19-07-16

17:41
μπράβο ρε ultra το βρήκες κάθομαι και κάνω ποστ με αναλύσεις στις 5 το πρωί για να βγάλω οτν εαυτο μου απ' έξω. και τη κλεοπ στο προηγούμενο γύρο που την έβγαζα δολοφονημένη πάλι για ξέπλυμα ήταν. σόρρυ που τολμάω και λέω τα προφανή ενώ όλοι οι υπόλοιποι κρύβεστε απ' το τι θα κάνουν οι δολοφόνοι και μετά βγαίνει ο καθένας και λέει ΜΑ ΑΥΤΟΣ Ω ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ
Έλενα δεν είχα σκοπό να αλλάξω ψήφους αλλά όταν ο καθένας πάει και ψηφίζει ό,τι του καπνίσει προτιμώ να αλλάξω σε κάτι που θα ψήφιζα έτσι κι αλλιώς παρά να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του και στο τέλος να μας περνάνε οι υπόλοιποι.
και κάτι τελευταίο επειδή δεν θα είμαι δυστυχώς στο pc τις τελευταίες στιγμές τις ψηφοφορίας:
επιπλέον ψήφος στον ultra
![]()
Dume θες να μας αποδείξεις πως δεν είσαι πόρνη για μένα πλέον το μόνο σενάριο που δικαιολογεί τα πάντα είναι να είσαι συγκάτοικος με τον Τάσο. Δώσε μου κάποιον καλό λόγο να το πιστέψω και ίσως κερδίσεις λίγο χρόνο. Σκέφτομαι ένα σενάριο κατά το οποίο ίσως και οι δολοφόνοι μέσα να είναι 2 κι όχι 3 αν ο mintin που βγήκε ήταν επίσης δολοφόνος. Δείτε το κομμάτι με τις 2 ψηφοφορίες emilouko vs cupid όπου έπαιξε κι εγώ την ΑΠ πώς εξελίχθηκε έχει ενδιαφερον.
edit: οκ γράψτε άκυρο παπαρίτσες κι ο Dume δε πειράζει μου το κάνετε πιο εύκολο.
Σου έχω δώσει όλους του καλούς λόγους να καταλάβεις ότι το μόνο που θέλω είναι να κερδίσουν οι πολίτες, αλλά εσύ απλά δεν βλέπεις. Τι να γίνει, πραγματικά, ελπίζω οι επιλογές σας να δικαιωθούν. Αλλά, πλέον, είμαι πεπεισμένος ότι το δεν μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.