Η αλήθεια είναι ότι πολλοί αρχίζουν να νομίζουν ότι είμαι η πόρνη.....Ίσως γιατί θα ήταν βολικό για εμένα να περάσω σαν πόρνη.Νομίζω ότι όλοι καταλάβατε ότι η eileen απέκτησε την ΑΠ τη 2η βδομάδα και αφού δόθηκε 1 μόνο λογικά θα καταλάβατε ποιες ήταν οι αρχικές μου κάρτες .Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η μαφία προτιμά να σκοτώνει νέα άτομα που δε θα ενδιαφερθεί να τα σώσει κανείς,και εγώ δε θα ήθελα να χαθούν αυτές οι σχετικά καλές κάρτες υπέρ των πολιτών. Θα προσπαθήσω (για όσο είμαι στο παιχνίδι) να σας πείσω ότι δεν έχω κακό ρόλο και ότι ούτε είμαι η πόρνη.Ρώτησα εσάς τους 2 (tsara και emilouko) γιατί σας εμπιστεύομαι λίγο παραπάνω από τους άλλους (δε ξέρω αν έχω κάνει σωστά)΄
Επίσης να σημειώσω ότι δε πιστεύω ότι ο dume δε μας είπε έστω το φανερό του στα τελευταία λόγια .Άρα για εμένα ένας εκ των methexys,σπυράκο είναι (de facto) ένοχος
Πάμε τώρα στην ΑΠ. Ομολογώ ότι την κρατούσα αρχικά για τη deutsch ,ένα άτομο που έμεινε στην αφάνεια,την θεωρούσα εγώ μαφιόζα και δεν την υποψιαζόταν κανείς μέχρι το ΣΚ.Ίσως το Σάββατο να σκεφτόμουν να την παίξω στην eileen ωστόσο κρατήθηκα γιατί πίστευα ότι δε θα έπαιρνε καλή κάρτα (τύχη βουνό μεταξύ μας...).Θα σας εξηγήσω αργότερα γιατί επέλεξα να παίξω σήμερα την ΑΠ.
Χθες σκεφτόμουν να παίξω την ΑΠ στον wild γιατί μου φάνηκε κάπως πιστευτό αυτό το σεντόνι που είχε γράψει ο ikarionas,μέχρι που επανέφερε τη himela.Δε νομίζω οι μαφιόζοι να έστειλαν στα φαντάσματα έναν άλλο μαφιόζο με κίνδυνο να αποκαλυφθεί από το μεντιουμ.Ούτε είμαι βέβαιος ότι ξέραν 100% την πόρνη.Το μόνο που ίσως να στέκει είναι η himela να είναι ΔΑ , να την επανέφερε ο wild και να τον ακολουθεί σαν κόρη οφθαλμού (βέβαια αυτό έρχεται σε αντίθεση με το σενάριο του ikariona για wild-karadakov)
Πάμε όμως στα άτομα που σκεφτόμουν για ΑΠ.Methexys,Johny,Spy,Melania.
Methexys: Δεν έχω πειστεί καθόλου για την αθωότητά σου αλλά δεν έχεις κάρτες οπότε δεν είσαι άμεσος κίνδυνος
Johny: Είναι κοινός σας μαφιόζος. Αρχικά απορρίπτω την περίπτωση να είναι αυτός πόρνη ή ΔΑ με τη λογική ότι δεν υπάρχει δασκαλεμένος ΔΑ ή πόρνη. Οπότε περισσοτερο μου κάνει είτε για πολίτη που τα έχει κάνει θάλασσα (όπως εγώ) είτε σα μαφιόζο που πουλάει τρελίτσα (dume#43) + νομίζω είναι το 1ο του παιχνίδι
Melania:Για εμένα είναι μαφιόζα. Δε ξέρω γιατί την εμπιστεύεστε σχετικά αλλά θα δείξει
Ομολογώ ότι η spy (το 2 κοινό σας άτομο) και εμένα μου μοιάζει για μαφιόζα και σε συνδυασμό με τον αλληλοψηφισμό spy-emilouko νομίζω ότι μία εκ των 2 είναι μαφία ( εύχομαι να έχω επιλέξει σωστά)
Δε ξέρω αν βοήθησα με την τυμβωρυχία,εύχομαι με αυτήν την κάρτα όμως να βοηθήσω λίγο παραπάνω
Άμεση Προφυλάκιση στη
Guest 278211