Σοβαρά, το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να επιστρέψω στο παιχνίδι!! Ζωή σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό και υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιώσεις ;-).
Δεν πρόκειται να επηρεαστώ και να ψηφίσω τον Cupid, αν και δεν ήμουν σίγουρος για την αθωότητα του, μέχρι τη στιγμή που έγραψα τα τελευταία μου λόγια (γι αυτό άλλωστε είχα αναφέρει ότι ίσως η detective προσπαθούσε να μας στείλει κάποιο μήνυμα). Σας πληροφορώ ότι παρακολουθούσα ανελλιπώς το παιχνίδι όσο έλειπα, οπότε έχω διαμορφώσει μια σχετική άποψη για το ποιόν του καθενός. Στο σημείο που βρισκόμαστε περισσότερο ύποπτοι για μένα είναι οι εξής παίκτες:
Guest 278211
Βασίλης
Mintin97
Την πρώτη δυστυχώς δεν μπορούμε να την ψηφίσουμε, οπότε λέω να στραφώ στον
mintin97, ο οποίος ξαφνικά ενεργοποιήθηκε και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στο παιχνίδι. Παρακαλώ την Aegloswen να σκεφτεί καθαρά και να πράξει το ίδιο, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ακόμη έναν πολίτη. Για την ακρίβεια θα είχαμε ήδη χάσει, αν δεν είχαν αποτύχει 2 δολοφονίες αυτή την εβδομάδα. Πέρα από τον mintin97, το μόνο άτομο για το οποίο θα άλλαζα την ψήφο μου είναι ο Βασίλης. Θα επιστρέψω με ένα μεγαλύτερο post, δώστε μου όμως λίγο χρόνο να μελετήσω καλύτερα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ;-)
Επειδή βλέπω ότι με κανένα τελευταίας στιγμής ντου θα βγει καμιά ζωή ή Πιε ψηφίζω CUPID αν και τον θεωρώ αθώο. Τέλος ελπίζω Έλενα να αναθεωρήσεις και σήμερα για την ψήφο σου . Δεν είναι τυχαίο ότι 4 άτομα ακόμα δεν έχουν ψηφίσει.
Όπως βλέπεις πάει να γίνει η ανατροπή. Είσαι από τους παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι σκέφτονται κριτικά και δεν επηρεάζονται από τα "επικοινωνιακά παιχνίδια" των άλλων. Σε παρακαλώ λοιπόν να αλλάξεις την ψήφο σου και να τη δώσεις στον mintin97, από τη στιγμή που θεωρείς τον Cupid αθώο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.