Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,810 μηνύματα.

31-07-18

00:04
Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί ο Τάσος θεωρεί αθώα τη bilire και ούτε μπορούμε να δηλώσουμε ότι επειδή κάποιος αθωώνει κάποιον αυτό αυτομάτως είναι κακό και ύποπτο. Ούτε θεωρώ ύποπτο ότι βασιζόμενος σε μια παίκτρια που πιστεύει αθώα αποφάσισε να ψηφίσει εσένα που την είχες ψηφίσει, πρώτος γύρος είναι, βασίζεται ο καθένας όπου μπορεί. Όπως επίσης δε θεωρώ ότι ο Τάσος λέγοντας σου "Ίσως επειδή είμαι κακός και με ξεμπρόστιασες" παρουσιάζει τον εαυτό του ως κακό, μπορεί και απλά να στο είπε ειρωνικά μιας και όπως λέει θεωρούσε ότι τον έκανες να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια.
Επίσης η πρώτη παράθεση που έκανες στα λόγια της Μελανίας δεν αφορά εσένα, πρόσεξε λίγο τι παραθέτεις. Στη δεύτερη παράθεση δε βλέπω να σου κάνει κάποια επίθεση ή κάτι απλώς σου λέει ότι το γιατί ο Τάσος θεωρεί τη bilire αθώα το εξηγεί ο ίδιος παραπάνω, και επίσης σου αναφέρει ότι όσο δείχνεις να μην καταλαβαίνεις τι σου λέει τόσο μπερδεύονται και οι υπόλοιποι. Δε θεωρώ ότι όντως σου έκανε κάποια φοβερή επίθεση για να επιστρέψεις μετά να την ψηφίσεις και μάλιστα με διπλή ψήφο, ναι εντάξει σε ψήφισε και εκείνη αλλά διπλή ψήφος γιατί και μάλιστα από τον πρώτο γύρο;
Σε αυτό που αναφέρεις για τον Comf δεν έδειξε ποτέ σιγουριά για το χαρακτηρισμό του στον Τάσο, απλώς ο Τάσος είπε ότι δεν μπορεί να πει σε ποια ομάδα είναι και πάνω σε αυτό βασίστηκε ο Comf, και που στην τελική κανείς μας δεν μπορεί να πει σε ποια ομάδα ανήκει.
Δεν είπα ότι μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, απλά εγώ είπα και λέω ότι το έγραψε με τέτοιο τρόπο που δηλώνει μία σιγουριά που μετά την αλλάζει ότι δεν είμαι στο 100% σίγουρος, φάσκει και αντιφάσκει. Στην συνέχεια είπε ό,τι είπε και μετά εξαφανίστηκε και έπειτα εμφανίστηκε η Μελανία η οποία μου έδωσε ψήφο και έφυγε! Και οι 2 εξαφανισμένοι μετά από τις ψήφους τους, προς εμένα αυτό τυχαίο; Καλά εννοείται ότι ο πρώτος γύρος ο καθένας πιάνεται από κάπου και φυσικό είναι αφού ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν το είπα για το "ίσως επειδή είμαι κακός και με ξεμπρόστιασες" όσο για το δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση και για το που την υποστηρίζει έντονα την αθωώτητα της bilibre και μετά λέει δεν είναι 100% σίγουρος και φεύγει,επειδή πιέστηκε, εγώ αυτό καταλαβαίνω!
H πρώτη όντως δεν ήταν, απευθύνονταν στον Ζαξρέμιο δικό μου λάθος. Δεν είπα ότι μου κάνει ποτέ επίθεση και ούτε θεώρησα τα "σιγανά ποταμάκια" ως επίθεση εννοείται. Όπως λέει εκείνη ότι όλοι από κάτι ψάχνετε να πιαστείτε) για αυτό κι εγώ πιάστηκα από την συνεργασία που θεωρώ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ γίνεται μεταξύ της Μελανίας και του Τάσου. Αυτό το εξηγεί ότι είναι αθώα μπορεί να είναι ύποπτο μπορεί και όχι καλά κάνει που εξηγεί. Δεν με υποχρεώνει κάτι τέτοιο ωστόσο να συμφωνήσω και να με σταματήσει από το να θεωρώ ύποπτες τις κινήσεις τους, έτσι δεν είναι; Μα γιατί και υπόλοιποι ντε και καλά (άσχετα τι πιστεύουν -θεωρητικά πάντα) πρέπει να μην τους θεωρήσουν υπόπτους αλλά να πιστέψουν ότι δεν τρέχει κάτι; Όλη αυτή η υπερβολική υπεράσπιση ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους, είναι λογική; Αφού και εσύ όπως είπες όπως και άλλοι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα κάτι με ακρίβεια και συμφωνώ απόλυτα.
Μελανία και ComfortablySmug είδα τα ποστ σας , θα σας απαντήσω τώρα σε νέα δημοσίευση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.