Αφού επιτέλους ήρθα σπίτι και έχω χρόνο θα καθίσω και θα γράψω γιατί αύριο μέχρι το απόγευμα θα ταξιδεύω Μεσολόγγι. Ναι ikariona, είδες πόσο βολικό είναι;
Εγώ θα πάω ένα πράγμα προς τον ikariona. Αν είσαι αθώος κάνεις πολύ κακό παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Έχεις δέσει κόμπο ότι είμαι κακός ρόλος και κινείσαι βασιζόμενος σ' αυτό χωρίς στην ουσία να έχεις απτά στοιχεία. Το μόνο που έχεις για μένα είναι υποθέσεις και εφιάλτες για σήματα.
Αρχική Δημοσίευση από Soukouu;4356211.:
Ο τσαραχαφ εν κατακλείδι ειπε οτι κατηγορει τον Ικαριωνα μονο και αθωωνει εμιλουκο και λιγοτερο Πολ.Για τον Πολ συμφωνω αλλα για αλλο λογο, το Εμιλουκο δεν εχει δειξει στοιχεια πολιτη γιατι απο αυτα που εχω δει το μονο που εχει πει ειναι οτι : τωρα οτι θα παει στην Μεθ οπως ολοι που ειναι το ευκολο θυμα και οτι μπορει να ειναι και ο Pολ.Μετα το μονο που κανει ειναι να υπερασπιζεται τον εαυτο της οτι δεν ειναι μαφια. Κλαιν δηλαδη με λιγα λογια.Ψιλοταριαζει αυτο που λεει ο Ικαριωνας αλλα δεν συμφωνω 100% σε οτι εχει πει.
Το Εμιλούκο δεν έχει δείξει στοιχεία πολίτη αλλά δεν έχει δείξει και στοιχεία μαφίας αντίστοιχα.Επίσης, συγκεκριμένα για τον Πολ είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο φανερός του Dume, δεν ξέρω αν είναι μαφία αλλά κλίνω προς το ότι δεν είναι γιατί θεωρώ (και το ανέφερα σε ποστ μου αλλα μάλλον δεν διαβάζεις) ότι οι δολοφόνοι ήθελαν να πέσουν και στον πολ έτσι ώστε όταν φύγει η μεθ μετά να πάνε ψήφοι και προς αυτόν. Και εννοείται ότι θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου όταν βλέπω ότι λέγονται πράγματα που δεν ευσταθούν.
Λοιπόν,ας σας πάρουμε όλους έναν-έναν.
aggelogiannos : Παίζει 1η φορά και φροντίζει να το τονίζει εξ αρχής. Η πρώτη του ψήφος ήταν στην Claire,την οποία μάλιστα δικαιολόγησε πολύ κακά. Είπε ότι δεν του αρέσει το random lynching, έχει κάποιους υπόπτους στο μυαλό του αλλά ψηφίζει την claire γιατί δεν είναι σίγουρος. Έπειτα κατηγορεί και ψηφίζει Johnny15 και λέει ότι οι επόμενοι στους οποίους θα κινηθεί είναι Nefeli και Dume.
Ακολουθεί πιστά τον ικαρίονα και ψηφίζει πολ γιατί λέει ότι είναι η δα και δεν ήρθε η ώρα της μεθεξις.
Δεν έχει δώσει κάτι άλλο στο παιχνίδι.Δεν καταλαβαίνω γιατί ακολουθεί πιστά τον ikariona. Επίσης ανέφερε πολύ συχνα την νεφέλη για την οποία έδειχνε αρκετά σίγουρος αλλά εν τέλει ψηφίζει τον πολ γιατί λέει ότι μπορεί να είναι ο ΔΑ. Ο,τι να’ ναι γενικά.
Claire Rentfield: Πρώτη ψήφος σε nefeli.
2η ψήφος dume nuke
3η ψηφος methexys
Δεν έχει δώσει κάτι ύποπτο μέχρι στιγμής,αν και δεν έχει κάνει πολλά post. Θα την έβαζα στους πιθανούς αθώους μου.
ComfortablySmug: 1η ψήφος Deutch_Lover με τη γνωστή ατάκα δε θέλω να ψηφίσω mvp.2η ψήφος : Νεφελη Γραφ.
3η ψηφος : methexys
O ComfortablySmug έγινε γνωστός εγκαινιάζοντας τη σελίδα με το σχόλιο για το άβαταρ μου.Ως μαφία δεν θεωρώ ότι θα έκανε κάτι τόσο αφελές για να μπει στο προσκήνιο ενώ σαν πόρνη δεν θα ψήφιζε την Μεθεξις ακόμη και αν την έδιναν όλοι. Οπότε προς το παρόν τον έχω προς το team των αθώων.
Deutsch... Lover : Αυτή είναι η 1η μου ύποπτη.Ας δούμε ψήφους.
1η ψήφος: aggelogiannos με το γνωστό δε θα κινδυνεύσει
2η ψήφος: Soukou. Επίσης ανώδυνη ψήφος.
3η ψήφος στο Σπυράκο, επίσης ανώδυνη με την πρόφαση ότι ο Dume τρελάθηκε να τον βγάλει. O Dume δεν τρελάθηκε ποτέ. Μια έδινε και αυτή ήταν η μεθεξις.
Για μένα η deutch κάνει κλασικό πλέη μαφιόζας που ψηφίζει ανώδυνα σε άκυρους παίχτες και μένει στην αφανεια. Είναι από τους μαφιόζους που δεν συνασπίστηκαν στην μέθεξις αλλά κρύβονται σε μονές ψήφους. Δεν θεωρώ ότι είναι πόρνη γιατί σαν πόρνη θα πήγαινε και αυτή στον Pol, μήπως και υπάρξει κάποια πιθανότητα να αποχωρήσει.
Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο pol είναι ένοχος (για να έχουν εξιλαστήριο θύμα σε επόμενη ψηφοφορία) αλλά συνεχίζει να ψηφίζει σπυράκο με το μόνο στοιχείο που έχει εναντίον του να είναι η δήλωση του dume *αμ της μεθεξις*
2: Αν πάμε σε ισοβαθμία; Θα σώσουν τον "αθώο" και θα διώξουν τον "μαφιόζο" σωστα; Θα προτιμήσουν όλοι την Μεθ, αφου πλέον την υποστηρίζουν ελάχιστοι και απέχουν απο το να τη ψηφίσουν παλι εχαλιστοι.
3: Συμφωνώ και ξέρω οτι θεωρείς τον Πολ ένοχο! Και εγω τον θεωρώ! Ομως Ικαριωνα ακομα και φανερός να μην ειναι ο Σπύρος και να ειναι ο Πολ, εμενα συνεχίζει να μου φαίνεται ύποπτος και θα το υποστηρίξω.
Dimitris S: 1η ψηφος μεθεξις
2η ψήφος aggelogianno για να πετύχει άτομο στην αφάνεια ,επειτα αλλαγη σε νεφελη γραφ
3η ψηφος ξανά μεθεξις
Κλίνω στο ότι ο Dimitris S είναι προς τους αθώους κυρίως για το ότι ψήφισε μέθεξις στον 1ο και στον 3ο γύρο. Δηλαδή δεν είναι από τα άτομα που την ψήφισαν χωρίς να την έχουν ξαναδωσει.Αν ήταν μαφία στον 1ο γύρο είχε την ευκαιρία να ψηφίσει ο,τι θέλει.
Eileen: 1η ψήφος DumeNuke 2η ψηφος Eileen --> Johnny15
3η ψηφος methexys.
Γενικά η Eileen με βρίσκει σύμφωνη και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που επιχειρηματολογεί και ψηφίζει. Παρολ’αυτά δε θέλω να την αθωώσω, γιατί φοβάμαι μήπως είναι από τους μαφιόζους οι οποίοι ακολουθούν ας πούμε την “κοινή λογική” στο παιχνίδι. Προς το παρόν όμως δεν θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο.
Ikarionas : Πραγματικά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Έχει δώσει τεράστιο όγκο λόγου από την αρχή του παιχνιδιού.Νιώθω άσχημα αλλά ήταν το μόνο άτομο,του οποίου δεν διάβασα ολόκληρα τα post ξανά από την αρχή γράφοντας το παρόν post. Είχε έντονη αντιζηλία με dume, υποστηρίζει σθενάρα ότι ο πολ ήταν ο δολοφόνος χωρίς να αθωώνει βέβαια την μέθεξις και τώρα έχει στραφεί σε tsarachaf ,σε μένα και καραντάκοφ. Ίσως για καραντάκοφ να έχει δίκιο.Τον είχα αναφέρει και εγώ μάλιστα. Όσον αφορά τον ikariona αν είναι καλός ρόλος θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει στο παιχνίδι. Δημιουργεί σύγχυση και θέλει να φέρει ως mvp άτομα τα οποία δεν πρέπει να βγουν καθώς δεν έχουμε απτά στοιχεία για να τα κατηγορήσουμε ή να τα αθωώσουμε (βλ .εμένα) και στήνει ολόκληρες θεωρίες πάνω σε αυτά. Και ένοχος και αθώος να είναι παίζει με τον ίδιο τρόπο οπότε δεν μπορώ να τον αθωώσω ή να τον ενοχοποιήσω. Σίγουρα αυτή τη στιγμή βέβαια δεν με βοηθάει καθόλου να βρω τη μαφία.
JKaradakov: 1η ψηφος Τασος97
2η ψηφος Ερις και αργότερα Τζονι15
3η ψηφος polgr
Λοιπόν ο καραντάκοφ είπε για την μεθεξις αυτό :
Για πιο λόγο η μάγισσα να χαραμίσει την ιδιοτητά της για έναν μαφιόζο που είναι σερβιρισμένος στο πιάτο;
Λίγο λογική σκέψη.
έπειτα μπαίνει με post όπου κατηγορεί τον pol και είναι από τους πρώτους που υποστηρίζουν ότι ο dumenuke δεν έδωσε την μεθεξις αλλά τον pol. Ο Ιορδάνης γενικά από τα λίγα Post που έκανε στην αρχή ήταν από τους παίκτες που συμφωνούσα γιατί έβλεπα ότι προχωρούσε λογικά στο παιχνίδι και ξαφνικά τον βλέπω να υποστηρίζει ένα σενάριο για τον polgr που έβαινε αντίθετα στο λογικό συμπέρασμα ότι η μεθεξις ήταν φανερός. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι μαφία και να’ναι στα άτομα που δεν συνασπίστηκαν στη μεθεξις θέλοντας να δημιουργήσει υποψίες για τον πολ ώστε να φύγει σε επόεμενο γύρο από ψήφους.
Johnny15: 1η ψηφος Polgr . Είναι η ψήφος για την οποία τον είχα κατηγορήσει και τον ψήφισα.
2η ψηφος Johnny15 --> Ikarionas.
3η ψηφος Methexys.
Δεν μου άρεσε καθόλου η πρώτη του ψήφος αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτήν. Δεν θεωρώ ότι προέχει να βγει αυτή τη στιγμή. Στο θέμα της methexys θεωρώ ότι ήταν αρκετά λογικός. Δεν πιστεύω ότι ως πόρνη θα την ψήφιζε άρα τον αποκλείω από αυτο το ρόλο. Το μόνο που μπορεί να είναι, είναι μαφία ή δα.
~Melania~ : Λόγω υποχρεώσεων δεν έχει κάνει πολλά post πράγμα για το οποίο είχε ενημερώσει. 1η ψήφος ήταν σε μένα. 2η απουσία. 3η Methexys. Δεν είχε χρόνοα ακόμη να τα διαβάσει όλα. Είναι πολύ λίγα όσα έχει δώσει για να καταλήξω έστω και σε προσωρινό συμπέρασμα.
Nefeli Graf : 1η ψηφος Himela. 2η ψηφος deutch lover 3η ψηφος polgr
Η Νεφέλη ήταν από τα άτομα mvp του 1ου γύρου. Έπαιξε μάλιστα και κάρτα που δεν την ενοχοποιεί βέβαια γιατί κανείς στη θέση της δεν θα ήθελε να φύγει. Η ψήφος της στον polgr δεν μου άρεσε καθόλου καθώς δεν θεωρώ ότι έπρεπε να φύγει στη συγκεκριμένη φάση. Το μόνο που με προβληματίζει σχετικά με την νεφέλη είναι ότι ψήφισε την deutch_lover για την οποία έχω βάσιμες υποψίες. Οπότε θα καταλήξω στο ότι σίγουρα η μια εκ των δυο είναι στη μαφία.
PolGR1509: 1η ψηφος Johnny15. 2η ψηφος τζονι και μετα αλλαγη σε dume. 3η ψηφος methexys
Για μένα ο pol είναι λογικά αθώος. Όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές σε post μου πιστεύω πως δεν γίνεται να είναι ο φανερός του Dume,αλλά ούτε και μαφία. Η μαφία για μένα ήθελε να ρίξει πέρα από μεθεξις και αλλού τα φώτα έτσι ώστε σπάσει τους αθώους σε 2 στρατόπεδα και να δημιουργήσει συγχυση, έτσι ώστε να υπάρχουν και άλλοι βασικοί ύποπτοι σε επόμενες ψηφοφορίες. Δεν θα ρίσκαρε να δώσει 2ο μέλος της.
Soukouu 1η ψηφος fast. 2η ψήφος Himela 3η ψηφος methexys.
Ο Σουκου απο την αρχή δεν γράφει πολλά αλλά δεν αποφεύγει να παίρνει μέρος σε διαμάχες μένοντας αποστασιοποιημένος. Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που είπε σήμερα καθώς αγνόησε πολλά λόγια μου και απ’ότι είδα και του tsara. Δεν θεωρώ ότι είναι για να φύγει στην παρούσα στιγμή αλλά θα τον προσέχω καθώς δεν μ’ αρέσει η στάση του.
Guest 278211 και φτάσαμε στην κύρια ύποπτο μου. :p Λοιπόν, εξ αρχής για κάποιο λόγο ( δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς)μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η μεθεξις είναι μαφία. Σε αρχικό της post , όταν πολλοί είχαν πει για την Eileen που δεν γράφει,η μέθεξις έθιξε αθώα το γεγονός ότι κανείς δεν λέει και για την Guest 278211.Τότε είχα γράψει σε post μου οτι αν η μέθεξις είναι ένοχη,υπάρχει σενάριο να είναι μαζί της και η σπάη και να την ανέφερε εξ αρχής αθώα σε σημείο που το παιχνίδι ήταν χαλαρό έτσι ώστε σε μετέπειτα στάδιο να το φέρει ως επιχείρημα. Αφού η μεθεξις βγηκε στο επικεντρο ως φανερός του ΑΜ, το ανέφερα ξανά αυτό
Ψηφίζω methexys.
Εν τέλει καλά υπέθεσα για Εμμανουήλ. Άλλο υπονόησε... Αλλά πρέπει να προσέχουμε πολύ πώς εκφραζομαστε.
Χαίρομαι που αποδειχθηκε ότι ημεθεξις ειναι μαφιοζα γιατί για κάποιο λόγο είχε μπει στο στόχαστρο μου και δεν έβρισκα κάποια λογική βάση για να την κατηγορήσω πέρα από το ότι τα ποστ της μου φαινόντουσαν περιεργα.
Θα εξετάσω όταν έχω χρόνο και τα ποστ της σπαη ακ για να δω αν ισχύει η αρχική μου υπόθεση ότι είναι μαζί
Έπειτα άτομα που έχω ως υπόπτους ή με προβληματίζουν είναι : ντοιτς,τζονι15, σπαη ( μου έχει κολλήσει εξ αρχής πως είχε αλληλεπιδράσει με μεθ),καραντακοφ γιατί μου κακοφανηκε η ψήφος του.
Κλίνω προς την αθωότητα της Ερις και του Πολ. Δεν ξέρω ακόμη για ικαρίονα αλλά κλίνω προς στιγμήν να τον έχω στους αθωους. Αν ο τζονι είναι ένοχος τότε θα ενισχυθεί αυτή μου η άποψη.
Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι η spy είναι και αυτή μαφιόζα είναι ότι
ποτέ καμιά από τις 2 δεν σχολίασε αυτές μου τις παρατηρήσεις.Δεν ξέρω αν δεν διαβάζουν τα ποστ μου αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλα σε έκταση.Το ανέφερα 2-3 φορές και δεν το σχολίασε καμία. Προσωπικά αν έβλεπα να συνδέουν το όνομα μου με παίκτη -ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού που γίνονται υποθέσεις απ’όλους- θα απαντούσα. Να λοιπόν το αρχικό μου post για το σχόλιο της μεθ για την απουσια της σπαη στο οποιο δεν ειχε απαντησει ποτέ κανείς.
Δεν ξέρω γιατί, αλήθεια δεν ξέρω γιατί αλλά μου κακοφάνηκε αυτό το post. Λένε όλοι για την Eileen γιατί περιμένουν την συνδρομή της.Θα εμφανιστεί δεν πρέπει να κρίνουμε ακόμη. Πιστεύω δε θα μας απογοητεύσει με ένα μικρό post ή μηδενική συνδρομή.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το πως πας να κάνεις μια μικρή αναφορά στην Guest 278211 χωρίς απαραίτητα να την κατηγορείς. Μου θυμίζει play μαφίας που προσπαθεί να δείξει ότι υπάρχει αλληλεπίδραση στη μέλη της. Δηλαδή τι εννοώ. Αν είσαι μαφιόζα και είσαι μαζί με την Guest 278211 τότε θα μπορούσες να αναφερθείς σε αυτήν χωρίς να την ψηφίσεις έτσι ώστε σε μετέπειτα στάδιο να πεις "την είχα αναφέρει ενώ δεν την έλεγε κανείς".
Ή μπορεί να 'σαι αθώα και να απλώς να έκανες μια αναφορά επειδή είδες ότι όλοι μιλούσαν μόνο για Eileen.
Και πάλι μου δημιούργησε μια κακή εντύπωση στην οποία προφανώς και δεν θα σταθώ αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι βάσιμη.
Απλώς είπα να το πω για να το θυμάμαι.
tsarachaf: Ο tsarachaf ψήφισε 1η μερα τον fast, 2η μέρα DumeNuke και σήμερα μεθεξις.
Με τον tsara έχω κάνει σε game μαζί μαφία,αλλά τον έχω δει να παίζει και ως αθώος.Δεν είδα καμία διαφορά. Παρολ’ αυτά θεωρώ ότι είναι από τα άτομα τα οποία αυτή τη στιγμή συνεισφέρουν στο παιχνίδι, έχουν λογικά επιχειρήματα και ειρμό και δεν καταλαβαίνω αλήθεια γιατί τον κατηγορεί τόσο έντονα ο ikarionas. Ο tsara δεν είναι για να φύγει σε αυτό το γύρο και πιστεύω ότι κάποιοι κακοί ρόλοι (αν δεν είναι και ο ίδιος ο ikarionas) θα βρουν το ότι παίρνει ψήφους ως αφορμή για να βγάλουν έναν καλό παίκτη που κατά πάσα πιθανότητα είναι και αθώος.
Wild_Boy 1η μερα Ψηφίζει dumenuke και μετα αλλάζει σε Jkaradakov. 2η μερα ψηφίζει νεφέλη και την 3η μέρα ψηφίζει methexys.
Λοιπόν την πρώτη μέρα ο Wild αλλαξε ψήφο σε Karadakov. Υπάρχουν 2 σενάρια
1ον ήξερε ως μαφία ότι ο dume είναι αθώος (δεν γνώριζε ΑΜ), είδε ότι έπαιρνε ψήφους και για να μην στοχοποιηθεί αφού αποχωρούσε άλλαξε ψήφο σε Jkaradakov που δεν είχε καμία.
2ον ήταν αθώος και είδε ότι άρχισε να δημιουργείται κύμα προς dumenuke και ψήφισε jkaradakov. Αν ο Jkaradakov είναι μαφία (που έτσι νομίζω) δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε ψήφο ο Wild σε αυτόν. Εύκολα κατηγορείς μαφιόζο σου αλλά δύσκολα τον ψηφίζεις και τον φέρνεις στο προσκήνιο αν δεν είναι ήδη.
Βέβαια,μιλάμε για 1ο γύρο και ο καραντάκος δεν είχε ψήφους.Οπότε μόνο με αυτό δεν μπορώ να καταλήξω κάπου για τον Wild. Καλό είναι ότι ψήφισε και μέθεξις αλλά υποθέτω ότι αρκετοί από μαφία το έκαναν.
Ερις. 1η ψηφος ικαριονας 2η ψηφος DumeNuke 3η ψήφος methexys.
Με προβληματίζει το ότι αυτή τη στιγμή η Ερις εμπιστεύεται τον ikariona και κινείται προς τσαρατsaφ.Για μένα υπάρχουν άτομα περισσότερο ύποπτα που πρέπει να αποχωρήσουν αυτή τη στιγμή. Εφόσον η Ερις ψήφισε μεθεξις,θα ήταν λογικό να κινηθεί αρχικά σε άτομα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κύμα προς πολ και όχι το αντίθετο. Θεωρώ ότι αν είναι μαφιόζα προσπαθεί να ωθήσει τον τσαρα προς mvp.
Επίσης όπως είχα πει και σε προηγούμενο post όταν αποκαλύφθηκε ότι ο DumeNuke είναι ΑΜ έσπευσε να καυχηθεί ότι έπεσε μέσα για την μέθεξις.
Σπυρακος (^^) 1η ψηφος fast 2η ψηφος nefeli graf 3η μεθεξις. Αυτή τη στιγμή απ’ ότι είδα ψήφισε ikariona.Γενικά σε όλο το παιχνίδι μου περνούσε αδιάφορος ο σπυρακος.Θεωρώ ότι αν ήταν μαφία αυτή τη στιγμή δεν θα τον συνέφερε καθόλου να ψηφίσει τον ikariona γιατι 1ον αν ειναι αθωος τους βοηθαει γιατι στοχευει σε άτομα όπως εγώ και ο τσαρα ή ο πολ και 2ον αν είναι μαφιόζος δε θα τον ψηφιζε ενω εχει πάρει μόνο μια ψήφο από τον τσαρα.
Τάσος97. 1η μερα απουσια 2η μερα dume 3η μεθεξις.
Μετά από την αποκάλυψη του ΑΜ ήταν από τους πρώτους που στόχευσαν την μεθεξις.Δεν θεωρώ ότι είναι από τις ύπουλες ψήφους που τις δόθηκαν.Προς το παρόν κλίνω προς την αθωότητα του.
Συνοπτικά.
Βασικοί μου ύποπτοι και άτομα στα οποία πρέπει να κινηθούμε :
Guest 278211, jkaradakov, deutch_lover
Άτομα που πιστεύω ότι μπορεί να έχουν κακό ρόλο αλλά δεν μου έχουν δώσει επαρκή στοιχεία ακόμη: eileen, έρις, soukou
Πέρα απ’ αυτή την ανασκόπηση θέλω να πω κάτι γιατί συνεχώς γίνονται επιθέσεις στα άτομα για το χρόνο που διαθέτουν. Δεν δεσμεύτηκε κανείς να είναι 24/24 στο παιχνίδι ή να παραμελήσει βασικές του ασχολίες. Το να μπαίνει κάποιος και να κάνει 2-3 post την ημέρα δεν είναι κακό. Ακόμη και ενα να κάνει αν είναι On-point είναι κομπλέ. Επειδή αυτό το μήνυμα μου πήρε κανα 2-3 ώρες να το συντάξω καθώς διάβαζα και post καταλαβαίνω ότι και το ενα post που γράφει κάποιος θέλει κάποιο χρόνο.Οπότε ας μην την λέμε σε άτομα επειδή δεν είναι όλη μέρα πάνω από το pc.