JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.305 μηνύματα.

05-08-16

13:18
H bilire είτε είναι μαφιόζος ή αθώα, σήμερα θα ψηφιστεί απο πάρα πολλούς και σίγουρα απο μαφιόζους.
Το ότι κάποιος την ψήφισε δεν τον αθωώνει.
Με 4 άτομα στην μαφία, με την bilire να αποχωρεί με ψηφοφορία που κατα κοινή γνώμη είναι μαφιόζος, δεν νομίζω η μαφία να έβγαζε έτσι έναν παίκτη της.

Το ότι κάποιος την ψήφισε δεν τον αθωώνει.
Με 4 άτομα στην μαφία, με την bilire να αποχωρεί με ψηφοφορία που κατα κοινή γνώμη είναι μαφιόζος, δεν νομίζω η μαφία να έβγαζε έτσι έναν παίκτη της.
Honestly, I almost shed a tear...
Για το κwlοδάχτυλο (x2) ζητώ συγγνώμη και δεν εννοώ να προσβάλω κανένα. Είναι απλά μια καθημερινή χειρονομίαΕάν η ΟΔ το κρινει ως εξυβριση ας μου δωσει ποινη ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΗΗΗΖ. Για τα τυπικα της υποθεσης:
![]()
παιζω ΑΔ![]()
υγ: το βιντεο εχει τραβηχτει και ανεβει στις 3/8 διοτι 1) καποτε θα με σκοτωνατε δεν παιζει και 2) ηξερα οτι θα φυγω απο το σπιτι που ημουν τοτε και η συνδεση εδω που ειμαι τωρα ειναι ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ και θα εκανε 5 ωρες να ανεβει το βιντεο.
Κανατε χαρουλες οτι δεν ακυρωθηκε η δολοφονιας μαφιοζακια μου.... Εχουμ ολοκληρο ΣΚ να σας κανουμε σκονηΚαραντακε αγαπημενε φιλε μου ντοντ γουορυ ειμαι σκληρο παιδι για να πεθανω, εδω θα ειμαι το ΣΚ (τουλάχιστον) να σου κανω παρεουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.