Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Η Ζωή βγήκε για διάλειμμα... :yawn:

Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7
  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre

  3. bilire

  4. blue_butterfly --> i_lie_us

  5. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover

  6. Deutsch... Lover --> Johnny15

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko --> Johnny15

  9. Himela --> blue_butterfly

  10. i_lie_us --> Johnny15

  11. Ikarionas --> Deutsch... Lover

  12. JKaradakov --> Deutsch... Lover

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15

  15. ~Melania~ --> Deutch... Lover

  16. Samael

  17. sophie_96 --> TasosZG

  18. Soukouu

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf --> Johnny15

  21. ultraviolence --> i_lie_us

  22. Wild_Boy --> Emilouko

  23. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
5 Deutsch... Lover
5 Johnny15
2 i_lie_us
1 blue_butterfly
1 Emilouko
1 Himela
1 sophie_96
1 TasosZG

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ψηφίζω tsarachaf για να τον ανεβασω λιγο. Αν δω οτι δεν ανεβαινει θα επιστρεψω σε Deutsch αλλα ξαναλεω πως προτεινω να ανεβασουμε τσαρα και εμιλουκο και να σχηματιστει μια ενδιαφερουσα τετραδα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Παιδιά μου, παιδιά μου! :flowers:

Επανήλθα κι εγώ, να κουοτάρω κάποια ποστ και να δώσω τις υποψίες μου. Περισσότερα θα διαβάσετε παρακάτω.
Καλημέρα και απο εμένα παιδιά!

Δεν έχω να σχολιάσω κάποιον συγκεκριμένα και γι'αυτο το πρώτο μου ποστ σήμερα θα είναι ανευ παραθέσεων.

Σχετικά με την χθεσινή αποχώρηση οι σκέψεις μου. Ο Σπύρος κατα 99.9% είναι πολίτης γιατί ένα κανείς δεν βγήκε να τον υπερασπιστεί, που και μαφία να ήταν θα μπορουσε να γίνει γτ είχε 0 ποστ, αλλα το σημαντικότερο δεν άφησε καποιο στοιχείο για να έχει πάτημα κάποιος να τον φέρει πίσω. Οκ έχει μια νεκροφάνεια η μαφία αλλά είναι ρισκο να την παίξει στον Σπυράκο εκτος και αν βρεθούμε σε πολύ late game για σενάρια νίκης.

Απο εκεί και πέρα συνεχίζω να πιστεύω ότι καλύτερα να χάσουμε στον πρώτο γύρο κάποιον ανενεργό παικτη απο κάποιον ενεργό. Και τονίζω ότι θεωρώ ότι είναι καλύτερο στον πρώτο γύρο.

Απο εκεί και πέρα για τα άτομα που αυτή την στιγμή έχουν μαζέψει ψήφους:


  • blue_butterfly, συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω, γιατί έκανε αυτό που έκανε. Ναι, ριρίκα ξέρω ότι μας είπες τους λόγους σου αλλά προσωπικά δεν τους καταλαβαίνω. Και δεν νομίζω πως ένα ρόλος συνασπισμένος με την μαφία θα έβγαινε έτσι προκλητικά για να δώσει στην μαφία του συγκατοίκους και αυτό στον πρώτο γύρο.

  • Johnny15, ποστ με αυτά κυρίως να απαντάνε σε ένα δύο άτομα, χωρίς ανάπτυξη κάποιας θεωρίας. Θα μπορούσε να είνια κακός ρόλος, ναι θα μπορούσε, γιατί κάπως έτσι λειτουργούν ως επι το πλείστον οι παίκτες της μαφίας. Τουλάχιστον πέρυσι σε θυμάμαι πιο ενεργό.

  • Deutsch, τα ποστ ναι μεν λένε λίγα πράγματα και πράγματα που έχουν ειπωθεί αλλά δεν μου φαίνεται πως παίζει όπως περυσι που είμασταν μαζί μαφία. Θα μπορούσε βέβαια απλά να έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Οψόμεθα...

  • tsarachaf, από χθές το βράδυ μου θυμίζει τον τσαρα πολίτη όλο και περισσότερο. Αν είναι στην μαφία για την ώρα με έχει ξεγελάσει, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον εμπιστεύομαι τυφλά.

  • Emilouko, ερωτηματικό για την ώρα, δεν μπορώ να την ψυχολογίσω ακόμη.



Απο εκεί και πέρα σίγουρα μαγιόζοι βρίσκονται στους παίκτες με λίγα μηνύματα, όπως:
Emilouko
Samael
i_lie_us
TasosZG
Joaquín
DumeNuke
Ζαξρεμιος
bilire
aggelogiannos
ComfortablySmug

Είναι παρμένα απευθείας τα ονόματα απο τον μετρητή μηνυμάτων και είναι αυτοι που έχουν <6 μηνύματα. Εδώ κάπου σίγουρα έχουμε 1-2 μαφιόζους, ας το έχουμε στο νου μας. Επίσης δεύτερο γύρο και άτομα με μόνο 2-3 μηνύματα είναι απαράδεκτο, πείτε κατι ρε παιδιά. Έστω μια καλημέρα.

Ψήφος για την ώρα στον Johnny15 για πριν την δολοφονία και με την εξέλιξη της ημέρας μπορεί να αλλάξει.
Στην αθωότητα του Σπύρου πιστεύω κι εγώ, και προσωπικά μου φτάνει μόνο και το μήνυμα του για να καταλάβω οτι πέτυχε ρόλο που μάλλον τον ξενέρωσε και δεν μπήκε στον κόπο να γράψει. Κρίνοντας απο προηγούμενα παιχνίδια, όπου οι απλοί πολίτες έφευγαν συχνά απο απουσίες, τείνω προς τα εκεί. Δεν λέω τίποτα με βεβαιότητα, αλλά αυτή είναι μέχρι στιγμής η υπόθεση μου.


Απο τη λίστα του JK έχω κι εγώ κάποιους κοινούς υπόπτους - κινούμαι ιδιαίτερα προς Blue (κι ας μόνος σοβαρός λόγος μου είναι η όλη φάση με τους συγκατοίκους), Deutsch (το παιχνίδι της δε μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ φέτος...) και με ερωτηματικό τον Smug που δεν υπάρχει μεν στη λίστα του Ιορδάνη, αλλά υπάρχει στη δική μου απο χτες. Αναφορικά με τους παίκτες που έχουν λίγα μηνύματα, ύποπτοι μου φαίνονται κάπως οι εξής: aggelogiannos, Samael, Joaquin. Συμμερίζομαι την άποψη της Blue για την πιθανή αθωότητα Τάσου και Bilire και θα τους αφήσω μέχρι στιγμής εκτός στοχάστρου. Για τον Αγγελόγιαννο με απασχολούν τα λίγα ποστ, ενώ για τον Samael τα γενικόλογα και ο ελλιπής σχολιασμός του παιχνιδιού, σα να υπάρχουν για αυτόν μόνο 3 μετρημένοι παίκτες και κανένας άλλος. Ο Joaquin, όπως σχολίασε την κίνηση μου περί καλημέρας, καληνύχτας κλπ, μου θύμισε την υπέροχη εποχή του #40 που ο ίδιος με παρότρυνε να σπαμάρω για να κρυφτεί η μαφία. Μάκη, σόρι, αλλά θέλω να γνωρίζουν οι συμπαίκτες μου οτι παρακολουθώ μονίμως το θέμα κι ας μη μπορώ να κάθομαι όλη την ώρα να γράφω σεντόνια.

Καμία υποψία δεν είναι εντελώς βάσιμη, αλλά ας τις αφήσω εδώ μέχρι στιγμής.


Με μπερδεύουν πολύ ο Johnny και η Emilouko με το παίξιμο τους, και τους έχω ακόμη με ερωτηματικό (όπως και πολλούς άλλους παίκτες). Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθώ να πιστεύω στην αθωότητα της Σόφης, χωρίς παράλληλα να κόβω και το χέρι μου γι'αυτήν.

Κάποια πράγματα τα σχολίασα και προηγουμένως, άρα δεν θα επιμείνω.
Yaaaas, δεν έχουμε θύμα! :thumbsup:
Έχουμε και λέμε:


  • Η πόρνη τα'κανε μαντάρα

  • Έπεσαν στον αλεξίσφαιρο

  • Γιατρός τζιμάνι

  • Μάγισσα έσωσε.


Ό,τι κι να συνέβη, ξεκίνησε καλά η ημέρα!

Το οτι δεν έχουμε θύμα με χαροποίησε πολύ και εμένα! :happy:

Κρατήστε στο μυαλό σας τις παραπάνω τέσσερις περιπτώσεις, ΑΝ ΚΑΙ εγώ πιστεύω οτι τα τρία πρώτα σενάρια είναι και τα πιο πιθανά, μιας και συνήθως η μάγισσα δε μας τιμά απο τον πρώτο γύρο.
Σε κανα διωρο θα μπω απο υπολογιστη. Προς το παρον θα πω τα εξης:

1) Η Μαγισσα αποκλειω να εσωσε, πραγμα που σημαινει οτι εχει ακομη εναν αθωο στο μυαλο της αφου ειδε ποιον ηθελαν να δολοφονησουν. Το μεγαλυτερο κερδος αυτο ειναι.

2) Μου αρεσει η ισοψηφια Johnny με Deutsch αλλα δεν μου αρεσουν τα ατομα που επεσαν στον Johnny. Δεν πιστευω οτι ειναι και οι δυο αθωοι. Ουτε αν αποδριχθει ενοχος ο Johnny θα αθωωθουν οσοι τον ψηφισαν πχ tsarachaf, emilouko. Οι οποιοι εμειναν πισω στην ψηφοφορια παλι και θα προτεινα να τους ανεβασουμε λιγο κι αυτουςτους δυο για να εχουμε πιο φαντασμαγορικη ψηφοφορια. Μπορει να σκεφτηκαν να δωσουν τον συνδολοφονο τους Johnny με την ελπιδα να δουμε οτι ψηφιστηκε απο ατομα που θεωρουμε υποπτα (ξερουν οτι τους υποπτευομαστε) και να τον ψιλοαθωωσουμε. Μου θυμιζει το play που ειχε προσπαθησει να κανει ο dimijim με την bilire δυο παλερμο πριν. Γενικοτερα πιστευω οτι οι δολοφονοι σχολιαζουν πλεον ο ενας τον αλλο και οτι θα βρουμε περισσοτερους αν κοιταξουμε υποπτα ατομα και με ποιους μιλανε παρα σν κοιταξουμε περιμετρικα.

3) Έχει αναφερθεί απο πολλους οτι στις ψηφους του Σπυρακου υπηρχε μαφιοζος. Ισως να αληθευει και να το εχουν παραδεχτει και μαφιοζοι. Δεν θεωρω πως αυτο το ατομο θα ηταν η Χιμελα με τον Ultra αρα μας μενει Johnny και I lie us.

4)Μπορει να ειναι ακραιο αλλα εγω θεωρω εξισου ενοχους την Ντοιτς και τον Τζονυ και γενικοτερα προτεινω να ανεβασουμε τις ψηφους του τσαρα και της Εμιλυς λιγουλακι.

5) Προς το παρον αφηνω την ψηφο μου ως εχει.

6) Μου κινησε καπως τις υποψιες το ποστ του Καραντακου που εξηγει τι θα μπορουσε να γινει το βραδυ και ξεχασε να αναφερει την πορνη. Πολυ εμπειρος παικτης για να το κανει. Να ειναι πορνη και να θελει να το πει εμμεσα; Ή να πει στους μαφιοζους οτι η πορνη αποκλειεται να ασχοληθηκε μαζι σας γιατι οντας ο ιδιος πορνη ξερει οτι κοιμηθηκε με αθωο; Να υους λεει δηλαδη πως πετυχαν αλεξισφαιρο ή θεραπεια γιατρου; Απλως ας υπαρχει κι αυτο εδω.


Η ισοψηφία δεν αρέσει ούτε και σε εμένα, αλλά θα περιμένουμε για να δούμε. Στη χτεσινή ψηφοφορία, ο μόνος που μου φάνηκε ψιλοΰποπτος ήταν ο Johnny επειδή με έχει μπερδέψει εξ αρχής και δεν έχω σχηματίσει ακόμη άποψη για αυτόν, και γι'αυτό το λόγο δυσκολεύομαι να ψηφίσω οποιονδήποτε απο τους δυο σήμερα (αν και θα βάλω την προσωρινή μου ψήφο στο τέλος, ανάμεσα στους δύο της ισοψηφίας - δεδομένου του οτι μια ύποπτη και ένας ουδέτερος προς ύποπτος απο τη λίστα μου βρίσκονται μαζί στην κορυφή). Τους ψηφοφόρους του Σπύρου ας τους διασταυρώσουμε με τους σημερινούς αργότερα, έχουμε χρόνο για αυτό, ας δούμε κιόλας ποιος θα φύγει σήμερα (έτσι θα διευκολυνθούμε αρκετά)...


Σε κάθε περίπτωση, αφήνω την προσωρινή μου ψήφο στην Deutsch εδώ. Οι λόγοι που τη ψηφίζω εξηγούνται στο παρόν μήνυμα :flowers:.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Σταματήστε να κάνετε bait για ρόλους. Όσο πιο πολύ συζητάμε για το αν εμπόδισε τη δολοφονία η μάγισσα ή ο γιατρός ή η πόρνη ή ο αλεξίσφαιρος τότε αυτό βοηθάει τους μαφιόζους. Οι πολίτες καλύτερα να μην το συζητάμε αυτό γιατί αν αποκλειστεί ένα σενάριο ή τσιμπήσει κάποιος από τους παραπάνω παίκτες (πλην πορνης που ειναι μαζι τους) βοηθούνται οι Μαφιόζοι.

Αρχικά να πω ότι πιο δομημένη σκέψη εδώ πέρα έχει η Χιμέλα. Όλα τα σενάρια της βγάζουν νόημα, σε αντίθεση με ανούσια σενάρια άλλων.

tsarachaf επιμένει ότι σώσαμε τον Ούλτρα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αργότερα λέει κάτι σημαντικό κατ εμέ:
Αυτό που βγαίνετε όλοι και λέτε τι αποκλείεται να έκαναν οι μαφιόζοι, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ξέρετε ότι μόλις κάνετε τέτοια δίνετε ιδέες; Όλα αποκλείονται μέχρι να πάρει κάποιος το ρίσκο και να του βγει.
Το αφήνω προς το παρόν όπως το ερμηνεύσει ο καθένας. Τα υπόλοιπα που έγραψε ήταν απλά ρίξιμο μπαλακιού σε άλλους παίχτες για να ψαρέψει πληροφορίες.

ikarionas: δεν βοηθάει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, αλλά εξ αρχής είπε ότι συμφωνεί με τους υποψήφιους. Το γιατί είμαι στους υποψηφίους του, άγνωστο. Αν θες εξήγησε μου γιατί έχω ξεκινήσει πόλεμο σε Ντοιτς, Τσαρα, έριξα μπηχτή για Έμιλυ, ε δεν μπορεί να κατηγορώ όλους τους μαφιόζους κατ εσέ και να είμαι και εγώ. Πρόσεχε λίγο στο παιχνίδι.

blue_butterfly: επανέρχεται και λέει ότι όλη η φάση με την Σόφη ήταν παράξενη. Ναι όντως, δεν χρειάζεται να το φέρνεις στο προσκήνιο πάλι όμως, όχι τώρα που έχουμε πιο ουσιώδεις παίκτες να ασχοληθούμε.

Samael: Τοποθετήσεις χωρίς να λένε κάτι, απλά επαναλαμβάνει το ανύπαρκτο κατ εμέ σενάριο με Ultra. Έτσι παίζουν οι μαφιόζοι Samael, μην επαναλαμβάνεις άλλους, πες κάτι δικό σου.

i_lie_us: Παραδέχεται ότι ο Ultra δε σώθηκε από κανέναν εφόσον είχε μόνο 3 ψήφους, αλλά πιο κάτω μου τα χαλάει γιατί λέει δεν του αρέσει που άλλαξα ψήφο και με ψηφίζει με αυτήν την δικαιολογία. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Deutsch: Λέει ότι δεν ήθελε να ψηφίσει τοπ υποψήφιο, μετά λέει ότι καλό είναι να ψάξουμε να δούμε αυτούς που ψήφισαν Σπυρο, και το κερασάκι στην τουρτα λεει ότι έχω ψηφιστεί ήδη από πολλούς. Βρε κοπέλα μου, δηλαδή τώρα ψηφίζεις τοπ υποψήφιους; :loltooth:

Εμιλουκο: ελάχιστη βοήθεια, δε θέλει να τραβήξει την προσοχή πάνω της.

Ζαξρεμιος: Τον ρώτησα τη γνώμη του για την Ντοιτς και με αγνόησε κανονικότατα! Πέρα από αυτό γράφει ελάχιστα και προσεγμένα. Σαν προσεκτικός μαφιόζος με λίγα λόγια.

JKaradakov: είναι χαζό να με κατηγορείς ότι δεν έχω ανάπτυξη θεωρίας. Τα έχω γράψει και έχω στρέψει την προσοχή μου σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αλλά εσύ τι θεωρία έχεις;

aggelosgiannos: Ρε παιδιά στην αρχή με ψηφίζει επειδή λέει ΔΕΝ του άρεσε η ψήφος μου στον Ultra, βρήκε ελλιπή την δικαιολογία μου. Μετά με ξαναψήφισε επειδή ΑΦΑΙΡΕΣΑ την ψήφο μου από τον Ultra και ότι τον έσωσα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Δεν έχει ασχοληθεί με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον σε όλο το παιχνίδι. Μόνο ένας μαφιόζος θα πιανόταν τόσο μανιακά σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Οι δικαιολογίες σου για τις δυο ψήφους αντικρούονται. Στην τελική αν νομίζεις τον Ultra για μαφία γιατί με ψήφισες στην αρχή; Και τώρα γιατί λες ότι τον έσωσα. Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως αντικρουόμενα αυτά που λέει;

joaquin: Σχετικά καλή ανάλυση, έχεις δίκιο που δεν άλλαξα ψήφο σε Σπυράκο αλλά δεν είχα που να την δώσω.

wild: βοήθα λίγο μαν, οι γενικότητες που γράφεις δεν με βοηθούν προς το παρόν. Δεν σε θεωρώ για μαφία επειδή φαίνεται μπερδεμένος αλλά πρέπει να κάνεις κάποια τοποθέτηση.

Αυτά έχω να πω. Το ότι ψηφίζομαι εγώ που προσπαθώ να σχολιάζω όσο μπορώ και τη γλιτώνουν, χωρίς καν σχολιασμό από άλλους, παίκτες άφαντοι όπως aggelosgiannos, ζαξρεμιος ή ότι παίκτες πιο ύποπτοι με ξεπερνάει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Επειδή ασχολήθηκα πολύ με το θέμα Μελανίας και Τάσου, και δεν έχω σχολιάσει τα υπόλοιπα θα το κάνω τώρα.

Ξεκινάω με τον Σπύρο και την αποχώρηση Σπύρου. Είδατε ότι μπήκε και έκανε μόνο ένα ποστ όταν είχε δικαίωμα να πει τα τελευταία λόγια αφού αποφασίστηκε να φύγει μετά την ψηφοφορία. Νομίζω ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Σπύρος ήταν πολίτης που απλά ξενέρωσε με τον ρόλο του και δεν ήθελε να παίξει και για αυτό δεν ασχολήθηκε όπως νομίζω. Δεν θεωρώ επίσης να άνηκε στην μαφία γιατί δεν ξέρω αν συνέφερε εκείνην να έχανε ένα παίχτη της τόσο νωρίς. Βέβαια εφόσον δεν βοηθούσε δεν είχε και να τους προσφέρει κάτι σίγουρα και πάλι το ίδιο και καθαυτό ήταν. Όσον αφορά την ψηφοφορία προτιμώ όπως έχω δηλώσει να φύγει ένας παίχτης που ΔΕΝ συμμετέχει καθόλου παρά κάποιος άλλος που συμμετέχει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θεωρώ λοιπόν που τώρα που έφυγε ο Σπύρος δε άλλαξε κάτι ούτε και θα άλλαζε βέβαια εάν έφευγα πχ εγώ ή Μελανία (θεωρώ) και έμενε ο Σπύρος και συνέχιζε την ίδια τακτική του δεν μιλάω. Απλά το παιχνίδι θα έμενε με έναν ρόλο λιγότερο που σχέση με τον Σπύρο έχει πιο ενεργή συμμετοχή είτε είναι σωστή είτε όχι.

Όσον αφορά το παιχνίδι του ultra ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν είναι μαφία ή πολίτης με έχει μπερδέψει πολύ. Μάλιστα χθες σε ποστ του ερωτήθηκε ότι έφτασε τους 3 ψήφους. Και προσπάθησε να πείσει αρχικά τον Ικαρίωνα αλλά και όσους τον ψήφισαν ότι είναι χρήσιμος στο παιχνίδι εάν έχω καταλάβει καλά. Γίνεται μάλιστα λόγος για την διαφωνία του με τον jonny αλλά στο οποίο θέλω να ρωτήσω και τους 2 κάτι γιατί μάλλον έχασα επεισόδεια. Θέλω αρχικά να ρωτήσω τον jonny εάν εξακολουθεί και σήμερα και με ποια επιχειρήματα να θεωρεί τον Ultra ΔΑ/πόρνη και έπειτα τον ίδιο τον ultra τι ενοούσες όταν είπες χθες :

αλλά για το γεγονός ότι απ'το πουθενά με βγάζει ΔΑ/πόρνη ενώ επιτέλους μετά από 3 χρόνια κληρώθηκα πολίτης και μπορώ να σας βοηθήσω αρκετά.

Και επίσης παρατηρώ ότι όντως έμμεσα κάνει παράπονα ότι είναι ξεφτίλα να βγει από τον πρώτο γύρο και μάλιστα εκφράζοντας ότι είναι πολίτης που θέλει να βοηθήσει. Αυτό για εμένα υποδηλώνει ότι είτε είναι μαφία που θέλει να παραπλανήσει τους υπόλοιπους είτε όντως είναι αθώος. Ωστόσο με προβληματίζει αυτό που έγραψε η Himela για τον ultra και συγκεκριμένα εάν θυμάμαι καλά αν ήταν μαφία τότε δεν θα υπήρχε υποστήριξη και θα τον άφηναν έτσι ; Δεν είμαι σίγουρη αν είπε αυτό πάνω κάτω ή εννόησε κάτι τέτοιο αλλά ξαναδιαβάζοντας όλα όσα έχουν ειπωθεί έχω ζαλιστεί. Ωστόσο όμως γιατί παρακαλάνε να τον υπερασπιστούν και να βασιστούν στα επιχειρήματά του που έθεσε για την αθωότητά του;

Επίσης ultra είπες ότι εάν έβλεπες ότι θα γινόσουν mvp θα έριχνες την ψήφο σου σε εμένα, μπορείς τον λόγο με επιχειρήματα;

Όσον αφορά τον Smug και αυτό που είπε στον Τάσο ακόμα μου φαίνεται περίεργη η στιχομυθία και θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες τουλάχιστον για τον πρώτο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Αρχικά μια θερμή παράκληση σε ολους.Οταν κανετε παραθεση καποιο ποστ μην το αφηνετε ολο και το ξαναδιαβαζουμε τζαμπα ολοκληρο το ποστ ενος παικτη.Απλα αφηστε το σημείο που θελετε να σχολίασετε.Κατεβαινει κατεβαινει η σελιδα,διαβαζεις το ιδιο ποστ και απο κατω η απαντηση ειναι σε φαση "ναι δικιο εχεις".Το λεω για να ειναι πιο ευαναγνωστο το ποστ σε ολους μας αν γινεται.

Τωρα πολλα παιζουν εδω με το μη κιλ απο μαφιόζους που τα αναφέρατε.Εκτος απο ενα σενάριο.Η μοναδικη περίπτωση να εκανε το heal η μαγισσα θα ηταν ΜΟΝΟ στον εαυτο της.Σιγα μην βρηκε πρωτο γυρο εναν τοσο αθωο που πιστεψε οτι θα τον χτυπουσαν και ολας.Αν εκανε ενεργεια θα ηταν χιλ στον εαυτο της ΜΟΝΟ.

Για τις ψηφους τωρα τι να πω...Πιστευα οτι θελαμε να ξεδιαλυνει το τοπιο αναμεσα σε Σοφη και Μελανια αλλα ξεχαστηκε πολυ αποτομα με παρακαλω ΜΗΔΕΝ ψηφους στην καθε μια.Τι φαση βρηκαμε αλλον πιο υποπτο μεσα σε 3 ωρες και χωρις θυμα;Θα μου πεις τωρα γιατι η Γερμανιδα και ο Τζονις ειναι σιγουροι αθωοι.οχι.Πειτε μου εναν σιγουρο αθωο εφοσον δεν εχει ανοιχτεί ακομα κανενα φυλλο για να μαθουμε απο ψηφοφορίες ποιος εδωσε αθωο και ποιος μαφιοζο.(Αυτος ειναι ο λογος οτι η μαφια εδω εχει παντα πλεονεκτημα στο φορουμ και νικαει σχετικα ευκολα διότι ειναι λιγο unbalanced για τους πολιτες.Αλλα αλλο θεμα αυτο)
Η Σοφη αυτον τον γυρο πηγε τασο και η Μελανια Ντοιτς.Δεκτο εννοειται να αλλαχτουν οι ψηφοι,αλλα οχι τοσο ευκολα σε αυτα τα 2 ατομα που απο τα 30 συνολικα ποστ των κοριτσιων τα 24 προσπαθουν να δωσουν η μια την αλλη.
Το πραγμα δυσκολευει και αλλο με τις ψηφους.Θα ηθελα να παρουν 2 ατομα τουλαχιστον και αλλες ψηφους για να καταληξω και εγω στην δικια μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Εγώ να σχολιάσω ότι ούτε ο Johnny ούτε η Γερμανίδα δείχνουν κάποια έστω ανυσηχία για τις ψήφους που μάζεψαν και δεν ξέρω πως να το κρίνω.

Επίσης που είναι οι Ζαξρεμιος, Σαμαελ;

Η Σόφι που χθες είχε τόσα ποστ, σήμερα ησυχία...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Και φυσικά να προσθέσω ότι ψηφίζω Deutsch.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζαξρεμιος

Νεοφερμένος

Ο Μερξαζιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Δεν τρελένομαι με το δίπολο της ψηφοφορίας, ο johnny15 έφτασε στο 6-3 σε ένα σημείο και μετά άλλαξαν ψήφοι από τον έναν στον άλλον για να πάνε ισοβαθμία. Αυτό με κάνει να πιστέψω ότι βρισκόμαστε ανάμεσα σε 2 αθώους παρά οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

Θα ψηφίσω sophie_96 μπας και τώρα που θα την βλέπετε στην λίστα με τις ψήφους μπείτε περισσότερο στον πειρασμό να την ψηφίσετε. Όπως είπα είναι win-win το να βγει.




Δεν έγινε ποτέ αυτό. Δεν τον "έβλεπα ύποπτα" σε κανένα ποστ. Άρα δεν σχολιάζω το 2ο σκέλος δλδ κατά πόσο είναι κενή δικαιολογία.

Λαθος μου,για την sophie_96 μιλουσες.

Παρολλα αυτα η δικαιολογια ειναι κενη.

Ομως,βλεπω οτι εχεις ριξει τα βλεμματα σου επανω στην σοφια και δεν φαινεται να αλλαζεις γνωμη,η πιθανοτητα να εισαι Πληροφοριοδοτης ειναι πολυ μικρη γιατι δεν θα το εκανες τοσο φανερα,αρα εφοσον και μετα την νυχτα που δεν πεθανε κανενας συνεχιζεις να σπαμμαρεις εκει μπορει να εχεις καποια πληροφορια που οι υπολοιποι δεν εχουν.

Δεν σε θεωρω αθωο,αλλα ουτε θεωρω την sophie κακια,πιστευω οτι αυτην την στιγμη ο samael και ο Johnny15 ειναι οι πιο υποπτοι.

ΟΜΩΣ(και παλι) ο samael δεν εχει καμια ψηφο οποτε αν ριξω τζαμπα θα ριξω εκει,και ο Johnny15 εχει 5 ψηφους και θα μπορουσε να εχει ψηφισει Deutch_lover για να σωθει,ενω δεν το εχει κανει. Αν το κανει πιο μετα ισως ριξω στον Johnny15 για να παμε σε ισοψηφια γιατι θα βγαλουμε περισσοτερα συμπερασματα.Γενικα κανω urge τους πολιτες να το πανε σε ισοψηφια γιατι θα βοηθησει παρα πολυ το παιχνιδι,και για αυτον τον λογο εχω αθωο τον Ικαριονα,που αν ηταν δολοφονος η γενικα κακος ρολος θα ηθελε να διωξει πολιτες οσο πιο γρηγορα μπορει,και εφοσον η πιθανοτητα και ο Johnny15 και ο Deutch_lover να ειναι κακοι ειναι πολυ μικρη,θεωρω οτι ο Ικαριονας ειναι αθωος τουλαχιστον για αυτον τον γυρο.

blue_butterfly και alma_libre δεν εχουν πει κατι εξτριμ και δεν εχουν προσπαθησει να μπερδεψουν το παιχνιδι,ειναι στους αθωους προς το παρων,διαφωνω με alma_libre ομως στο γεγονος οτι δεν θελει ισοψηφια

emilouko λιγο ραντομ τα ποστ της,δεν φαινεται να εχει συγκροτησει την ροη του thread,απανταει λιγο αντιφατικα σε καποια θεματα,θα μπορουσε να ειναι κακια,παρολλα αυτα την αφηνω προς το παρων.

οι υπολοιποι ειστε ερωτηματικα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
@johnny

Ρε φίλε με δουλεύεις; Μου λες ότι λέω γενικότητες. Δηλαδή σε αυτό το σημείο τι ακριβώς περιμένεις που δεν είναι γενικότητα;
Αυτά που αναφέρεις στο ποστ σου που δεν είναι γενικά τι είναι; Τα σενάρια που κινούνται γύρω από δικαιολογίες του στυλ "δε μου άρεσε η ψήφος του τάδε" , "δε μου αρέσει το ύφος του τάδε" είναι δηλαδή δικαιολογημένα, στηριγμένα κι έχουν μια βάση ως συλλογισμοί;
Ποια είναι τα στοιχεία; Το τι "μας αρέσει" ; Το τι μας κάθεται καλά;

Ουσιαστικά έκανες ένα ποστ για να μας πεις ότι η μόνη που έχει λογική είναι η Himela κι όλοι οι άλλοι σου βρωμάνε, χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις. Τι φάση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7
  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre --> Deutsch... Lover

  3. bilire

  4. blue_butterfly --> i_lie_us

  5. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover

  6. Deutsch... Lover --> Johnny15

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko --> Johnny15

  9. Himela --> blue_butterfly

  10. i_lie_us --> Johnny15

  11. Ikarionas --> tsarachaf

  12. JKaradakov --> Deutsch... Lover

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> Deutch... Lover

  15. ~Melania~ --> Deutch... Lover

  16. Samael

  17. sophie_96 --> TasosZG

  18. Soukouu

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf --> Johnny15

  21. ultraviolence --> i_lie_us

  22. Wild_Boy --> Emilouko

  23. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
6 Deutsch... Lover
5 Johnny15
2 i_lie_us
1 blue_butterfly
1 Emilouko
1 Himela
1 sophie_96
1 TasosZG
1 tsarachaf

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
@johnny

Ρε φίλε με δουλεύεις; Μου λες ότι λέω γενικότητες. Δηλαδή σε αυτό το σημείο τι ακριβώς περιμένεις που δεν είναι γενικότητα;
Αυτά που αναφέρεις στο ποστ σου που δεν είναι γενικά τι είναι; Τα σενάρια που κινούνται γύρω από δικαιολογίες του στυλ "δε μου άρεσε η ψήφος του τάδε" , "δε μου αρέσει το ύφος του τάδε" είναι δηλαδή δικαιολογημένα, στηριγμένα κι έχουν μια βάση ως συλλογισμοί;
Ποια είναι τα στοιχεία; Το τι "μας αρέσει" ; Το τι μας κάθεται καλά;

Ουσιαστικά έκανες ένα ποστ για να μας πεις ότι η μόνη που έχει λογική είναι η Himela κι όλοι οι άλλοι σου βρωμάνε, χωρίς να μπορείς να το αποδείξεις. Τι φάση;


Γράφω κάποια συγκεκριμένα πράγματα για μερικούς. Πχ, δεν σου φαίνονται παράξενες οι τοποθετήσεις του aggelosgiannos την μια μέρα και την άλλη οι οποίες είναι αντίθετες κατά 180 μοίρες; Έχεις να πεις κάτι πανω σε αυτό; Δε θα τα ξαναγράψω για να μην κουράζω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Τώρα λοιπόν που ηρεμήσαμε, θα μπορούσαν αυτοί που κατηγορούν εμάς που ψηφίσαμε το Σπυράκο να μάς πούν τι καλύτερο θα μπορούσε να είχε γίνει στη χτεσινή ψηφοφορία; Βέβαια οκ μαφιόζοι, πάρτε το χρόνο σας να πιείτε τα χαπάκια σας για τη μη δολοφονία και απαντάτε μετά. :whistle:


Επειδη η σποντα μαλλον πηγε σε εμενα θα πω το εξης,ο λογος που μενω σε εσενα και johnny (οι 2 τελευταιες ψηφους του σπυρακου) ειναι επειδη δεν θελω αυτες οι ξαφνικες αλλαγες να μεινουν απαρατηρητες γιατι πολλες φορες γινεται αυτο.Τωρα αυτο που λες "τι καλυτερο μπορουσε να γινει στην χθεσινη ψηφοφορια και τι θα εκανες εσυ" δεν μπορω να πω οτι ειναι και απο τις καλυτερες φρασεις γιατι δεν ξερω το ρολο σου για να ξερω τι καλυτερο μπορουσε να γινει.Υπηρχαν επιλογες και αυτη που εκανε την θεωρω υποπτη...αυτο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
JKaradakov: είναι χαζό να με κατηγορείς ότι δεν έχω ανάπτυξη θεωρίας. Τα έχω γράψει και έχω στρέψει την προσοχή μου σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αλλά εσύ τι θεωρία έχεις;
Δεν σε κατηγορώ επειδή δεν έχεις θεωρία. Ούτε εγώ έχω μια πλήρως ανεπτυγμένη θεωρία και ποιος μπορεί να έχει απο μια αποχώρηση παικτη που είχε μιλήσει 0 και μια αποτυχία δολοφονίας.

Σε κατηγόρησα ότι απαντάς σε μεμονωμένα μηνύματα, αυτό εδώ το ποστ είναι το πρώτο που σχολιάζεις γενικά το παιχνίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,100 μηνύματα.
Θα σταθώ σε λίγα πράγματα γιατί με ξύπνησαν πριν κάποιες ώρες και είναι πιθανό να συνεχίσω τον ύπνο μου.

Ηλία, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι ψήφος ξεκαρφώματος. Το να ψηφίσω κάποιον μαφιόζο για ξεκάρφωμα και μετά να πάρω πίσω την ψήφο μου μέσα στην ίδια ψηφοφορία, χτυπάει μάτι. Ξεκάρφωμα θα ήταν να ψήφιζα μαφιόζο και να άφηνα εκεί την ψήφο μου. Οι μαφιόζοι που αλληλοψηφίστηκαν στην πρώτη ψηφοφορία για ξεκάρφωμα, κράτησαν την ψήφο τους, αυτό πιστεύω εγώ.
Πράγματι χτυπάει μάτι, και ακριβώς λόγου αυτού υποθέτω έχεις μαζέψει τόσες ψήφους so far.
Αλλά δεν σημαίνει ότι θα ήταν κάτι που δεν θα γίνονταν σε περίπτωση που κινδύνευε να φύγει άτομο από το συνασπισμό της μαφίας.


Γενικά θεωρώ ύποπτο το γεγονός ενώ είσαι ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν Σπυράκο, πιάνους τους 3 υπόλοιπους και ψηφίζεις έναν από αυτούς για σήμερα.

Για την ώρα θα ψηφίσω Himela, γιατί μου κάνει ως την πιο ύποπτη ανάμεσα στους 4. Επιφυλάσσομαι να αλλάξω κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναλόγως με τις κινήσεις των Johnny15 και i_lie_us.
Θα έλεγα ότι κυρίως έπιασα τις αλλαγές ψήφου που έφυγαν από τον Ούλτρα, ανεξαρτήτως του αν κατέληξαν στον Σπυράκο, γι' αυτό και ανέφερα και την ψήφο του Ικαρίωνα πχ. Εξ' αυτών, εφόσον δεν έγινε κάποια προσπάθεια διάσωσης του Σπυράκου, λογικό είναι να θέλω και εγώ να πιαστώ από κάτι για να δώσω κάπου την ψήφο μου, όπως λογικό είναι να έρθουν και σε εμένα ψήφοι για τον ίδιο λόγο.

Τι κύμα είναι αυτό στον Johnny15, μισή ώρα πριν την δολοφονία???
Πράγματι μαζεύτηκαν αρκετές ψήφοι στον Τζόνυ, έδωσα την πρώτη και στη συνέχεια πήρε από tsarachaf, Karadakov που μετέπειτα την άλλαξε, εμιλούκο, ντόιτς και aggelogianno.
Αντίστοιχα ύποπτο μπορεί να φανεί και αυτό, αν και δεν καταλαβαίνω την επισήμανση ότι ήταν πριν τη δολοφονία.
Πιθανώς να εννοείς αυτό που είπε και ο Τζόνυ ότι μπορούν άτομα από τη μαφία να ψηφίσουν αυτόν που πρόκειται να πεθάνει για να έχουν άλλοθι;
Αν ναι, οκ, έχει κι αυτό κάποιες πιθανότητες, αλλά δε νομίζω σε αυτό το σενάριο να κρύβονται παραπάνω από ένας μαφιόζος στις προς εκεί ψήφους γιατί κάποιου θα πήγαινε καλή ώρα και σε αυτό το σενάριο το μυαλό και θα εξέθετε πιθανούς μαφιόζους.


Αααμ κάτι δεν καταλαβαίνω; Γιατί δείχνεις ότι ο Samael ασχολείται μαζί σου; Και βασικά γιατί αντιδράς λίγο υπερβολικά ενώ δεν έγινε και κάτι; Δεν είναι ότι σε σχολίασε ή κάτι απλώς πάτησε πάνω στο ποστ σου για να σχολιάσει τους άλλους.
Και σε παρακαλώ μην είσαι τόσο narrative, κάνε και έναν καλό σχολιασμό, μην περιγράφεις απλώς.

Επίσης συμφωνώ για Johnny και τη συμπεριφορά του ότι είναι περίεργη όπως επίσης και η συμπεριφορά του i_lie_us και γενικά κινούμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, για τώρα πριν τη δολοφονία ψηφίζω i_lie_us απλώς επειδή ο Τζόνι έχει πάρει αρκετές ψήφους και θέλω να δω τι παίζει, αν είμαι εδώ και μετά τη δολοφονία ίσως αλλάξω.
Έδειξα ότι ο Samael ασχολήθηκε μαζί μου γιατί ήταν το τελευταίο ποστ όταν έκατσα να γράψω και είχε κάποιες ώρες να γράψει εκείνος και ξεκίνησε αναφέροντας με και τις ιδέες μου.
Πήγε όπως και να 'χει το μάτι, μου έκανε κάποια εντύπωση αυτό το γεγονός και το εξέθεσα.
Δεν θα έλεγα ότι φάνηκα υπερβολικός ούτε ο σκοπός του ποστ μου ήταν να πω "έι, δείτε τι κάνει αυτός ρε", απλώς του εξέφρασα την εντύπωση μου.

Σε γενικές γραμμές δεν έχω να προσάψω για την ώρα κάτι στον Σαμ πέραν της σχετικά μικρής (ή προσεκτικής) συμμετοχής του ούτε το παραπάνω γεγονός με έκανε λόγου χάρη να τον ψηφίσω.

Όσο για το στυλ παιχνιδιού/ποστ μου, δυστυχώς, έτσι μου βγαίνει να γράφω και γενικώς να κινούμαι και τοποθετήθηκα και στην Μελανία στο συγκεκριμένο ποστ.
Ο λόγος που πιθανώς γίνεται αρκετά narrative, είναι γιατί εκθέτω τα γεγονότα σε μία προσπάθεια να φτάσω μέσα από μία συνέχεια σε κάποιο σχόλιο. Το οποίο σχόλιο θεωρώ πως εντέλει κάνω.
Αν είναι καλός/κακός/σύμφωνος ή μη με τον τρόπο παιχνιδιού και τον σχολιασμό που θα ήθελε να δει κάποιος άλλος παίχτης, δεν μπορούμε να κάνουμε γενικότερα να κάνουμε κάτι ως παίχτες του Παλέρμο θαρρώ.
Σε όλους μας δεν θα αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται (ή δεν εκφράζεται) κάποιος, και όλοι θα κουραζόμαστε από τα ποστ κάποιου, αυτή θα έλεγα ότι είναι η φύση του Παλέρμο.


Και πάμε μετά τη δολοφονία που ευτυχώς ήταν αποτυχημένη.
Για εμένα πιο πιθανό αυτή την στιγμή να πήγαν σε κάποιον παίκτη που δεν έχει φανεί πολύ με μέτρια συμμετοχή και να έπεσαν στον αλεξίσφαιρο.
Προσωπικά περισσότερες πιθανότητες δίνω και εγώ σε αυτό το σενάριο, βάζοντας επόμενο το να εμπλέκεται τρόπον τινά η πόρνη.
Θεωρώ νωρίς να σπαταλήθηκε η ιδιότητα της μάγισσας με το σώσιμο, εκτός αν ήθελε να σώσει τον εαυτό της (διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος ότι μπορεί να σώσει και την πάρτη της) ή κάποιον παίκτη που θεωρεί πολύ καλό/χρήσιμο και αθώο, χωρίς φυσικά να αποκλείεται και κάτι τέτοιο.

Δεν είδα κάπου να αναφέρεται η ασυλία του αυτοκράτορα. Ας ελπίσουμε να είναι αυτοκράτορας κάποιος παίκτης που δεν ασχολήθηκε να δώσει ασυλία ή έστω να κοιμήθηκε μαζί του η πόρνη κι όχι να ήταν ο Σπυράκος ο αυτοκράτορας.
Πολύ σωστή παρατήρηση που με έκανε να ξανακοιτάξω κανόνες γιατί δεν θυμόμουν αν είναι προαιρετική η ασυλία είναι η αλήθεια.
Πράγματι, το καλό σενάριο είναι να μην ήταν ο Σπυράκος. Αν δεν κοιμήθηκε μαζί του η πόρνη και δεν έδωσε ασυλία, υποθέτω θα είναι είτε επειδή φοβάται να "αθωώσει" κόσμο είτε επειδή απλά δεν ψήνεται πολύ με το παιχνίδι.
Θα φανεί αύριο αν ζει και μετά την ψηφοφορία αν για τη σημερινή του μη ασυλία ευθυνόταν η πόρνη σε περίπτωση που αυτό συνέβη σήμερα.

Όσον αφορά την ψηφοφορία για την ώρα θα κρατήσω την ψήφο μου. Θεωρώ καλό το ότι έχει διαμορφωθεί μια ισοψηφία ενώ είναι νωρίς και αν αυτή τηρηθεί μέχρι και πιο μετά πιθανώς να μας δείξει ότι έχουμε στους τοπ κάποιους αθώους (αυτή τη στιγμή είμαι στο 5-5).
Αν έπρεπε να ψηφίσω μεταξύ του δίπολου, ακόμα δεν θα την έδινα στην ντόιτς γιατί θέλω να διαβάσω λίγο περισσότερο τι έχει γράψει.
Αν δω και ο Τζόνυ αποκτήσει μεγάλο κεφάλι πιθανώς να την αλλάξω σε κάποιον τρίτο μιας που όπως είπα μου έκανε κάποια εντύπωση μου μάζεψε τόσες ψήφους σχετικά γρήγορα και υπάρχει και πιθανότητα να έχει γίνει framed (ενδεχομένως και από άθελα μου από εμένα αφού του έδωσα την πρώτη) και να έχουν πέσει ψήφοι μαφιόζων εκεί.
Bonus σε αυτό το σενάριο ότι έχει ψηφιστεί και από άτομα που έχουν περάσει σχετικά απαρατήρητοι με την χαμηλή τους συμμετοχή και πιθανώς κάτι να υπάρχει και εκεί.


Θα επανέλθω αργότερα, δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβω να γράψω πριν τη λήξη της ψηφοφορίας αν όντως με πάρει ο ύπνος τελικά. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα διαβάσω και θα αλλάξω ψήφο στην παραπάνω περίπτωση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
aggelosgiannos: Ρε παιδιά στην αρχή με ψηφίζει επειδή λέει ΔΕΝ του άρεσε η ψήφος μου στον Ultra, βρήκε ελλιπή την δικαιολογία μου. Μετά με ξαναψήφισε επειδή ΑΦΑΙΡΕΣΑ την ψήφο μου από τον Ultra και ότι τον έσωσα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Δεν έχει ασχοληθεί με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον σε όλο το παιχνίδι. Μόνο ένας μαφιόζος θα πιανόταν τόσο μανιακά σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Οι δικαιολογίες σου για τις δυο ψήφους αντικρούονται. Στην τελική αν νομίζεις τον Ultra για μαφία γιατί με ψήφισες στην αρχή; Και τώρα γιατί λες ότι τον έσωσα. Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως αντικρουόμενα αυτά που λέει;

Τα εχεις λιγο μπερδεψει τα πραγματα.Οπως ειπα στην χιμελα το λεω και σε εσενα ο λογος που επιμενω ειναι επειδη οι ξαφνικες ψηφοι σας τις θεωρω πολυ υποπτες.Δεν ειχα παρει reply στα 2 πρωτα μηνυματα που ειχα στειλει οποτε αυτο με εκανε να επιμεινω λιγο πιο πολυ.Επισης τι φαση? ποτε δεν ειπα οτι ο ultra ηταν μαφιοζος...ποια απο αυτα που ειπα ηταν 180 μοιρες?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Επανήλθα! Μερικά γενικά σχόλια:


  • Καταρχάς πολύ πολύ καλό ξεκίνημα που δεν είχαμε από την πρώτη μέρα δολοφονία! Αυτό μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

  • Συμφωνώ με την τάση που υπάρχει με τις ισοψηφίες. Θα φανούν πολλά σίγουρα από εκεί σχετικά με συμμαχίες οπότε προς το παρόν δεν θα αλλάξω την ψήφο μου από την Ντόιτς.



Γενικά δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά κανένας δε σε κυνηγάει και κανένας δεν έχει μανία μαζί σου. Κάνεις σαν παιδάκι που κάποιος το πείραξε και πρέπει να πάρεις εκδίκηση :P επίσης γενικά οι μαφιόζοι δεν συνηθίζουν να ορμάνε από τον πρώτο γύρο στον ίδιο αθώο, δεν καρφώνονται γενικά έτσι. Προσπάθησε λίγο να ψάξεις τους πραγματικούς ένοχους και μην βγάζεις μόνη σου θεωρίες συνωμοσίας... επίσης έχω μανία και με τον Σάμιουελ ξαφνικά και με την bilire? Αυτό από πού πετάχτηκε πάλι; :hehe: είμαι ένας μανιώδης παίκτης με μανιώδεις καταδιώξεις και μανιώδεις υποστηρίξεις αχαχαχα! Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να συζητήσουμε. Θέλω και από εσένα να ακούσω μια λίστα υπόπτων (ξέρω φυσικά ότι θα είμαι και εγώ μέσα αλλά δεν την φοβάμαι την αντιπαράθεση).

Αυτά προς το παρόν. Περιμένω εξελίξεις στις ψηφοφορίες.
Και αφού οι μαφιόζοι δεν ορμάνε από τον πρώτο γύρο γιατί εγώ να έκανα την παρουσία μου αισθητή ως κακιά από τον πρώτο γύρο ; :ermm: Γιατί πιθανώς για να με θεωρείς ύποπτη αυτό πιστεύεις. Έτσι λοιπόν πίστεψα εγώ για εσένα και τον Τάσο δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το πρόβλημα. Βλέπεις ότι δεν λέω μόνο εγώ ότι εσύ περισσότερο στρέφεις τα φώτα πάνω μου και με ανακρίνεις το λένε διαρκώς. Δεν έχω δει σε αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον άλλον εκτός από εσένα να βάζει στο στόχαστρο έναν παίχτη περισσότερο από όλους τους άλλους. Και σε καλώ να μου υποδείξεις ξανά και με λογικά επιχειρήματα λοιπόν που σου φάνηκα ότι είμαι ύποπτη. Γιατί το μόνο που κάνεις εδώ και 1 μέρα είναι απλά να με ψηφίζεις να υποστηρίζεις Τάσο αλλά δεν έχεις πει από ότι θυμάμαι και κάτι σημαντικό. Γιατί η ψήφος σου ήρθε μετά από του Τάσου επειδή έβγαλα κατά τύχη ένοχη τότε την bilibre. Πότε σου είπα ότι έχεις κολλήσει με Samael και με bilibre και δεν το θυμάμαι. Δεν βγάζω καμία θεωρία συνωμοσίας απλά από ένα περιστατικό έκανα ένα σενάριο και βασίστηκα κάπου. Με την ίδια λογική λοιπόν ψάξε και βρες τους πραγματικούς ενόχους και μην ψάχνεις ενόχους από εκεί που δεν υπάρχουν. :) Και ψάξε να βρεις περισσότερες πληροφορίες και από τους υπόλοιπους; Δεν είναι μεμπτό σίγουρα να θες να ανακρίνεις έναν συγκεκριμένο ρόλο περισσότερο, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο αθώο πιστεύω. ;) Μόλις κατασταλλάξουν τα πράγματα και λάβω και εγώ ακόμα περισσότερες πληροφορίες θα την παραθέσω. Ναι αλλά για εμένα προς το παρόν είσαι ύποπτη, όπως και εγώ είμαι για εσένα.
Που είναι το κακό; Θες να με έχεις ύποπτη με τόσο ζήλο αλλά εγώ να μην σε έχω επειδή και καλά λες δεν ψάχνω τους πραγματικούς ενόχους; Για να το λες αυτό μήπως ξέρεις κάτι ποιοι είναι οι πραγματικοί; Μήπως είσαι η μαφία και με θεωρείς εύκολο θύμα; Λέω εγώ τώρα .... Για κάνε μου και εσύ μία λίστα με ενόχους.

Δεν τρελένομαι με το δίπολο της ψηφοφορίας, ο johnny15 έφτασε στο 6-3 σε ένα σημείο και μετά άλλαξαν ψήφοι από τον έναν στον άλλον για να πάνε ισοβαθμία. Αυτό με κάνει να πιστέψω ότι βρισκόμαστε ανάμεσα σε 2 αθώους παρά οποιοδήποτε άλλο σενάριο. Θα ψηφίσω sophie_96 μπας και τώρα που θα την βλέπετε στην λίστα με τις ψήφους μπείτε περισσότερο στον πειρασμό να την ψηφίσετε. Όπως είπα είναι win-win το να βγει.
Καλά εσύ Τάσο από τότε που ψήφισα χθες την belibre έχεις σηκώσει επανάσταση και ζητάς όλοι να με ψηφίσουν από τότε. Επειδή σε κούρασα επειδή επέμεινα με την ερώτησή μου, ή μήπως με κάτι άλλο; Είσαι ο μόνος που με ψήφισε 2 φορές ....
Αυτό δεν είναι ύποπτο; Ή παίζεις μπλόφα από τότε που ο Smug σε θεώρησε ΑΜ ;

Μήπως είσαι όντως μαφία,δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά σου από χθες :confused:
Το να εμένεις τόσο πολύ σε εμένα, είναι σαν φοβάσαι κάτι ....Ύποπτο ...
Εάν ήσουν πολίτης θα ήσουν τόσο σίγουρος ότι εγώ είμαι μαφία και δεν θα κοίταζες όλους τους άλλους;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Γράφω κάποια συγκεκριμένα πράγματα για μερικούς. Πχ, δεν σου φαίνονται παράξενες οι τοποθετήσεις του aggelosgiannos την μια μέρα και την άλλη οι οποίες είναι αντίθετες κατά 180 μοίρες; Έχεις να πεις κάτι πανω σε αυτό; Δε θα τα ξαναγράψω για να μην κουράζω.


Ναι εντάξει, ίσως να φαίνεται λίγο παράξενο ότι απ' την αρχή σε έβαλε στο στόχαστρο, αλλά το ότι είναι τόσο αντίθετες οι τοποθετήσεις του, όσο και το ότι ασχολείται ΜΟΝΟ με σένα, είναι ψέμματα.

Την αλλαγή της τοποθέτησης την εξήγησε - άλλο το αν το δέχεται κανείς - και επίσης κυρίως έχει κατηγορήσει εσένα ΚΑΙ την Himela.

Μπορώ εύκολα να αιτιολογήσω την συμπεριφορά του πάντως. Το γιατί έχει ένα "κόλλημα" με σένα, μπορεί να είναι και τυχαίο, πώς μπορώ να ξέρω από τώρα; Ή θες να τον ενοχοποιήσω γι' αυτό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βλέπω ότι ο tsaratsaf εχει μια τωρα αντι για δυο που νομιζα. Ο πρωτος που τον ψηφισε χτες αλλαξε. Ψηφιζω Emilouko για παει στις δυο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Γεια σας ξανά :D
Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7

  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre --> Deutsch... Lover

  3. bilire

  4. blue_butterfly --> i_lie_us

  5. ComfortablySmug --> Deutsch... Lover

  6. Deutsch... Lover --> Johnny15

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko --> Johnny15

  9. Himela --> blue_butterfly

  10. i_lie_us --> Johnny15

  11. Ikarionas --> Emilouko

  12. JKaradakov --> Deutsch... Lover

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> Deutch... Lover

  15. ~Melania~ --> Deutch... Lover

  16. Samael

  17. sophie_96 --> TasosZG

  18. Soukouu

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf --> Johnny15

  21. ultraviolence --> i_lie_us

  22. Wild_Boy --> Emilouko

  23. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
6 Deutsch... Lover
5 Johnny15
2 Emilouko
2 i_lie_us
1 blue_butterfly
1 Himela
1 sophie_96
1 TasosZG


Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top