Σταματήστε να κάνετε bait για ρόλους. Όσο πιο πολύ συζητάμε για το αν εμπόδισε τη δολοφονία η μάγισσα ή ο γιατρός ή η πόρνη ή ο αλεξίσφαιρος τότε αυτό βοηθάει τους μαφιόζους. Οι πολίτες καλύτερα να μην το συζητάμε αυτό γιατί αν αποκλειστεί ένα σενάριο ή τσιμπήσει κάποιος από τους παραπάνω παίκτες (πλην πορνης που ειναι μαζι τους) βοηθούνται οι Μαφιόζοι.
Αρχικά να πω ότι πιο δομημένη σκέψη εδώ πέρα έχει η
Χιμέλα. Όλα τα σενάρια της βγάζουν νόημα, σε αντίθεση με ανούσια σενάρια άλλων.
tsarachaf επιμένει ότι σώσαμε τον Ούλτρα ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αργότερα λέει κάτι σημαντικό κατ εμέ:
Αυτό που βγαίνετε όλοι και λέτε τι αποκλείεται να έκαναν οι μαφιόζοι, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ξέρετε ότι μόλις κάνετε τέτοια δίνετε ιδέες; Όλα αποκλείονται μέχρι να πάρει κάποιος το ρίσκο και να του βγει.
Το αφήνω προς το παρόν όπως το ερμηνεύσει ο καθένας. Τα υπόλοιπα που έγραψε ήταν απλά ρίξιμο μπαλακιού σε άλλους παίχτες για να ψαρέψει πληροφορίες.
ikarionas: δεν βοηθάει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, αλλά εξ αρχής είπε ότι συμφωνεί με τους υποψήφιους. Το γιατί είμαι στους υποψηφίους του, άγνωστο. Αν θες εξήγησε μου γιατί έχω ξεκινήσει πόλεμο σε Ντοιτς, Τσαρα, έριξα μπηχτή για Έμιλυ, ε δεν μπορεί να κατηγορώ όλους τους μαφιόζους κατ εσέ και να είμαι και εγώ. Πρόσεχε λίγο στο παιχνίδι.
blue_butterfly: επανέρχεται και λέει ότι όλη η φάση με την Σόφη ήταν παράξενη. Ναι όντως, δεν χρειάζεται να το φέρνεις στο προσκήνιο πάλι όμως, όχι τώρα που έχουμε πιο ουσιώδεις παίκτες να ασχοληθούμε.
Samael: Τοποθετήσεις χωρίς να λένε κάτι, απλά επαναλαμβάνει το ανύπαρκτο κατ εμέ σενάριο με Ultra. Έτσι παίζουν οι μαφιόζοι Samael, μην επαναλαμβάνεις άλλους, πες κάτι δικό σου.
i_lie_us: Παραδέχεται ότι ο Ultra δε σώθηκε από κανέναν εφόσον είχε μόνο 3 ψήφους, αλλά πιο κάτω μου τα χαλάει γιατί λέει δεν του αρέσει που άλλαξα ψήφο και με ψηφίζει με αυτήν την δικαιολογία. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Deutsch: Λέει ότι δεν ήθελε να ψηφίσει τοπ υποψήφιο, μετά λέει ότι καλό είναι να ψάξουμε να δούμε αυτούς που ψήφισαν Σπυρο, και το κερασάκι στην τουρτα λεει ότι έχω ψηφιστεί ήδη από πολλούς. Βρε κοπέλα μου, δηλαδή τώρα ψηφίζεις τοπ υποψήφιους;
Εμιλουκο: ελάχιστη βοήθεια, δε θέλει να τραβήξει την προσοχή πάνω της.
Ζαξρεμιος: Τον ρώτησα τη γνώμη του για την Ντοιτς και με αγνόησε κανονικότατα! Πέρα από αυτό γράφει ελάχιστα και προσεγμένα. Σαν προσεκτικός μαφιόζος με λίγα λόγια.
JKaradakov: είναι χαζό να με κατηγορείς ότι δεν έχω ανάπτυξη θεωρίας. Τα έχω γράψει και έχω στρέψει την προσοχή μου σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Αλλά εσύ τι θεωρία έχεις;
aggelosgiannos: Ρε παιδιά στην αρχή με ψηφίζει επειδή λέει ΔΕΝ του άρεσε η ψήφος μου στον Ultra, βρήκε ελλιπή την δικαιολογία μου. Μετά με ξαναψήφισε επειδή ΑΦΑΙΡΕΣΑ την ψήφο μου από τον Ultra και ότι τον έσωσα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Δεν έχει ασχοληθεί με ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον σε όλο το παιχνίδι. Μόνο ένας μαφιόζος θα πιανόταν τόσο μανιακά σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Οι δικαιολογίες σου για τις δυο ψήφους αντικρούονται. Στην τελική αν νομίζεις τον Ultra για μαφία γιατί με ψήφισες στην αρχή; Και τώρα γιατί λες ότι τον έσωσα. Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως αντικρουόμενα αυτά που λέει;
joaquin: Σχετικά καλή ανάλυση, έχεις δίκιο που δεν άλλαξα ψήφο σε Σπυράκο αλλά δεν είχα που να την δώσω.
wild: βοήθα λίγο μαν, οι γενικότητες που γράφεις δεν με βοηθούν προς το παρόν. Δεν σε θεωρώ για μαφία επειδή φαίνεται μπερδεμένος αλλά πρέπει να κάνεις κάποια τοποθέτηση.
Αυτά έχω να πω. Το ότι ψηφίζομαι εγώ που προσπαθώ να σχολιάζω όσο μπορώ και τη γλιτώνουν, χωρίς καν σχολιασμό από άλλους, παίκτες άφαντοι όπως aggelosgiannos, ζαξρεμιος ή ότι παίκτες πιο ύποπτοι με ξεπερνάει.