Ok, για να ακυρώνει ψήφο στον εαυτό της η Emilouko, δεν το κόβω να 'ναι δικηγόρος όπως νομίζω είχε γραφτεί κάπου, διαφορετικά θα ήξερε την απόφαση του δικηγόρου και αν ήξερε πως ο Libertus δεν θα σωζόταν, δεν θα σπαταλούσε καν κάρτα.
Προσπάθεια διάσωσης του Libertus και πάλι δεν έγινε, αλλά στο σημείο που είμαστε πλέον (αντίστοιχα με την αποχώρηση tsarachaf) δεν μου φανερώνει κάτι περί αθωότητας.
Σχεδόν σίγουρα παίζει και νεκροφάνεια ακόμα όπως λέτε άλλωστε, οπότε κι εγώ ποντάρω ότι η επόμενη που θα παιχτεί θα είναι για να επιστρέψει μαφιόζος.
Μια τυμβωρυχία μάλλον θα βοηθούσε όντως στο σημείο που έχουμε φτάσει.
Υπάρχει καρτέλα ψηφοφορίας γι' αύριο βέβαια, άρα είμαστε ακόμα ζωντανοί, καλό είναι κι αυτό
Προς PieMaker
Spoiler
Βρε PieMaker, τραύμα θα μου αφήσεις. Ήσουν ο πρώτος που μου την μπήκε στο περσινό Παλέρμο (και τουλάχιστον έτυχε να έχεις δίκιο πες πέρσι), και συνεχίζω να σου φαίνομαι ύποπτος από τότε
off προς ΣΕ
Spoiler
Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος πρεσβυτέρα
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι δικηγόρος. Γι ' αυτό τον λόγο ακύρωσα την ψήφο μου. Αν ήθελα να προσποιηθώ ότι είμαι μπορούσα να το κάνω κάλλιστα και να μην ακυρώσω ψήφο. Εξάλλου στο 4-4 ήταν.
Δεν ξέρω γιατί ο Καραντάκος έχει κολλήσει σε μένα. O Cupid βρήκε άτομο να βασιστεί.Γυρνάει και λέει ότι δεν έχω στοιχεια. Δεν λέει τίποτα ουσιαστικό πραγματικά.
Είχα εξηγήσει ΚΑΘΕ ψήφο μου απέναντι του.
Γυρνάει και ψηφίζει τον tsara εκ των υστέρων, δίνει tzoum . Χίλιες φορές να 'χες ψηφίσει αρχικά εμένα πραγματικά.
Ξαφνικά έχω γίνει η πιο ύποπτη και άτομα που ήταν στο επίκεντρο των κατηγοριών βλέπε cupid, spy, τάσος, ultra επαναπαύονται. Για μένα σίγουρα κακοί ρόλοι υπάρχουν εδώ .
Προς κακός ρόλος μετά τα τελευταία είναι η Eileen. Δεν ξέρω αν ο Libertus ήταν ΔΑ αλλά αν είναι δεν μου την αθωώνει καθόλου. Βολεύτηκες στο να βγω εγώ και όχι ο Cupid.
Nefeli, mintin: Δεν μου δίνουν ΚΑΜΙΑ απολύτως πληροφορία.Άνετα θα μπορούσε να 'χε βολευτεί κακός ρόλος.
Dume: Αν είσαι πολίτης γράφεις ό , τι χαζομάρα σου κατεβαίνει , βλέπεις φαντάσματα και έχεις εμμονές. Αν είσαι κακός ρόλος πάλι κακά παίζεις.
Vasilis : Δεν ξέρω τι παίζει . Το πάει γενικά καλά. Δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμη ακόμη κ σ' αυτή τη φάση. Παίζει πολύ ήσυχα και΄δεν έχει τεθεί καθόλου στο επίκεντρο.
I_lie_us : κατά πάσα πιθανότητα αθώος, εκτός και αν το έπαιξε τόσο ύπουλα και έκανε νεκροφάνεια σε αθώο. Αλλά και πάλι ύποπτος πρέπει να θεωρηθεί προς το τέλος.
θέλω να ψηφίσω από τώρα τον
Cupid