Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
Καλημέρα, καλησπέρα είναι σχετικά μεταβατική η ώρα. Πρώτα θέλω να πω μπράβο που δεν έχουμε δολοφονία. Δεύτερον σχετικά με το τελευταίο ποστ μου, ήξερα ότι αυτό που έγραψα ήταν δυνητικα παρεξηγισιμο. Για αυτό έγραψα ότι ελπίζω να μην παρεξηγηθει. Και δυστυχώς αυτό έγινε. Himela δεν ήθελα να σε προσβαλω. Δεν εννοούσα ότι βαριέμαι να διαβάσω τα ποστ σας αλλά ότι μου είναι δύσκολο να κάνω συγκεκριμένες παραθέσεις και λόγω των προβλημάτων του Internet βαριέμαι να ανατρέξω πίσω γιατί μου παιρνει πολλη ώρα. Το δεύτερο "βαριέμαι",που ήταν επίσης για συγκεκριμενη παράθεση, ήταν επειδή ήθελα να κοιμηθώ.
Τώρα μετά τη τωρινή εξέλιξη θέλω λίγο χρόνο να σκεφτώ και θα σχολιάσω αργότερα για αθωότητες και ενοχές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Εντάξει bilire δε με προσέβαλλες, όλα καλά. :)

Προσπάθησε να συμμετέχεις, είναι περίπλοκο αν το κάνεις πρώτη φορά αλλά αν έχεις καλό ρόλο θα μας βοηθήσεις.

Για αυτούς που ψηφίζουν bilire: Θα έλεγε ρε παιδιά κάποιος μαφιόζος οτι βαριέται να ψάχνει τα ποστ μας και τις παραθέσεις; Σας το είπα και πριν αλλά οι ενέργειες του dimijim να την κατηγορήσει ξέροντας οτι είναι άπειρη παίκτρια και θα την τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί δούλεψαν. Οι κακοί το καταλαβαίνω να την ψηφίζετε σαν εξιλαστήριο θύμα, οι πολίτες σκεφτείτε αυτά που σας λέω!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Λοιπόν...
Δεν είχαμε δολοφονία σήμερα, ιδιαίτερα καλή εξέλιξη μιας και στο τέλος μετράνε τα νούμερα.
Τα σενάρια να για να μη γίνει δολοφονία έχουν αναφερθεί:
  1. Η Πόρνη να κοιμήθηκε με το Μαφιόζο που εκτελεί τη δολοφονία.
  2. Η Μαφία να στόχευσε τον Αλεξίσφαιρο.
  3. Ο Γιατρός να προστάτευε το θύμα της Μαφίας.
  4. Η Μάγισσα να έσωσε το θύμα.
Ξεκινάω με το (2) που το θεωρώ αρκετά joker. Αν έγινε, έγινε και δε μπορεί να μας δώσει κανένα clue.
Αν συνέβη το (1) τότε η πόρνη κι η Μαφία έκαναν λάθη. Η Μαφία θα έπρεπε να επιλέξει μαφιόζο που έχει καρφωθεί λίγο περισσότερο κι η πόρνη τον έχει καταλάβει και δεν κοιμάται μαζί του. Μήπως αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετοί μαφιόζοι στην αφάνεια και δε μπόρεσε να τους καταλάβει η πόρνη; Βέβαια μπορεί κι η πόρνη να είναι στην κοσμάρα της. Προσωπικά όμως δεν πιστεύω ότι ισχύει το σενάριο (1).
Τα σενάρια (3) και (4) μπορούν να δώσουν ένα βασικό clue: Πολύ πιθανόν η Μαφία να πήγε να χτυπήσει ένα άτομο που το θεωρεί σίγουρα αθώο και ξέρει το ρόλο του. Μετά τη Νεκροφάνεια της Σύλβιας χθες κι αφού η Σύλβια είναι αθώα, η Μαφία ξέρει ότι μπορεί να βγάλει όποιον θέλει χωρίς κίνδυνο άμεσης επαναφοράς. Συνεπώς πολύ πιθανόν να πήγε να βγάλει από τη μέση ένα άτομο που θεωρείται απ όλους αθώο και δύσκολα θα έφευγε με ψηφοφορία. Βέβαια, με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό μπορεί να ακολούθησε κι ο γιατρός και να έσωσε το θύμα έτσι ή η Μάγισσα να θεώρησε ότι δεν πρέπει να φύγει αυτή τη στιγμή ένα καθαρά αθώο άτομο, πιθανόν να θεώρησε ότι το άτομο αυτό έχει και σημαντικό ρόλο και γι αυτό να το κράτησε στο παιχνίδι. Δε συμφωνώ απόλυτα με τη λογική ότι είναι νωρίς για να σώσει η Μάγισσα, έχει συμβεί ξανά και μάλιστα με επιτυχία.
Οπότε προσωπικά για την αποτυχία της δολοφονίας στρέφομαι περισσότερο στο Γιατρό και στη Μάγισσα.

Όσο αφορά τον αυτοκράτορα, αυτός δίνει ασυλία στο Χάρη, είτε γιατί πιστεύει ότι είναι αθώος είτε γιατί έχει μάθει κάπως ότι είναι αθώος. Έχουμε ξαναδεί βέβαια τον αυτοκράτορα να κάνει λάθη, οπότε και δε θα πρέπει να θεωρήσουμε ακόμη σίγουρο αθώο το Χάρη.

Εγώ προς το παρόν στέκομαι στην ψήφο μου προς τη birile, για τους λόγους που έχω αναφέρει.
Θέλω όμως να δω και να μελετήσω και τα υπόλοιπα που γράφονται, είπα κι απ το πρωί ότι θεωρώ ανάμεσα σε wild κι ultra πιθανόν να κρύβεται κάποιος Μαφιόζος. Πρέπει να κοιτάξουμε τα post τους, μήπως και καταλάβουμε ποιος είναι τι.
Περιμένω το post που μου υποσχέθηκε η Claire, θέλω να δω και τη στάση θα κρατήσει η Άννα μετά τις όλες εξελίξεις.
Και κάτι τελευταίο, σήμερα άρχισε να παίρνει λίγες ψήφους η Μάιρα, δεν είναι λίγο περίεργο που ακόμη δεν έχει εμφανιστεί να τρολλάρει; Πού έχει κρυφτεί;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Προσωπικά, η συμπεριφορά του Δημήτρη (dimijim) μου φάνηκε υπερβολικά ύποπτη.
Πρώτη μέρα βγήκε περιχάρης πρώτος και καλύτερος να μας δώσει τον Ιορδάνη (JKaradakov) και, τελευταία στιγμή, πετάει έξω την Guest 278211 με τη βοήθεια του JKaradakov (που μέχρι τότε κατηγορούσε με την ψήφο του) και του ultraviolence. Το βασικότερο στοιχείο όμως είναι η αλλαγή του Libertus, από methexys σε dimijim στις 20.09 και η αθώωση του dimijim μετά την ψηφοφορία. Τι εννοώ:

1. dimijim ψηφίζει random τον JKaradakov στις 19.33 την Κυριακή.
2. JKaradakov ρίχνει ψήφο στη Guest 278211 στις 11.30 τη Δευτέρα.
3. Libertus ψηφίζει methexys στις 16.52 τη Δευτερα.
4. 19.59 έχουμε 2 ψήφους στην Guest 278211 και 3 στην methexys.
5. Libertus αλλάζει από methexys σε dimijim (20.09), λέγοντας μας ότι είναι ύποπτος. 2-2 το σκορ.
6. dimijim αλλάζει από JKaradakov σε Guest 278211 στις 20.10. 3-2 το σκορ και Guest 278211 έξω.
7. Libertus βγαίνει και μας γράφει το σεντόνι για το πόσο πολίτης είναι ο dimijim... Τον οποίο άλλαξε τελευταίο λεπτό, σε προσπάθεια να τον φέρει σε ισοβαθμία με τους άλλους.

Για μένα είναι δύο τα σενάρια:
α) Είτε οι dimijim, Libertus, JKaradakov είναι μαφία και το παραπάνω αποτέλεσε ένα καλά ενοργανωμένο σχέδιο, ώστε να πετάξουν έναν πολίτη της επιλογής τους (είχαν ίσως λόγο ή διάλεξαν στην τύχη?), ενώ παράλληλα θόλωσαν τα νερά, βαλλόμενοι πυρά μεταξύ τους (πάντα φαινομενικά, αφού κανείς τους δεν κινδύνεψε πραγματικά...).
β) Ο Libertus είναι μαφία και προσπάθησε με τον παραπάνω τρόπο να ρίξει υποψίες στον dimijim που είναι όντως αθώος. Και έγραψε το σεντόνι του ώστε, σε περίπτωση που βγει ο dimijim (και ίσως παιχθεί Τυμβωρυχία) να φύγουν οι υποψίες από πάνω του.

Και στις δύο περιπτώσεις, θεωρώ ότι ο Libertus είναι ένοχος. Αν ήταν πολίτης, δεν είχε κανένα λόγο να υποστηρίξει τόσο σθεναρά την αθωότητα του dimijim, με τις τσαπατσουλιές που έκανε ο δεύτερος. Μην ξεχνάτε, το τρίπτυχο αποτελείται από δυνατούς παίκτες... Ο Libertus συγκεκριμένα έπαιξε τρομερά τον ρόλο του ΔΑ στο προηγούμενο Παλέρμο, αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες με την random αλλαγή ψήφου τη 2η μέρα, σώζοντας την μαφιόζα Emilouko από την ΑΠ του JKaradakov με Ακύρωση και θυσιάζοντας τον εαυτό του τελευταίες μέρες, για να παραμείνει ο μαφιόζος tsarachaf μέσα. Υπέδειξε, δηλαδή, τρομερή στρατηγική ικανότητα, κάτι που καθιστά τα παραπάνω σενάρια εύκολα για τον ίδιο να τα καταστρώσει. Μην το ξεχνάτε αυτο.

Για τους παραπάνω λόγους ψηφίζω Libertus σήμερα.
Το πρώτο σενάριο μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο μόνο και μόνο επειδή θεωρώ τον JKaradakov αθώο.
Για τον Libertus πραγματικά δε ξέρω τι πρέπει να σκεφτώ.Μετά το χθεσινό με την αλλαγή ψήφου δεν έχω ιδέα τι να πιστέψω.Το ένστικτο μου λέει ότι είναι μαφιόζος ή έστω ΔΑ/πόρνη.Αν είναι πολίτης όπως είπα και νωρίτερα αλλα λυπάμαι,δεν έχει παίξει καθόλου καλά :/:
Τώρα για εσένα δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη επειδή κυρίως μπαίνεις για τη ψηφοφορία (κατανοώ ότι δεν έχεις σταθερό ίντερνετ) αλλά θα ήθελα να δω κάτι παραπάνω από εσένα.

Τέλος, παρατηρώ ότι ultra και wild διατηρούν μια πιο ήπια και διακριτική στάση. Γράφουν τα post τους, λένε κάποια πράγματα αλλά ακόμη δεν έχουν μπει αρκετά στο προσκήνιο. Θα μπορούσε ανάμεσά τους να κρύβεται κάποιος Μαφιόζος;
Δεν κρατουν μόνο οι μαφιόζοι, διακριτική στάση σ'αυτό το παιχνίδι,υπάρχουν και άλλοι ρόλοι..

Για την ώρα θέλω να δω τοποθέτηση από Libertus και bilire, πριν καταθέσω ψήφο σε έναν από τους δύο. Αλλά, δεδομένου ότι η δολοφονία πλησιάζει, θα ακολουθήσω την πεπατημένη του αγαπητού Ιορδάνη και θα ρίξω το ψηφαλάκι μου στην Mάιρα.

πας και ψηφίζεις το τρολλ; :P

Τέλος υπάρχουν κι άλλοι που έχουν μείνει ακόμα περισσότερο στην αφάνεια, τουλάχιστον στις ψηφοφορίες, όπως η kleop, ο Τάσος και ο ultraviolence.

Ψηφίζω προς το παρόν ultraviolence για να προλάβω και τη δολοφονία. Πιθανόν να αλλάξω αργότερα.
Να σου πω εσένα αφου και οι δυο μας ξέρουμε ότι δε με ψηφίζεις τυχαία,γιατί δε το λες; Έχεις καταλάβει τη ζημιά μου έκανες σήμερα; Καταλαβαίνω ότι με ψηφίζεις ως safe vote αλλά άμα είσαι με τους πολίτες και θες να κερδίσουμε,πες ότι με ψηφίζεις με αυτό το σκεπτικό.

Ultraviolence: Καταλαβαίνω γιατί με ψηφίζεις, γιατί εγώ πιστεύω στην αθωότητά σου και γι' αυτό σε καλώ να πιστέψεις κι εσύ στην αθωότητά μου. Μπορεί να κάνω λάθη και να τα έχεις διαπιστώσει εσύ, αλλά δεν είμαι κακός. Εγώ βασίζομαι σε εσένα.
Τώρα αυτό που μου κάνεις είναι αντίποινα για να θεωρηθείς η πόρνη μου και να μας πάρεις και τους δύο μαζί στον τάφο σε περίπτωση που είσαι με τη μαφία; Αν όχι τι να πω,θενξ που πιστεύεις στην αθωότητα μου αλλα αυτό το "εγω βασίζομαι σε εσένα" παραπέμπει αλλού και όχι εκεί που ξέρω ότι εννοείς.

Μετά το ποστ του Χαρη αρχίζω κι έχω άλλες θεωρίες. "Εγώ βασίζομαι σε εσένα" λέει ο λιμπερτους στον ουλτρα. Είναι η πόρνη που μιλάει στο μαφιόζο; Σε συνδυασμό που ο χάρης εντελώς ξαφνικά κατηγορεί τον wild boy που φαίνεται ο ρόλος που έχει ψηφίζοντας 3 φορές ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση, μήπως τελικά βγαίνει νόημα σε αυτά που έγιναν τόσες μέρες; Η πόρνη λιμπερτους προσπαθεί να παγιδεύσει τον ντιμι στον πρώτο γύρο προσπαθώντας να προκαλέσει χάος για να δει τι παίζει. Όταν βλέπει στην πορεία οτι ο dimijim είναι μάλλον μαφιόζος ή ΔΑ, κάνει πίσω και ψηφίζει ντοιτς παρασύροντας κι άλλους που τον πιστεύουν. Ο ντιμι καταλαβαίνει τι γίνεται και τον αθωώνει. Ο γουαιλντ πια με την 3η φορά ψήφο του στον ούλτρα δείχνει στον λίμπερτους οτι ο ούλτρα είναι μαφιόζος και του δίνει σήμα να μην τον ψηφίζει.

Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα αυτά που λέω. Αν μείνω, θα τα συζητήσουμε κι άλλο. Αν φύγω σκεφτείτε τα κι αν σας βοηθάνε κρατήστε τα.

Ο Wild είναι ένας σχετικά άπειρος παίκτης. Αυτά που λέει έχουν ή δεν έχουν νόημα, αλλά εγώ δεν κοιτάω αυτό. Κοιτάω τα γεγονότα. Τα γεγονότα είναι οτι ψηφίζει 3 φορές συνεχόμενες ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση και ο ούλτρα δεν τον ρωτάει καν "μα ρε άνθρωπε, γιατί με ψηφίζεις;". Αν η θεωρία μου είναι σωστή αυτό συμβαίνει λόγω του οτι ο μαφιόζος ούλτρα καταλαβαίνει οτι ο γουαιλντ είναι πληροφοριοδότης ή ΑΜ, τον αφήνει στην ησυχία του και τον βάζει στο σχέδιο για κάρφωμα κάποια στιγμή.

Και για να συνεχίσω τη σκέψη μου γιατί κάποιοι θα ρωτήσετε γιατί ο Λίμπερτους αθώωσε τη ντόιτς. Μα πάει να προλάβει το μέντιουμ ή κάποιον με κάρτα όνειρο φυσικά που θα δει οτι η ντόιτς ήταν αθώα και θα τον κατηγορήσει ή πάει να προλάβει τους μαφιόζους που θεωρούν τη ντοιτς πόρνη να μην παίξουν την νεκροφάνεια και τη φέρουν πίσω. Ο Λίμπερτους βρίσκεται στη δύσκολη θέση λοιπόν α) να τον κατηγορήσει το μέντιουμ ή κάποιος με όνειρο οτι ψήφισε πολίτη (την ντοιτς) και/ή β) να φέρουν οι μαφιόζοι πίσω την ντοιτς που πιθανόν να τη θεωρούν πόρνη, οπότε βλέπει την τρίτη ψήφο του γουάιλντ στον ούλτρα, σιγουρεύεται οτι ο ούλτρα είναι μαφιόζος και προσπαθεί να του "μιλήσει" ("εγώ βασίζομαι σε εσένα") ώστε να καταλάβει ο ούλτρα οτι ο λιμπερτους είναι η πόρνη.

Όλα αυτά βασίζονται σε μία θεωρία. Ζητώ κι από άλλους πολίτες σύμφωνα με τις απόψεις, πληροφορίες, γνώσεις και διαισθήσεις (όλα τα θέλουμε) που έχουν να βοηθήσουν να ξεδιαλύνουμε αν αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο. Για την ώρα φεύγω πάλι από την αρχική μου ψήφο πηγαίνοντας στον ultraviolence μιας που κι ο Ιορδάνης που θεωρώ αθώο τον ψηφίζει.



Ρε συ Σύλβια και μετά κοροιδεύεις τα σενάρια του DumeNuke.Yπάρχει περίπτωση ο wild να καρφωνόταν έτσι; Σκέψου λίγο,ψηφίζοντας με είναι σαν να δίνει ουσιαστικά σήμα στην πορνη και στον ΔΑ ότι είμαι μαφιόζος.Συμφέρει τον πληροφοριοδότη/ΑΜ (που υπαινίσσεσαι ότι ειναι ο wild ) να έχει ο φανερός μαφιόζος στο πλευρό του την πόρνη και τον ΔΑ; Όσο άπειρος παίκτης και να είσαι,δεν γίνεται να το κάνεις αυτό.Μέχρι και οι κανόνες λέγε στον πληροφοριοδοτη/ΑΜ ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί.
Ακόμα αν ο Χάρης είναι η πόρνη,είναι δυνατό να με θεωρεί μαφιόζο και να μου δίνει σήμα σ'αυτό το σημείο που ο ίδιος είναι mvp?? Θα κάρφωνε και εμένα μαζί του,δεν είναι χθεσινός παίκτης.

Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι δεν έχουμε πτώμα.
Μπράβο στον Ιατρό, ευχαριστούμε την πόρνη ή πέτυχαν τον Αλεξίσφαιρο.
Το να έσωσε η μάγισσα τόσο νωρίς δύσκολο το βρίσκω.

@Libertus
Γιατί πιστεύεις ότι ο ultra είναι αθώος και ο Wild ένοχος.
Και οι δύο, τουλάχιστον για εμένα, έχουν την ίδια στάση στο παιχνίδι και τουλάχιστον ο Wild έχει ένα κόλλημα που κάτι μπορεί να μας λέει. Θα είχε ένας μαφιόζος τέτοιο κόλλημα;

Αλλαγή για την ώρα σε Ultraviolence
Ιορδάνη διάβασε αυτό που είπα στη Σύλβια σε παρακαλώ.

Ωωω κανένα πτώμα σημερα; Ή καποιος έκανε καλη δουλεια ή πέτυχαν τον αλεξίσφαιρο. Ο,τι και να έγινε, τουλάχιστον δεν έφυγε άλλος ενας αθώος σημερα :D

Αλλα αληθεια τωρα,θα καρφωνόταν ετσι ο Libertus με τον ουλτρα; Μου φαίνεται υπερβολικό. Και ο Wild 3 συνεχόμενες ψήφους στο ίδιο άτομο; Παλι μου φαίνεται πως ενας μαφιόζος δεν θα το έκανε αυτο,για ποιο λόγο να θέλουν να καρφωθουν ετσι; Εκτος και αν έχουν κάποια στρατηγική στο μυαλό τους και θέλουν να μας οδηγήσουν κάπου με αυτα τα ποστς. Περιμένω να δω την απάντηση του ουλτρα και αν θα πει κατι αλλο ο Wild.

Δε νομίζω ότι είναι υπερβολικό για όλους τελικά.
Δε ξέρω τι ρόλο βαράει ο άγριος αλλά θέλω να μου απαντήσει σ'αυτό που τον ρώτησα.
Απάντησα παραπάνω ελπίζω να σε κάλυψα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Να σου πω εσένα αφου και οι δυο μας ξέρουμε ότι δε με ψηφίζεις τυχαία,γιατί δε το λες; Έχεις καταλάβει τη ζημιά μου έκανες σήμερα; Καταλαβαίνω ότι με ψηφίζεις ως safe vote αλλά άμα είσαι με τους πολίτες και θες να κερδίσουμε,πες ότι με ψηφίζεις με αυτό το σκεπτικό.

Μήπως θες να πεις ότι ΣΕ ψηφίζει τυχαία γτ αν δεν σε ψηφίζει τυχαία έχει κάποιο λόγο να σε ψηφίζει 3 γύρους. :hmm:

Κοίτα με τόσο μικρή μαφία να πάνε να κάνουν το Κάρφωμα Βεντέτα προσωπικά το θεωρώ δύσκολο, γτ θα χάσουν ένα μέλος τους, για το κάρφωμα του πληροφοριοδότη αλλά και του ΑΜ απο σήμερα θα μπορούσαν να είναι/είστε(;) σίγουροι ότι είναι ένα απο τα δύο, γιατί μέχρι τώρα 2 φορές μπορεί να σε ψήφισε τυχαία.

Ας μας πει ο wild γτ σε ψηφίζει, αν θέλει, λίγο πιο αναλυτικά και βλέπουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Ωραία, βλέπω οτι ούτε πολίτες σχολιάζουν τη θεωρία μου εκτός του Ιορδάνη ούτε οι πιθανοί μου ένοχοι κι αυτό με κάνει να πιστεύω οτι τους τελευταίους τους συμφέρει να με αφήσουν στην πλάνη μου. Κάθισα και διάβασα ξανά όλα τα ποστ του ούλτρα και ξέρω οτι είναι στροφή 180 μοιρών αλλά βλέπω κάποιες άλλες πιθανές εκδοχές που συμφωνούν με τον Libertus. (ναι το ξέρω, είμαι παλαβή και παρορμητική και αυθόρμητη και λέω ό,τι σκέφτομαι γιατί πάντα έτσι παίζω και έχετε κάθε δικαίωμα να πέσετε να με φάτε. Τι προτιμάτε όμως, εμένα που σκέφτομαι και βγάζω συνέχεια θεωρίες ή κάποιον που δεν ασχολείται καν με το παιχνίδι;)

Και πάω στις ερωτήσεις του ενός εκατομμυρίου:

Ούλτρα, τι θα ψηφίσεις τώρα που ο Libertus έχει ασυλία;

Wild Boy θα σε ρωτήσω ευθέως: γιατί ψηφίζεις 3 συνεχόμενες φορές τον ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση;

Από αυτές τις απαντήσεις θα εξαρτηθεί η ψήφος μου.

Ιορδάνη παρακολούθα πλζ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Να σου πω εσένα αφου και οι δυο μας ξέρουμε ότι δε με ψηφίζεις τυχαία,γιατί δε το λες; Έχεις καταλάβει τη ζημιά μου έκανες σήμερα; Καταλαβαίνω ότι με ψηφίζεις ως safe vote αλλά άμα είσαι με τους πολίτες και θες να κερδίσουμε,πες ότι με ψηφίζεις με αυτό το σκεπτικό.
Αυτό ούτε εγώ το κατάλαβα, τι εννοείς; Δεν τον θεωρείς ύποπτο; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ας πούμε για ασφάλεια, όπως είπε και ο ultra. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ 100% συμπέρασμα μέχρι τώρα, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι. Παρ' όλα αυτά ο ultra δεν είχε στοχοποιηθεί καθόλου, του έδωσα τυχαία την πρώτη ψήφο και συνέχισα με αυτόν για να μην εμπλακώ σε ισοψηφίες κτλ, χωρίς να είμαι έστω 70% σίγουρος.
Γιατί μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα:
-Τον τρόπο που παίζει ο Libertus
-Τον τρόπο που παίζει η Himela
-Την σιγουριά περί αθωότητας JKaradakov (3 φορές ρώτησα, κανείς δεν απάντησε... )
και άλλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Αυτό ούτε εγώ το κατάλαβα, τι εννοείς; Δεν τον θεωρείς ύποπτο; :hmm:

Χάρη αν συνεννοούμαστε όπως νομίζω ότι συνεννοούμαστε γιατι ο ουλτρα να θεωρεί τον γουαιλντ ύποπτο; Δεν έχει κανένα δειγμα για την αθωότητα ή την ενοχή του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Χάρη αν συνεννοούμαστε όπως νομίζω ότι συνεννοούμαστε γιατι ο ουλτρα να θεωρεί τον γουαιλντ ύποπτο; Δεν έχει κανένα δειγμα για την αθωότητα ή την ενοχή του.
Γιατί όταν είσαι αθώος και σε ψηφίζει κάποιος 3 φορές, το λογικό είναι να τον υποπτεύεσαι. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Μήπως θες να πεις ότι ΣΕ ψηφίζει τυχαία γτ αν δεν σε ψηφίζει τυχαία έχει κάποιο λόγο να σε ψηφίζει 3 γύρους. :hmm:
Αυτό ούτε εγώ το κατάλαβα, τι εννοείς; Δεν τον θεωρείς ύποπτο; :hmm:
Ήταν μπλόφα για να δω την αντίδραση του wild πάνω μου γνωρίζοντας ότι δεν είμαι μαφιόζος και εκείνος ο πληροφοριοδότης που με καίει.

Μιας και αρέσουν στη Σύλβια τα σενάρια,πάμε σε άλλο ένα.Ο wild ξέρω ότι δεν είναι πληροφοριοδότης λόγω των ψήφων που ρίχνει σε μένα.Μήπως θέλει να φανεί πληροφοριοδότης όμως; Τι θέλω να πω:
Ψηφίζοντας εμένα τρεις φορές τοσο απροκάλυπτα,δίνει την εντύπωση σε όλους ότι είναι ο πληροφοριοδότης και έτσι αθωώνεται στα μάτια όλων .Αν όμως είναι μαφιόζος και χρησιμοποιεί αυτό ως πρόφαση ότι είναι πληροφοριοδότης; Τι έχει να φοβηθεί; Ο ορίτζιναλ πληροφοριοδότης θα είναι διστακτικός απέναντι του για να μην φανερωθεί,κάρφωμα δεν έχει λόγο να φοβάται γιατί δεν είναι ο original πληροφοριοδότης και θα τον θεωρείτε έναν αθώο που σας βρήκε έναν μαφιόζο.
Οι ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκαν χθες όταν με ψήφισε ξανά.Γνωρίζοντας την αθωότητα μου και πως δεν έχω κάνει καμία παραπλανητική κίνηση κάτι δε μου καθόταν καλά και έτσι το άφησα να περάσει ξανά στον βρόντο.Μετά τη σημερινη ψήφο,οι ψύλλοι δεν μπήκαν μόνο στα αυτιά μου,μη πω που αλλού μπήκαν.

Ας πούμε για ασφάλεια, όπως είπε και ο ultra. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ 100% συμπέρασμα μέχρι τώρα, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι. Παρ' όλα αυτά ο ultra δεν είχε στοχοποιηθεί καθόλου, του έδωσα τυχαία την πρώτη ψήφο και συνέχισα με αυτόν για να μην εμπλακώ σε ισοψηφίες κτλ, χωρίς να είμαι έστω 70% σίγουρος.
Γιατί μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα:
-Τον τρόπο που παίζει ο Libertus
-Τον τρόπο που παίζει η Himela
-Την σιγουριά περί αθωότητας JKaradakov (3 φορές ρώτησα, κανείς δεν απάντησε... )
και άλλα.
Σε αυτό που υπογράμμισα έχω να σχολιάσω το εξής: Δίνει ψήφους με ασφάλεια αποφασίζοντας να μην εμπλέκεται σε ισοψηφίες και κατά τη γνώμη μου είναι ο μαφιόζος που μένει στην αφάνεια για να περνά απαρατήρητος.Οι ισοψηφίες είναι με το μέρος των πολιτών,κάρτες και αλλαγές ψήφων δίνουν πολλές πληροφορίες και εκείνος απέχει από αυτές.

Για τους παραπάνω λόγους ρίχνω την ψήφο μου στον Wild Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Γιατί όταν είσαι αθώος και σε ψηφίζει κάποιος 3 φορές, το λογικό είναι να τον υποπτεύεσαι. :hmm:

Μπορεί απλά να το έκανε για τους λόγους που είπε, επειδή δεν έχει βγάλει συμπεράσματα για κανέναν να ψηφίζει κάποιον στην τύχη που δεν κινδυνεύει κι όλο τον ίδιο για να μην κατηγορηθεί ότι ψηφίζει σκόρπια. Αν ήταν ένοχος δε θα έσπευδαν κι άλλοι ένοχοι να υποστηρίξουν την ψήφο του; Εγώ λεω να κινηθούμε προς τους πιο "σίγουρους" αμφισβητούμενους παίκτες για τώρα. Θέλω βέβαια ακόμα να δω και ποιον θα ψηφίσει ο ουλτρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
@ultraviolence &JKaradakov :
Εχετε κανει ο καθενας απο μια δημοσιευση quote και ρωτατε, οταν η απαντηση δινετε ολοκληρωμενα απο τις δυο δημοσιευσεις:
Λεω οτι περιμενω τοποθετηση απο libertus και bilire για να διαλεξω ποιον θα ψηφισω Αλλα επειδη επεται δολοφονια, θελω να ριξω ψηφο, σε περιπτωση που πεθανω (η ειμαι δολοφονος και το παιζω τρελιτσα :-P ). Και τι ποιο safe για ψηφο μεχρι τη δολοφονια, απο το τρολλ του παιχνιδιου?
Οποτε, εριξα Μαιρα μεχρι τη δολοφονια, οποτε και ο λιμπερτους πηρε ασυλια Οποτε εριξα βιλιρε. Το μονο ισως μεμπτο στο συλλογισμο μου ειναι οτι παω δυαδικα: η τον λιμπε η τον μπιλι... Κατα τα αλλα, δεν βλεπω κατι περιεργο στο συλλογισμο μου, τον οποιο και θεωρω αρκετα straightforward. Θελετε να μου πειτε τι ακριβως σας προβληματισε?
Και κυριως εσυ Ιο, που ειπα οτι συμφωνω μαζι σου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Totaled & DumeNuke: Βασικά, νιώθω γι' αυτούς τους 2 ότι παίζουν απροκάλυπτα κακούς ρόλους και προβληματίζομαι για το τι τελικά μπορεί να είναι. Totaled, γιατί θεωρείς τη Himela ένοχη;
Πολύ συναισθηματικός μας έχεις βγει σε αυτό το παιχνίδι, Libertus. Διαρκώς κάτι νιώθεις και στον επόμενο γύρο, εφόσον έχεις πετύχει το σκοπό σου, το έχεις δήθεν μετανιώσει. :)
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Libertus, είναι ο φιλοξενούμενος του Αυτοκράτορα για σήμερα, οπότε δεν μπορείτε να τον ψηφίσετε. Όσοι τον ψηφίσατε πρέπει να αλλάξετε τις ψήφους σας, αν δεν το κάνετε δεν θα πάρετε απουσία
Να χειροκροτήσω τον/την αυτοκράτορα (ΝΟΤ). Δεν μπορεί να έδωσες σοβαρά ασυλία σε αυτό το άτομο!
Επειδή είστε από τους ελάχιστους που εμπιστεύομαι σε αυτό το τρελοκομείο, διαβάστε σας παρακαλώ τα ποστς του Wild_boy και πείτε μου την άποψή σας.

Ευχαριστώ πολύ τον αυτοκράτορα που με σωζει σήμερα όποιος και να είναι. Βοηθήστε να βγάλουμε έναν κακό τώρα και δεν θα το μετανιώσετε.
Τρελοκομείο το έχεις καταντήσει θέλεις να πεις. Όσοι σπεύσουν να σε βοηθήσουν πάλι από μένα τρώνε θεόρατο Χ. Αύριο ίσως να έχεις αλλάξει γνώμη ούτως ή άλλως. :D

Και να σου απαντήσω για τη Himela... Δεν είπα πουθενά πως την θεωρώ ένοχη. Μην λες ό,τι σε συμφέρει. Είπα ότι δεν την θεωρώ 100% αθώα καθώς το τέχνασμα με την κάρτα της νεκροφάνειας θα μπορούσε να είναι τρικ της μαφίας να αθωώσει απόλυτα ένα μέλος της θυσιάζοντας μια κάρτα. Επίσης μου φάνηκε εντελώς παράλογη η εμπιστοσύνη που σου δείχνει με αυτά τα σχέδια που κάνεις.
Ο Wild είναι ένας σχετικά άπειρος παίκτης. Αυτά που λέει έχουν ή δεν έχουν νόημα, αλλά εγώ δεν κοιτάω αυτό. Κοιτάω τα γεγονότα. Τα γεγονότα είναι οτι ψηφίζει 3 φορές συνεχόμενες ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση και ο ούλτρα δεν τον ρωτάει καν "μα ρε άνθρωπε, γιατί με ψηφίζεις;". Αν η θεωρία μου είναι σωστή αυτό συμβαίνει λόγω του οτι ο μαφιόζος ούλτρα καταλαβαίνει οτι ο γουαιλντ είναι πληροφοριοδότης ή ΑΜ, τον αφήνει στην ησυχία του και τον βάζει στο σχέδιο για κάρφωμα κάποια στιγμή.

Και για να συνεχίσω τη σκέψη μου γιατί κάποιοι θα ρωτήσετε γιατί ο Λίμπερτους αθώωσε τη ντόιτς. Μα πάει να προλάβει το μέντιουμ ή κάποιον με κάρτα όνειρο φυσικά που θα δει οτι η ντόιτς ήταν αθώα και θα τον κατηγορήσει ή πάει να προλάβει τους μαφιόζους που θεωρούν τη ντοιτς πόρνη να μην παίξουν την νεκροφάνεια και τη φέρουν πίσω. Ο Λίμπερτους βρίσκεται στη δύσκολη θέση λοιπόν α) να τον κατηγορήσει το μέντιουμ ή κάποιος με όνειρο οτι ψήφισε πολίτη (την ντοιτς) και/ή β) να φέρουν οι μαφιόζοι πίσω την ντοιτς που πιθανόν να τη θεωρούν πόρνη, οπότε βλέπει την τρίτη ψήφο του γουάιλντ στον ούλτρα, σιγουρεύεται οτι ο ούλτρα είναι μαφιόζος και προσπαθεί να του "μιλήσει" ("εγώ βασίζομαι σε εσένα") ώστε να καταλάβει ο ούλτρα οτι ο λιμπερτους είναι η πόρνη.

Όλα αυτά βασίζονται σε μία θεωρία. Ζητώ κι από άλλους πολίτες σύμφωνα με τις απόψεις, πληροφορίες, γνώσεις και διαισθήσεις (όλα τα θέλουμε) που έχουν να βοηθήσουν να ξεδιαλύνουμε αν αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο. Για την ώρα φεύγω πάλι από την αρχική μου ψήφο πηγαίνοντας στον ultraviolence μιας που κι ο Ιορδάνης που θεωρώ αθώο τον ψηφίζει.
Ο Wild_Boy θα μπορούσε άνετα να είναι και ο ήσυχος μαφιόζος που ψηφίζει στην τύχη μπλοφάροντας με ρόλο. Στη θέση του ultra δεν θα ασχολιόμουν ούτε κι εγώ γιατί δεν απειλείθηκε ποτέ. Πιστεύω πως είναι λάθος η ψήφος στον ultra με αυτό το σκεπτικό.
Ας πούμε για ασφάλεια, όπως είπε και ο ultra. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ 100% συμπέρασμα μέχρι τώρα, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι. Παρ' όλα αυτά ο ultra δεν είχε στοχοποιηθεί καθόλου, του έδωσα τυχαία την πρώτη ψήφο και συνέχισα με αυτόν για να μην εμπλακώ σε ισοψηφίες κτλ, χωρίς να είμαι έστω 70% σίγουρος.
Γιατί μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα:
-Τον τρόπο που παίζει ο Libertus
-Τον τρόπο που παίζει η Himela
-Την σιγουριά περί αθωότητας JKaradakov (3 φορές ρώτησα, κανείς δεν απάντησε... )
και άλλα.
Και τώρα που τον έχεις στοχοποιήσει τι κάνεις; Γιατί τον ίδιο παίκτη; Δεν σε καταλαβαίνω. Βοηθάς ψηφίζοντας απλώς για να μην πάρεις απουσία; Ή κρύβεσαι για να μην μπεις στο προσκήνιο;

Φοβάμαι πως με την πορεία που έχουμε χαράξει, θα χάσουμε πολίτη και τσάμπα ο κόπος της μάγισσα/ιατρού/αλεξίσφαιρου ή ό,τι άλλο έγινε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ultra με μπερδεύεις όντως τώρα όμως.
Σου ειπα σε ψήφιζα για να μην εμπλακώ κι επειδή δεν κινδύνευες. Αλλά δε σου έφτασε αυτό, κατάφερες να φτιάξει το πιο ακραίο σενάριο που μπορούσες για να με ενοχοποιήσεις. Δηλαδή όλα τα άλλα πιθανά σενάρια δεν ισχύουν, ισχύει το ότι είμαι μαφιόζος και το παίζω πληροφοριοδότης; Σοβαρέψου λίγο. Δεν σε κατηγορώ καν.

Αλλάζω ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ σε JKaradakov.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Ουλτρα ωραία. Είναι μια καλή θεωρία. Μήπως να πάμε σε κάποιους που έχουν φανερωθεί ως ένοχοι περισσότερο για σήμερα μέχρι να επιβεβαιώσουμε αυτή τη θεωρία; Γιατι παίζει κιόλας να είναι μια βλακωφης κίνηση του όχι και τόσο έμπειρου παίκτη wild και να βγάλουμε πάλι αθώο. Είπες στη σπαι να μην τα παίρνει προσωπικά, μην το κάνεις κι εσύ τώρα.

Σκεφτείτε και πείτε μου.

Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, άντε να ακούσουμε και τη δική σας τη φωνούλα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
@ultraviolence &JKaradakov :
Εχετε κανει ο καθενας απο μια δημοσιευση quote και ρωτατε, οταν η απαντηση δινετε ολοκληρωμενα απο τις δυο δημοσιευσεις:
Λεω οτι περιμενω τοποθετηση απο libertus και bilire για να διαλεξω ποιον θα ψηφισω Αλλα επειδη επεται δολοφονια, θελω να ριξω ψηφο, σε περιπτωση που πεθανω (η ειμαι δολοφονος και το παιζω τρελιτσα :-P ). Και τι ποιο safe για ψηφο μεχρι τη δολοφονια, απο το τρολλ του παιχνιδιου?
Οποτε, εριξα Μαιρα μεχρι τη δολοφονια, οποτε και ο λιμπερτους πηρε ασυλια Οποτε εριξα βιλιρε. Το μονο ισως μεμπτο στο συλλογισμο μου ειναι οτι παω δυαδικα: η τον λιμπε η τον μπιλι... Κατα τα αλλα, δεν βλεπω κατι περιεργο στο συλλογισμο μου, τον οποιο και θεωρω αρκετα straightforward. Θελετε να μου πειτε τι ακριβως σας προβληματισε?
Και κυριως εσυ Ιο, που ειπα οτι συμφωνω μαζι σου...

Οκ, στο γιατί δεν τον ψήφισες πριν, αλλα πες μας αν δεν τον προστάτευε ο αυτοκράτορας θα τον ψήφιζες; Και γιατί;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Libertus, είναι ο φιλοξενούμενος του Αυτοκράτορα για σήμερα, οπότε δεν μπορείτε να τον ψηφίσετε. Όσοι τον ψηφίσατε πρέπει να αλλάξετε τις ψήφους σας, αν δεν το κάνετε δεν θα πάρετε απουσία


Ψηφοφορία για Τετάρτη 03/08

  1. bilire
  2. Claire Rentfield -----> Libertus
  3. dimjim -----> bilire
  4. DumeNuke -----> bilire
  5. Himela -----> ultraviolence
  6. JKaradakov -----> ultraviolence
  7. kleop -----> bilire
  8. Libertus -----> Wild_Boy
  9. methexys-----> Mάιρα
  10. Guest 278211
  11. Totaled -----> Libertus
  12. ultraviolence -----> Wild_Boy
  13. Wild_Boy -----> JKaradakov
  14. Μάιρα
  15. Σπυρακος (^^) -----> Libertus
  16. Tάσος97


Ψήφοι
2 bilire
2 ultraviolence
2 Wild_Boy
1 Mάιρα
1 JKaradakov



Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08
Deutsch... Lover -Ψηφοφορία 02/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----

Απουσίες
Σπυράκος #1


Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Wild, πλέον με αυτά που κάνει παίζουν για εμένα τα παρακάτω σενάρια:
1. Είσαι πολίτης που δεν ξέρει ρόλο, ψηφίζεις βλακωδώς τον ίδιο παίχτη 3 σερί μέρες και τον φέρνεις στο προσκύνιο.
2. Είσαι πολίτης που ξέρει ρόλο, τον δίνεις και τώρα που το καταλάβαμε, φοβάσαι το κάρφωμα και προσπαθείς αν τα μαζέψεις.
3. Είσαι μαφιόζος, το παίζεις όπως λένε και οι υπόλοιποι, παίκτης που ξέρει και τώρα που κάποιοι σε ψιλιάστηκαν πας να το παίξεις ότι είναι το (1).

Μεταξύ εσένα και του ούλτρα θα παίξει η ψήφος μου, περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Wild, πλέον με αυτά που κάνει παίζουν για εμένα τα παρακάτω σενάρια:
1. Είσαι πολίτης που δεν ξέρει ρόλο, ψηφίζεις βλακωδώς τον ίδιο παίχτη 3 σερί μέρες και τον φέρνεις στο προσκύνιο.
2. Είσαι πολίτης που ξέρει ρόλο, τον δίνεις και τώρα που το καταλάβαμε, φοβάσαι το κάρφωμα και προσπαθείς αν τα μαζέψεις.
3. Είσαι μαφιόζος, το παίζεις όπως λένε και οι υπόλοιποι, παίκτης που ξέρει και τώρα που κάποιοι σε ψιλιάστηκαν πας να το παίξεις ότι είναι το (1).

Μεταξύ εσένα και του ούλτρα θα παίξει η ψήφος μου, περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.

Όλα ωραία τα σενάρια σου, δε λέω. Απλά ας κάνω ότι πιστεύω όσους λένε ότι είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ αθώος.
Θέλω να μου πεις αν πιστεύεις ότι υπάρχουν ένοχοι ανάμεσα στους:
dimijim, DumeNuke, Himela, Libertus, ultraviolence.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top