Ναι αρκετά ασχοληθήκαμε με τη λίστα του Dumenuke. Αν δεν ήταν φανερός του ο Σπυράκος, δεν έδωσε κανένα μαφιόζο. Αλλά εσύ τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις; Να δείξεις ότι είμαι μαφιόζος; Να αποσύρεις τα βλέματα απ' τον Karadakov και να τα μεταφέρεις σε σένα για να γλιτώσετε να φύγει ο ΔΑ; Δεν σε βλέπω να σχολιάζεις τίποτα για Johnny και για ένα σωρό άλλα που έγιναν. Ή μήπως είσαι φανερούλης κι εσύ και κόβεις αντιδράσεις για τον πληροφοριοδότη σου; Πέσαμε έξω στις εκτιμήσεις μας και κοιτάμε να σωθούμε με κάρφωμα;

Τώρα για τη methexys, έχει αποδείξει την αθωότητά της με αρκετά πράγματα. Όπως κι εγώ. Αλλά δεν θες να τα δεις και δεν πρόκειται να στα υποδείξω.
Συνέχισε να παραποιείς ότι λέω, φυσικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, κανείς δεν το κοιτάει από ότι φαίνεται.
Δεν είπα πουθενά για τη λίστα, ρώτησα γιατί να παίξει την ΑΠ στη methexys από όλους τους παίκτες.
Όχι, δεν προσπαθώ να δείξω ότι είσαι μαφιόζος, ένα σενάριο είπα και αμέσως βλέπω πώς σφίξατε, και εσύ και η methexys.
Για Johnny τι θες να σχολιάσω; Η κατάσταση του είναι ήσσονος σημασίας ότι ρόλο και να έχει. Όπως είπε ο tsarachaf (...) 1000% ένοχος ή 1000% troll. Επομένως, ανάξιο σχολιασμού.
Δε δίνω μία για τα αρκετά πράγματα με τα οποία έχετε αποδείξει και οι δύο την αθωότητά σας, όπως και για ότι λες.
Εγώ στους υπόλοιπους πολίτες απευθύνομαι, αν βλέπουν το κατά πόσο έχεις οδηγήσει το παιχνίδι όπου ακριβώς θες. Αλήθεια, μπορεί να μην είσαι καν κακός ρόλος.
Για το ότι είμαι φανερός , απλά γελάω, θέλω να δω τι θα πεις στο τέλος του παιχνιδιού, αν είσαι αθώος. Κυρίως γιατί δεν έχεις προβάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σημαντικό επιχείρημα που να δείχνει ότι είμαι μαφιόζος.
Αν ήμουν, τότε ναι , το σενάριο σου για Karadakov ΔΑ θα είχε λογική.
Επίσης, Έρις καλή μου, όχι κι εσύ. Για αθώα σε έχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.