Λοιπόν αρχικά ας πω ένα μπράβο σε όσους αφοσιώθηκαν στο παιχνίδι.Για τον κόπο τους,την προσπάθεια και το παιχνίδι τους.
Εγώ θα πω στον Τζόνι συγκεκριμένα ότι είναι δεν είναι πόρνη δεν είναι συμπεριφορά αυτή στο παιχνίδι.Από τη μέση του παιχνιδιού και μετά το μόνο που έκανες ήταν να ειρωνεύεσαι και να τρολλάρεις :Ρ. Οκ, είσαι κακός ρόλος.Το καταλάβαμε. Αλλά εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι είναι σωστό να παίζεις έτσι.
Όσο για τις κάρτες, θα έλεγα ότι ήταν αρκετά unbalanced στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός και αν χάθηκαν πολλές καλές κάρτες με τους καλούς και δεν το ξέρω. Εννοείται ότι η μοιρασιά γίνεται με κλήρωση αλλά νομίζω η μαφία είχε αν δεν κάνω λάθος 2 νεκροφάνειες, 2 τυμβωρυχίες, 1 ΑΠ και δεν ξέρω και γω τι άλλο. :Ρ Αν υπήρχε αντιστοιχία με τους πολίτες οκ,αλλά στο παιχνίδι δεν φάνηκε έτσι.
Για τις ποινές θα το συζητήσουμε λογικά στο ποστ-γκέημ. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες στο παιχνίδι και ειδικά για την τελευταία του Πολ ο Δημήτρης ήταν ξεκάθαρος να μην αναφερθεί κανείς. Τώρα συγκεκριμένα τι είπε δεν ξέρω.
Έξυπνη κίνηση να σκοτώσετε τη Χιμέλα και να επιστρέψει ως αθώα, δίνοντας τας με την νεκροφάνεια σήμα ποιος είναι δολοφόνος μαζί της. Να υποθέσω ο Στράτος δεν ήταν δολοφόνος; Ο καημενούλης.
ΑΑ ΜΑ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΜ; Για μένα είσαι απαράδεκτος.Τελεία. Οκ πες ότι ήταν εντός του πλαισίου του ρόλου σου να παίξεις έτσι αλλά δεν ήταν. Ο ΑΜ ξέρει έναν δολοφόνο.Είναι ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ άρα για μένα είναι και σκοπός του να τον δώσει. Με αυτό που έκανες με την μέθεξις την καταδίκασες.
Βάσια συγγνώμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.