Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
Να απαντήσω σε κάποιους χωρίς παραθέσεις, σαν γενικό νόημα.

Ούλτρα και dimijim, όχι, δε θεωρώ οτι ένας πολίτης πρέπει να παίξει ατομικό παιχνίδι και να βγάλει άλλο πολίτη για να σωθεί αυτός.

Claire: Ο λόγος που έχω κολλήσει σε σένα είναι ο εξής: Μπήκες πρώτο βράδυ, έδωσες μια τυχαία ψήφο, έκανες πλακίτσα, όλα καλά ως εδώ. Μετά όμως αρχίζουν κάποιες διαμάχες στις οποίες δεν παίρνεις θέση. Αν είσαι πολίτης, δεν είναι θεμιτό να ζητάω να πεις μια γνώμη, να βοηθήσεις να ξεθολώσει το τοπίο; Αντ' αυτού κρατάς την αρχική σου ψήφο που εκείνη την ώρα δεν είχε κάποια χρησιμότητα κι έτσι δε βοηθάς τους πολίτες να βγάλουν μια άκρη. Το έκαναν κι άλλοι αυτό, το ξέρω, αλλά επέλεξα να ασχοληθώ με τις δικές σου πράξεις για αρχή.

Το ίδιο λοιπόν έκανε κι ο dimijim. Ψηφίζει την πρώτη μέρα πρώτος πρώτος μια χαβαλεδίστικη ψήφο. Περνάνε ώρες και ώρες ώσπου γράφει ένα ποστ το μεσημέρι που δε λέει ουσιαστικά τίποτα, ο τάδε έχει κέφια κι ο άλλος μιλάει πολύ, άρες μάρες κουταμάρες. Δε συμμετέχει ούτε κι αυτός στον πανικό που επικρατεί, δε βοηθάει με μια γνώμη, παρά στην εκπνποή του χρόνου ψηφοφορίας ψηφίζει τη σπάι και της δίνει τη χαριστική βολή χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Μετά υποστηρίζει σαν το Βασιλάκη τον Καϊλλα οτι βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τι να έκανε ο κακομοίρης και πρέπει να μείνει στο παιχνίδι. Γιατί Δημήτρη να μείνεις στο παιχνίδι; Σε τι βοήθησες τους πολίτες την πρώτη μέρα; Μπορεί να βοηθήσεις πιο μετά, δε λέω, αλλά η αρχή που έκανες δε μας υπόσχεται πολλά!

Σπαι, σου απαντάω κι ας είσαι φάντασμα. Κανείς δεν ήρθε να με σώσει. Ο Σπυράκος ψήφισε μέθεξυς για να σωθεί αυτός που είχε 2 ψήφους. Ο Τάσος δεν ήθελε όπως είδες να αλλάξει την ψήφο του. Ο Λίμπερτους προφανώς μού την έπεσε επειδή είδε οτι είχα αλλάξει τακτική και σωστά το παρατήρησε αλλά του απέδειξα με επιχειρήματα οτι αυτό δε σημαίνει οτι έχω κακό ρόλο αλλά οτι αποφάσισα να παίξω πιο συντηρητικά (τρομάρα μου) κι έτσι νομίζω αποδέχτηκε αυτό που του έλεγα, αλλιώς θα με ψήφιζε υποθέτω. Ποιος άλλος με υποστήριξε; Ό,τι συνέβη από κει και πέρα είχε να κάνει με σπασμωδικές κινήσεις του Δημήτρη γιατί δεν ήθελε να πάει σε τετραπλή ισοψηφία και να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θα φύγει. Ήθελε εκείνος να έχει την τελική ψήφο και να καθορίσει το αποτέλεσμα, παραδεχόμενος οτι έβγαλε από το παιχνίδι έναν πολίτη. Εγώ δεν άλλαξα ποτέ ψήφο γιατί δε με ενδιαφέρει να σωθώ εγώ για να φύγει άλλος πολίτης. Ένας μαφιόζος θα επέλεγε ελαφρά τη καρδία να θυσιαστεί έτσι; Το ίδιο ισχύει και για τη μέθεξυς. Ο μόνος που ήθελε να φερθεί ατομικιστικά ήταν ο dimijim.

Αυτά για τώρα, αργότερα τα σπουδαία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα παιδάκια. Σας βλέπω πιο δυναμικούς και χαίρομαι.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ΣΕ δέχεται πλέον μηνύματα και για κάρφωμα Βεντέτα. Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν σταματήσουμε να δεχόμαστε.

Μην μπερδευτείτε, δεν λέω ότι δεχτήκαμε, αλλά ότι αν θέλει η μαφία μπορεί να καρφώσει και τον ΑΜ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Νομίζω είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Ωστόσο, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να τον βγάλουμε, γιατί αυτή η τόσο απροκάλυπτη κίνηση με κάνει να πιστεύω ότι είναι ΔΑ ή πόρνη. Εγώ τον ψήφισα για να κάνω τετραπλή ισοψηφία και να κόψουμε αντιδράσεις και αυτός αποφάσισε με το έτσι θέλω ποιος θα βγει. Σε άγχωσε η ισοψηφία, Δημήτρη; :whistle:
[...]
το εάν είναι φανερό ή όχι δεν το γνωρίζω, το ότι είναι φανερό για σένα ναι. Εγώ εξ αρχής για κάποιο λόγο έχω θεωρήσει τον dimijim ΔΑ (απλώς ενστικτωδώς, δεν έχω κάποιοι επιχείρημα παραπάνω από το ένστικτό μου). Αλλά όσο δεν έχω αρκετά στοιχεία δε θα τον κατηγορήσω αναλόγως..
[...]
' Αλλο κουφό αυτό, ενώ δεν σου φαίνεται ένοχη δεν αλλάζεις την ψήφο σου την στιγμή που βλέπεις πως γίνεται ντέρμπι.:confused:
[...]
δυστυχως δεν μπορω να σχολιασω τα διεγραμμένα μηνύματα :/: αλλά ας μείνουμε εδώ.. δεν άλλαξα γιατί εως τοτε δε θεώρησα ένοχο κάποιον αρκετά ώστε να αλλάξω ψήφο
[...]
Μου κάνει εντύπωση που ο dimijim ψήφισε τυχαία χτες το απόγευμα πρώτος πρώτος, βγαίνει και υποστηρίζει την spy και μετά, ενώ είχε όλο το χρόνο μπροστά του πάει και την ψηφίζει ακριβώς στη λήξη της προθεσμίας.:whistle:
[...]
ΑΥΤΟ. Δηλαδή σε κάποια φάση βλέπω dimijim και λέω WTF από πού ξεφύτρωσε
[...]
Γι' αυτό και θα πρότεινα στον ντετέκτιβ ή όποιον έχει κάρτα όνειρο να μην μπει στον κόπο να ρωτήσει για τον Δημήτρη, γιατί θα φανεί πολίτης.
γιατί πρέπει να δώσεις και διαταγές δηλαδή; εγώ προσωπικά θα συμβούλευα να ρωτήσει κάποιος περί δημήτρη, μπορεί στην τελική να είναι μαφία
[...]
Πάντως, να πω την αλήθεια, τέτοια ωραία σεντόνια, τόσο νωρίς στο παιχνίδι, έγραφε ο Libertus που ήταν ΔΑ. Και, η αλήθεια είναι, ήταν γαμάτη τακτική... Μήπως όντως ο Δημήτρης ακολουθεί μια τακτική κλεμμένη από το βιβλίο αλλουνού και ο Χάρης έχει που τον κατηγορεί ως Πόρνη ή ΔΑ?
οτι θυμίζει ΔΑ είναι αλήθεια αλλά θα δείξει στην πορεία...

Καλημέρα στο παλέρμο (είμαι πρωινός....) έλα και μουσικούλα https://www.youtube.com/watch?v=GGfk1shZRq4
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Πάρτε και μια καθαρή λιστούλα να βλέπετε τι γίνεται

Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire
  2. Claire Rentfield
  3. Deutsch… Lover
  4. dimjim
  5. DumeNuke
  6. Himela
  7. JKaradakov
  8. kleop
  9. Libertus
  10. methexys
  11. Nefeli Graf
  12. Totaled
  13. ultraviolence
  14. Wild_Boy
  15. Mάιρα
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Τάσος97


Ψήφοι
-----

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Guest 278211 - Ψηφοφορία 01/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----



Λοιπές Ενέργειες Παικτών
-----
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kleop

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kleop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,469 μηνύματα.
Καλημέρα κόσμε του Παλέρμο!Ας πω κάποια πράγματα γιατί θα είμαι απασχολημένη μετά.Ναι ναι πρέπει να λύσω καμιά άσκηση.:whistle:
Λοιπόν, κάποια πράγματα από τη σημερινή ημέρα, δε θα κάνω παραθέσεις αλλά θα τα γράψω με τη χρονολογική σειρά που έγιναν.
Θεωρώ ότι η methexys είναι αθώα. Οι λόγοι γι αυτό είναι:
  1. Πιστεύω ότι το post της κι η λανθασμένη αιτιολόγηση της τυχαίας της ψήφου οφείλονται στην απειρία της.
  2. Την ψήφισε ο Χάρης, τον οποίο θεωρώ ένοχο.
  3. Την ψήφισε η birile, την οποία θεωρώ πιθανή ένοχη.

Ας αναλύσω:

Γιατί θεωρώ τον Χάρη ένοχο;
Κατηγόρησε τη methexys ότι κάνει μια δασκαλεμένη κίνηση μαφιόζου. Μετά την κίνηση της methexys οι περισσότεροι αρχικά υποψιάστηκαν ότι είναι ένοχη. Ήταν τόσο κακή η κίνησή της (την αποδίδω στην απειρία όπως έγραψα παραπάνω) που ήταν αδύνατο να είναι δασκαλεμένη. Ωστόσο, ήταν η πρώτη κίνηση που πήγε να αρχίσει το παιχνίδι και να ξεκολλήσει από το "ψηφίζω τυχαία". Άρα ο Χάρης κατηγόρησε τον πρώτο παίχτη που πήγε να ταρακουνήσει λίγο το παιχνίδι. Γιατί αυτό; Ποιους συμφέρει να είναι όλα ήσυχα κι ήρεμα;
Ο Χάρης επίσης κατηγόρησε τη Σύλβια. Το βασικό του επιχείρημα εναντίον της ήταν ότι άλλαξε το gameplay της κι ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους. Είναι αυτά τα σοβαρά σου επιχειρήματα Χάρη; Το ότι κάποιος παίζει διαφορετικά απ ότι την προηγούμενη φορά τον καθιστά ένοχο; Και την κατηγορείς γιατί "θέλει να τα έχει καλά με όλους"; Γιατί τη Σύλβια; Ήταν πολλοί αυτοί που δεν κατηγόρησαν άλλα άτομα, πολλοί που προσπάθησαν να μείνουν στην αφάνεια για να τα έχουν καλά με όλους. Γιατί από αυτούς να επιλέξεις τη Σύλβια; Άρα το δεύτερο επιχείρημά σου είναι άστοχο και στηρίζεις την κατηγορία σου μόνο στο ότι άλλαξε gameplay. Συγνώμη, αλλά με τέτοια επιχειρήματα δε θα ασχοληθώ γιατί τα θεωρώ άκυρα.

Γιατί θεωρώ τη birile ένοχη;
Γιατί έδωσε αυτή τη μαγική 3η ψήφο στη methexys που της έδωσε προβάδισμα να φύγει. Μέχρι τότε είχαμε ισοψηφίες στους 2 ψήφους, ωστόσο αυτή είναι που θα δώσει το extra και θα βγάλει μια αθώα μπροστά. Επίσης, η αιτιολόγηση των κινήσεων της ήταν πολύ ρηχή. Δεν της άρεσε ο τρόπος που έπαιξε και πήγε να μας αποπροσανατολίσει. Πώς αποδεικνύονται αυτά και πού στηρίζονται; Γράφεις ποστ των 2 σειρών αλλά είσαι αυτή που σ εκείνο το σημείο βγάζεις μπροστά μια αθώα. Μόνο σ εμένα φαίνεται περίεργο αυτό;

Άρα, έχουμε μέχρι ένα σημείο τη methexys με 3 ψήφους, χρονολογικά, του Σπυράκου, του Χάρη και της birile. Σίγουρα πιστεύω ότι ανάμεσα σε έναν από τους τρεις αυτούς κρύβεται Μαφιόζος καθώς η Μαφία θα ήθελε σε εκείνο το σημείο ένας αθώος να πάρει προβάδισμα έτσι ώστε στο τέλος να μην κινδυνέψει μέλος της (όσοι είμαστε σε 1-2 ψήφους μπορεί να κινδυνέψουν όλοι οι παίχτες). Πιστεύω ότι ο Σπυράκος είναι κατά πάσα πιθανότητα αθώος, γιατί ήταν αυτός που έδωσε την πρώτη ψήφο κι αυτή ήταν τυχαία. Άρα μεταξύ του Χάρη και της birile υπάρχει τουλάχιστον ένας Μαφιόζος. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ένας μόνο Μαφιόζος κι ο δεύτερος να είναι αθώος, μέχρι όμως να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο αθώος εγώ θα τους έχω και τους δύο στη λίστα.

Ένας ακόμη παίχτης που θέλω να αναφερθώ είναι ο Τάσος. Ο Τάσος αρχικά έθιξε λίγο τη methexys στη συνέχεια όμως, απ όσο κατάλαβα, τη θεώρησε αθώα και κατηγόρησε, εμμέσως, την 3αδα που την ψήφισε, δηλαδή το Σπύρο, το Χάρη και τη birile. Επιπλέον, όπως σχολίασα και στο δεύτερό μου post, ο Τάσος έχει διάθεση κι ενθουσιασμό για το παιχνίδι, άρα είτε του αρέσει ο ρόλος του, είτε όπως είπα ευχαριστιέται που μπορεί να παίξει με άνεση χρόνου μετά απ τόσο καιρό. Τείνω όμως να πιστέψω ότι έχει δυνατό ρόλο, πιθανόν αθώο, λόγω της αθώωσης της methexys και της προσπάθειας να βρει λύση, αφήνω όμως κάποιες πιθανότητες να είναι κακός που μας πετάει στάχτη στα μάτια. Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για να είμαστε απολύτως σίγουροι για την ενοχή ενός μόνο ατόμου.

Και πάμε λοιπόν στο τέλος της ψηφοφορίας, έχουμε τη methexys με 3 ψήφους κι απ 2 έχουν οι Himela, Guest 278211 και Σπυράκος. Τότε έρχεται ο Χάρης, στο 5λεπτο της παράτασης κι αλλάζει την ψήφο του από methexys σε εμένα κι έτσι έχουμε συνολικά από 2 ψήφους η methexys, η Himela, η Guest 278211, ο Σπυράκος κι εγώ. Συμφωνώ ότι οι ισοψηφίες προσφέρουν χρήσιμα δεδομένα στους πολίτες, όπως πχ το Δήμαρχο, αλλά έπρεπε να αλλάξω ψήφο για να σώσω τον εαυτό μου. Θεωρώ δικαίωμα κι υποχρέωση του κάθε παίχτη που συμμετέχει να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει την παρουσία του στο παιχνίδι. Κι εκνευρίζομαι πολύ όταν κάνω ΣΕ και βλέπω παίχτες να παραδίδονται σε ψηφοφορίες αμαχητί. Είναι από τα μεγαλύτερα δικαιώματα κι υποχρεώσεις στο παιχνίδι και ποτέ δε θα κατηγορήσω κίνηση παίχτη για να σώσει τον εαυτό του και θεωρώ μάλιστα ανήθικο να κατηγορείται κάποιος επειδή πήγε να σώσει τον εαυτό του.

Γιατί λοιπόν κινδύνευα;
Αφού θεωρητικά ήμουν σε μια ισοψηφία μεταξύ 3 ατόμων. Κινδύνευα για δύο απλούς λόγους: Πρώτον, δεν ήμουν σίγουρος άμα θα γίνει μια αλλαγή της εντελώς τελευταίας στιγμής εναντίον μου. Δεύτερον, δε γνωρίζω την ταυτότητα του Δημάρχου. Άρα, ειδικά από τη στιγμή που δεν ξέρω ποιος είναι ο Δήμαρχος, θεωρώ ότι εν δυνάμει έχω 3 ψήφους και πρέπει να κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου για να σωθώ. Τι μπορώ να κάνω; Να παίξω κάρτα ή να αλλάξω την ψήφο μου. Εγώ επέλεξα το δεύτερο. Κι άρα έπρεπε να επιλέξω ένα από τα άτομα με τα οποία ισοψηφούσα και να το ψηφίσω. Ποίο όμως να επιλέξω; Πάμε στις πιθανές επιλογές:
  1. methexys, που τη θεωρώ σίγουρα αθώα με βάσει όσα είπα παραπάνω
  2. Himela, που θεωρώ ότι μάλλον είναι αθώα επειδή την κατηγορεί ο Χάρης
  3. Σπυράκος, που τον θεωρώ αθώο με βάσει όσα είπα παραπάνω
  4. Guest 278211, για την οποία δεν είχα κανένα δεδομένο πλην της διάθεσή της για το παιχνίδι
Αισθάνθηκα κι αισθάνομαι ότι είχα να επιλέξω μεταξύ 4 αθώων. Επειδή όμως έπρεπε να σώσω τον εαυτό μου, αναγκαστικά θα έβγαζα κάποιον άλλον έξω, ακόμη κι αν τον θεωρώ αθώο. Η επιλογή ήταν η Guest 278211 καθώς γι αυτήν είχα τα λιγότερα δεδομένα, είτε υπέρ της αθωότητας του ή υπέρ της ενοχής της. Γνωρίζω ότι πιθανόν συνέβαλα στην αποχώρηση ενός αθώου, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή για να σώσω τον εαυτό μου.

Και μετά από όλα αυτά έρχεται ο Χάρης και κατηγορεί εμένα. Λέει ότι όταν ήμουν σε ισοψηφία στις 2 ψήφους δεν αποχωρούσα (απέδειξα γιατί εν δυνάμει αποχωρούσα) κι ότι με την αλλαγή ψήφου μου συμμετείχα στην αποχώρηση ενός αθώου (εξήγησα γιατί έπρεπε να το κάνω αυτό). Εγώ θεωρώ ότι η κίνηση του Χάρη ήταν μελετημένη να γίνει έτσι. Άλλαξε την ψήφο του στην παράταση σε εμένα, γνωρίζοντας ότι είμαι αρκετά έμπειρος παίχτης και γνωρίζοντας την άποψή μου ότι κάθε παίχτης πρέπει να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να σωθεί άρα ήταν σίγουρος ότι εγώ θα αντιδράσω στην ισοψηφία και θα στραφώ να βγάλω κάποιον από τους υπόλοιπους που ισοψηφούσα. Και εάν είναι και μέλος της Μαφίας, γνώριζε πως όλοι οι υπόλοιποι είναι αθώοι κι έτσι το Μέντιουμ σήμερα το βράδυ θα δει ότι με δική μου ψήφο αποχώρησε ένας σίγουρος αθώος κι έτσι θα ενοχοποιηθώ εγώ και θα αθωωθεί αυτός που τώρα με κατηγορεί. Πολύ μελετημένη κι έμπειρη κίνηση, αντάξια του επιπέδου του Χάρη.

Αυτά ήθελα να σας πω εγώ.
Δώστε προσοχή σε όσα έγραψα και μελετήστε όλα όσα έγιναν στον πρώτο γύρο.
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνω λάθος κι ο Χάρης να είναι αθώος (κακό παίξιμο πολίτη) ή ΔΑ/πόρνη, για τους λόγους όμως που έγραψα παραπάνω ο Χάρης προς το παρόν για εμένα είναι Μαφιόζος.
Αν αποδειχθεί σίγουρα αθώος τότε κατά 99% η birile είναι η Μαφιόζα.
Πιστεύω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να είναι κι οι δύο μέλη της Μαφίας, πιο πιθανό όμως να είναι μόνο ένας εκ των δύο.
Ψήφος θα έρθει αύριο πριν τη δολοφονία.

Τα φιλιά μου! :-*
Ωραία δικαιόλογησες κάπως την κίνηση σου,όμως δεν είναι λίγο νωρίς να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το ποιος είναι μαφία.Το ίδιο ισχύει και για τον Χάρη που δίνει συμβουλές για το αν είναι κάποιος ντετέκτιβ να μην μπει στον κόπο να ρωτήσει για τον Δημήτρη.
Όσο για την methexys περιμένω να σχολιάσει αυτά που έγιναν μπας και βγει καμία άκρη.Θα μπορούσες άνετα να υπερασπιζόσουν τον εαυτό σου,όμως για καλή σου τύχη πρόλαβαν άλλοι για αυτό.Πρώτο σου παιχνίδι καταλαβαίνω σίγουρα θα γίνουν κάποια λάθη.

Εντάξει, αυτό ήταν πολύ άδικο και πολύ γρήγορο. Σε ένα παιχνίδι μπορούσα να παίξω σοβαρά και να βοηθήσω, και με πετάτε έξω από τον πρώτο γύρο. Πολλά μπράβο στη μαφία, έκανε καλή δουλειά. Επίσης, αυτό που ξαφνικά και οι 3 ψηφοφόροι μου δεν ήθελαν τελικά να φύγω από το παιχνίδι, με εκνευρίζει περισσότερο. Φεύγω με κακό τρόπο. Ελπίζω να επιστρέψω πάλι στο παιχνίδι.
Όντως έφυγες άδικα,είναι πολύ κρίμα να φεύγει κάποιος από τον πρώτο γύρο.Μακάρι να επιστρέψεις γιατί έχεις να πεις πολλά πράγματα.

Με αλφαβητική σειρά, σχολιάζω έναν-έναν τους παίκτες.

bilire: Με καλύπτει ο Δημήτρης. Παίρνει στο λαιμό της μια παίκτρια, δίνοντάς της την 3η αυτή ψήφο, με ελλιπέστατη δικαιολόγηση. Επίσης, όταν κάποιος τη στριμώχνει με ερωτήσεις, τα μαζεύει λίγο, ενώ αρχικά έχει ένα πιο επιθετικό ύφος. Δείτε τα μηνύματά της και επιβεβαιώστε αυτό που λέω. Ύποπτη.
Όντως η κίνηση της είναι ύποπτη έδωσε την χαριστική βολή.Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στην πορεία του παιχνιδιού.

kleop: Άκυρη ψήφος σε κρίσιμο μέρος του παιχνιδιού. Ύποπτη. Κυρίως επειδή δεν είπε ούτε κουβέντα, κανένα ουσιαστικό σχολιασμό σε όσα γίνονταν.
Ίσως φάνηκα ύποπτη,αλλά δεν ήταν έτσι,εκείνη την ώρα βιαζόμουν γιατί ήθελα να ρίξω μια ψήφο και να φύγω.Επίσης εκείνη την ώρα συγκεκριμένα άτομα μιλούσαν,οπότε αν πεταγόμουν,πάλι θα σχολίαζες,"α πετάχτηκε η Κλεοπ να μιλήσει".Στο κάτω κάτω πρώτος γύρος ήταν αναγκαστικά κάποιος έπρεπε να φύγει.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα γυρίσεις ποτέ.Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι θυμωμένη.

Πάρτε και τραγουδάκι για το καλό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα! :yawn:

Επειδή παίζει να με πάρει ξανά ο ύπνος μέχρι την ανακοίνωση της δολοφονίας, ψηφίζω από τώρα Libertus. Τους λόγους τους έχω αναλύσει στο βραδινό μου post. Πιστεύω ότι ανάμεσα σ αυτόν και τη bilire υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος. Ψήφος στο Χάρη, αφενός γιατί τον θεωρώ λίγο πιο πιθανό από τη bilire, αφετέρου γιατί θέλω να ασχοληθεί λίγο παραπάνω και να ξεφύγει από τα βασικά του επιχειρήματα (η σύλβια είναι ένοχη γιατί άλλαξε τρόπου παιχνιδιού κι εγώ είμαι ένοχος γιατί πήγα να σώσω να τον εαυτό μου) που δεν είναι σοβαρά! Και να ψήφιζα τώρα τη bilire δε νομίζω ότι θα έμπαινε στον κόπο να μας πει πολλά παραπάνω, όλα της τα post είναι 2-3 σειρές, ακόμη κι όταν κατηγορείται. Είμαι όμως διατεθειμένος να αλλάξω αργότερα την ψήφο μου αν δω ότι συγκεντρώνει πιθανότητες να αποχωρήσει ή αν βρεθεί σε πιο εύκολη θέση να αποχωρήσει άλλο άτομο που θα θεωρήσω στην πορεία ένοχο.

Σύλβια, από πότε είσαι της άποψης ότι ένας πολίτης είναι καλό να θυσιάζεται, χωρίς να προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του; Εσύ δεν ήσουν στο προηγούμενο που ωρυόσουν γιατί η Ντετέκτιβ τότε Claire δεν έκανε τίποτε για να σωθεί και να μείνει περισσότερο για να βοηθήσει την ομάδα της; Εσύ δεν ήσουν που χαρακτήριζες την kleop επειδή δεν ήταν μέσα να σώσει τον εαυτό της; Τώρα τι έγινε; Ξαφνικά άλλαξες γνώμη και πρέπει να αποχωρούμε όλοι αμαχητί;

Ένα ακόμη σχόλιο. Από το τέλος της ψηφοφορίας και μετά έχουν γίνει τόσα συμβάντα, γιατί τα σχολιάζουμε οι ίδιοι κι οι ίδιοι; Πού είστε οι υπόλοιποι; Γιατί δε βοηθάτε το παιχνίδι λέγοντας κάτι με περισσότερη ουσία; Θέλετε ειδική πρόσκληση; Ντοιτς; Ντιουμ; Κλέοπ; Νεφέλη; Τοταλεδ; Πού είστε; Θα συνεισφέρετε κι εσείς καθόλου; Είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια, ότι ένας Μαφιόζος μένει στην αφάνεια. Βγείτε λοιπόν και μιλήστε κι εσείς!
Ντιουμ και Τοταλεδ, το ότι δεν έχετε χρόνο να παίξετε, δε σας έδωσε κάποια ασυλία στην κληρωτίδα για να μη βγείτε Μαφιόζοι. Ευθύμη, σοβαρά αυτό είχες να πεις χθες; Τίμησε τη συμμετοχή σου και σεβάσου τους συμπαίχτες και ΣΕ και παίξε όπως πρέπει. Τι θα πει ότι δε διαβάζεις σεντόνια; Άννα, θα περιμένω με αγωνία το σχολιασμό σου σήμερα που επιστρέφεις.
Ειδική κατηγορία θεωρώ τη Μάιρα. Κι αυτή μίλησε λίγο, δεν είπε τίποτε, το ίδιο troll που ήταν και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και το ίδιο αθώα. Αν ήταν Μαφία υποθέτω κανείς δε θα την άφηνε να αλλάξει κάτι και θα προσπαθούσε να κρυφτεί πίσω από το troll. Δε θα πρέπει να την αφήνουμε να περνάει απαρατήρητη, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι αθώα. Δυσκολεύομαι όμως να σκεφτώ κι έναν τρόπο να ζοριστεί η συγκεκριμένη για να μας δείξει κάτι. Ίσως μέσω κάποιας βοήθειας ή με προσοχή στις ψήφους της αργότερα;
Τέλος, μέθεξυς πού χάθηκες κι εσύ; Όλη η φασαρία χθες ξεκίνησε για εσένα κι απογειώθηκε στην ψηφοφορία που ήσουν από τους πιθανούς mvp. Πιστεύω ότι είσαι αθώα, αλλά ενώ στην αρχή έδειξες διάθεση να αρχίσεις το παιχνίδι για να βοηθήσεις, τώρα γιατί εξαφανίζεσαι; Ποια η άποψή σου για όσα έγιναν στην ψηφοφορία; Γιατί δεν έκανες κι εσύ κάποια κίνηση να σώσεις τον εαυτό σου; Συμφωνείς με τη Σύλβια ότι σαν πολίτης θα έπρεπε να θυσιαστείς για να αποδείξεις ότι είσαι αθώα;

Εμφανιστείτε λοιπόν όλοι! Το παιχνίδι άρχισε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
@ dimijim

Πρώτα από όλα καλό θα ήταν να μιλάμε με nicknames, δεν γνωρίζουν όλοι τα ονόματά μας και μπερδεύονται. Εγώ είμαι η Σύλβια, ο Χάρης είναι ο Libertus, ο Ιορδάνης είναι ο JKaradakov, τα λέω για τους καινούριους.

Δεύτερον, το να επικαλούμαστε προηγούμενα παιχνίδια και συμπεριφορές δε βοηθάει σε τίποτα. Είμαστε στο Παλέρμο Νο 44 και παίζουμε και δρούμε και βγάζουμε συμπεράσματα σύμφωνα με αυτό και σε αυτό.

Συμφωνώ στο οτι κι εγώ θέλω συμμετοχή και από άλλους. Καλά οι μαφιόζοι θα κρύβονται, οι πολίτες ας μιλήσουν όμως. Βοηθήστε. Έχετε όλοι από ένα ρόλο αφού είμαστε μόνο 18 άτομα, δεν υπάρχουν πολίτες δίχως ρόλο, είστε όλοι αναγκαίοι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα στο Παλέρμο και απο εμένα,

Όπως βλέπω συνεχίσει η συζήτηση να γίνεται απο 4-5 άτομα και όλοι οι υπόλοιποι να είναι χαμένοι.

Ψήφος για τώρα στον dimijim ,γιατί για την ώρα στα μάτια μου είναι ο πιο πιθανός ένοχος για την ώρα. Εξαφανισμένος ουσιαστικά χθές με ένα μεγάλο ποστ μετά την ψηφοφορία και λίγο μετά για να απαντήσει σε ένα δικό μου ποστ και άλλο ένα ποστ πριν απο λίγο.

Βέβαια να τον υπερασπιστούν έχουν προσπαθήσει ο wild_boy και ο Ultra για την ώρα, αλλά θα δούμε.

Αναμένουμε την δολοφονία η οποία πιθανόν να μην μας πει και πολλά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire
  2. Claire Rentfield
  3. Deutsch… Lover
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke
  6. Himela
  7. JKaradakov ----->dimijim
  8. kleop
  9. Libertus
  10. methexys
  11. Nefeli Graf
  12. Totaled
  13. ultraviolence
  14. Wild_Boy
  15. Mάιρα
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Τάσος97


Ψήφοι
1 dimijim
1 Libertus

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Guest 278211 - Ψηφοφορία 01/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----



Λοιπές Ενέργειες Παικτών
-----
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρες! :flowers:

Άντε να πέφτουν βροχή τα σεντόνια! ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο!

Μετά τα τελευταία λόγια της spy, πιστεύω πως επαναλαμβάνεται το προηγούμενο παιχνίδι. Η spy αποκλείεται να έχει κακό ρόλο. Επιμένει πάρα πολύ να παίξει και μακάρι να έχω πέσει μέσα όπως στο προηγούμενο με την kleop. Δεν θεωρώ πως έχει κακό ρόλο καθώς δεν έδωσε και αφορμές γι αυτό. Αντίθετα, όσοι την ψήφισαν μπαίνουν κατευθείαν στην λίστα των top υπόπτων και ειδικά η birile που ψήφισε τελευταία.
Η σιωπή της methexys από την μια δεν μου αρέσει. Ίσως θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ για να μην είναι πάλι από τους mvp σήμερα. Από την άλλη, η σιωπή της μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Μπορεί απλώς όμως να βαρέθηκε/να μην έχει χρόνο κλπ:P

Την Claire, Himela, δεν ξέρω. Δεν έχει μιλήσει ιδιαίτερα. Μόνο στην ψηφοφορία κυρίως την είδα. Η σιωπή άλλες φορές είναι χρυσός, άλλες φορές το σημάδι πως κάτι ''βρωμάει''. Ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε.

πρωινό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Καλημέρα! :1eye:
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence:
Επειδή δε θέλω να είμαι η αιτία που θα διώξει έναν αθώο,θα ψηφίσω (από τους παίκτες που έχουν πάρει μια ψήφο) την Guest 278211 μιας και η ίδια θέλει ισοψηφίες όπως είπε.
Ωραία δικαιολογία. Εφόσον ήθελε ισοψηφίες... :P

In case που κάποιος ρωτήσει γιατί δεν έδωσα τη ψήφο μου σε κάποιον που δεν έχει πάρει,η απάντηση είναι η εξής: δεν έχουμε κάποιο στοιχειο,οπότε με πολλές ισοψηφίες θα μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορίες από κάποιες αλλαγές ψήφων ή από κάποια κάρτα ( καλά οκ,λίγο ασυνήθιστο για πρώτο γύρο.) ή βρίσκοντας τον δήμαρχο.
Λιγάκι δύσκολο στον πρώτο γύρο που όλοι προσπαθούν να μην κινήσουν υποψίες, αλλά όχι αδύνατο.

Επαναλαμβάνουμε όλοι πόσο τυχαίες είναι οι πρώτες ψήφοι.
Έρχεται η methexys, ψηφίζει όπως είπε στην τύχη με μία πρόχειρη δικαιολόγηση και για κάποιο λόγο οι Libertus, Nefeli Graf και Τάσος σπεύδουν να την "κατηγορήσουν", γιατί δικαιολογεί την ψήφο της κτλ.
Δεν φάνηκε περίεργη η προσπάθειά της να δικαιολογήσει την ψήφο, αλλά η ίδια η αιτιολόγηση που ίσχυε για τους περισσότερους. Εγώ απλώς εξέφρασα την "απορία" και παρέθεσα τις πιθανές εκδοχές.

πολλες φορες η μαφια κανει κουφα πραγματα
Δεν διαφωνώ, αλλά εντάξει λίγο περίεργο για πρώτο γύρο. Θα δείξει.

Γεια σας και απο μενα!Ελειψα και εγινε χαμος παλι.
Μην ξαναλείψεις για ώρες. Θα γίνει πάλι χαμός. :P

Δεν αδιαφορω για τους άλλους και ούτε τυχαία ήταν η ψήφος μου. Να πω την αλήθεια μου φάνηκε πως η methexys πήγε να μας αποπροσανατολισει.
Μόνο η methexys μπορεί να το επιχείρησε, όπως λες;

Σκεφτείτε: οι τόσες τυχαίες ψήφοι στην αρχή (και επιμένω οτι ναι, ήταν τυχαίες) δε θα έπρεπε πια να αλλάζουν; Δε θα έπρεπε κάποιοι να πουν "ναι συμφωνώ με τον τάδε γιατί με έπεισε" ή "τελικά ο τάδε με αυτά που έχει πει ή δεν έχει πει μού φαίνεται πιο ένοχος από αυτόν που τυχαία ψήφισα αρχικά οπότε αλλάζω την ψήφο μου";
Από την πρώτη ψηφοφορία; Δύσκολα μπορείς να "εμπιστευθείς" κάποιον τότε. Δεν υπάρχουν στοιχεία και κινήσεις που να τον αθωώνουν, για να βασιστείς (πιο σίγουρα). Πιο εύκολα μπορεί να σε παραπλανήσει μαφιόζος ή ρόλος συνασπισμένο με τη μαφία στους πρώτους γύρους που πας στα τυφλά παρά πολίτης να σε βοηθήσει.

Αλλάζω σε dimjim.
Ο κύριος «δημιουργώ ισοψηφίες».

Δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει καλά, μπορεί η Himela να ψήφισε εμένα γιατί πήγα διακοπές κι εκείνη δεν έχει πάει, όπως είπε και στην συνέχεια της φάνηκα ύποπτη, αλλά πρώτος γύρος είναι και κάποιες ασυνέπειες είναι αναμενόμενες.
Αυτές οι δικαιολογίες είναι για πλάκα, αν είσαι πολίτης επικεντρώσου σε πιο περίεργες κινήσεις.

Σπαι, σου απαντάω κι ας είσαι φάντασμα. Κανείς δεν ήρθε να με σώσει. Ο Σπυράκος ψήφισε μέθεξυς για να σωθεί αυτός που είχε 2 ψήφους.
Ο Σπυράκος ψήφισε πρώτος την methexys, ενώ ήδη είχες 2 ψήφους μόνο εσύ και μία αυτός. :confused:

*Ελπίζω να προλάβω και να σχολιάσω και τα τελευταία posts.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Καλημερα και πάλι στην πόλη του Παλέρμο. Δεν έχω απαντήσει μέχρι τώρα γιατί δεν είχα τη δυνατότητα,έλειπα,για όσους αναρωτιουνται.

Δεν υπήρχε νόημα να αλλάξω την ψήφο μου. Δεν ήθελα να ψηφίσω κάποιον και να είμαι αυτή που θα τον διώξει, καθώς ακόμα δεν είχα αρκετά στοιχεία και δεν μπορούσα να ήμουν τόσο σίγουρη ώστε να διώξω κάποιον. Και ακόμα και σε ισοψηφία να πηγαίναμε, δεν μπορούσα να ξέρω πού ήταν η ψήφος του δημάρχου. Ίσως να έφευγε πάλι ένας αθώος,ίσως να ήταν σε εμένα και να έφευγα εγώ όπως θα γινόταν έτσι και αλλιώς. Ο dimjim σε ποστ παραπάνω έγραψε
Αρχική Δημοσίευση από dimjim:
Θεωρώ δικαίωμα κι υποχρέωση του κάθε παίχτη που συμμετέχει να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει την παρουσία του στο παιχνίδι.
Εγώ το είδα λίγο διαφορετικά. Έτσι και αλλιώς θα έδινα πάλι στόχο, ότι προσπαθώ πάση θυσία να μείνω στο παιχνίδι και ίσως να έφευγα στην επόμενη ψηφοφορία.
Όσο για την κίνηση του Χάρη, είστε πιο έμπειροι παίκτες από εμένα οπως και να το κάνουμε,ίσως τελικά η ισοψηφία που απέρριψα εγώ ως επιλογή να ήταν τελικά καλύτερη λύση. Μάλλον κατάλαβε και ο ίδιος ότι είμαι αθώα, ή ήθελε να κόψει αντιδράσεις και τα κατάφερε. Πάντως δεν μου φαίνεται αρκετά ένοχος ακόμα, θέλω να μελετήσω λίγο ακόμα τα μηνύματα.
Και μετά βλέπουμε ότι ο dimjim ψηφίζει κατευθείαν Guest 278211 και την διώχνει. Είναι μέρος της φιλοσοφίας του,ότι θα κάνει τα πάντα για να σωθεί ή έχει κάποιο λόγο πίσω από αυτό? Γενικά,θέλω να διαβάσω άλλη μία τα μηνύματα των LIbertus και dimjim ώστε να βγαλω κάποια συμπεράσματα.

Θα ήθελα και εγώ να δω μεγαλύτερη συμμετοχή από άτομα που δεν γράφουν πολύ. Δεν γίνεται να γράφουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Προσπαθείτε για κάποιο λόγο να μείνετε στην αφάνεια ή απλά δεν σας ενδιαφέρει? Όπως επίσης θα ήθελα να δω και την bilire να γράφει περισσότερο. Εδωσε μια καθοριστική ψήφο αλλά κατα τ'αλλα δεν συμμετέχει και πολύ στις συζητήσεις και δεν εκφέρει γνώμη. Επειδή πρέπει να φύγω σε λίγο και το απόγευμα θα είμαι απασχολημένη και ίσως να μην προλάβω να μπω, θα ψηφίσω από τώρα την bilire. Aν υπάρξουν εξελίξεις στο παιχνίδι μέχρι το απόγευμα και μπορεσω να συνδεθώ,ίσως αλλάξω την ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,241 μηνύματα.
Καλημέρα. Dimjim, εάν είσαι πολίτης, τότε είσαι ένας πολύ κακός πολίτης και δεν υπολογίζεις τίποτα πέρα από τον εαυτό σου. Ψηφίζω από τώρα dimijim για να υπάρχει πριν τη δολοφονία και θα σχολιάσω μετά τις δημοσιεύσεις σας.


Υ.Γ: Είναι η ιδέα μου ή η Guest 278211 κατηγορεί εμένα που έκανα την ισοψηφία και "χαιδεύει" τον Δημήτρη λέγοντάς του ότι έκανε λάθος που την έδιωξε; Δεν είμαστε καλά. :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο! :)
Όχι, γιατί μόνο έτσι ένας πολίτης θα βοηθούσε την ομάδα του.
Και αν είναι πολίτης με έναν από τους αρκετά σημαντικούς ρόλους και γνωρίζει ότι πρέπει να μείνει εντός παιχνιδιού για να βοηθήσει την ομάδα του; just a scenario.

Να απαντήσω σε κάποιους χωρίς παραθέσεις, σαν γενικό νόημα.
Ούλτρα και dimijim, όχι, δε θεωρώ οτι ένας πολίτης πρέπει να παίξει ατομικό παιχνίδι και να βγάλει άλλο πολίτη για να σωθεί αυτός.
Δηλαδή αν έπαιζες σε ένα άλλο γκειμ και η περίπτωση σου ήταν σαν αυτή που έγραψα παραπάνω στον Libertus θα εξακολουθούσες να μείνεις άπραγη; :hmm:

Όσο για την methexys περιμένω να σχολιάσει αυτά που έγιναν μπας και βγει καμία άκρη.Θα μπορούσες άνετα να υπερασπιζόσουν τον εαυτό σου,όμως για καλή σου τύχη πρόλαβαν άλλοι για αυτό.Πρώτο σου παιχνίδι καταλαβαίνω σίγουρα θα γίνουν κάποια λάθη.
Συμφωνούμε εδώ.

Βέβαια να τον υπερασπιστούν έχουν προσπαθήσει ο wild_boy και ο Ultra για την ώρα, αλλά θα δούμε.
Δεν παίρνω το μέρος κανενός ακόμα είναι νωρίς.Το ότι πετάχτηκε τελευταία στιγμή δεν τον καθιστά αθώο ή ένοχο,δεν είναι σοβαρή κατηγορία αυτή.Το ότι άλλαξε ψήφο πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε παίκτης ( εκτός της Συλβιας :P ) θα έκανε το ίδιο για να μη βγει εκτός.

Να προσθέσω επίσης ότι για μένα η Σπάι είναι αθώα.Διάβασα αρκετά προσεκτικά τα τελευταία της λόγια και είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα.Θα προτιμούσα να πορευθούμε όλοι με αυτό.Πάμε τώρα σ'αυτόυς που τη ψήφισαν.Πρώτα ψήφισε ο Ιορδάνης για τον οποίο δεν έχω να προσάψω κάτι και τείνω να συμφωνήσω στην αθωότητα του.Μετά ψήφισα εγώ για να φέρω τρεις ισοψηφίες 2-2-2 και ξέρω την αθωότητα μου.Τη τρίτη ψήφο τη πήρε από τον dimijim για να παραμείνει ο ίδιος στο παιχνίδι.Μέχρι στιγμής για μένα από αυτούς τους 3,ο Ιορδάνης και'γω είμαστε αθώοι,όσο για τον dimijim δεν είμαι σίγουρος βάζω ένα ερωτηματικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
Και αν είναι πολίτης με έναν από τους αρκετά σημαντικούς ρόλους και γνωρίζει ότι πρέπει να μείνει εντός παιχνιδιού για να βοηθήσει την ομάδα του; just a scenario.

Δηλαδή αν έπαιζες σε ένα άλλο γκειμ και η περίπτωση σου ήταν σαν αυτή που έγραψα παραπάνω στον Libertus θα εξακολουθούσες να μείνεις άπραγη; :hmm:

Δεν μπορώ να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις, ήμουν ξεκάθαρη. Οι πολίτες δεν μπορούν να παίζουν ατομικό παιχνίδι. Ας το συζητήσουμε στο τέλος του παιχνιδιού αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η άποψή μου. :)

Δεν παίρνω το μέρος κανενός ακόμα είναι νωρίς.Το ότι πετάχτηκε τελευταία στιγμή δεν τον καθιστά αθώο ή ένοχο,δεν είναι σοβαρή κατηγορία αυτή.Το ότι άλλαξε ψήφο πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε παίκτης ( εκτός της Συλβιας :P ) θα έκανε το ίδιο για να μη βγει εκτός.

Με συγχωρείς αλλά εκείνη τη στιγμή με την αλλαγή ψήφου του λίμπερτους ο dimijim δεν έφευγε, είχε ισοψηφία με methexys, Himela και Σπυράκο. Τετραπλή ισοψηφία, δεν κινδύνευε να φύγει. Θα γινόταν ψηφοφορία ανάμεσα σε αυτά τα 4 άτομα και είχε 75% πιθανότητα να μείνει. Δεν δικαιολογούνταν τέτοια σπασμωδική κίνηση τη στιγμή που όλη τη μέρα δεν είχε καν συμμετάσχει στο παιχνίδι, μην τα ξαναλέμε...

Να προσθέσω επίσης ότι για μένα η Σπάι είναι αθώα.Διάβασα αρκετά προσεκτικά τα τελευταία της λόγια και είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα.Θα προτιμούσα να πορευθούμε όλοι με αυτό.Πάμε τώρα σ'αυτόυς που τη ψήφισαν.Πρώτα ψήφισε ο Ιορδάνης για τον οποίο δεν έχω να προσάψω κάτι και τείνω να συμφωνήσω στην αθωότητα του.Μετά ψήφισα εγώ για να φέρω τρεις ισοψηφίες 2-2-2 και ξέρω την αθωότητα μου.Τη τρίτη ψήφο τη πήρε από τον dimijim για να παραμείνει ο ίδιος στο παιχνίδι.Μέχρι στιγμής για μένα από αυτούς τους 3,ο Ιορδάνης και'γω είμαστε αθώοι,όσο για τον dimijim δεν είμαι σίγουρος βάζω ένα ερωτηματικό.

Συμφωνούμε σε αυτό πιστεύω όλοι. Η spy είναι αθώα και έφυγε τζάμπα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Προσωπικά, η συμπεριφορά του Δημήτρη (dimijim) μου φάνηκε υπερβολικά ύποπτη.
Πρώτη μέρα βγήκε περιχάρης πρώτος και καλύτερος να μας δώσει τον Ιορδάνη (JKaradakov) και, τελευταία στιγμή, πετάει έξω την Guest 278211 με τη βοήθεια του JKaradakov (που μέχρι τότε κατηγορούσε με την ψήφο του) και του ultraviolence. Το βασικότερο στοιχείο όμως είναι η αλλαγή του Libertus, από methexys σε dimijim στις 20.09 και η αθώωση του dimijim μετά την ψηφοφορία. Τι εννοώ:

1. dimijim ψηφίζει random τον JKaradakov στις 19.33 την Κυριακή.
2. JKaradakov ρίχνει ψήφο στη Guest 278211 στις 11.30 τη Δευτέρα.
3. Libertus ψηφίζει methexys στις 16.52 τη Δευτερα.
4. 19.59 έχουμε 2 ψήφους στην Guest 278211 και 3 στην methexys.
5. Libertus αλλάζει από methexys σε dimijim (20.09), λέγοντας μας ότι είναι ύποπτος. 2-2 το σκορ.
6. dimijim αλλάζει από JKaradakov σε Guest 278211 στις 20.10. 3-2 το σκορ και Guest 278211 έξω.
7. Libertus βγαίνει και μας γράφει το σεντόνι για το πόσο πολίτης είναι ο dimijim... Τον οποίο άλλαξε τελευταίο λεπτό, σε προσπάθεια να τον φέρει σε ισοβαθμία με τους άλλους.

Για μένα είναι δύο τα σενάρια:
α) Είτε οι dimijim, Libertus, JKaradakov είναι μαφία και το παραπάνω αποτέλεσε ένα καλά ενοργανωμένο σχέδιο, ώστε να πετάξουν έναν πολίτη της επιλογής τους (είχαν ίσως λόγο ή διάλεξαν στην τύχη?), ενώ παράλληλα θόλωσαν τα νερά, βαλλόμενοι πυρά μεταξύ τους (πάντα φαινομενικά, αφού κανείς τους δεν κινδύνεψε πραγματικά...).
β) Ο Libertus είναι μαφία και προσπάθησε με τον παραπάνω τρόπο να ρίξει υποψίες στον dimijim που είναι όντως αθώος. Και έγραψε το σεντόνι του ώστε, σε περίπτωση που βγει ο dimijim (και ίσως παιχθεί Τυμβωρυχία) να φύγουν οι υποψίες από πάνω του.

Και στις δύο περιπτώσεις, θεωρώ ότι ο Libertus είναι ένοχος. Αν ήταν πολίτης, δεν είχε κανένα λόγο να υποστηρίξει τόσο σθεναρά την αθωότητα του dimijim, με τις τσαπατσουλιές που έκανε ο δεύτερος. Μην ξεχνάτε, το τρίπτυχο αποτελείται από δυνατούς παίκτες... Ο Libertus συγκεκριμένα έπαιξε τρομερά τον ρόλο του ΔΑ στο προηγούμενο Παλέρμο, αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες με την random αλλαγή ψήφου τη 2η μέρα, σώζοντας την μαφιόζα Emilouko από την ΑΠ του JKaradakov με Ακύρωση και θυσιάζοντας τον εαυτό του τελευταίες μέρες, για να παραμείνει ο μαφιόζος tsarachaf μέσα. Υπέδειξε, δηλαδή, τρομερή στρατηγική ικανότητα, κάτι που καθιστά τα παραπάνω σενάρια εύκολα για τον ίδιο να τα καταστρώσει. Μην το ξεχνάτε αυτο.

Για τους παραπάνω λόγους ψηφίζω Libertus σήμερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Το θέμα δεν είναι ότι άλλαξε την ψήφο του, το θέμα είναι στο άτομο το οποίο την άλλαξε.

ps. 1 ώρα πριν την δολοφονία και μόνο 4 ψήφοι. Τόσο ασφαλής νιώθετε όλοι. :P

α) Είτε οι dimijim, Libertus, JKaradakov είναι μαφία και το παραπάνω αποτέλεσε ένα καλά ενοργανωμένο σχέδιο, ώστε να πετάξουν έναν πολίτη της επιλογής τους (είχαν ίσως λόγο ή διάλεξαν στην τύχη?), ενώ παράλληλα θόλωσαν τα νερά, βαλλόμενοι πυρά μεταξύ τους (πάντα φαινομενικά, αφού κανείς τους δεν κινδύνεψε πραγματικά...).
As I said σε ποστ μετά το τέλος της ψηφοφορίας, προσπάθησα να αλλάξω ψήφο, αλλά δεν πρόλαβα χρονικά. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να βγάλω την spy.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,241 μηνύματα.
Διαβάστε προσεκτικά το ποστ του DumeNuke, πλιζ. Με κατηγορεί επειδή αθώωσα τον dimjim. :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
7. Libertus βγαίνει και μας γράφει το σεντόνι για το πόσο πολίτης είναι ο dimijim... Τον οποίο άλλαξε τελευταίο λεπτό, σε προσπάθεια να τον φέρει σε ισοβαθμία με τους άλλους.

Για μένα είναι δύο τα σενάρια:
α) Είτε οι dimijim, Libertus, JKaradakov είναι μαφία και το παραπάνω αποτέλεσε ένα καλά ενοργανωμένο σχέδιο, ώστε να πετάξουν έναν πολίτη της επιλογής τους (είχαν ίσως λόγο ή διάλεξαν στην τύχη?), ενώ παράλληλα θόλωσαν τα νερά, βαλλόμενοι πυρά μεταξύ τους (πάντα φαινομενικά, αφού κανείς τους δεν κινδύνεψε πραγματικά...).
β) Ο Libertus είναι μαφία και προσπάθησε με τον παραπάνω τρόπο να ρίξει υποψίες στον dimijim που είναι όντως αθώος. Και έγραψε το σεντόνι του ώστε, σε περίπτωση που βγει ο dimijim (και ίσως παιχθεί Τυμβωρυχία) να φύγουν οι υποψίες από πάνω του.

Και στις δύο περιπτώσεις, θεωρώ ότι ο Libertus είναι ένοχος. Αν ήταν πολίτης, δεν είχε κανένα λόγο να υποστηρίξει τόσο σθεναρά την αθωότητα του dimijim, με τις τσαπατσουλιές που έκανε ο δεύτερος. Μην ξεχνάτε, το τρίπτυχο αποτελείται από δυνατούς παίκτες... Ο Libertus συγκεκριμένα έπαιξε τρομερά τον ρόλο του ΔΑ στο προηγούμενο Παλέρμο, αποπροσανατολίζοντας τους πολίτες με την random αλλαγή ψήφου τη 2η μέρα, σώζοντας την μαφιόζα Emilouko από την ΑΠ του JKaradakov με Ακύρωση και θυσιάζοντας τον εαυτό του τελευταίες μέρες, για να παραμείνει ο μαφιόζος tsarachaf μέσα. Υπέδειξε, δηλαδή, τρομερή στρατηγική ικανότητα, κάτι που καθιστά τα παραπάνω σενάρια εύκολα για τον ίδιο να τα καταστρώσει. Μην το ξεχνάτε αυτο.

Για τους παραπάνω λόγους ψηφίζω Libertus σήμερα.

Τι λες καλέ μου άνθρωπε; Πού ακριβώς αθωώνει ο Libertus τον dimijim; Πού λέει οτι είναι πολίτης; Συγκεκριμένα λέει:

Νομίζω είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Ωστόσο, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να τον βγάλουμε, γιατί αυτή η τόσο απροκάλυπτη κίνηση με κάνει να πιστεύω ότι είναι ΔΑ ή πόρνη. Εγώ τον ψήφισα για να κάνω τετραπλή ισοψηφία και να κόψουμε αντιδράσεις και αυτός αποφάσισε με το έτσι θέλω ποιος θα βγει. Σε άγχωσε η ισοψηφία, Δημήτρη; :whistle:

Μετά πάει επίσης και τον ψηφίζει.

Δεν ξέρω αν το παίζεις αφελής ή μας περνάς εμάς για αφελείς. Θα φανεί στην πορεία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top