Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Άρχισε το τσέρτσελο βλέπω.

Εγώ Ακριβέ λοιπον θα βγω και θα το πω. Υπαρχει περίπτωση μαφία να αφηνε έτσι ενα μελος της, απο χθες η Σοφία ότι της ερχετε το λέει και όπως είδαμε επαιξε και καρτα όπως να'ναι και μάλιστα καρτα που η μαφία μπορεί να χρειαστεί σε μια μαχη αργότερα. Θα αφηνε ποτε η μαφία ένα τοσο απειρο μελος της ], που οκ στην αρχή μπορεί να μην προκαλέσει ζημιά αλλα όταν αρχίσουν οι στρατηγικές να τους τα χαλάσει όλα με ένα ποστ, τόσο ελεύθερη. Προσωπικά δεν το νομίζω.

Επίσης βλέπω δεύτερη ψήφο στον Ηλία. Οκ μπορώ να καταλάβω γτ στρέφονται τα βλέμματα εκεί αλλα γτ κανεις δεν αναφέρει ότι στην ίδια μοίρα είναι και ο Σπυράκος και η Γερμανίδα ίσως σε έναν βαθμό; - Και ο Σαμαελ αλλά έχει αναφερθεί.

Για εμένα θα έχει ενδιαφέρον τι θα κανει η Χιμέλα με αυτήν την κατάσταση. Θα κρατήσει την ψήφο της ή θα την αλλάξει.

Για να δούμε τι άλλο θα δούμε σήμερα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 30/7

  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre

  3. bilire

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug --> TasosZG

  6. Deutsch... Lover

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko

  9. Himela --> i_lie_us

  10. i_lie_us --> Σπυράκος (^^)

  11. Ikarionas --> ComfortablySmug

  12. JKaradakov --> Ikarionas

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> ultraviolence

  15. ~Melania~ --> sophie_96

  16. Samael

  17. sophie_96 --> ~Melania~ x2

  18. Soukouu --> ultraviolence

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf--> i_lie_us

  21. ultraviolence --> Σπυράκος (^^)

  22. Wild_Boy --> sophie_96

  23. Ζαξρεμιος --> DumeNuke

  24. Σπυράκος (^^)



Ψήφοι
3 sophie_96
2 i_lie_us
2 ~Melania~
2 ultraviolence
2 Σπυράκος (^^)
1 ComfortablySmug
1 Deutsch... Lover
1 DumeNuke
1 Himela
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 TasosZG

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Αλλά όταν είπα εγώ ότι μου φαίνεται περίεργη η κίνηση του Κόμφυ είμαι παράξενος. Για τη Σόφη δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, διότι πιστεύω ότι ακόμη ψάχνει τα πατήματά της.



Αν απαντήσω δεν θα σ' αρέσει :whistle:



Μπορώ να μάθω γιατί; Όχι, γιατί δεν είναι περίεργη η απουσία του Ηλία, αλλά γιατί το support στο να ψηφιστεί.



Εγώ πάντως αυτούς που μοιράζουν αθωώσεις αβέρτα τους φοβάμαι. Ή ξέρουν κάτι και το κάνουν ή προσπαθούν να προστατεύσουν κάποιους.



Το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι να έχουν μιλήσει.

Σε αφήνω να μου απαντήσεις, τι χειρότερο μπορείς να μου πεις πέρα απο το οτι είμαι ενδεχομένως ύποπτη και πάω να τα κουκουλώσω; Που δεν υπάρχει και τίποτα να κουκουλώσω στην τελική, μιας και απο την ώρα που έχουμε ξεκινήσει παρατηρώ διαρκώς και δεν έχω κατηγορήσει κανέναν (πέρα απο την Smug επειδή μου φάνηκε κάπως ύποπτο και περίεργο το οτι συνέβη, και ενδεχομένως τη Σόφη, που βάσει απειρίας κανονικά η κατηγορία μου θα έπρεπε να είναι ανυπόστατη).

Τουλάχιστον εγώ δε σε χαρακτήρισα παράξενο - δυστυχώς ή ευτυχώς, οι "στημένες" κινήσεις και οι "ύποπτες" είναι αυτές που βγάζουν μάτι. Νομίζω ο καθένας μας θα έβρισκε ύποπτο τον Smug, και είναι και λογικό με τέτοια βεβαιότητα και βιασύνη που έκανε την κίνηση του.


Δεν θεωρώ ένοχο τον Ηλία σε καμία περίπτωση (γιατί δεν έχει εμφανιστεί ώστε να εξάγω σχετικό συμπέρασμα) και η απουσία του δε σημαίνει απαραίτητα ενοχή. Έκρινα την κίνηση της Himela καλή επειδή αποφάσισε να μην ψηφίσει έναν ενεργό παίκτη (μιας και είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα σήμερα) αλλά κάποιον που και ανυπομονούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι, και εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Δεν υποστηρίζω την ψήφο απέναντι στον Ηλία συγκεκριμένα, αυτό θέλω να το κάνω καθαρό. Αλλά γνωρίζουμε πως στον πρώτο γύρο τα πράγματα είναι ο,τι να'ναι, οπότε οποιονδήποτε απών και να ψήφιζε, θα το έβλεπα ως καλή κίνηση για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.


Δεν αθώωσα κάποιον αβέρτα, είπα τρία άτομα τα οποία μέχρι στιγμής μου φαίνονται αθώα. Υπενθυμίζω πως είμαι ουδέτερη απέναντι στους συμπαίκτες μου μέχρι στιγμής και ελάχιστοι μου έχουν τραβήξει την προσοχή για να τους χαρακτηρίσω ως αθώους ή ενόχους. Συμμερίζομαι και εγώ την άποψη οτι οι περισσότεροι μαφιόζοι πιθανότατα έχουν ήδη μιλήσει, άρα καλό θα ήταν να τελειώνουμε με όλη αυτή τη λούπα, να σταματήσουμε να αναλωνόμαστε και αντ'αυτού να ψάξουμε μήπως βρούμε τον μαφιόζο ανάμεσα μας :bounce:.




Αρχική δημοσίευση από: sophie_96
Εγώ πάντως για να ψηφίσει, ο ComfortablySmug τον TasosZG αποκαλώντας τον ΑΜ , μου κινεί υποψίες για τον ΠΙΘΑΝΟ ρόλο του, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Από την άλλη βέβαια ο TasosZG να είναι σίγουρος για την αθώωση της bilibre και να το εκδηλώνει τόσο φανερά όπως προείπα μου κινεί σίγουρα υποψίες. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι 100% σίγουρη ότι η bilibre είναι ένοχη ούτε βέβαια πιστεύω ότι είναι και 100% αθώα. Αρχή του παιχνιδιού έριξα μία ψήφο όπως όλοι που κάπου πατήσαμε είτε έστεκε η δικαιολογία είτε όχι. Για αυτό είπα προς το παρόν ψηφίζω την bilibre και δεν είπα ότι είναι και οριστική η ψήφος μου. Από την άλλη παρατηρώ και εγώ όντως την απουσία του i_lie_us ο οποίος εάν έχω προσέξει σωστά έχει κάνει μόνο ένα ποστ αλλά και το ποστ του Johnny15 επίσης με προβληματίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι λογικά μέχρι το απόγευμα θα έχω αλλάξει την ψήφο μου, επειδή παρατήρησα ύποπτες "κινήσεις" μετά από την δική μου ψήφο.

Είμαι ανάμεσα στα εξής άτομα, αλλά θα το σκεφτώ ακόμα περισσότερο και θα απαντήσω στην πορεία ... !!
ComfortablySmug
i_lie_us

ήμουν και στο Johnny15, αλλά θα το κρατήσω για μελλοντικά να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα!

Δεν σου κάθονται καλά αυτά που σου λέω, παρατηρώ όμως και κάποια στοχοποίηση προς το πρόσωπό μου (στο παιχνίδι), από την αρχή, από εσένα :hmm:Βλέπω σαν να θέλεις να τρέχεις να τον προστατέψεις και να τον δικαιολογείς και μάλιστα να αντιλαμβάνεσαι από τώρα τόσο φυσιολογική την αθώωση της bilibre εκ μέρους του. ! Τον ρώτησα για ποιο λόγο είναι τόσο σίγουρος, γιατί από τον πρώτο γύρο να βασίζει την ψήφο του στην σιγουριά του, ότι είναι αθώος, και να με ψηφίζει εμένα μου δημιουργεί υποψίες και από μεριά σου. Όπως επίσης τόνισε ότι δεν θέλει να συνεχίζει την συζήτηση και μετά εξαφανίστηκε; Μπας και συνεργάζεστε και περίμενε εσένα να με ψηφίσεις και εσύ ; Δεν μου εξήγησε, είπε τόσο κατηγορηματικά :

εγώ διαπιστώνω ότι είναι βέβαιος σε αυτά που λέει ....

Ψηφίζω λοιπόν εσένα ~Melania~
όντας η τελική μου ψήφος, όχι επειδή με ψήφισες (δεν μου αρέσουν οι αντιδικίες) αλλά ότι μου δημιουργείς περισσότερες υποψίες γιατί να υποστηρίζεις τόσο έκδηλα τον TasosZG.

Την υποψηφιότητα του ατόμου στο οποίο αναφέρθηκα και πριν και τελικά κατέληξα και είναι ο ComfortablySmug την οποία και ενεργοποιώ με την κάρτα επιπλέον ψήφου που έχω στην διάθεσή μου από αυτόν τον γύρο.
Σόφη, ο ΑΜ γνωρίζει τον Φανερό και όχι το αντίστροφο, αν αυτό εννοείς. Η αλλαγή ψήφου δεν ξέρω αν σε αθωώνει ή σε ενοχοποιεί περισσότερο στα μάτια των συμπαικτών, αλλά σίγουρα η κίνηση με την κάρτα απο τον πρώτο γύρο δεν ήταν καλή στρατηγική γιατί ενδέχεται να ξαναστρέψεις τα βλέμματα πάνω σου.

Τη λογική ψήφου στη Μελανία δεν την κατανοώ πλήρως και μου φαίνεται και κάπως παιδιάστικη, αλλά ας το προσπεράσω αυτό. Γενικά όμως, πρόσεχε λίιιιιγο τους κανόνες :).
Καλά εδώ ζωγράφισες. Η αλήθεια είναι ότι όντως η Μελανία σου την μπαίνει από νωρίς. Αλλά αντί να προσπαθήσεις να σχολιάσεις ουσιαστικά γκρινιάζεις και ακολουθείς την κλασσική εικονογραφημένη τακτική με ψηφίζεις σε ψηφίζω.

Επίσης μου φαίνεται ύποπτο το λάθος σου με την κάρτα, στα όρια του δασκαλεμένου. :whistle:

Νομίζω θα ήταν χρήσιμη μια ουσιαστική επιχειρηματολογία απέναντι στα λεγόμενα της Μελανίας, και όχι βιαστική ανταπόδοση της ψήφου. Σε κάθε περίπτωση, το λάθος προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο σαν "δεν διάβασα καλά τους κανόνες" παρά σαν κίνηση μαριονέτας. Το ενδεχόμενο της μαριονέτας βέβαια, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε ακόμη (ούτε για τη Σόφη, ούτε για οποιονδήποτε άλλον).
Κάρτα από το πρώτο γύρο δεν περίμενα, να πω την αλήθεια, αλλά λάθος μπορεί να έκανε όντως, πρώτη φορά παίζει, ίσως δεν διάβασε καλά.
Το ερωτηματικό είναι: Γιατί έπαιξε τη μια της κάρτα από τώρα και μάλιστα έδωσε και 2 ψήφους στη Μελανια, απλά επειδή της την «μπήκε;» Ή της είπαν να το κάνει;
Θα την εξέθεταν όμως τόσο; Να μου πείτε κάποιος πρέπει να εκτεθεί...
Το σίγουρο είναι πως το παίξιμο της κάρτας από τώρα και δη στη Μελάνια που ναι μεν έχει γραψει και έχει γραψει κ αρκετά στη Σοφία αλλά δεν έχει και τόσα ποστ ούτε τα ποστ της είναι τεράστια με πολλές πληροφορίες, δεν είναι καλή κίνηση

Νομίζω πως η τακτική με το τεστ στους κανόνες θα ήταν πράγματι χρήσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αν της είπαν να το κάνει, πιθανότατα θα της είπαν και να τη ρίξει στη Μελανία, όχι σε διαφορετικό παίκτη :P. Η κίνηση βρίσκεται ακριβώς πάνω στη γραμμή απειρίας-μαριονέτας και είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί. Δεν νομίζω να την άφηναν να εκτεθεί, τη Μαφία δεν την συμφέρει και πολύ να χάσει κάποιο μέλος της (αφού είναι εξ αρχής λιγότεροι απο τους πολίτες, είναι προτιμότερο να μένουν συσπειρωμένοι παρά να θυσιάσουν μέλος και μάλιστα απο την πρώτη κιόλας μέρα).


ενημέρωση: φάνηκε ο Ηλίας! :eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ενώ δε μού άρεσε το οτι η Μπλου "έδωσε" πιθανούς συγκατοίκους, παρατήρησα όμως κάτι. Μόλις το είπε πετάχτηκαν tsarachaf, Deutsch και Emilouko και είπαν ουσιαστικά το ίδιο ΛΑΘΟΣ πράγμα: οτι αν ήταν συγκάτοικοι δε θα τσακώνονταν.

Τώρα αν πω εγώ αυτό που λέγατε με τον ικαρίωνα θα μου τα πεις αλλιώς; Ποιον σκοπό εξυπηρετεί να πούμε 3 άτομα το ίδιο πράγμα, ενώ πολύ απλά θα μπορούσαμε να αναφερθούμε απλώς ότι πήγε να δώσει ζευγάρι ρόλων, που κι εσύ λες ότι είναι λάθος.

Ας σημειώσω οτι η bilire έχει γράψει ΕΝΑ ποστ σε όλο το θέμα. Δεν έχει εμφανιστεί από χτες το βράδυ, δεν έχει συζητήσει πόσω μάλλον τσακωθεί με κανέναν. Κι ενώ η Μπλου το λέει πολύ ανοιχτά (τασος-μπιλιρε), τρία άτομα το επόμενο εικοσάλεπτο καταλαβαίνουν το ίδιο λάθος: οτι η μπλου εννοούσε τον Τάσο με τη Σόφη! Δε σας φαίνεται περίεργο αυτό; Οτι σαν να έγινε μια ξαφνική συνεννόηση κι όλοι να έσπευσαν να δικαιολογήσουν (αλλά και να κατηγορήσουν "χαϊδεύοντας") την Μπλου; Σύμπτωση; Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις στο παλέρμο... Δεν κατηγορώ κάποιον, σχόλια κάνω απλά.

Μα ακριβώς επειδή δεν έχει πει σχεδόν τίποτα δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική την αθωώνουν τόσα άτομα. Ενώ ξεκάθαρα δε μπορούμε να ξέρουμε τι καπνό φουμάρει.

Και βλέπω οτι πάει να δημιουργηθεί ένα κύμα προς τη Σόφη η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο... λόγω χαζομάρας θα έλεγα. Δε μού άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του Τζόνυ ο οποίος, ενώ συμφωνεί με πολλά που έχουν ειπωθεί, πάει και ψηφίζει τον ultraviolence ενώ δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο να το κάνει.

Η Σόφη πανικοβλήθηκε και προσπαθεί να σώσει το τομάρι της. Παίζει λάθος την κάρτα, τσακώνεται όλη μέρα με τον Τάσο, φαίνεται οτι προσπαθεί κάπως να βρει ένα ρυθμό. Αυτή την απειρία πάνε να εκμεταλλευτούν κάποιοι και να βγάλουν ένα εύκολο θύμα. Μελανία καταλαβαίνω οτι όλο αυτό σού φαίνεται ύποπτο, αλλά δες τη μεγάλη εικόνα. Έχουμε την Μπλου να διατυμπανίζει τους συγκατοίκους και μετά να δίνει χαζές δικαιολογίες και να εξαφανίζεται. Έχουμε τον i-lie-us που περιμένει το παιχνίδι πώς και πώς αλλά δε μάς έχει κάνει την τιμή. Έχουμε τον Τζόνυ ο οποίος το πρωί σχολιάζει οτι λίγοι έχουν μιλήσει και αυτό είναι κακό, και ενώ τώρα συμφωνεί με αυτά που είπαν κάποιοι, πάει και δίνει μια άκυρη ψήφο προφανώς για να μην πάρει θέση. Μελανία και όλοι οι υπόλοιποι, σκεφτείτε. Η Σόφη είναι το εύκολο θύμα. Δεν την υποστηρίζω, έκανε τις βλακείες της, αλλά αν ήταν μαφία θα την άφηναν να σπαμάρει (όπως είπε ο Χοακίν) το θέμα τόσο πολύ;

Εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό που λες. Δεν το αποκλείω, αλλά θέλω να κρατήσω και μια πισινή, γιατί έχω δει πολλές φορές μαφιόζους να σώζονται μ' αυτή τη δικαιολογία στην αρχή του παιχνιδιού και μετά να μένουν μέχρι το τέλος επειδή τους περνάμε για αθώους και άκακους.

@i_lie_us: Για την ώρα με κάλυψες, αλλά δεν θα αλλάξω ακόμη ψήφο, γιατί δεν έχω που να την δώσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Επίσης βλέπω δεύτερη ψήφο στον Ηλία. Οκ μπορώ να καταλάβω γτ στρέφονται τα βλέμματα εκεί αλλα γτ κανεις δεν αναφέρει ότι στην ίδια μοίρα είναι και ο Σπυράκος και η Γερμανίδα ίσως σε έναν βαθμό; - Και ο Σαμαελ αλλά έχει αναφερθεί.

Για εμένα θα έχει ενδιαφέρον τι θα κανει η Χιμέλα με αυτήν την κατάσταση. Θα κρατήσει την ψήφο της ή θα την αλλάξει.

Εντάξει έτυχε να παρατηρήσω οτι ο Ηλίας ο οποίος μετρούσε και τις μέρες για να παίξει δεν είχε ασχοληθεί. Ο Σπυράκος συνήθως είναι στον κόσμο του και δεν ασχολήθηκα μαζί του. Ο Σαμαελ είναι κι αυτός στο στόχαστρό μου. Πάντως αν είναι να φύγει κάποιος που δεν συμμετέχει, καλύτερα να πάνε οι ψήφοι σε έναν παρά να διαμοιραστούν.

Κοίταξε να δεις. Η i-lie-us μπήκε και έγραψε ένα ποστ το οποίο δε με πολυπείθει. Λέει γενικότητες, καλοπιάνει εμένα και τον Τσαρα που τον ψηφίσαμε, δικαιολογεί την απουσία του και δηλώνει απασχολημένος. Για μένα αυτό είναι που θα έκανε ένας μαφιόζος που βλέπει οτι αρχίζει να γίνεται αισθητή η σιωπή του και αποφασίζει να βγει και να "πει δυο λόγια".

Οπότε όσο κι αν θες να αλλάξω την ψήφο μου (γιατί άραγε τόση εμμονή στη δική μου κίνηση; ) δε θα το κάνω για τους λόγους που είπα παραπάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Κάρτα από το πρώτο γύρο δεν περίμενα, να πω την αλήθεια, αλλά λάθος μπορεί να έκανε όντως, πρώτη φορά παίζει, ίσως δεν διάβασε καλά.
Το ερωτηματικό είναι: Γιατί έπαιξε τη μια της κάρτα από τώρα και μάλιστα έδωσε και 2 ψήφους στη Μελανια, απλά επειδή της την «μπήκε;» Ή της είπαν να το κάνει;
Θα την εξέθεταν όμως τόσο; Να μου πείτε κάποιος πρέπει να εκτεθεί...
Το σίγουρο είναι πως το παίξιμο της κάρτας από τώρα και δη στη Μελάνια που ναι μεν έχει γραψει και έχει γραψει κ αρκετά στη Σοφία αλλά δεν έχει και τόσα ποστ ούτε τα ποστ της είναι τεράστια με πολλές πληροφορίες, δεν είναι καλή κίνηση

Απλά ίσως μου κίνησε τις υποψίες επί 2 ειδικά με το τελευταίο της ποστ; :confused:
Εάν σου την μπαίνει κάποιος όταν μάλιστα οι κινήσεις του, είναι ύποπτες και σε ψηφίζει μαζί με έναν ακόμα ύποπτο, και υποθέτοντας ότι είναι ομάδα και πρέπει να σπάσει , έτσι όπως το σκέφτηκα εγώ κάποιος πρέπει να την "πληρώσει". Και εφόσον η Μελανία μου την μπαίνει από την αρχή διαρκώς , έτυχε να είναι αυτή που την πλήρωσε.

Λοιπόν, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με την sophie_96, αν είναι ύποπτο το λάθος της ή όχι. Σίγουρα φαίνεται η απειρία, και ακόμα κι αν δεν είναι συνασπισμένη με τη μαφία, προς το παρόν δυστυχώς δε βοηθάει τόσο, κάθε άλλο να πω την αλήθεια. Ελλέιψει καλύτερης επιλογής, ΓΙΑ ΤΩΡΑ (φυσικά και μπορεί να αλλάξει), η ψήφος μου πάει στη sophie_96.

Γιατί παιδιά να είναι ύποπτο και λάθος μάλιστα;:P


Χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης της Μελανίας, δεν ήταν η μόνη που της φάνηκε περίεργο αυτό. Αυτό που λέω είναι ότι πρακτικά ο λόγος που την κατηγορείς είναι ότι σε πιέζει και ψάχνει τα λεγόμενά σου. Δε βλέπω κάποιο άλλο επιχείρημα, άρα επί της ουσίας είναι με κατηγορείς, σε κατηγορώ και με ψηφίζεις σε ψηφίζω. Και αναρωτιέμαι, είναι αυτός λόγος να παίξεις κάρτα επιπλέον ψήφου; Θα έλεγα όχι.
Ακριβώς επειδή επιλέγεις να παίξεις την κάρτα επιπλέον ψήφου, αλλά την χρησιμοποιείς και λάθος αυτό με παραπέμπει στο να υποπτευώ ότι είναι πιθανώς στημένο για να βγει κάποιος αν κινδυνεύσεις και να πει, μα το κορίτσι δεν ξέρει να παίξει την κάρτα, δε θα την μάζευαν από την μαφία; Το οποίο είναι βολική δικαιολογία. Δεν λέω ότι ισχύει, λέω ότι μου κινεί τις υποψίες.

Είπα και στο ποστ που την ψήφισα αλλά και παραπάνω ότι υποθέτω ότι συνεργάζεται με τον Τάσο και μάλιστα τον υποστηρίζει τόσο ένθερμα. Φεύγει ο άλλος αφού με ψήφισε θέλει να σταματήσει την συζήτηση και έρχεται η Μελανία και με ψηφίζει και εκείνη. Αυτή είναι ακόμα μία υποψία. Πριν από αυτό ασχολήθηκε πάλι μαζί μου για να προσπαθήσει να με ψαρώσει σχετικά με τον Samael.

Και λες από τον πρώτο γύρο μάλιστα να γινόνταν αυτό τόσο μπαμ; :confused:


Ικαρίωνα έχω ψιλοδιαβάσει προηγούμενα παιχνίδια, ίσως δεν γράφει γιατί θέλει να κόψει κίνηση, ώστε να χτυπήσει μετά !
Υπέθεσα ότι η σιωπή του είναι ενοχή για αυτό τον έβαλα στις πιθανές υποψφιότητες :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Οπότε όσο κι αν θες να αλλάξω την ψήφο μου (γιατί άραγε τόση εμμονή στη δική μου κίνηση; ) δε θα το κάνω για τους λόγους που είπα παραπάνω.

Καμία εμμονή στο να αλλάξεις την ψήφο σου, αλλα ήθελα να δω την επόμενή σου κίνηση. Είναι τόσο κακό; Έχεις δώσει μια ψήφο με δικαιολογία απουσίας και πέφτει μια δεύτερη στο ίδιο άτομο. Ήθελα να δω αν είσαι οκ με την ευθύνη του να φύγει κάποιος απο δική σου ψήφο - είναι πολύ μικρά τα νούμερα στον πρώτο γύρω, αυτό εννοώ - ή αν θα έκανες πάλι αλλαγή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εχουμε και λεμε. Δωστε λιγο βαση.

Καλά εδώ ζωγράφισες. Η αλήθεια είναι ότι όντως η Μελανία σου την μπαίνει από νωρίς. Αλλά αντί να προσπαθήσεις να σχολιάσεις ουσιαστικά γκρινιάζεις και ακολουθείς την κλασσική εικονογραφημένη τακτική με ψηφίζεις σε ψηφίζω.

Επίσης μου φαίνεται ύποπτο το λάθος σου με την κάρτα, στα όρια του δασκαλεμένου. :whistle:

Εμένα παλι μου φαινεται τελειως απειρη που εχει εκτεθει πολυ για δολοφονο και εχει κατηγορηθει απο αρκετους υποπτους. Γιατι να σπαταλησουν μια καρτα τοσο νωρις και να δωσουν εναν δικο τους πρωτη μερα;
Εμένα πάντως η Μελανία για να θεωρεί ύποπτη ακόμα και την στιχομυθία μου με τον Samael και να υποστηρίζει τον TasosZG δίνοντάς μου ψήφο, όπως και αυτός πριν λίγη κάποια ώρα, μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια συνεργασία μεταξύ τους και ήταν αποφασιμένη και προς την μεριά της, πόσο μάλλον όταν εξαφανίστηκε ο άλλος. Δεν έδωσα ψήφο επειδή με ψήφισε άλλωστε το τόνισα δεν είναι η τακτική μου ψηφίζω όποιον με ψήφισε απλά ήταν μία αφορμή ώστε να μου κάνει τελικά το κλικ ώστε να της δώσω ψήφο λόγω της στοχοποίησής μου. Γιατί δεν ασχολείται τόσο πολύ άραγε με κάποιον άλλον; :hmm: Άλλωστε θα μπορούσα να είχα ψηφίσει από αντιδικία τον ίδιο τον TasosZG κατευθείαν χωρίς να κάνω περεταίρω συλλογισμούς αν και αυτός συνεχίζει να είναι στα υπόψη ...

Χμμ γιατί το λες αυτό;

Τα χεις καταμπερδεψει. Οντως αυτα που λες φαινονται στρατευμενα μερικες φορες. Αλλα κρινοντας απο αλλα παιχνιδια που πρωτη γυρα δεν εφευγε δολοφονος, το θεωρω τραβηγμενο.

Καλησπέρα Παλέρμο!
Ξυπνησα, μισοδιαβασα τα posts γιατι ο καφες δεν εχει λειτουργησει ακομα και ηρθα για την ωρα να πω γενικες μου σκεψεις και να ριξω μια αρχικη ψηφο μηπως δουμε κινησεις.

Αυτή τη στιγμη ειμαι απο κινητο πραγμα που σημαινει οτι ουτε να γραψω σεντονι βολευομαι ουτε να κανω παραθεσεις.

Ειμαστε στον πρωτο γυρο οπου ξερουμε οτι οι γνωσεις ειναι λιγοστες σε καποιους συγκεκριμενους ρολους και το σουσουρο που δημιουργειται ειναι κυριως μεταξυ πολιτων που ψαχνονται.
Προσωπικα ακριβως επειδη ειναι πρωτος γυρος δε θελω να σταθω σε αυτα μεχρι τα πραγματα να γινουν με αλλαγες-καρτες-δολοφονιες λιγο πιο συγκεκριμενα.

Το μονο ισως πραγμα που μου φανηκε υποπτο ας πουμε για την ωρα ειναι το να αναφερομαστε σε συγκεκριμενους ρολους που δεν ανηκουν στο συνασπισμο της μαφιας καθως αν αυτοι εχουν τυχει σε απειρο παιχτη δινουν ενα μπουσουλα στη μαφια.
Εκεινοι που το εκαναν αυτον αν παρατηρησα σωστα ειναι οι Comfortably και Blue, ο μεν για τον ΑΜ, η δε για τους συγκατοικους.

Απο τη μια θεωρω οτι η ευρεση του ΑΜ δε θα βοηθουσε καποιον περα των μαφιοζων σε αυτο το σημειο κι απο την αλλη δεν πιστευω και οτι το τιμ της μαφιας θα εβαζε καποιον να κανει κατι τοσο χτυπητο, συνεπως θα σκεφτομουν οτι ο Comfortably εδρασε αυτονομα σε μια προσπαθεια να αναζητησει κατι. Πολυ νωρις για να θεωρησω οτι ο λογος της αναζητησης του ειναι επειδη τον συμφερει να βρεθει ο ΑΜ τωρα, αλλα αυτο θα ειναι κατι που θα εχω υποψην.
Οσον αφορα τη μπλου, οπως ειπατε κι εσεις ειναι μια εμπειρη παικτρια (που αμα δεν κανω λαθος εχει και καποιο καιρο να παιξει) οποτε η πιθανη αναφορα της σε ρολους θεωρω οτι θα εχει καποια σκοπιμοτητα (το καλη ή κακη, και παλι δεν ειμαι σε θεση ακομα να το προσδιορισω καλυτερα).

Οσον αφορα αλλα που πηρε το ματι μου να σημειωσω οτι γενικως κι εμενα δεν μου αρεσουν τα τρολλουφη ή τα σεμι-τρολλουφη των ποστς οπως ειδα σε Ζαξ-Τασος-ενδεχομενως και Τζονυ που ειπε απλα κατι γενικολογο. Στιλ, οχι κατι που θα με κανει να θεωρησω οτι εχουν κακο ρολο τοσο γρηγορα, απλως κατι που θα εχω κατα νου.

Και παμε στις ψηφους που ελαβα και αντιστοιχα στην δικη μου πρωτη ψηφο.
Αρχικα, οσον αφορα την απουσια μου να σας πω οτι μεχρι οταν επεσα για υπνο δεν ειχα διαβασει κατι στο οποιο ειχα κατι να σταθω καθως οπως ειπα και στην αρχη συνηθως εχουμε να κανουμε με κουβεντες που δημιουργουνται μεταξυ πολιτων που ψαχνονται και θελουν να ξεκινησει το παιχνιδι και καπου εκει θα χωνεται και καποιος μαφιοζος ωστε να ριξει λαδι στη φωτια.
Φυσιολογικα πραγματα για να παρει μπρος το παιχνιδι, οπως φυσιολογικες και οι ψηφοι που εχω λαβει, αφενος απο την πρεσβυτερα που ψαχνεται ενεργα κι αφετερου απο τον τσαρατσαφ που ριχνει 2η ψηφο (και καλα κανει θελοντας να τσεκαρει κινησεις).

Οσον αφορα την για την ωρα ψηφο μου θα παει οπου θα πηγαινε ουτως η αλλως μιας που για την ωρα δεν θελω να πιαστω απο κατι που μπορει απλα να διωξει καποιον πολιτη.
Ο λογος για τον Σπυρακο λοιπον που νομιζω μεχρι την εκκινηση συνταξης του ποστ μου δεν μας εχει χαιρετησει καν :/
Απο τη μια δε μου αρεσει που του δινω δευτερη ψηφο και τον ισοψηφω με μενα, απο την αλλη ομως αν στους τοπ ψηφισμενους υπαρχει καποιος υποπτος υποθετω θα δουμε καποιες υπερασπίσεις (η καποια στησιματα τυπου παω να σωσω αυτον ωστε να τον κανω frame ως μαφιοζο αν η μαφια διαλεξει να κινηθει ετσι σημερα).

Επειδη οπως προειπα ειμαι απο κινητο, δεν εχω προσβαση σε πισι τωρα κι ελπιζω να αποκτησω ξανα μεχρι τις 7 γυρω, δεν μου ειναι και βολικο να γραψω κατι παραπανω.
Θα ξαναδιαβασω ποστς μετα, και τα παλαιοτερα και οτι νεα εχουν γραφτει να δω αν μου φαινεται κατι περισσοτερο επιληψιμο απο αυτα στα οποια ηδη σταθηκα, αν εχω να προσθεσω κατι-αλλαξω ψηφο ετσετερα.

// Παιζει να πηρε 3 τεταρτα η συνταξη αυτου, αχ, τα ωραια του Παλερμο

Δεν είπες τίποτα. Έλειπες όλη μέρα για να μην πεις τίποτα ουσιαστικό. Κι εγώ από κινητό τα έχω γραψει ολα.

Θέλω να πω γενικά πράγματα γιατί αν κάνω quote θα χαθώ:

Ενώ δε μού άρεσε το οτι η Μπλου "έδωσε" πιθανούς συγκατοίκους, παρατήρησα όμως κάτι. Μόλις το είπε πετάχτηκαν tsarachaf, Deutsch και Emilouko και είπαν ουσιαστικά το ίδιο ΛΑΘΟΣ πράγμα: οτι αν ήταν συγκάτοικοι δε θα τσακώνονταν.

Ας σημειώσω οτι η bilire έχει γράψει ΕΝΑ ποστ σε όλο το θέμα. Δεν έχει εμφανιστεί από χτες το βράδυ, δεν έχει συζητήσει πόσω μάλλον τσακωθεί με κανέναν. Κι ενώ η Μπλου το λέει πολύ ανοιχτά (τασος-μπιλιρε), τρία άτομα το επόμενο εικοσάλεπτο καταλαβαίνουν το ίδιο λάθος: οτι η μπλου εννοούσε τον Τάσο με τη Σόφη! Δε σας φαίνεται περίεργο αυτό; Οτι σαν να έγινε μια ξαφνική συνεννόηση κι όλοι να έσπευσαν να δικαιολογήσουν (αλλά και να κατηγορήσουν "χαϊδεύοντας") την Μπλου; Σύμπτωση; Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις στο παλέρμο... Δεν κατηγορώ κάποιον, σχόλια κάνω .:/:

Εξαιρετικές παρατηρήσεις. Δεν θεωρω καθολου τυχαιο το οτι τρια ατομα μπερδεψαν τη bilire με την Μπλε ουτε μου αρεσει το οτι η bilire αθωωνεται απο αρκετους ενω εχει κανει ενα ποστ μονο στο οποιο δεν λεει και τιποτα.

Προσωπικα οπως ειπα δεν θα ψηφισω τρια ατομα σημερα. Μεσα σ αυτα ειναι και η Σοφια. Μπορει να κανω λαθος αλλα θα την υποστηριξω σ αυτο το γυρο γιατι δεν θελω να βγει. Αντιθετως υπαρχουν ατομα που δεν πολυακουγονται και σιγουρα καποια απ αυτα επιτηδες δεν τα πολυαναφερουν καποιοι γιατι δεν θελουν να τα φερουν στην επιφανεια. Μεχρι πριν μια ωρα κανεις (ή εστω πολυ αραια) δεν ανεφερε Σπυρακο, Ultraviolence, Ζαχρεμ, Εμιλουκο. Johnny και I lie us κατηγορηθηκαν απο καποιους αλλα κανεις δεν πηγαινε πανω τους. Ισως για να λετε μετα ως επιχειρημα οτι υους ειχατε αναφερει αν βγουν και φανουν μαφιοζοι. 100% μαφιοζοι αναμεσα τους. Δεν με πειθει καθολου η κοντρα Johnny και Ultraviolence. Αν βγει ο ενας μαφιοζος θα παω αμεσως στον αλλο μετα. Δεν θα τον αθωωσω. Θα ηθελα να φυγει ο comfortably τωρα αλλα δεν τον ψηφιζει κανεις. Αλλαζω ψηφο σε Ultraviolence γιατι θελω να φυγει ενας απ τους παραπανω και να μη βγαλω τη Σοφη ακομη κι αν πεφτω εξω γι αυτη. Να δουμε αν αλλαξει τη ψηφο του κι ο Johnny.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Οντως αυτα που λες φαινονται στρατευμενα μερικες φορες. Αλλα κρινοντας απο αλλα παιχνιδια που πρωτη γυρα δεν εφευγε δολοφονος, το θεωρω τραβηγμενο.

Υποθέσεις απλά κάνω, δεν το λέω με καμία βεβαιότητα :redface: αυτά που βλέπω λέω. Και από ότι καταλαβαίνω υπάρχει κάποια στρατηγική ανάμεσα σε Μελίνα και Τάσο.


Σόφη, ο ΑΜ γνωρίζει τον Φανερό και όχι το αντίστροφο, αν αυτό εννοείς. Η αλλαγή ψήφου δεν ξέρω αν σε αθωώνει ή σε ενοχοποιεί περισσότερο στα μάτια των συμπαικτών, αλλά σίγουρα η κίνηση με την κάρτα απο τον πρώτο γύρο δεν ήταν καλή στρατηγική γιατί ενδέχεται να ξαναστρέψεις τα βλέμματα πάνω σου. Τη λογική ψήφου στη Μελανία δεν την κατανοώ πλήρως και μου φαίνεται και κάπως παιδιάστικη, αλλά ας το προσπεράσω αυτό. Γενικά όμως, πρόσεχε λίιιιιγο τους κανόνες .

Εγώ είπα γιατί την έδωσα από εκεί πέρα τα συμπεράσματα δικά σας :)

(Αλμάκι και εσύ την πρώτη φορά παραβίαζες κανόνες δεν χρειάζεται να μου το λες διαρκώς, υπάρχει η ΣΕ να μου κάνει υποδείξεις)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Άρχισε το τσέρτσελο βλέπω.

Εγώ Ακριβέ λοιπον θα βγω και θα το πω. Υπαρχει περίπτωση μαφία να αφηνε έτσι ενα μελος της, απο χθες η Σοφία ότι της ερχετε το λέει και όπως είδαμε επαιξε και καρτα όπως να'ναι και μάλιστα καρτα που η μαφία μπορεί να χρειαστεί σε μια μαχη αργότερα. Θα αφηνε ποτε η μαφία ένα τοσο απειρο μελος της ], που οκ στην αρχή μπορεί να μην προκαλέσει ζημιά αλλα όταν αρχίσουν οι στρατηγικές να τους τα χαλάσει όλα με ένα ποστ, τόσο ελεύθερη. Προσωπικά δεν το νομίζω.

Επίσης βλέπω δεύτερη ψήφο στον Ηλία. Οκ μπορώ να καταλάβω γτ στρέφονται τα βλέμματα εκεί αλλα γτ κανεις δεν αναφέρει ότι στην ίδια μοίρα είναι και ο Σπυράκος και η Γερμανίδα ίσως σε έναν βαθμό; - Και ο Σαμαελ αλλά έχει αναφερθεί.

Για εμένα θα έχει ενδιαφέρον τι θα κανει η Χιμέλα με αυτήν την κατάσταση. Θα κρατήσει την ψήφο της ή θα την αλλάξει.

Για να δούμε τι άλλο θα δούμε σήμερα...

Ιορδάνη ξέρεις τι γίνεται. Όταν γίνονται όλο τα ίδια και τα ίδια και την γλιτώνουν άτομα έτσι, γιατί να μη ρισκάρουν να την περάσουν έτσι, ενώ είναι φανερό ότι έτσι και την πάρει κάποιος χαμπάρι δε θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Με το να την πασάρουν έτσι, την αθωώνουν στα μάτια μας και περνάει στο φλου όλο το παιχνίδι. Τραβηγμένο σενάριο, αλλά ειλικρινά μου χτύπησε πολύ άσχημα.

Για Σπυράκο θα συμφωνήσω. Για Γερμανίδα δεν είμαι σίγουρος.

Θέλεις να μου εξηγήσεις το σκεπτικό για την Χιμέλα; Αν θα πάει να σώσει Σόφη εννοείς;

Σε αφήνω να μου απαντήσεις, τι χειρότερο μπορείς να μου πεις πέρα απο το οτι είμαι ενδεχομένως ύποπτη και πάω να τα κουκουλώσω; Που δεν υπάρχει και τίποτα να κουκουλώσω στην τελική, μιας και απο την ώρα που έχουμε ξεκινήσει παρατηρώ διαρκώς και δεν έχω κατηγορήσει κανέναν (πέρα απο την Smug επειδή μου φάνηκε κάπως ύποπτο και περίεργο το οτι συνέβη, και ενδεχομένως τη Σόφη, που βάσει απειρίας κανονικά η κατηγορία μου θα έπρεπε να είναι ανυπόστατη).

Βασικά, πολύ αρπάζεσαι, χαβαλέ πήγαινα να κάνω και να υπονοήσω ότι είσαι πολυλογού :P

Δεν θεωρώ ένοχο τον Ηλία σε καμία περίπτωση (γιατί δεν έχει εμφανιστεί ώστε να εξάγω σχετικό συμπέρασμα) και η απουσία του δε σημαίνει απαραίτητα ενοχή. Έκρινα την κίνηση της Himela καλή επειδή αποφάσισε να μην ψηφίσει έναν ενεργό παίκτη (μιας και είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα σήμερα) αλλά κάποιον που και ανυπομονούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι, και εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Δεν υποστηρίζω την ψήφο απέναντι στον Ηλία συγκεκριμένα, αυτό θέλω να το κάνω καθαρό. Αλλά γνωρίζουμε πως στον πρώτο γύρο τα πράγματα είναι ο,τι να'ναι, οπότε οποιονδήποτε απών και να ψήφιζε, θα το έβλεπα ως καλή κίνηση για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.

Μάλιστα, ρωτάω γιατί μου φάνηκε παράξενο να επικροτείς έτσι την ψήφο προς ένα άτομο.

Δεν αθώωσα κάποιον αβέρτα, είπα τρία άτομα τα οποία μέχρι στιγμής μου φαίνονται αθώα. Υπενθυμίζω πως είμαι ουδέτερη απέναντι στους συμπαίκτες μου μέχρι στιγμής και ελάχιστοι μου έχουν τραβήξει την προσοχή για να τους χαρακτηρίσω ως αθώους ή ενόχους. Συμμερίζομαι και εγώ την άποψη οτι οι περισσότεροι μαφιόζοι πιθανότατα έχουν ήδη μιλήσει, άρα καλό θα ήταν να τελειώνουμε με όλη αυτή τη λούπα, να σταματήσουμε να αναλωνόμαστε και αντ'αυτού να ψάξουμε μήπως βρούμε τον μαφιόζο ανάμεσα μας :bounce:.

Ε, πόσα ήθελες να αθωώσεις από τον πρώτο γύρο ρε συ; Αλλά αυτό δεν πήγαινε μόνο σε σένα αλλά και σε άλλους που βγαίνουν να πουν για αθώους από τώρα.

Είπα και στο ποστ που την ψήφισα αλλά και παραπάνω ότι υποθέτω ότι συνεργάζεται με τον Τάσο και μάλιστα τον υποστηρίζει τόσο ένθερμα. Φεύγει ο άλλος αφού με ψήφισε θέλει να σταματήσει την συζήτηση και έρχεται η Μελανία και με ψηφίζει και εκείνη. Αυτή είναι ακόμα μία υποψία. Πριν από αυτό ασχολήθηκε πάλι μαζί μου για να προσπαθήσει να με ψαρώσει σχετικά με τον Samael.

Και λες από τον πρώτο γύρο μάλιστα να γινόνταν αυτό τόσο μπαμ; :confused:

Το έχω αναλύσει το θέμα της κάρτας αρκετά.
Οπότε θα σχολιάσω ξανα, ότι όπως είπα και τότε, δεν το θεωρώ λογικό επιχείρημα για να ψηφίσεις κάποιον και να παίξεις ΚΑΙ κάρτα σ' αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Εμένα παλι μου φαινεται τελειως απειρη που εχει εκτεθει πολυ για δολοφονο και εχει κατηγορηθει απο αρκετους υποπτους. Γιατι να σπαταλησουν μια καρτα τοσο νωρις και να δωσουν εναν δικο τους πρωτη μερα;

Γενικά, δε λέω ότι είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά για κάποιο λόγω μου χτύπησε πολύ άσχημα που ΚΑΙ ψήφισε Μελανία μόλις την ψήφισε εκείνη ΚΑΙ έπαιξε κάρτα ΚΑΙ το έκανε λάθος. Πολλά μου μαζεύονται να πω την αλήθεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Άρχισε το τσέρτσελο βλέπω.

Εγώ Ακριβέ λοιπον θα βγω και θα το πω. Υπαρχει περίπτωση μαφία να αφηνε έτσι ενα μελος της, απο χθες η Σοφία ότι της ερχετε το λέει και όπως είδαμε επαιξε και καρτα όπως να'ναι και μάλιστα καρτα που η μαφία μπορεί να χρειαστεί σε μια μαχη αργότερα. Θα αφηνε ποτε η μαφία ένα τοσο απειρο μελος της ], που οκ στην αρχή μπορεί να μην προκαλέσει ζημιά αλλα όταν αρχίσουν οι στρατηγικές να τους τα χαλάσει όλα με ένα ποστ, τόσο ελεύθερη. Προσωπικά δεν το νομίζω.

Επίσης βλέπω δεύτερη ψήφο στον Ηλία. Οκ μπορώ να καταλάβω γτ στρέφονται τα βλέμματα εκεί αλλα γτ κανεις δεν αναφέρει ότι στην ίδια μοίρα είναι και ο Σπυράκος και η Γερμανίδα ίσως σε έναν βαθμό; - Και ο Σαμαελ αλλά έχει αναφερθεί.

Για εμένα θα έχει ενδιαφέρον τι θα κανει η Χιμέλα με αυτήν την κατάσταση. Θα κρατήσει την ψήφο της ή θα την αλλάξει.

Για να δούμε τι άλλο θα δούμε σήμερα...

Συμμερίζομαι το σκεπτικό σου περί Σόφης και Μαφίας, και γι'αυτό μέχρι στιγμής αποσύρω τις υποψίες μου απο πάνω της (σε περίπτωση που δεν έγινε φανερό απο το προηγούμενο ποστ μου). Ευτυχώς ο Ηλίας εμφανίστηκε επιτέλους και πιθανότατα θα φύγουν κάποιες υποψίες απο πάνω του. Η απουσία του Samael δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανησυχητική, εκτός εάν ακολουθήσουμε τη λογική "είναι ενεργό μέλος και δεν έχει εμφανιστεί, ΑΡΑ κάτι κρύβει", την οποία και δεν συνιστώ να ακολουθήσουμε. Υποθέτω οτι θα εμφανιστεί και αυτός κάποια στιγμή πριν τη ψηφοφορία να στηρίξει τη θέση του με ανάλογα επιχειρήματα.

Εντάξει έτυχε να παρατηρήσω οτι ο Ηλίας ο οποίος μετρούσε και τις μέρες για να παίξει δεν είχε ασχοληθεί. Ο Σπυράκος συνήθως είναι στον κόσμο του και δεν ασχολήθηκα μαζί του. Ο Σαμαελ είναι κι αυτός στο στόχαστρό μου. Πάντως αν είναι να φύγει κάποιος που δεν συμμετέχει, καλύτερα να πάνε οι ψήφοι σε έναν παρά να διαμοιραστούν.

Κοίταξε να δεις. Η i-lie-us μπήκε και έγραψε ένα ποστ το οποίο δε με πολυπείθει. Λέει γενικότητες, καλοπιάνει εμένα και τον Τσαρα που τον ψηφίσαμε, δικαιολογεί την απουσία του και δηλώνει απασχολημένος. Για μένα αυτό είναι που θα έκανε ένας μαφιόζος που βλέπει οτι αρχίζει να γίνεται αισθητή η σιωπή του και αποφασίζει να βγει και να "πει δυο λόγια".

Οπότε όσο κι αν θες να αλλάξω την ψήφο μου (γιατί άραγε τόση εμμονή στη δική μου κίνηση; ) δε θα το κάνω για τους λόγους που είπα παραπάνω.
Αιτιολόγησα παραπάνω γιατί θεωρώ την τακτική "ας φύγει κάποιος που δεν συμμετέχει" απο μια άποψη καλύτερη απο την "ψηφίζω με το κύμα". Αλλά παιδιά, αν κάποιοι έχετε στο στόχαστρο τον Samael γιατί απο την ώρα που ξεκινήσαμε ασχολούμαστε διαρκώς με το ίδιο πράγμα και δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο ενοχής του; (που προσωπικά, δεδομένης της δραστηριότητας του στο φόρουμ, για να μην έχει μπει θα είναι μάλλον απασχολημένος)

Note : δεν υποστηρίζω τον Sam, αλλά ας σκεφτούμε και αυτή τη μεριά. Βέβαια, δεν έχει παίξει καθόλου για να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα...
Απλά ίσως μου κίνησε τις υποψίες επί 2 ειδικά με το τελευταίο της ποστ; :confused:
Εάν σου την μπαίνει κάποιος όταν μάλιστα οι κινήσεις του, είναι ύποπτες και σε ψηφίζει μαζί με έναν ακόμα ύποπτο, και υποθέτοντας ότι είναι ομάδα και πρέπει να σπάσει , έτσι όπως το σκέφτηκα εγώ κάποιος πρέπει να την "πληρώσει". Και εφόσον η Μελανία μου την μπαίνει από την αρχή διαρκώς , έτυχε να είναι αυτή που την πλήρωσε.

Ρε Σόφη, το οτι σου κίνησε τις υποψίες θέλει και την ελάχιστη αιτιολόγηση. Το οτι σου τη μπήκε δεν έχει να κάνει με κάτι, είμαστε ύποπτοι μεταξύ υπόπτων μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.


//


Σε άλλα νέα, για τους λόγους που έχω εξηγήσει σε προηγούμενα ποστ, η ψήφος μου πηγαίνει (προσωρινά τουλάχιστον) στον ComfortablySmug.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ας το ξαναπώ. Όσοι μιλάνε με μερική ή ολική βεβαιότητα για άλλα μέλη είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ περίεργοι. Ειδικά όσοι μιλάνε για αθωότητα άλλων παικτών.
Για τους ρόλους είναι λίγο διαφορετικό και θα δείξει στη συνέχεια.
Αλλά για τώρα, δεν γίνεται να ξέρεις για οποιονδήποτε αν είναι αθώος, οπότε καλύτερα να μη μιλάμε για "σίγουρους" αθώους ακόμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 30/7

  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre --> ComfortablySmug

  3. bilire

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug --> TasosZG

  6. Deutsch... Lover

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko

  9. Himela --> i_lie_us

  10. i_lie_us --> Σπυράκος (^^)

  11. Ikarionas --> ComfortablySmug

  12. JKaradakov --> Ikarionas

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> ultraviolence

  15. ~Melania~ --> sophie_96

  16. Samael

  17. sophie_96 --> ~Melania~ x2

  18. Soukouu --> ultraviolence

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf--> i_lie_us

  21. ultraviolence --> Σπυράκος (^^)

  22. Wild_Boy --> sophie_96

  23. Ζαξρεμιος --> DumeNuke

  24. Σπυράκος (^^)



Ψήφοι
3 sophie_96
2 ComfortablySmug
2 i_lie_us
2 ~Melania~
2 ultraviolence
2 Σπυράκος (^^)
1 Deutsch... Lover
1 DumeNuke
1 Himela
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 TasosZG

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ιορδάνη ξέρεις τι γίνεται. Όταν γίνονται όλο τα ίδια και τα ίδια και την γλιτώνουν άτομα έτσι, γιατί να μη ρισκάρουν να την περάσουν έτσι, ενώ είναι φανερό ότι έτσι και την πάρει κάποιος χαμπάρι δε θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Με το να την πασάρουν έτσι, την αθωώνουν στα μάτια μας και περνάει στο φλου όλο το παιχνίδι. Τραβηγμένο σενάριο, αλλά ειλικρινά μου χτύπησε πολύ άσχημα.

Για Σπυράκο θα συμφωνήσω. Για Γερμανίδα δεν είμαι σίγουρος.

Θέλεις να μου εξηγήσεις το σκεπτικό για την Χιμέλα; Αν θα πάει να σώσει Σόφη εννοείς;

Μα ρε συ δεν μάζεψε τις ψήφους απο χθες για να πουμε την άφησαν στην μοίρα της. Την πρώτη ψηφο την πήρε καπου το πρωί και τις αλλες δυο μεσα στην τελευταία ώρα, τόσο χύμα την άφησαν; Δεν ξέρω, να δεχτώ ότι μπορεί να παίζει κατι τέτοιο αλλα δεν μου φαίνεται πιθανό.

Για Χιμέλα νομίζω εξήγησα σε απαντησή προς την ίδια. Ήθελα να δω αν θα κρατήσει την ψηφο στον Ηλία και όχι τοσο που θα την στείλει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Το έχω αναλύσει το θέμα της κάρτας αρκετά. Οπότε θα σχολιάσω ξανα, ότι όπως είπα και τότε, δεν το θεωρώ λογικό επιχείρημα για να ψηφίσεις κάποιον και να παίξεις ΚΑΙ κάρτα σ' αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Γενικά, δε λέω ότι είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά για κάποιο λόγω μου χτύπησε πολύ άσχημα που ΚΑΙ ψήφισε Μελανία μόλις την ψήφισε εκείνη ΚΑΙ έπαιξε κάρτα ΚΑΙ το έκανε λάθος. Πολλά μου μαζεύονται να πω την αλήθεια.

Ρε Σόφη, το οτι σου κίνησε τις υποψίες θέλει και την ελάχιστη αιτιολόγηση. Το οτι σου τη μπήκε δεν έχει να κάνει με κάτι, είμαστε ύποπτοι μεταξύ υπόπτων μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Συγγνώμη δεν διάβασατε τόση ώρα την αιτιολόγηση που κάνω για πιθανή της συνεργασία με τον Τάσο ;; Το έχω γράψει 2-3 φορές νομίζω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
(Αλμάκι και εσύ την πρώτη φορά παραβίαζες κανόνες δεν χρειάζεται να μου το λες διαρκώς, υπάρχει η ΣΕ να μου κάνει υποδείξεις)
Αυτό τώρα είναι ψιλοσπαμ που το απαντάω, αλλά θέλω να το διευκρινίσω: την πρώτη φορά δεν παραβίασα κανέναν κανόνα. Ο κανόνας που παραβίασα στο #41 δεν είχε να κάνει αποκλειστικά ούτε με ρόλο, ούτε με κάρτα, αλλά με το λεγόμενο "απαγορεύεται η επικοινωνία μεταξύ των παικτών", κάτι που άλλωστε παραβιάζεται σχετικά εύκολα όταν με κάποιους απο τους συμπαίκτες σου τυγχάνει να είσαι και στενός φίλος - και το πλήρωσα αντίστοιχα. Το πότε χρησιμοποιείται η κάθε κάρτα και ποιος ρόλος ξέρει ποιον, ευτυχώς ή δυστυχώς, τα ήξερα απο την πρώτη μέρα.
Μάλιστα, ρωτάω γιατί μου φάνηκε παράξενο να επικροτείς έτσι την ψήφο προς ένα άτομο.



Ε, πόσα ήθελες να αθωώσεις από τον πρώτο γύρο ρε συ; Αλλά αυτό δεν πήγαινε μόνο σε σένα αλλά και σε άλλους που βγαίνουν να πουν για αθώους από τώρα.


[...]


Γενικά, δε λέω ότι είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά για κάποιο λόγω μου χτύπησε πολύ άσχημα που ΚΑΙ ψήφισε Μελανία μόλις την ψήφισε εκείνη ΚΑΙ έπαιξε κάρτα ΚΑΙ το έκανε λάθος. Πολλά μου μαζεύονται να πω την αλήθεια.


Δεν είναι προς ένα συγκεκριμένο άτομο η ψήφος που επικροτώ, αλλά η λογική της ψήφου. Το εξήγησα κιόλας.


Το λάθος το συγκεκριμένο μπορεί με άνεση να εγείρει υποψίες, αλλά να θυμόμαστε πως είναι και πρώτη φορά που παίζει. Το αν ήταν ή δεν ήταν στημένη η κίνηση, θα το μάθουμε στην πορεία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδία,:hello: τι γίνεται εδώ?! Πρώτη μέρα και αρχίσαμε δυναμικά Είναι βέβαια δύσκολο να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα και φυσικά δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι αθώος ή ένοχος.
Έχω να σχολιάσω δυο πράγματα. 1ον Guys chill out. Έπρεπε να υποβάλω αίτηση για ειδικότητα και θεώρησα ότι δε σχετίζεται με το παιχνίδι αυτή η πληροφορία οπότε δε μπήκα σε λεπτομέρειες να σπαμάρω το chat .
Sophie_96 μάλλον έκανες λάθη απειρίας
Δεύτερον καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί με τις ταυτότητες των παιχτών ,ειδικά των πολιτών, γιατί αυτό μπορεί να βοηθήσει τη μαφία
Τέλος θα ήθελα να ψηφίσω τον tsarachaf γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει καμία ψήφο.
και από αύριο υπόσχομαι ότι θα αρχίσω να ασχολούμαι περισσότερο
Υ. Γ: Θα μπορούσατε να γράφετε στα ποστ και τα ψευδώνυμα των παιχτών για να μην μπερδευόμαστε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Μα ρε συ δεν μάζεψε τις ψήφους απο χθες για να πουμε την άφησαν στην μοίρα της. Την πρώτη ψηφο την πήρε καπου το πρωί και τις αλλες δυο μεσα στην τελευταία ώρα, τόσο χύμα την άφησαν; Δεν ξέρω, να δεχτώ ότι μπορεί να παίζει κατι τέτοιο αλλα δεν μου φαίνεται πιθανό.

Για Χιμέλα νομίζω εξήγησα σε απαντησή προς την ίδια. Ήθελα να δω αν θα κρατήσει την ψηφο στον Ηλία και όχι τοσο που θα την στείλει.

Μα δεν λέω ότι την άφησαν στην μοίρα της, λέω ότι μπορεί να είναι και ηθελημένο. Αλλά καταλαβαίνω ότι είναι υπερβολικά τραβηγμένο σενάριο, αλλά μου έκατσαν πολλά μαζεμένα που τα θεωρώ υπερβολικά για να είναι συμπτώσεις.

Ναι, το διάβασα μετά, αλλά εκείνη την ώρα ακόμη έγραφα

Συγγνώμη δεν διάβασατε τόση ώρα την αιτιολόγηση που κάνω για πιθανή της συνεργασία με τον Τάσο ;; Το έχω γράψει 2-3 φορές νομίζω :P


Το έχω διαβάσει και τις 10 τελευταίες φορές που το είπες, αλλά δεν άλλαξε την άποψή μου τις προηγούμενες 9, λες να την αλλάξει τώρα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Παρακαλώ οι συζητήσεις για ποινές προηγούμενων παιχνιδιών να σταματήσουν εδώ. Βρισκόμαστε στο Palermo #46.
Ευχαριστώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 30/7

  1. aggelogiannos --> Johnny15

  2. Alma Libre --> ComfortablySmug

  3. bilire --> tsarachaf

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug --> TasosZG

  6. Deutsch... Lover

  7. DumeNuke --> Himela

  8. Emilouko

  9. Himela --> i_lie_us

  10. i_lie_us --> Σπυράκος (^^)

  11. Ikarionas --> ComfortablySmug

  12. JKaradakov --> Ikarionas

  13. Joaquin --> Deutsch... Lover

  14. Johnny15 --> ultraviolence

  15. ~Melania~ --> sophie_96

  16. Samael

  17. sophie_96 --> ~Melania~ x2

  18. Soukouu --> ultraviolence

  19. TasosZG --> sophie_96

  20. tsarachaf --> i_lie_us

  21. ultraviolence --> Σπυράκος (^^)

  22. Wild_Boy --> sophie_96

  23. Ζαξρεμιος --> DumeNuke

  24. Σπυράκος (^^)



Ψήφοι
3 sophie_96
2 ComfortablySmug
2 i_lie_us
2 ~Melania~
2 ultraviolence
2 Σπυράκος (^^)
1 Deutsch... Lover
1 DumeNuke
1 Himela
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 TasosZG
1 tsarachaf

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top