blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.456 μηνύματα.

30-07-18

12:37
Καλημέρααα.
Βλέπω λίγη κινησούλα αλλά ακόμα τίποτα...

Έχεις δίκιο ναι για να μην υπάρξει και κάποιο μπέρδεμα.

Και εμένα μου φάνηκε λίγο κάπως αλλά ίσως να ήταν και ο τρόπος της για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
Είμαι όλη αυτιά για να μου πεις όταν θελήσεις.

Ποιος ο λόγος στην πρώτη μέρα να ασχολείσαι με τον Αντίπαλο Μαφιόζο; Αν είσαι καλός δεν μπορεί να σου κάνει κάτι τώρα, μονάχα αν είσαι στην ομάδα των κακών θα έπρεπε να σε απασχολεί από την αρχή του παιχνιδιού. Και βασικά αν είσαι με τους καλούς γιατί να φανερώσεις έτσι έναν ΑΜ και να μπορέσει να γίνει κάρφωμα;2(ίσως και σημαντικότερο). Τα περίεργα ποστ του Ζαξρεμιου και ιδίως του TasouZG. Δε ξέρω γιατί αλλά καθώς διάβασα το ποστ σου που έλεγε ότι δε μπορείς να πεις σε ποια ομάδα είσαι μου ήρθε κατευθείαν στο νου ο ΑΜ ( δε νομίζω πως είσαι μαφια γιατί θα ήσουν πιο συγκρατημενος και δε θα σε άφηναν οι άλλοι μαφιόζοι να ποσταρεις κάτι τέτοιο)
Έτσι και επειδή δε θα με πείραζε να έπεφτε λίγο παραπάνω πίεση σε έναν Αντίπαλο Μαφιόζο ψηφιζω τον TasosZG

Μπερδεύτηκα, πώς γίνεται ένας κακός να γνωρίζει από τώρα το ρόλο ενός καλού και ότι στην αναγνώριση ρόλου φαίνεται ως "κακός"; Ή εννοείς ότι ανήκει όντως στη μαφία και απλά βασίστηκαν στη στιχομυθία σας για να μπορέσουν να ενοχοποιήσουν και εσένα μετά;1) Βρε παιδιά λέτε να ήμασταν μαφιόζοι με την Χιμέλα ή να ήμασταν μαφιόζος με ΔΑ και να το κάναμε τόσο φανερά για να μας βρείτε απ' τον πρώτο γύρο; Πάντως παρατηρώ ότι πολλοί ενοχλήθηκαν με την 'αθώωση' στη Χιμέλα. Αυτό συμβαίνει κυρίως για δυο λόγους: είτε επειδή κάποιοι θέλουν να πιαστούν από κάπου είτε επειδή κάποιοι γνωρίζουν την ενοχή της οπότε αν είναι καλοί βρίσκουν ασφαλώς ύποπτη την κίνησή μου ενώ αν είναι κακοί προσπαθούν να κατηγορήσουν τη δυάδα μας έτσι ώστε αν τύχει και βγει η Χιμέλα και δει κανείς ότι ήταν κακιά, να μπορούν να κατηγορήσουν μετά εμένα. Γνωρίζουν ότι είναι κακιά και γι' αυτό διαφωνούν προς την αθώωσή της. Θα δείξει. Προς το παρόν θα πορευτώ όπως πριν.
Μα ναι καλά έκανες και σχολίασες απλώς και εγώ απάντησα.Ε κι εμείς κάτι βρήκαμε να σχολιάσουμε. Πώς θα πάρει μπρος το παιχνίδι;
(Μια παράκληση, αν μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλοι τα ψευδώνυμα των παικτών γιατί κάποιοι νέοι παίκτες δεν ξέρουν τα ονόματα όλων μας)
Έχεις δίκιο ναι για να μην υπάρξει και κάποιο μπέρδεμα.
Ναι ναι και για αυτό ακριβώς το λόγο έβαλα και δύο emoticons για να περάσουν απαρατήρητα τα λόγια της μικρής γραμματοσειράς.Την στιχομυθία Τσαράτσαφ με Μπλου αρκετοί την προσέξαμε και αυτό που την κάνει πιο περίεργη είναι ότι το κομμάτι της Μπλου είναι στην μικρότερη δυνατή γραμματοσειρά. Ωστόσο το κρατάμε και προχωράμε.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω για εσένα όμως Χιμέλα είναι ότι σε αυτό το ποστ φαίνεσαι λιγο κάπως, πως να το πω, σφιγμένη. Σαν να προσπαθείς να κάνεις αυτό το ποστ ενώ δεν σου βγαίνει. Αν μη τι άλλο όμως είναι ένα απο τα "κλασσικά" ποστ που κάνεις στην αρχή των περισσότερων παιχνιδιών.

Και εμένα μου φάνηκε λίγο κάπως αλλά ίσως να ήταν και ο τρόπος της για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
1) Δεν ξέρω για tsarachaf αλλά εχω πολλες υποψιες για την Blue. Ακομα δεν θα αναφερω λογους. Εκανε περισσότερα του ενός υποπτα πραγματα για τα δικα μου ματια. Ισως ομως ακομη να ειναι απλως νωρις.
2) Κανένα trigger. Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει. Έτσι μόνο μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Και οι διακοπές μου ακόμη δεν τελείωσαν. Μετά την Κένυα θα πεταχτώ για λίγο στο Ντουμπάι να πιω έναν καφέ. :p
Είμαι όλη αυτιά για να μου πεις όταν θελήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.