια ο τελευταιος;

Πιστευω οτι πρεπει να κινηθουμε αναμεσα σε Τζονι ή Σαμαελ. Να δω τι θα πουν και αλλοι.

Καταλαβατε τωρα γιατι επιμενω παντα σε ισοβαθμιες; Τι ωραια που ξεκαθαρισαν καποια πραγματα. Το σιγουρο εινσι οτι υπαρχει κσκος αναμεσα τους.
????
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Παιδια καλησπέρα από εμένα . Ξέρω οτι τους μισούς δεν θα σας πείσω αλλα αυριο θα είμαι birthday girl (οι παλιοι θυμάστε ότι παντα στο παλερμο εχω γενέθλια :hehe: ) και σήμερα έχουμε βγει να γιορτάσουμε . Δεν θα μπορέσω να μπω μεχρι αργά το βράδυ όπου θα επανέλθω με σχολιασμό για τα πάντα. Είδα οτι εγινε ο χαμος.. θα παραμείνω στη Ντοιτς δηλαδή στη ψήφο μου χωρίς να ξερω τι έχει γίνει (δεν αλλαξε άλλωστε η άποψή μου για αυτην) και θα σχολιάσω αργοτερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μάλιστα. Πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Γενικά, είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το τι να ψηφίσω.
Από την μία Ikarionas, Emilouko ανεβάζουν Deutch για mvp. Από την άλλη η Himela προσπαθεί πάση θυσία να καλύψει την Deutch και φέρνει τον Samael για ισοβαθμία. Η αλλαγή του Samael, μάλλον αναμενόμενη.

Προσωπικά, ήθελα να πάμε σε ισοβαθμία για να δούμε κινήσεις από μία πλευρά... Όχι και από τις τρεις.

Θεωρώ ότι πρέπει να ακούσουμε πρώτα από αυτούς που έκαναν τις αλλαγές και κυρίως από την Himela. Χωρίς τις απόψεις του πραγματικά μου φαίνεται δύσκολο να διαλέξω κάποιον.

Η Χιμελα δεν προστατεψε Ντοιτς. Αν προστατευε Ντοιτς δεν θα ακυρωνε την ψηφο της
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Η εμιλουκο ψήφισε Deutch. Εαν ήθελες να καλύψεις johnyy, γιατί ακύρωσες την ψήφο της?>
Γιατί είχαν μαζευτεί πολλές ψήφοι εναντίον της ντοιτς και ήθελα να φέρω ισοψηφία μεταξύ ντοιτς και σαμαελ. Επίσης η Ντοιτς είχε ψηφίσει τζόνυ. Οπότε ακυρώνοντας την ψήφο της αφαιρούσα μία ψήφο από τον Τζόνυ.

Λοιπόν. Ήταν έτσι:

5 Deutsch... Lover
5 Johnny15
4 Emilouko
4 Samael

Η Ντόιτς ακυρώνει μία του τζόνυ προς εκείνη. Γίνεται:

4 Deutsch... Lover
5 Johnny15
4 Emilouko
4 Samael

Ικαρίονας και Εμιλούκο ψηφίζουν ντοιτς. Γίνεται:

6 Deutsch... Lover
5 Johnny15
4 Emilouko
4 Samael

Αλλάζω σε Σαμαελ, ακυρώνω της ντοιτς (προς τον τζόνυ) και της εμιλούκο (προς τη ντοιτς) και υπολόγιζα πως θα γίνει:

5 Deutsch... Lover
4 Johnny15
3 Emilouko
5 Samael

Οπότε θα ερχόταν ισοπαλία ντοιτς και σαμαελ.

Δέκατα του δευτερολέπτου μετά από μένα ο Σαμαελ ψήφισε τον Τζόνυ. Εγώ βέβαια δεν πρόλαβα την αρχική του ψήφο σε τζόνυ αλλά είδα οτι ψήφισε την ντοιτς οπότε κατάλαβα οτι έφυγε η ντοιτς.

Νομίζω οτι πιο λιανά δεν μπορώ να τα κάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Το κύμα προς τον Samael... Ήταν ξαφνικό. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά ακόμη και αν φαινομενικά με συμφέρει, με προβληματίζει ταυτοχρονα.
Όταν είδα τις κινήσεις της Χιμελα η αλήθεια είναι ότι έμεινα παγωτό, το αιτιολόγησε στη συνέχεια.
Θα ήθελα να ακούσω και την Εμιλυ με τις κάρτες, εγώ την δίκη μου την έριξα για προφανείς λόγους, θέλω να μείνω, τουλάχιστον για σήμερα. Θέλω να διαβάσω τα ποστ όλης της μέρας και να προσπαθήσω να λύσω απορίες, όλη μέρα είμαι με κινητό και διαβάζω επιφανειακά.
Εξαφανισμένοι πολλοί αυτή την ώρα.
Πιστεύω σε ένα μισάωρο να έχω πρόσβαση αππ υπολογιστή


Ρε Ντοιτς, εδώ καίγεται ο κώλος σου και σ'έπιασε ο πόνος που πέσαν όλοι πάνω στον Σαμαελ;

Μένω στην ψήφο μου. Ντοιτς φεύγεις.

Χιμέλα, σοβαρά τώρα σπατάλησες δυο κάρτες στον 2ο γύρο για μια ισοψηφία; Επιφυλάσσομαι να πω το οτιδήποτε αλλά σίγουρα θα πρέπει να δώσεις ΠΟΛΥ καλή εξήγηση.Τα λέμε αργότερα, θα αναφερθώ και σε άλλα άτομα σίγουρα, πέραν της ψηφοφορίας. Μην ξεχνιόμαστε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,062 μηνύματα.
Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν α) να σώσω τον Τζόνυ, τον οποίο θεωρώ αθώο πια ΚΑΙ β) να φέρω σε ισοψηφία τον Samael και την Ντόιτς. Αυτό είναι όλο. Δεν ξέρω γιατί μπερδευτήκατε τόσο και σας φάνηκε περίεργο. Δε μού άρεσε η αλλαγή πριν τις 20:00 της Εμιλούκο προς κάποιον άσχετο και από αυτό κατάλαβα οτι οι μαφιόζοι ήθελαν να μείνουμε ήσυχοι οτι όλα είναι καλά και να μην κάνουμε αλλαγές. Δε μού άρεσε και η ψήφος του Soukou στο παρά ένα αποσύροντας την ψήφο του από τον Σαμαελ και δίνοντάς του ανάσα. Ειδικά η Εμιλούκο που όλο μάς λέει οτι δεν προλαβαίνει κλπ μαζί με όλα τα προηγούμενα που έχουν γίνει και οι τόσο καθοριστικές αλλαγές της για να σωθεί ο Σαμαελ την κάνει για μένα σχεδόν σίγουρα μαφιόζα. Επίσης για μένα η αλλαγή ψήφου του Σαμαελ στο 20:09 είναι σίγουρα κάτι καθοδηγούμενο. Συνδυασμένο οτι ο Σαμαελ εμφανίστηκε μαζί με μπλου και τσαρα (που έχω στους υπόπτους μου) να με κατηγορήσει για το δήθεν "σήμα" που έδωσα προς τον ΔΑ (βρε τα καμάρια που τούς έστησα την παγίδα και πέσαν μέσα :whistle:) για μένα από αυτή την ψηφοφορία βγήκε οτι Samael και Εμιλούκο είναι ένοχοι, η Ντοίτς ακόμα δεν έχω καταλήξει αλλά μπορεί τελικά να έχουμε πέσει έξω (αφήνω ερωτηματικό) και αθώος για μένα ο Τζόνυ λόγω όσων έχει πει ως τώρα και λόγω του οτι ο Σαμαελ πήγε να αλλάξει την ψήφο του προς τον Τζόνυ.

Για τον Τζονυ ημουν 50-50.Πλεον τον θεωρω και αυτον υποπτο,στα ματια μου ηταν ξεκαθαρο οτι ηθελες να τον σωσεις.Εγω ημουν το ευκολο θυμα και σε ειχα υποψιαστει κιολας νωριτερα. Ειπα οτι ειμαι απειρος οχι χαζος : Λιγο εσυ να στραβωσες που σε ψηφισα,λιγο που επεσε κυμα ειτε σκοπιμα ειτε τυχαια και το εκμεταλλευτηκες,οσο τυχαιο μπορει να ειναι.Δεν πιστευω οτι εδωσες κανενα σημα,θεωρω οτι ο Τζοννυ και εσυ ειστε μαφιοζοι στα ματια μου μετα απο ολα αυτα.Προσπαθησες υπερ του δεοντος να τον κρατησεις εντος του παιχνιδιου διοτι εισαι σιγουρη οτι ειναι αθωος.Τοσο σιγουρη ομως πια για να παιξεις τις καρτες σου την τελευταια στιγμη;Αλλα μετα εισαι σε θεση να λες οτι εγω ημουν δασκαλεμενος;Ξαναλεω περιμενα απο καποιον κινηση περιεργη,με εσενα δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω παραπανω,αλλα μονη σου καρφωθηκες με ολα αυτα που εκανες.Η συνδεση ειναι προφανης,εχεις εσενα να λες "Αθωος ειναι,αθωος" και τον Τζοννυ να καθεται και σε ολο το game να λεει " Οι μαφιοζοι δεν θα εκαναν αυτο,οι μαφιοζοι θα ηθελαν εκεινο,ειναι πασιφανες οτι ο ταδε ειναι αθωος, Σαμαελ γιατι δεν αλλαζεις την ψηφο σου απο τωρα,αφου το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο..." ....αφου θα με καλυψει η Himela ουτως η αλλως χωρις να το περιμενεις για να σε βγαλει κατευθειαν εξω χωρις να προλαβεις καν να αντιδρασεις.Αλλα σωστα εγω ειμαι ο δασκαλεμενος... Απειρος οχι χαζος βρε Himela ειπαμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Γενικά, με τα όσα γράφουν, παρακινούμε να ψηφίσω περισσότερο Deutch.

Αλλά δεν μπορώ ρε πούστη μου να αντιπαρέλθω το ότι ο johnyy ήταν εξαφανισμένος στο 5λεπτο και η Himela κατάφερε μόνη της να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες της ψηφοφορίας. Είτε με κάποιον τρόπο ξέρει ότι ο Johnyy είναι αθώος και το επικοινωνεί πολύ άσχημα, είτε ανέλαβε να τον καλύψει για λογαριασμό της μαφίας το κλείδωμα του forum από τη ΣΕ την βόλεψε να ετοιμαστεί στο τι θα πει.

Επιμένω Johnny15 και από αύριο βλέπουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ρε Ντοιτς, εδώ καίγεται ο κώλος σου και σ'έπιασε ο πόνος που πέσαν όλοι πάνω στον Σαμαελ;

Μένω στην ψήφο μου. Ντοιτς φεύγεις.

Χιμέλα, σοβαρά τώρα σπατάλησες δυο κάρτες στον 2ο γύρο για μια ισοψηφία; Επιφυλάσσομαι να πω το οτιδήποτε αλλά σίγουρα θα πρέπει να δώσεις ΠΟΛΥ καλή εξήγηση.Τα λέμε αργότερα, θα αναφερθώ και σε άλλα άτομα σίγουρα, πέραν της ψηφοφορίας. Μην ξεχνιόμαστε.

Ναι, καίγεται ο κωλος μου και ασχολούμαι με αυτό. Τι μπορώ να κάνω σε ένα μισάωρο, πες μου!
Ασχολούμαι με αυτό γιατί αυτό είναι το καινούριο δεδομένο. Ήμουν ισοψηφία με τον Γιάννη, πίστεψα ότι ακυρώνοντας θα έβγαινε και θα εμένα στο παιχνίδι και ξαφνικά «κονταροχτυπιέμαι» με τον Σαμαελ που συνέβαινε το ίδιο
Πράγμα με τον Σπύρο, ξαφνικά γέμισε ψήφους.
Φεύγω, είσαι σίγουρος.
Όπως και να έχει και να φύγω, θα γράψω τα τελευταία μου λόγια. Και δεν ξέρω αν πρέπει να ευχηθώ αν φύγω να μας επαναφέρουν κάποια στιγμή ή να παιχτεί κάποια τυμβωρυχία. Αν είσαι με τους πολίτες πραγματικά, δεν θα ήθελες να χάσεις και άλλον :) .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Εγω απο την αρχη ειχα επιμεινει σε johnny και χιμελα και ειδικα με την εξαντληση των καρτων της θεωρω οτι θα λυθουν πολλα με το να βγει ο johnny.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Παιδια καλησπέρα από εμένα . Ξέρω οτι τους μισούς δεν θα σας πείσω αλλα αυριο θα είμαι birthday girl (οι παλιοι θυμάστε ότι παντα στο παλερμο εχω γενέθλια :hehe: ) και σήμερα έχουμε βγει να γιορτάσουμε . Δεν θα μπορέσω να μπω μεχρι αργά το βράδυ όπου θα επανέλθω με σχολιασμό για τα πάντα. Είδα οτι εγινε ο χαμος.. θα παραμείνω στη Ντοιτς δηλαδή στη ψήφο μου χωρίς να ξερω τι έχει γίνει (δεν αλλαξε άλλωστε η άποψή μου για αυτην) και θα σχολιάσω αργοτερα.


α γι αυτο δεν εδρασε ο ΔΑ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Η ψηφοφορία τώρα είναι 3-3-3, με τον σαμαελ να έχει ψηφίσει τζονυ, λογικά θα αλλάξει σε Γερμανίδα να σωθεί.

Θα τον ψηφίσω για να δω τι θα γίνει σε μια πιθανή παράταση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ, συγγνώμη αλλά εσείς που ψηφίσατε στη δημοσκόπηση και δε μιλάτε, τι φάση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ρε Ντοιτς, εδώ καίγεται ο κώλος σου και σ'έπιασε ο πόνος που πέσαν όλοι πάνω στον Σαμαελ;

Μένω στην ψήφο μου. Ντοιτς φεύγεις.

Χιμέλα, σοβαρά τώρα σπατάλησες δυο κάρτες στον 2ο γύρο για μια ισοψηφία; Επιφυλάσσομαι να πω το οτιδήποτε αλλά σίγουρα θα πρέπει να δώσεις ΠΟΛΥ καλή εξήγηση.Τα λέμε αργότερα, θα αναφερθώ και σε άλλα άτομα σίγουρα, πέραν της ψηφοφορίας. Μην ξεχνιόμαστε.


Αν η Χιμέλα ήταν μαφιόζα, δε θα έπαιζε και τις 2 κάρτες της. θα έλεγε σε κάποιον ακόμα να παίξει μια κάρτα σε αυτούς που είναι στη μαφία. Για να με προστατέψει τις έπαιξε και τις 2 και τώρα έχει μείνει εκτεθημένη. Σε ευχαριστώ Χιμέλα, χαίρομαι που με παρακολουθείς.

Προσωπικά, αν είχα δυνατότητα ψήφου, θα πήγαινα και εγώ σε Samael. Υπάρχει βέβαια το σενάριο να είναι και ο Samael αλλά και η Ντοιτς μαφιόζοι, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν too good to be true. Ο Samael ψήφισε στην αρχή να βγω εγώ αλλά κατάλαβε ότι δεν γλιτώνουν την ισοβαθμία με την Ντοιτς αποφάσισαν να την θυσιάσουν και έτσι έκανε γρήγορο edit. Το να κάνει edit από Τζονι σε Ντοιτς μέσα σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος άλλος του υπέδειξε το συγκεκριμένο συμβάν (αλλιως που χρόνος να το σκεφτεί).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι έχω αναλωθεί στο να προσπαθώ να καταλάβω γιατί έγινε edit το σχόλιο του Σαμαήλ-τι νόμιζε/είδε-δεν είδε και γιατί κινήθηκε έτσι, πράγμα που δεν προλαβαίνω να κάνω τώρα και γενικά να καταλάβω όλες τις αλλαγές.
Δεν μου χτυπάει καλά το να μην ψηφίσω είναι η αλήθεια, οπότε θα προσπαθήσω να ψηφίσω τελευταία στιγμή ή να μην ψηφίσω γενικά.
Δεν θα ήθελα να δώσω ψήφο που θα καθορίσει το αποτέλεσμα σε κάποιον ενώ είναι τόσο θολά τα πράγματα στο κεφάλι μου, οπότε αν ο Τζόνι που είχε την αρχική μου ψήφο προηγείται, θα τον αφήσω έτσι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ακυρωση ψηφου σε Σαμαελ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Πω καλά, όσο διαβάζω όλα τα μηνύματα, τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Προφανώς δεν θα αλλάξω ψήφο τελευταίο λεπτό αλλά έχει προοπτική για λούσιμο η φάση με την ταχύτητα που γίνονται όλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top