Παλέρμο, Καλησπέρα,
Ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια ποστ τέτοια ώρα ωστόσο αυτήν την στιγμή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Αρχικά θα σας παρουσιάσω την 4αδα, όχι 6αδα, γτ δεν μπορώ να προσδιορίσω το 5ο-6ο άτομο με τα οποία πιστεύω ότι απαρτίζουν την μαφία.
- tsarachaf
- Guest 278211
- Emilouko
- Nefeli Graf
Πάμε έναν - έναν.
tsarachaf: Το έχω πει αρκετές φορές, θεωρώ ότι ο Pie είναι ο ΑΜ, γι'αυτό και το μεντιουμ μας οδύρεται να μην γυρίσει πίσω και ο Ακριβός ο Φανερός Μαφιόζος Β.
Guest 278211: Παίζει αρκετά ήσυχα και προσεχτικά, δεν ψηφίζει με τα κύματα και ακόμα και σήμερα ψήφισε άκυρο άτομο. Επίσης έχει ακόμα 3 κάρτες στο χέρι της. Αν δεν είναι καρτες που παίζονται κρυφά, τότε τις κρατάει για κάποιο σκοπό και φοβάμαι ότι σε τόσο αργό στάδιο του παιχνιδιού μόνο για καλό δεν είναι αυτό.
Emilouko: Παίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το προηγούμενο Παλέρμο που ήταν στην μαφία. Ψηφίζει αρκετά random και μόνο μια ψήφος της συμπίπτει με αυτή του Ακριβού και αυτή είναι στην ψηφοφορία αποχώρησης της Claire. Τους τελευταίους δύο γύρους ξαφνικά αποφάσισε να ψηφίσει τον Ακριβό έτσι ώστε για άλλη μια φορά να κρυφτεί μέσα στις ψήφους και να μην την πάρει χαμπάρι κανείς. Όσοι παίχτες έχει ψηφίσει βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εκτός. Επίσης έχει 3/3 κάρτες της.
Nefeli Graf: To ίδιο ακριβώς παιχνίδι με την Έμιλυ. Στο μόνο που βάζω ερωτηματικό είναι στο ότι ψήφισε την Γερμανίδα και μάλιστα την ημέρα που επανέφερε την Aegloswen. Θα έκανε κάτι τόσο "χαζό" ένας μαφιόζος; Ωστόσο δεν σχολιάστηκε απο κανέναν. Αυτό είναι που με βάζει σε περισσότερες σκέψεις. Επίσης εκτός απο τον mintin όλοι οι παίχτες που έχει ψηφίσει βρίσκονται εκτός. Επίσης 3/3 κάρτες.
Ερωτηματικά:
-
DumeNuke: Πολύ περίεργο παίξιμο. Μπήκε φουριόζος, απο τότε που βγήκε ο Ικαρίωνας δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν άλλον, προφανώς και τον πιστεύω για την έλλειψη χρόνου, ωστόσο ήταν σαν θέλει να δημιουργήσει ένα κυμματάκι προς εμένα και Ικαρίωνα, το ανέφεραν αρκετές φορές κάποιοι απο τους παραπάνω αλλα βλέποντας ότι αποτυγχάνει το άφησαν. Για εμένα το μεγαλύτερο ερωτηματικό. 3/3 κάρτες.
-
Libertus: Παίζει παρα πολύ διαφορετικά απο το πρηγούμενο παλέρμο όπου ήταν μαφία. Εκεί ήταν δυναμικός εδώ είναι αρκετά παθητικός και meh... Απλά το παιξιμό του είναι περίεργο. 3/3 κάρτες.
-
vassilis498: Πόσο yolo? Ωστόσο 3/3 κάρτες.
-
Τάσος97: Όχι tzoum ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος για την ενοχή του.
Και τώρα στην ουσία αυτού ποστ και του γτ γίνεται τέτοια ώρα.
Παίζω την Άμμεση Προφυλάκιση στην
Emilouko, μιας και πιστεύω ότι είναι η πιο αφανής από τους 4 που έχω για μαφία και κανείς δεν την υποψιάζεται, για την νεφέλη κάποιοι έχετε τις υποψίες σας.
Τυπική ψήφος στην
Guest 278211, είναι η επόμενη που πρέπει να βγεί.
Τόση ώρα μιλάω με επιχειρήματα ήρθε η ώρα να ρίξω και λίγο το συναίσθημα, είμαι ο μόνος ξεκάθαρα αποδεδειγμένος πολίτης, ακόμα και για τον Tzoum και για την Έλενα μπορεί κάποιος να έχει τις τραβηγμένες αμφιβολίες του, ωστόσο θα πω κάτι που λένε τόσοι και τόσοι εδώ και μέρες, εμπιστευτείτε με.
ΥΓ. Tzoum μήπως είμαι μαφιόζος λόγο του ότι παίζω τέτοια ώρα την προφυλάκιση + το ότι δίνω άλλη μια μερα στον Τάσο;
Εάν πεθάνω αύριο γτ δεν υπάρχει γιατρός/μάγισσα ας μου ρίξει πολίτης Τυμβωρυχία, εάν δεν πεθάνω και πετύχει η ΑΠ ας την ρίξει στην Έμιλυ.
Καληνυχτα Παλέρμο, θα σας διαβάσω τώρα το απόγευματάκι.