Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,835 μηνύματα.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί ο Τάσος θεωρεί αθώα τη bilire και ούτε μπορούμε να δηλώσουμε ότι επειδή κάποιος αθωώνει κάποιον αυτό αυτομάτως είναι κακό και ύποπτο. Ούτε θεωρώ ύποπτο ότι βασιζόμενος σε μια παίκτρια που πιστεύει αθώα αποφάσισε να ψηφίσει εσένα που την είχες ψηφίσει, πρώτος γύρος είναι, βασίζεται ο καθένας όπου μπορεί. Όπως επίσης δε θεωρώ ότι ο Τάσος λέγοντας σου "Ίσως επειδή είμαι κακός και με ξεμπρόστιασες" παρουσιάζει τον εαυτό του ως κακό, μπορεί και απλά να στο είπε ειρωνικά μιας και όπως λέει θεωρούσε ότι τον έκανες να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια.

Επίσης η πρώτη παράθεση που έκανες στα λόγια της Μελανίας δεν αφορά εσένα, πρόσεξε λίγο τι παραθέτεις. Στη δεύτερη παράθεση δε βλέπω να σου κάνει κάποια επίθεση ή κάτι απλώς σου λέει ότι το γιατί ο Τάσος θεωρεί τη bilire αθώα το εξηγεί ο ίδιος παραπάνω, και επίσης σου αναφέρει ότι όσο δείχνεις να μην καταλαβαίνεις τι σου λέει τόσο μπερδεύονται και οι υπόλοιποι. Δε θεωρώ ότι όντως σου έκανε κάποια φοβερή επίθεση για να επιστρέψεις μετά να την ψηφίσεις και μάλιστα με διπλή ψήφο, ναι εντάξει σε ψήφισε και εκείνη αλλά διπλή ψήφος γιατί και μάλιστα από τον πρώτο γύρο;

Σε αυτό που αναφέρεις για τον Comf δεν έδειξε ποτέ σιγουριά για το χαρακτηρισμό του στον Τάσο, απλώς ο Τάσος είπε ότι δεν μπορεί να πει σε ποια ομάδα είναι και πάνω σε αυτό βασίστηκε ο Comf, και που στην τελική κανείς μας δεν μπορεί να πει σε ποια ομάδα ανήκει.

Δεν είπα ότι μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, απλά εγώ είπα και λέω ότι το έγραψε με τέτοιο τρόπο που δηλώνει μία σιγουριά που μετά την αλλάζει ότι δεν είμαι στο 100% σίγουρος, φάσκει και αντιφάσκει. Στην συνέχεια είπε ό,τι είπε και μετά εξαφανίστηκε και έπειτα εμφανίστηκε η Μελανία η οποία μου έδωσε ψήφο και έφυγε! Και οι 2 εξαφανισμένοι μετά από τις ψήφους τους, προς εμένα αυτό τυχαίο; Καλά εννοείται ότι ο πρώτος γύρος ο καθένας πιάνεται από κάπου και φυσικό είναι αφού ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν το είπα για το "ίσως επειδή είμαι κακός και με ξεμπρόστιασες" όσο για το δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση και για το που την υποστηρίζει έντονα την αθωώτητα της bilibre και μετά λέει δεν είναι 100% σίγουρος και φεύγει,επειδή πιέστηκε, εγώ αυτό καταλαβαίνω!

H πρώτη όντως δεν ήταν, απευθύνονταν στον Ζαξρέμιο δικό μου λάθος. Δεν είπα ότι μου κάνει ποτέ επίθεση και ούτε θεώρησα τα "σιγανά ποταμάκια" ως επίθεση εννοείται. Όπως λέει εκείνη ότι όλοι από κάτι ψάχνετε να πιαστείτε) για αυτό κι εγώ πιάστηκα από την συνεργασία που θεωρώ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ γίνεται μεταξύ της Μελανίας και του Τάσου. Αυτό το εξηγεί ότι είναι αθώα μπορεί να είναι ύποπτο μπορεί και όχι καλά κάνει που εξηγεί. Δεν με υποχρεώνει κάτι τέτοιο ωστόσο να συμφωνήσω και να με σταματήσει από το να θεωρώ ύποπτες τις κινήσεις τους, έτσι δεν είναι; Μα γιατί και υπόλοιποι ντε και καλά (άσχετα τι πιστεύουν -θεωρητικά πάντα) πρέπει να μην τους θεωρήσουν υπόπτους αλλά να πιστέψουν ότι δεν τρέχει κάτι; Όλη αυτή η υπερβολική υπεράσπιση ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους, είναι λογική; Αφού και εσύ όπως είπες όπως και άλλοι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα κάτι με ακρίβεια και συμφωνώ απόλυτα.

Μελανία και ComfortablySmug είδα τα ποστ σας , θα σας απαντήσω τώρα σε νέα δημοσίευση!
 

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ας κάνουμε ένα μικρό recap (δεν έγιναν και πάρα πολλά για να πούμε την αλήθεια).

-Για την αποχώρηση, πραγματικά το μόνο που έχω να πω είναι ότι κατά 99% έφυγε ένας πολίτης, δεν έχουμε ιδέα ποιοι ψήφισαν τι, οι μαφιόζοι πέρασαν πολύ πολύ εύκολα την πρώτη ψηφοφορία και συνεχίζουν. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Για μένα είμαστε στο 0.

-Η sophie_96 πιθανότατα είναι αθώα. Όμως, όπως προανέφερα, εμένα τουλάχιστον δε με βοηθάει ο τρόπος παιχνιδιού της. Θα μου πείτε κάθε πολίτης είναι χρήσιμος. Τεσπα.

-Για το θέμα με τον Comf. Είπαμε ρε παιδιά, περίεργος εμφανίστηκε, αλλά 100 φορές πιο περίεργοι είστε όσοι εμμένετε εκεί. Δηλαδή τι στο καλό; Δεν μπορεί να γνωρίζει αν ήταν ο ΑΜ. Πώς ακριβώς "δίνει στη μαφία ρόλους" ; Μα δεν έχει κανέναν τρόπο να το γνωρίζει. Απλά το είπε. Δε λέω ότι είναι φυσιολογικό, αλλά έχετε πιαστεί όλοι από κει.

Τα περισσότερα άλλα τα θεωρώ ψιλο-ασήμαντα για τώρα, αν κάποιος θέλει την τοποθέτηση μου για κάτι συγκεκριμένο ας με ρωτήσει.

Τέλος θα αφήσω μία τυχαία ψήφο για να υπάρχει πριν τις 13:00 στην Emilouko. Και φυσικά, όταν περάσει η δολοφονία, βλέπουμε τι θα κάνουμε με την ψηφοφορία.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,123 μηνύματα.
Λοιπόν, λίγο γενικά στην αρχή:

Θεωρώ πολύ θετική την κίνηση του Ικαρίωνα να δημιουργήσει ισοψηφία... Και εντελώς τραγική την κατάληξη μιας τέτοιας προσπάθειας.

Ας πάμε όμως στον Σπυράκο, ο οποίος για δικούς του λόγους δεν μπόρεσε να μιλήσει σήμερα, πέρα από το να πει τα τελευταία του λόγια. Τα άτομα που ψήφισαν Σπυράκο είναι:
Himela
i_lie_us
Johnny15
ultraviolence
Επιπλέον την ψήφισε και ο Ikarionas, πριν αλλάξει την ψήφο του στην ~Melania~.

Γενικά, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω πλήρως τον Ικαρίωνα. Αλλά οι κινήσεις του για την ώρα δεν τον κάνουν να δείχνει με μαφιόζος. Εκτός εάν η ισοβαθμία που ήθελε να δημιουργήσει ήταν fake (πολίτης vs πολίτης) και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος να στήσεις κάτι τέτοιο σκόπιμα... Το οποίο, από τη στιγμή που απέτυχε του παρέχει πλήρη κάλυψη. Εάν πετύχαινε την ισοβαθμία που ήθελε και κανείς δεν κινούνταν για την Μελανία, αυτομάτως θα σήμαινε ότι έβαλε 1 άτομο στο σκαμνί χωρίς ουσιαστικό λόγο. Γιατί, πρακτικά, τον Σπυράκο ούτε η πιο άσχετη μαφία δεν θα έβγαινε να τον καλύψει, χωρίς να έχει γράψει 1 φορά στο θέμα.

Πάντως, έχοντας δει πώς ακριβώς λειτουργεί η τακτική του "Βάζω δύο κατηγορούμενος στο σκαμνί και αράζω να κόψω αντιδράσεις", έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εάν δεν γίνει στοχευμένα (απλά πετάμε κόσμο σε ισοβαθμίες) περισσότερο μπερδεύει και αποπροσανατολίζει τους πολίτες, παρά τους παρέχει πληροφορίες. Και δεν μπορούμε απλά να κινούμαστε με έλεγχο και διόρθωση.

Πέραν αυτού, θεωρώ ύποπτους τους 4 που ψήφισαν Σπυράκο. Ένας ανενεργός παίκτης θα ήταν πολύ κάλη κάλυψη για να κρυφθεί κάποιος μαφιόζος την πρώτη μέρα. Εάν μέχρι αύριο στην ανακοίνωση της δολοφονίας δεν αλλάξει κάτι, λογικά θα ψηφίσω κάποιον από τους 4.

Συνολικά θεωρώ ότι δεν συλλέξαμε κάποια ουσιώδη πληροφορία σήμερα.

Στα συγκεκριμένα τώρα:


Κατά τη γνώμη μου και Σπυράκος και Μελανία είναι αθώοι, γι' αυτό και κανείς από αυτούς που είχαν ρίξει άσχετες ψήφους δεν μπήκε στον κόπο να τις αλλάξει. Ας θυμηθούμε ότι η Μελανία πήρε 2 ψήφους από τη Σόφη ή οποία παρεξηγήθηκε που τη στοχοποίησε (btw Σόφη ξεκόλλα πλζ, δεν είναι τίποτα προσωπικό στο Παλέρμο, προσωπεία έχουμε, τα έχουμε πει).

Για μένα καποιοι, αν όχι ολοι, που έριξαν άσχετες ψήφους και τις κράτησαν ως το τέλος ενώ είχαν συμβεί πολλά στα οποία θα μπορούσαν να είχαν πάρει θέση είναι ύποπτοι. Θεωρώ όμως ότι ο γύρος αυτός ήταν εποικοδομητικός για τους πολίτες και έδειξε κάποια πράγματα. Σίγουρα σε κάποια θα έχουμε πέσει τρομακτικά έξω αλλά για αυτό έχουμε τους νυχτερινούς ρόλους για να μας βοηθήσουν. :)


Τι ακριβώς μας έδειξε?


Αυτό ακριβώς. Δεν θα τον άφηναν έτσι.

Ξεκάθαρα δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω. Ούτε να βοηθήσει. Αν ήταν στη μαφία θα τον ειδοποιούσαν να μπει έστω και για ένα ποστ. Είδε τον ρόλο του και δεν μπήκε ξανά, προφανώς ρόλος αδιάφορος όπως είπε και κάποιος πιο πάνω ή δεν είχε καθολου χρόνο/πρόσβαση.Προσωπικά δεν μπήκα να την αλλάξω γιατί
Ήμουν εκτός. Αλλά το κύμα προς τον Σπύρο ήταν πολύ «απότομο» και ύποπτο ταυτοχρονα.
Εύλογα όπως είπε ο Ικαριωνας, κανείς δεν άλλαξε σε Μελάνια. Αν άλλαζε και ερχόταν ισοβαθμία θα έδειχνε περισσότερα πράγματα η όλη ιστορία.

Η Σοφία φαινόταν ύποπτη και τη κατηγόρησα και εγώ. Καμία φορά ο ενθουσιασμός ξέρετε της πρώτης φοράς δεν σε αφηνει να σκεφτείς ψύχραιμα. Μετά τη κάρτα όμως, ξεκάθαρα αθώα.

Συμφωνώ με τη Χιμελα, η νύχτα θα δείξει


Ύποπτο οκ. Απότομο όμως? Ο τύπος δεν μπήκε όλη μέρα να γράψει ούτε ένα post. Και το θεωρώ λάθος να βάλουμε την ταμπέλα της αθώας στην Σοφία, βασιζόμενοι απλά στην διαίσθησή μας ότι ήταν λάθος πρωτάρας η κίνηση με την κάρτα. Ο καθένας έχει βρει από μία τεχνική για ξεκάρφωμα. Δεν θα μπορούσε αυτό το λάθος να είναι το ίδιο? Γενικά θεωρώ ότι η Σοφία είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό που έπεσαν τα φώτα πάνω της και στη συνέχεια βγήκε τάχιστα στην αφάνεια.ουφ καταφερα να τα διαβασω ολα...


Λοιπον:

-εγω ειχα ψηφισει johnny γιατι περιμενα να δω τι θα πει και να πω την αληθεια η ψηφος του στον ultra ηταν καπως περιεργη.

-Επισης βλεπω την ακομα πιο περιεργη αλλαγη ψηφου της χιμελας και του johnny.Ο σπυρακος απο 2 ψηφους πηγε με την μια 4 και αυτο τον εκανε να γινει φαντασμα.Ας σχολιασω πρωτα την αλλαγη του johnny.Ειπε οτι ψηφισε ultra για να κοψει αντιδρασεις.Απο την αλλη ειχε γραψει αυτο "Για τον ultra ισως εχω κανει λαθος.Ηταν πρωτη ψηφος,πιαστηκα απο μια λεπτομερεια επειδη μου φανηκε ο soukou να προσπαθησε να τον βαλει στο επικεντο χωρις να ειναι".Αυτο το μηνυμα δεν μου φαινεται να εξηγει το "κοβω αντιδρασεις" που πριν λιγο ανεφερες.

-Παω χιμελα. Ειχε γραψει αυτο...."Αλλαζω λοιπον και εγω σε σπυρακο αφου θελω να ψηφισω καποιον που δεν συμμετεχει και δεν θελω οι ψηφοι να διασκορπιστουν".δλδ να μην διασκορπιστουν οι ψηφοι και να πανε ολες οι ψηφους σε εναν afk.Μου φαινεται περιεργο αυτο...

Νμζω οι ψηφοι σε σπυρακο ηταν βιαστικοι.Υπαρχει λογος που οι απουσιες για αποβολη ειναι πανω απο μια(ασχετα που τελικα αποδειχθηκε οτι περιμενε να βγει επειδη δεν νμζε οτι μπορουσε να διαβασει ολα τα μηνυματα)

Οσο για τον ultra ειμαι ερωτηματικο αλλα εδειξε μια σιγουρια οτι μπορει να βοηθησει (ειδικα με το συναισθηματικο μηνυμα στον ικαριωνα)


Γενικά, πολύ αμυδρή συμμετοχή, χωρίς να δίνεις όγκο πληροφορίας, για να μπορούμε να αξιολογήσουμε. Το βασικό που έκανε τον Σπυράκο να γίνει φάντασμα, ήταν το γεγονός ότι δεν μπήκε όλη μέρα να μιλήσει. Ανάλυση πεπραγμένων, χωρίς καμία προσωπική άποψη.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,415 μηνύματα.
Hello Palermo! :angelnot:

Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7

 1. aggelogiannos

 2. Alma Libre

 3. bilire

 4. blue_butterfly

 5. ComfortablySmug

 6. Deutsch... Lover

 7. DumeNuke

 8. Emilouko

 9. Himela

 10. i_lie_us

 11. Ikarionas

 12. JKaradakov

 13. Joaquin

 14. Johnny15

 15. ~Melania~

 16. Samael

 17. sophie_96

 18. Soukouu

 19. TasosZG

 20. tsarachaf

 21. ultraviolence

 22. Wild_Boy --> Emilouko

 23. ΖαξρεμιοςΨήφοι
1 Emilouko

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,835 μηνύματα.
Εγώ Μελανία εξακολουθώ μία υπερβολική εμμονή (στο παιχνίδι) μαζί μου και ό,τι θέλεις ντε και καλά να με διώξεις. Γιατί έπρεπε να φύγω εγώ και για ποιον λόγο την γλίτωσα; Μην μου πεις ότι δεν με έχεις βάλει στο μάτι από χθες, ασχολήθηκες με κανέναν άλλο παίχτη τόσο πολύ , όσο εμένα;
Δεν θα προλάβω να σχολιάσω πολλά, θα σχολιάσω βασικά σημεία. Αρχικά να πω ότι η Σοφία μια χαρά την γλίτωσε σήμερα... :whistle: για μια "άπειρη και αβοήθητη" όπως θέλετε να την παρουσιάζετε μια χαρά ξέφυγε.

Μελανία βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι ότι δεν σε ψήφισα ως εκδίκηση επειδή με ψήφισες. Τα έχω γράψει συνέχεια γιατί το έκανα και που βασίζω την συνεργασία σου , δεν τα ξαναγράφω, απλά διακρίνω μία στροφή εναντίον μου ιδιαίτερα και μόνο από εσένα τόσο έντονη από χθες! Γιατί; :hmm: Ωραία εγώ γιατί να βγω φανερά και μάλιστα εσκεμμένα να κάνω λάθος αν είμαι μαφία και να καρφωθώ; :loltooth: Αυτό που ρωτάς εσένα, κάνε την ερώτηση και σε εσένα!

Και ο Τάσος δήλωσε απόλυτα την αθώωση της bilibre, και μετά που πιέστηκε κάνει δεν είμαι 100% σίγουρος, με ψήφισε και δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι λέγοντας δεν θέλει να το συζητήσει περισσότερο. Μπήκες εσύ υποστήριξες αυτό που είπες ο Τάσος και με ψήφισες. Το ίδιο κάνει και ο jonny. Και αφού λες ότι εσύ δεν συνεργάζεσαι με τον Τάσο παρότι που είδα αλληλοϋποστήριξη, γιατί εσύ κάνεις το ίδιο με τον Jonny και λες ότι με αθωώνει άρα και συνεργάζομαι που απλά λέει αυτό που πιστεύει και εγώ λέω αυτό που πιστεύω για εσένα όπως για την συνεργασία του με τον Τάσο. :ermm:

Χαίρεται,χαίρεται
3.Σοφία, δε νομίζω ότι έχεις κακό ρόλο. Η κίνηση αυτή μου φαίνεται πολύ εν βρασμώ οπότε αν ήσουν μαφία και ως αρχάρια νομίζω πως θα το είχες συζητήσει και δε θα σπαταλούσες μια πολύτιμη κάρτα

Την έχω δικαιολογήσει στο ποστ που απαντάω στην Χιμέλα πως την σκέφτηκα, σίγουρα δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής!

Εγώ έτσι πλέον πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα προς το παρόν για την επόμενη ψηφοφορία, είμαι ανάμεσα στα εξής άτομα
tsarachaf
TasosZG
Melania~

καθώς μου φαίνεται ότι αλληλοϋποστηρίζονται. Προς το παρόν δεν έχω κανένα λόγο να ψηφίσω κάποιον άλλο παίχτη ούτε ακόμα τουλάχιστον τον DumNuke, που ισχυρίζεται ότι το λάθος μου και η απειρία δεν είναι τόσο σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία για την αθωότητά μου, από όσον κατάλαβα ότι είπε. Αλλά θέλω να δω μετέπειτα τους ισχυρισμούς του και τις κινήσεις του..

Θα ψηφίσω όμως ως τώρα τουλάχιστον τον tsarachaf.
Μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια :)

Καλό βράδυ και από εμένα! :)

Υγ: Συγγνώμη για το double post
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Τι λέει,πως είμαστε;
Έχουμε και λέμε...Εγω αφησα την ψηφο μου στον Ουλτρα και οντως ηθελα να την αλλαξω στο τελος στην Μελανια για να παει ισοβαθμια αλλα το @$#ρολοι μου στον υπολογιστη καταλαβα οτι παει 4 λεπτα πισω εν τέλει και δεν πρόλαβα να την αλλάξω αφου ολοι αλλαξαν τελικα την ψηφο τους απο τον Ultra.
Οσο που βγηκε ο Σπυρακος δεν ειναι τόσο κακο και πολιτης να ηταν δεν ψηθηκε ποτε να παιξει αρα θα μας ηταν ενας παικτης χαμενος,αφκ και δεν θα παιρναμε ΠΟΤΕ πληροφορία απο αυτον.Καλυτερα να βγαινουν ατομα που δεν εχουν ορεξη να παιξουν και ας ειναι και καλοι ρολοι."και τι α κανς; α κάειτς να μαλώεις;"

Σε αυτην την γύρα παιδια μου μιας και ολοι εχουμε πει κατι,νομιζω το φρονιμο ειναι να παμε κύριως στις μεγάλες αντιπαλότητες του παιχνιδίου.Η πρωτη και καλυτερη Μελανια-Σοφι.ΣΙΓΟΥΡΑ αυτα τα ατομα πρεπει να παρουν ψηφους ειτε απο την μια μερα είτε απο την αλλη για να φανουν κύριως τα στρατοπεδα.Τωρα εσυ που το διαβαζεις αυτο θα σκεφτεσαι."Ναι οκ αλλά ειναι πολύ πιθανό να ειναι και οι 2 αθώες ετσι;"Προφανώς και μπορει να ειναι και οι 2 αθωες αλλα το σιγουρο ειναι οτι η μια θα τρωει την σαρκα της αλλης για πολλες γύρες ακομα εφοσον δεν φανεί καποιος ρόλος απο καποιον παικτη σε όλους.
Στο τελευταιο ποστ της Σόφης ανέφερε 3 ατομα.
tsarachaf
TasosZG
Melania~
και ψηφισε Τσαρ,απλα νομιζω οτι η τελικη της ψηφος θα αλλαξει γιατι σιγουρα δεν θα ψηφιστει σε αυτον τον γυρο ευκολα ο Τσαρα.Αρα μας μενουν Τασος και Μελανια.Ο πρωτος εχει ακουστει παρα πολυ γιατι αθωωσε στεγνα την Βilire και επειδη ψήφισε την Σοφη επειδη ψήφισε την bilire.Συγκάτοικοι δεν ειναι σιγουρα,δεν θα το εκανε τοσο ευκολο σε ολους,μαφιόζος παίζει αλλα και παλι επειδη τυχαίνει να τον ξερω προσωπικα,θελει να δειξει κατι αλλο σαν καλος ρολος που στο λαιβ το κανει συχνα οταν παιζουμε.Ειμαι 50/50 για τον Τασουλη.
Τέλος μένει η Μελανια που την καρφωνει απο την αρχη του γύρου οτι τα κανει ολα αυτα η Σοφη "στημένα".Μπορει και να ισχυει εννοειται,δεν σας ξερω σαν παικτες και χαρακτήρες.Απλα η Σοφη εχει ενα άλλοθι,ξερετε ποιο ειναι αυτό;Εχετε πει οι παικτες που εχετε ξαναπαιξει αρκετα εδω οσο και η ιδια οτι παίζει πρωτη φορα.Αρα ειναι λογικό να κανει κινησεις που επιφανειακά εστω φαινονται σαν απειρου παίκτη.Μπορει να ειναι και πονηρουλα βεβαια και να το κανει να φαινεται στημένο ολο αυτο,αλλα σιγουρα οι περισσοτερες πιθανοτητες ΑΚΟΜΑ εστω δειχνουν οτι ειναι αυθορμητο ολο αυτο.

Αλλοι πιθανοι παίκτες για ψηφους σε αυτον τον γύρο ειναι σιγουρα : ComfortablySmug για την ψηφο του σε τασο σαν ΑΜ.
Πεταλουδιτσα για κάρφωμα πιθανων ρόλων.
Bilire για μενα γιατι εχει μείνει πισω στο γκειμ και δεν βοηθαει απο την πλευρα της.
Samael γιατι ψηφισε πρωτο γυρο με random.org αν αιτιολογήσει τωρα που θελει να παμε,καλως.
Τελος Χιμελα με Ultraviolence που εγω προσωπικα ειδα στην αρχη μια καλυψη και ποσο περισσοτερο οταν ο Ουλτρα απο 3 ψηφους πηγε στην 1 υποσχοντας οτι θα βοηθησει στο παιχνιδι.

Οι παραπανω που ανεφερα νομιζω ειναι σε δευτερη μοίρα για ψηφους αλλα ειναι εξισου πιθανοι να παρουν.Αλλα νομιζω πρεπει να δουμε σιγουρα τι παιζει αναμεσα στα 2 κοριτσια.(Melania-Σοφη)
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1) Α συγγνώμη παρανόηση. Δεν είμαι στους τοπ υπόπτους σου γι'αυτό με ψήφισες χωρίς καμία προφανή αιτία :P Περιμένω τα επιχειρήματα σου εναντίον μου.

2) Ιkarionas: Απανωτές αλλαγές ψήφων, με τη γνωστή καραμέλα "θέλω να φέρω ισοψηφία" αλλά τον Σπυράκο μια χαρά τον αφήσατε να φύγει. Εμένα ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί με κατηγορείς... λες δεν λέω τίποτα ουσιαστικό, αλλά δεν βλέπω να λες ούτε εσύ, παρά μονο γενικολογα και αοριστες κατηγοριες για τους παντες. Επίσης μου φαίνεται ότι υπάρχει μια συνεννόηση με τη Χιμέλα... εσύ που κατηγορείς τους πάντες. Θα το προσέχω αυτό.
1) Σε ψήφισα δεν σε ψήφισα, δεν σε ανέφερα ποτέ ως τοπ ύποπτο. Σε έβαλα σε μια 4άδα υπόπτων. Αυτό δεν αλλάζει. Από κει και πέρα, όπως είπα σε ψήφισα γιατί δεν ήθελα να μαζέψει μόνο ο Σπυράκος. Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έβγαινες εσύ αντί γι' αυτόν. Αλλά ήθελα να επιδιώξω ισοψηφία για να επαληθεύσω κάτι που ήθελα να δω. Δυστυχώς οι υπόλοιποι πολίτες δεν βοήθησαν. Καλώς ή κακώς για να γίνει ισοψηφία με Σπυράκο έπρεπε να δώσω σε σένα ή στη Σοφία (που δεν ήθελα να φύγει για λόγους που εξήγησα) ή στον Ούλτρα που επίσης ήθελα να του δώσω ένα γύρο.

2) Προσωπικά δεν άφησα να φύγει κανένας Σπυράκος. Ίσα ίσα σε ψήφισα όταν μάζεψε πολλές μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να σε φέρει σε ισοβαθμία μαζί του. Εγώ εσένα είχα ψηφίσει. Δεν μπορείς να με κατηγορείς που έφυγε αυτός. Δεν μπορούσα να κάνω mind control σε άλλους για να σε ψηφίσουν. Ό,τι μπορούσα έκανα. Όσο για τη Χιμέλα, δεν υπάρχει καμία συνενόηση πέρα απ' αυτό που είπα αρχικά ότι δεν θα κατευθυνθώ σ' αυτήν ακόμη. Αν υπήρχε συνενόηση τότε μόλις άλλαξα εγώ σε σένα, θα άλλαζε κι εκείνη.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος από πολύωρο ταξίδι και διαρκές γράψιμο από κινητό, οπότε για να μπορέσω να γράψω αυτά που θέλω, θα ήθελα πρώτα να ξαναδιαβάσω τα τελευταία κείμενα πριν την ψηφοφορία γιατί παρατήρησα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και θέλω να τσεκάρω ξανά. Σήμερα δεν αντέχω να το κάνω, οπότε θα γράψω αύριο ένα σχετικό κείμενο. Προς το παρόν ψηφίζω την Deutsch Lover γιατί τη θεωρώ πολύ ύποπτη. Παίζει όπως και πέρυσι που ήταν μαφιόζα. Γράφει χωρίς να λέει τίποτα, επαναλαμβάνει πράγματα που ειπώθηκαν και θέτει απλώς ερωτηματικά σε όσα λένε άλλοι. Κι άλλοι το κάνουν αυτό. Αλλά μπορώ να ψηφίσω μόνο μια προς το παρόν. Επίσης θέλω πάρα πολύ αν πεθάνουν, να δω τα φύλλα της Blue ή του Comfortably με τυμβωρυχία. Θα μου λύσουν άπειρα ερωτήματα. Ειδικά αν πέσω μέσα στις εκτιμήσεις μου. Δυστυχώς ο Comfortably παρότι παραξένεψε αρκετούς, δεν μάζεψε ψήφους. Το ίδιο και η Blue. Καληνύχτα από μένα.
 

TasosZG

Νεοφερμένος

Ο TasosZG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Συνεχίζω να μην θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση με την sophie_96.

Ήταν win-win να φύγει τον προηγούμενο γύρο και ο ikarionas δεν κατάλαβα για ποιον λόγο πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει η συγκεκριμένη παίκτρια και ηθελε ντε και καλά να την σώσει. Προφανώς αν είναι κακιά τότε ο ikarionas κατά πάσα πιθανότητα είναι αθώος γιατί δεν θα τον συνέφερε να την υπερασπιστεί μετά από όλα αυτά.

Το "Δεν μπορεί να ξέρει την αθωότητα της 100%" που είπαν κάποιοι εκτός της sophie, μπορούν να συμπεράνουν ότι δεν ήταν 100% από το ότι στο ίδιο ποστ είπα ότι ξέρω καποιον που ψήφισε κάποιον 100% αθώο δλδ εμένα πράγμα που σημαίνει ότι την bilire την αθωωνα λιγότερο από 100%.

Επίσης αν κάποιος πει "θεωρώ αυτό για αυτόν τον λόγο" και μετά τον ρωτήσεις 10 φορές "γιατί το θεωρείς αυτό?" Και σου λέει το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο μέχρι να το καταλαβεις ίσως να φανεί ότι το πιστεύει πάρα πολύ έντονα αυτό που θεωρεί.

Ο Σπυράκος που έφυγε πρώτη γύρα ήταν μεγαλύτερης χρησιμοτητας γιατί το 0 ειναι μεγαλύτερο από το -10.

Τώρα, για να απαντήσω στον ikariona, πιστεύω πως πλέον έχουν κατηγορηθεί ή αναφερθεί μεταξύ τους οι κακοί και ηταν και ο λόγος για τον οποίο έκανα αυτήν την εισαγωγή όταν μιλησα.

Επίσης, έχουν δημιουργηθεί κάποια στρατόπεδα, σε ένα από αυτά ανήκω κι εγώ, τα οποία δεν είναι ενδεχομένως αποτελούμενα εξ ολοκλήρου από καλούς αλλά προς το παρόν μας συμφέρει να βοηθάμε ο ένας τον αλλον να μείνει στο παιχνίδι.

Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα αυτά που είπε ο Samael και τον έχω στους υπόπτους μαζί με sophie_96.

Θα δω τι θα ψηφίσω μετά την δολοφονία αλλά δύσκολα να βρεθεί σωστότερη ψήφος εκτός αν είναι για να σώσω κάποιον από αυτούς που θέλω να μείνουν στο παιχνίδι.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καληνύχτα κι απ εμένα! :yawn:

Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7

 1. aggelogiannos

 2. Alma Libre

 3. bilire

 4. blue_butterfly

 5. ComfortablySmug

 6. Deutsch... Lover

 7. DumeNuke

 8. Emilouko

 9. Himela

 10. i_lie_us

 11. Ikarionas --> Deutsch... Lover

 12. JKaradakov

 13. Joaquin

 14. Johnny15

 15. ~Melania~

 16. Samael

 17. sophie_96 --> tsarachaf

 18. Soukouu

 19. TasosZG

 20. tsarachaf

 21. ultraviolence

 22. Wild_Boy --> Emilouko

 23. ΖαξρεμιοςΨήφοι
1 Deutsch... Lover
1 Emilouko
1 tsarachaf

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Εγώ Σύλβια (αν και με ανησυχεί όπως θα πω παρακάτω η φαινομενική συμφωνία σου με τον Ικαρίωνα) συμφωνώ απόλυτα με τη λογική σου αλλά πώς εξηγείς το όλο σκηνικό με την Σοφία; Δεν θεωρείς περίεργες τις κινήσεις της; Δεν θέλω να βγάλω κανένα εύκολο θύμα (αν και αυτό έγινε πιστεύω με το Σπυράκο, που απο το πουθενά ανέβηκαν οι ψήφοι του) αλλά προσπαθώ να δω όλες τις οπτικές. Η Ριρίκα σας εξηγησα πιο πάνω γιατί ανήκει στους τοπ υπόπτους για μένα και μετά κατηγορούμαι κιόλας ότι δεν λέω τίποτα ουσιαστικό. Ο Ηλίας φουλ εξαφανισμένος επίσης.. πες μου λίγο τη λογική σου.

Έκανα και άλλα παράθεση αλλά κάτι έχει πάθει το πισί οπότε θα τα σχολιάσω μαζεμένα.

Ιkarionas: Απανωτές αλλαγές ψήφων, με τη γνωστή καραμέλα "θέλω να φέρω ισοψηφία" αλλά τον Σπυράκο μια χαρά τον αφήσατε να φύγει. Εμένα ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί με κατηγορείς... λες δεν λέω τίποτα ουσιαστικό, αλλά δεν βλέπω να λες ούτε εσύ, παρά μονο γενικολογα και αοριστες κατηγοριες για τους παντες. Επίσης μου φαίνεται ότι υπάρχει μια συνεννόηση με τη Χιμέλα... εσύ που κατηγορείς τους πάντες. Θα το προσέχω αυτό.

Ριρίκα (blue), για εσένα μπήκα αυτομάτως στην κατηγορία των υπόπτων σου επειδή σε κατηγόρησα για κάτι λογικό. Ωραία τακτική :P Λες κινούμαι περίεργα. Tι περίεργο ακριβώς έχω κάνει;
Δε σε θεωρώ ύποπτη επειδή με κατηγόρησες. :P Απλώς δεν μπορείς και εσύ να μην παραδεχτείς ότι η όλη αυτή φάση με τη Σόφι σήμερα ήταν περίεργη, σα να ψάχνατε αφορμή να πιαστείτε από κάτι, σαν η σόφι να προσπαθούσε να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και μετά να πέφτει και διπλή ψήφος. Ε όλο αυτό μεταξύ σας με παραξένεψε αυτό είναι όλο, και για τις δύο σας μου φάνηκε περίεργο όχι μονάχα για σένα.

Όσον αφορά το λόγο που είμαι στους τοπ υπόπτους σου ότι είχα να σχολιάσω πάνω στην κίνησή μου το έχω πει πολλάκις προηγουμένως οπότε μην περιμένεις να πω κάτι άλλο, ο καθένας διαμορφώνει την άποψή του.


Δεν είπα ότι μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, απλά εγώ είπα και λέω ότι το έγραψε με τέτοιο τρόπο που δηλώνει μία σιγουριά που μετά την αλλάζει ότι δεν είμαι στο 100% σίγουρος, φάσκει και αντιφάσκει. Στην συνέχεια είπε ό,τι είπε και μετά εξαφανίστηκε και έπειτα εμφανίστηκε η Μελανία η οποία μου έδωσε ψήφο και έφυγε! Και οι 2 εξαφανισμένοι μετά από τις ψήφους τους, προς εμένα αυτό τυχαίο; Καλά εννοείται ότι ο πρώτος γύρος ο καθένας πιάνεται από κάπου και φυσικό είναι αφού ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν το είπα για το "ίσως επειδή είμαι κακός και με ξεμπρόστιασες" όσο για το δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση και για το που την υποστηρίζει έντονα την αθωώτητα της bilibre και μετά λέει δεν είναι 100% σίγουρος και φεύγει,επειδή πιέστηκε, εγώ αυτό καταλαβαίνω!

H πρώτη όντως δεν ήταν, απευθύνονταν στον Ζαξρέμιο δικό μου λάθος. Δεν είπα ότι μου κάνει ποτέ επίθεση και ούτε θεώρησα τα "σιγανά ποταμάκια" ως επίθεση εννοείται. Όπως λέει εκείνη ότι όλοι από κάτι ψάχνετε να πιαστείτε) για αυτό κι εγώ πιάστηκα από την συνεργασία που θεωρώ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ γίνεται μεταξύ της Μελανίας και του Τάσου. Αυτό το εξηγεί ότι είναι αθώα μπορεί να είναι ύποπτο μπορεί και όχι καλά κάνει που εξηγεί. Δεν με υποχρεώνει κάτι τέτοιο ωστόσο να συμφωνήσω και να με σταματήσει από το να θεωρώ ύποπτες τις κινήσεις τους, έτσι δεν είναι; Μα γιατί και υπόλοιποι ντε και καλά (άσχετα τι πιστεύουν -θεωρητικά πάντα) πρέπει να μην τους θεωρήσουν υπόπτους αλλά να πιστέψουν ότι δεν τρέχει κάτι; Όλη αυτή η υπερβολική υπεράσπιση ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους, είναι λογική; Αφού και εσύ όπως είπες όπως και άλλοι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα κάτι με ακρίβεια και συμφωνώ απόλυτα.

Μελανία και ComfortablySmug είδα τα ποστ σας , θα σας απαντήσω τώρα σε νέα δημοσίευση!
Η Μελ είπε ότι είχε δουλειά λόγω του στρατού, τώρα για τον Τάσο δεν ξέρω για ποιο λόγο είχε εξαφανιστεί από το πρωί και ξαναέγραψε πριν λίγο. Όσον αφορά για το ότι δεν ήθελε να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση ίσως και να μην είχε να σου σχολιάσει κάτι περαιτέρω ή να μην μπορούσε να πει κάτι παραπάνω.

Κανείς δε σε υποχρεώνει να συμφωνήσεις με τίποτα, αν και δε θεωρώ "υπερβολική υπεράσπιση" αυτή της Μελ προς τον Τάσο, ούτε σε δύο ποστς καλά καλά δεν ασχολήθηκε.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος από πολύωρο ταξίδι και διαρκές γράψιμο από κινητό, οπότε για να μπορέσω να γράψω αυτά που θέλω, θα ήθελα πρώτα να ξαναδιαβάσω τα τελευταία κείμενα πριν την ψηφοφορία γιατί παρατήρησα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και θέλω να τσεκάρω ξανά. Σήμερα δεν αντέχω να το κάνω, οπότε θα γράψω αύριο ένα σχετικό κείμενο. Προς το παρόν ψηφίζω την Deutsch Lover γιατί τη θεωρώ πολύ ύποπτη. Παίζει όπως και πέρυσι που ήταν μαφιόζα. Γράφει χωρίς να λέει τίποτα, επαναλαμβάνει πράγματα που ειπώθηκαν και θέτει απλώς ερωτηματικά σε όσα λένε άλλοι. Κι άλλοι το κάνουν αυτό. Αλλά μπορώ να ψηφίσω μόνο μια προς το παρόν. Επίσης θέλω πάρα πολύ αν πεθάνουν, να δω τα φύλλα της Blue ή του Comfortably με τυμβωρυχία. Θα μου λύσουν άπειρα ερωτήματα. Ειδικά αν πέσω μέσα στις εκτιμήσεις μου. Δυστυχώς ο Comfortably παρότι παραξένεψε αρκετούς, δεν μάζεψε ψήφους. Το ίδιο και η Blue. Καληνύχτα από μένα.
Ευθύνομαι επειδή δε μάζεψα ψήφους; Όποιος θέλει να με ψηφίσει εδώ είμαι, ας πει ένα γιατί και ας με ψηφίσει.


Ψήφος αύριο το πρωί, το μυαλό είναι καζάνι!
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ντάξει άμα δεν πάει αργάμησι δε θα καταφέρω ποτέ να κάνω ποστ.

Λοιπόν, το ξέρω ότι υποσχέθηκα μήνυμα με πολλαπλές παραθέσει από όλους κλπ κλπ, αλλά η ζωή τρέχει και αυτό το καλοκαίρι είμαι πολύ απασχολημένος. Θα αρκεστείτε σε γενική ανάλυση, για να μην έχω κι εγώ στο μυαλό μου πάλι αύριο ότι έχω να διαβάσω ένα σωρό μηνύματα.

Όσον αφορά την αποχώρηση Σπυράκου που είναι και το ζουμί. Έφτασε η δουλειά στην τελευταία ώρα για να πάνε στον θεό οι ψήφοι του και να φύγει αμαχητί. Ο τύπος πιθανότατα ήταν σε κάποιο μπιτσόμπαρο και μπάνιζε γκομενάκια. Ούτε τον εαυτό του μπήκε να ψηφίσει. Αν ήταν μαφιόζος,
1)δεν θα ψήφιζε έστω; Άμα τύχεις πολίτης και βαριέσαι οκ, να το καταλάβω ότι τα ξύνεις λίγο και δεν ασχολείσαι πολύ με το θρεντ, όμως αν ήταν μαφιόζος, το μέσεντζέρ του πρέπει να'χε πάρει φωτιά μετά τις 19:00 που μάζεψε τις ψήφους...και δεν ψήφισε εν τέλει για να σωθεί...εμένα αυτά δεν μου κολλάνε...
2)η μαφία πού ήταν; Φαινομενικά, θα έλεγε κανείς ότι έφυγε αναίμακτα ο Σπυράκος. Θα άφηνε η Μαφία να φύγει έτσι απλά ένα μέλος της στον πρώτο γύρο; Ίσως πίστευαν ότι δεν θα μπορούσαν να τον σώσουν χωρίς να εκτεθούν, αλλά γιατί δεν έπαιξαν μια ψήφο για να πάει έστω ισοψηφία;
Το ίδιο σκεπτικό αλλά αντίστροφα βλέπω ότι έχει κάνει ο Ικαρίωνας και λέει γιατί δεν βρέθηκε ενα πολιτάκι να σώσει τον Σπυράκο και να προκαλέσει πιθανή αντίδραση από την μαφία. Εκτιμώ ότι οι πολίτες όλοι χέστηκαν πάνω τους επειδή είναι πρώτος γύρος και δεν ήθελαν να ανακατευτούν για να μην κινδυνεύσουν.
Γενικά, και για να μην σας τα πολυλογώ και σας ζαλίσω... δεν βλέπω να μας βοηθάει η αποχώρηση Σπυράκου. Μπορεί απλά να χάζευε κώλους και να είναι μαφιόζος...μπορεί να είναι τεμπέλης και να μην ασχολήθηκε με το στέκι χωρίς λόγο...μπορεί η μαφία να είναι κουλή και να κατάφερε να χάσει μέλος από την πρώτη μέρα. Πολλά μπορούν. Αλλά εγώ ΔΕΝ πείθομαι, χωρίς βέβαια να αθωώνω κάποιον που δεν έγραψε τίποτα, λολ.Μπορεί να είναι και ο αρχιμαφιόζος.
ΡΙΠ Σπυράκο.

Στα άλλα νέα, κάτι συγκεκριμένο που ήθελα να σχολιάσω είναι η φαινομενική απειρία της Σοφίας.
Έχουμε μια Σοφάρα, λοιπόν, να δίνει διπλή ψήφο στην Μελανία, σε φάση που αν θυμάμαι καλά δεν κινδύνευε και ιδιαίτερα.Ναι μεν την είχαν ήδη ψηφίσει, αλλά έπαιξε την κάρτα έτσι απλά.Πρώτη μέρα. Οι συνμαφιόζοι πού είναι;Αν η Σοφάρα ήταν μαφία, θα τους έλεγε "μάγκες πρώτη φορά παίζω <3"...ε δεν μπορεί, κάποιο τσακάλι θα της έλεγε "σοφάρα μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν". Εγώ βλέπω την Σοφία να είναι λίγο στα χαμένα. Δίπλα στο όνομα της Σοφίας γράφω απειρία και απουσία καθοδήγησης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από κει και πέρα, μα το θεό το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι με τα μηνύματα αλλά ειλικρινά δεν βλέπω κάτι τρελό για να χωθώ και να κάνω ανάκριση σε κάποιον.
Θα μπορούσα να πω πολλές γενικολογίες αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό προς το παρόν και σωπάζω. Ειλικρινά αν κάποιος θα ήθελε να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο, να μου πει και θα το κάνω. Δεν έχω χρόνο να ψυρίσω μηνύματα, αυτή είναι η αλήθεια, δυστυχώς.

Κάπου εδώ σας αφήνω με μια τελευταία σκέψη. Όσο πιο ενεργοί είμαστε και όσο περισσότερο πιέσουμε τις καταστάσεις, τόσο πιο πιθανό να βγάλουμε αντίδραση απ'την Μαφία. Χρησιμοποιείστε τα όπλα σας, τις ψήφους σας, τις κάρτες σας, με προσοχή αλλά αποφασιστικότητα.

Οι εξελίξεις θα φέρουν κι άλλες εξελίξεις, δυστυχώς ή ευτυχώς...
Προς το παρόν αυτά.

Λοιπόν, Μάκη θα στο πω στη γλώσσα σου. Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Αν συνεχίσεις κι αύριο την θεωρητική ανάλυση του ποιος έκανε τι, θα σε ταράξω στο ψηφούλο, γιατί πάντα έτσι τραλαλί τραλαλό μας το κάνεις και πάντα είσαι μαφιόζος. Γράψε κανένα σοβαρό ποστ.

Έφερα το σεντονάκι μου.


Όσο περίεργη θα μπορούσε να είναι και κάθε ψήφος σε πρώτο γύρο υποθέτω.
Και σαφώς ναι, είναι οξύμωρο που ενώ δεν είχα τρομερή συμμετοχή γιατί γράφτηκαν πράγματα τις ώρες που κοιμόμουν, ψήφισα ένα άτομο που επίσης δεν είχε συμμετοχή.
Ας πω για άλλη μια φορά λοιπόν ότι σε πρώτο γύρο εκεί θα ήθελα να κινηθώ καθώς είναι δύσκολο να έχω κάτι τρανταχτό.
(Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι μία σωστή τακτική ή ότι ο παίκτης που τρώει την ψήφο μου δεν είναι κάποιος που είτε έχει δουλείες είτε έχει ξενερώσει με το ρόλο του και δεν πολυψήνεται για το παιχνίδι.)

Αυτό που δέχομαι να χαρακτηριστεί κουλό, δεν είναι η ψήφος μου σε άτομο χωρίς συμμετοχή per se, αλλά το ότι κατάπως φαίνεται συμμετείχα σε δημιουργία κύματος.

Και κάπου εδώ ξεκινάνε οι αλλαγές.

Οκ, μία αλλαγή ψήφου στα γρήγορα, δικαιολογήθηκες μετέπειτα.


Η δική σου αλλαγή πρεσβυτέρα μου φαίνεται λίγο πιο περίεργη ομολογώ. Είχα κι εγώ τις ψήφους μου, με είχες ψηφίσει πιο πριν, αν δεν κάνω λάθος είχαν μείνει και άτομα που δεν είχαν ψηφίσει, άρα θα μπορούσες να μου την κρατήσεις λίγο ακόμα να δεις πως θα πάνε τα πράγματα.


Και ο τζόνι με τη σειρά του έρχεται μετά από τον Ικαρίωνα να πάρει μία ψήφο από τον ούλτρα και να την πάει στο Σπυράκο.
Μπορεί και συσπείρωση πολιτών μπορεί και προσπάθεια σωσίματος του ούλτρα πριν να είναι πολύ αργά και χωρίς να χρειαστεί να παιχτούν κάρτες.
Ας το έχουμε υπόψιν όπως και να 'χει.Δε θα έλεγα ότι ο Σπυράκος δεν αναφέρθηκε. Πήρε πρώτη ψήφο από ούλτρα, του έδωσα κι εγώ μία, και μετά άρχισε το domino.
Δε νομίζω ότι εντέλει έμεινε στην αφάνεια.
Ότι δεν έδειξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι, πράγματι, αυτό φάνηκε.
Τώρα για το λόγο της απουσίας του δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι.
Το ένα σενάριο είναι να πήγαν ψήφοι μαφιόζων στον πολίτη/πόρνη Σπυράκο λόγω της απουσίας του και να έφυγε ωραία και καλά, το πιο τραβηγμένο είναι να ψηφίστηκε από συμμαφιόζους όντας μαφιόζος/ΔΑ για να μπορεί να γυρίσει τύπου "άχου το μωρέ, ας του δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία με νεκροφάνεια" αργότερα.
Βολικό σενάριο το δεύτερο θα έλεγα, ειδικά αφού ο Σπυράκος κυριολεκτικά δεν έδωσε δείγματα γραφής αλλά είπαμε, είναι αρχή ακόμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να σκεφτώ το λιγότερο πιθανό σενάριο εκ των δύο από αυτά που έχω στο μυαλό μου τώρα.Ακριβώς αυτό λέει το φαινομενικά πιο πιθανό σενάριο στο μυαλό μου.
Προσπάθειες σωσίματος του Σπυράκου δεν είδαμε.Μου είχαν λείψει αυτές οι αλλαγές σου με τις ψήφους και το "ψηφίζω εκεί για να μην τ@ν ξεχνάτε" ομολογώ :redface:
Την θεωρώ μία καλή αλλαγή ψήφου για το λόγο που έδωσες, να βλέπαμε μήπως γινόταν κάποια κίνηση για σώσιμο σε Μελανία-Σόφη αλλά νομίζω ήρθε αρκετά αργά χρονικά και δεν θα γινόταν κάτι πλέον όπως και να 'χει αφού προηγείτο ο Σπυράκος.
Ωστόσο, στην περίπτωση που τελικά ο Σπυράκος είχε κακό ρόλο, όπως καταλαβαίνεις λογικό είναι να φανεί κάπως.Σαφώς και υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Και πράγματι οι ψήφοι στον Σπυράκο πήγαν αρκέτα γρήγορα όπως είπαμε.
Δεν μας έκανε το παιδί τελικά την τιμή όμως.Καθόλου αφελούς, νομίζω πέρασε από το μυαλό όλων μας. Προσωπικά επειδή δεν είδα κάτι που θεώρησα ύποπτο από τη Μελάνια αν έπαιρνα ψήφο από τον Σπυράκο στην παράταση θα την πήγαινα είτε σε Χιμέλα είτε σε Τζόνι γιατί και οι δύο έσπευσαν να ψηφίσουν Σπυράκο μετά και από τη δική μου, με σκοπό να δημιουργήσω ένα 3 Μελανία-3 Σόφη-3 Χιμέλα/Τζόνυ.
Ωστόσο 9 άτομα δεν είναι υπερβολικά πολλά και σε περίπτωση που εκ των 3 παραπάνω δεν είναι κανείς στο τιμ της μαφίας, η ψηφοφορία πιθανότατα θα έληγε έτσι για να γίνει narrow down ο Δήμαρχος.
Προσωπικά δεν θα το ήθελα αυτό.Ότι είπαμε παραπάνω, είτε δεν πολυψήθηκες από το ρόλο σου, είτε δεν ήξερες πως να τον διαχειριστείς κι έκανες μια λάθος επιλογή είτε μιλάμε για τίγκα σατανικό σχέδιο της μαφίας.
Η αλήθεια είναι τα τελευταία σου λόγια αποπνέουν κάτι σε "και να μην με γυρίσετε δεν πειράζει βρε παιδιά" πράγμα απολύτως λογικό αν πράγματι ξενέρωσες και αρκετά ύποπτο αν κάποτε επανέλθεις με νεκροφάνεια.Και πάλι, αυτό είναι αρκετά λογικό σενάριο. Μαθηματικά δύσκολο να καταφέραμε να διώξουμε τιμ μαφίας από πρώτο γύρο, ακόμα πιο δύσκολο κάποιο μέλος μαφίας να μην πόσταρε καν όλη μέρα και και λίγο πιο δύσκολο ακόμα να τον άφησαν να φύγει επιτηδευμένα, δεν είναι στραγάλια οι Νεκροφάνειες.

Στο θέμα Σόφη-Μελανία δεν βρίσκω λόγο να σταθώ παραπάνω προσωπικά, είπα τη σκέψη μου σε προηγούμενο ποστ. Αν πράγματι η Σόφη είναι με το μέρος των πολιτών, θα την συμβούλευα να χρησιμοποιεί με παραπάνω σύνεση τις κάρτες της, η επιπλέον ψήφος δεν χρειαζόταν.
Επίσης αν τυχόν έχει κάποιον ρόλο με γνώση και προκύπτει από εκεί ο υπερβάλλων ζήλος της για τη Μελανία, οφείλει να είναι προσεχτική (αν και σε αυτήν την περίπτωση έχει ψιλοκαίει το ενδεχόμενο, αν καρφωθεί αύριο μεθαύριο είναι εύλογο ότι αρκετές υποψίες θα πέσουν στη Μελανία.)


Σε γενικές γραμμές αυτά για την ώρα λοιπόν.
Εγώ κρατάω ότι συνέφερε να φύγει ο Σπυράκος (απλώς δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το γιατί) και ότι μου έκαναν εντύπωση πέραν του θέματος με τον Κόμφυ-ΑΜ που σημείωσα μες στη μέρα, οι αλλαγές από ψήφους που ήταν αρχικά στον Ούλτρα και πήγαν μετέπειτα στο Σπυράκο.
Προφανώς σε περίπτωση αθώου Σπυράκου όλοι είναι ύποπτοι συμπεριλαμβανομένου εμού, αλλά πέραν αυτού σίγουρα υπάρχουν άτομα μαφίας που έχουν ψηφίσει άτομα με μία ψήφο οι οποίοι είτε απλά έπαιξαν safe είτε λόγω ομάδας τους βόλευε να μην μπλεχτούν στο Σπυρακος-Μελανια-Σοφη-Χιμελα-Τζονυ.

Και μία προσωπική σημείωση, for what it's worth. Αν τυχόν θυμάται κανείς από προηγούμενα παιχνίδια ή από την παρουσία μου στο τσατ τούτου του φορουμ, οι θερινές μου ώρες ύπνου δεν συνάδουν τόσο με των υπολοίπων εδώ μέσα, συνεπώς μπορεί να ξυπνήσω και να έχω 3-4 σελίδες για διάβασμα, όπως συνέβη και σήμερα. Θα ήθελα να μην συγχέεται αυτό με το ενδιαφέρον που έχω για το παιχνίδι ή τον πιθανό μου ρόλο. Ωστόσο το κατανοώ ειδικά για σήμερα, γιατί είπαμε, πρώτος γύρος, πιανόμαστε από παντού, θα συμβούν κι αυτά.

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου για την ώρα Παλέρμο. Η ψήφος μου θα έρθει πριν τις 13:00 και πιθανότατα θα κινηθεί μεταξύ αυτών που όπως έγραψα και παραπάνω έκαναν κινήσεις που μου προκάλεσαν σκέψεις.

Να κι ο Ηλίας. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χοακίν, αλλά και με μερικές παραθέσεις να σπάνε τη μονοτονία. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το νόημα του να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι και να μην απλώσεις μερικές σκέψεις ή υποψίες.

Χαίρεται,χαίρεται

Ορισμένα πράγματα για σχολιασμό

1.Με τον όρο πίεση εννοούσα να μας αποκαλύψει με έμμεσο πάντα τρόπο το μαφιόζο που γνωρίζει. Το κάρφωμα-βεντέτα με ΔΑ/πόρνη (λογικά) μέσα στο παιχνίδι δε συμφέρει τη μαφία. Αλλά και πάλι ο τρόπος έτσι-γιουβέτσι του Τάσου δε μου άρεσε

2.Ο Σπυράκος κατά 95% είναι πολίτης. Ούτε κάρτες παίχτηκαν ούτε αλλαγές ψήφων στο 20:05-20:10 και η δικαιολογία του af προς το παρόν είναι αρκετή για να δικαιολογήσουμε το κύμα προς το Σπυράκο

3.Σοφία, δε νομίζω ότι έχεις κακό ρόλο. Η κίνηση αυτή μου φαίνεται πολύ εν βρασμώ οπότε αν ήσουν μαφία και ως αρχάρια νομίζω πως θα το είχες συζητήσει και δε θα σπαταλούσες μια πολύτιμη κάρτα

4.Ομολογώ και πως εμένα με παρεξένεψε το μπέρδεμα BILL-BLUE

Αυτά....κάτι άλλο που θέλετε να σχολιάσω?(sorry αλλά είχα σοβαρές υποχρεώσεις σήμερα,από αύριο μεσημέρι παίρνω άδεια από σχολή θα είμαι πιο ενεργός)

Συγγνώμη, αλλά τι παίζει με την πάρτη σου ρε φίλε; Μπήκες το πρωί, ψήφισες κάποιον για ΑΜ έκανες χαμό κι έρχεσαι τώρα το βράδυ και δε μας λες τίποτα πάλι. Ειδικά γι' αυτό λες μια ιστορία ότι δε συμφέρει τους μαφιόζους να κάνουν κάρφωμα-Βεντέτα. Αυτό δηλαδή είναι λόγος να δώσεις κάποιον για ΑΜ; Εγώ έμαθα ότι προσπαθούμε σ' αυτό το παιχνίδι να βρούμε τη μαφία κι άμα μας τελειώσει η μαφία και δεν τελειώσει το παιχνίδι, τότε πάμε για για ΑΜ.

Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω, γιατί δεν είπες και τίποτα. Θα προτιμούσα να τα αναπτύξεις παραπάνω, για να μπορούμε και να σχολιάσουμε πάνω σ' αυτα. Ελπίζω όντως να μπεις στο παιχνίδι από αύριο, γιατί πέρυσι ήσουν πολύ καλός παίκτης, οπότε θα ήθελα να σε δω πιο σοβαρό.

Ας κάνουμε ένα μικρό recap (δεν έγιναν και πάρα πολλά για να πούμε την αλήθεια).

-Για την αποχώρηση, πραγματικά το μόνο που έχω να πω είναι ότι κατά 99% έφυγε ένας πολίτης, δεν έχουμε ιδέα ποιοι ψήφισαν τι, οι μαφιόζοι πέρασαν πολύ πολύ εύκολα την πρώτη ψηφοφορία και συνεχίζουν. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Για μένα είμαστε στο 0.

-Η sophie_96 πιθανότατα είναι αθώα. Όμως, όπως προανέφερα, εμένα τουλάχιστον δε με βοηθάει ο τρόπος παιχνιδιού της. Θα μου πείτε κάθε πολίτης είναι χρήσιμος. Τεσπα.

-Για το θέμα με τον Comf. Είπαμε ρε παιδιά, περίεργος εμφανίστηκε, αλλά 100 φορές πιο περίεργοι είστε όσοι εμμένετε εκεί. Δηλαδή τι στο καλό; Δεν μπορεί να γνωρίζει αν ήταν ο ΑΜ. Πώς ακριβώς "δίνει στη μαφία ρόλους" ; Μα δεν έχει κανέναν τρόπο να το γνωρίζει. Απλά το είπε. Δε λέω ότι είναι φυσιολογικό, αλλά έχετε πιαστεί όλοι από κει.

Τα περισσότερα άλλα τα θεωρώ ψιλο-ασήμαντα για τώρα, αν κάποιος θέλει την τοποθέτηση μου για κάτι συγκεκριμένο ας με ρωτήσει.

Τέλος θα αφήσω μία τυχαία ψήφο για να υπάρχει πριν τις 13:00 στην Emilouko. Και φυσικά, όταν περάσει η δολοφονία, βλέπουμε τι θα κάνουμε με την ψηφοφορία.

Κι εσύ μας λες ό,τι λένε πάνω κάτω όλοι. Ξέρεις τι συγκεκριμένο θέλω; Να μας πεις αν σου φάνηκε εσένα κάτι περίεργο, για να πάει το παιχνίδι μπροστά. Αν λέμε 2-3 άτομα υποψίες και οι υπόλοιποι απλώς σχολιάζετε δεν πάει το παιχνίδι μπροστά. Ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά δε γίνεται να πηγαίνουμε έτσι. Τώρα είναι πιο σημαντικό να λέμε περισσότερα, για να μην αφήνουμε κόσμο στην αφάνεια.

Ένας άνθρωπος δηλαδή δε σου έκατσε πιο στραβά και ψηφίζεις εντελώς στην τύχη όπως λες;

Εγώ Μελανία εξακολουθώ μία υπερβολική εμμονή (στο παιχνίδι) μαζί μου και ό,τι θέλεις ντε και καλά να με διώξεις. Γιατί έπρεπε να φύγω εγώ και για ποιον λόγο την γλίτωσα; Μην μου πεις ότι δεν με έχεις βάλει στο μάτι από χθες, ασχολήθηκες με κανέναν άλλο παίχτη τόσο πολύ , όσο εμένα;


Μελανία βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι ότι δεν σε ψήφισα ως εκδίκηση επειδή με ψήφισες. Τα έχω γράψει συνέχεια γιατί το έκανα και που βασίζω την συνεργασία σου , δεν τα ξαναγράφω, απλά διακρίνω μία στροφή εναντίον μου ιδιαίτερα και μόνο από εσένα τόσο έντονη από χθες! Γιατί; :hmm: Ωραία εγώ γιατί να βγω φανερά και μάλιστα εσκεμμένα να κάνω λάθος αν είμαι μαφία και να καρφωθώ; :loltooth: Αυτό που ρωτάς εσένα, κάνε την ερώτηση και σε εσένα!

Και ο Τάσος δήλωσε απόλυτα την αθώωση της bilibre, και μετά που πιέστηκε κάνει δεν είμαι 100% σίγουρος, με ψήφισε και δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι λέγοντας δεν θέλει να το συζητήσει περισσότερο. Μπήκες εσύ υποστήριξες αυτό που είπες ο Τάσος και με ψήφισες. Το ίδιο κάνει και ο jonny. Και αφού λες ότι εσύ δεν συνεργάζεσαι με τον Τάσο παρότι που είδα αλληλοϋποστήριξη, γιατί εσύ κάνεις το ίδιο με τον Jonny και λες ότι με αθωώνει άρα και συνεργάζομαι που απλά λέει αυτό που πιστεύει και εγώ λέω αυτό που πιστεύω για εσένα όπως για την συνεργασία του με τον Τάσο. :ermm:Την έχω δικαιολογήσει στο ποστ που απαντάω στην Χιμέλα πως την σκέφτηκα, σίγουρα δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής!

Εγώ έτσι πλέον πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα προς το παρόν για την επόμενη ψηφοφορία, είμαι ανάμεσα στα εξής άτομα
tsarachaf
TasosZG
Melania~

καθώς μου φαίνεται ότι αλληλοϋποστηρίζονται. Προς το παρόν δεν έχω κανένα λόγο να ψηφίσω κάποιον άλλο παίχτη ούτε ακόμα τουλάχιστον τον DumNuke, που ισχυρίζεται ότι το λάθος μου και η απειρία δεν είναι τόσο σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία για την αθωότητά μου, από όσον κατάλαβα ότι είπε. Αλλά θέλω να δω μετέπειτα τους ισχυρισμούς του και τις κινήσεις του..

Θα ψηφίσω όμως ως τώρα τουλάχιστον τον tsarachaf.
Μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια :)

Καλό βράδυ και από εμένα! :)

Υγ: Συγγνώμη για το double post

Δεν ξέρω πού να αποδώσω την δική σου συμπεριφορά. Όποιος σε πιέζει λίγο αυτομάτως γίνεται ένοχος και συνεργάζεται με τους άλλους για να σε πετάξει έξω; Ελπίζω να καταλάβεις ότι δεν είναι λογική αυτή και χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδεις έτσι κατηγορίες και να παίζεις κάρτες. Έχω πει ήδη ότι θεωρώ ύποπτη τη συμπεριφορά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αθωώνω τη Μελανία ή τον Τάσο.

Αλλά και να ξέρεις κάτι και να αντιδράς έτσι δε μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά, όταν η λίστα υπόπτων σου περιλαμβάνει όποιον δεν σε έχει θεωρήσει αθώα.

Τι λέει,πως είμαστε;
Έχουμε και λέμε...Εγω αφησα την ψηφο μου στον Ουλτρα και οντως ηθελα να την αλλαξω στο τελος στην Μελανια για να παει ισοβαθμια αλλα το @$#ρολοι μου στον υπολογιστη καταλαβα οτι παει 4 λεπτα πισω εν τέλει και δεν πρόλαβα να την αλλάξω αφου ολοι αλλαξαν τελικα την ψηφο τους απο τον Ultra.
Οσο που βγηκε ο Σπυρακος δεν ειναι τόσο κακο και πολιτης να ηταν δεν ψηθηκε ποτε να παιξει αρα θα μας ηταν ενας παικτης χαμενος,αφκ και δεν θα παιρναμε ΠΟΤΕ πληροφορία απο αυτον.Καλυτερα να βγαινουν ατομα που δεν εχουν ορεξη να παιξουν και ας ειναι και καλοι ρολοι."και τι α κανς; α κάειτς να μαλώεις;"

Αυτό ρε παιδιά, ποιος σας το έχει πει; Καλύτερο είναι να βγαίνουν όσοι είναι ύποπτοι.- Το να βγάλεις έναν ψιλοσίγουρο πολίτη(δε το λέω συγκεκριμένα για το Σπυράκο, αν και δε νομίζω να ήταν μαφιόζος και να έπεσε έτσι αμαχητί), είναι ό,τι πρέπει για την μαφία που θέλει να βγάζει πολίτες για να έρχονται πιο κοντά στα νούμερα. Αν βγάλεις ένα παίκτη απλώς επειδή δεν παίζει πολύ, αλλά είναι πιθανότατα αθώος είναι απλώς λάθος. Αυτό για το γενικό. Συγκεκριμένα, κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα που έφυγε ο Σπυράκος παρά η Μελανία ή η Σόφη γιατί αυτές μπορούν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια υπάρχει και το μέντιουμ γι' αυτή τη δουλειά. Αλλά αν κάποια από τις 2 είναι στη μαφία, μπορεί να δώσει καταλάθος και κάποιο συμπαίκτη της. Αλλά δε σχολιάζω παραπάνω γι' αυτές τις 2 γιατί έχω ήδη πει πολλά.


Αλλοι πιθανοι παίκτες για ψηφους σε αυτον τον γύρο ειναι σιγουρα : ComfortablySmug για την ψηφο του σε τασο σαν ΑΜ.
Πεταλουδιτσα για κάρφωμα πιθανων ρόλων.
Bilire για μενα γιατι εχει μείνει πισω στο γκειμ και δεν βοηθαει απο την πλευρα της.
Samael γιατι ψηφισε πρωτο γυρο με random.org αν αιτιολογήσει τωρα που θελει να παμε,καλως.
Τελος Χιμελα με Ultraviolence που εγω προσωπικα ειδα στην αρχη μια καλυψη και ποσο περισσοτερο οταν ο Ουλτρα απο 3 ψηφους πηγε στην 1 υποσχοντας οτι θα βοηθησει στο παιχνιδι.

Εδώ τώρα, μου τα λες ωραία. Κόμφυ και μπλου μπάτερφλάι, όντως πρέπει να πιεστούν γιατί ξεκίνησαν να δίνουν ρόλους, αλλά πρέπει ειδικά ο πρώτος να μιλήσει παραπάνω.

Bilire & Samael, πρέπει να εμφανιστούν πρώτα, για να δούμε κι αυτοί τι μέρους του λόγου είναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοι. Να προσθέσω Εμιλούκο, Ντόιτς που είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό.

Για Χιμέλα και ουλτρα τα έχω πει ήδη.

1) Σε ψήφισα δεν σε ψήφισα, δεν σε ανέφερα ποτέ ως τοπ ύποπτο. Σε έβαλα σε μια 4άδα υπόπτων. Αυτό δεν αλλάζει. Από κει και πέρα, όπως είπα σε ψήφισα γιατί δεν ήθελα να μαζέψει μόνο ο Σπυράκος. Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έβγαινες εσύ αντί γι' αυτόν. Αλλά ήθελα να επιδιώξω ισοψηφία για να επαληθεύσω κάτι που ήθελα να δω. Δυστυχώς οι υπόλοιποι πολίτες δεν βοήθησαν. Καλώς ή κακώς για να γίνει ισοψηφία με Σπυράκο έπρεπε να δώσω σε σένα ή στη Σοφία (που δεν ήθελα να φύγει για λόγους που εξήγησα) ή στον Ούλτρα που επίσης ήθελα να του δώσω ένα γύρο.

Να ρωτήσω γιατί προτιμούσες να βγει η Μελανία, αντί για Σπυράκο; Γιατί δε μ' έχεις συνηθίσει να προτιμάς έναν εξαφανισμένο παίκτη από κάποιον που συμμετέχει σαφώς περισσότερο. Οπότε, θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος από πολύωρο ταξίδι και διαρκές γράψιμο από κινητό, οπότε για να μπορέσω να γράψω αυτά που θέλω, θα ήθελα πρώτα να ξαναδιαβάσω τα τελευταία κείμενα πριν την ψηφοφορία γιατί παρατήρησα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και θέλω να τσεκάρω ξανά. Σήμερα δεν αντέχω να το κάνω, οπότε θα γράψω αύριο ένα σχετικό κείμενο. Προς το παρόν ψηφίζω την Deutsch Lover γιατί τη θεωρώ πολύ ύποπτη. Παίζει όπως και πέρυσι που ήταν μαφιόζα. Γράφει χωρίς να λέει τίποτα, επαναλαμβάνει πράγματα που ειπώθηκαν και θέτει απλώς ερωτηματικά σε όσα λένε άλλοι. Κι άλλοι το κάνουν αυτό. Αλλά μπορώ να ψηφίσω μόνο μια προς το παρόν. Επίσης θέλω πάρα πολύ αν πεθάνουν, να δω τα φύλλα της Blue ή του Comfortably με τυμβωρυχία. Θα μου λύσουν άπειρα ερωτήματα. Ειδικά αν πέσω μέσα στις εκτιμήσεις μου. Δυστυχώς ο Comfortably παρότι παραξένεψε αρκετούς, δεν μάζεψε ψήφους. Το ίδιο και η Blue. Καληνύχτα από μένα.

Όλο υποσχέσεις για κείμενα είστε κι όλο με την όρεξη μένω. Γενικά άντε να γυρίσεις να γράφεις κανονικά(ω θεοί, είπα τώρα :worry: ), γιατί έτσι λιγομίλητος με μπερδεύεις.

@~Melania~ Καταλαβαίνω ότι σε έχει πιάσει το ένστικτο σου και βαράς τη Σόφη αλύπητα, αλλά ψήσου να μοιράσεις κι αλλού την ενέργειά σου, γιατί τώρα μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχετε πιαστεί, αλλά άκρη δε βγαίνει.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν φανώ σε κάποιον απότομος, αλλά ρε παιδιά δεν άντεξα. Γύρισα αργά, λέω να γράψω ένα ποστ και διάβαζα μια ώρα περιλήψεις όσων είχα διαβάσει μες τη μέρα. Είναι κουραστικό αυτό.

Τα σχόλιά μου περί πρώιμων υπόπτων τα έκανα από πιο πριν, δε θα τα επαναλάβω και τώρα. Θα ψηφίσω το πρωί με το καλό, με πιο καθαρό μυαλό για να δω κι αν έχει ειπωθεί κάτι ενδιαφέρον ως τότε. Καληνύχτα σας.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 7,464 μηνύματα.
Έφερα το σεντονάκι μου.


Όσο περίεργη θα μπορούσε να είναι και κάθε ψήφος σε πρώτο γύρο υποθέτω.
Και σαφώς ναι, είναι οξύμωρο που ενώ δεν είχα τρομερή συμμετοχή γιατί γράφτηκαν πράγματα τις ώρες που κοιμόμουν, ψήφισα ένα άτομο που επίσης δεν είχε συμμετοχή.
Ας πω για άλλη μια φορά λοιπόν ότι σε πρώτο γύρο εκεί θα ήθελα να κινηθώ καθώς είναι δύσκολο να έχω κάτι τρανταχτό.
(Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι μία σωστή τακτική ή ότι ο παίκτης που τρώει την ψήφο μου δεν είναι κάποιος που είτε έχει δουλείες είτε έχει ξενερώσει με το ρόλο του και δεν πολυψήνεται για το παιχνίδι.)

Αυτό που δέχομαι να χαρακτηριστεί κουλό, δεν είναι η ψήφος μου σε άτομο χωρίς συμμετοχή per se, αλλά το ότι κατάπως φαίνεται συμμετείχα σε δημιουργία κύματος.

Και κάπου εδώ ξεκινάνε οι αλλαγές.

Οκ, μία αλλαγή ψήφου στα γρήγορα, δικαιολογήθηκες μετέπειτα.


Η δική σου αλλαγή πρεσβυτέρα μου φαίνεται λίγο πιο περίεργη ομολογώ. Είχα κι εγώ τις ψήφους μου, με είχες ψηφίσει πιο πριν, αν δεν κάνω λάθος είχαν μείνει και άτομα που δεν είχαν ψηφίσει, άρα θα μπορούσες να μου την κρατήσεις λίγο ακόμα να δεις πως θα πάνε τα πράγματα.


Και ο τζόνι με τη σειρά του έρχεται μετά από τον Ικαρίωνα να πάρει μία ψήφο από τον ούλτρα και να την πάει στο Σπυράκο.
Μπορεί και συσπείρωση πολιτών μπορεί και προσπάθεια σωσίματος του ούλτρα πριν να είναι πολύ αργά και χωρίς να χρειαστεί να παιχτούν κάρτες.
Ας το έχουμε υπόψιν όπως και να 'χει.Δε θα έλεγα ότι ο Σπυράκος δεν αναφέρθηκε. Πήρε πρώτη ψήφο από ούλτρα, του έδωσα κι εγώ μία, και μετά άρχισε το domino.
Δε νομίζω ότι εντέλει έμεινε στην αφάνεια.
Ότι δεν έδειξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι, πράγματι, αυτό φάνηκε.
Τώρα για το λόγο της απουσίας του δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι.
Το ένα σενάριο είναι να πήγαν ψήφοι μαφιόζων στον πολίτη/πόρνη Σπυράκο λόγω της απουσίας του και να έφυγε ωραία και καλά, το πιο τραβηγμένο είναι να ψηφίστηκε από συμμαφιόζους όντας μαφιόζος/ΔΑ για να μπορεί να γυρίσει τύπου "άχου το μωρέ, ας του δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία με νεκροφάνεια" αργότερα.
Βολικό σενάριο το δεύτερο θα έλεγα, ειδικά αφού ο Σπυράκος κυριολεκτικά δεν έδωσε δείγματα γραφής αλλά είπαμε, είναι αρχή ακόμα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να σκεφτώ το λιγότερο πιθανό σενάριο εκ των δύο από αυτά που έχω στο μυαλό μου τώρα.Ακριβώς αυτό λέει το φαινομενικά πιο πιθανό σενάριο στο μυαλό μου.
Προσπάθειες σωσίματος του Σπυράκου δεν είδαμε.Μου είχαν λείψει αυτές οι αλλαγές σου με τις ψήφους και το "ψηφίζω εκεί για να μην τ@ν ξεχνάτε" ομολογώ :redface:
Την θεωρώ μία καλή αλλαγή ψήφου για το λόγο που έδωσες, να βλέπαμε μήπως γινόταν κάποια κίνηση για σώσιμο σε Μελανία-Σόφη αλλά νομίζω ήρθε αρκετά αργά χρονικά και δεν θα γινόταν κάτι πλέον όπως και να 'χει αφού προηγείτο ο Σπυράκος.
Ωστόσο, στην περίπτωση που τελικά ο Σπυράκος είχε κακό ρόλο, όπως καταλαβαίνεις λογικό είναι να φανεί κάπως.Σαφώς και υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα. Και πράγματι οι ψήφοι στον Σπυράκο πήγαν αρκέτα γρήγορα όπως είπαμε.
Δεν μας έκανε το παιδί τελικά την τιμή όμως.Καθόλου αφελούς, νομίζω πέρασε από το μυαλό όλων μας. Προσωπικά επειδή δεν είδα κάτι που θεώρησα ύποπτο από τη Μελάνια αν έπαιρνα ψήφο από τον Σπυράκο στην παράταση θα την πήγαινα είτε σε Χιμέλα είτε σε Τζόνι γιατί και οι δύο έσπευσαν να ψηφίσουν Σπυράκο μετά και από τη δική μου, με σκοπό να δημιουργήσω ένα 3 Μελανία-3 Σόφη-3 Χιμέλα/Τζόνυ.
Ωστόσο 9 άτομα δεν είναι υπερβολικά πολλά και σε περίπτωση που εκ των 3 παραπάνω δεν είναι κανείς στο τιμ της μαφίας, η ψηφοφορία πιθανότατα θα έληγε έτσι για να γίνει narrow down ο Δήμαρχος.
Προσωπικά δεν θα το ήθελα αυτό.Ότι είπαμε παραπάνω, είτε δεν πολυψήθηκες από το ρόλο σου, είτε δεν ήξερες πως να τον διαχειριστείς κι έκανες μια λάθος επιλογή είτε μιλάμε για τίγκα σατανικό σχέδιο της μαφίας.
Η αλήθεια είναι τα τελευταία σου λόγια αποπνέουν κάτι σε "και να μην με γυρίσετε δεν πειράζει βρε παιδιά" πράγμα απολύτως λογικό αν πράγματι ξενέρωσες και αρκετά ύποπτο αν κάποτε επανέλθεις με νεκροφάνεια.Και πάλι, αυτό είναι αρκετά λογικό σενάριο. Μαθηματικά δύσκολο να καταφέραμε να διώξουμε τιμ μαφίας από πρώτο γύρο, ακόμα πιο δύσκολο κάποιο μέλος μαφίας να μην πόσταρε καν όλη μέρα και και λίγο πιο δύσκολο ακόμα να τον άφησαν να φύγει επιτηδευμένα, δεν είναι στραγάλια οι Νεκροφάνειες.

Στο θέμα Σόφη-Μελανία δεν βρίσκω λόγο να σταθώ παραπάνω προσωπικά, είπα τη σκέψη μου σε προηγούμενο ποστ. Αν πράγματι η Σόφη είναι με το μέρος των πολιτών, θα την συμβούλευα να χρησιμοποιεί με παραπάνω σύνεση τις κάρτες της, η επιπλέον ψήφος δεν χρειαζόταν.
Επίσης αν τυχόν έχει κάποιον ρόλο με γνώση και προκύπτει από εκεί ο υπερβάλλων ζήλος της για τη Μελανία, οφείλει να είναι προσεχτική (αν και σε αυτήν την περίπτωση έχει ψιλοκαίει το ενδεχόμενο, αν καρφωθεί αύριο μεθαύριο είναι εύλογο ότι αρκετές υποψίες θα πέσουν στη Μελανία.)


Σε γενικές γραμμές αυτά για την ώρα λοιπόν.
Εγώ κρατάω ότι συνέφερε να φύγει ο Σπυράκος (απλώς δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το γιατί) και ότι μου έκαναν εντύπωση πέραν του θέματος με τον Κόμφυ-ΑΜ που σημείωσα μες στη μέρα, οι αλλαγές από ψήφους που ήταν αρχικά στον Ούλτρα και πήγαν μετέπειτα στο Σπυράκο.
Προφανώς σε περίπτωση αθώου Σπυράκου όλοι είναι ύποπτοι συμπεριλαμβανομένου εμού, αλλά πέραν αυτού σίγουρα υπάρχουν άτομα μαφίας που έχουν ψηφίσει άτομα με μία ψήφο οι οποίοι είτε απλά έπαιξαν safe είτε λόγω ομάδας τους βόλευε να μην μπλεχτούν στο Σπυρακος-Μελανια-Σοφη-Χιμελα-Τζονυ.

Και μία προσωπική σημείωση, for what it's worth. Αν τυχόν θυμάται κανείς από προηγούμενα παιχνίδια ή από την παρουσία μου στο τσατ τούτου του φορουμ, οι θερινές μου ώρες ύπνου δεν συνάδουν τόσο με των υπολοίπων εδώ μέσα, συνεπώς μπορεί να ξυπνήσω και να έχω 3-4 σελίδες για διάβασμα, όπως συνέβη και σήμερα. Θα ήθελα να μην συγχέεται αυτό με το ενδιαφέρον που έχω για το παιχνίδι ή τον πιθανό μου ρόλο. Ωστόσο το κατανοώ ειδικά για σήμερα, γιατί είπαμε, πρώτος γύρος, πιανόμαστε από παντού, θα συμβούν κι αυτά.

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου για την ώρα Παλέρμο. Η ψήφος μου θα έρθει πριν τις 13:00 και πιθανότατα θα κινηθεί μεταξύ αυτών που όπως έγραψα και παραπάνω έκαναν κινήσεις που μου προκάλεσαν σκέψεις.

Καλησπερες και παλι.
Θα ηθελα να σταθω κυριως στα λογια και τις υποθεσεις του Ηλια και να κανω ορισμενες παρατηρησεις.
Αρχικα ειλικρινα δεν περιμενα η περισσοτερη και ουσιαστικοτερη δραση να υπαρξει προς το τελος του γυρου.
Ομολογω οτι οι αλεπαλληλες αλλαγες της ψηφου του Ικαριωνα αλλα και αλλων παικτων βεβαια(ως παικτη που ουτως η αλλως αρχικα ειχα πει οτι θα προσεχω) μου κινησαν το ενδιαφερον και θα πω οτι θα μπορουσαν να ηταν εξαιρετικες προσπαθειες για να παραπλανησει και να μπερδεψει τους υπολοιπους παικτες.Απο την αλλη βεβαια οπως εχω πει,φαινεται η εμπειρια του και θα μπορουσε καλλιστα απλα με βαση την δυναμικη της εξελιξης του παιχνιδιου να κινειται αναλογως,ειναι φυσιολογικο αυτο.Μπαινει ενα μεγαλο ερωτηματικο για τις πραγματικες προθεσεις του ομως, καθως τιποτα δεν αποκλειεται αλλα τιποτα δεν επιβεβαιωνεται επισης...

Επιπλεον,πραγματι ψηφηστικε αρχικα ο Ultra,ο οποιος εκανε παραπονα(ενα πιθανο ξεκαρφωμα ; ) και οι ψηφοι αλλαξαν κατοχο,και το περιεργο δεν ειναι απλα οτι αλλαξαν κατοχο απανωτα ,αλλα κυριως και η ταχυτητα που αυτο εγινε,κατι που αυξανει τις πιθανοτητες για ενα καλο και διακριτο σημα.Πραγματικα δεν μπορει να ειναι τελειως τυχαιο οτι αρχικα ο Ultra ψηφιζει Σπυρακο,επειτα ψηφιζουν τον Ultra αρκετοι παικτες και αμεσως μετα αστραπιαια αλλαζουν οι ψηφοι.Τις ανησυχιες για μια πιθανη συνωμοσια ερχεται να επιβεβαιωσει η ευγνωμοσυνη του Ultra και ο λογος του οτι θα φανει πολυ χρησιμος(για ποιον θα φανει χρησιμος δεν ξερουμε),πιθανων μια επιβεβαιωση για το σημα των δικων του;Ποιος ξερει,υποπτο παντως και φανηκε πραγματικα να εννοει οτι θα βοηθησει,περισσοτερο απ'οσο θα χρειαζοταν καθως ουτε ο ιδιος ξερει σε ποιον θα φανει χρησιμος...η μηπως ξερει ; Απο την αλλη εαν ηταν μαφιοζοι θα εκαναν τοσο μεγαλο σκηνικο και θα τραβαγαν τα βλεμματα πανω τους;Κανεις δεν ξερει το εαν οι μαφιοζοι θα επιλεξουν να ειναι in plain sight ή να κρυβονται νομιζω εξαρταται απο το ειδος των υπολοιπων παικτων και τις συνθηκες που επικρατουν,διαφορετικα δεν μπορει να υπαρξει προτιμηση υπερ της μιας αντι της αλλης τακτικης χωρις καποια λογικη. Απο την αλλη εαν ο ultra ηταν μαφιοζος ή ΔΑ και ηθελαν απλα ξεκαρφωμα ή αναγνωριση(του ΔΑ) θα διακινδυνευαν να τον αφησουν εκτος παιχνιδιου απο το 1ον γυρο και μαλιστα χωρις καμια εγγυηση οτι το σχεδιο τους θα πετυχαινε και πιθανων θα αποκαλυπτονταν ολοι τους,ή μηπως απλα βολεψε καποιον μαφιοζο να αναμιχθει αναμεσα σε αλλους αθωους που παραφερθηκαν και αλλαξαν ψηφο μαζι κατα τυχη,ωστε ο Ultra ως πιθανος ΔΑ να κανει narrow down τουλαχιστον εναν μαφιοζο με προσοχη στις κινησεις των παικτων που τον ψηφισαν για τυχον μελλοντικα καλυτερα συνιαλα;Μεχρι στιγμης αυτά εχω για ultra.

Οσον αφορα στο θεμα της Σοφης,θεωρω οτι φανηκε να αντιδραει παρα να επιχειρηματολογει.Αυτο στα ματια μου την καθιστα αθωα διοτι δεν θα ειχε λογο ως κακη να ανησυχησει απο την στοχοποιηση της Melanias απο τον 1ο γυρο.Σιγουρα εαν εβλεπε οτι συνεχιζει να της την μπαινει ενω δεν ειναι προκλητικη,θα ηθελε να την ξεφορτωθει,ως εμποδιο,και θα περιμενε την καταλληλη στιγμη να ενεργοποιησει την καρτα της επιπλεον ψηφου.Δεδομενου οτι δεν πονηρευτηκε για κατι τετοιο που και σημαντικα λιγοτερη στοχοποιηση θα της εδινε αλλα και πιο ευκολα θα εκανε την δουλεια της και δεδομενου οτι αντι να το αφησει να περασει ως οχι κατι ιδιαιτερα επικινδυνο για τοσο νωρις,μαλλον απλα το πηρε προσωπικα.

Τελος θα ηθελα να επιστησω την προσοχη μου σε εσενα Ηλια και να σχολιασω την πιστη σου πως ο Σπυρακος εφυγε δικαιως και καλως για εναν λογο που ακομα δεν γνωριζουμε.Αυτο με κανει να πιστευω την υπαρξη του σεναριου, οτι οχι πανω απο 2 μαφιοζοι πιθανοτατα ψηφισαν ultra και αλλαξαν επειτα ψηφο,εκτος εαν μπορεις να στηριξεις την δηλωση σου αυτη καπου,διαφορετικα δεν βλεπω πως ειναι καλο απο οποιαδηποτε αποψη να αποχωρησει ενας παικτης και μαλιστα ποσο μαλλον απο την στιγμη που το προφιλ του δεν εχει καν σκιαγραφηθει αφου δεν εχει μιλησει.Μηπως προκειται για ενα ευκολο και βολικο θυμα για να καταφερουν οι μαφιοζοι να κανουν την δουλεια τους χωρις να εχουν παρατραγουδα;
 

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Αυτό ρε παιδιά, ποιος σας το έχει πει; Καλύτερο είναι να βγαίνουν όσοι είναι ύποπτοι.- Το να βγάλεις έναν ψιλοσίγουρο πολίτη(δε το λέω συγκεκριμένα για το Σπυράκο, αν και δε νομίζω να ήταν μαφιόζος και να έπεσε έτσι αμαχητί), είναι ό,τι πρέπει για την μαφία που θέλει να βγάζει πολίτες για να έρχονται πιο κοντά στα νούμερα. Αν βγάλεις ένα παίκτη απλώς επειδή δεν παίζει πολύ, αλλά είναι πιθανότατα αθώος είναι απλώς λάθος. Αυτό για το γενικό. Συγκεκριμένα, κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα που έφυγε ο Σπυράκος παρά η Μελανία ή η Σόφη γιατί αυτές μπορούν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια υπάρχει και το μέντιουμ γι' αυτή τη δουλειά. Αλλά αν κάποια από τις 2 είναι στη μαφία, μπορεί να δώσει καταλάθος και κάποιο συμπαίκτη της. Αλλά δε σχολιάζω παραπάνω γι' αυτές τις 2 γιατί έχω ήδη πει πολλά.

Βασικά γιατί προτιμάς να παίζεις με έναν που ισοδυναμεί με άδεια καρέκλα;Θα πάρεις πληροφορίες;Θα μαθεις καπως αν μπορει να σε βοηθησει ή αν ειναι κακός;Συν οτι για τον Σπυρακο ακομα δεν εχουμε ιδέα τι ειναι.Πολλοι ειπαν ξενερωμενος πολίτης ποσο σιγουροι ειναι ή και εσυ ακομα;
Αργά ή γρηγορα δεν θα τον ειχες στο μυαλο σου τον συγκεκρειμενο παίκτη σαν μεγαλο ερωτηματικο;Μπορει να σε κερδιζε σαν μαφιοζος αν εισαι πολιτης και να ηταν αφκ ή το αντιθετο.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ειναι.
Απο το να φύγει καποιος παικτης που συμμετεχει και δεν εχεις εξίσου ιδεα αν ειναι κακος ή οχι ΠΟΛΥ προτιμοτερο ειναι να φυγει ενας παίκτης που δεν παιζει.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,502 μηνύματα.
Οσο για τον ultra ειμαι ερωτηματικο αλλα εδειξε μια σιγουρια οτι μπορει να βοηθησει (ειδικα με το συναισθηματικο μηνυμα στον ικαριωνα)
Σε γενικές γραμμές καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με συναισθηματισμούς θα έλεγα, δε νομίζω ότι μας βοηθάνε σε κάτι.
Στα υπόλοιπα που είπες στο συγκεκριμένο ποστ, δεν έχω να πω κάτι, μου φαίνονται λογικές σκέψεις.
(Όσο ειρωνικό και αν είναι να το ζητάω εγώ ενώ μου έχουν κάνει αντίστοιχα παράπονα άλλοι), θα ήθελα και από εσένα να δω κάποια παραπάνω συμμετοχή και σχολιασμό γεγονότων που σου φάνηκαν περίεργα τις επόμενες ημέρες μιας που μαζί με Comfy και bilire βλέπω πως μόνο 2 ποστς μέχρι τώρα.

Ο Ηλίας φουλ εξαφανισμένος επίσης.. πες μου λίγο τη λογική σου.

Επίσης: η ντόιτς πάει με τα κύματα. Συμφωνεί με τους πάντες πετάει και κανα δύο κατηγοριούλες και όλα καλά. Τη μια έτσι τη μια αλλιώς. Πιάνεται από τις θεωρίες των άλλων και συμφωνεί. Από τις πιο περίεργες στάσεις εδώ μέσα. Καμία θεωρία δικιά σου έχεις;

Δεν θέλω να κατηγορήσω ακόμα αυτούς που μιλάνε πολύ, περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Τσαρα, σε περιμένουμε και εσένα πιο δυναμικό. Ο Τζόνυ εμφανίστηκε ξαφνικά και δηλώνει απόλυτα την αθωότητα της Σοφίας.. και μετά μου λέτε ότι είναι μόνη και κανένας δεν την υπερασπίζεται.
Καλησπέρα, είμαι ο Ηλίας και αυτό είναι το 4ο μου post στο #46 τις τελευταίες 12 ώρες.
Η λογική μου όπως ανέλυσα και προηγουμένως είναι γενικώς να κινούμαι σχετικά επιφυλακτικά, γιατί όταν δεν έχω γνώση το ιστορικό μου δείχνει ότι διώχνω πολίτες. Για τον ίδιο λόγο προσπαθώ να μη γίνομαι και "εμμονικός" με παίκτες που με ψήφισαν ενώ γνωρίζω την αθωότητα μου, γιατί θεωρώ ότι απλά τρωγόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο σε τόσο early game και η μαφία κάπου γελάει.
(Κάτι που βλέπω πχ. να συμβαίνει μεταξύ εσού και της Σόφης και αφενός δεν μου αρέσει για τον παραπάνω λόγο, αφετέρου αρχίζει να γίνεται τόσο τραβηγμένο που να προκαλεί σκέψεις "ρε συ μήπως τελικά η μία έχει κάποια γνώση για την άλλη;").

Αλλά αυτό δεν θα έλεγα ότι έχει να κάνει με την εξαφάνιση μου. Τώρα αν γυρίσω και πω για άλλη μία φόρα ότι ξύπνησα γύρω 3 η ώρα με πολλά πράγματα γραμμένα και απέκτησα πρόσβαση σε πισι στις 7, θα αρχίσω να επαναλαμβάνομαι.

Κρατάω τα περί Ντόιτς και Τζόνυ για παρακάτω.
1.Με τον όρο πίεση εννοούσα να μας αποκαλύψει με έμμεσο πάντα τρόπο το μαφιόζο που γνωρίζει. Το κάρφωμα-βεντέτα με ΔΑ/πόρνη (λογικά) μέσα στο παιχνίδι δε συμφέρει τη μαφία. Αλλά και πάλι ο τρόπος έτσι-γιουβέτσι του Τάσου δε μου άρεσε

Αυτά....κάτι άλλο που θέλετε να σχολιάσω?(sorry αλλά είχα σοβαρές υποχρεώσεις σήμερα,από αύριο μεσημέρι παίρνω άδεια από σχολή θα είμαι πιο ενεργός)
Ανέφερα και παραπάνω ότι είσαι στα άτομα που έχουν γράψει αρκετά λίγα πράγματα και θα ήθελα να δω μεγαλύτερη συμμετοχή.
Τώρα το αν συμφέρει τη μαφία το κάρφωμα ή όχι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, εκείνη θα κρίνει καλύτερα και θα πάρει το πιθανό ρίσκο να διώξει και ΔΑ/Πόρνη μαζί.
Κατά τ' άλλα όπως είπα και σε άλλο post γενικώς δεν θεωρώ σε τόσο αρχές καλό το role-calling (που παν και στα εγγλέζικα κάποιοι παραπάνω). Το να τσιγκλίσουμε τον ΑΜ με κάποιο τρόπο να μας δώσει το μαφιόζο του βοηθάει κυρίως τη μαφία που γνωρίζει ότι κάποιος ξέρει τον μαφιόζο της και όχι εμάς που μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε αρχικά για να έχουμε πλειοψηφία.

Θα δω τι θα ψηφίσω μετά την δολοφονία αλλά δύσκολα να βρεθεί σωστότερη ψήφος εκτός αν είναι για να σώσω κάποιον από αυτούς που θέλω να μείνουν στο παιχνίδι.
Άποψη μου, καλό θα ήταν να ψηφίζεις πριν τη δολοφονία γιατί δεν ξέρεις τι (αν) ξημερώνει.
Εκτός αν είτε έχεις την αίσθηση ότι δεν είσαι υποψήφιο θύμα ή δε σε ενδιαφέρει κι αν θα φύγεις από το παιχνίδι. In that case, δεν μπορώ να πω κάτι.

Λοιπόν, Μάκη θα στο πω στη γλώσσα σου. Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Αν συνεχίσεις κι αύριο την θεωρητική ανάλυση του ποιος έκανε τι, θα σε ταράξω στο ψηφούλο, γιατί πάντα έτσι τραλαλί τραλαλό μας το κάνεις και πάντα είσαι μαφιόζος. Γράψε κανένα σοβαρό ποστ.
Δεν έχω διαβάσει παιχνίδι με εσένα και το Μάκη μαζί είναι η αλήθεια για να ξέρω πως μιλάτε μεταξύ σας, αλλά ήσουν αρκετά άγριος εδώ.
Δεν θα πω ότι έχεις άδικο ωστόσο γιατί αν θυμάμαι καλά πράγματι ήταν κάπως θεωρητικά τα γραφόμενα του, είναι κάτι που έχω υπόψην κι εγώ και περιμένω περισσότερες τοποθετήσεις.

Να κι ο Ηλίας. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χοακίν, αλλά και με μερικές παραθέσεις να σπάνε τη μονοτονία. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το νόημα του να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι και να μην απλώσεις μερικές σκέψεις ή υποψίες.
Και ερχόμαστε σε μένα, πράγμα που το περίμενα να το σχολιάσεις η αλήθεια είναι γιατί σε βάζω στα άτομα που μου αρέσει ο τρόπος σκέψης/γραψίματος/παιξίματος σου.
Εδώ που λες ότι δεν άπλωσα σκέψεις ή υποψίες θα έλεγα ότι λανθάνεις όμως. Έγραψα ποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο προηγούμενο ποστ και οι παραθέσεις υπήρχαν ακριβώς για να είναι συγκεντρωμένα όλα μαζί.
Δεν θέλω να φτιάχνω λίστες υπόπτων στο στυλ για παράδειγμα που κάνει ο Ικαριόνας και θεωρώ πως αν κάποιος με διαβάζει μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό μου.
Για να μη τα γράφω δεύτερη φορά λοιπόν, αν έχουν τόση σημασία οι σκέψεις μου, διάβασε με καθαρό μυαλό ξανά το προηγούμενο ποστ μου, και διάβασε και αυτό.

Συγγνώμη, αλλά τι παίζει με την πάρτη σου ρε φίλε; Μπήκες το πρωί, ψήφισες κάποιον για ΑΜ έκανες χαμό κι έρχεσαι τώρα το βράδυ και δε μας λες τίποτα πάλι. Ειδικά γι' αυτό λες μια ιστορία ότι δε συμφέρει τους μαφιόζους να κάνουν κάρφωμα-Βεντέτα. Αυτό δηλαδή είναι λόγος να δώσεις κάποιον για ΑΜ; Εγώ έμαθα ότι προσπαθούμε σ' αυτό το παιχνίδι να βρούμε τη μαφία κι άμα μας τελειώσει η μαφία και δεν τελειώσει το παιχνίδι, τότε πάμε για για ΑΜ.
Με το παρόν χωρίο προς τον Κόμφυ συμφωνώ αρκετά όπως έγραψα και παραπάνω, απλά εσύ το θέτεις πιο μπρουτάλ :redface:
Bilire & Samael, πρέπει να εμφανιστούν πρώτα, για να δούμε κι αυτοί τι μέρους του λόγου είναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοι. Να προσθέσω Εμιλούκο, Ντόιτς που είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό.
Επίσης bilire και Σαμαήλ από τα άτομα που έχουν γράψει σχετικά λίγα πράγματα. (Σαμαήλ πρόλαβε και έκανε ποστ όσο έφτιαχνα παραθέσεις).
Εμιλούκο και Ντόιτς θέλω να μελετήσω λίγο περισσότερο αύριο η αλήθεια είναι γιατί ενώ βλέπω να έχουν γράψει κάποιο ποστ, δεν έχω συγκρατήσει κατά το διάβασμα κάτι άξιο σχολιασμού από τα λεγόμενα τους. Αυτό μπορεί να είναι είτε επειδή δεν έχω διαύγεια σήμερα είτε επειδή αναλώθηκαν κυρίως σε ένα θέμα στο οποίο δεν έδωσα προσωπικά πολλή σημασία είτε επειδή διατηρούν μία όσο το δυνατόν αναίμακτη στάση αποφεύγοντας τις εντάσεις ας πούμε.
Τι από αυτά είναι θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο καλύτερα, γιατί αν πρόκειται για το τελευταίο, θα μπορούσε να μου θυμίσει παιχνίδι ήρεμου μαφιόζου.

@~Melania~ Καταλαβαίνω ότι σε έχει πιάσει το ένστικτο σου και βαράς τη Σόφη αλύπητα, αλλά ψήσου να μοιράσεις κι αλλού την ενέργειά σου, γιατί τώρα μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχετε πιαστεί, αλλά άκρη δε βγαίνει.
Άλλο ένα πράγμα με το οποίο συμφωνώ, και όχι μόνο για τη Μελανία, αλλά και για τη Σοφή.
Κάποια στιγμή θέλω να ξαναπεράσω τη στιχομυθία τους αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τα τόσα πράγματα που έχουν γράψει μεταξύ τους και την πιθανότητα που δίνω να είναι μία εκ των δύο μαφιόζες, με αποθαρρύνει μέχρι στιγμής εφόσον κάποια άλλα πράγματα που έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή.

Καλησπερες και παλι.
Θα ηθελα να σταθω κυριως στα λογια και τις υποθεσεις του Ηλια και να κανω ορισμενες παρατηρησεις.
Προς τι η τιμή, μίλησαν και άλλοι; :redface:
Μάλιστα ο τσαρατσαφ πιο πάνω ισχυρίζεται ότι ουσιαστικά δεν είπα τίποτα και πέταξε το προηγούμενο ποστ μου στα σκουπίδια.
Εσύ μου κάνει εντύπωση που τιμάς αποκλειστικά εμένα ενώ έχεις κάποιες ώρες να εμφανιστείς.
Περιμένω να κάνεις και σε άλλους την τιμή, δεν θέλω να νιώθω ότι γίνονται διακρίσεις.

Τις ανησυχιες για μια πιθανη συνωμοσια ερχεται να επιβεβαιωσει η ευγνωμοσυνη του Ultra και ο λογος του οτι θα φανει πολυ χρησιμος(για ποιον θα φανει χρησιμος δεν ξερουμε),πιθανων μια επιβεβαιωση για το σημα των δικων του;
Θα μπορούσε και αυτό να είναι ένα σενάριο μέσα στην ξαφνική αποστροφή ψήφων από τον ούλτρα.

Απο την αλλη εαν ο ultra ηταν μαφιοζος ή ΔΑ και ηθελαν απλα ξεκαρφωμα ή αναγνωριση(του ΔΑ) θα διακινδυνευαν να τον αφησουν εκτος παιχνιδιου απο το 1ον γυρο και μαλιστα χωρις καμια εγγυηση οτι το σχεδιο τους θα πετυχαινε και πιθανων θα αποκαλυπτονταν ολοι τους,ή μηπως απλα βολεψε καποιον μαφιοζο να αναμιχθει αναμεσα σε αλλους αθωους που παραφερθηκαν και αλλαξαν ψηφο μαζι κατα τυχη,ωστε ο Ultra ως πιθανος ΔΑ να κανει narrow down τουλαχιστον εναν μαφιοζο με προσοχη στις κινησεις των παικτων που τον ψηφισαν για τυχον μελλοντικα καλυτερα συνιαλα;Μεχρι στιγμης αυτά εχω για ultra.
Δεν θα έλεγα ότι πρόλαβε τελικά να κινδυνεύσει ο ούλτρα. Μόλις έφτασε 3 ψήφους (αν θυμάμαι καλά) έγιναν αλλαγές στον Σπυράκο και πήρε κεφάλι. Κάποια στιγμή μάλιστα, προτού ο Ικαρίονας αλλάξει για τελευταία φορά ψήφο (κάνα τέταρτο νομίζω), ο Σπυράκος προηγείτο με 5 ενώ ο ούλτρα είχε ξεμείνει με 1. Εκείνη τη στιγμή νομίζω πως πλέον ο Ούλτρα ήταν ασφαλής.
(Δεν είμαι βέβαιος γι' αυτά τα στατς που λέω τώρα, ούτε έχω το κουράγιο να το ξαναψάξω, αλλά έτσι θυμάμαι να παρατήρησα).
Ένα πιθανό σενάριο αν είναι μαφιόζος ο ούλτρα θα ήταν το "ρίχνουμε ως μαφία μια ψήφο σε εκείνον για ξεκάρφωμα και βλέπουμε" -> "ωχ, έφτασε 3 ρε μαλακες, ας αλλάξουμε καμιά ψήφο τώρα", ενώ αν είναι ΔΑ/πόρνη να έκανε τόσο καλό σήμα που να έγινε αντιληπτό.
Τελος θα ηθελα να επιστησω την προσοχη μου σε εσενα Ηλια και να σχολιασω την πιστη σου πως ο Σπυρακος εφυγε δικαιως και καλως για εναν λογο που ακομα δεν γνωριζουμε.
Δε μου αρέσει να μου βάζουν λόγια στο στόμα μου. Ουδέποτε είπα ότι δικαίως ή καλώς έφυγε ο Σπύρακος, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εφόσον δεν γνωρίζω την ταυτότητα του. Εικάζω ότι αναφέρεσαι σε αυτό:
Εγώ κρατάω ότι συνέφερε να φύγει ο Σπυράκος (απλώς δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το γιατί) και ότι μου έκαναν εντύπωση πέραν του θέματος με τον Κόμφυ-ΑΜ που σημείωσα μες στη μέρα, οι αλλαγές από ψήφους που ήταν αρχικά στον Ούλτρα και πήγαν μετέπειτα στο Σπυράκο.
So let me rephrase, συνέφερε τη μαφία να φύγει ο Σπυράκος είτε γιατί έχει ρόλο πολίτη είτε γιατί έχει ρόλο πόρνης και δεν γνωρίζουν ότι είναι συνασπισμένος μαζί τους είτε γιατί αν είναι μαφιόζος έφυγε χωρίς να έχει πει κάτι μέχρι τώρα ώστε να έχουμε κάτι τρανταχτό να του προσάψουμε σε πιθανή νεκροφάνεια.
Και πέραν του συμφέροντος της μαφίας, είναι λογικό να συγκεντρώσει κάποιες ψήφους εφόσον δεν είχε συμμετάσχει και στον πρώτο γύρο πιανόμαστε από οτιδήποτε.

Αυτο με κανει να πιστευω την υπαρξη του σεναριου, οτι οχι πανω απο 2 μαφιοζοι πιθανοτατα ψηφισαν ultra και αλλαξαν επειτα ψηφο,εκτος εαν μπορεις να στηριξεις την δηλωση σου αυτη καπου,διαφορετικα δεν βλεπω πως ειναι καλο απο οποιαδηποτε αποψη να αποχωρησει ενας παικτης και μαλιστα ποσο μαλλον απο την στιγμη που το προφιλ του δεν εχει καν σκιαγραφηθει αφου δεν εχει μιλησει.Μηπως προκειται για ενα ευκολο και βολικο θυμα για να καταφερουν οι μαφιοζοι να κανουν την δουλεια τους χωρις να εχουν παρατραγουδα;
Αυτό είναι ένα σκεπτικό που έχω και εγώ και για την ώρα σε αυτές τις αλλαγές θα σταθώ μιας που μου έχουν κινήσει τις περισσότερες υποψίες μέχρι στιγμής.
Τα υπόλοιπα σενάρια επί Σπυράκου τα ανέλυσα παραπάνω νομίζω.

Σε αυτά μου τα τελευταία σχόλια θα σταθώ για να δώσω αρχικά την ψήφο μου λοιπόν, στο ότι δεν μου άρεσαν οι αλλαγές ψήφου όταν έφτασε σε θέση mvp ο ούλτρα. Δεν θα πάω στον ούλτρα τον ίδιο, θα πάω στις αλλαγές που έγιναν μετά την ισοψηφία γιατί μου φαίνεται πιο ασφαλής ο δρόμος.
Χιμέλα από εμένα σε Σπυράκο, Τζόνυ από ούλτρα σε Σπυράκο και Ικαρίωνας από ούλτρα σε Σπυράκο και μετά Μελανία.
Εκ των τριών θα πάω για την ώρα στους πρώτους δύο γιατί ο τρίτος την έριξε τελικά αλλού.
Και εκ των δύο θα προτιμήσω
Johnny15 απλά επειδή είχε ψηφίσει ούλτρα εξαρχής και στην εκδοχή που θέλει τον ούλτρα ως ορίτζιναλ μαφιόζο θα μπορούσε να αποτελεί μια ψήφο ξεκαρφώματος που πήγε στην πορεία λάθος.

Λοιπόν, κάηκα, και πάω να κοιμηθώ. Είναι αρκετά πιθανό το επόμενο ποστ μου να είναι αρκετές ώρες μετά τη δολοφονία πράγμα που σημαίνει ότι θα έχω μπόλικο πράμα να διαβάσω.
Αν ακόμη ζω και δεν έχω εμφανιστεί μέχρι τις 5-6 όπως είπα και παραπάνω, θα ήθελα μέχρι τότε να μην ψηφιστώ με δικαιολογία για την απουσία μου αυτή καθαυτή.


Καλημέρα Παλέρμο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν έχω διαβάσει παιχνίδι με εσένα και το Μάκη μαζί είναι η αλήθεια για να ξέρω πως μιλάτε μεταξύ σας, αλλά ήσουν αρκετά άγριος εδώ.
Δεν θα πω ότι έχεις άδικο ωστόσο γιατί αν θυμάμαι καλά πράγματι ήταν κάπως θεωρητικά τα γραφόμενα του, είναι κάτι που έχω υπόψην κι εγώ και περιμένω περισσότερες τοποθετήσεις.
Ποιος είναι ο Μάκης;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27,573 μηνύματα.
Καλημέρα κι από μένα. Ικαρίονα ο Μάκης είναι ο Joaquin. Είπαμε πλζ να χρησιμοποιείτε τα ψευδώνυμα. :)

Λοιπόν, επίτηδες χτες δεν είπα τίποτα παραπάνω γιατί ήθελα οι νυχτερινοί να κάνουν τις δουλειές τους και γιατί θεωρώ οτι αυτά που είπα όλη τη μέρα ήταν αρκετά.

Δε θα κάνω παραθέσεις αλλά θα σχολιάσω κάποια πράγματα και ανθρώπους.

Είχα πει από χτες το μεσημέρι οτι θέλω να ψηφίσω κάποιον που δε συμμετέχει και γι' αυτό ψήφισα τον i-lie-us ζητώντας κι άλλοι να τον ψηφίσουν ώστε να συγκεντρωθούν οι ψήφοι σε έναν που δε συμμετέχει. Μετά ο Ηλίας μπήκε, μίλησε, ο Καραντάκοφ μού είπε οτι να, υπάρχουν κι άλλοι που δε μιλάνε, ο Σπυράκος κι ο Σάμαελ. Μετά βλέπω οτι αλλάζετε κάποιοι σε Σπυράκο και άλλαξα κι εγώ λόγω του οτι είχα πει οτι θέλω να φύγει κάποιος που δε συμμετέχει. Ο Σπυράκος φάνηκε ξενερωμένος με το ρόλο του και σαν να μάς έλεγε να μην ασχοληθούμε με το να τον επαναφέρουμε. Σχετικά με τον ultra, θεωρώ οτι μπήκε στο στόχαστρο λόγω του οτι είναι καλός παίκτης και δεν ήταν εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Το ποστ του που διακαώς ζητούσε να τον κρατήσουμε δεν μπορώ να κρύψω οτι με επηρέασε αφού ένας μαφιόζος δε θα ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ να παρακαλέσει για να μείνει. Αυτό το σκέφτηκε κανείς αντί να με κατηγορούν οτι θέλω να σώσω τον ούλτρα;

Σχετικά με Σόφη - Μελανία. Επειδή βλέπω οτι έχετε φάει κόλλημα, θα υποθέσω τί συνέβη μπας και προχωρήσουμε παρακάτω. Όπως φρόντισε να μάς διευκρινίσει η blue (κάτι που δεν έχω ξεχάσει), Ο Τάσος με την μπιλίρε ΜΑΛΛΟΝ είναι συγκάτοικοι. Μη μού πείτε γιατί το λέω ξανά, τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Όταν λοιπόν ο Τάσος βλέπει τη Σόφη να ψηφίζει την μπιλίρε, θεωρεί τη Σόφη κακιά. Αυτή η συλλογιστική βέβαια είναι ελλιπής αφού είναι πρώτος γύρος και αν η Σόφη είναι πολίτης δεν μπορεί να ξέρει τί είναι η μπιλίρε. Υπάρχει ένας τσακωμός μεταξύ σόφης και Τάσου όοπου ο Τάσος λέει πιεζόμενος οτι δε θέλει να το συζητήσει περαιτέρω γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΡΟΛΟΥΣ. Εκεί έπρεπε το θέμα αυτό να σταματήσει. Η Σόφη όμως προφανώς λόγω της απειρίας της δεν το κατάλαβε και επέμενε να πιέζει τον Τάσο. Η μπλου όπως είπα έκανε και λιανά αυτό περί συγκατοίκων που είχαμε καταλάβει όλοι. Η Μελανία λοιπόν, βλέποντας τη Σόφη να επιμένει τόσο, σού λέει, δεν μπορεί αυτή να είναι τόσο αφελής, κάτι παίζει. Και την έπεσε στη Σόφη θεωρώντας οτι έπεσε σε κάποιον κακό που υπέπεσε σε σφάλμα και ευκαιρία να τον ξεμπροστιάσει. Η Σόφη το πήρε κάπως προσωπικά και έπαιξε την κάρτα στη Μελανία. Ως εδώ τα πράγματα είναι για μένα αρκετά απλά. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι η Μελανία, όντας έμπειρη παίκτρια, δεν δίνει μια πιθανότητα τα πράγματα να έγιναν όπως τα λέω και συνεχίζει με πάθος να ανακρίνει τη Σόφη. Μα καλά βρε Μελανία, δε βλέπεις οτι η μαφία δε θα την άφηνε ποτέ να κάνει τέτοια απανωτά λάθη; Και οκ, ασχολήθηκες με τη Σόφη υπέρ του δέοντος, πού είναι η ασχολία σου με τους υπόλοιπους; Η Μελανία που ξέρω εγώ ψάχνει τους πάντες και τα πάντα, δεν αποκτά εμμονή με έναν. Και κάπου εδώ η Μελανία γίνεται για μένα ύποπτη.

Συνεχίζω. Αυτή η ιστορία μεταξύ μπλου, εμιλούκο, ντόιτς και τσαρα δεν μού περνάει απαρατήρητη. Η Ντόιτς συμφωνεί με όλα και ψηφίζει την Εμιλυ (για ξεκάρφωμα; δεν είναι πολύ προφανές; θα την άφηναν οι μαφιόζοι να κάνει κάτι τόσο οφθαλμοφανές; ). Η Έμιλυ βλέποντας τη δική μου κατηγορία προς εκείνη με ψηφίζει, λογικό ίσως αλλά εκείνη την ώρα έτρεχαν τόσα πράγματα και το να ψηφίζεις κάποιον που σε κατηγόρησε αντί να θες να βοηθήσεις τους πολίτες στην ψηφοφορία (αν είσαι πολίτης) είναι κάτι παιδιάστικο και η Εμιλυ είναι έμπειρη παίκτρια. Ο Τσαρα ας πούμε οτι με πείθει με τα επιχειρήματά του, απλά θα ήθελα εκτός του να πιέζεις όλους και να λειτουργείς σαν αφηγητής να μάς πεις κάποια στιγμή και τις δικές σου σκέψεις. Προς το παρόν αυτό που έχω δει από σένα είναι να σχολιάζεις πράγματα που λένε άλλοι με το στιλ "αυτό γιατί το λές;" "γιατί φέρεσαι έτσι;" κλπ. Τις δικές σου σκέψεις θα ήθελα αν μπορείς. Από όλα αυτά που είπα κρατάω ως ύποπτη την blue butterfly την οποία θα ψηφίσω γιατί δε μού άρεσε καθόλου όχι μόνο το "ξεμπρόστιασμα" των συγκατοίκων αλλά και οι δικαιολογίες που προέβαλλε για αυτό. Το "ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου" είναι τελείως διαφορετικό από το δίνω στο πιάτο στους μαφιόζους δύο πολίτες και το οτι έδειχνε να μην το καταλαβαίνει μού δείχνει κάτι ύποπτο για μια τόσο έμπειρη παίκτρια.

Σχετικά με τον Dume ο οποίος με ψήφισε χτες λόγω της τυχαίας μου πρώτης ψήφου προς τον Σουκου (την οποία άλλαξα δις) και τώρα λέει οτι ακόμα με θεωρεί ένοχη λόγω του οτι ψήφισα τον Σπυράκο ενώ έχω πει πολλές φορές γιατί τον ψήφισα: Αν η χτεσινή μου συμπεριφορά και συμμετοχή δε σε πείθει ακόμα για μένα δεν ξέρω τί άλλο να κάνω για να σε πείσω. Από όλα αυτά που έγιναν μέσα στη μέρα επιλέγεις να ενοχοποιήσεις αυτούς που ψήφισαν τον Σπυράκο. Έχουμε πει γιατί θέλαμε να φύγει ο Σπυράκος, γιατί ήταν κάποιος πολίτης που δεν βοηθούσε σε τίποτα. Το να πέσουμε σε μαφιόζο πρώτη ψηφοφορία ήταν απίθανο οπότε επιλέξαμε τη λύση του να φύγει ένας άχρηστος πολίτης. Σωστό - λάθος; Δεν ξέρω. Εγώ έτσι τα βλέπω. Η δική σου συνεισφορά στο να βρούμε τους ενόχους (αντί να κατηγορείς κάποιους για την ψήφο τους) πού είναι;

Τα ίδια θα έλεγα και στον Σαμαελ και τον Joaquin. Πολύ μπλα μπλα ρε παιδιά αλλά ουσία γιοκ. Χαίρομαι που Ηλίας και Soukou παρουσίασαν τις σκέψεις τους. Α και θέλω να πω κάτι και για τον Τζόνυ που ήθελα να το πω από χτες. Το πρώτο του ποστ ήταν "μα ρε παιδιά κανείς δε μιλάει". Μήπως είναι ο ΔΑ που ζητά σήμα από τους μαφιόζους του; Αργότερα θα το ψάξω περισσότερο.

Αυτά από μένα. :)
 

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Λοιπόν Ακριβέ, καλά τα λες αλλά δεν μας είπες ότι ενημέρωσα από πριν πάρουμε τους ρόλους ότι ΔΕΝ θα είμαι διαθέσιμος για λιώσιμο τις πρώτες δύο μέρες. Προς θεού περίοδο χάριτος δεν θέλω αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Επίσης, ηρέμησε λίγο με τις "γενικολογίες" που και καλά δεν σου αρέσουν. Είναι προτιμότερο να διαιωνίζουμε circlejerks που συντηρούν το στόρι των μαφιόζων; Πχ εγώ έκοψα την σόφι απ την αρχή ως ουδέτερη προς αθώα ή έστω ακίνδυνη λόγω απειρίας...Τι να κάτσω να κάνω, να παραθέτω ένα ένα τα μηνύματά της; Με λίγα λόγια, ευχαριστώ για την παρατήρηση αλλά προσφέρω ότι μπορώ προς το παρόν στο σκεπτικό των πολιτών με το χρόνο που έχω.
Τέλος, οι αναφορές σε προηγούμενα Παλέρμο ούτε καλό σου κάνουν ούτε βάση έχουν. Εκτός αν προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Λίγο ψυχραιμία λοιπόν.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,585 μηνύματα.
Ηλία, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι ψήφος ξεκαρφώματος. Το να ψηφίσω κάποιον μαφιόζο για ξεκάρφωμα και μετά να πάρω πίσω την ψήφο μου μέσα στην ίδια ψηφοφορία, χτυπάει μάτι. Ξεκάρφωμα θα ήταν να ψήφιζα μαφιόζο και να άφηνα εκεί την ψήφο μου. Οι μαφιόζοι που αλληλοψηφίστηκαν στην πρώτη ψηφοφορία για ξεκάρφωμα, κράτησαν την ψήφο τους, αυτό πιστεύω εγώ.

Έχω να παρατηρήσω κάτι: Στην μαφία αρέσει πολύ να περνάει απαρατήρητη. Κάποιοι παίκτες συζητιόμαστε όλη την ώρα και κάποιοι παίκτες... περνούν απαρατήρητοι. aggelogiannos, bilire, Samael, Ζαξρεμιος περιμένω περισσότερα από εσάς. Να πείτε τη γνώμη σας για περισσότερους παίκτες, τόσα έχουν ειπωθεί. Έχουν πέσει υποψίες για κάποιους παίκτες και από μένα και από άλλους, τι έχετε να πείτε για αυτούς; Πχ για Deutsch?
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα κι απο μενα. Θα απαντήσω συνοπτικά γιατί τρέχω λίγο. Επίσης θα ψηφίσω προς το παρόν για να προλάβω τη δολοφονία με ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξω μέσα στη μέρα αν δω κατι πιο ύποπτο.
Δεν είπα ότι μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, απλά εγώ είπα και λέω ότι το έγραψε με τέτοιο τρόπο που δηλώνει μία σιγουριά που μετά την αλλάζει ότι δεν είμαι στο 100% σίγουρος, φάσκει και αντιφάσκει. Στην συνέχεια είπε ό,τι είπε και μετά εξαφανίστηκε και έπειτα εμφανίστηκε η Μελανία η οποία μου έδωσε ψήφο και έφυγε! Και οι 2 εξαφανισμένοι μετά από τις ψήφους τους, προς εμένα αυτό τυχαίο; Καλά εννοείται ότι ο πρώτος γύρος ο καθένας πιάνεται από κάπου και φυσικό είναι αφού ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν το είπα για το "ίσως επειδή είμαι κακός και με ξεμπρόστιασες" όσο για το δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση και για το που την υποστηρίζει έντονα την αθωώτητα της bilibre και μετά λέει δεν είναι 100% σίγουρος και φεύγει,επειδή πιέστηκε, εγώ αυτό καταλαβαίνω!

H πρώτη όντως δεν ήταν, απευθύνονταν στον Ζαξρέμιο δικό μου λάθος. Δεν είπα ότι μου κάνει ποτέ επίθεση και ούτε θεώρησα τα "σιγανά ποταμάκια" ως επίθεση εννοείται. Όπως λέει εκείνη ότι όλοι από κάτι ψάχνετε να πιαστείτε) για αυτό κι εγώ πιάστηκα από την συνεργασία που θεωρώ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ γίνεται μεταξύ της Μελανίας και του Τάσου. Αυτό το εξηγεί ότι είναι αθώα μπορεί να είναι ύποπτο μπορεί και όχι καλά κάνει που εξηγεί. Δεν με υποχρεώνει κάτι τέτοιο ωστόσο να συμφωνήσω και να με σταματήσει από το να θεωρώ ύποπτες τις κινήσεις τους, έτσι δεν είναι; Μα γιατί και υπόλοιποι ντε και καλά (άσχετα τι πιστεύουν -θεωρητικά πάντα) πρέπει να μην τους θεωρήσουν υπόπτους αλλά να πιστέψουν ότι δεν τρέχει κάτι; Όλη αυτή η υπερβολική υπεράσπιση ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους, είναι λογική; Αφού και εσύ όπως είπες όπως και άλλοι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα κάτι με ακρίβεια και συμφωνώ απόλυτα.

Μελανία και ComfortablySmug είδα τα ποστ σας , θα σας απαντήσω τώρα σε νέα δημοσίευση!

Δεν εξαφανίστηκα ούτε έχω εμμονή μαζί σου ξεκόλλα :P ουτε δημιουργησα κανενα κυμα εναντίον σου ουτε λυσσαξα να φυγεις. Εσυ προσπαθεις απελπισμενα να με ενοχοποιησεις επειδη ειμαι η μονη που σε θεωρει ανοιχτά υποπτη. Απλα παντα εχω τη τάση να εστιαζω σε καποια ατομα (αν εισαι και ο ΔΑ θα εξηγείται εχω μανία με τους διεφθαρμένους αστυνομικούς :hehe: )
Εγώ Μελανία εξακολουθώ μία υπερβολική εμμονή (στο παιχνίδι) μαζί μου και ό,τι θέλεις ντε και καλά να με διώξεις. Γιατί έπρεπε να φύγω εγώ και για ποιον λόγο την γλίτωσα; Μην μου πεις ότι δεν με έχεις βάλει στο μάτι από χθες, ασχολήθηκες με κανέναν άλλο παίχτη τόσο πολύ , όσο εμένα;


Μελανία βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι ότι δεν σε ψήφισα ως εκδίκηση επειδή με ψήφισες. Τα έχω γράψει συνέχεια γιατί το έκανα και που βασίζω την συνεργασία σου , δεν τα ξαναγράφω, απλά διακρίνω μία στροφή εναντίον μου ιδιαίτερα και μόνο από εσένα τόσο έντονη από χθες! Γιατί; :hmm: Ωραία εγώ γιατί να βγω φανερά και μάλιστα εσκεμμένα να κάνω λάθος αν είμαι μαφία και να καρφωθώ; :loltooth: Αυτό που ρωτάς εσένα, κάνε την ερώτηση και σε εσένα!

Και ο Τάσος δήλωσε απόλυτα την αθώωση της bilibre, και μετά που πιέστηκε κάνει δεν είμαι 100% σίγουρος, με ψήφισε και δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι λέγοντας δεν θέλει να το συζητήσει περισσότερο. Μπήκες εσύ υποστήριξες αυτό που είπες ο Τάσος και με ψήφισες. Το ίδιο κάνει και ο jonny. Και αφού λες ότι εσύ δεν συνεργάζεσαι με τον Τάσο παρότι που είδα αλληλοϋποστήριξη, γιατί εσύ κάνεις το ίδιο με τον Jonny και λες ότι με αθωώνει άρα και συνεργάζομαι που απλά λέει αυτό που πιστεύει και εγώ λέω αυτό που πιστεύω για εσένα όπως για την συνεργασία του με τον Τάσο. :ermm:Την έχω δικαιολογήσει στο ποστ που απαντάω στην Χιμέλα πως την σκέφτηκα, σίγουρα δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής!

Εγώ έτσι πλέον πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα προς το παρόν για την επόμενη ψηφοφορία, είμαι ανάμεσα στα εξής άτομα
tsarachaf
TasosZG
Melania~

καθώς μου φαίνεται ότι αλληλοϋποστηρίζονται. Προς το παρόν δεν έχω κανένα λόγο να ψηφίσω κάποιον άλλο παίχτη ούτε ακόμα τουλάχιστον τον DumNuke, που ισχυρίζεται ότι το λάθος μου και η απειρία δεν είναι τόσο σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία για την αθωότητά μου, από όσον κατάλαβα ότι είπε. Αλλά θέλω να δω μετέπειτα τους ισχυρισμούς του και τις κινήσεις του..

Θα ψηφίσω όμως ως τώρα τουλάχιστον τον tsarachaf.
Μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια :)

Καλό βράδυ και από εμένα! :)

Υγ: Συγγνώμη για το double post

Γενικά εχω υποστηρίξει πολλούς παίκτες εδώ μέσα οπως και εχω υποψιαστεί πολλους αντίστοιχα . Το εχεις παρει προσωπικα χωρίς λόγο. Εχω κάνει ολόκληρη θεωρια πχ. για τη Ριρικα και τη ντοιτς αλλα ψήφισα εσενα γιατι ησουν η μονη που ειχε ψηφους και για μενα ειναι ύποπτη και προτιμούσα να βγει μια ύποπτη και οχι ενας ακυρος που ουτε καν ειχε προλαβει να μιλησει οπως επισης και να μη παει χαμένη η ψήφος μου. Επειδή βλέπω να έχεις πείσει πολλούς θα σε παρακολουθώ στενά και θα εστιασω στους αλλους υπόπτους μου για να δω τι θα κανεις εσύ.

Τι λέει,πως είμαστε;
Έχουμε και λέμε...Εγω αφησα την ψηφο μου στον Ουλτρα και οντως ηθελα να την αλλαξω στο τελος στην Μελανια για να παει ισοβαθμια αλλα το @$#ρολοι μου στον υπολογιστη καταλαβα οτι παει 4 λεπτα πισω εν τέλει και δεν πρόλαβα να την αλλάξω αφου ολοι αλλαξαν τελικα την ψηφο τους απο τον Ultra.
Οσο που βγηκε ο Σπυρακος δεν ειναι τόσο κακο και πολιτης να ηταν δεν ψηθηκε ποτε να παιξει αρα θα μας ηταν ενας παικτης χαμενος,αφκ και δεν θα παιρναμε ΠΟΤΕ πληροφορία απο αυτον.Καλυτερα να βγαινουν ατομα που δεν εχουν ορεξη να παιξουν και ας ειναι και καλοι ρολοι."και τι α κανς; α κάειτς να μαλώεις;"

Σε αυτην την γύρα παιδια μου μιας και ολοι εχουμε πει κατι,νομιζω το φρονιμο ειναι να παμε κύριως στις μεγάλες αντιπαλότητες του παιχνιδίου.Η πρωτη και καλυτερη Μελανια-Σοφι.ΣΙΓΟΥΡΑ αυτα τα ατομα πρεπει να παρουν ψηφους ειτε απο την μια μερα είτε απο την αλλη για να φανουν κύριως τα στρατοπεδα.Τωρα εσυ που το διαβαζεις αυτο θα σκεφτεσαι."Ναι οκ αλλά ειναι πολύ πιθανό να ειναι και οι 2 αθώες ετσι;"Προφανώς και μπορει να ειναι και οι 2 αθωες αλλα το σιγουρο ειναι οτι η μια θα τρωει την σαρκα της αλλης για πολλες γύρες ακομα εφοσον δεν φανεί καποιος ρόλος απο καποιον παικτη σε όλους.
Στο τελευταιο ποστ της Σόφης ανέφερε 3 ατομα.
tsarachaf
TasosZG
Melania~
και ψηφισε Τσαρ,απλα νομιζω οτι η τελικη της ψηφος θα αλλαξει γιατι σιγουρα δεν θα ψηφιστει σε αυτον τον γυρο ευκολα ο Τσαρα.Αρα μας μενουν Τασος και Μελανια.Ο πρωτος εχει ακουστει παρα πολυ γιατι αθωωσε στεγνα την Βilire και επειδη ψήφισε την Σοφη επειδη ψήφισε την bilire.Συγκάτοικοι δεν ειναι σιγουρα,δεν θα το εκανε τοσο ευκολο σε ολους,μαφιόζος παίζει αλλα και παλι επειδη τυχαίνει να τον ξερω προσωπικα,θελει να δειξει κατι αλλο σαν καλος ρολος που στο λαιβ το κανει συχνα οταν παιζουμε.Ειμαι 50/50 για τον Τασουλη.
Τέλος μένει η Μελανια που την καρφωνει απο την αρχη του γύρου οτι τα κανει ολα αυτα η Σοφη "στημένα".Μπορει και να ισχυει εννοειται,δεν σας ξερω σαν παικτες και χαρακτήρες.Απλα η Σοφη εχει ενα άλλοθι,ξερετε ποιο ειναι αυτό;Εχετε πει οι παικτες που εχετε ξαναπαιξει αρκετα εδω οσο και η ιδια οτι παίζει πρωτη φορα.Αρα ειναι λογικό να κανει κινησεις που επιφανειακά εστω φαινονται σαν απειρου παίκτη.Μπορει να ειναι και πονηρουλα βεβαια και να το κανει να φαινεται στημένο ολο αυτο,αλλα σιγουρα οι περισσοτερες πιθανοτητες ΑΚΟΜΑ εστω δειχνουν οτι ειναι αυθορμητο ολο αυτο.

Αλλοι πιθανοι παίκτες για ψηφους σε αυτον τον γύρο ειναι σιγουρα : ComfortablySmug για την ψηφο του σε τασο σαν ΑΜ.
Πεταλουδιτσα για κάρφωμα πιθανων ρόλων.
Bilire για μενα γιατι εχει μείνει πισω στο γκειμ και δεν βοηθαει απο την πλευρα της.
Samael γιατι ψηφισε πρωτο γυρο με random.org αν αιτιολογήσει τωρα που θελει να παμε,καλως.
Τελος Χιμελα με Ultraviolence που εγω προσωπικα ειδα στην αρχη μια καλυψη και ποσο περισσοτερο οταν ο Ουλτρα απο 3 ψηφους πηγε στην 1 υποσχοντας οτι θα βοηθησει στο παιχνιδι.

Οι παραπανω που ανεφερα νομιζω ειναι σε δευτερη μοίρα για ψηφους αλλα ειναι εξισου πιθανοι να παρουν.Αλλα νομιζω πρεπει να δουμε σιγουρα τι παιζει αναμεσα στα 2 κοριτσια.(Melania-Σοφη)

Μου αρέσει που κάνετε ολοι λες και εκανα οργανωμένη επίθεση. Εχω κάνει ενα σενάριο που το υποστήριξα και εχετε πεσει ορισμενοι πανω μου.
1) Σε ψήφισα δεν σε ψήφισα, δεν σε ανέφερα ποτέ ως τοπ ύποπτο. Σε έβαλα σε μια 4άδα υπόπτων. Αυτό δεν αλλάζει. Από κει και πέρα, όπως είπα σε ψήφισα γιατί δεν ήθελα να μαζέψει μόνο ο Σπυράκος. Και μεταξύ μας θα προτιμούσα να έβγαινες εσύ αντί γι' αυτόν. Αλλά ήθελα να επιδιώξω ισοψηφία για να επαληθεύσω κάτι που ήθελα να δω. Δυστυχώς οι υπόλοιποι πολίτες δεν βοήθησαν. Καλώς ή κακώς για να γίνει ισοψηφία με Σπυράκο έπρεπε να δώσω σε σένα ή στη Σοφία (που δεν ήθελα να φύγει για λόγους που εξήγησα) ή στον Ούλτρα που επίσης ήθελα να του δώσω ένα γύρο.

2) Προσωπικά δεν άφησα να φύγει κανένας Σπυράκος. Ίσα ίσα σε ψήφισα όταν μάζεψε πολλές μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να σε φέρει σε ισοβαθμία μαζί του. Εγώ εσένα είχα ψηφίσει. Δεν μπορείς να με κατηγορείς που έφυγε αυτός. Δεν μπορούσα να κάνω mind control σε άλλους για να σε ψηφίσουν. Ό,τι μπορούσα έκανα. Όσο για τη Χιμέλα, δεν υπάρχει καμία συνενόηση πέρα απ' αυτό που είπα αρχικά ότι δεν θα κατευθυνθώ σ' αυτήν ακόμη. Αν υπήρχε συνενόηση τότε μόλις άλλαξα εγώ σε σένα, θα άλλαζε κι εκείνη.

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος από πολύωρο ταξίδι και διαρκές γράψιμο από κινητό, οπότε για να μπορέσω να γράψω αυτά που θέλω, θα ήθελα πρώτα να ξαναδιαβάσω τα τελευταία κείμενα πριν την ψηφοφορία γιατί παρατήρησα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα και θέλω να τσεκάρω ξανά. Σήμερα δεν αντέχω να το κάνω, οπότε θα γράψω αύριο ένα σχετικό κείμενο. Προς το παρόν ψηφίζω την Deutsch Lover γιατί τη θεωρώ πολύ ύποπτη. Παίζει όπως και πέρυσι που ήταν μαφιόζα. Γράφει χωρίς να λέει τίποτα, επαναλαμβάνει πράγματα που ειπώθηκαν και θέτει απλώς ερωτηματικά σε όσα λένε άλλοι. Κι άλλοι το κάνουν αυτό. Αλλά μπορώ να ψηφίσω μόνο μια προς το παρόν. Επίσης θέλω πάρα πολύ αν πεθάνουν, να δω τα φύλλα της Blue ή του Comfortably με τυμβωρυχία. Θα μου λύσουν άπειρα ερωτήματα. Ειδικά αν πέσω μέσα στις εκτιμήσεις μου. Δυστυχώς ο Comfortably παρότι παραξένεψε αρκετούς, δεν μάζεψε ψήφους. Το ίδιο και η Blue. Καληνύχτα από μένα.

Προτιμούσες να βγω εγω για ποιο λογο? Εντωμεταξυ ενω φαινομενικά εχουμε τους ίδιους υπόπτους και θα μπορούσαμε να καπως να βοηθήσουμε ο ενας τον άλλον μου πετας αοριστες κατηγορίες .

Δε σε θεωρώ ύποπτη επειδή με κατηγόρησες. :P Απλώς δεν μπορείς και εσύ να μην παραδεχτείς ότι η όλη αυτή φάση με τη Σόφι σήμερα ήταν περίεργη, σα να ψάχνατε αφορμή να πιαστείτε από κάτι, σαν η σόφι να προσπαθούσε να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και μετά να πέφτει και διπλή ψήφος. Ε όλο αυτό μεταξύ σας με παραξένεψε αυτό είναι όλο, και για τις δύο σας μου φάνηκε περίεργο όχι μονάχα για σένα.

Όσον αφορά το λόγο που είμαι στους τοπ υπόπτους σου ότι είχα να σχολιάσω πάνω στην κίνησή μου το έχω πει πολλάκις προηγουμένως οπότε μην περιμένεις να πω κάτι άλλο, ο καθένας διαμορφώνει την άποψή του.Η Μελ είπε ότι είχε δουλειά λόγω του στρατού, τώρα για τον Τάσο δεν ξέρω για ποιο λόγο είχε εξαφανιστεί από το πρωί και ξαναέγραψε πριν λίγο. Όσον αφορά για το ότι δεν ήθελε να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση ίσως και να μην είχε να σου σχολιάσει κάτι περαιτέρω ή να μην μπορούσε να πει κάτι παραπάνω.

Κανείς δε σε υποχρεώνει να συμφωνήσεις με τίποτα, αν και δε θεωρώ "υπερβολική υπεράσπιση" αυτή της Μελ προς τον Τάσο, ούτε σε δύο ποστς καλά καλά δεν ασχολήθηκε.


Ευθύνομαι επειδή δε μάζεψα ψήφους; Όποιος θέλει να με ψηφίσει εδώ είμαι, ας πει ένα γιατί και ας με ψηφίσει.


Ψήφος αύριο το πρωί, το μυαλό είναι καζάνι!

Απλα επειδη ξερω οτι εισαι έμπειρη παικτρια δεν μου αρέσει ο τροπος που παιζεις. Παιζεις περίεργα και αυτη η κινηση ειλικρινα με παραξενεψε..

Ντάξει άμα δεν πάει αργάμησι δε θα καταφέρω ποτέ να κάνω ποστ.Λοιπόν, Μάκη θα στο πω στη γλώσσα σου. Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Αν συνεχίσεις κι αύριο την θεωρητική ανάλυση του ποιος έκανε τι, θα σε ταράξω στο ψηφούλο, γιατί πάντα έτσι τραλαλί τραλαλό μας το κάνεις και πάντα είσαι μαφιόζος. Γράψε κανένα σοβαρό ποστ.Να κι ο Ηλίας. Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χοακίν, αλλά και με μερικές παραθέσεις να σπάνε τη μονοτονία. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το νόημα του να γράψεις όλο αυτό το σεντόνι και να μην απλώσεις μερικές σκέψεις ή υποψίες.Συγγνώμη, αλλά τι παίζει με την πάρτη σου ρε φίλε; Μπήκες το πρωί, ψήφισες κάποιον για ΑΜ έκανες χαμό κι έρχεσαι τώρα το βράδυ και δε μας λες τίποτα πάλι. Ειδικά γι' αυτό λες μια ιστορία ότι δε συμφέρει τους μαφιόζους να κάνουν κάρφωμα-Βεντέτα. Αυτό δηλαδή είναι λόγος να δώσεις κάποιον για ΑΜ; Εγώ έμαθα ότι προσπαθούμε σ' αυτό το παιχνίδι να βρούμε τη μαφία κι άμα μας τελειώσει η μαφία και δεν τελειώσει το παιχνίδι, τότε πάμε για για ΑΜ.

Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω, γιατί δεν είπες και τίποτα. Θα προτιμούσα να τα αναπτύξεις παραπάνω, για να μπορούμε και να σχολιάσουμε πάνω σ' αυτα. Ελπίζω όντως να μπεις στο παιχνίδι από αύριο, γιατί πέρυσι ήσουν πολύ καλός παίκτης, οπότε θα ήθελα να σε δω πιο σοβαρό.Κι εσύ μας λες ό,τι λένε πάνω κάτω όλοι. Ξέρεις τι συγκεκριμένο θέλω; Να μας πεις αν σου φάνηκε εσένα κάτι περίεργο, για να πάει το παιχνίδι μπροστά. Αν λέμε 2-3 άτομα υποψίες και οι υπόλοιποι απλώς σχολιάζετε δεν πάει το παιχνίδι μπροστά. Ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά δε γίνεται να πηγαίνουμε έτσι. Τώρα είναι πιο σημαντικό να λέμε περισσότερα, για να μην αφήνουμε κόσμο στην αφάνεια.

Ένας άνθρωπος δηλαδή δε σου έκατσε πιο στραβά και ψηφίζεις εντελώς στην τύχη όπως λες;Δεν ξέρω πού να αποδώσω την δική σου συμπεριφορά. Όποιος σε πιέζει λίγο αυτομάτως γίνεται ένοχος και συνεργάζεται με τους άλλους για να σε πετάξει έξω; Ελπίζω να καταλάβεις ότι δεν είναι λογική αυτή και χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδεις έτσι κατηγορίες και να παίζεις κάρτες. Έχω πει ήδη ότι θεωρώ ύποπτη τη συμπεριφορά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αθωώνω τη Μελανία ή τον Τάσο.

Αλλά και να ξέρεις κάτι και να αντιδράς έτσι δε μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά, όταν η λίστα υπόπτων σου περιλαμβάνει όποιον δεν σε έχει θεωρήσει αθώα.Αυτό ρε παιδιά, ποιος σας το έχει πει; Καλύτερο είναι να βγαίνουν όσοι είναι ύποπτοι.- Το να βγάλεις έναν ψιλοσίγουρο πολίτη(δε το λέω συγκεκριμένα για το Σπυράκο, αν και δε νομίζω να ήταν μαφιόζος και να έπεσε έτσι αμαχητί), είναι ό,τι πρέπει για την μαφία που θέλει να βγάζει πολίτες για να έρχονται πιο κοντά στα νούμερα. Αν βγάλεις ένα παίκτη απλώς επειδή δεν παίζει πολύ, αλλά είναι πιθανότατα αθώος είναι απλώς λάθος. Αυτό για το γενικό. Συγκεκριμένα, κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα που έφυγε ο Σπυράκος παρά η Μελανία ή η Σόφη γιατί αυτές μπορούν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια υπάρχει και το μέντιουμ γι' αυτή τη δουλειά. Αλλά αν κάποια από τις 2 είναι στη μαφία, μπορεί να δώσει καταλάθος και κάποιο συμπαίκτη της. Αλλά δε σχολιάζω παραπάνω γι' αυτές τις 2 γιατί έχω ήδη πει πολλά.
Εδώ τώρα, μου τα λες ωραία. Κόμφυ και μπλου μπάτερφλάι, όντως πρέπει να πιεστούν γιατί ξεκίνησαν να δίνουν ρόλους, αλλά πρέπει ειδικά ο πρώτος να μιλήσει παραπάνω.

Bilire & Samael, πρέπει να εμφανιστούν πρώτα, για να δούμε κι αυτοί τι μέρους του λόγου είναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοι. Να προσθέσω Εμιλούκο, Ντόιτς που είναι οι πρώτες που μου έρχονται στο μυαλό.

Για Χιμέλα και ουλτρα τα έχω πει ήδη.Να ρωτήσω γιατί προτιμούσες να βγει η Μελανία, αντί για Σπυράκο; Γιατί δε μ' έχεις συνηθίσει να προτιμάς έναν εξαφανισμένο παίκτη από κάποιον που συμμετέχει σαφώς περισσότερο. Οπότε, θα ήθελα να μάθω περισσότερα.Όλο υποσχέσεις για κείμενα είστε κι όλο με την όρεξη μένω. Γενικά άντε να γυρίσεις να γράφεις κανονικά(ω θεοί, είπα τώρα :worry: ), γιατί έτσι λιγομίλητος με μπερδεύεις.


@~Melania~ Καταλαβαίνω ότι σε έχει πιάσει το ένστικτο σου και βαράς τη Σόφη αλύπητα, αλλά ψήσου να μοιράσεις κι αλλού την ενέργειά σου, γιατί τώρα μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχετε πιαστεί, αλλά άκρη δε βγαίνει.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν φανώ σε κάποιον απότομος, αλλά ρε παιδιά δεν άντεξα. Γύρισα αργά, λέω να γράψω ένα ποστ και διάβαζα μια ώρα περιλήψεις όσων είχα διαβάσει μες τη μέρα. Είναι κουραστικό αυτό.

Τα σχόλιά μου περί πρώιμων υπόπτων τα έκανα από πιο πριν, δε θα τα επαναλάβω και τώρα. Θα ψηφίσω το πρωί με το καλό, με πιο καθαρό μυαλό για να δω κι αν έχει ειπωθεί κάτι ενδιαφέρον ως τότε. Καληνύχτα σας.

Δεν τραβαω κανενός το μαλλι... εχω εστιασει και σε ενα σωρο αλλους γιατι εχετε πεσει ολοι πανω μου?

Σε γενικές γραμμές καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με συναισθηματισμούς θα έλεγα, δε νομίζω ότι μας βοηθάνε σε κάτι.
Στα υπόλοιπα που είπες στο συγκεκριμένο ποστ, δεν έχω να πω κάτι, μου φαίνονται λογικές σκέψεις.
(Όσο ειρωνικό και αν είναι να το ζητάω εγώ ενώ μου έχουν κάνει αντίστοιχα παράπονα άλλοι), θα ήθελα και από εσένα να δω κάποια παραπάνω συμμετοχή και σχολιασμό γεγονότων που σου φάνηκαν περίεργα τις επόμενες ημέρες μιας που μαζί με Comfy και bilire βλέπω πως μόνο 2 ποστς μέχρι τώρα.


Καλησπέρα, είμαι ο Ηλίας και αυτό είναι το 4ο μου post στο #46 τις τελευταίες 12 ώρες.
Η λογική μου όπως ανέλυσα και προηγουμένως είναι γενικώς να κινούμαι σχετικά επιφυλακτικά, γιατί όταν δεν έχω γνώση το ιστορικό μου δείχνει ότι διώχνω πολίτες. Για τον ίδιο λόγο προσπαθώ να μη γίνομαι και "εμμονικός" με παίκτες που με ψήφισαν ενώ γνωρίζω την αθωότητα μου, γιατί θεωρώ ότι απλά τρωγόμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο σε τόσο early game και η μαφία κάπου γελάει.
(Κάτι που βλέπω πχ. να συμβαίνει μεταξύ εσού και της Σόφης και αφενός δεν μου αρέσει για τον παραπάνω λόγο, αφετέρου αρχίζει να γίνεται τόσο τραβηγμένο που να προκαλεί σκέψεις "ρε συ μήπως τελικά η μία έχει κάποια γνώση για την άλλη;").

Αλλά αυτό δεν θα έλεγα ότι έχει να κάνει με την εξαφάνιση μου. Τώρα αν γυρίσω και πω για άλλη μία φόρα ότι ξύπνησα γύρω 3 η ώρα με πολλά πράγματα γραμμένα και απέκτησα πρόσβαση σε πισι στις 7, θα αρχίσω να επαναλαμβάνομαι.

Κρατάω τα περί Ντόιτς και Τζόνυ για παρακάτω.

Ανέφερα και παραπάνω ότι είσαι στα άτομα που έχουν γράψει αρκετά λίγα πράγματα και θα ήθελα να δω μεγαλύτερη συμμετοχή.
Τώρα το αν συμφέρει τη μαφία το κάρφωμα ή όχι, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, εκείνη θα κρίνει καλύτερα και θα πάρει το πιθανό ρίσκο να διώξει και ΔΑ/Πόρνη μαζί.
Κατά τ' άλλα όπως είπα και σε άλλο post γενικώς δεν θεωρώ σε τόσο αρχές καλό το role-calling (που παν και στα εγγλέζικα κάποιοι παραπάνω). Το να τσιγκλίσουμε τον ΑΜ με κάποιο τρόπο να μας δώσει το μαφιόζο του βοηθάει κυρίως τη μαφία που γνωρίζει ότι κάποιος ξέρει τον μαφιόζο της και όχι εμάς που μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε αρχικά για να έχουμε πλειοψηφία.


Άποψη μου, καλό θα ήταν να ψηφίζεις πριν τη δολοφονία γιατί δεν ξέρεις τι (αν) ξημερώνει.
Εκτός αν είτε έχεις την αίσθηση ότι δεν είσαι υποψήφιο θύμα ή δε σε ενδιαφέρει κι αν θα φύγεις από το παιχνίδι. In that case, δεν μπορώ να πω κάτι.


Δεν έχω διαβάσει παιχνίδι με εσένα και το Μάκη μαζί είναι η αλήθεια για να ξέρω πως μιλάτε μεταξύ σας, αλλά ήσουν αρκετά άγριος εδώ.
Δεν θα πω ότι έχεις άδικο ωστόσο γιατί αν θυμάμαι καλά πράγματι ήταν κάπως θεωρητικά τα γραφόμενα του, είναι κάτι που έχω υπόψην κι εγώ και περιμένω περισσότερες τοποθετήσεις.


Και ερχόμαστε σε μένα, πράγμα που το περίμενα να το σχολιάσεις η αλήθεια είναι γιατί σε βάζω στα άτομα που μου αρέσει ο τρόπος σκέψης/γραψίματος/παιξίματος σου.
Εδώ που λες ότι δεν άπλωσα σκέψεις ή υποψίες θα έλεγα ότι λανθάνεις όμως. Έγραψα ποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο προηγούμενο ποστ και οι παραθέσεις υπήρχαν ακριβώς για να είναι συγκεντρωμένα όλα μαζί.
Δεν θέλω να φτιάχνω λίστες υπόπτων στο στυλ για παράδειγμα που κάνει ο Ικαριόνας και θεωρώ πως αν κάποιος με διαβάζει μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό μου.
Για να μη τα γράφω δεύτερη φορά λοιπόν, αν έχουν τόση σημασία οι σκέψεις μου, διάβασε με καθαρό μυαλό ξανά το προηγούμενο ποστ μου, και διάβασε και αυτό.


Με το παρόν χωρίο προς τον Κόμφυ συμφωνώ αρκετά όπως έγραψα και παραπάνω, απλά εσύ το θέτεις πιο μπρουτάλ :redface:

Επίσης bilire και Σαμαήλ από τα άτομα που έχουν γράψει σχετικά λίγα πράγματα. (Σαμαήλ πρόλαβε και έκανε ποστ όσο έφτιαχνα παραθέσεις).
Εμιλούκο και Ντόιτς θέλω να μελετήσω λίγο περισσότερο αύριο η αλήθεια είναι γιατί ενώ βλέπω να έχουν γράψει κάποιο ποστ, δεν έχω συγκρατήσει κατά το διάβασμα κάτι άξιο σχολιασμού από τα λεγόμενα τους. Αυτό μπορεί να είναι είτε επειδή δεν έχω διαύγεια σήμερα είτε επειδή αναλώθηκαν κυρίως σε ένα θέμα στο οποίο δεν έδωσα προσωπικά πολλή σημασία είτε επειδή διατηρούν μία όσο το δυνατόν αναίμακτη στάση αποφεύγοντας τις εντάσεις ας πούμε.
Τι από αυτά είναι θέλω να ξεκαθαρίσω λίγο καλύτερα, γιατί αν πρόκειται για το τελευταίο, θα μπορούσε να μου θυμίσει παιχνίδι ήρεμου μαφιόζου.


Άλλο ένα πράγμα με το οποίο συμφωνώ, και όχι μόνο για τη Μελανία, αλλά και για τη Σοφή.
Κάποια στιγμή θέλω να ξαναπεράσω τη στιχομυθία τους αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τα τόσα πράγματα που έχουν γράψει μεταξύ τους και την πιθανότητα που δίνω να είναι μία εκ των δύο μαφιόζες, με αποθαρρύνει μέχρι στιγμής εφόσον κάποια άλλα πράγματα που έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή.


Προς τι η τιμή, μίλησαν και άλλοι; :redface:
Μάλιστα ο τσαρατσαφ πιο πάνω ισχυρίζεται ότι ουσιαστικά δεν είπα τίποτα και πέταξε το προηγούμενο ποστ μου στα σκουπίδια.
Εσύ μου κάνει εντύπωση που τιμάς αποκλειστικά εμένα ενώ έχεις κάποιες ώρες να εμφανιστείς.
Περιμένω να κάνεις και σε άλλους την τιμή, δεν θέλω να νιώθω ότι γίνονται διακρίσεις.


Θα μπορούσε και αυτό να είναι ένα σενάριο μέσα στην ξαφνική αποστροφή ψήφων από τον ούλτρα.


Δεν θα έλεγα ότι πρόλαβε τελικά να κινδυνεύσει ο ούλτρα. Μόλις έφτασε 3 ψήφους (αν θυμάμαι καλά) έγιναν αλλαγές στον Σπυράκο και πήρε κεφάλι. Κάποια στιγμή μάλιστα, προτού ο Ικαρίονας αλλάξει για τελευταία φορά ψήφο (κάνα τέταρτο νομίζω), ο Σπυράκος προηγείτο με 5 ενώ ο ούλτρα είχε ξεμείνει με 1. Εκείνη τη στιγμή νομίζω πως πλέον ο Ούλτρα ήταν ασφαλής.
(Δεν είμαι βέβαιος γι' αυτά τα στατς που λέω τώρα, ούτε έχω το κουράγιο να το ξαναψάξω, αλλά έτσι θυμάμαι να παρατήρησα).
Ένα πιθανό σενάριο αν είναι μαφιόζος ο ούλτρα θα ήταν το "ρίχνουμε ως μαφία μια ψήφο σε εκείνον για ξεκάρφωμα και βλέπουμε" -> "ωχ, έφτασε 3 ρε μαλακες, ας αλλάξουμε καμιά ψήφο τώρα", ενώ αν είναι ΔΑ/πόρνη να έκανε τόσο καλό σήμα που να έγινε αντιληπτό.

Δε μου αρέσει να μου βάζουν λόγια στο στόμα μου. Ουδέποτε είπα ότι δικαίως ή καλώς έφυγε ο Σπύρακος, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εφόσον δεν γνωρίζω την ταυτότητα του. Εικάζω ότι αναφέρεσαι σε αυτό:

So let me rephrase, συνέφερε τη μαφία να φύγει ο Σπυράκος είτε γιατί έχει ρόλο πολίτη είτε γιατί έχει ρόλο πόρνης και δεν γνωρίζουν ότι είναι συνασπισμένος μαζί τους είτε γιατί αν είναι μαφιόζος έφυγε χωρίς να έχει πει κάτι μέχρι τώρα ώστε να έχουμε κάτι τρανταχτό να του προσάψουμε σε πιθανή νεκροφάνεια.
Και πέραν του συμφέροντος της μαφίας, είναι λογικό να συγκεντρώσει κάποιες ψήφους εφόσον δεν είχε συμμετάσχει και στον πρώτο γύρο πιανόμαστε από οτιδήποτε.


Αυτό είναι ένα σκεπτικό που έχω και εγώ και για την ώρα σε αυτές τις αλλαγές θα σταθώ μιας που μου έχουν κινήσει τις περισσότερες υποψίες μέχρι στιγμής.
Τα υπόλοιπα σενάρια επί Σπυράκου τα ανέλυσα παραπάνω νομίζω.

Σε αυτά μου τα τελευταία σχόλια θα σταθώ για να δώσω αρχικά την ψήφο μου λοιπόν, στο ότι δεν μου άρεσαν οι αλλαγές ψήφου όταν έφτασε σε θέση mvp ο ούλτρα. Δεν θα πάω στον ούλτρα τον ίδιο, θα πάω στις αλλαγές που έγιναν μετά την ισοψηφία γιατί μου φαίνεται πιο ασφαλής ο δρόμος.
Χιμέλα από εμένα σε Σπυράκο, Τζόνυ από ούλτρα σε Σπυράκο και Ικαρίωνας από ούλτρα σε Σπυράκο και μετά Μελανία.
Εκ των τριών θα πάω για την ώρα στους πρώτους δύο γιατί ο τρίτος την έριξε τελικά αλλού.
Και εκ των δύο θα προτιμήσω
Johnny15 απλά επειδή είχε ψηφίσει ούλτρα εξαρχής και στην εκδοχή που θέλει τον ούλτρα ως ορίτζιναλ μαφιόζο θα μπορούσε να αποτελεί μια ψήφο ξεκαρφώματος που πήγε στην πορεία λάθος.

Λοιπόν, κάηκα, και πάω να κοιμηθώ. Είναι αρκετά πιθανό το επόμενο ποστ μου να είναι αρκετές ώρες μετά τη δολοφονία πράγμα που σημαίνει ότι θα έχω μπόλικο πράμα να διαβάσω.
Αν ακόμη ζω και δεν έχω εμφανιστεί μέχρι τις 5-6 όπως είπα και παραπάνω, θα ήθελα μέχρι τότε να μην ψηφιστώ με δικαιολογία για την απουσία μου αυτή καθαυτή.


Καλημέρα Παλέρμο.

Επανήλθες με δομημένη σκεψη. Θετικό αυτό.

Ποιος είναι ο Μάκης;
Μου αρεσει που χανομαστε με τα ονοματα αχαχαχα. Ο Χοακιν.

Ψηφίζω ΝΤΟΙΤΣ (παιδια βιαζομαι παρα πολυ συγγνώμη δεν προλαβαινω να το κανω αλλιώς) γιατί ως τωρα η σταση της μου φαινεται απο τις πιο περίεργες (το εχω εξηγήσει πιο πανω αργοτερα θα επανέλθω με ανάλυση).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,415 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο :happy:

τραγουδάκι;

Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7

 1. aggelogiannos

 2. Alma Libre

 3. bilire

 4. blue_butterfly

 5. ComfortablySmug

 6. Deutsch... Lover

 7. DumeNuke

 8. Emilouko

 9. Himela --> blue_butterfly

 10. i_lie_us --> Johnny15

 11. Ikarionas --> Deutsch... Lover

 12. JKaradakov

 13. Joaquin

 14. Johnny15

 15. ~Melania~ --> Deutch... Lover

 16. Samael

 17. sophie_96 --> tsarachaf

 18. Soukouu

 19. TasosZG

 20. tsarachaf

 21. ultraviolence

 22. Wild_Boy --> Emilouko

 23. ΖαξρεμιοςΨήφοι
2 Deutsch... Lover
1 blue_butterfly
1 Emilouko
1 Johnny15
1 tsarachaf

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
 
Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
  Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
 • Φορτώνει...
Top