Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ήταν ήσυχος γενικά και δε νομίζω ότι είχε βοηθήσει ιδιαίτερα. Δε ξέρω πόσο έμπειρος παίκτης ήταν. Νομίζω αξίζει να τον ψάξουμε λίγο καλύτερα. Ίσως, η αναφορά στη θεωρία με τη μάγισσα και το Δημήτρη χθες να μην ήταν τυχαία. Κάποιος είχε αναφέρει ότι ο ΣΚ ήταν η μάγισσα. Ναι, ίσως ήταν. Άρα, ίσως θεώρησαν τον ΣΚ μάγισσα, αφού ο Δημήτρης δεν ήταν. Έτσι, ως μάγισσα δεν μπόρεσε να σώσει τον εαυτό του (ενώ γνώριζε ότι αυτός είναι το θύμα, ω μα πόσο συγκινητικό! :cry_x:), και σκότωσε τη Γερμανίδα! Η άλλη εκδοχή είναι, όπως είπαμε, ότι η μάγισσα είχε ήδη σώσει κάποιον μία από τις προηγούμενες μέρες.

Μικρή διόρθωση, η μάγισσα μπορεί να σώσει ΚΑΙ τον εαυτό της αν το επιθυμεί. Επίσης μπορεί ο σουκου να μην ήταν μάγισσα και η μάγισσα να έκρινε ότι δεν θέλει να τον σώσει.

Κατά τ' άλλα σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου...


Εγώ έχω μάθημα οπότε θα λείπω για κάποιες ώρες. Αν γίνει πάλι χαμός κατά τις 8, θα χω τον νου μου...
Επίσης ζωντανέψτε λίγο ρε παιδιά; Τάσο; Τι φάση ρε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα και από μένα…

Ήμουν μεταξύ του να το κάνω τώρα ή να περιμένω τη δολοφονία.
Ίσως να ειναι λαθος, αλλα δεν ξέρω ούτε αν έχουμε περιθώριο ως πολίτες, ουτε αν θα ζω μεχρι αυριο οποτε δεν πρέπει να μου μεινει στο χέρι.



Νεκροφανεια στη Himela.

Και τυπικη ψηφος στην Eileen.
Αυτό εδώ ή θα κερδίσει ή θα χάσει το παιχνίδι.

Και σε παρακαλώ ασχολήσου επιτέλους με το παιχνίδι, εδώ μας έβγαλαν Μαφία και ΔΑ και εσύ δεν έχεις να πεις τίποτα;

Εξέτασες την περίπτωση να βγήκε και να το είπε για να πάρει αυτό το innocent badge που δίνει η διαφορετική άποψη; Ειδικά αν ξέρει ότι θα αποδειχθεί σωστός; Γιατί όλα καλά με τον Ιορδάνη, μοιάζει να παίζει όπως πάντα, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτό το σενάριο με τον Pol που έχω αναλύσει, γιατί το είχα αποκλείσει εγώ από τότε, δεν έχει προσφέρει κάποιο άλλο σενάριο στο παιχνίδι. Ούτε έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κάπου. Είναι όλο ήξεις αφίξεις... Και αυτό δεν μοιάζει καθόλου με αθώο Ιορδάνη.
Πέρα από το ότι ναι δεν μπορείς να το αποκλείσεις σαν ενδεχόμενο, δεν με συνέφερε, ΕΑΝ ήμουν μαφία να βγάλω την Μέθεξυς που ήταν το εύκολο θύμα και να μην μπω και στο στοχαστρό σας αλλά να είμαι απλά ένας άλλος παίκτης; Άλλωστε όπως έχω πει και στον Ικαρίωνα δεν μου χρειάζεται η αθώωση κανενός βαδίζω με την δικιά μου λογική.
Όσο για το ότι μονο αυτό έχω φέρει στο τραπέζι, συγνώμη αλλά πρώτη μέρα ήταν τυχαία η ψηφοφορία, δευτερη μέρα ήταν ο χαμός με Dume-Johnny και μετά ξεκίνησε το κυνήγι με τον φανερό που ασχολιόμασταν όλοι. Τώρα αν θα θέλατε να είμαι σαν τον Ικαρίωνα να βγάζω καμιά 5αρια θεωρίες την ημέρα οκ. Αλλα και οι άλλοι την Παρασκευή αρχίσατε να ασχολείστε με κάτι άλλο και για εμένα την Παρασκευή ήταν σκοπός μου να βγει αυτός που θεωρώ μαφία.

Καλημέρα παίδες!

So, προς τη Himela που είπε ότι έχω χαθεί, απείχα το Σαββατοκύριακο λίγο από το παιχνίδι και αρκέστηκα στο να παρακολουθώ. Δευτέρα σήμερα so here i am again. Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν θα περιμένουν εμένα:P. Τι βόμβα ήταν η χθεσινή; Με το που μοιράστηκαν οι κάρτες ωπ οι μαφιόζες ανακαλύφθηκαν. Και να πω ότι δεν το 'πα για την Eileen; Το είπα ότι είναι ίσως και η βασική μου ύποπτη και να σου τώρα που έπεσα μέσα. Λίγο θέλω να μου εξηγήσει κάποιος την κίνηση αυτή εκ της μαφίας πως την ερμηνεύει. Απλή απελπισία; Ίσως κάτι άλλο; Γιατί η Deutsch, αν και μερικώς ύποπτη, ούτε καν στο κύριο στόχαστρο, μπορούσε να κρυφτεί για λίγο καιρό ακόμα μια χαρά. Γιατί λοιπόν αυτή η κίνηση; Βέβαια, με την ΑΠ που παίχτηκε, ακυρώθηκε η ψηφοφορία.
1. Κέρδισαν μια μέρα.
2. Έβγαλαν έναν παίκτη που είτε το ήξεραν τι είναι είτε όχι, δεν μπορούσαν να τον βγάλουν αλλιώς.
3. Ένας από τους παίκτες που είχε τρεις κάρτες.
Να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ, τι άλλο; Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Βρε πασά μου. Πέρα από το ότι δεν είμαι ο ΔΑ, δεν έχει νόημα αυτό που λες. Ο ΔΑ μετράει για τους πολίτες σε αυτήν την φάση τον θέλεις. Είχες δύο σίγουρες μαφιόζες, τώρα έχεις μια και άλλους τόσους που θεωρείς ότι είναι μαφία τώρα είναι που φέρνεις ισοψηφία για να μπορέσει να βγει ο ένας είτε δράσει είτε όχι ο ΔΑ. Δεν έχει νόημα να βγάλεις τον ΔΑ!
Αυτά τα πρωινά στην πόλη του Παλέρμο είναι απίστευτα. Καθαρός αέρας, τα πουλάκια κελαηδούν, ο ήλιος φωτίζει όλο το δωμάτιο, βρίσκεσαι στην αγκαλιά του Δημ..

-Που στο διάολο πήγε πάλι; Όλο τον χάνω τώρα τελευταία, κάτι μου φαίνεται ότι σχεδιάζει αυτές τις μέρες. Ύποπτα τηλεφωνήματα, μυστήριες έξοδοι σε ανύποπτο χρόνο. Πολύ περίεργος έχει καταντήσει. Ορμώμενος απ'αυτό, ο ultraviolence τον περίμενε στο σαλόνι του σπιτιού μέχρι να επιστρέψει αργά την νύχτα. Λίγο πριν τις 03:15, άκουσα τα κλειδιά στην πόρτα και μια γάργαρη φωνή να τραγουδά don't stop believin' hold on to that feelin'
-Που ήσουν πάλι;
-Αγαπούλη, δεν κοιμάσαι; :redface:
- Κατάλαβα.
-Τι κατάλαβες;
- Δεν είμαι αρκετός; Αυτό είναι τώρα;
- Όχι βρε μάτια μου, απλά να, σήμερα ήταν μια σπέσιαλ μέρα και σχεδιάζω κάτι όλη την εβδομάδα.
- Αχ βρε παλιόπαιδο, δεν αμφέβαλα στιγμή που είναι το δώρο μου; :)
- Σχεδιάζω ένα..

Πάρτυ γενεθλίων
-Ρε αγάπη τα γενέθλια μου πέρασαν εδώ και τόσους μήνες
-Το ξερω αγάπη, σήμερα έχει γενέθλια ένας άνθρωπος που σημαίνει πολλά για μένα.
-ΟΧΙ. Μην διανοηθείς να το ξεστομίσεις.
- Η Σύλβια ναι καλά φαντάστηκες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά της χώρας των φαντασμάτων της οργανώνουμε πάρτυ-έκπληξη για αύριο βράδυ. Θα μαγειρέψουμε όλοι το κατιτίς μας και θα περάσουμε τζάμι.
-Α. Οκ. Έχω στην κατάψυξη κάτι υπέροχα τυροπιτάκια του lidl. Να τα ψήσεις και να πας εγώ δεν θα έρθω.
- :(




-Aντωνάκη μου, πως είμαι; Καλός;
-Την Άρτα με τα Γιάννενα φόρεσες πάλι, ευκαιρία ψάχνεις να μου πει ότι δεν σε ντύνω ωραία;
-Έλα πάμε τώρα στο αυτοκίνητο, έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι την χώρα των φαντασμάτων.
-Καλά, περιμένε λιγο γιατί χτυπάει το σταθερό


-Λέγεται παρακαλώ
-...
-Παρακαλώ;
-...
-Όχι πάλι, αν είναι δυνατόν.
-Γεια σου Αντώνη μου, η Σύλβια είμαι.
-Μη μου πεις!
-Μμμ, τι κάνει ο Δημήτρης μου καλά είναι;
-Σχετικά καλά, τώρα είναι κλεισμένος 2 ώρες στην τουαλέτα, έφαγε κάτι τυροπιτάκια που είχαμε σκοπό να φέρουμε μαζί για το πάρτυ-έκπληξη σου.
-Πάρτυ;
-Α δεν το ήξερες; Πω γαμώτο κρίμα, σου χάλασα την έκπληξη.
-Με σκέφτεται ακόμα ρε, το βλέπεις;
-Τι θες από την ζωή μας πια; Λέγε τι θες.
-Μη μου φωνάζεις εμένα, δεν φταίω εγώ αν ξεχάσατε πάλι να μαζέψετε το πτώμα σας.
- Ο Δημήτρης παιδί μου, ξεκίνησε από τώρα να ξεχνάει
-Ναι, το έχει αυτό δυστυχώς αλλά το εκμεταλλευόμουν, ξέρεις εσύ.
-Άντε βρε δεν ντρέπεσαι. :P Λέγε τώρα που είναι το πτώμα.
- Ξεβράστηκε στο λιμάνι του Παλέρμο, οι όρχεις του έλειπαν. Τα εντόσθια του κείτονταν δίπλα του και το συκώτι του είχε πρηστεί.
- Τι μου περιγράφεις παιδί μου; Τον απότοκο της σχέσης σου με τον Δημήτρη;
- Αστείος. Να πάτε να τον μαζέψετε βρωμίσαμε πια, κλείνω.
-Περίμενε ρε φίλη, πες ποιος ήταν και υπόσχομαι να σου στείλω τυροπιτάκια, με πολλή πολλή αγάπη.
-Ήταν ένα παλικάρι
Σαν τα κρύα τα νερά
Nέος και αυτός στην πόλη μας
Όπως φαίνεται
Η μαφία δεν γουστάρει νεούδια
Και τι νεούδι ε, άσε γιατί κολάστηκα η δόλια. :inlove:
Ήταν ο
Soukouu
Kαλέ πως το ξέχασα
Σε άλλο σημείο της πόλης
Βρήκα και το πτώμα ενός ακέφαλου κοριτσιού
Πόνεσε η ψυχή μου, ήταν τόσο νέα!
αχ βρε Deutsch... Lover

Himela χρόνια σου πολλά :kissing:



Εκ της ΣΕ με αγάπη!
Η μαφία επέστρεψε στις δολοφονίες που δεν πρόκειτε να προστατεύσει ο Ιατρός και η Μάγισσα έφαγε την Γερμανίδα. -2 η μαφία πλέον.
Επίσης κανείς δεν θα σχολιάσει ότι το θύμα ήταν αυτό που ψήφισε χθες η Ζωή;

Η Μάγισσα έκανε τη δουλειά της σήμερα. Μπράβο :clapup:
Η Deutsch γιατί έφυγε;
Wtf :confused:
Παιδιά αφήστε τα τώρα αυτά...έχουμε ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΕΜΕ. Βλέπω πολλές ψήφους στην Eileen αυτή τη στιγμή, που είναι προφανώς λογικό αφού είναι μαφιόζα, όμως υπάρχει περίπτωση να δράσει ο ΔΑ στη σημερινή ψηφοφορία; Αν ναι, τι μπορεί να γίνει γι'αυτό; Απλά θα περιμένουμε; Η Eileen κάρτες δεν έχει. Το μόνο που μπορεί να τη σώσει είναι ο ΔΑ.
Διαβάζουμε και καμιά ανακοίνωση της ΣΕ. Δεν έχει ψηφοφορία σήμερα.

Και επειδή υποπτεύομαι ότι ο Ακριβός θέλει να δει που έχω καταλήξει σε αυτότ ο παιχνίδι μεχρι τώρα λέω να δώσω μια λίστα με υπόποτους:
1. Eileen
2. Deutsch
3. Σπυράκος
4. Emilouko ή Guest 278211, ναι έχω πει για την Έμυλι ότι δεν έχω στοιχεία και το ίδιο ισχύει και για την spy αλλά αυτή η εμμονή που έχουν μεταξύ τους κάτι θα πρέπει να αρχίσει να μας λέει. Αν και αν ίσχυε αυτό που σκέφτομαι θα είχαμε δει κάρφωμα από την Τετάρτη ακόμα.
5. ή/και 6. Έρις – Claire – Comfortably, όλο και κάποιος θα κρύβεται στους ήσυχους παίκτες και όσο προχωράνε οι δολοφονίες νομίζω θα δουμε ποιος την σκαπουλάρει ενώ δεν θα έπρεπε

ΔΑ: δεν ξέρω
Πόρνη: δεν ξέρω, ίσως να είναι ο Johnny αλλά αυτά είναι τεκμηριωμένες θεωρίες από εσάς, δεν μπορώ να προσθέσω κάτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Παρότι τσατίστηκα αρκετά, όχι μαζί σου τόσο όσο με τους υπόλοιπους και είπα ότι δεν θα παίξω με τους αθώους, δεν θα το κάνω τελικά ακριβώς ως σεβασμό στη ΣΕ και στο παιχνίδι που μας ετοίμασε. Κόπιασαν αρκετά οι άνθρωποι για να το κρεμάσουμε έτσι. Είχες κάποια δίκια σ' αυτά που έλεγες γιατί κι εγώ είμαι αρκετά οξύθυμος και ξεφεύγω απ' τα όρια αρκετά. Άντε να το λύσουμε να τελειώνει. Το kill της μάγισσας ήταν ελπιδοφόρο και προσωπικά εξεπλάγην που υπάρχει μάγισσα ακόμη στο παιχνίδι. Ποιος να περίμενε να ξυπνήσουμε χωρίς την Deutsch...Eλπίζω να είχε καλές κάρτες που χάθηκαν. Οι μαφιόζοι έχουν άλλο ένα kill που μακάρι να αποφευχθεί και ακόμη το παιχνίδι είναι οριακό. Οπότε ας αφήσουμε τις κόντρες και τις χαζές διαμάχες κι άντε να συνεργαστούμε μπας και το λύσουμε. Αρκετό χρόνο χάσαμε να μαλώνουμε μεταξύ μας. Εγώ έτσι όπως βλέπω το παιχνίδι οι εναπομείναντες μαφιόζοι είναι: Wild Boy, Eileen, Guest 278211, Johnny και Claire ή Μελανία. ΔΑ o Karadakov. Πόρνη Comfortably ή Himela. Το με ποια πλευρά είναι η Himela θα φανεί στην ερχόμενη ψηφοφορία και θα ξέρουμε. Δεν υπολογίζω τον Σπυράκο ως μαφιόζο γιατί δεν το πιστεύω. Το βλέπω πολύ αισιόδοξο σενάριο. Αν τώρα αντί για έναν μαφιόζο έχουν βγει δύο ακόμη καλύτερα για μας. Αναγκαστικά δεν μπορεί να έχει καλό ρόλο ούτε ο Wild Boy ούτε ο Johnny. Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Πράγμα που με προβληματίζει ακόμη περισσότερο για τη Himela.

Άντε μπράβο. Πάμε να πάρουμε πάλι μπρος. Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε με τους υπόπτους. Δική μου πρόταση θα ήταν να δώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο σε Σύλβια και Wild κυρίως γιατί εγώ έχω μερικές αμφιβολίες ακόμη.
Ο κομφορταμπλι μου ταιριάζει λίγο για πόρνη αν σκεφτούμε λίγο ανάποδα το σχόλιο που έκανε στην αρχή με την Έμιλυ.

Aπλώς αγνόησέ τον. Δεν ωφελεί. Έχει αναγκαστικά κακό ρόλο και πάει να μας πείσει ότι είναι πόρνη ενώ είναι μαφιόζος, ίσως για να προστατεύσει τη Himela, την οποία λέει σίγουρη μαφιόζα, ώστε να γλιτώσει κάνα γύρο. Είναι σίγουρα μαφιόζος. Δεν βγαίνει αλλιώς.

Δεν ασχολούμαι σοβαρά, απλώς δεν μπορώ να ακούω βλακείες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 31/7
  1. Claire Rentfield --> Eileen
  2. ComfortablySmug --> PolGR1509
  3. Deutsch... Lover --> Eileen
  4. Eileen --> Soukouu
  5. Emilouko --> Eileen
  6. Himela --> Eileen
  7. Ikarionas --> Tάσος97
  8. JKaradakov --> Deutsch... Lover
  9. Johnny15 --> Eileen
  10. ~Melania~ --> Eileen
  11. methexys --> Eileen
  12. PolGR1509 --> Eileen
  13. Soukouu --> Eileen
  14. Guest 278211 --> Eileen
  15. tsarachaf --> Eileen
  16. Wild_Boy --> Eileen
  17. Ερις --> Ikarionas
  18. Τάσος97

Ψήφοι
12 Eileen
1 Deutsch... Lover
1 Ikarionas
1 PolGR1509
1 Soukouu
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Soukouu - Δολοφονία 31/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Πέρα από το ότι ναι δεν μπορείς να το αποκλείσεις σαν ενδεχόμενο, δεν με συνέφερε, ΕΑΝ ήμουν μαφία να βγάλω την Μέθεξυς που ήταν το εύκολο θύμα και να μην μπω και στο στοχαστρό σας αλλά να είμαι απλά ένας άλλος παίκτης; Άλλωστε όπως έχω πει και στον Ικαρίωνα δεν μου χρειάζεται η αθώωση κανενός βαδίζω με την δικιά μου λογική.
Όσο για το ότι μονο αυτό έχω φέρει στο τραπέζι, συγνώμη αλλά πρώτη μέρα ήταν τυχαία η ψηφοφορία, δευτερη μέρα ήταν ο χαμός με Dume-Johnny και μετά ξεκίνησε το κυνήγι με τον φανερό που ασχολιόμασταν όλοι. Τώρα αν θα θέλατε να είμαι σαν τον Ικαρίωνα να βγάζω καμιά 5αρια θεωρίες την ημέρα οκ. Αλλα και οι άλλοι την Παρασκευή αρχίσατε να ασχολείστε με κάτι άλλο και για εμένα την Παρασκευή ήταν σκοπός μου να βγει αυτός που θεωρώ μαφία.

Θες να σου πω τι ακριβώς με παραξενεύει με σένα; Ξέρω ότι έχεις τον δικό σου τρόπο να αναλύεις και να σκέφτεσαι το παιχνίδι και ξέρω ότι βοηθάει και ανοίγει προοπτικές. Αυτό πέρα από το σενάριο με τον Πολ, δεν το είδα και με έβαλε σε υποψίες. Αυτό μου έλειψε, η δική σου λογική που λες και πάνω.

Η μαφία επέστρεψε στις δολοφονίες που δεν πρόκειτε να προστατεύσει ο Ιατρός και η Μάγισσα έφαγε την Γερμανίδα. -2 η μαφία πλέον.
Επίσης κανείς δεν θα σχολιάσει ότι το θύμα ήταν αυτό που ψήφισε χθες η Ζωή;

Δεν το πρόσεξα αυτό να σου πω την αλήθεια...

Και επειδή υποπτεύομαι ότι ο Ακριβός θέλει να δει που έχω καταλήξει σε αυτότ ο παιχνίδι μεχρι τώρα λέω να δώσω μια λίστα με υπόποτους:
1. Eileen
2. Deutsch
3. Σπυράκος
4. Emilouko ή Guest 278211, ναι έχω πει για την Έμυλι ότι δεν έχω στοιχεία και το ίδιο ισχύει και για την spy αλλά αυτή η εμμονή που έχουν μεταξύ τους κάτι θα πρέπει να αρχίσει να μας λέει. Αν και αν ίσχυε αυτό που σκέφτομαι θα είχαμε δει κάρφωμα από την Τετάρτη ακόμα.
5. ή/και 6. Έρις – Claire – Comfortably, όλο και κάποιος θα κρύβεται στους ήσυχους παίκτες και όσο προχωράνε οι δολοφονίες νομίζω θα δουμε ποιος την σκαπουλάρει ενώ δεν θα έπρεπε

ΔΑ: δεν ξέρω
Πόρνη: δεν ξέρω, ίσως να είναι ο Johnny αλλά αυτά είναι τεκμηριωμένες θεωρίες από εσάς, δεν μπορώ να προσθέσω κάτι.

Πώς το σκέφτηκες αυτό ρε θηρίο; :P
Μάλιστα. Συμφωνούμε σε κάποια που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς και διαφωνούμε σε μερικά άλλα, αν και δεν απέχουμε πολύ... Θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, έτσι;

Τελικά τώρα φεύγω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Claire: έχω προσέξει οτι η Κλερ μάς δίνει συνέχεια αληθοφανείς (ή αληθινές, μην παρεξηγηθώ) δικαιολογίες για το γιατί δεν μπορεί να ασχοληθεί με το παιχνίδι παραπάνω. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια έκανε το ίδιο και ήταν πολίτης, μήπως οπότε θεωρεί οτι με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού θα δώσει vibes αθώας; Για μένα η Κλερ είναι πολύ πιθανή μαφιόζα γιατί ουσιαστικά λέει εδώ και τόσες μέρες σχόλια για όλους αλλά δεν είδα πουθενά ένα συμπέρασμα.
Johnny15: Μπας κι είσαι η πόρνη; Δεν περιμένω απάντηση, ρητορική είναι η ερώτηση. Μού άρεσε κι η λογική του Soukou οτι σε έβαλαν οι μαφιόζοι να κάνεις τον τρελό του χωριού για να μπερδεύεις τον κόσμο. Ήθελα να σε πιστέψω τότε που σε κατηγορούσε ο Ικαρίων οτι είσαι ο ΔΑ του Ντιουμ αλλά δυστυχώς στην πορεία του παιχνιδιού έβγαλες κι εσύ την ενοχή σου. Τώρα το πώς την έχεις γλιτώσει και είσαι ακόμα μέσα, μού κάνει εντύπωση. Σαν να σε ξεχνάμε πάντα στην πορεία...
Μελανία: Επειδή ξεκίνησες να συμμετέχεις πρόσφατα δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω αν είσαι πολύ καλή μαφιόζα που παίζει τον πολίτη ή πολύ καλός πολίτης που πάει να αποποιηθεί το ρόλο του μαφιόζου. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα με σένα.
[FONT=&quot]Να τα εκατοστήσεις Σύλβια και ότι επιθυμείς!:birthday:

1. Δύσκολο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί τι μπορώ να πω για το ότι είμαι πάντα η ίδια... Οι δικαιολογίες μου όχι μόνο είναι αληθινές, αλλά μου προκύπτουν συνέχεια νέα θέματα από το πουθενά, ενώ είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με το παιχνίδι αυτό το διάστημα. Είναι όμως τέτοιας φύσης που δεν μπορώ να τις παραβλέψω.:(
2. Την ίδια άποψη έχουμε για τον Τζόνυ πάντως.
3. Κι εγώ αποφάσισα να κάνω το ίδιο με τη Μελανία. Δεν έχω ξαναπαίξει μαζί της και δεν την ξέρω αλλά το σωστό είναι να της δώσουμε πίστωση χρόνου και απ' ότι βλέπω συμμετέχει πολύ πιο ενεργά και άρα ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Θα δείξει όπως και νάχει.

[/FONT]
Βάσω, είμαστε στα πλαίσια παιχνιδιού. Δε σε ρώτησα τίποτα επιθετικά :) Μπορεί να φάνηκε επιθετικό αλλά οκευ, όπως είπα, παίζουμε παλέρμο. Εφόσον με έχεις ψηφίσει ήθελα να ξέρω που βασίζεις την ψήφους σου. Cheers :beer:
[FONT=&quot]Το λέω και παραπάνω στη Σύλβια, το έχω ξαναπεί κιόλας πως με μπερδεύεις απίστευτα και αυτό με προβληματίζει. Αυτό είναι όλο, προσωπικά ούτε κι εγώ έχω μαζί σου, το αντίθετο μάλιστα.:)

[/FONT]
[FONT=&quot][FONT=&quot]Δεν θυμάμαι ειλικρινά αυτή τη στιγμή ποιός έγραψε πως δεν έχω προτείνει κάτι νέο, κάποιο σενάριο ή κάτι τέτοιο και αντίθετα γράφω μια λίστα με πιθανούς υπόπτους και αθώους (πράγμα που έχω κάνει δύο φορές μέχρι τώρα). Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, αυτά έχω αυτά λέω. ΄Ισως να μην είμαι ΤΟ αναλυτικό μυαλό αλλά κάποιες υποθέσεις έχω κάνει, ρόλους δεν αναφέρω ποτέ για ευννόητους λόγους. Εξάλλου το έχω πει πως βασίζομαι σε μεγάλο μέρος σ' αυτούς που θεωρώ σίγουρους αθώους, αν έχω πέσει τόσο έξω... Κι άλλοι πιο έμπειροι από μένα το πάθανε και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

[/FONT] [/FONT]
[FONT=&quot]Κάποιοι από εμάς είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να παίζουν μόνοι τους ουσιαστικά και οι μόνοι που έχουν στοιχεία από την αρχή ή έστω λίγο αργότερα, είναι η μαφία και κάποιοι συγκεκριμένοι ρόλοι. Οι υπόλοιποι δυστυχώς βασιζόμαστε μόνο στον εαυτό μας, γι' αυτό δεν θα κατηγορήσω τον Ικαρίονα που παίζει όπως λέει πάντα μόνος του. ΄Ασε που νομίζω πως θα ήμουν απείρως καλύτερη στο live Παλέρμο. Εκεί αν και δεν υπάρχουν γραπτά να μένουν, υπάρχει ο τόνος της φωνής και η άμεση αλληπεπίδραση που βοηθάει.

[/FONT] [FONT=&quot]Ελπίζω ειλικρινά από αύριο το απόγευμα να είμαι με περισσότερο χρόνο και να ασχοληθώ πιο σοβαρά.
Εδώ θα πω κάτι που είπε και ο Τζόνυ και για κάποιους, είναι αλήθεια. Είναι το τρίτο μου παιχνίδι και μετά που βγήκα από το πρώτο, κατάλαβα πως έπρεπε να κρατάω σημειώσεις και να έχω κάποια πράγματα γραμμένα για να μην τα ξεχνάω. Και στο δεύτερό μου αλλά και σ' αυτό, η ροή του παιχνιδιού έγινε τόσο γρήγορη που δεν μπόρεσα να το κάνω και πάλι. Οπότε βασίζομαι μόνο σ' αυτά που θυμάμαι γιατί όσες φορές προσπάθησα να ανατρέξω σε προηγούμενα ποστ και μέρες, με πιέσατε να γράψω και έπρεπε να σας ικανοποιήσω. Οπότε πάει αυτό και γι' αυτό το παιχνίδι...[/FONT]
[FONT=&quot]Επίσης δεν αναφέρθηκα καθόλου στη σημερινή δολοφονία αλλά και σ’ αυτή της μάγισσας, μια και το κάνατε ήδη πολλοί και δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.

Λογικά θα είμαι μέσα το βράδυ και θα δω τι άλλο έχει συμβεί.[/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Χαίρομαι που δεν είμαι πλέον στο στόχαστρο σας Τσαφ. Τις τελευταίες μέρες έχω βοηθήσει actively να παρθούν οι πολυπόθητες ισοπαλίες. Βέβαια χάσαμε την προηγούμενη γιατί έκανες πατάτα που αφαίρεσες την ψήφο σου από Eileen, αλλά σε συγχωρώ. Θαρρώ πως ήταν λάθος απροσεξίας. Λέω να αφήσουμε τις αψιμαχίες λοιπόν και να προσπαθήσουμε να βρούμε τους άλλους μαφιόζους και τους άλλους 2 παίκτες συνασπισμένους με τη μαφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μια σκέψη ακόμη. Παρότι δεν μπορώ με τίποτα να θεωρήσω ότι τα γραπτά και τα λόγια του Wild Boy τόσο μόνα τους όσο και σε σχέση με τον Karadakov ήταν τυχαία και θα συνεχίσω να βαδίζω με τη θεωρία που θέλει Karadakov για ΔΑ, τον οποίο και θα ψηφίσω, σκέφτηκα μια εναλλακτική προς διερεύνηση, πάνω σε κάτι που ανέφερε η Μελανία. Είχα προσέξει κι εγώ τα διάφορα ίσως 'σήματα' προς τη Himela που της έλεγαν ''μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις'' και άλλα τέτοια αλλά επειδή από την αρχή μου είχε κολλήσει για ΔΑ ο Karadakov τη θεώρησα πόρνη. Έχετε υπόψιν σας ότι μπορει να είναι η Himela ο ΔΑ και να τη σκότωσαν επίτηδες, ώστε να αθωωθεί από το μέντιουμ και να την ξαναφέρουν πίσω σαν αθώα σε κάποια κρίσιμη στιγμή. Ίσως έτσι να εξηγείται και το γρήγορο και φαινομενικά έτοιμο κείμενο που είχε. Το είχε ετοιμάσει και περίμενε να τη φέρουν πίσω. Το καλύτερο θα ήταν να φέρναμε σε ισοβαθμία Himela-Karadakov που είναι για μένα οι πιθανοί ΔΑ ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνουν χρήση της ιδιότητάς τους. Το πρόβλημα σ' αυτό και εδώ απαντάω και στην ερώτηση του Karadakov που λέει το εξής:

Βρε πασά μου. Πέρα από το ότι δεν είμαι ο ΔΑ, δεν έχει νόημα αυτό που λες. Ο ΔΑ μετράει για τους πολίτες σε αυτήν την φάση τον θέλεις. Είχες δύο σίγουρες μαφιόζες, τώρα έχεις μια και άλλους τόσους που θεωρείς ότι είναι μαφία τώρα είναι που φέρνεις ισοψηφία για να μπορέσει να βγει ο ένας είτε δράσει είτε όχι ο ΔΑ. Δεν έχει νόημα να βγάλεις τον ΔΑ!

είνα ότι δεν μπορούμε να φέρουμε σε ισοβαθμία δύο άτομα για τον πολύ απλό λόγο ότι θα αναγκαστούμε να σπάσουμε τις ψήφους μας και δεν έχουμε τόσο μεγάλη αριθμητική υπεροχή σε σχέση με τη μαφία. Οπότε μόνη μας ελπίδα είναι να επιλέξουμε ποιο σενάριο μας πείθει περισσότερο και να ψηφίσουμε το συγκεκριμένο άτομο. Αλλιώς είναι να έχει ένας υποψήφιος ΔΑ 7 ψήφους από αθώους και αλλιώς να σπάσουμε τις ψήφους στο 3-3 με τους κακούς ρόλους να συσπειρώνονται άνετα σε ένα άτομο. Και σιγά μην είναι παρόντες οι περισσότεροι αθώοι για να αλλάξουν τις ψήφους τους και να τις φορτώσουν σε ένα άτομο απ' τα δύο. Τώρα πάλι αναφέρομαι στον Karadakov. Σίγουροι αθώοι μέχρι στιγμής είμαστε: εγώ, ο tsarachaf, o Τάσος, η Emilouko, η Έριδα, η Μέθεξυς και ίσως ο Pol. 7 άτομα. Μετά μας μένεις εσύ, ο Wild Boy, o Comfortably, η Claire, η Eileen, η Μελανία, o Johnny, η Guest 278211 και η Himela. Είστε 9 άτομα και ξέρουμε ότι οι κακοί ρόλοι είναι 8 κι ότι έχει φύγει απ' το παιχνίδι ένας σίγουρος μαφιόζος η Deutsch. Άρα υπάρχουν τουλάχιστον 2 αθώοι ανάμεσά σας και τουλάχιστον 7 κακοί ρόλοι μέσα στο παιχνίδι. Αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο ότι είμαστε 9 αθώοι και 7 κακοί και πέσουμε όλοι πάνω σε έναν σίγουρο μαφιόζο π.χ. Eileen, αφού όπως λες ο ΔΑ μετράει ως πολίτης, τότε θα τη σώσει ο ΔΑ, θα χαθεί ένας αθώος, άρα θα πέσουμε στους 8 και θα γίνει ένα kill το βράδυ και θα πέσουμε στους 7 και θα πάμε 7-7. Οριακό γίνεται το παιχνίδι και τότε θα κριθεί στις κάρτες. Αν όμως ρισκάρουμε και βγάλουμε έναν πιθανό ΔΑ, π.χ. εσένα (που δεν σε θεωρώ με τίποτα αθώο ρόλο), τότε αν πέσουμε μέσα θα φύγει ένας κακός ρόλος, θα σκοτωθεί ένας το βράδυ και θα πάμε στο 8-6. Αν δεν πέσουμε μέσα, μετά ο γιατρός βοηθός κι αναγκαστικά θα γίνει παιχνίδι καρτών. Το ρίσκο όμως μπορεί να μας σώσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Μια σκέψη ακόμη. Παρότι δεν μπορώ με τίποτα να θεωρήσω ότι τα γραπτά και τα λόγια του Wild Boy τόσο μόνα τους όσο και σε σχέση με τον Karadakov ήταν τυχαία και θα συνεχίσω να βαδίζω με τη θεωρία που θέλει Karadakov για ΔΑ, τον οποίο και θα ψηφίσω, σκέφτηκα μια εναλλακτική προς διερεύνηση, πάνω σε κάτι που ανέφερε η Μελανία. Είχα προσέξει κι εγώ τα διάφορα ίσως 'σήματα' προς τη Himela που της έλεγαν ''μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις'' και άλλα τέτοια αλλά επειδή από την αρχή μου είχε κολλήσει για ΔΑ ο Karadakov τη θεώρησα πόρνη. Έχετε υπόψιν σας ότι μπορει να είναι η Himela ο ΔΑ και να τη σκότωσαν επίτηδες, ώστε να αθωωθεί από το μέντιουμ και να την ξαναφέρουν πίσω σαν αθώα σε κάποια κρίσιμη στιγμή. Ίσως έτσι να εξηγείται και το γρήγορο και φαινομενικά έτοιμο κείμενο που είχε. Το είχε ετοιμάσει και περίμενε να τη φέρουν πίσω. Το καλύτερο θα ήταν να φέρναμε σε ισοβαθμία Himela-Karadakov που είναι για μένα οι πιθανοί ΔΑ ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κάνουν χρήση της ιδιότητάς τους. Το πρόβλημα σ' αυτό και εδώ απαντάω και στην ερώτηση του Karadakov που λέει το εξής:



είνα ότι δεν μπορούμε να φέρουμε σε ισοβαθμία δύο άτομα για τον πολύ απλό λόγο ότι θα αναγκαστούμε να σπάσουμε τις ψήφους μας και δεν έχουμε τόσο μεγάλη αριθμητική υπεροχή σε σχέση με τη μαφία. Οπότε μόνη μας ελπίδα είναι να επιλέξουμε ποιο σενάριο μας πείθει περισσότερο και να ψηφίσουμε το συγκεκριμένο άτομο. Αλλιώς είναι να έχει ένας υποψήφιος ΔΑ 7 ψήφους από αθώους και αλλιώς να σπάσουμε τις ψήφους στο 3-3 με τους κακούς ρόλους να συσπειρώνονται άνετα σε ένα άτομο. Και σιγά μην είναι παρόντες οι περισσότεροι αθώοι για να αλλάξουν τις ψήφους τους και να τις φορτώσουν σε ένα άτομο απ' τα δύο. Τώρα πάλι αναφέρομαι στον Karadakov. Σίγουροι αθώοι μέχρι στιγμής είμαστε: εγώ, ο tsarachaf, o Τάσος, η Emilouko, η Έριδα, η Μέθεξυς και ίσως ο Pol. 7 άτομα. Μετά μας μένεις εσύ, ο Wild Boy, o Comfortably, η Claire, η Eileen, η Μελανία, o Johnny, η Guest 278211 και η Himela. Είστε 9 άτομα και ξέρουμε ότι οι κακοί ρόλοι είναι 8 κι ότι έχει φύγει απ' το παιχνίδι ένας σίγουρος μαφιόζος η Deutsch. Άρα υπάρχουν τουλάχιστον 2 αθώοι ανάμεσά σας και τουλάχιστον 7 κακοί ρόλοι μέσα στο παιχνίδι. Αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο ότι είμαστε 9 αθώοι και 7 κακοί και πέσουμε όλοι πάνω σε έναν σίγουρο μαφιόζο π.χ. Eileen, αφού όπως λες ο ΔΑ μετράει ως πολίτης, τότε θα τη σώσει ο ΔΑ, θα χαθεί ένας αθώος, άρα θα πέσουμε στους 8 και θα γίνει ένα kill το βράδυ και θα πέσουμε στους 7 και θα πάμε 7-7. Οριακό γίνεται το παιχνίδι και τότε θα κριθεί στις κάρτες. Αν όμως ρισκάρουμε και βγάλουμε έναν πιθανό ΔΑ, π.χ. εσένα (που δεν σε θεωρώ με τίποτα αθώο ρόλο), τότε αν πέσουμε μέσα θα φύγει ένας κακός ρόλος, θα σκοτωθεί ένας το βράδυ και θα πάμε στο 8-6. Αν δεν πέσουμε μέσα, μετά ο γιατρός βοηθός κι αναγκαστικά θα γίνει παιχνίδι καρτών. Το ρίσκο όμως μπορεί να μας σώσει.
Περίμενε γιατί μπερδεύτηκα, ο ΔΑ και η πορνη σαν πολίτες δεν μετράνε; Όποτε είμαστε 7 αθώοι πολίτες όπως λες + 2 πολίτες με κακό ρόλο, 9 πολίτες σύνολο και 7 άτομα της μαφίας. Διώχνουμε τον ΔΑ,γίνεται και ένα κιλλ το βράδυ, -2 πολίτες άρα 7-7 θα είμαστε. Αν ψηφίσουμε Ειλιν, έστω ότι αλλάζει ο ΔΑ τις ψήφους και φύγει ένας αθώος,+1 κιλλ άρα φεύγουν δυο αθώοι και είμαστε παλι 7-7. Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί σήμερα δεν ειμαι και πολύ στα καλά μου :P . Όποτε το ίδιο πράγμα είναι και ναι, εννοείται ότι μας συμφέρει να φύγει ο ΔΑ.

Και αν δεν κάνω λάθος παλι, επειδή ο Ιορδανης είπε ότι ο ΔΑ θα αλλάξει τις ψήφους ανάμεσα σε άτομα που έχουν ισοψηφησει, αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να αλλάξει ψήφους με οποιονδήποτε, το θυμάμαι από πέρσι αυτό. Όποτε έστω και ένας αθώος να έχει μια ψήφο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Ωωω θεέ μου, πρέπει να φύγει ο ΔΑ ΠΑΡΑΥΤΑ! Το θέμα είναι, ποιον να εμπιστευτείς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Περίμενε γιατί μπερδεύτηκα, ο ΔΑ και η πορνη σαν πολίτες δεν μετράνε; Όποτε είμαστε 7 αθώοι πολίτες όπως λες + 2 πολίτες με κακό ρόλο, 9 πολίτες σύνολο και 7 άτομα της μαφίας. Διώχνουμε τον ΔΑ,γίνεται και ένα κιλλ το βράδυ, -2 πολίτες άρα 7-7 θα είμαστε. Αν ψηφίσουμε Ειλιν, έστω ότι αλλάζει ο ΔΑ τις ψήφους και φύγει ένας αθώος,+1 κιλλ άρα φεύγουν δυο αθώοι και είμαστε παλι 7-7. Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί σήμερα δεν ειμαι και πολύ στα καλά μου :P . Όποτε το ίδιο πράγμα είναι και ναι, εννοείται ότι μας συμφέρει να φύγει ο ΔΑ.

Και αν δεν κάνω λάθος παλι, επειδή ο Ιορδανης είπε ότι ο ΔΑ θα αλλάξει τις ψήφους ανάμεσα σε άτομα που έχουν ισοψηφησει, αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να αλλάξει ψήφους με οποιονδήποτε, το θυμάμαι από πέρσι αυτό. Όποτε έστω και ένας αθώος να έχει μια ψήφο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει.
Ναι απλώς και 7-7 να πάμε η Εileen δεν έχει κάρτες ενώ ο Δα έχει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
είνα ότι δεν μπορούμε να φέρουμε σε ισοβαθμία δύο άτομα για τον πολύ απλό λόγο ότι θα αναγκαστούμε να σπάσουμε τις ψήφους μας και δεν έχουμε τόσο μεγάλη αριθμητική υπεροχή σε σχέση με τη μαφία. Οπότε μόνη μας ελπίδα είναι να επιλέξουμε ποιο σενάριο μας πείθει περισσότερο και να ψηφίσουμε το συγκεκριμένο άτομο. Αλλιώς είναι να έχει ένας υποψήφιος ΔΑ 7 ψήφους από αθώους και αλλιώς να σπάσουμε τις ψήφους στο 3-3 με τους κακούς ρόλους να συσπειρώνονται άνετα σε ένα άτομο. Και σιγά μην είναι παρόντες οι περισσότεροι αθώοι για να αλλάξουν τις ψήφους τους και να τις φορτώσουν σε ένα άτομο απ' τα δύο. Τώρα πάλι αναφέρομαι στον Karadakov. Σίγουροι αθώοι μέχρι στιγμής είμαστε: εγώ, ο tsarachaf, o Τάσος, η Emilouko, η Έριδα, η Μέθεξυς και ίσως ο Pol. 7 άτομα. Μετά μας μένεις εσύ, ο Wild Boy, o Comfortably, η Claire, η Eileen, η Μελανία, o Johnny, η Guest 278211 και η Himela. Είστε 9 άτομα και ξέρουμε ότι οι κακοί ρόλοι είναι 8 κι ότι έχει φύγει απ' το παιχνίδι ένας σίγουρος μαφιόζος η Deutsch. Άρα υπάρχουν τουλάχιστον 2 αθώοι ανάμεσά σας και τουλάχιστον 7 κακοί ρόλοι μέσα στο παιχνίδι. Αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο ότι είμαστε 9 αθώοι και 7 κακοί και πέσουμε όλοι πάνω σε έναν σίγουρο μαφιόζο π.χ. Eileen, αφού όπως λες ο ΔΑ μετράει ως πολίτης, τότε θα τη σώσει ο ΔΑ, θα χαθεί ένας αθώος, άρα θα πέσουμε στους 8 και θα γίνει ένα kill το βράδυ και θα πέσουμε στους 7 και θα πάμε 7-7. Οριακό γίνεται το παιχνίδι και τότε θα κριθεί στις κάρτες. Αν όμως ρισκάρουμε και βγάλουμε έναν πιθανό ΔΑ, π.χ. εσένα (που δεν σε θεωρώ με τίποτα αθώο ρόλο), τότε αν πέσουμε μέσα θα φύγει ένας κακός ρόλος, θα σκοτωθεί ένας το βράδυ και θα πάμε στο 8-6. Αν δεν πέσουμε μέσα, μετά ο γιατρός βοηθός κι αναγκαστικά θα γίνει παιχνίδι καρτών. Το ρίσκο όμως μπορεί να μας σώσει.

Δυστηχώς για εμένα, νομίζω ότι τα μαθηματικά σου είναι σωστά και εκει δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πιστεύω όμως ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις καρτες, τους ρόλους και το κάρφωμα που δεν έχουν προσπαθήσει ακόμα.

Ωστόσο θα συνεχίσω να στο λέω, δεν είμαι ο ΔΑ!

Και αν δεν κάνω λάθος παλι, επειδή ο Ιορδανης είπε ότι ο ΔΑ θα αλλάξει τις ψήφους ανάμεσα σε άτομα που έχουν ισοψηφησει, αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να αλλάξει ψήφους με οποιονδήποτε, το θυμάμαι από πέρσι αυτό. Όποτε έστω και ένας αθώος να έχει μια ψήφο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει.

Αυτό που είπα είναι ότι αν έχεις μαφιοζο-μαφιοζο σε ισοπαλία και ο ΔΑ αλλάξει την ψήφο, έχεις μετά αθωο-μαφιόζο και διωχνεις τον μαφιοζο στην δημοσκόπηση, αλλιως πας με 2 μαφιοζους σε δημασκόπηση και βγάζεις πάλι μαφιόζο, οπότε έτσι πάλι τον αχρηστεύεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Έστω ότι χρησιμοποιεί την ιδιότητα ο ΔΑ(που δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ψήφο), δεν μπορεί να το κάνει κάθε φορά. Είμαστε 100% σίγουροι ποιος είναι ο ΔΑ και το ξέχασα; Δεν είναι μαλακία να βγάλουμε κάποιον για ΔΑ και να μας βγει πολίτης; Και μετά εκεί που λέμε οκ ξεφορτωθήκαμε τον ΔΑ και να μας σκάσει μια ξεγυρισμένη αλλαγή ψήφων και να ψαχνόμαστε και να χάσουμε κιόλας την επόμενη μέρα αν βγάλουν δολοφονίες. Εγώ το λέω και επιμένω ότι πρέπει να ρισκάρουμε με μαφιόζο αύριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Απουσία για τον Τάσο σήμερα.

Η τελική λίστα της ημέρας:
Ψηφοφορία για Δευτέρα 31/7
  1. Claire Rentfield --> Eileen
  2. ComfortablySmug --> PolGR1509
  3. Deutsch... Lover --> Eileen
  4. Eileen --> Soukouu
  5. Emilouko --> Eileen
  6. Himela --> Eileen
  7. Ikarionas --> Tάσος97
  8. JKaradakov --> Deutsch... Lover
  9. Johnny15 --> Eileen
  10. ~Melania~ --> Eileen
  11. methexys --> Eileen
  12. PolGR1509 --> Eileen
  13. Soukouu --> Eileen
  14. Guest 278211 --> Eileen
  15. tsarachaf --> Eileen
  16. Wild_Boy --> Eileen
  17. Ερις --> Ikarionas
  18. Τάσος97

Ψήφοι
12 Eileen
1 Deutsch... Lover
1 Ikarionas
1 PolGR1509
1 Soukouu
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Soukouu - Δολοφονία 31/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο...

Ψηφοφορία για Τρίτη 1/8
  1. Claire Rentfield
  2. ComfortablySmug
  3. Eileen
  4. Emilouko
  5. Himela
  6. Ikarionas
  7. JKaradakov
  8. Johnny15
  9. ~Melania~
  10. methexys
  11. PolGR1509
  12. Guest 278211
  13. tsarachaf
  14. Wild_Boy
  15. Ερις
  16. Τάσος97

Ψήφοι
---

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Soukouu - Δολοφονία 31/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1 #2

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο! ^^


Και αν δεν κάνω λάθος παλι, επειδή ο Ιορδανης είπε ότι ο ΔΑ θα αλλάξει τις ψήφους ανάμεσα σε άτομα που έχουν ισοψηφησει, αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να αλλάξει ψήφους με οποιονδήποτε, το θυμάμαι από πέρσι αυτό. Όποτε έστω και ένας αθώος να έχει μια ψήφο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει.

Είσαι σίγουρη για αυτό; :hmm: Εγώ νομίζω ότι δε χρειάζεται καμία ψήφο κάποιος προκειμένου να μπορέσει να τον αλλάξει ο ΔΑ. Με όποιον θέλει δηλαδή μπορεί να αλλάξει ψήφο ^^ Έτσι θυμάμαι εγώ, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, οπότε διασταυρώστε το. Αν πχ αύριο ο ΔΑ επιλέξει να αλλάξει τις σκληρές σας ψήφους σε εμένα με του tsarachaf, για να σας αποπροσανατολίσει ότι εγώ είμαι μαφιόζα, μπορεί να το κάνει χωρίς ο tsarachaf να έχει ψήφους!

Επειδή λοιπόν νομίζω ότι η methexys πάει να αποπροσανατολίσει, ψηφίζω για αύριο την πονηρή methexys! :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
A καλά η Eileen μας δουλεύει όλους!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Σοβαρά τώρα Eileen? Και δεν καταλαβαίνω καν το σκεπτικό της ψήφου σου. Λίγο παραπάνω πράγματα δεν μπορείς να μας πεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Κλαίω :lol:
Σοβαρά τώρα Eileen? Και δεν καταλαβαίνω καν το σκεπτικό της ψήφου σου. Λίγο παραπάνω πράγματα δεν μπορείς να μας πεις;
Πιο σκεπτικό, μας τρολλαρει. Σήμα είναι να βγάλει ο ΔΑ αύριο τον tsara. Και ίσως η ψήφος σε εμενα δείχνει ότι θα με φάνε αύριο, όπως έκαναν με τον Σουκου (μα καλά ετσι στο πιάτο μας τα δίνετε όλα, δεν μας αφήνετε να έχουμε λίγη αγωνία; :redface: )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
@JKaradakov

Έχεις δίκιο πρέπει να απαντήσω στο σενάριο.
Το θέμα ειναι οτι και τωρα που γραφω αυτο, παλι κατι θα βρει να πει ο Ικαριονας. Εν πάση περιπτώσει θα δει στο τέλος οτι εκμαι αθωος.
Για σενα δεν μπορώ να πάρω θεση, γιατί ετσι κι αλλιως μπορει να εχει δίκιο και να είσαι ΔΑ.
Επισης έχεις δίκιο οτι πρεπει να παιξω παραπάνω.
Θα παω το βράδυ σε νετ να απαντήσω απο τη δικιά μου πλευρά το περιφημο #1173 και αν μπορεσω να ψάξω κι εγώ τις ενδείξεις που σχεδόν σίγουρα αθωωνουν ikariona, tsarachaf και Τάσο.

Επισης, ξαναλεω @tsarachaf κυρίως, αναλογα το ρολο που εχει ο καθένας, βασίζεται σε διαφορετικο ποσοστο στο τι λένε τα ποστ. Οταν το ποσοστό αυτο ειναι 100%, η δουλειά που έχεις ειναι σαφώς δυσκολότερη και σαφώς ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top