Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
το ενδεχόμενο ας πούμε να'ναι συγκάτοικοι το αποκλείεις;




Ε άμα φάνηκε βγάλτε με,I rest my case.Άμα με βγάλετε όμως,θέλω μερακλίδικες δουλειές,τυμβωρυχία,να δείτε τι ρόλο είχα για να καταλάβετε ότι είστε εντελώς αποπροσανατολισμένοι.


Ναι δεν μπορεί να είναι συγκάτοικοι. Αν πρόσεξες το παιχνίδι, έχουν πεθάνει και οι δυο συγκάτοικοι αγαπητέ. Χειροτερεύει τη θέση σου το ότι πας να τους παρουσιάσεις ως συγκατοίκους.

Ναι θέλω πολύ να βγεις και να σου ρίξουν και τυμβωρυχία γιατί μας τα 'πρηξες με το ''βγάλτε με να δείτε τι ρόλο είχα''. Ναι θέλω να σε βγάλουν να δούμε, να ησυχάσεις κι εσύ. Κλαψιάρη.

Αφού φαίνεται πως θα μας αφήσει χρόνους ο Libertus, εγώ θέλω να αλλάξω την ψήφο μου για την NEFELI, ώστε να τη θυμάστε για μετά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αφού φαίνεται πως θα μας αφήσει χρόνους ο Libertus, εγώ θέλω να αλλάξω την ψήφο μου για την NEFELI, ώστε να τη θυμάστε για μετά.
:facepalm:

Κάνε την ανατροπή του 5λεπτου πιο εύκολη σε παρακαλώ. Μπορείς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
ultra το θέμα είναι ότι εδώ και αρκετούς γύρους δεν είσαι μέσα στο όλο καλό (φιλικό :P ) κλίμα που υπάρχει μεταξύ των πολιτών.
Αλλά πάντοτε απέχεις είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. (πχ πριν κανά δυο μέρες είχες πάει και ψήφισες Tzoum σε κρίσιμη ψηφοφορία επειδή απλά σου την "έδινε" ο τρόπος που έπαιζε και την χαρακτήρισες ψήφο "προειδοποίησης" )

Δεν ξέρω αν μας θεωρείς κι εσύ πρόβατα όπως ο τσάρα επειδή θέλουμε να κερδίσουμε το γκέιμ,
αλλά δεν ακολουθείς ουσιαστικά το "΄ρεύμα" μας, ποτέ.
Που σε αυτό το σημείο οι πολίτες μόνο ενωμένοι πρέπει να είμαστε για να κερδίσουμε.
Έτσι λειτουργούν αυτά τα παιχνίδια.

Το θέμα ξελασπώματος που υπάρχει εδώ και αρκετούς γύρους μεταξύ ultra - Libertus, επίσης είναι αξιοσημείωτο.

Σημείωση για να μην φάω κράξιμο: προφανώς και με το "ρεύμα" δεν εννοώ τους ψήφους που στο τέλος έρχονται και επικεντρώνονται όλοι σε ένα άτομο για να μην κινηθούν υποψίες - αλλά αναφέρομαι στα πόστ που γίνονται καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. -
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Λοιπόν, οι ψήφοι του βασίλη λοιπόν έχουν κινηθεί ως έχουν εως τώρα: Libertus, Claire, Dume, Claire, Τάσος97, τσάρα
οι mvps ήταν οι εξης: kleop, Μάιρα (αλλαγη ψηφων με CR), Claire, PieMaker, tsarachaf
Όπως και στο θέμα του ΔΑ θεωρώ οτι στην ψηφοφορία που έγινε η αλλαγή ψήφων υπάρχουν ΣΊΓΟΥΡΑ 2-3 μαφιόζοι. Αυτοί που ψήφισαν τότε κλαιρ είναι οι: Deutsch, tsara, ikarionas, ηλιας, libertus κ βασίλης. Θα συμφωνήσω πως ο τσάρα ήταν μάλλον μαφιόζος οπότε πάει ένας. Τον ικαριονα τον θεωρειτε εντελως αθωο εμένα αφηστε με να πιστευω πως ειναι ΔΑ (μεχρι να βγει η τελικη λιστα με ολους τους ρολους εγω εκει θα επιμένω, ή δεν ήταν έλενα; ). Η ντατς ειναι αθωα αφου έφυγε απο δολοφονια (και προς το παρον δεν εχει επιστρεψει ωστε να θεωρηθει ως ξεκαρφωμα). Περί χάρη τα έχετε αναλύσει και με βρίσκουν μερικώς σύμφωνο (αν και η ακυρωση της προφυλακισης με προβληματιζει ιδιαιτερα και αν δεν ηξερα πως ο ιορδανης ειναι εντελως αθωος θα σκεφτομουν πως θελετε να παγιδεψετε για τα καλα την εμιλουκο, ΟΧΙ δεν την αθωωνω, να μη βαζετε και λογια στο στομα μου).
Ο βασιλης ομως εχει περάσει τελείως στο ντούκου και κανείς δεν έχει ασχοληθεί μαζί του.
Στην ψηφοφορία της κλαιρ λοιπόν έρχεται 5 λεπτά πριν τη λήξη και την ψηφίζει και αμέσως μετά το ίδιο κάνει και ο ικαρίωνας (το θέμα ικαριωνας δεν το πιανω ξανα). Βέβαια τότε η Έλενα το είχε σχολιάσει αρνητικά ότι ήθελε να προστατέψει τον ικαριωνα το οποιο συνεχίζει να με βρίσκει σύμφωνο εάν είναι εκείνος ο ΔΑ. Αργότερα βρίσκει ένα μικρό πάτημα στα λεγόμενα του ικαριονα και κάνει ένα ποστ περί ουλτρα (https://cnf.e-steki.gr/showthread.php?p=4274133#post4274133 ). ΟΧΙ δεν αθωωνω τον ουλτρα (σε αυτο το ποστ μιλαμε περι βασιλη). Πάραυτα ο ουλτρα τον ρωταει τι συμπερασμα βγαίνει από όσα είπε αλλά εκείνος δεν απαντάει. Είναι απλά ποστ για να τραβηχτουν τα ματια κι αλλο στον ουλτρα; Θα δειξει.
Γενικώς στο παιχνίδι διατηρεί κι αυτός ενα σχετικά χαμηλό προφιλ και δεν έχει "επιτεθει" αμεσα σε κάποια άτομα. Μιλάει ελάχιστα και έχει ένα ουσιαστικό πόστ (https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4273205&postcount=391 ) το οποίο και παραθέτω (τμημα του μηνυματος εχει αφερεθει για αυτο και εβαλα το λινκ οποιος θελει να το δει ολο):
Θα πάρω κι εγώ με τη σειρά μου όσους είναι ακόμη μέσα και θα βγάλω ένα προφίλ, ό,τι καταλάβει ο καθένας:
Drama Prinzessin: 2 ποστς μέχρι στιγμής, ψήφισε τη kleop με εντελώς ηλίθια δικαιολογια ( είσαι ύποπτη που ψηφίζεις αυτόν που σε ψήφισε πρώτος χμμμ ) και τάσσεται εν τέλει κατά Μάιρας και Ikariona. Ύποπτη.

Guest 278211: Ψηφίζει πρώτο γύρο Μάιρα "στη τύχη". Αργότερα σωστά βλέπει πως είναι ύποπτο που από ισοβαθμία μεταξύ ικαρίωνα, σπυράκου, giamou και kleop ξαφνικά ανεβαίνει η kleop. Επικαλείται αυτή τη σκέψη για να ψηφίσει τελικά το giamou στο 2ο γύρο (γιατί όχι κάποιον από τους υπόλοιπους που είχαν ήδη ψήφους;; 1 άχρηστη ψήφος τελευταίας στιγμής). Αυτό σημαίνει είτε πως "μου αρέσει εκεί που πάει η ψηφοφορία" είτε "ό,τι και να βγει δξ/δα". Contested.

JKaradakov: Ξεκινά λογικά όσον αφορά τον ικαρίωνα και αρχικά βάζει στο στόχαστρο τη Μάιρα κι εμένα επειδή δε γράφουμε αρκετά. Λογικό. Πετάει ψήφο σε κάποιον που δεν έχει μιλήσει καθόλου, επίσης λογικό για πρώτο γύρο. Ξεκινά δεύτερο γύρο με ψήφο στον Cupid για τον ίδιο λόγο. Αυτη τη φορά δεν είναι τόσο λογικό, 2 μυνήματα πριν είχε πει πως drama και CR είναι ενδεχόμενοι δολοφόνοι Παρ' όλα αυτά αρνείται να φηφίσει CR και το λέω για 2η φορά ψήφος στο βρόντο όταν η ψηφοφορία είναι σε προχωρημένο στάδιο είναι safe ψήφος. Και ο πρώτος που θέλει safe ψήφους είναι ο δολοφόνος. Παρ' όλα αυτά πέρα από αυτό λέει σωστά πράγματα οπότε ακόμη δε θα πω κάτι. Contested.

i_lie_us: Παίρνει αποστάσεις από παντού. Υιοθέτησε αρκετά άνετα την ενδεχόμνενη ενοχή της CR όπως και την αντιστοιχα ενδεχόμενη αθωότητα του ικαρίωνα. Δεν κατηγορεί κανέναν δε διαφωνεί με κανέναν. Γενικώς σωστά επιχειρήματα αλλά αυτό δε μου λέει κάτι αυτή τη στιγμή.. Ίσως έχει κάποια ιδιότητα που κερδίζει γνώσεις οσο προχωρά το παιχνίδι ίσως είναι δολοφόνος και φοβάται να παίξει επιθετικά, δεν ξέρω. Ύποπτος.

ultaviolence: Ξεκινά κατηγορώντας το τρίο που μιλάει πολύ. Λάθος. Ρίχνει safe ψήφο στο Tzoum. Φαινομενικά ύποπτο αλλά πρώτος γύρος όλοι λίγο πολύ το καναμε, το παραβλέπουμε. Σε γενικές γραμμές παίρνει αποστάσεις. Δεύτερο γύρο ψηφίζει Μάιρα γιατί δε γράφει πολύ. Whatever.

Libertus: Ξεκινά ψηφίζοντας το Σπυράκο βασιζόμενος σε meta gaming, το οποίο συνεχίζει να επικαλείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα το χρεώσω στον υπερβάλλοντα ζήλο για τώρα αλλά γενικά τέτοιες λογικές μου φαίνονται ύποπτες γιατί αφήνουν χώρο για εύκολες κατηγορίες. Βέβαια πέρα από αυτό μέχρι τώρα πάνω κάτω συμφωνούμε στη σκέψη, δε φοβάται να ανοιχτεί και δεν έχει εμμονές προς κάποιον. Για τώρα θεωρώ αθώος.

mintin97: γενικώς ψιλο-κομπάρσος αλλά κάνει αρκετά αψυχολόγητα μες στο παιχνίδι. Γράφει μικρά κειμενάκια δυσανάλογα επιθετικά με το μέγεθός τους. Υιοθετεί σχετικά λογικά επιχειρήματα μέχρι το ποστ #303. Εκεί τον έχασα. Εϊσαι σχεδόν σίγουρος πως ο ικαρίωνας είναι αθώος ενώ κατά πάσα πιθανότητα η CR είναι ύποπτη αλλά ενω'υπάρχει ντέρμπι πετάς ψήφο στο κενό; γιατί; Contested.

tasos97: Ανύπαρκτος. Αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα θέση γρήγορα γιατί σε κόβω για πιθανό αυριανό πτώμα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι και σε αυτή τη φάση δεν έχει και σημασία.

Nefeli Graf:
Περίπου τα ίδια με από πάνω. Με πιο ύποπτες ψήφους όμως. Αλλά αυτό είναι αρκετά νωρίς για να λέει οτιδήποτε για τώρα. Not enough info.

Deutsch Lover: Γενικώς δε βγάζω νόημα από αυτά που γράφει, ίσως να φταίει και η περασμένη ώρα. Λέει πολλά για πολλούς, γενικώς δε βλέπω κάτι μεμπτό αλλά δεν διάβασα και κάτι που δεν ήξερα. Αλλά αυτό από μόνο του είανι ύποπτο για αρχή. Contested.

Σπυράκος: Πολλά, παρα πολλά ποστς χωρίς λόγο. Λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα. Ομολογώ πως στην αρχή τον είχα για ultra ύποπτο αλά για την ώρα θα κρατήσω πιο ουδέτερη στάση. Ασχολείται υπερβολικά σε όλο το παιχνίδι με τον ικαρίωνα για κατ εμέ ηλίθιους λόγους. Το μεγαλύτερο inconsistency που βρήκα είναι πως ενώ γράφεις ό,τι γράφεις στο ποστ #141 συνεχίζεις με το να ψηφίζεις εμμονικά τον ιακρίωνα ακόμη και με κάρτα. Λες ότι κάποιος που εκτοξεύει κατηγορίες κατά πάντων ωφελεί τους δολοφόνους. Δηλαδή κάποοις που σπαμάρει τα διπλάσια ποστς λέγοντας τα μισά ποιον ωφελεί; κάποιος που δε μιλά σε όλο το παιχνίδι ποιον ωφελεί; λυπάμαι αλλά αυτή η λογική είναι χαζή. δε σε βγάζω ύποπτο αυτή τη σιτγμή μόνο και μόνο για να το ρίξω στην απειρία.

tsarachaf:
Πω πήγε να με πιάσει πονοκέφαλος. Παρόμοια με από πάνω. Πολλά ποστς, εσύ βέβαια είχες περισσότερα να πεις αλλά για να μαι ειλικρινής δε τα διάβασα όλα. Άποψη για όλα, πολύ αμυντικό ύφος όχι πολλές εμμονές. Γράφεις σχετικά επιθετικά. Το τέλειο προφίλ του δολοφόνου που ξέρει να παίζει, αν δε με ξεγελά και η εμπειρία μου από προηγούμενα παιχνίδια. Θα έλεγα πως είναι πολύ πιθανό να είσαι δολοφόνος αλλά βλέπω πως εστιάζεις τελείως αλλού. Που σημαίνει 2 πράγματα: είτε έχω πέσει έξω μέχρι στιγμής σε αυτοιύς που έχω στο στόχαστρο είτε κάτι ξέρεις. Contested.

iris17: Αδιάφορη, δεν εχει πει τίποτα, σε κόβω για πιθανό πτώμα κι εσένα.

CR: Η αλήθεια είναι θεωρώ πως η γκάφα που έκανε με τη πρώτη ψήφο δεν είναι αρκετή για να βγει δεδομένη δολοφόνος αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση κυρίως είναι η υποστήριξη που είχε από άλλους τη κρίσιμη στιγμή και φυσικά την κίνηση του ΔΑ. Πλέον είτε είναι όντως δολοφόνος είτε όχι το θεωρώ αρκετά απίθανο να μείνει στο παιχνίδι και σίγουρα δεν νομίζω πως υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άλλος με περισσότερα στοιχεία εναντίον του. Ύποπτη.

aegloswen: Λίγα μηνύματα επιθετικό στυλ εμμονή στον ικαρίωνα για τον ίδιο κακό λόγο για μένα ( εξηγούμαι παρακάτω ). Ακόμη δε βλέπω σαφή θέση, αλλά βιάζεται να κατηγορήσει που σημαίνει είτε ρόλος πολίτη απ' τη μεριά των δολοφόνων είτε πολίτης με ασήμαντο ρόλο που ρίχνει άδεια για αν πιάσει γεμάτα. Contested.

Cupid: Αδιάφορος μέχρι τώρα. Ψηφίζει aegloswen για random λόγο και μετά ψηφίζει Libertus επειδή του την είπε για αυτό. κανένα σχόλιο.

Emilouko: Εδώ έχει ενδιαφέρον. Εϊναι η μόνη που είπε πως μπορεί η kleop και να μην ήταν πολίτης. Επίσης είναι η μόνη ή απ' τους λίγους που δεν θεωρεί σκόπιμο να ασχοληθεί με το τρίο tzoum/ικαρίωνα/geiamou Επίσης έμμεσα τάχθηκε υπέρ της CR μετά την κίνηση του ΔΑ. Είτε κάτι ξέρει είτε έχει συμφέορντα να στρέψει βλέμματα αλλού. Contested.

DumeNuke: Ψηφίζει πρώτο γύρο "random" CR. Δεύτερο γύρο επειδή δεν έχει χρόνο επικαλείται το πιο χαζό επιχείρημα που θα μπορούσε να σκεφτεί για να ρίξει μια άκυρη ψήφο στο κενό. Πιάνετια πολύ απ'οτο τι λένε οι άλλοι και προσπαθεί να βρει ρίγματα στη λογική τους. Προσωπικά τίποτα από αυτά δε μυο αρέσει. Αρκετα ύποπτος.

Piemaker: Γενικά συμφωνω'μαζί του στη στάση που παίρνει σχετικά με την αντιμετώπιση στον ικαρίωνα και τους λοιπούς. Αλλά για τώρα κι εκείνος το μόνο που κάνει είναι να πετά λάσπη παντού κι ό,τι κάτσει το οποίο δε μου λεέι απολύτως τίποτα. Contested.

Eileen: Πολύ αμυντικό στυλ ειδικά στην αρχή, εστιάζει πολύ στο τι λένε οι άλλοι και το αν στέκουν ή όχι, επισης δεύτερο γύρο ψηφίζει Μάιρα προσπαθώντας με έμμεσο τρόπο να αποσύρει το ενδιαφέρον από τους 2 πρώτους. Προσωπικά εμένα αυτή η αντιμετώπιση μου βγάζει μόνο ένα συμπέρασμα. Ύποπτη. ( εξηγούμαι παρακάτω ).

Geiasou: Δε βγάζω νόημα γενικά, λίγο μου δίνεται η αίσθηση πως κάτι ξέρει, αλλά γενικά δεν διάβασα κάτι που δεν ήξερα.
[...]
Και ρωτω εσενα βασιλη σε αυτη τη φαση κατα ποσο εχεις αναθεωρησει τις παραπανω αποψεις σου σχετικα με τα παραπανω ατομα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι ενώ εγώ υποστήριξα ότι θα πρέπει σήμερα να φεύγει η Emilouko έχουν πέσει όλοι να βγάλουν τον Χάρη και να κρατήσουν την Emilouko. Εμένα μου φαίνεται περίεργο.
Αχ, αγαπητή Ζωή... αρχικά, να πούμε εδώ ότι είναι η πρώτη αν όχι από τις ελάχιστες φορές που η Eileen κατηγορεί ευθέως κάποιον παίκτη με επιχειρήματα σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό σκεφτείτε το πολύ καλά, όσοι βιάζεσεστε να εξάγετε συμπεράσματα, γιατί μάλλον άλλοι βιάζονται να αθωωθούν. ;)
Να το πούμε αυτό, γιατί όχι; Ποιους άλλους έχεις κατηγορήσει εσύ, ευθέως και όταν είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν;
Το σενάριο, επιπροσθέτως, έχει πολλές "τρύπες" που μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί δεν τις βλέπει:
Οι τρύπες που βλέπεις είναι αστείες. Επίσης, είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι ενώ εγώ άφησα ανοικτό το ενδεχόμενο να είσαι μαφιόζος εσύ μιλάς για ΔΑ. ;)
Πάντως, καλά το γυρνάς σε εμένα... Δεν έχεις κατηγορήσει άνθρωπο εδώ και 8 γύρους και τώρα ψάχνεις ΔΑ, μια αναζήτηση για την οποία εμένα κατηγόρησες. Με συγχωρείς, αλλά αν εδώ και 8 γύρους επεξεργαζόσουν αυτά τα στοιχεία, είναι πολύ...λίγα. :P
Δεν πήγα να ψάξω ΔΑ, πήγα να ψάξω κακό ρόλο. Παρανοϊκός ο τρόπος μου, δε λέω, αλλά είναι εκτίμησή μου και προτίθεμαι να την υποστηρίξω.
Επίσης, αυτό που αφήνεις τελείως απ' έξω είναι ότι αν είμαι μαφιόζος δεν έχω κανένα λόγο να βγω ακόμη περισσότερο στο προσκήνιο με ένα τέτοιο σενάριο. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι ενώ εγώ υποστήριξα ότι θα πρέπει σήμερα να φεύγει η Emilouko έχουν πέσει όλοι να βγάλουν τον Χάρη και να κρατήσουν την Emilouko. Εμένα μου φαίνεται περίεργο.
Και εγώ την Έμιλυ θα προτιμούσα, ωστόσο θεωρόντας τον Χάρη επίσης ένοχο, αποφάσισα να αλλάξω ψήφο εκεί έτσι ώστε να μην διακινδυνέψω με ανατροπή να βγει κάποιος αθώος για την ώρα και για εμένα παίχτης (Cupid).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα φαντάσματα έχουν δικαίωμα να μπουν, να εκφέρουν άποψη πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ψηφίσουν ως τις 19:54. ΔΕΝ μπορούν να ψηφιστούν και ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κάρτες .
Όσοι ψηφίσατε τον Tzoum μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας αλλά αν δεν το κάνετε δε θα πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 13/7
  1. aegloswen --> Libertus
  2. Cupid --> Emilouko
  3. DumeNuke --> Tzoum
  4. Eileen --> Emilouko
  5. Emilouko --> Cupid
  6. ikarionas --> Nefeli Graf (φάντασμα)
  7. i_lie_us --> Τάσος97
  8. JKaradakov --> Libertus
  9. kleop --> Libertus (φάντασμα)
  10. Libertus
  11. mintin97 --> Cupid
  12. Nefeli Graf
  13. Guest 278211 --> Libertus
  14. tsarachaf --> Libertus (φάντασμα)
  15. Tzoum --> Libertus (φάντασμα)
  16. ultraviolence --> Cupid
  17. vassilis498
  18. Τάσος97
Ψήφοι
6 Libertus
3 Cupid
2 Emilouko
1 Nefeli Graf
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7
Tzoum - Δολοφονία 13/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Να μη βγει το Emilouko η ο cupid?
3 ψηφους ειχα απο τον κιουπιντ που ειναι μαφια,τον Ιορδανη κ σενα που δεν ξερω τι ρολο παιζεις.
Στο μονο που θα συμφωνησω με κιουπιντ ειναι να παιχτει τυμβωρυχια σ εμενα η σ αυτον. Θα ξεκαθαρισει ολο αυτο που γινεται.
Προτιμω βεβαια να βγει πρωτα ο κιουπιντ για να αποδειχθει κ η αθωοτητα μου αλλα κ σε μενα να παιχτει τυμβωρυχια παλι θα τον βγαλετε μετα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Και εγώ την Έμιλυ θα προτιμούσα, ωστόσο θεωρόντας τον Χάρη επίσης ένοχο, αποφάσισα να αλλάξω ψήφο εκεί έτσι ώστε να μην διακινδυνέψω με ανατροπή να βγει κάποιος αθώος για την ώρα και για εμένα παίχτης (Cupid).

Eγώ πάλι επειδή δεν εμπιστεύομαι καθόλου την Eileen μετά τα όσα είπε για την νεκροφάνεια στον Pie, επίτρεψέ μου να μην ψηφίζω αυτό που εκείνη θέλει να ψηφίσουμε. Γι' αυτό πήγα και στον Libertus. Εμπιστεύομαι το play σου JK και δεν πιστεύω να κατηγορούσες Έμιλυ αν δεν είχες δει κάτι πολύ ύποπτο αλλά η συμφωνία της Eileen πάνω σ' αυτό με προβλημάτισε αρκετά. Προτιμώ να φύγει κάποιος που τον κατηγορούσα εξαρχής και που έχει σίγουρα κακό ρόλο.
Όσο για την αλλαγή ψήφου στην Nefeli, τα φαντάσματα μπορούμε να ψηφίσουμε μέχρι τις 8 παρά 5. Αν δω περίεργες κινήσεις ως τότε, θα αλλάξω ξανά την ψήφο μου. Δεν θέλω όμως να την ξεχάσετε. Ούτε τον Τάσο και την Eileen μην ξεχάσετε. Ο Τάσος κατηγορεί vassili και mintin. Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σε άλλα άτομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,835 μηνύματα.
Ποιος προσπαθεί να σώσει τον Cupid φίλε; O σίγουρα αθώος Tzoum; Η σίγουρα αθώα kleop; Ο σίγουρος αθώος Karadakov; Άντε εμένα με θεωρείς ύποπτο αλλά τους άλλους; Είσαι αντιθέτως σίγουρος ότι όσοι ψήφισαν Cupid ήταν αθώοι; Εγώ περισσότερους αθώους βλέπω να ψήφισαν Libertus. Μάλλον εσύ προσπαθείς να σώσεις Libertus και αυτό λέει πολλά για το αν είσαι κακό φύλλο ή όχι.

Επίσης ο Libertus δεν είπε κανένα σοβαρό επιχείρημα για να αποδείξει ότι δεν είσαι ΔΑ. Είπε ανοησίες πως η Claire ρώτησε για σένα το τρίτο βράδυ συγκεκριμένα αν είσαι ΔΑ. Η Claire που ήξερε πως θα έφευγε την επόμενη μέρα αντί να ρωτήσει για μαφιόζο, ρώτησε για ΔΑ. Άσε που ξέρουμε ότι η Claire το τρίτο βράδυ ρώτησε για μένα, γιατί αμέσως μετά άρχισε να με αθωώνει και άσε που το σενάριο που ήθελε εσένα ως ΔΑ το έγραψα εγώ το πρωί της Πέμπτης, αφού η Claire είχε ήδη ρωτήσει την ΣΕ, οπότε δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αυτό το σενάριο.

Ελπίζω να καταλάβατε οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πρέπει να φύγει ο Libertus σ' αυτή την ψηφοφορία. Ας είναι καλά όμως ο Karadakov που χαράμισε την κάρτα του για την Έμιλυ. Ακόμη και ένοχη να είναι επειδή δεν είχε ακουστεί έδωσε πάτημα σε διάφορους να προσπαθήσουν να τη σώσουν. Αντιθέτως αν την έριχνε σε κάνα Τάσο ή Libertus επειδή είχαν κατηγορηθεί και οι δυο, δεν θα τολμούσε κάποιος να τους σώσει. Τζάμπα σπατάλη κάρτας.
Κληματόφυλλο είμαι :P Αφού είμαι κακό φύλλο,βγάλτε με στην επόμενη ψηφοφορία.

Ναι δεν μπορεί να είναι συγκάτοικοι. Αν πρόσεξες το παιχνίδι, έχουν πεθάνει και οι δυο συγκάτοικοι αγαπητέ. Χειροτερεύει τη θέση σου το ότι πας να τους παρουσιάσεις ως συγκατοίκους.

Ναι θέλω πολύ να βγεις και να σου ρίξουν και τυμβωρυχία γιατί μας τα 'πρηξες με το ''βγάλτε με να δείτε τι ρόλο είχα''. Ναι θέλω να σε βγάλουν να δούμε, να ησυχάσεις κι εσύ. Κλαψιάρη.

Τι κρίμα που δεν είσαι εντός για να με βγάλεις :/:
Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σε πρήζω,πίστεψε με.Ήσουν ο λόγος που έχασα κάθε ενδιαφέρον γι'αυτό το παιχνίδι.Δε θα το αναλύσω εδώ,στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό..
ultra το θέμα είναι ότι εδώ και αρκετούς γύρους δεν είσαι μέσα στο όλο καλό (φιλικό :P ) κλίμα που υπάρχει μεταξύ των πολιτών.
Αλλά πάντοτε απέχεις είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. (πχ πριν κανά δυο μέρες είχες πάει και ψήφισες Tzoum σε κρίσιμη ψηφοφορία επειδή απλά σου την "έδινε" ο τρόπος που έπαιζε και την χαρακτήρισες ψήφο "προειδοποίησης" )

Δεν ξέρω αν μας θεωρείς κι εσύ πρόβατα όπως ο τσάρα επειδή θέλουμε να κερδίσουμε το γκέιμ,
αλλά δεν ακολουθείς ουσιαστικά το "΄ρεύμα" μας, ποτέ.
Που σε αυτό το σημείο οι πολίτες μόνο ενωμένοι πρέπει να είμαστε για να κερδίσουμε.
Έτσι λειτουργούν αυτά τα παιχνίδια.

Το θέμα ξελασπώματος που υπάρχει εδώ και αρκετούς γύρους μεταξύ ultra - Libertus, επίσης είναι αξιοσημείωτο.
Δεν είμαι γιατί δεν θέλω να είμαι.Μέχρι στιγμής βγάζετε αθώους,χωνέψτε το.Μια τυμβωρυχία στον tsarachaf θα σας το δείξει.
Θεώρησα πρέπον να τον ψηφίσω σ'αυτη τη ψηφοφορία,ούτως ή άλλως η αποχώρηση ήταν σίγουρη ( δε θυμάμαι ποιος ήταν να φύγει,νομίζω ο tsarachaf)
Εγώ θεώρησα πρόβατα όσους ακολούθησαν το σενάριο του ikariona να με βγάλουν ΔΑ.
Αφού πιστεύεις και'συ στην ενοχή μου,θα περιμένω ψήφο σου :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Ποιος προσπαθεί να σώσει τον Cupid φίλε; O σίγουρα αθώος Tzoum; Η σίγουρα αθώα kleop; Ο σίγουρος αθώος Karadakov; Άντε εμένα με θεωρείς ύποπτο αλλά τους άλλους; Είσαι αντιθέτως σίγουρος ότι όσοι ψήφισαν Cupid ήταν αθώοι; Εγώ περισσότερους αθώους βλέπω να ψήφισαν Libertus. Μάλλον εσύ προσπαθείς να σώσεις Libertus και αυτό λέει πολλά για το αν είσαι κακό φύλλο ή όχι.
μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που συμφωνω σε κάτι μεσενα

Ελπίζω να καταλάβατε οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πρέπει να φύγει ο Libertus σ' αυτή την ψηφοφορία. Ας είναι καλά όμως ο Karadakov που χαράμισε την κάρτα του για την Έμιλυ. Ακόμη και ένοχη να είναι επειδή δεν είχε ακουστεί έδωσε πάτημα σε διάφορους να προσπαθήσουν να τη σώσουν. Αντιθέτως αν την έριχνε σε κάνα Τάσο ή Libertus επειδή είχαν κατηγορηθεί και οι δυο, δεν θα τολμούσε κάποιος να τους σώσει. Τζάμπα σπατάλη κάρτας.
δεν τη θεωρω σπαταλη καρτας και επιμενω οτι ειχε λογο που την εριξε εκει που την εριξε. Η αμεση ακυρωση λοιπον με κανει να αναρωτιεμαι: Αφου ΟΛΟΙ είχαν πειστει πως εισαι αθωος ΓΙΑΤΙ δεν την επαιξε σε εσενα; (περιμενω απαντηση χαρη).

Ο Τάσος έδωσε άλλη μια μέρα στον tsarachaf, πήγαινε στα πάντα μαζί με τον Pie, είχε δεχτεί ασυζητητί το σενάριο ότι εγώ ήμουν ο ΔΑ και μαζί με τον Libertus και τον ultraviolence με είχαν ψηφίσει ακριβώς την επόμενη μέρα από την αθώωσή μου από την ντετέκτιβ θαρρείς και ήμουν ο πιο ύποπτος. Έριξε προφυλάκιση σε ένα άτομο που σίγουρα δεν ήταν μαφιόζος, δηλαδή σ' εμένα, τη στιγμή που έπαιζαν τόσοι μαφιόζοι ακόμη στο παιχνίδι. Γιατί χαράμισες έτσι την κάρτα σου; Βγάλε έναν πιο σίγουρο ένοχο. Ωστόσο, όπως είδες ο Libertus ενώ είναι σίγουρο πως είσαι αθώος, έπαιξε ακύρωση σε δική σου κάρτα. Για μένα έκανε βλακεία γιατί θεωρώ την Έμιλυ αθώα.
πού συμφωνησα εγω με τον πιε; (μπορεις να μου απαντησεις στο θεμα ή ακομα και σε πμ αφοτου εισαι φαντασμα δε με απασχολει, αλλα πολυ θα ηθελα να δω αυτο). Δε ΔΕΧΤΗΚΑ οτι εισαι ΔΑ, εδωσα τα δικα μου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πως εισαι ΔΑ. Δεν ειπα ποτε "α ναι ρε συ χαρη κ ultra εχετε δικαιο στο σεναριο που λετε". Το αναζητησα μονος μου πριν καν κανουν αναρτησεις οι υπολοιποι απλως ειχα καποιες υποψιες.
στα bold ποιος εννοεις οτι εκανε βλακεια;

4) Γιατί δεν έχει βγει ακόμη ο Τάσος; Άρχισε ξαφνικά να αθωώνει τον Tzoum μια μέρα πριν πεθάνει, όπως αθώωνε κι εμένα πριν πέσει το σήμα να με παρουσιάσουν ως ΔΑ.[...] Ο Τάσος με ψήφισε πρώτη γύρα random δίνοντάς μου δεύτερη ψήφο και ρωτώντας με πράγματα που ούτως ή άλλως δεν τον ένοιαζαν οι απαντήσεις γιατί είπε πως δεν θα μπορούσε να ξαναμπεί. Όταν άρχισαν να με αθωώνουν όλοι ξαφνικά, με αθώωσε κι αυτός. Την αμέσως επόμενη μέρα που ο Pie με κατηγόρησε άρχισε να με κατηγορεί κι αυτός.
το οτι μπορει να θεωρουσα οτι ειναι αθωος ΟΛΩΣ τυχαιως πριν πεθανει δεν παιζει ετσι; Και σε αθωωνα λογω των απαντησεων σου (τις οποιες εσυ μπορει να θεωρεις οτι δε με απασχολουσαν). Σημα δεν επεσε οτι εισαι ΔΑ και δεν ειμαι δα και τοσο ηλιθιος αν ειμαι μαφια να συμφωνησω τοσο απλα με το χαρη οπως το παρουσιαζεις. Ειπα παραπανω πως ειχα καποια επιχειρηματα αλλα ποτε δεν απαντησες σε οσα εγραψα και για αυτο συνεχιζω να σε θεωρω ΔΑ. Σε κατηγορω απο την πρωτη μερα αδερφε μου δεν περιμενα τον pie που ουτε καν θυμαμαι τι ειχε πει για την παρτη σου.

@ικαριονας: δεν κατηγορω ευθεως μιντιν κ βασιλη αλλα δινω τροφη να σκεφτει οποιος θελει να σκεφτει. τωρα αν εσυ εισαι κολλημενος και θες να τα βλεπεις ετσι τα πραγματα, προβλημα δικο σου. Δε βγηκα να πω "Α ΝΑΙ Ο ΜΙΝΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ". Ουτε καν ειπα οτι ειναι ενοχος. Ειπα οτι ειναι ΥΠΟΠΤΟΣ.

δεν υπερασπιζομαι τον εαυτο μου κι ουτε περιμενω απο κανενα σας να ρθει να με αθωωσει (ουτε θα πω στον καραντακοβ μπραβο που δε με θεωρει ενοχο). Δε με γουσταρετε μεσα, βγαλτε με δεν παιζει θεμα. Εγω δεν εχω να χασω τιποτα.

παραυτα ικαριονα οπως βλεπεις κανεις δεν απανταει σε αυτα που γραφω ειτε με θεωρουν ενοχο ειτε οχι.

κι απο εμενα Libertus λοιπόν και αν εχει καποιος τυμβωρυχια καλο θα ηταν να την παιξει σε αυτη τη φαση ωστε να μαθευτει η ταυτοτητα του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,212 μηνύματα.
off

Μια χαρά τα έγραψε καλέ η Himela, εσείς δεν καταλαβαίνετε :redface:

Είδες που δούλεψε η παντόφλα και τώρα μιλάς όπως πρέπει; :kissing:

Ευχαριστώ τον mintin για το ότι ήταν ο μόνος που είπε ότι του έλειψα, έστω κι αν το είπε στ' αστεία.

Κι εμένα μού έλειψες, το δηλώνω δημόσια χωρίς φόβο και με πάθος! :redface:

Η ΣΕ κανει πολυ καλη δουλεια και την ευχαριστουμε ολοι για αυτο,και τα ταργουδακια που βαζετε πολλα μελη ειναι πολυ ωραια!Παρτε και ενα απο μενα https://www.youtube.com/watch?v=WTrNsAsjEmY
Οσο για τα κειμενα της δολοφονιας τις πρωτες μερες ανοιγα κατευθειαν τα σποιλερ για να δω ποιο ειναι το θυμα,πλεον τα διαβαζω με την ησυχια μου και πολυ το ευχαριστιεμαι.Εχετε μεγαλη εμπνευση να το παραδεχτουμε αυτο!

Αχ σε ευχαριστώ πολύ, για αυτόγραφα πέρασε από το καμαρίνι μου μετά την ψηφοφορία. :spasiklas:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Κληματόφυλλο είμαι :P Αφού είμαι κακό φύλλο,βγάλτε με στην επόμενη ψηφοφορία.

Δεν απαντάς όμως σε αυτά που σε ρώτησα. Ούτε στις ερωτήσεις σχετικά με το ποιοι νομίζεις ότι προσπαθούν να σώσουν Cupid, ούτε στα στοιχεία που σου έδωσα για το ότι ο Libertus σε υποστήριξε λέγοντας αρλούμπες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Δεν είμαι γιατί δεν θέλω να είμαι.Μέχρι στιγμής βγάζετε αθώους,χωνέψτε το.Μια τυμβωρυχία στον tsarachaf θα σας το δείξει.
Θεώρησα πρέπον να τον ψηφίσω σ'αυτη τη ψηφοφορία,ούτως ή άλλως η αποχώρηση ήταν σίγουρη ( δε θυμάμαι ποιος ήταν να φύγει,νομίζω ο tsarachaf)
Εγώ θεώρησα πρόβατα όσους ακολούθησαν το σενάριο του ikariona να με βγάλουν ΔΑ.
Αφού πιστεύεις και'συ στην ενοχή μου,θα περιμένω ψήφο σου :redface:
Στον επόμενο γύρο ultra, κοντός ψαλμός αλληλούια. :P
Ο tsara δηλαδή για εσένα ήταν αθώος? seriously?


Ikariona, πολύ σωστές οι παρατηρήσεις για Ειλίν.
Πάει να θαφτεί το σενάριο που ζητούσε με νεκροφάνεια πίσω τον φρίκ ενώ έχουν υποθεί πολλά πράγματα για την ενοχή του.
Για Τάσο το είπα εξ'αρχής για την ΑΠ τα ξημερώματα και έχει πάρει και 2 φορές την ψήφο μου. (πριν την αλλάξω βέβαια σε κάποιον περισσότερο ύποπτο,αλλά την έχει πάρει. :hehe: )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,260 μηνύματα.
Ψηφίζω Cupid.

Η Eileen δεν απάντησε ούτε στα επιχειρήματα που που απαντούσαν στο ποστ της, απλά τα χαρακτήρισε "αστεία". Καλώς, διαβάστε οι πολίτες την απάντησή μου και βγάλτε συμπέρασμα για το αν είναι αστεία. Το ποια αποφάσισε σε αυτόν τον γύρο ότι πρέπει να αθωωθεί είναι προφανές και αυτό σας αφήνω ως τελευταία μου λόγια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,212 μηνύματα.
Τα φαντάσματα έχουν δικαίωμα να μπουν, να εκφέρουν άποψη πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού και να ψηφίσουν ως τις 19:54. ΔΕΝ μπορούν να ψηφιστούν και ΔΕΝ μπορούν να παίξουν κάρτες .
Όσοι ψηφίσατε τον Tzoum μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας αλλά αν δεν το κάνετε δε θα πάρετε απουσία.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 13/7
  1. aegloswen --> Libertus
  2. Cupid --> Emilouko
  3. DumeNuke --> Tzoum
  4. Eileen --> Emilouko
  5. Emilouko --> Cupid
  6. ikarionas --> Nefeli Graf (φάντασμα)
  7. i_lie_us --> Τάσος97
  8. JKaradakov --> Libertus
  9. kleop --> Libertus (φάντασμα)
  10. Libertus --> Cupid
  11. mintin97 --> Cupid
  12. Nefeli Graf
  13. Guest 278211 --> Libertus
  14. tsarachaf --> Libertus (φάντασμα)
  15. Tzoum --> Libertus (φάντασμα)
  16. ultraviolence --> Cupid
  17. vassilis498
  18. Τάσος97 --> Libertus
Ψήφοι
7 Libertus
4 Cupid
2 Emilouko
1 Nefeli Graf
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 12/7
Tzoum - Δολοφονία 13/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από JKaradakov
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
οφφ προς ΣΕ
οι ψηφοι του libertus εχουν μπλε χρωματακι. και των φαντασματων μαυρο. Η Ελενα η σπαυ και ο καραντακοβ ειναι ενεργοι παικτες οποτε αλλαξτε το χρωμα σε μπλε ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
οφφ προς τασούλη
οφφ προς ΣΕ
οι ψηφοι του libertus εχουν μπλε χρωματακι. και των φαντασματων μαυρο. Η Ελενα η σπαυ και ο καραντακοβ ειναι ενεργοι παικτες οποτε αλλαξτε το χρωμα σε μπλε ;)
Η Σύλβια δεν είναι σε ηλικία να μάθει bbcodes. You cannot teach an old dog new tricks. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
πού συμφωνησα εγω με τον πιε; (μπορεις να μου απαντησεις στο θεμα ή ακομα και σε πμ αφοτου εισαι φαντασμα δε με απασχολει, αλλα πολυ θα ηθελα να δω αυτο). Δε ΔΕΧΤΗΚΑ οτι εισαι ΔΑ, εδωσα τα δικα μου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πως εισαι ΔΑ. Δεν ειπα ποτε "α ναι ρε συ χαρη κ ultra εχετε δικαιο στο σεναριο που λετε". Το αναζητησα μονος μου πριν καν κανουν αναρτησεις οι υπολοιποι απλως ειχα καποιες υποψιες.

Δεν είπα πως συμφώνησες άμεσα με τον Pie. Είπα ότι οι αντιδράσεις σας ήταν κοινές. Τη δεύτερη μέρα με αθωώνατε κι οι δυο και την επόμενη μου την πέσατε και οι δυο, σαν να ήσασταν συνενοημένοι. Αθωώθηκα από ντετέκτιβ και εσύ με ψήφισες την αμέσως επόμενη μέρα (μαζί με τον ultra και τον Libertus που είπες συμφωνείς μαζί μου ότι είναι ύποπτοι), θαρρείς και το άτομο που έπρεπε να βγει ήταν αυτό που μόλις αθωώθηκε. Και στο λέω ότι αν είσαι αθώος έκανες απίστευτη βλακεία που με έβγαλες. Το γεγονός ότι προσπάθησαν τρεις φορές να με φάνε πρωί και δεν τα κατάφεραν σε συνδυασμό με το ότι δεν προσπάθησαν να με σκοτώσουν ποτέ βράδυ, ίσως θα έπρεπε να σου λέει κάτι. Έχω γράψει σχετικά μ' αυτό αλλά ποιος τα βλέπει αυτά που γράφω.....

στα bold ποιος εννοεις οτι εκανε βλακεια;

Ο Libertus. Πιστεύω πως αν είναι ΔΑ έσωσε αθώο άτομο.

το οτι μπορει να θεωρουσα οτι ειναι αθωος ΟΛΩΣ τυχαιως πριν πεθανει δεν παιζει ετσι; Και σε αθωωνα λογω των απαντησεων σου (τις οποιες εσυ μπορει να θεωρεις οτι δε με απασχολουσαν). Σημα δεν επεσε οτι εισαι ΔΑ και δεν ειμαι δα και τοσο ηλιθιος αν ειμαι μαφια να συμφωνησω τοσο απλα με το χαρη οπως το παρουσιαζεις. Ειπα παραπανω πως ειχα καποια επιχειρηματα αλλα ποτε δεν απαντησες σε οσα εγραψα και για αυτο συνεχιζω να σε θεωρω ΔΑ. Σε κατηγορω απο την πρωτη μερα αδερφε μου δεν περιμενα τον pie που ουτε καν θυμαμαι τι ειχε πει για την παρτη σου.

Σε ό,τι έγραψες για μένα, πάντα σου απαντούσα, όπως απαντούσα σε όλους που μου απεύθυναν τον λόγο, ακόμη και στον Dumenuke που είναι στον κόσμο του. Έγραψα 15 κείμενα για να δείξω πως δεν μπορεί να στέκει η βλακεία που με ήθελε ΔΑ και που πρώτος ο Pie Maker τη δημιούργησε και μετά πέσατε όλοι να τη δεχτείτε. Δες την απάντηση που έγραψα πριν λίγο στον ultraviolence για την υποστήριξη που λέει ότι του έκανε ο Libertus.

Δε με γουσταρετε μεσα, βγαλτε με δεν παιζει θεμα. Εγω δεν εχω να χασω τιποτα.

Αυτό πες το στους άλλους. Εγώ δεν μπορώ να σε βγάλω πλέον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
οφφ προς ΣΕ
οφφ προς τασούλη
Η Σύλβια δεν είναι σε ηλικία να μάθει bbcodes. You cannot teach an old dog new tricks. ;)
ας ηταν με μενα το μαναρι η συλβια και θα σου λεγα τι κολπαρες θα χε μαθει.. αλλα εμπλεξε με σενα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top