Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Καλημερα, κόσμε!

Γεια σας και απο εμένα. Όσοι είστε πολίτες ήρθε η ωρα να ξυπνήσετε. Πλέον θα μπω και εγω δυναμικα στο παιχνίδι, πέρασαν οι βαριές υποχρεώσεις και μπορώ να βοηθήσω .. συγκεντρωθειτε εχουμε πάρει πολύ λάθος κατεύθυνση παιδιά.. ηρθε η ωρα να πεσετε και λιγο πάνω μου η μαφια Αλλά ξέρω οτι κάποιοι θα με προσέξετε.

Η μεθ πώς ειστε τόσο σίγουροι πια οτι ηταν μαφια? Ούτε ένα άτομο Δεν βγήκε να την υποστηρίξει εξαρχης! Τόσο καμμένο χαρτί ήταν και την παρατησαν αμεσως? Δεν βλέπετε Πώς μιλαει η κοπέλα? Δεν βλέπετε τη συντριπτικη ψηφοφορία? Ολοι τόσο σίγουροι ειστε ότι βγαλαμε ενα μαφιοζο? Θα μιλησω για εμένα προσωπικά, που την ψήφισα Γιατί ηξερα ότι από αυτη την αποχώρηση κατι θα έβγαινε και δεν ειχα χρόνο να αναπτυξω σκέψεις τώρα όμως εχω. Ο λογος που στηρίχτηκα και την ψήφισα ηταν οχι το κύμα Αλλά ο ΑΜ. Μου φαίνεται οτι η μαφια μας έπιασε κορόιδο παιδιά. Κάποτε είχα ενα καλο σχέδιο σαν πληροφοριοδοτης που εντέλει Δεν ηταν τόσο καλό και παρεσυρα καταλάθος σε λάθος ατομο γιατί δεν ήθελα να καρφωθω από την πρώτη μερα και κατηγορησα στην τυχη κάποιον που φυσικά αφου ήταν πρώτη μέρα λάθος ειχα καταλάβει. Οταν ξέρεις κάποιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να το πετάξεις από τα πρώτα ποστ τόσο εντονα. Ο ντουμ πιστεύω οτι επαιξε παρα πολύ λάθος όπως τότε εγώ. Αυτό σας το ειχα πει και πριν την ψηφοφορία. Η μεθ πιστεύω ότι είναι αθωα. Και προκαλώ να παιχτεί τώρα η πολύτιμη τυμβωρυχια σας αλλα δεν θα την παιξετε Γιατί δεν σας συμφέρει. Για μενα στο στόχαστρο είναι αυτοί που την κατηγορησαν ανοιχτα και είναι πολύ πολύ σίγουροι για την ενοχή της Δηλαδή: ΠΟΛ Τάσος 97 και ο ικαριονας για μενα είναι κακοι (ο τελευταιος ίσως και ΔΑ) και μετα ειλιν ερις και σπυρακος ισως . Θα μελετησω πιο αυστηρά κάποια ποστ και θα επανέλθω με πολλές λεπτομερειες να τα στηρίξω ολα αυτα που λέω. Αν ειναι να δολοφονηθω την νυχτα πραγματικά ευχομαι να προλαβω να σας πω ολα αυτα που εχω σκεφτεί αναλυτικα με παραθέσεις.





.

Καλωσόρισες, Μελάνια :)
Συμφωνώ αρκετά εως πολυ στο υπογραμμισμενο. Εξ αρχης -όπως θα διάβασες και μόνη σου- ειχα υποστηρίξει πως η Μεθ, πιθανώς να ειναι αθώα. Πολλοί είπαν πως έπαιξε τις κάρτες της για να μη της μείνουν στα χέρια, εγω λέω πως τις έπαιξε έτσι απελπισμένη που ηταν. Μεχρι τελους, μεχρι τα τελευταία της λόγια υποστήριξε την αθωότητα της. Είπε μαλιστα να παίξουμε και τυμβωρυχία. Αυτο θα το σχολιάσω πιο κάτω, στα σενάρια της Έριδας.
Για εμενα ο Ντιουμ έκανε λάθος. Και αν ασπαστώ το σενάριο οτι ο φανερός Β δεν ειναι η Μεθεξις αλλα ο Πολ, αρχίζω να πιστεύω πως η κατηγορία προς τη μεθ στηριζόταν σε εικασίες. Τωρα θα μου πείτε αν ειναι έτσι γιατι επέμενε τοςο σε εκείνη; Γιατι ίσως ήθελε τη νίκη για τη πάρτη του, δεν ήθελε να δώσει τον Πολ εξ αρχης για να μη γινει οτι εγινε τωρα με τη Μεθεξις και βρήκε ενα εύκολο κ ανυπεράσπιστο θύμα.

Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf;4356358 . [*:
Deutsch... Lover - Έχει μια πολύ άοσμη παρουσία στο παιχνίδι, φαίνεται ότι προσπαθεί να γράψει πιο συγκροτημένα απ' ότι παλιότερα, που γενικά μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά σε συνδυασμό με την τάση της να ψηφίζει συνέχεια όσο πιο μακριά μπορεί από εκεί που γίνεται ο χαμούλης, στα μάτια μου την κάνει ιδανική για μαφιόζα που πάει να το περάσει στο φλου, να μην μπλεχτεί και να μην κινδυνεύσει.







.

Βρήκα το δικο σου ευκαιρο αλλα απαντώ ταυτόχρονα και στην Εμιλυ:

Για τις 2 πρώτες ψήφους δεν εχω τι να πω, τα εχω γραψει ξανα.
Πάμε για τη χθεσινή:

1. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτο που έγραψα στη μελάνια αλλα και σε προηγούμενα ποστ, δεν θεωρούσα τη Μεθεξις ύποπτη. Τουλάχιστον οχι οσο αλλους ( βλ. Πολ) γι αυτο και δεν τη ψήφισα.
2. Δεν ψήφισα τον Πολ που ηταν ο νούμερο 2 ύποπτος γιατι ο Ντιουμ ειχε αναφέρει και τον Σπύρο. Ναι τον ειχε αναφέρει απλα. Αλλα τι με αυτο; τον ανέφερε όσες φορές ανέφερε τον Πολ! Θεώρησα σωστό να παει και κάποιος εκει, λυπάμαι αλλα η εμμονή σε 1-2 άτομα εχω ξαναπεί πως δεν μου αρεσει.
Ο Πολ ειχε ήδη ψήφους. Θα μπορούσε να ειχε φύγει κ χωρις εμενα... Ο Σπύρος; Γιατι να έμενε στην αφάνεια;

Είδατε τι έχουμε καταφέρει ως τωρα μήπως;

Όχι να τη ρίξουμε! Θα ξέρουμε μία ώρα αρχύτερα ποιοι είναι οι κακοί και ποιοι όχι.

Γιατί:

Σε περιπτωση που βγει πράγματι μαφία η Μεθ, συνεχίζουμε όπως είμαστε.
Σε περίπτωση που βγει πράγματι αθώα, όσοι προσπαθησαν να την αθωώσουν, ή γίνονται σίγουρα ένοχοι (ήμασταν στο ντεμί πριν ως προς την ενοχή τους), ή αρχίζουμε να τους σκεφτόμαστε που σημαίνει ότι μπαίνεις κι εσύ που μοιάζεις δασκαλεμένη αυτή την ώρα στα μάτια μου, μια και γενικότερα είσαι εξαφανισμένη.

Πιο τέλεια δεν έχει. Ριχ'τε την.

Δεν νομίζω πως η Μεθεξις αν ειναι όντως στη μαφία θα φώναζε να παίξουμε κάρτα. Διάβασα ενα σενάριο οτι το έκανε εκ του ασφαλούς γιατι ήξερε πως ειναι στα χέρια της μαφίας και δεν θα παιχτεί. Σχεδόν το αποκλείω. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο,τι είπε ηταν γιατι ειχε την ελπίδα έστω και μετα τον θάνατο να αποκαλυφθεί το λάθος που της στοίχισε.
Αν ειναι αθώα, ίσως πρεπει να ζυγίσουμε όντως και αυτούς που ψήφισαν κ αυτούς που δεν ψήφισαν. Θα συμβούλευα να δούμε και πως θα κινηθεί το πραγμα σημερα.. Θα πάμε Ικαριωνα, Τσαρατσαφ; Ικαριωνα- Πολ; Τι τέλος πάντων;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα..

Καλώς την! Είχα σχεδόν ξεχάσει πως όταν διαβάζει κάποιος ποστ σου στο Παλέρμο νιώθει σαν να τον μαλώνεις. Άντε ξεκίνα κι εσύ, να δούμε τι καπνό φουμάρεις :smoke: ...

Τότε αν όντως θυμάσαι πως παίζω θα θυμάσαι οτι οταν μιλάω Έτσι θέλω προσοχή :redface: έπρεπε να κανω δυναμική παρουσία μετά την απουσια μου (που ήταν απόλυτα δικαιολογημένη και εξαρχής σας το ειχα πει) Αλλά τωρα πια Είμαι μέσα. Δεν εχω κάτι να κρύψω έχω πολλά να δώσω. Ισως θες λιγο να πας με τα νερά μου Αλλά είσαι και εσυ στους υπόπτους για μενα. :whistle:

Θα σου πω γιατί την θεωρώ εγώ μαφιόζα, γιατί κάποτε πρέπει να φτιάξω κι εκείνη την λίστα που υποσχέθηκα. Δες τι γίνεται. Ξέρεις ποιους έδωσε ο Ντιουμ, δεν τους επαναλαμβάνω. Όταν είδα ότι είμαι ΑΜ, λέω ντάξει, δεν παίζει να έδωσε τόσο άσχημα την μεθ, θα του έκατσε στραβά, δεν ήθελε να δώσει τόσο άσχημα τον μαφιόζο του, είναι και παρορμητικός, γι' αυτό έκανε χαμό. Ο Τάσος και ο Σπυράκος δεν μου κάθονται τόσο ένοχοι σε πρώτη φάση. Και μετά βλέπω τον Πολ, δεύτερος στην λίστα, ταιριάζει καλύτερα και δεν τον έβαλε και φάτσα φόρα για να μην καρφωθεί τελείως. Οπότε πιάνω να διαβάσω τα ποστ του Πολ και της μεθ να δω τι παίζει. Οπότε διαβάζοντας τα ποστ τους, τα ποστ του Πολ μου φαινόντουσαν πιο genuine, ότι είναι τελείως δικά του και λέει αυτό που σκέφτεται ακόμη κι αν είναι να πει βλακεία. Ενώ τα ποστ της μεθ μου φάνηκαν πιο επιτηδευμένα, σαν να προσπαθεί συνεχώς να προσέχει τι λέει, οπότε πιστεύω ότι η μεθ ήταν όντως μαφία και ο Ντιουμ πιθανότατα την ψώνισε επειδή του την πέσαμε πολλοί ειδικά μετά το τέλος του πρώτου γύρου και μας την έδωσε μήπως και πείσει κανέναν και βγει και φανεί μαφιόζα και την γλιτώσει. Μην ξεχνάς ότι το κάρφωμα - Βεντέτα είναι μεγάλο ρίσκο για την μαφία καθώς χάνει και έναν μαφιόζο οριστικά και ο τυχαίος παίκτης μπορεί να είναι και ο ΔΑ ή η πόρνη.
Αυτό που με προβληματίζει όπως έχω ξαναπει για την μεθ, είναι η κίνησή της για την τυμβωρυχία στον φαστ.

Το ολο ποστ που έκανα την νύχτα ηταν για να υποστηρίξω ότι η μεθ ήταν αθώα. Δεν απαντάς στα δικα μου επιχειρήματα. Είναι δυνατόν ο ΑΜ στην πρώτη κιόλας μέρα να έδωσε μαφιοζο? ΌΧΙ

Διάβασες καθόλου τα τελευταια λόγια της? Διάβασες γενικά αυτα που έλεγε? Είδες να βγήκε εστω ενας να την υποστηρίξει? Τόσο καμένο χαρτί ηταν που την αφησε ετσι στη μοιρα της η μαφια? Τι έγινε Ακριβε πάλι κακό ρολακι μας έτυχε? :whistle:

Υποτίθεται οτι ξέρετε να προσεχετε τα σημάδια οσοι έχετε ξαναπαιξει. Αν ενα τέτοιο μαζικό κύμα ευδοκιμησε από την αρχή λετε να το άφησαν ετσι απλα οι μαφιοζοι? ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Και για όσους θα βγείτε τώρα και θα πείτε οτι βγήκε μια μαφιοζα να υποστηρίξει την αλλη μαφιοζα θα γελάσω. Βασικα την Προσοχή την θελω Έτσι κι αλλιώς, δεν το κρύβω. Θελω απλα οι πολίτες να διαβάσουν προσεκτικά αυτα που έγραψα τα ξημερώματα. Η μαφια θα πέσει πανω μου θα το δείτε. Παιδιά κι εγω ψήφισα μεθ χτες και για μενα τα πράγματα ξεκαθαρισαν μετα την ψηφοφορια. Η μεθ είναι αθωα και μην αφήνετε να σας παρασέρνει η "βεβαιότητα" κάποιων.

Όχι να τη ρίξουμε! Θα ξέρουμε μία ώρα αρχύτερα ποιοι είναι οι κακοί και ποιοι όχι.

Γιατί:

Σε περιπτωση που βγει πράγματι μαφία η Μεθ, συνεχίζουμε όπως είμαστε.
Σε περίπτωση που βγει πράγματι αθώα, όσοι προσπαθησαν να την αθωώσουν, ή γίνονται σίγουρα ένοχοι (ήμασταν στο ντεμί πριν ως προς την ενοχή τους), ή αρχίζουμε να τους σκεφτόμαστε που σημαίνει ότι μπαίνεις κι εσύ που μοιάζεις δασκαλεμένη αυτή την ώρα στα μάτια μου, μια και γενικότερα είσαι εξαφανισμένη.

Πιο τέλεια δεν έχει. Ριχ'τε την.

Να τη και η άλλη εκδοχή! Φυσικά και μπορείς να το διαστρεβλώσεις άπειρα αυτο που λεω. Άμα παιχτεί η τυμβωρυχια αυτοί που λενε οτι είναι αθώα θα είναι ένοχοι? :clapup: φυσικα και είναι τακτική αυτη των μαφιοζων και ειδικα και η μετριοπάθεια αλλα εγώ δεν μιλάω τωρα με μετριοπάθεια παιρνω ξεκαθαρα το μέρος της. Εξαφανισμένη ήμουν Γιατί είμαι στο στρατό και δεν ξαναεπαναλαμβάνομαι. Δασκαλεμενη? Άλλη είναι η δασκαλεμενη εδω μου φαίνεται :whistle: Μήπως δεν έχετε οι μαφιοζοι την τυμβωρυχια και θέλετε αν παιχτεί να εξασφαλίσετε ότι θα κριθω και εγω ενοχη που με επιχειρήματα υποστηρίζω την αθωότητα της? Θελετε Μήπως να Την παίξετε εσείς και προετοιμαζεις έδαφος? Ξαφνικά εκεί που ολοι ήσασταν βέβαιοι χτες για την ενοχή της και ξαφνικά δεν ειστε και 100% σίγουροι!Και βγαίνω μια εγώ μονη μου κόντρα στο ρεύμα για να παραπλανησω εντελως ξαφνικά? Αν ήμουν μαφιοζος θα ήθελα πραγματικά τέτοια προσοχή πανω μου?

Επίσης εχω να πω ότι το καυγαδακι τσαρα και ικαριωνας δεν με πείθει.

Και οι τρεις σας για μενα ειστε ύποπτοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αγωνες επιχειρηματολογιας και οι δυο? Bitches pls, I'm an economist που σημαινει πως η δουλεια μου να φτιαχνω flawed οικονομικα μοντελα(στη προκειμενη game design) με ανορθολογικες αρχικες παραδοχες και με ελαχιστη δυνατοτητα ενσωματωσης νεων πληροφοριων και αλλαγων. Η ιδια η ΣΕ να μου ελεγε πως ο ταδε ειναι χ αν δε ταιριαζε με το μοντελο μου θα την αγνοουσα :D Με αυτα δεδομενα, τσαρατσαφ ερχεσαι αντιμετωπος και με το economist bias (ο ορος ειναι patent pending)
Τελικα να την παιξουμε ή οχι? Κακο nerdiko χιουμορ και κακο χιουμορ 12χρονου? 2 στα 2. Και,κοβω το spam.

>Η τυμβωρυχια στο ατομο που υπεδειξε ο ΑΜ 9 στις 10 φορες θα ειναι σαν να χαραμιζεις καρτα.
>Με προβληματιζουν τα ποστ της Μελανιας και του Comf.Η methexys αθωα? :confused:
>Προσπαθω να διαχωρισω τις κοκορομαχιες και τις κατηγοριες προς playstyles απο κανονικες κατηγοριες αλλα γινεται δυσκολο.Ο Ικαριωνας κανει τα σεναρια του,οπως και αλλοι προφανως, απλα τα γραφει ΟΛΑ οσο παραλογα μπορει να ειναι.Αν υποθεσουμε πως ειναι καλος ρολος αυτο ειναι καλο για τους υπολοιπους πολιτες που ψαχνουν γιατι μπορουν να δουν αν εχουν παρομοιους υποπτους και να του τη πουν οταν ξεφευγει με τα σεναρια του.Αυτο το εκανε αρκετα η Χιμελα πραγμα που (σε συνδυασμο με το οτι εφυγε με δολοφονια,duh?) την κανουν στα ματια μου αθωα.Αν ειχα τυμβωρυχια, θα ψηφιζα ικαριωνα και θα εριχνα τυμβωρυχια για να αποκαλυφθει ο ρολος του και να βγει ακρη αλλα δυστυχως δεν εχω και δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε σε ποιο στρατοπεδο ειναι γιατι μοιραζονται τυχαια.
>Η Nefeli graf για μενα ειναι πιθανη μαφιοζα.Εχει ξεχαστει πολυ απο ολους και ισχυει ακομα οτι ειχα γραψει εδώ.Λιγο διαβασμα και 2 ποστ με 15 σειρες με ξεκαθαρα λογια/σκεψεις/υποθεσεις/οτιδηποτε αρκουν.

Ψηφιζω tsaratsaf γιατι προς το παρον θεωρώ τους αλλους δυο της ψηφοφοριας αθωους και δε θελω να φυγουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 27/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> PolGR1509
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> tsarachaf
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Ikarionas --> tsarachaf
  9. JKaradakov --> PolGR1509
  10. Johnny15
  11. ~Melania~
  12. Nefeli Graf
  13. PolGR1509
  14. Soukouu
  15. Guest 278211
  16. tsarachaf --> Ikarionas
  17. Wild_Boy
  18. Ερις --> tsarachaf
  19. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  20. Τάσος97

Ψήφοι
3 tsarachaf
2 Ikarionas
2 PolGR1509

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μελάνια εξήγησε μου, γιατί ο ΑΜ πριν μας χαιρετήσει το άτομο που έδωσε να ήταν αθώος. Αυτό δε βγάζει νόημα. Ο ΑΜ δεν κερδίζει πλέον, είναι εκτός παιχνιδιού. Και αντί να μας δώσει έναν μαφιόζο μπας και πάρουμε μπρος, αποφασίζει να τρολλαρει; Δεν μπορώ καν να το διανοησω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Λοιπον επειδη παμε να κανουμε μεγαλη λαθος στροφη, θέλω να ηρεμησετε ολοι και να τα βαλουμε λιγο κατω αντικειμενικα και ωραια .


Τσαρατσαφ συμφωνω με σενα σαν παίχτη και σαν λογικη σχεδον σε ολα γιατι κινεισαι με βαση τη κοινη λογική αλλα υποπεπτεις και σε καποια σφαλματα.

Το ιδιο προσπαθει να κανει και ο ικαριωνας Αλλα εκει αυτος μας τα χαλαει με τα απειρα σεναρια που εχει φτιαξει και μας αποπροσανατολιζει.

Οπως ειπε και καποιοε στα τελευταια ποστ εχουμε παει σε εντελως αλλες ψηφοφοριες 3 συνεχομενες μερες. Δεν αξιοποιουμε καν τα στοιχεια απο προηγουμενες γυρες απλα καθε μερα με βαση τα σεναρια του ικαριωνα αλλαζουμε πλωρη.

Ωραια ως εδω;

Τωρα για τη μεθεξυς. Με αυτα και με αυτα ισως να ηταν αυτη εν τελει ο ντεντεκτιβ γιατι γυρισε και ειπε δεν ειμαι τοσο σιγουρη για το ρολο του εμμανουηλ και οτι θελει να βοηθησει και μπλα μπλα μπλα

Συμφωνω στο σεναριο του ικαριωνα για ντουμ, οτι δρν εδωσε στεγνα τη φανερη του τη μεθεξυς αλλα δε θα συμφωνησω οτι εδωσε ουτε τον πολ.

Ημασταν εν τελει παλι σε 2αδα αθωων.

Πιστευω ο ντουμ δεν εδωσε ποτε τον φανερο του και επισης να δηλωσω καπου εδω οτι ποτε κανεις δεν ειπε οτι ο ντουμ ψηφισε τον ικαριωνα 1ο 1ο για να αθωωθει ο ικαριωνας απο φανερος μαφιοζος β.
Οχι ομως και απο μαφιοζος γενικοτερσ

Σε αυτη τη ψηφοφορια λοιπον θελω αφου μεχρι και το μεντιουμ θα σας πει σιγα σιγά οτι ηταν αθώα η μεθεξυς, να κινηθουμε στα συγκεκριμενα άτομα:

Nefeli.

Οπως ειχε ειπωθει απο πολλους η νεφελη τη πρωτη γυρα εσωσε το τομαρι της αλλα σαν αθωα δε γυρισε να προσφερει τιποτα ουτε να χαρει κλπ που επεζησε απο κεινη τη ψηφοφορια. Για μενα ειναι υποπτη.

Επισης Δημητρης Σ γυρισε και ψηφισε μολις τωρα τον τσαρατσαφ με τη δικαιολογια ότι οι αλλοι 2 της ψηφοφοριας του φαίνονται αθωοι.

Αδερφε μου συνηδειτοποιησε οτι ειμαστε 25 ατομα και εχουν παιχτει 5 ψηφοι.

Ειτε θα αλλαξεις αυτη τη στιγμη ψηφο και θα ψηφησεις αυτον που πραγματικα επιθυμείς ασχετος του πως εχει παει μεχρι στιγμης η ψηφοφορια η θα σε θεωρησω υποπτο που βολευεται και παει να φαει τον τσαρατσαφ.


Προς το παρομ ψηφιζω [/U]ΝΕΦΈΛΗ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Καλημέρα και από εμένα!

Να πω ότι δεν την περίμενα αυτή την τροπή; Την περίμενα. Τι γίνεται παιδιά; Ενώ οι περισσότεροι χθες ψηφίσατε κανονικότατα methexys, σήμερα ξαφνικά δεν είστε 100% σίγουροι για την ενοχή της; Μήπως την ψηφίσατε αναγκαστικά και τώρα πάτε να πείσετε ότι έγινε τεράστιο λάθος και να στραφούμε αλλού;
@Μελάνια, ναι, οκ, δε γίνεται ο Dume να έπαιξε τόσο άσχημα και να έδωσε εξ'αρχής τον φανερό του. Αλλά γιατί όταν πέθανε εξακολούθησε να κάνει το ίδιο; Ήξερε καλά ότι θα φάει τυμβωρυχία. Την ΑΠ πώς τη δικαιολογείς; Είπε να κάψει μια τέτοια κάρτα σε περίπτωση που σωθεί να μην τον καταλάβουν;
Επίσης η μαφία καθόλου έτσι δεν την άφησε την methexys. Τόσο αγώνα έριξε μπας και ρίξει στάχτη, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως ΔΕΝ το βλέπετε. Μήπως εν τέλει κατάφεραν αυτό που ήθελαν; Να δημιουργήσουν αμφιβολίες για τα πάντα, να επηρεάσουν με την ελπίδα ότι ίσως εν τέλει θεωρηθεί αθώα και δικαιολογηθεί καμια νεκροφάνεια ή παιχτεί τυμβωρυχία τσάμπα;
Και τώρα βλέπω κάποιοι να πάτε να το υποστηρίξετε αυτό. Ας πάρουμε παράδειγμα=> Comfortably.
Χθες, ψήφισε methexys, επισημαίνοντας ότι ίσως το άλλαζε σε μένα. Εε σήμερα το έκανε. Μήπως το χθεσινό ποστ ήταν για να δικαιολογήσει τη σημερινή ψήφο και να μην πέσουν βλέμματα πάνω του όπως έγινε με τον JKara; Πολύ πιθανό.

Παρεπιπτόντως, Ικαρίωνα, τι φάση;
Έχουν φύγει σίγουρα 2 και μπορεί 3 αθώοι

Για εσένα, αν μη τι άλλο, ήμουν σίγουρος ότι την θεωρούσες μαφιόζα. Τι γίνεται τώρα; Τα αλλάζεις πάλι τα λόγια σου; Εκεί μου ήμασταν σιγουράκια μαφιόζοι και παίζαμε θέατρο, ξαφνικά η methexys ίσως είναι αθώα;


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
>Η τυμβωρυχια στο ατομο που υπεδειξε ο ΑΜ 9 στις 10 φορες θα ειναι σαν να χαραμιζεις καρτα.

#478 Διάβασε Δεν μπορώ να παραθέσω τώρα. Δεν ειπε μόνο την μεθ εκτός αν σε συμφερει να θυμασαι μόνο αυτήν.

"Τυμβωρύχια θα πέσει από πολίτη
methexys μαφιόζα
pol επίσης
Σπυράκος de facto, δεν ασχολήθηκε καν μαζί μου
Τάσος97 ίσως επίσης μαφία, έδειχνε να έχει συμφέρον να βγω από το παιχνίδι για κάποιο λόγο"


μα τι ΑΜ τρομερός και φοβερός είναι αυτός? 4 μαφιόζους βρήκε από την πρώτη μέρα???

Υποστηριζω οτι η μεθ ηταν αθώα!!!! Συνεχίζουμε με τους επόμενους Παιδιά σίγουρα ειναι ενας από αυτούς που μας είπε!!

>Με προβληματιζουν τα ποστ της Μελανιας και του Comf.Η methexys αθωα? :confused:

Μην με ομαδοποιεις με αυτούς που μετά απο εμένα ξαφνικά είναι "αβεβαιοι". Το ειπα ότι θα ακολουθήσει αυτό.

Μελάνια εξήγησε μου, γιατί ο ΑΜ πριν μας χαιρετήσει το άτομο που έδωσε να ήταν αθώος. Αυτό δε βγάζει νόημα. Ο ΑΜ δεν κερδίζει πλέον, είναι εκτός παιχνιδιού. Και αντί να μας δώσει έναν μαφιόζο μπας και πάρουμε μπρος, αποφασίζει να τρολλαρει; Δεν μπορώ καν να το διανοησω.

Η απάντηση απο πάνω και για σενα.

Για να ψηφίσω πριν απο δολοφονία. Ο ΑΜ μας είπε 4 ονόματα. Ένα απο αυτα είναι ο μαφιοζος που ήξερε. Θελω να πιστεύω οτι επαιξε οπως έπαιξε Γιατί δεν ήθελε να καρφωθεί.

Και τους άλλους 2 θεωρώ υπόπτους Αλλά ξεκινάω με Τάσος97 Γιατί από χτες τον θεωρώ τοπ ύποπτο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
@Soukou

Τωρα που το ξανασκεφτομαι,εχεις δικιο.Αν μη τι αλλο ο τσαρατσαφ με τον Ικαριωνα γραφουν και δινουν πιθανους υποπτους.Ακομα και αν η Νεφελη ειναι αθωα,η προσφορα της ειναι μηδαμινη οποτε απο να φυγει καποιος πιθανος πολιτης(τσαρα,Ικαριωνα, ή πολγκρ) που εχει εκτεθει,καλυτερα καποιος που μενει σιωπηλος.Αλλαζω σε Nefeli Graf

@Μελανια Δε σε ομαδοποιησα με τον Comf..Δεν ειστε μεσα σε αυτους που εχω για πιθανους κακους ρολους γι' αυτο και μου εκανε εντυπωση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα και από εμένα!
Να πω ότι δεν την περίμενα αυτή την τροπή; Την περίμενα. Τι γίνεται παιδιά; Ενώ οι περισσότεροι χθες ψηφίσατε κανονικότατα methexys, σήμερα ξαφνικά δεν είστε 100% σίγουροι για την ενοχή της; Μήπως την ψηφίσατε αναγκαστικά και τώρα πάτε να πείσετε ότι έγινε τεράστιο λάθος και να στραφούμε αλλού;
@Μελάνια, ναι, οκ, δε γίνεται ο Dume να έπαιξε τόσο άσχημα και να έδωσε εξ'αρχής τον φανερό του. Αλλά γιατί όταν πέθανε εξακολούθησε να κάνει το ίδιο; Ήξερε καλά ότι θα φάει τυμβωρυχία. Την ΑΠ πώς τη δικαιολογείς; Είπε να κάψει μια τέτοια κάρτα σε περίπτωση που σωθεί να μην τον καταλάβουν;
Επίσης η μαφία καθόλου έτσι δεν την άφησε την methexys. Τόσο αγώνα έριξε μπας και ρίξει στάχτη, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως ΔΕΝ το βλέπετε. Μήπως εν τέλει κατάφεραν αυτό που ήθελαν; Να δημιουργήσουν αμφιβολίες για τα πάντα, να επηρεάσουν με την ελπίδα ότι ίσως εν τέλει θεωρηθεί αθώα και δικαιολογηθεί καμια νεκροφάνεια ή παιχτεί τυμβωρυχία τσάμπα;

Αν δεν Είναι ο Τάσος Εσύ είσαι ο επόμενος και πρέπει να φύγεις αμεσα. Ναι έπαιξε τόσο λάθος ο ντουμ για να μην καρφωθεί είναι οπως τα λέτε και μεταξύ σας! Που να φανταστείτε ότι ο αμ θα έπαιζε προφυλάκιση σε άλλον πέρα από αυτόν που ήξερε? Η καλυτερη κίνηση για να προφυλαχτει.

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ: ΕΊΠΕ 4 ολόκληρα άτομα. τι ΑΜ ήταν να ξέρει τεσσερις μαφιόζους πατε Καλά??

Εχω παίξει ακριβώς το ίδιο λάθος οπως έπαιξε και αυτός και με καρφωσαν.

Και συνεχίζω. Μιλάς για μια μαφια που την υποστήριξε και πήγε να ρίξει στάχτη στα μάτια? Για Ποια μαφια μιλάς ακριβώς για να καταλάβω? Μην λες κούφια λόγια και μιλα συγκεκριμενα. :whistle:

Τι γίνεται τώρα; Τα αλλάζεις πάλι τα λόγια σου; Εκεί μου ήμασταν σιγουράκια μαφιόζοι και παίζαμε θέατρο, ξαφνικά η methexys ίσως είναι αθώα;

Ο ικαριωνας έχει στυλ ΔΑ.

ΥΓ: σχετικά με αυτο που είπε και ο ακριβός πιο πάνω ξέρω ότι μερικές φορές ακούγομαι επιθετικη Αλλά δεν μιλάω Έτσι :redface: απλα ετσι παίζω Παλέρμο, με πάθος :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Τωρα με ακους ε..
Αι να δουμε τι θα γινει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 27/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> PolGR1509
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> Nefeli Graf
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Ikarionas --> tsarachaf
  9. JKaradakov --> PolGR1509
  10. Johnny15
  11. ~Melania~ --> Τάσος97
  12. Nefeli Graf
  13. PolGR1509
  14. Soukouu --> Nefeli Graf
  15. Guest 278211
  16. tsarachaf --> Ikarionas
  17. Wild_Boy
  18. Ερις --> tsarachaf
  19. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  20. Τάσος97

Ψήφοι
2 Ikarionas
2 Nefeli Graf
2 PolGR1509
2 tsarachaf
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Αν δεν Είναι ο Τάσος Εσύ είσαι ο επόμενος και πρέπει να φύγεις αμεσα. Ναι έπαιξε τόσο λάθος ο ντουμ για να μην καρφωθεί είναι οπως τα λέτε και μεταξύ σας! Που να φανταστείτε ότι ο αμ θα έπαιζε προφυλάκιση σε άλλον πέρα από αυτόν που ήξερε? Η καλυτερη κίνηση για να προφυλαχτει.

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ: ΕΊΠΕ 4 ολόκληρα άτομα. τι ΑΜ ήταν να ξέρει τεσσερις μαφιόζους πατε Καλά??

Εχω παίξει ακριβώς το ίδιο λάθος οπως έπαιξε και αυτός και με καρφωσαν.

Και συνεχίζω. Μιλάς για μια μαφια που την υποστήριξε και πήγε να ρίξει στάχτη στα μάτια? Για Ποια μαφια μιλάς ακριβώς για να καταλάβω? Μην λες κούφια λόγια και μιλα συγκεκριμενα. :whistle:



Ο ικαριωνας έχει στυλ ΔΑ.

ΥΓ: σχετικά με αυτο που είπε και ο ακριβός πιο πάνω ξέρω ότι μερικές φορές ακούγομαι επιθετικη Αλλά δεν μιλάω Έτσι :redface: απλα ετσι παίζω Παλέρμο, με πάθος :hehe:
Καλή μου και να φύγω εγώ άμεσα μη νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι. Ίσα-ίσα μία τρύπα στο νερό θα έχεις κάνει και τίποτε παραπάνω. Το ότι μίλησα για μαφία αντί να αναφέρω ξέρω 'γω 6 άτομα σημαίνει ότι λέω κούφια λόγια; Αποκλείεται ξέρω 'γω να μην έχω βρει τους μαφιόζους πέρα από απλές υποψίες;:P
Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή τα ποστ της είναι τόσο στημμένα στα μάτια τα δικά μου. Αυτό το δραματικό και λυπημένο ύφος που είχε με έκανε να σιγουρευτώ όχι 100 που ήμουν, αλλά 1100.
Αλλά ας εξετάσουμε και τη δική σου θεωρία. Λες ότι δεν ήθελε να καρφωθεί και έτσι έδωσε στυγνά μια αθώα. Ωραία, δεδομένου ότι εγώ γνωρίζω το ρόλο μου, πρέπει αναγκαστικά να κινηθώ στον 3ο της παρέας, δηλαδή τον Σπυράκο που αναφέρει και ως de facto. Μόλις αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Dume, τον είχα υποπτευθεί και εγώ διότι ήταν και πιο πριν στη λίστα των υπόπτων του, αλλά πραγματικά ήμουν και είμαι πολύ σίγουρος για τη methexys. Δεν αποκλείω κιόλας το ενδεχόμενο να είναι και οι δύο. Τον Τάσο δεν τον αναφέρω καν, τον έχω στη λίστα των αθώων προς το παρόν. Γιατί; Γιατί τα ποστ του μου δείχνουν ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για τώρα.

Αλλά, οκ, αφού το θέλεις τόσο, θα κάνω άλλο κι άλλο ποστ πριν τη δολοφονία προφανώς, για να αναφέρω ορισμένους που θεωρώ ύποπτους, ορισμένους που θεωρώ αθώους. Ίσως να είναι του στυλ σχόλια ονοματικά για κάθε παίκτη και να δώσω και την ψήφο μου φυσικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλή μου και να φύγω εγώ άμεσα μη νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι. Ίσα-ίσα μία τρύπα στο νερό θα έχεις κάνει και τίποτε παραπάνω. Το ότι μίλησα για μαφία αντί να αναφέρω ξέρω 'γω 6 άτομα σημαίνει ότι λέω κούφια λόγια; Αποκλείεται ξέρω 'γω να μην έχω βρει τους μαφιόζους πέρα από απλές υποψίες;:P
Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή τα ποστ της είναι τόσο στημμένα στα μάτια τα δικά μου. Αυτό το δραματικό και λυπημένο ύφος που είχε με έκανε να σιγουρευτώ όχι 100 που ήμουν, αλλά 1100.
Αλλά ας εξετάσουμε και τη δική σου θεωρία. Λες ότι δεν ήθελε να καρφωθεί και έτσι έδωσε στυγνά μια αθώα. Ωραία, δεδομένου ότι εγώ γνωρίζω το ρόλο μου, πρέπει αναγκαστικά να κινηθώ στον 3ο της παρέας, δηλαδή τον Σπυράκο που αναφέρει και ως de facto. Μόλις αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Dume, τον είχα υποπτευθεί και εγώ διότι ήταν και πιο πριν στη λίστα των υπόπτων του, αλλά πραγματικά ήμουν και είμαι πολύ σίγουρος για τη methexys. Δεν αποκλείω κιόλας το ενδεχόμενο να είναι και οι δύο. Τον Τάσο δεν τον αναφέρω καν, τον έχω στη λίστα των αθώων προς το παρόν. Γιατί; Γιατί τα ποστ του μου δείχνουν ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για τώρα.

Αλλά, οκ, αφού το θέλεις τόσο, θα κάνω άλλο κι άλλο ποστ πριν τη δολοφονία προφανώς, για να αναφέρω ορισμένους που θεωρώ ύποπτους, ορισμένους που θεωρώ αθώους. Ίσως να είναι του στυλ σχόλια ονοματικά για κάθε παίκτη και να δώσω και την ψήφο μου φυσικά.

Με το πάσο σου θα περιμένουμε να πάρεις οδηγίες για το τι να πεις (?).

Σε αυτα που είπες έχω να πω ότι οταν μιλάς για μαφια που ρίχνει στάχτη και υπερασπίζΕται κλπ πρέπει τουλάχιστον να αναφερεις κάποια άτομα που την υποστήριξαν και προσπάθησαν να την ξελασπωσουν και προφανώς θεωρεις υπόπτους. Έτσι λεει η απλή λογική. Επίσης να προσθέσω ότι δεν ειπα ποτε ότι είναι μόνο ενας από αυτούς. Μπορεί όντως να πέτυχε και κάποιον άλλον. Αλλα η φανερή δεν ηταν η μεθεξις. Μας μένεις εσυ ο Τάσος και ο Σπυράκος. Θεϊκό όμως αν ειστε και οι τρεις :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Μεχρι τελους, μεχρι τα τελευταία της λόγια υποστήριξε την αθωότητα της. Είπε μαλιστα να παίξουμε και τυμβωρυχία.
WTF? Γνωστή τακτική μαφιόζων/ενόχων/κακών και στην πραγματική ζωή; Στην τελική, αν όχι ειδήσεις, ταινίες δε βλέπετε; Μου φαίνεται περίεργο να αφήνεις έτσι στην απέξω την ιδέα ότι μπλοφάρει.

Δεν νομίζω πως η Μεθεξις αν ειναι όντως στη μαφία θα φώναζε να παίξουμε κάρτα. Διάβασα ενα σενάριο οτι το έκανε εκ του ασφαλούς γιατι ήξερε πως ειναι στα χέρια της μαφίας και δεν θα παιχτεί. Σχεδόν το αποκλείω.
Το αποκλείεις (σχεδόν) με βάση τι;

Και ξαναλέω. Ας τη ρίξουμε την τυμβωρυχία. Να δούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
WTF? Γνωστή τακτική μαφιόζων/ενόχων/κακών και στην πραγματική ζωή; Στην τελική, αν όχι ειδήσεις, ταινίες δε βλέπετε; Μου φαίνεται περίεργο να αφήνεις έτσι στην απέξω την ιδέα ότι μπλοφάρει.


Το αποκλείεις (σχεδόν) με βάση τι;

Και ξαναλέω. Ας τη ρίξουμε την τυμβωρυχία. Να δούμε.

Αρχικά λες ότι πρέπει να μη ρίξουμε τυμβωρυχία και στη συνέχεια λες ότι θα ήταν καλό να το κάνουμε.
Λογικά εγώ δε κατάλαβα σωστά οπότε care to explain?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Να τη και η άλλη εκδοχή! Φυσικά και μπορείς να το διαστρεβλώσεις άπειρα αυτο που λεω. Άμα παιχτεί η τυμβωρυχια αυτοί που λενε οτι είναι αθώα θα είναι ένοχοι? :clapup:
Σωστά. Τα έγραψα ανάποδα. Ή ήμουν πριν πάω για ύπνο. Ή μόλις ξύπνησα. Το ξαναβλέπω το κομμάτι.

Μήπως δεν έχετε οι μαφιοζοι την τυμβωρυχια και θέλετε αν παιχτεί να εξασφαλίσετε ότι θα κριθω και εγω ενοχη που με επιχειρήματα υποστηρίζω την αθωότητα της? Θελετε Μήπως να Την παίξετε εσείς και προετοιμαζεις έδαφος? Ξαφνικά εκεί που ολοι ήσασταν βέβαιοι χτες για την ενοχή της και ξαφνικά δεν ειστε και 100% σίγουροι!Και βγαίνω μια εγώ μονη μου κόντρα στο ρεύμα για να παραπλανησω εντελως ξαφνικά? Αν ήμουν μαφιοζος θα ήθελα πραγματικά τέτοια προσοχή πανω μου?

Επίσης εχω να πω ότι το καυγαδακι τσαρα και ικαριωνας δεν με πείθει.

Και οι τρεις σας για μενα ειστε ύποπτοι.
Το είχα ξεχάσει για το στρατό. ΟΚ, λοιπόν. Εγώ όπως είπα κάνω εικασίες για τα πάντα γιατί δεν έχω ρόλο που να μου επιτρέπει να γνωρίζω με μεγαλύτερη σιγουριά. Τόσες μέρες πιστεύω έχω δείξει αν είμαι στους αθώους ή όχι.
Θα ήθελα να παιχτεί τυμβωρυχία για να δούμε τι συμβαίνει. Και από το τι συμβαίνει θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτό λέω. Αν υπονοείς ότι έχεις ρόλο που σου επιτρέπει να ξέρεις τι ήταν η Μεθ, πολύ ωραία.

Αφού, λοιπόν, θέλεις να βοηθήσεις. Πού προτείνεις να στραφούν οι πολίτες και γιατί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο Εμμανουήλ δεν γινόταν να έχει κακό ρόλο. Εξήγησα το γιατί. Αθώωνε άτομα, κατηγορούσε με σιγουριά άλλα άτομα. Είχε καλό ρόλο με πληροφορίες. Το ποστ με τη σύμπτωση των υπόπτων είναι ίσως κάπως τραβηγμένο αλλά επειδή το παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση, είπα να το ανεβάσω κι αυτό. Έχω πολύ καλύτερα επιχειρήματα για τον καθένα που κατηγορώ. Ο tsarachaf αντιθέτως δεν έχει. Λέει πράγματα που δεν στέκουν. Αν δει κανείς τη συνομιλία μας θα δει πώς του δείχνω ότι δεν γίνεται να ισχύουν αυτά που λέει.

Οκ μέχρι εκεί, απλά ακόμα και το ρόλο που λες ότι μπορεί να έχει, αν δεν κάνω λάθος, μόνο για ένα άτομο θα πρόλαβε να ρωτήσει. Ακόμα και έτσι δεν εξηγείται τόση σιγουριά. Γι αυτό και η επιφυλακτικότητα από πλευράς μου.

Guest 278211 και φτάσαμε στην κύρια ύποπτο μου. :p Λοιπόν, εξ αρχής για κάποιο λόγο ( δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς)μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η μεθεξις είναι μαφία. Σε αρχικό της post , όταν πολλοί είχαν πει για την Eileen που δεν γράφει,η μέθεξις έθιξε αθώα το γεγονός ότι κανείς δεν λέει και για την Guest 278211.Τότε είχα γράψει σε post μου οτι αν η μέθεξις είναι ένοχη,υπάρχει σενάριο να είναι μαζί της και η σπάη και να την ανέφερε εξ αρχής αθώα σε σημείο που το παιχνίδι ήταν χαλαρό έτσι ώστε σε μετέπειτα στάδιο να το φέρει ως επιχείρημα. Αφού η μεθεξις βγηκε στο επικεντρο ως φανερός του ΑΜ, το ανέφερα ξανά αυτό


Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι η spy είναι και αυτή μαφιόζα είναι ότι ποτέ καμιά από τις 2 δεν σχολίασε αυτές μου τις παρατηρήσεις.Δεν ξέρω αν δεν διαβάζουν τα ποστ μου αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλα σε έκταση.Το ανέφερα 2-3 φορές και δεν το σχολίασε καμία. Προσωπικά αν έβλεπα να συνδέουν το όνομα μου με παίκτη -ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού που γίνονται υποθέσεις απ’όλους- θα απαντούσα. Να λοιπόν το αρχικό μου post για το σχόλιο της μεθ για την απουσια της σπαη στο οποιο δεν ειχε απαντησει ποτέ κανείς.

Η επιχειρηματολογία σου πως είμαι η βασική ύποπτη στηρίζεται στο ότι είχες μια διαίσθηση πως εγώ είχα επικοινωνία με τη methexys και με κατηγορείς που δεν απάντησα σε αυτό. Με καλείς να απαντήσω στη διαίσθηση; Το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι το προφανές, ότι πολύ απλά αυτά που λες δεν ισχύουν και για αυτό το λόγο δεν απάντησα καν.

Επίσης αυτή η χρήση της "διαίσθησης" δε μου αρέσει, γιατί υπονοεί κάποια πράγματα.

Guest 278211 - Με μεγαλύτερη επιφύλαξη απ' ότι τους πιο πάνω, γιατί ίσως να πέφτω στην παγίδα που κράζω άλλους όταν το κάνουν, αλλά δεν σταματάει να μου θυμίζει την σπάι όταν κάναμε μαζί μαφία. Προσπαθεί να συμμετέχει, όχι πολύ, αλλά προσπαθεί, αλλά σχολιάζει πολύ επιλεκτικά και ανώδυνα και προσπαθεί επίσης να περάσει στην ψιλοαφάνεια, αλλά να μπορεί να δώσει κάποιο support προς την μαφία αν χρειαστεί.

Ανώδυνα; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Από πότε το να λες κάτι που είναι κόντρα σε όσα λέει η πλειοψηφία είναι ανώδυνο; Κάθε άλλο, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για να στοχοποιηθώ, όπως και συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Οταν ξέρεις κάποιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να το πετάξεις από τα πρώτα ποστ τόσο εντονα.

Επιτέλους το είπε και κάποιος ακόμα.

Επειδή στενεύουν τα πράγματα και κάποιοι εκτίθενται με εκείνα που λένε, η σημερινή μου ψήφος πάει στην Emilouko
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Αρχικά λες ότι πρέπει να μη ρίξουμε τυμβωρυχία και στη συνέχεια λες ότι θα ήταν καλό να το κάνουμε.
Λογικά εγώ δε κατάλαβα σωστά οπότε care to explain?
Ορίστε; Εγώ από την αρχή έλεγα να ρίξουμε για να δούμε τι ισχύει και ποιον πρέπει να εμπιστευόμαστε. Συνολικά νομίζω ότι κανείς δεν έχει λόγο να σκεφτεί ότι είμαι στην κακή πλευρά. Νομίζω βγάζει μάτι. Είναι και θέμα χαρακτήρα, ίσως. ΧΑ!

Οι περισσότεροι δε συμφώνησαν, οπότε το σταμάτησα. Πού ήσουν εσύ όταν μιλούσαμε γι' αυτό το θέμα. Ας έπαιρνες θέση κι εσύ. Στην τελική, παρακολουθείς καθόλου τι γίνεται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο! ^^

Έκανα μία τιτάνια προσπάθεια να διαβάσω το θέμα από την αρχή. ΟΛΟ. Δε θα γκρινιάξω πολύ, απλά θα πω ότι ο όγκος του ΔΕΝ είναι διαχειρίσιμος!
Μέσα στη μέρα θα δημοσιεύσω κάποιες σκέψεις που μου γεννήθηκαν από την καινούρια ανάγνωση. Θα προσπαθήσω να μη σταθώ σε πράγματα στα οποία έχουμε αναλωθεί, παρά μόνο αν πιστεύω ότι αξίζουν επανεξέταση και προφανώς δε θα σχολιάσω το καθετί που έχει πια απαντηθεί μόνο και μόνο για να κάνω την καμπόσα. Duh!

#ΜΕΡΑ 1#
Δε θα αναφερθώ στο σενάριο του ComfortablySmug για την πόρνη Emilouko, ούτε στην αντιπαράθεση του Ικαρίωνα με τον DumeNuke. Θα επισημάνω πως πολλοί παίκτες θεώρησαν ύποπτο ότι ο Fast μάζεψε πολλές συνεχόμενες ψήφους την τελευταία μιάμιση ώρα της ψηφοφορίας, αλλά ελάχιστα παραξενεύτηκαν, όταν αυτό έγινε για τη Nefeli Graf? Μάλιστα, η κοπέλα κατηγορήθηκε εκ των υστέρων, επειδή έπαιξε έξυπνα την κάρτα ακύρωσης ψήφου!
Για την ισοψηφία που προσπαθήθηκε να δημιουργηθεί, μου έκαναν εντύπωση δύο σχόλια, αυτό της Emilouko και του Soukouu, πως δεν ήξεραν ότι η ακύρωση ψήφου ακυρώνει και τις δυο ψήφους. Από τον Soukouu ντέφι να γίνει να το δεχτώ, διότι είναι απ’ όσο ξέρω καινούριος παίκτης εδώ μαζί μας. Αλλά από την Emilouko, που ήταν δύο φορές μαφία και την μία φορά το παιχνίδι κρίθηκε (!!) στο ότι οι ακυρώσεις στερούν 2 ψήφους, αλλά ΚΑΙ το δικαίωμα να ψηφίσεις άπαξ και σου έχουν ακυρωθεί μου φαίνεται πολύ περίεργο.
Και επειδή την πρώτη μέρα έγινε εκτεταμμένη συζήτηση σχετικά με πιθανά σήματα και κάποιες επαναλήψεις φράσεων, έχω να πω πως μας ξέφυγε (;) κάτι. Οι Soukouu και Emilouko αναφέρουν διαρκώς στις δημοσιεύσεις τους τη φράση «έπεσε πολύ μπετό». Ο Ικαρίωνας το αναφέρει σημαντικά λιγότερο. Δέχομαι ότι είναι λόγω της δια ζώσης γνωριμία τους και επειδή παίζουν μαζί ενδεχομένως υπάρχει μία «κοινή γλώσσα» γύρω από το παιχνίδι, αλλά δε θα πω ψέματα, μου φάνηκε επιτηδευμένη η χρήση, κυρίως επειδή ο τρόπος που παίζει ο Soukouu μου αφήνει κάποια ερωτηματικά.
Για παράδειγμα φέρνω δύο περιπτώσεις:
• Το θέμα με την methexys και την υποστήριξη που εκείνη έδωσε στον DumeNuke το ξεκίνησε ο Soukouu με ένα του σχόλιο, όπου λέει πως η υποστήριξη της methexys στον DumeNuke ήταν φανερή.
• Ένα ακόμη σχόλιο του Soukouu που μου προκαλεί εντύπωση είναι πως ενώ δέχεται πως ο Ικαρίωνας ξεκίνησε το παιχνίδι με την ψήφο του (την δεύτερη ψήφο που παιχνιδιού, αφού φαίνεται να έγραφαν παράλληλα με τη Μελανία), του φαίνεται περίεργο που η Μελανία (που ψήφισε πρώτη) πήγε «καρφωτά» σε έναν παίκτη!! Παραλλογισμός, οεο;;

Ξαναλέω πως μου κάνει πολύ εντύπωση το παιχνίδι του PolGR1509. Προχωράει προς κάποια άτομα μόνο αφού έχουν ερωτηθεί/κατηγορηθεί από άλλους παίκτες. Δεν ξέρω αν ψάχνει μία επιβεβαίωση λόγω απειρίας, ή ενδεχομένως την ασφάλεια που του παρέχει αυτό.
Έχουμε λοιπόν την πρώτη μέρα: Fast, Nefeli Graf, DumeNuke να μαζεύουν γρήγορα ψήφους και τελικά να φεύγει ο Fast. O DumeNuke έπαιξε και στο προσκήνιο τις επόμενες μέρες, η Nefeli όχι.


#ΜΕΡΑ 2#
  • Ξεκινάω αναφερόμενη στο post του Ικαρίωνα, επισημαίνοντας κάτι που ίσως οι περισσότεροι να μην θυμούνται. Ο ΔΑ όταν βρίσκεται μπροστά σε ψήφους εκείνος, ΔΕΝ του επιτρέπεται βάσει κανόνων να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του για να σωθεί. Επομένως, αν είμαστε μεταξύ ΔΑ και μαφιόζου μία ημέρα, από την στιγμή και ΜΟΝΟ που δεν απειλούμαστε αριθμητικά από τους μαφιόζους και ΜΟΝΟ αν ο ΔΑ δεν έχει ήδη χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του, τότε προφανέστατα πρέπει να πάμε πρώτα στον ΔΑ και μετά στον μαφιόζο.
  • Για αυτό στο δικό μου μυαλό, όσοι δεν απέρριψαν την θεωρία του Ικαρίωνα περί σημάτων και ΔΑ, αλλά φάνηκαν είτε μετριοπαθείς είτε ότι την ασπάζονται αλλά πήγαν και ψήφισαν πρώτα DumeNuke, είναι ύποπτοι, ανεξάρτητα της εκτίμησης ρόλου που έχω κάνει για τον Ικαρίωνα.
  • Ο Wild_Boy για δεύτερη μέρα στο θέμα μπαίνει και δίνει ΤΥΧΑΙΑ ψήφο. Την πρώτη μέρα ειδικά στην αρχή, εγώ δεν είμαι κατά της τυχαιότητος καθώς είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσει μία ροή το παιχνίδι – ένα «αναγκαίο κακό», αφού δεν είναι ωραίο να κατηγορείς κάποιον αβάσιμα. Αλλά τη δεύτερη μέρα;! Για εμένα είναι πιο τίμιο να πάρει κάποιος την ευθύνη της απουσίας του, από το να ψηφίσει δεύτερη μέρα random!



#ΜΕΡΑ 3#
Ερώτηση: Πιστεύεις ότι ο Ντιουμ μπορεί να είχε βρει πάνω από έναν μαφιόζο;

Θα σου απαντήσω σε αυτό σήμερα, γιατί στάθηκα πάρα πολύ στη συγκεκριμένη ερώτηση και προσπάθησα να το δω από την ανάποδη πλευρά. Τι γνωρίζουμε για τον DumeNuke; Μέσω Τυμβωρυχία ότι είναι Αντίπαλος Μαφιόζος και μέσα από την παρουσία του στο παιχνίδι ότι έπαιξε δύο κάρτες: Άμεση Προφυλάκιση και Ακύρωση Ψήφου. Γιατί αναφέρω τις κάρτες; Γιατί είναι προφανώς ότι δεν είχε χρησμό της πυθίας. Μέχρι εδώ συμφωνούμε είναι τα γεγονότα. :)
Ας το δούμε από την δική του οπτική. Ο DumeNuke ξεκινά σαν ένας Αντίπαλος Μαφιόζος, με γνώση του ΦανΒ και έχει μία Άμεση Προφυλάκιση στα χέρια του. Δεν σταθήκαμε σε αυτό, αλλά είναι ένα τέραστιο όπλο για έναν παίκτη που έχει όλους τους υπόλοιπους αντιπάλους.
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση του; Με ποιο σκεπτικό θα ξεκινούσες το παιχνίδι σου; Ο ΑΜ κινδυνεύει από κάρφωμα οπότε πρέπει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του. Εγώ θα ξεκινούσα προσπαθώντας να δω τι κινήσεις κάνει ο Φανερός Μαφιόζος που γνωρίζω και μέσα από αυτές να συλλέξω πληφορορίες για την υπόλοιπη μαφία. Τι ΔΕΝ θα έκανα; Δε θα έπαιζα την ΑΠ στο μαφιόζο που γνωρίζω λόγω ρόλου. Γιατί;
  • Κίνδυνος για κάρφωμα, ειδικά νωρίς στο παιχνίδι
  • Αν η ΑΠ ήταν επιτυχημένη, δε θα είχα από πού να πιαστώ. Θα είχα "διώξει" το μόνο μου στοιχείο.
Βάσει των παραπάνω, θέλω να καταλήξω πως δε νομίζω ότι όντως έχει πέσει ο DumeNuke σε δύο μαφιόζους. Πιστεύω όμως ότι εκείνος το πίστευε.
Επιμένω και λέω ακόμη μία φορά γιατί το έχω ξαναδιαβάσει, ότι θεωρώ προσβλητικό να λέτε ότι ο DumeNuke τρόλλαρε. Πείτε με κολλημμένη, αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος!
Αλλά επειδή, είχαμε κι άλλα ενδιαφέροντα σήμερα θα ήθελα να πιάσω την περίπτωση του Εμμανουήλ, η οποία πιστεύω χρίζει διερεύνησης γιατί μπορεί να μας δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία, καθώς οκ πιθανότατα θα αποχωρήσει η μέθεξις αύριο, αλλά δεν μου αρέσουν οι τόσο μαζικές ψηφοφορίες και μπορεί να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο μετά.

Λοιπόν, ο συγκεκριμένος υπονόησε ότι είναι κάτι μεταξύ πληροφοριοδότη/ΑΜ. ΑΜ ξέρουμε ότι δεν είναι, άρα θα μείνω με το σενάριο πληροφοριοδότη στην πιθανότητα να λέει αλήθεια. Πάμε να δούμε σενάρια.

Έστω ότι ο Εμμανουήλ ήταν πληφοριοδότης:
Ωραία, εδώ μάλλον πρέπει να δούμε ποιους μπορεί να έδινε. Την πρώτη μέρα κυριολεκτικά λύσσαξε να βγάλουμε έξω τον Ντιουμ(Παραδείγματα: Εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ). Μετά έπιασε για λίγο εμένα (εδώ, εδώ, και εδώ. Επίσης ανέφερε τον τζόνι σαν πόρνη(εδώ) και πρόσθεσε αργότερα ότι μπορεί να είναι και ΔΑ(εδώ). Ξεκινάμε ότι με απόλυτη βεβαιότητα δεν ήξερε τον Ντιουμ, για τον οποίο επέμεινε και περισσότερο, διότι πολύ απλά δεν είναι ο Ντιουμ Φανερός Μαφιόζος. Δεν θα αρχίσω να λέω για την δική μου αθωότητα για να ακυρώσω αυτό, δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, αλλά ντάξει οκ, και για μένα έξω έπεσε. Μένει ο τζόνι, τον οποίο θα μπορούσε να μην έδινε για μαφία ως ξεκάρφωμα. Μπορώ να το αποκλείσω, όχι; Αλλά δεν ξέρω και αν είναι μαφιόζος ο τζόνι, δεν ταιριάζει τόσο πολύ σ' αυτό το προφίλ, αλλά σε κάποιο πιο βοηθητικό ρόλο, αν είναι μέλος της μαφίας. Επίσης αθώωσε τον Τάσο (εδώ), το οποίο δεν ξέρω αν έχει σχέση. Σημειώνω ότι αναφέρομαι στα άτομα που κατηγόρησε άμεσα και όχι σε πιθανά έμμεσα σχόλια.

Έστω ότι δεν είναι πληροφοριοδότης
Είναι πολίτης με άσχετο ρόλο: Θα μπορούσε να το παίξει πληροφοριοδότης για να παραπλανήσει ίσως τους μαφιόζους, το θεωρώ ηλίθιο σχέδιο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Ειδικά σε αυτό το ποστ, φαίνεται σαν να επιδίωκε να είναι το θύμα της μαφίας. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες συγκεντρώνει, γιατί δεν μου φαίνεται απολύτως λογικό σαν σχέδιο, αλλά θα μπορούσε να συμβεί. Ειδικά αν όπως φάνηκε, έχει μια τάση να υποτιμά τους υπόλοιπους παίκτες και να θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο(εδώ πχ.)

Είναι ΔΑ:Πιθανώς πολύ τραβηγμένο σενάριο, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μου χτύπησαν στο μάτι και πρέπει να τα αναφέρω. Θεωρώ πιο λογικό τον ΔΑ(ή γενικά κάποιο μέλος της μαφίας) να πάει να το παίξει πληροφοριοδότης, επειδή βοηθά στην παραπλάνηση των πολιτών. Και ξέρω ότι σίγουρα επηρέασε εμένα ως προς το σκεπτικό μου για τον Ντιουμ, ίσως να επηρέασε και κάποιον άλλον. Αν είναι ΔΑ όμως, ποιος μπορεί να είναι μαφιόζος του; Εδώ αναγκαστικά θα πρέπει να πάω στον ικαρίωνα. Γενικά βλέπω μία προσπάθεια για καθοδήγηση, ακόμη και σε πιο subtle θέματα όπως οι παραθέσεις (πχ. εδώ και εδώ), καθώς και σε κάποια φάση που μάλλον ξεφεύγει ο ικαρίων φτάνει στο σημείο να του πει κρύβε λόγια! Εδώ! Μπορεί να ήταν απλώς επειδή τον θεωρούσε πληροφοριοδότη ή ΑΜ, απλώς μου χτύπησε πολύ άσχημα και όταν το είδα και ειδικά με τις νέες εξελίξεις.

Εδώ κανονικά θα έλεγα τι θεωρώ πιο πιθανό, αλλά δεν είμαι σίγουρος, απλώς προσπαθώ να κάνω μία ανάλυση για να μην ασχολούμαστε μόνο με ένα σενάριο και αν αποδειχθεί dead end πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Και τα τρία σενάρια θα μπορούσαν να συμβούν οπότε πιστεύω πως πρέπει να συζητηθούν. Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι την τυμβωρυχία στον Ντιουμ θεωρούσα ότι ο Εμμανουήλ ήταν πληροφοριοδότης ή ΑΜ και ήξερε τον Ντιουμ, που καρφωνόταν λόγω απειρίας, αλλά αναγκάστηκα να αναθεωρήσω.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θεωρώ πολύ πιθανό να είναι στην ορίτζιναλ μαφία ο Εμμανουήλ, γιατί δεν πιστεύω ότι θα γινόταν η χαζομάρα που συνέβη και οδήγησε στην ποινή του. Θα υπήρχε κάποιος να τον συμμαζέψει ώστε να προσέχει περισσότερο.

Αυτά έχω για σήμερα, πάω για ύπνο, γιατί κουτουλάω και η αλήθεια είναι ότι η έρευνα γι' αυτο το ποστ ήταν εξαντλητική. Θα ψηφίσω το πρωί με πιο καθαρό μυαλό που θα ξεκαθαρίσω περισσότερο τα πράγματα στο μυαλό μου. Αν και πιθανότατα θα κινηθώ προς μέθεξις, γιατί θεωρώ ότι είναι αρκετά overwhelming τα στοιχεία εναντίον της. Καληνύχτα.
Εδώ με τον Emmanouilmyrgia μου τα χαλάς λιγάκι. Μου αρέσει που κάποιος πάει να δείξει κάτι διαφορετικό, αντί να πιανόμαστε όλοι από τα ίδια πράγματα. Αυτό προσπάθησα να κάνω και εγώ με το σκεπτικό μου γύρω από τον DumeNuke και την ΑΠ. Το λέω για να μη παρεξηγηθώ. Αλλά ξέρεις ότι είναι ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης. Τα μηνύματά του δεν είχαν συνοχή, τον διακατείχε μία αδικαιολόγητη αλαζονεία και προσπαθούσε (για εμένα) εσκεμμένα να υπονοήσει άλλους ρόλους, προσδοκώντας έτσι να μπερδέψει ΔΑ/πόρνη/μαφία. Αυτά τα λέω γιατί θεωρώ ότι ήταν πολίτης, άσχετα αν κατάφερε να μπερδέψει κόσμ, απλά το gameplay του δεν βοήθησε καθόλου. Τουλάχιστον εμένα. Οπότε γιατί δεν είσαι σίγουρος; Πιστεύεις ότι υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα να είναι πληροφοριοδότης; Εμένα για να είμαι ειλικρινής δε το χωρά το μυαλό μου, να έχει παίξει ένας πληροφοριοδότης έτσι. :confused:

Προφανώς και δεν είναι μόνο αυτά από τις μέρες #2 και #3, αλλά θέλησα πραγματικά να αναφέρω ό,τι είχα μέχρι στιγμής που θεωρώ ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Βάσει του σκεπτικού που έχω δώσει παραπάνω, πιστεύω ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε ακόμη τα λόγια του.

Ψηφίζω για σήμερα PolGR1509
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top