Καλημέρα απανταχού συμπαίχτες , γράψατε πάρα πολλά και τρέχω να σας προλάβω, καθώς μόλις ξύπνησα, βλέπετε ξενύχτησα χθες!
Να σου πω την αλήθεια και εμένα ο Τάσος μου κάνει για μαφία. Και αυτό που λέει διαρκώς ότι δεν θέλει να συνεχίσει την συζήτηση μαζί μου, δεν ξέρω αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ αθώο και σίγουρα δεν είναι, επειδή τον ρώτησα 2 φορές το ίδιο πράγμα. Υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο τρέχει. Δεν ξέρω ακόμα 100% τι ρόλο μπορεί να έχει από τους κακούς αλλά με τα έως τώρα δεδομένα εκεί τον τάσσω!
(Να χαριτολογήσω λίγο, φαίνεται ότι πήραμε την θέση Dum - Ikariona

, σε αυτό το παιχνίδι )
Εμένα αυτό, συνεχίζει να σε έχει ύποπτο στα μάτια μου, το γεγονός ότι αποφεύγεις και δεν θέλεις να συζητήσεις μαζί μου προφανώς όχι επειδή σε ρώτησα κάτι επίμονα αλλά ίσως για κάτι άλλο, μόνο αθώο δεν σε κάνει

Είσαι πολύ στα υπόψη μου! Βλέπω ότι και εσύ θέλεις να φύγω
όπως και η Μελανία με βάση όσα δήλωσε στο προηγούμενό της ποστ (δεν έχω διαβάσει το σημερινό) , πόσο τυχαίο είναι και αυτό άραγε ;

Επίσης Τάσο φάσκεις και αντιφάσκεις πρώτα δηλώνεις ξεκάθαρα κάτι μετά κάνεις πίσω και το λες με πιο αβεβαιότητα. Εκτός αν κάνεις μπλόφα επειδή θεωρήθηκες ως ΑΜ (που μπορεί και να μην είσαι) αλλά αν όντως είσαι; ...
Δεν το πρόσεξα αυτό με τον στρατό οπότε πάσο. Κοίτα εγώ για τον Τάσο συνεχίζω να πιστεύω όχι με απόλυτη βεβαιότητα αυτά που τόνισα παραπάνω. Θα δείξει η συνέχεια των γύρων. Δεν είναι υπερβολική, απλά είναι υπεράσπιση και στο τέλος κατέληξαν και οι 2 με ψήφο σε εμένα χθες. Δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο, τεσπα είδομεν.
Σίγουρα όποιος δεν με κατηγορεί δεν σημαίνει ότι είναι και αθώος αλλά και μαφιόζος που με θεωρεί εύκολο θύμα. Αυτό εννοείται

Για αυτό έχω δηλώσει ότι ίσως ισχύει αυτό και δεν το δήλωσα με βεβαιότητα αλλά ο λόγος που το έκανα χθες ήταν γιατί τουλάχιστον ως χθες για εμένα τουλάχιστον αυτό μου έβγαλε η κίνηση Μελανίας -Τάσου.
Σε αυτό που λέει ο Σούκου πάντως θα συμφωνήσω!
Πάντως π i_lie_us με βάζει σε σκέψεις που είπε για την bilibre η οποία και εκείνη έγραψε μόνο ένα ποστ χθες και ένα προχθές, αλλά αυτό σίγουρα δεν λέει πολλά αλλά θα ήθελα πάντως από την μεριά της να σχολιάσει περισσότερο και να συμμετέχει πιο ενεργά αν και είπε ότι από σήμερα θα το κάνει νομίζω. Για να δούμε!
Himela, δεν πιστεύω ότι ήθελε να σταματήσει την συζήτηση για αυτόν τον λόγο, αλλά επειδή εγώ υπέθεσα και υποθέτω έως τώρα ότι είναι στην πλευρά της μαφίας και για αυτό ίσως δεν ήθελε να πει παραπάνω. Παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο που λες για τους συγκατοίκους. Αλλά αν ισχύει αυτό τότε δεν συνεργάζεται με Μελανία αν υποθέσουμε ότι αυτή είναι μαφία. Από την άλλη όμως παίζει και Μελανία και Τάσος και belibre να είναι όλοι αθώοι. Και η Μελανία απλά να έτυχε (;; ) να υποστηρίξει τον Τάσο θεωρώντας με ότι ανήκω στην μαφία και για αυτό και η ψήφος και από Μελανία και από Τάσο πριν. Εντάξει όπως βρήκα και εγώ πάτημα να πω ότι Τάσος Μελανία ανήκουν μαφία και συνεργάζονται έτσι και οι ίδιοι βρήκαν από κάπου να πιαστούν και να κάνουν το ίδιο /παρόμοιο στο πρώτο γύρο. Δεν ξέρω 100% τι από όλα τα σενάρια αυτά ισχύουν με βεβαιότητα έως τώρα. Είπα ότι αποκτά "εμμονή" επειδή ενέκρινε μόνο εμένα και δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ με κανέναν άλλον, όπως τόνισες εσύ αν κατάλαβα καλά και κάποιοι άλλοι παίχτες. Αλλά για τον λόγο και μόνο αυτό η Μελανία για εμένα συνεχίζει να παραμένει ύποπτη στα μάτια μου.
Στα υπόλοιπα που με αφορούν θα κάνω νέο ποστ για να μην κουράσω με ένα!