Καλημέρα... Σαν πολλή ησυχία δεν έπεσε εδώ; Τι φάση; Η ηρεμία πριν την καταιγίδα;;
@Έρις, σοβαρά με είχες στους υπόπτους τόσο καιρό; Μετά από κείνη την φορά που με ψήφισες, νόμιζα ότι είχες αλλάξει γνώμη. Χαμπάρι δεν είχα
Λοιπόν. Μίνι ανάλυση περί της ΑΠ και ότι πέρασε.
Σενάρια:
Παραδοχή 1: H Guest 278211 ήταν μαφία.
1.
Η μαφία είχε ακύρωση ΑΠ. Σε αυτή την περίπτωση η μαφία δεν ρίσκαρε να παίξει την ακύρωση, γιατί ήξεραν πως όποιος την παίξει κινδυνεύει να μπει στο στόχαστρο. Πράγμα που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση ότι ο μαφιόζος που κρατάει την ακύρωση είναι κάποιος που δεν είμαστε σίγουροι ή έχουμε αμφιβολίες.
2.
Η μαφία δεν είχε ΑΠ ή δεν ήταν σε θέση να την παίξει. Αυτό δεν μας δίνει σχεδόν καθόλου πληροφορίες, πέρα απ' ότι η μαφία ή δεν έκει ακύρωση ΑΠ ή έφυγε ο παίκτης που την είχε.
Σε αυτά τα δύο σενάρια ο Comfortably είναι ή αθώος ή βοηθητικός ρόλος της μαφίας που τα έκανε σαλάτα.
Παραδοχή 2: Η Guest 278211 δεν ήταν μαφία.
Εδώ την πατήσαμε άσχημα όσοι είχαμε θεωρούσαμε την spy μαφία και μας πιάσανε πιθανώς στον ύπνο και χαιρόμαστε που έφυγε πολίτης. Αυτό μπορεί να ήταν η καλομελετημένη κίνηση της μαφίας, για να αθωώσει ίσως και τον comfortably που τα κατάφερε να μπει σε πολλές λίστες τις τελευταίες μέρες ή απλώς να ξεφορτωθεί ένα άτομο χωρίς να γίνει πάλι πανικός και με μικρές πιθανότητες να παιχτεί ακύρωση. Ή απλώς ο Comfortably είναι αθώος και απλώς κατάλαβε λάθος, όπως και κάμποσοι άλλοι.
Παραδοχή 3: Η Guest 278211 ήταν βοηθητικός ρόλος της μαφίας.
Αυτό δεν το θεωρώ πολύ πιθανό, γιατί πιστεύω ότι θα έπαιζε αλλιώς και δεν θα ήταν τόσο κρυμμένη όσο ήταν ως τώρα. Αλλά υπάρχει σαν πιθανότητα οπότε μπαίνει κι εδώ. Για τον Comfortably ισχύουν τα ίδια με τα πρώτα δύο σενάρια.
Σχόλιο: Δεν ξέρω αν ο Comfortably έχει κάποιες πληροφορίες που δεν έχουμε εμείς. Ειλικρινά το εύχομαι. Όνειρο θα μπορούσε να έχει διότι έχει παίξει δύο κάρτες φανερά από τις 3 που έχει πάρει. Δεν μου αρέσει να βασίζομαι στην ελπίδα να έχει κάνει κάποιος κάτι που δεν μπορούμε να μάθουμε, απλώς το αναφέρω ότι δεν αποκλείεται. Τώρα το τι συμβαίνει θα το δούμε στην πορεία. Δεν θα βιαστώ, ούτε να τον κατηγορήσω, ούτε να τον αθωώσω προς το παρόν, γιατί με τις συνεχείς ανατροπές τις τελευταίες μέρες δεν ξέρω τι να υποθέσω.