Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Σταματήστε να κάνετε bait για ρόλους. Όσο πιο πολύ συζητάμε για το αν εμπόδισε τη δολοφονία η μάγισσα ή ο γιατρός ή η πόρνη ή ο αλεξίσφαιρος τότε αυτό βοηθάει τους μαφιόζους. Οι πολίτες καλύτερα να μην το συζητάμε αυτό γιατί αν αποκλειστεί ένα σενάριο ή τσιμπήσει κάποιος από τους παραπάνω παίκτες (πλην πορνης που ειναι μαζι τους) βοηθούνται οι Μαφιόζοι.

i_lie_us: Παραδέχεται ότι ο Ultra δε σώθηκε από κανέναν εφόσον είχε μόνο 3 ψήφους, αλλά πιο κάτω μου τα χαλάει γιατί λέει δεν του αρέσει που άλλαξα ψήφο και με ψηφίζει με αυτήν την δικαιολογία. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Επειδή με έχεις και bold και πήγε το μάτι μου, δεν είπα ποτέ ότι ο Ούλτρα δεν σώθηκε από κανέναν μαφιόζο.
Αυτό που είπα είναι ότι τα τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας δεν διέτρεχε πλέον σοβαρό κίνδυνο γιατί το 3 Σπυράκος -3 Ούλτρα έγινε πολύ γρήγορα ακόμα και 5 Σπυράκος - 1 Ούλτρα και πιθανότατα δεν θα χρειάζονταν αλλαγές/ακυρώσεις στην παράταση για να σωθεί περαιτέρω ο Ούλτρα αν μιλάμε για μέλος μαφίας/ΔΑ.
Αυτή η μεταβολή δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιο λόγο έγινε, μου κίνησε την περιέργεια ωστόσο και γι' αυτό κινήθηκαν εκεί οι πιθανές μου ψήφοι.

Στην πρώτη παράγραφο ένα δίκιο το έχεις και επειδή έκανα και εγώ κάτι σχετικό στο προηγούμενο μου ποστ, ίσως θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός μιας που συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στο να γίνουν narrow down.

Δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα που γράφτηκαν από όταν άρχισα να γράφω το προηγούμενο ποστ, θα τα διαβάσω αργότερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σοφία τα χεις μπερδέψει όλα και με αυτα που λες κανεις πολλη ζημια. Δες και καποια αλλα πραγματα περα απο το διπολο Τασου Μελανιας. Κουραζεις να λες τα ιδια και τα ιδια. Αμφιβαλλω οτι ειναι κακος ο Τασος και επιμενει ετσι πανω σου πεισματικα. Γιατι να το κανει αθτο; Για να τον βρεις; Αν εισαι αθωα οπως λες και βγεις και φανει η αθωοτητα σου ολοι πανω του θα πεσουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Σοφία τα χεις μπερδέψει όλα και με αυτα που λες κανεις πολλη ζημια. Δες και καποια αλλα πραγματα περα απο το διπολο Τασου Μελανιας. Κουραζεις να λες τα ιδια και τα ιδια. Αμφιβαλλω οτι ειναι κακος ο Τασος και επιμενει ετσι πανω σου πεισματικα. Γιατι να το κανει αθτο; Για να τον βρεις; Αν εισαι αθωα οπως λες και βγεις και φανει η αθωοτητα σου ολοι πανω του θα πεσουν.

Έκανα ένα ποστ πάνω για Σπύρο Ούλτρα και Jonny αλλά κανείς δεν το είδε μάλλον :)

Τότε γιατί να επιμένει εάν είναι αθώος μόνο σε εμένα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Γίνεται μάλιστα λόγος για την διαφωνία του με τον jonny αλλά στο οποίο θέλω να ρωτήσω και τους 2 κάτι γιατί μάλλον έχασα επεισόδεια. Θέλω αρχικά να ρωτήσω τον jonny εάν εξακολουθεί και σήμερα και με ποια επιχειρήματα να θεωρεί τον Ultra ΔΑ/πόρνη


Σοφία, δε έχω άποψη για τον Ultra. Δεν τον θεωρώ μαφία αλλά ούτε τον έχω αθωώσει. Συνεπώς αρκούμαι στο να ασχολούμαι με άλλους που έχω μεγαλύτερες καχυποψίες. Θα μπορούσε να είναι ΔΑ/Πόρνη; Ναι θα μπορούσε. Αλλά δεν έχω κάποιο στοιχείο για αυτό, προς το παρόν τα ποστ του φαίνονται λογικά. Αν μου δώσει αφορμή για να ασχοληθώ μαζί του θα το κάνω :) Προς το παρόν βοηθάει στην εξέλιξη του παιχνιδιού, κατ εμέ πάντα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Hello ξανά,
ακούστε να δείτε τι σκέφτομαι.
Καταρχήν το ότι πολλά σχόλια εστιάζονται στα άτομα που ψήφισαν Σπυράκο ίσως παρακωλύσει τη συνέχιση των επιχειρημάτων.
Εγώ στην αρχή εστίασα σε δύο τριάδες . Deutsch ,Emilouko , tsarachaf για το μπέρδεμα που έγινε με εμένα και τη σόφη και Χιμέλα, Johnny και Ultra για την αλλαγή της ψήφου. Μέχρι τώρα όλοι έδωσαν μια εξήγηση. πχ ο Ultra για να πείσει κάποιον μπορεί να χρησιμοποιήσει το συναίσθημα και η Χιμέλα μέχρι τώρα νομίζω έχει καλά επιχειρήματα.ο Johnny με μπερδεύει αλλά δε μπορώ να βγάλωκάποιο ασφαλές συμπέρασμα για αυτόν. Οπότε στη δεύτερη τριάδα που ανέφερα μάλλον δεν είναι όλοι με το μέρος της μαφίας. Στη πρώτη ομάδα ο tsarachaf είναι ο πολυγραφότερος ενώ τα κορίτσια δε μιλάνε πολύ όπως και εγώ .Ίσως η ψήφος τους ήταν μια ψήφος για να ρίξουν στάχτη στα μάτια αλλα και πάλι όπως πολλοί αιτιολόγησαν πιο ύποπτη μοιάζει η deutsch .
Σε αυτό που είπε ο JKaradakov στο 327 νομίζω οτί ο Johnny και η Deutsch προσπαθουν να δικαιολογηθούν αλλά με ήπιο τρόπο για να μην φανούν ανήσυχοι αλλά θεωρώ ότι είναι ανήσυχοι. Τώρα αν αυτό μπορεί να είναι σημάδι ενοχής δε το ξέρω.
Τέλος αυτό που σχολίασει ο ικαρίωνας για τον JKaradakov ότι μπορεί να είναι η πόρνη δε ξέρω αν στέκει .ήταν πολύ ηπιο για σημάδι προς τη μαφία. Αν ισχύει αυτό ,σημάδι προς τη μαφία ή προς πόρνη ή προς ΔΑ δε θα μπορούσαν να είναι και οι αναφορές στο Χάρυ Πόττερ που έκαναν στην αρχή η Emilouko, o Samael,η Melaniaκαι η Sophie? Αλλά στο τέλος κατέληξαν να μαλώνουν η Melania και η Sophie.Εκτός αν ήταν το σχέδιό τους από την αρχή ….δε ξέρω τι να πω…
Αρχικά ψηφίζω Deutsch για τους προαναφερθέντες λόγους τους δικούς μου και των άλλων παιχτών και αν βεβαιωθώ αργότερα περισσότερο για την υποψία άλλου θα αλλάξω τη ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ένα γενικό σχόλιο που θα αφήσω, με αφορμή το σχόλιο του ικαρίωνα, στον αριθμό 2. Είναι αρκετά πιθανό αυτό, σε μια προσπάθεια να μπερδέψουν πληροφοριοδότη και ΑΜ. Θα ήθελα να επισημάνω όμως, ότι έχουμε και 3 κρυφούς μαφιόζους στο παιχνίδι για τους οποίους θεωρώ το εξής: Ένας είναι στην αφάνεια, μπαίνει, περνάει δεν ακουμπάει και αυτό ήταν. Ένας άλλος βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που μιλούν πάρα πολύ. Δεν τον γνωρίζει κανείς, ελίσσεται και εν τέλει τον ξεχνάμε λέγοντας "δεν γίνεται να είναι μαφιόζος αυτός". Δεν κρύβονται πάντα όλοι οι μαφιόζοι και ούτε θα'πρεπε. Ο τρίτος δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει, αλλά 2/3 βρίσκονται στα άκρα θεωρώ. Το αφήνω για να υπάρχει.
Δεν είδα κάπου να αναφέρεται η ασυλία του αυτοκράτορα. Ας ελπίσουμε να είναι αυτοκράτορας κάποιος παίκτης που δεν ασχολήθηκε να δώσει ασυλία ή έστω να κοιμήθηκε μαζί του η πόρνη κι όχι να ήταν ο Σπυράκος ο αυτοκράτορας.

Αλλάζω λοιπόν κι εγώ σε Deutsch Lover την οποία θεωρώ από χτες ύποπτη για να δούμε πώς θα πάει η ισοπαλία.
Το πιθανότερο είναι ο αυτοκράτορας να μην έδωσε ασυλία παρά να κοιμήθηκε μαζί του η πόρνη. Μετά τον πρώτο γύρο δεν γίνεται να είναι κάποιος σίγουρα αθώος ώστε να τον βοηθήσεις δίνοντας του ασυλία. Αντίστοιχα κι ο δικηγόρος δηλαδή.
Το ιδανικότερο βέβαια είναι η πόρνη να κοιμήθηκε με τον αυτοκράτορα και εκείνος να μην ήθελε εξ αρχής να δώσει ασυλία. :P Αν σε 1-2 ψηφοφορίες από τώρα δεν έχουμε ασυλίες, θα είναι προφανές το γιατί. Οψόμεθα.
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96:
ultra τι ενοούσες όταν είπες χθες :
αλλά για το γεγονός ότι απ'το πουθενά με βγάζει ΔΑ/πόρνη ενώ επιτέλους μετά από 3 χρόνια κληρώθηκα πολίτης και μπορώ να σας βοηθήσω αρκετά.
Σαν τι να εννοώ; Στα προηγούμενα παιχνίδια που είχα παίξει είχα ρόλο συνασπισμένο με την μαφία, ενώ τώρα όχι.
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96:
Επίσης ultra είπες ότι εάν έβλεπες ότι θα γινόσουν mvp θα έριχνες την ψήφο σου σε εμένα, μπορείς τον λόγο με επιχειρήματα;
Επειδή ήμασταν σε ισοψηφία και δεν ήθελα να βγω εκτός παιχνιδιού; Απλά μαθηματικά.


Περιμένω σχολιασμό και κυρίως ψήφο από τον Samael.
Edit: Να πω ότι θα πάω παραλία σε λίγο, θα προσπαθησω να γυρίσω πριν τις 8.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Εγώ να σχολιάσω ότι ούτε ο Johnny ούτε η Γερμανίδα δείχνουν κάποια έστω ανυσηχία για τις ψήφους που μάζεψαν και δεν ξέρω πως να το κρίνω.

Επίσης που είναι οι Ζαξρεμιος, Σαμαελ;

Η Σόφι που χθες είχε τόσα ποστ, σήμερα ησυχία...

Η Σοφι γράφει, απλά όχι τόσο γιατί έχει πείσει για την αθωότητα της, μάλλον.

Εγώ, εγώ τι να πω για να αλλάξω τη κατάσταση; Θα μου πεις πες κάτι, μη περιμένεις τους φίλους σου τη μαφία να σε σώσει.
Καμία μαφία δεν θα σώσει εμένα. Για τον Γιάννη δεν ξέρω, δεν κινδυνεύει και τόσο πια, εκτός αν γίνουν αλλαγές.

Προσπαθώ τόσες ώρες να καταλάβω πως «γεννήθηκε» τόσο μεγάλο κύμα εναντίον μου, από τη Χιμελα; Οκ, δεκτό να μη θεωρείτε πως η ησυχία κάνει καλό, δεν παίζουμε όλοι το ίδιο.

Η Μελάνια με ρώτησε τι θεωρώ ύποπτο και τι όχι, θεωρώ ύποπτους λοιπόν, όσους δημιουργούν με τόση μαεστρία κύματα δυο μέρες τώρα και έβγαλαν τον Σπύρο πρώτα, που είναι αθώος σχεδόν σίγουρα, και τώρα πάνε να βγάλουν εμένα.
Και δεν λέω πως με ψήφισε όλη η μαφία, αλλά σίγουρα και η μαφία και μετά ίσως και πολλοί πολίτες ( βλ τη μπιριλε, την οποία δεν θεωρώ μαφιοζα μέχρι στιγμής) .

Ξαφνικά, θέματα που μας από σχολίασαν μέχρι χθες ξεχάστηκαν, και βγάζω την Σοφία εκτός των θεμάτων αυτών. Και στο κέντρο βρισκόμαστε εγώ και ο Γιάννης, πιυ τον Γιάννη τον ψήφισα και εγώ με τη λογική «ψήφισε τον Σπύρο και είμαι σίγουρη πως από τους 4 υπάρχει κάποιος»
και εγώ, που ψηφίστηκα «γιατί ψήφισα την εμιλυ μόλις η Χιμελα έκανε παρατήρηση και επειδή έκανα λάθος στα ονόματα που έδωσε η μπλου για συγκάτοικους όπως και κάποιοι άλλοι» και μετά, γιατί δεν γράφω πολύ. Σπουδαία επιχειρήματα, έχεις που τα προωθείτε, να τα χαίρεστε.
Και δεν ζητάω καν να βγάλετε τις ψήφους από πάνω μου. Λέω απλά τι γινεται.
Επίσης, Μελάνια, και άλλοι παίχτες μπαίνουν και απλά καταγράφουν τη κατάσταση, προς τι η τόση ξαφνική εμμονή μαζί μου;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Λοιπόν, εγώ επιτέλους καθισα σαν άνθρωπος σε pc και απλά βλέπω ότι γίνεται ένα μπαχαλάκι τόσες μέρες.Θα προσπαθήσω απλά να εστιάσω στην χθεσινή ψηφοφορία όσο τα διαβάζω και θα επανελθω. Την μη δολοφονια δεν θα τη σχολιάσω.Δε θα λέμε 20 φορές τα αυτονόητα. Επίσης από αυτά που έπεσε το μάτι μου πριν για εμένα είδα ότι ο Johhny είπε ότι δεν μιλάω για να μην τραβήξω προσοχή. Μα τι ακριβώς να σχολιάσω; Έφυγε ένας παίχτης που δεν είχε πει ούτε κουβέντα, τελευταία λόγια δεν έδωσε τίποτα..
Αν και δεν με συμφέρει,γιατί έχει και εμένα στόχο, συμφωνώ με ikariona ότι πρέπει να ανέβουν και άλλοι στις ψήφους. Δεν έχουμε κανένα απολύτως στοιχείο και ίσως μια κρίσιμη ψηφοφορία που κινδυνεύουν πάνω από 1-2 άτομα φέρει στο προσκήνιο συμμαχίες ή εστω θα μας δώσει ένα μπούσουλα για να έχουμε να κινούμαστε.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι λέτε οκ δεν μας λες και κάτι αλλά tbh μιλάτε 20 άτομα και από αυτά ζήτημα τα 4-5 να λένε κάτι ουσιώδες ή καινούριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7

  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre --> Deutsch... Lover

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly --> i_lie_us

  5. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover

  6. Deutsch... Lover --> Johnny15

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko --> Johnny15

  9. Himela --> blue_butterfly

  10. i_lie_us --> Johnny15

  11. Ikarionas --> Emilouko

  12. JKaradakov --> Deutsch... Lover

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> Deutch... Lover

  15. ~Melania~ --> Deutch... Lover

  16. Samael

  17. sophie_96 --> TasosZG

  18. Soukouu

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf --> Johnny15

  21. ultraviolence --> i_lie_us

  22. Wild_Boy --> Emilouko

  23. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
7 Deutsch... Lover
5 Johnny15
2 Emilouko
2 i_lie_us
1 blue_butterfly
1 Himela
1 sophie_96
1 TasosZG


Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Σοφία, δε έχω άποψη για τον Ultra. Δεν τον θεωρώ μαφία αλλά ούτε τον έχω αθωώσει. Συνεπώς αρκούμαι στο να ασχολούμαι με άλλους που έχω μεγαλύτερες καχυποψίες. Θα μπορούσε να είναι ΔΑ/Πόρνη; Ναι θα μπορούσε. Αλλά δεν έχω κάποιο στοιχείο για αυτό, προς το παρόν τα ποστ του φαίνονται λογικά. Αν μου δώσει αφορμή για να ασχοληθώ μαζί του θα το κάνω :) Προς το παρόν βοηθάει στην εξέλιξη του παιχνιδιού, κατ εμέ πάντα.
Στο ρώτησα επειδή χθες είπες αυτό για τον Ούλτρα και μετά του έδωσες ψήφο, δεν θυμάμαι εάν την άλλαξες :)
Απλά θέλω να έχω μία άποψη για εσένα και για τον άλλον ώστε να με βοηθήσει να βγάλω κάποια συμπεράσματα.

Μετά βέβαια έχουμε το εξής: ο ultraviolence, ο "δόλιος" όπως αυτοαποκαλέστηκε, απλά λέει στο Soukou ότι η Himela τον ψήφισε για άλλο λόγο και όχι για να πάρει τα βλέμματα από του. Ο ultra είναι πανέξυπνος παίκτης και μόνο η χρήση αυτού του επιθέτου από μέρους του μου είναι αρκετή για να τον ψηφίσω. Όλα αυτά δεν τα θεωρώ τυχαία. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, μπόρεσα να βγάλω ελάχιστα συμπεράσματα. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η μαφία θα χωρίσει ρόλους ανάμεσα στους παίκτες της, δηλαδή θα έχει κάποιους χαλαρούς, κάποιους ενεργούς, και κάποιους συνωμοσιολόγους, είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη από τα πρώτα μηνύματα τι γίνεται. Πιστεύω, με βάση και το προηγούμενο παιχνίδι που είχα παίξει, ότι τουλάχιστον η μισή μαφία δεν συζητάει ή έχει γράψει ένα μήνυμα και αυτό ήταν. Ξαναλέω ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν μιλήσει καθόλου. Η απουσία του Samael και του Ηλία είναι πολύ χτυπητές. Με βάση τα παραπάνω, θα ψηφίσω τον Ultraviolence. Η εντύπωση που μου προκαλεί είναι ότι είναι κακός ρόλος που ψάχνει τη μαφία του.

Θα ήθελα λίγο να μου δικαιολογήσεις το bold σου ...!! Να έχω μία ιδέα βρε αδερφέ :) Το "δόλιος" πχ σε παρέπεμψε να τον χαρακτηρίσεις ως ένοχο; Έχω μπερδευτεί λίγο με τα επιχειρήματά σου, όσον αφορά αυτό! Νομίζω κάπου αναφέρει ότι τον αποκάλεσες πόρνη/ΔΑ μπορεί και να κάνω και λάθος. Μπορεί όπως λες να μην αφορά τώρα αλλά πιστεύω πως ένας από τους 2 σας είναι ένα κλειδί στο παιχνίδι

Hello ξανά,
Σε αυτό που είπε ο JKaradakov στο 327 νομίζω οτί ο Johnny και η Deutsch προσπαθουν να δικαιολογηθούν αλλά με ήπιο τρόπο για να μην φανούν ανήσυχοι αλλά θεωρώ ότι είναι ανήσυχοι. Τώρα αν αυτό μπορεί να είναι σημάδι ενοχής δε το ξέρω.
Τέλος αυτό που σχολίασει ο ικαρίωνας για τον JKaradakov ότι μπορεί να είναι η πόρνη δε ξέρω αν στέκει .ήταν πολύ ηπιο για σημάδι προς τη μαφία. Αν ισχύει αυτό ,σημάδι προς τη μαφία ή προς πόρνη ή προς ΔΑ δε θα μπορούσαν να είναι και οι αναφορές στο Χάρυ Πόττερ που έκαναν στην αρχή η Emilouko, o Samael,η Melaniaκαι η Sophie? Αλλά στο τέλος κατέληξαν να μαλώνουν η Melania και η Sophie.Εκτός αν ήταν το σχέδιό τους από την αρχή ….δε ξέρω τι να πω…
Αρχικά ψηφίζω Deutsch για τους προαναφερθέντες λόγους τους δικούς μου και των άλλων παιχτών και αν βεβαιωθώ αργότερα περισσότερο για την υποψία άλλου θα αλλάξω τη ψήφο μου.

Η αναφορά μου στον Samael όπως είχα πει και στην αρχή του παιχνιδιού ήταν απλά σχόλιο στο βίντεο που έβαλε στο spoil πάντως. Δεν βρίσκω κάτι ύποπτο όσον αφορά εμένα σε αυτό, ωστόσο ο χάρυ πότερ αυτος καθαυτός επειδή από μόνος του κρύβει ένα μυστήριο μπορεί να ενοχοποιεί τον Samael λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει τόσο ενεργή συμμετοχή. Αλλά τότε δεν είχα λάβει υπόψη μου κάτι τέτοιο.!

Ο τσακωμός μου με την Μελανία άρχισε όταν αντέδρασα όταν άρχισε να στρέφει τόσο αυτή όσο και ο Τάσος τόσο έντονα τους προβολείς πάνω μου, αφενός η Μελανία με την έντονη ανάκριση σε εμένα σε σύγκριση μαζί μου, αφετέρου με τον Τάσο που με ψήφισε συνεχίζει να με ψηφίζει και στρέφει όλους να κάνουν το ίδιο. Δεν είναι ύποπτο αυτό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Νομίζω ότι η ντοιτς είναι πια καμμένο χαρτί και δεν μπορούν να τη σώσουν. Πιστεύω ότι η μαφία έχει ξενερώσει με τη μη δολοφονία. Η Έμιλυ μας κατηγορεί ότι λεμε ανούσια πράγματα αλλά κι εκείνη δε βοηθάει καθόλου. Αλλάζω σε Emilouko και βλέπουμε. Περιμένω να δημιουργηθεί κάποιο κύμα προς κάποιον άλλον ή απλά να αφήσουν την ντοιτς να φύγει. Ελπίζω να μην έχει γίνει τρομερό λάθος και η ντοιτς να είναι αθώα και γι' αυτό να μην ασχολούνται οι μαφιόζοι.

Τάσο αν είσαι αθώος ξεκόλλα από τη Σόφη και βοήθησε μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Συμφωνώ και επαυξάνω με το call out σε Emilouko και θα προσθέσω κι άλλα άτομα αύριο(απ το κεφάλι μου σκέφτομαι Ζαξρεμιο, αγγελογιαννο, και άλλους, άτομα που γενικά δεν έχουν δείξει ιδιαίτερη θέρμη μέχρι στιγμής, ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται). Από αύριο κανείς δεν θα πει "δεν υπάρχει τίποτα προς ανάλυση". Είπαμε να το πάμε λίγο αργά για να γίνει συζήτηση αλλά δεν θα μείνει κανένας πονηρός αύριο το απόγευμα που δεν θα αποδείξει την αξία του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Θα ήθελα λίγο να μου δικαιολογήσεις το bold σου ...!! Να έχω μία ιδέα βρε αδερφέ :) Το "δόλιος" πχ σε παρέπεμψε να τον χαρακτηρίσεις ως ένοχο; Έχω μπερδευτεί λίγο με τα επιχειρήματά σου, όσον αφορά αυτό! Νομίζω κάπου αναφέρει ότι τον αποκάλεσες πόρνη/ΔΑ μπορεί και να κάνω και λάθος. Μπορεί όπως λες να μην αφορά τώρα αλλά πιστεύω πως ένας από τους 2 σας είναι ένα κλειδί στο παιχνίδι


Η πρώτη ψήφος που δίνουμε είναι συνήθως ψήφος για να βγάλουμε από τα καβούκια τους κάποιους παίκτες. Το μήνυμα του θα μπορούσε να ερμηνευτεί πιθανόν ως κακόβουλο συνεπώς ήταν καλή ευκαιρία να τον ψηφίσω. Αυτό έγινε στην αρχή του παιχνιδιού παρακαλώ. Αν δεν κατηγορήσεις ανθρώπους δε θα πάρεις πίσω feedback.

Μετά λοιπόν άλλαξα την ψήφο μου σε Σπυράκο επειδή ήθελα να εμφανιστεί. Μέχρι τις 7μιση δεν κινδύνευε και θα μπορούσε να ήταν μαφιόζος που θα έμπαινε τελευταία στιγμή να πει ότι δεν μπορούσε νωρίτερα κλπ. Με λίγα λόγια, θα τον ειδοποιούσε η μαφία να μπει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε οπότε πάει αυτό.

Μετά μου προκάλεσαν μεγαλύτερη εντύπωση άλλα πράγματα όπως η εμμονή κάποιων με τους ψηφοφόρους του Σπυράκου. Την λογική μου την εξήγησα. Δεν είχε νόημα να τον ψηφίσουν πολλοί μαφιόζοι και να το παίζουμε κορόνα γράμματα μπας και πετύχουμε κάποιον μαφιόζο εκεί θα έχει περισσότερα θύματα πολίτες. Μπορεί να μην ήταν και κανένας, μπορεί να ήταν μαξ ένας.

Επίσης θεωρώ προσωπικά ότι τα μηνύματα των aggelosgiannos, Ζαξρεμιος, Τσαρα, Samael, Emilouko και Ηλία και ειδικά Deutsch δεν με καλύπτουν. Δεν τους κατηγορώ όλους για μαφιόζους, απλά λέω ότι με απασχολούν περισσότερο αυτή τη στιγμή. Συνεπώς γιατί να επιμείνω άλλο στον Ultra?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Σαν τι να εννοώ; Στα προηγούμενα παιχνίδια που είχα παίξει είχα ρόλο συνασπισμένο με την μαφία, ενώ τώρα όχι.
Επειδή ήμασταν σε ισοψηφία και δεν ήθελα να βγω εκτός παιχνιδιού; Απλά μαθηματικά. Περιμένω σχολιασμό και κυρίως ψήφο από τον Samael. Edit: Να πω ότι θα πάω παραλία σε λίγο, θα προσπαθησω να γυρίσω πριν τις 8.

Άρα δηλώνεις ξεκάθαρα ότι είσαι αθώος άρα και πολίτης σε αυτό το παιχνίδι να υποθέσω και γιατί το κάνεις αυτό; :hmm:
Ναι αλλά το να ψηφίζεις κάποιον επειδή απλά εσύ δεν θέλεις να βγεις χωρίς κάποιο επιχείρημα, δεν ξέρω πόσο σωστό είναι.
Κανείς δεν θέλει να βγει αλλά δεν πάει έτσι.
Καλά να περάσεις :)
Νομίζω ότι η ντοιτς είναι πια καμμένο χαρτί και δεν μπορούν να τη σώσουν. Πιστεύω ότι η μαφία έχει ξενερώσει με τη μη δολοφονία. Η Έμιλυ μας κατηγορεί ότι λεμε ανούσια πράγματα αλλά κι εκείνη δε βοηθάει καθόλου. Αλλάζω σε Emilouko και βλέπουμε. Περιμένω να δημιουργηθεί κάποιο κύμα προς κάποιον άλλον ή απλά να αφήσουν την ντοιτς να φύγει. Ελπίζω να μην έχει γίνει τρομερό λάθος και η ντοιτς να είναι αθώα και γι' αυτό να μην ασχολούνται οι μαφιόζοι.

Τάσο αν είσαι αθώος ξεκόλλα από τη Σόφη και βοήθησε μας.

Εγώ πιστεύω ότι φοβάται κάτι και ίσως ενδεχομένως να γνωρίζει περί μαφίας όπως και ο Smug ενδεχομένως ... :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Τότε γιατί να επιμένει εάν είναι αθώος μόνο σε εμένα;
Αν είσαι αθώα το ξέρεις μόνο εσύ. Αν εκείνος επιμένει σε σένα δεν τον κάνει ένοχο απαραίτητα. Μπορεί να είναι ένοχος και να θέλει να δείξει οτι δεν ξέρει το παιχνίδι οπότε κολλάει σε ένα άτομο κι εμείς λέμε, αυτός δεν ξέρει να παίζει, και δεν του δίνουμε σημασία. Μπορεί να είναι αθώος και να θεωρεί, όπως κάνεις κι εσύ, οτι εφόσον εγώ είμαι αθώος κι αυτή πέφτει πάνω μου, είναι ένοχη, οπότε είναι καθήκον μου να την κατηγορήσω. Πολλά σενάρια υπάρχουν. Εγώ λέω, άστον αυτόν να κάνει τα δικά του, θα κριθεί για αυτά στο παιχνίδι, και βοήθησε τους πολίτες.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Τάσο.

Αυτή τη στιγμή we have bigger fish to frie και μια αέναη αντιπαλότητα μόνο καλό στους μαφιόζους κάνει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7

  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre --> Deutsch... Lover

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly --> i_lie_us

  5. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover

  6. Deutsch... Lover --> Johnny15

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko --> Johnny15

  9. Himela --> Emilouko

  10. i_lie_us --> Johnny15

  11. Ikarionas --> Emilouko

  12. JKaradakov --> Deutsch... Lover

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> Deutch... Lover

  15. ~Melania~ --> Deutch... Lover

  16. Samael

  17. sophie_96 --> TasosZG

  18. Soukouu

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf --> Johnny15

  21. ultraviolence --> i_lie_us

  22. Wild_Boy --> Emilouko

  23. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
7 Deutsch... Lover
5 Johnny15
3 Emilouko
2 i_lie_us
1 Himela
1 sophie_96
1 TasosZG


Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ναι αλλά το να ψηφίζεις κάποιον επειδή απλά εσύ δεν θέλεις να βγεις χωρίς κάποιο επιχείρημα, δεν ξέρω πόσο σωστό είναι.
Κανείς δεν θέλει να βγει αλλά δεν πάει έτσι.

Εννοείται πως όταν καίγεται το τομάρι σου στην ψηφοφορία θα ψηφίσεις όποιον νά 'ναι για να παραμείνεις, ακόμα και άτομα που ως εκείνη την ώρα ενδεχομένως υποστήριζες. Γιατί το κάνεις αυτό; Μα γιατί θεωρείς οτι είσαι σημαντικός για το παιχνίδι και μπορείς να βοηθήσεις και γιατί θες να παίξεις. Πολύ λίγοι θυσιάζονται για άλλους και θα έλεγα οτι αυτοί είναι η πόρνη ή ο ΔΑ που μπορεί να θυσιαστούν για να σωθεί μαφιόζος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Γιατί οι υποψίες που απέκτησα προς τη Μελανία έγιναν ΜΕΤΑ την ψηφοφορία που βγήκε και μίλησε και έδειξε τρομερή εμμονή σε ένα άτομο που για μένα είναι αθώο (τη Σόφη) ενώ η Μελανία συνήθως πιέζει προς αρκετούς. Και επίσης γιατί όπως έχω πει 50 φορές ως τώρα προτιμούσα να ψηφίσω κάποιον που δε συμμετέχει γιατί και πολίτης να είναι δε μού χρησιμεύει.

Το οτι το έχω πει τόσες φορές κι εγώ και πολλοί άλλοι που το βρίσκουν λογικό και το οτι εσύ επιμένεις σε μένα με κάνει να πιστεύω οτι κάτι τρέχει. Συνδυασμένο με το γεγονός οτι βρίσκεσαι στα 4 άτομα που παρέθεσα πιο πάνω που επιμένουν να στοχοποιούν αυτούς που ψήφισαν το Σπύρο, δε θα έλεγα οτι θες να βοηθήσεις τους πολίτες. Επειδή όμως κανείς δεν σε έχει υποστηρίξει ως τώρα ίσως και να είσαι καμιά πόρνη που ρίχνεις παντού ενοχές για να δεις τί παίζει. Νομίζω οτι αυτά που έχω πει ως τώρα έχουν δείξει αρκετά πράγματα. Οι εμμονές δεν είναι καλό πράγμα.


Το θεωρώ πολύ περίεργο που, ενώ σου έχω εξηγήσει αναλυτικά το σκεπτικό μου για το πώς μπορεί να βρίσκεται μαφιόζος ανάμεσα στις ψήφους του Σπυράκου, εσύ το μετατρέπεις σε προσωπικό δικό μου εναντίον σου.
Προσωπικά δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λογικό σενάριο όπου πολίτης κατάφερε να φτιάξει κύμα εναντίον του Σπυράκου, το οποίο δεν υποβοηθήκε έστω και λίγο από τη μαφία. Γιατί, επειδή ακριβώς το ίδιο λέτε όλοι, ότι ο Σπυράκος ως afk πολίτης δεν έχει κάτι να προσφέρει, η μαφία αυτό μπορεί (εγώ πιστεύω σίγουρα, αλλά ισχύει ότι μπορείς να αποδείξεις) να το καπιλεύτηκε, για να διώξει έναν πολίτη χωρίς να επομιστεί στο κόστος.

Δηλαδή, πόσο πιο απλό να στο κάνω, ο Σπυράκος ήταν μια safe επιλογή όπου μπορεί να μας δώσει στόχους να δουλέψουμε. Πραγματικά σου μιλάω, πιστεύω ότι προσπαθείς να το κάνεις να μοιάζει με προσωπική επίθεση, προκειμένου να το γυρίσεις μπούμερανγκ.

Εν πάση περιπτώση, φαίνεται ότι δεν έχει απήχηση η άποψη αυτή, τι να κάνουμε. Επιμένω όμως ότι πρέπει να φέρουμε σε ισοβαθμία τους "4 του Σπυράκου", για να δούμε τι θα προκύψει. Στην τελική, είστε όλοι αθώοι και μπορούμε να αρχίσουμε να οργανονώμαστε οι πολίτες.

Εγώ πάντως θα ήθελα να ακούσω είτε απο εσένα είτε απο τον Ικαρίωνα τι θα περιμένατα να βλέπατε σε μια ισοπαλία εδώ.
Κινήσεις για να σωσουν την Μελανία; Τον Δήμαρχο; Και αν πηγαίναμε σε δημοσκόπηση τις θα περιμένατε να δείτε εκεί;

Συμφωνώ ότι δεν είπα τίποτα. Αυτό που ουσιαστικά έκανα είναι να μαζέψω τα ονόματα αυτών που δεν μιλάνε πολύ.

Και αφού δεν μιλάνε από που να πιαστώ για να τους κατηγορίσω.

Οι 5 ψήφοι του Johnny15 που έπεσαν έτσι απανωτά και εμένα δεν μου αρέσουν πολύ.


Εάν αποδεχτούμε το σενάριο που προωθεί η χιμέλα, ότι η μελανία είναι μαφιόζα, τίθεται το ερώτημα, γιατί επέμενε τόσο χθες να βγει ο σπυράκος? Γιατί, τουλάχιστον, να μην πήγαινε σε ισοβαθμία με την μελανία? Αντ' αυτού, ρίχνει κατηγορίες, οι οποίες μπορεί να είναι και βάσιμες, χωρίς να τις υποστηρίζει με πράξεις.

Πέρα του ότι οι ισοβαθμίες είναι ο μόνος τρόπος να πάρουμε πληροφορίες από την ψηφοφορία. Εάν έχεις να προτείνεις κάτι πιο αποδοτικό (και δεν το λέω επιθετικά) είμαι όλος αυτιά.

DumNuke δεν καταλαβαίνω τι περισσότερο έχω να πω για την Μελανία το έχω αναλύσει τόσες φορές γιατί την θεωρώ ύποπτη και τον λόγο που της έριξα κάρτα. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Μπορεί το σκεπτικό μου να είναι λάθος, μπορεί και όχι. Όλοι εδώ στους πρώτους γύρους κάνουμε σενάρια δεν γνωρίζουμε τίποτα με ακρίβεια από κάτι πιανόμαστε, και εγώ πιάστηκα από 2-3 στοιχεία που έχω αναλύσει. Κοίτα κανείς δεν μπορεί να πει ότι πχ εσύ είσαι ένοχος ή αθώος από την αρχή ούτε εγώ νομίζω είπα ντε και καλά η Μελανία είναι ύποπτη αλλά με βάση στοιχεία έκανα υποθέσεις και κινήθηκα εκεί. Σε αντίθεση με τον Τάσο πχ που δήλωσε σίγουρος αρχικά ότι είναι αθώα η bilibre και μετά λέει δεν είναι 100% σίγουρος. Ωστόσο νομίζω πως ο Τάσος στην υπόθεση έκανε μπλόφα και περισσότερο μου μοιάζει για μαφία που υποστήριξε την bilibre ίσως επειδή να την θεωρούν εύκολο θύμα (;; ) δεν ξέρω ίσως να μην τα λέω σωστά. Κανείς μας δεν είχε πληροφορίες αρκετές. Και πιστεύεις ότι η μαφία θα την βοηθούσα με αυτό που έκανα, αφού υποθέτεις ότι είμαι μαφιόζα; Ο καθένας κρίνει με ό,τι βλέπει και νομίζει, δεν υπάρχει λάθος σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού συλλογιστική.


Το πώς συμπέρανες από την πρώτη μέρα ότι είναι τόσο κακιά, που αξίζει να της ρίξεις 2η ψήφο.
Επειδή η Μελανία υποστήριξε ως αθώο τον Τασο? Και ο κόμφυ μας τον έδωσε ΑΜ, τι θα γίνει, κάθε φορά που κάποιος θα φωνάζει ρόλους θα δημιουργούμε φασαρία?
Σε ρωτάω για το σενάριο σου, γιατί αν είναι όντως μαφιόζα η Μελανία, να την ψηφίσουμε και να την βγάλουμε. Αλλά μέχρι στιγμής η δικαιολογία "Το εξήγησα τόσες φορές, δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι" και "Είμαι σίγουρη για την ενοχή της και δίνω διπλή ψήφο, αλλά μετά μπορεί και το σκεπτικό μου να είναι λάθος" φαίνεται ελαφρώς λειψή.

Ήθελα να γράψω περισσότερα... Θα επανέλθω αργότερα με περαιτέρω, ελπίζω πριν την ψηφοφορία. Έχω ραντεβού με γιατρό και δεν μπορώ να το αναβάλλω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Dume έχω απαντήσει σε αυτά που λες και μάλιστα τα έχεις κάνει και παράθεση. Τη Μελανία τη θεώρησα ένοχη ΜΕΤΑ την ψηφοφορία οπότε δε θα μπορούσα ΚΑΤΑ την ψηφοφορία να προσπαθήσω να τη βγάλω. Οκ αν θες να κολλήσεις στους 4 που ψήφισαν το Σπυράκο λόγω του οτι εκεί μπορεί να κρύβεται έστω ένας μαφιόζος, είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Άλλωστε κι άλλοι σε υποστήριξαν, κι έχω κάνει παραθέσεις. Κατά τη γνώμη μου όμως δες και τη μεγαλύτερη εικόνα, έχουν συμβεί τόσα πράγματα από χτες και τους "4 του Σπυράκου". Για όλα αυτά δεν έχεις γνώμη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Την Deutsch έχω δει να την στηρίζει ο tsaratsaf, υπήρχε το κοινό λάθος και μέσα σε αυτό ήταν και η Emilouko, ρώτησα πριν συγκεκριμένους παίκτες για την Deutsch, ένας από αυτούς ήταν ο Ζαξρεμιος, απάντησε 1μιση ώρα μετά το δικό μου ποστ αλλά έκανε ότι δεν το είδε ότι το ρώτησα. Ο Dumenuke λέει να επιμείνουμε στις ψήφους του Σπυράκου, με ποια λογική; Να ξεκινήσουμε να βγάζουμε ένα έναν όποιον τον ψήφισαν μπας και πετύχουμε έναν μαφιόζο; Αυτή η μέθοδος βοηθάει δυνητικά τους μαφιόζους. Η γνώμη μου είναι να κοιτάξουμε τη δυναμική μεταξύ παικτών και όχι να επιμείνουμε στην πρώτη ψηφοφορία που κατά βάση την καθοδηγούν πολίτες με λανθασμένα κριτήρια και οι μαφιόζοι γίνονται καλοθελητές.

Για τελευταία φορα δεν καταλαβαίνω πως εμένα με βάλατε στο κοινό λάθος. Η μπλου είπε ότι ήταν συγκάτοικοι και το point μου ηταν οτι δε θα προδίδοταν συγκάτοικοι τόσο νωρίς. Έχεις κολλήσει σε ένα "λαθος" και πάνω σε αυτό κινείσαι και ρίχνεις κατηγορίες.


Αυτή τη στιγμή θέλω να κεντράρω κυρίως στην ψηφοφορία.
Έχουμε tsaratchaf, εμένα, deutch,aggelogianos, ilieus που δίνουν Johhny15.
Από την άλλη έχουμε alma, billiere, comfortably_smug,jkaradakov, Joaquin, Melania , johnny15 που δίνουν την Deutch.
Ξαφνικά από ισοψηφία πήρε προβάδισμα η δεύτερη και εμένα αυτο μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο, οπότε αυτοί που ψήφισαν τελευταίοι τη δεύτερη είναι πιο ένοχοι στα μάτια μου αυτή τη στιγμή.
Στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος είναι 6:30 και κάποιοι δεν έχουν ψηφίσει καν.
Όπως είπα και πριν συμφωνώ με την ιδέα του ikariona να γίνει λίγο νταβαντούρι και να έρθουν άτομα στο προσκήνιο στη ψηφοφορία αλλά ελπίζω οι αλλαγές ψήφων να μην καταλήξουν στο να φύγει η deutch άκλαφτη.
Βλέπω βέβαια ότι κάποιους τους βόλεψε το σκεπτικό του ikariona και ψηφίζουν εμένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top