Ντάξει άμα δεν πάει αργάμησι δε θα καταφέρω ποτέ να κάνω ποστ.
Λοιπόν, Μάκη θα στο πω στη γλώσσα σου. Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Αν συνεχίσεις κι αύριο την θεωρητική ανάλυση του ποιος έκανε τι, θα σε ταράξω στο ψηφούλο, γιατί πάντα έτσι τραλαλί τραλαλό μας το κάνεις και πάντα είσαι μαφιόζος. Γράψε κανένα σοβαρό ποστ.
Να κι ο Ηλίας. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χοακίν, αλλά και με μερικές παραθέσεις να σπάνε τη μονοτονία. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το νόημα του να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι και να μην απλώσεις μερικές σκέψεις ή υποψίες.
Συγγνώμη, αλλά τι παίζει με την πάρτη σου ρε φίλε; Μπήκες το πρωί, ψήφισες κάποιον για ΑΜ έκανες χαμό κι έρχεσαι τώρα το βράδυ και δε μας λες τίποτα πάλι. Ειδικά γι' αυτό λες μια ιστορία ότι δε συμφέρει τους μαφιόζους να κάνουν κάρφωμα-Βεντέτα. Αυτό δηλαδή είναι λόγος να δώσεις κάποιον για ΑΜ; Εγώ έμαθα ότι προσπαθούμε σ' αυτό το παιχνίδι να βρούμε τη μαφία κι άμα μας τελειώσει η μαφία και δεν τελειώσει το παιχνίδι, τότε πάμε για για ΑΜ.
Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω, γιατί δεν είπες και τίποτα. Θα προτιμούσα να τα αναπτύξεις παραπάνω, για να μπορούμε και να σχολιάσουμε πάνω σ' αυτα. Ελπίζω όντως να μπεις στο παιχνίδι από αύριο, γιατί πέρυσι ήσουν πολύ καλός παίκτης, οπότε θα ήθελα να σε δω πιο σοβαρό.
Κι εσύ μας λες ό,τι λένε πάνω κάτω όλοι. Ξέρεις τι συγκεκριμένο θέλω; Να μας πεις αν σου φάνηκε εσένα κάτι περίεργο, για να πάει το παιχνίδι μπροστά. Αν λέμε 2-3 άτομα υποψίες και οι υπόλοιποι απλώς σχολιάζετε δεν πάει το παιχνίδι μπροστά. Ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά δε γίνεται να πηγαίνουμε έτσι. Τώρα είναι πιο σημαντικό να λέμε περισσότερα, για να μην αφήνουμε κόσμο στην αφάνεια.
Ένας άνθρωπος δηλαδή δε σου έκατσε πιο στραβά και ψηφίζεις εντελώς στην τύχη όπως λες;
Δεν ξέρω πού να αποδώσω την δική σου συμπεριφορά. Όποιος σε πιέζει λίγο αυτομάτως γίνεται ένοχος και συνεργάζεται με τους άλλους για να σε πετάξει έξω; Ελπίζω να καταλάβεις ότι δεν είναι λογική αυτή και χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδεις έτσι κατηγορίες και να παίζεις κάρτες. Έχω πει ήδη ότι θεωρώ ύποπτη τη συμπεριφορά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αθωώνω τη Μελανία ή τον Τάσο.
Αλλά και να ξέρεις κάτι και να αντιδράς έτσι δε μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά, όταν η λίστα υπόπτων σου περιλαμβάνει όποιον δεν σε έχει θεωρήσει αθώα.
Αυτό ρε παιδιά, ποιος σας το έχει πει; Καλύτερο είναι να βγαίνουν όσοι είναι ύποπτοι.- Το να βγάλεις έναν ψιλοσίγουρο πολίτη(δε το λέω συγκεκριμένα για το Σπυράκο, αν και δε νομίζω να ήταν μαφιόζος και να έπεσε έτσι αμαχητί), είναι ό,τι πρέπει για την μαφία που θέλει να βγάζει πολίτες για να έρχονται πιο κοντά στα νούμερα. Αν βγάλεις ένα παίκτη απλώς επειδή δεν παίζει πολύ, αλλά είναι πιθανότατα αθώος είναι απλώς λάθος. Αυτό για το γενικό. Συγκεκριμένα, κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα που έφυγε ο Σπυράκος παρά η Μελανία ή η Σόφη γιατί αυτές μπορούν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια υπάρχει και το μέντιουμ γι' αυτή τη δουλειά. Αλλά αν κάποια από τις 2 είναι στη μαφία, μπορεί να δώσει καταλάθος και κάποιο συμπαίκτη της. Αλλά δε σχολιάζω παραπάνω γι' αυτές τις 2 γιατί έχω ήδη πει πολλά.
Εδώ τώρα, μου τα λες ωραία. Κόμφυ και μπλου μπάτερφλάι, όντως πρέπει να πιεστούν γιατί ξεκίνησαν να δίνουν ρόλους, αλλά πρέπει ειδικά ο πρώτος να μιλήσει παραπάνω.
Bilire & Samael, πρέπει να εμφανιστούν πρώτα, για να δούμε κι αυτοί τι μέρους του λόγου είναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοι. Να προσθέσω Εμιλούκο, Ντόιτς που είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό.
Για Χιμέλα και ουλτρα τα έχω πει ήδη.
Να ρωτήσω γιατί προτιμούσες να βγει η Μελανία, αντί για Σπυράκο; Γιατί δε μ' έχεις συνηθίσει να προτιμάς έναν εξαφανισμένο παίκτη από κάποιον που συμμετέχει σαφώς περισσότερο. Οπότε, θα ήθελα να μάθω περισσότερα.
Όλο υποσχέσεις για κείμενα είστε κι όλο με την όρεξη μένω. Γενικά άντε να γυρίσεις να γράφεις κανονικά(ω θεοί, είπα τώρα

), γιατί έτσι λιγομίλητος με μπερδεύεις.
@~Melania~ Καταλαβαίνω ότι σε έχει πιάσει το ένστικτο σου και βαράς τη Σόφη αλύπητα, αλλά ψήσου να μοιράσεις κι αλλού την ενέργειά σου, γιατί τώρα μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχετε πιαστεί, αλλά άκρη δε βγαίνει.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν φανώ σε κάποιον απότομος, αλλά ρε παιδιά δεν άντεξα. Γύρισα αργά, λέω να γράψω ένα ποστ και διάβαζα μια ώρα περιλήψεις όσων είχα διαβάσει μες τη μέρα. Είναι κουραστικό αυτό.
Τα σχόλιά μου περί πρώιμων υπόπτων τα έκανα από πιο πριν, δε θα τα επαναλάβω και τώρα. Θα ψηφίσω το πρωί με το καλό, με πιο καθαρό μυαλό για να δω κι αν έχει ειπωθεί κάτι ενδιαφέρον ως τότε. Καληνύχτα σας.