Άρχικά να πω ότι το έκανα επειδή το ζήτησε η ίδια σε ενα ποστ της,που να φανταστώ ότι είχε το ρόλο του ντετεκτιβ.Ίσως έπρεπε να περιμένω λίγο για τα τελευταία της λόγια,βλακεία μου.Και συ βρε Βάσω μου γιατί ζητάς τυμβωρυχία ενώ έχεις τόσο καλό ρόλο;;
Θέλω να δω τι έχουν να πουν όσοι ψήφισαν την Claire.
Έίχα πειστεί για την αθωότητα της Claire,και να που βγήκα αληθινός.Σε καμία περίπτωση δε περίμενα να'ναι η Ντετεκτιβ,την είχα για απλό πολίτη.
Με αυτή μου τη κίνηση ομολογώ ότι εν τέλει μας έκαψα και λυπάμαι αλλά νομίζω ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο.Ήθελα να αποδείξω ότι δεν είμαι ο ΔΑ.Γιατί να έσωζα την Claire εφόσον δεν είχα
καμία πληροφορία και να σπαταλούσα έτσι την μοναδική μου ιδιότητα;;;
Η Claire ως ντετεκτιβ, μπορει να παρει απαντησεις σαν τον χρησμο της πυθιας,
Χρησμός της Πυθίας: Σας επιτρέπει να ρωτήσετε μυστικά τη ΣΕ για την πραγματική ταυτότητα ενός παίκτη ή φαντάσματος. Η απάντηση στην ερώτηση που θα θέσει θα πρέπει να είναι «ναι» ή «όχι». Μέσω της κάρτας αυτής αποκαλύπτεται η ομάδα στην οποία ανήκει τυπικά ο παίκτης κι όχι η ομάδα με την οποία είναι συνασπισμένος.
Έστω ότι ρώτησε για τον Ikariona.Έμαθε ότι είναι με το μέρος των πολιτών.Με βάση αυτό που υπογράμμισα,για μένα ο ΔΑ είναι ο Ikarionas.
Εδώ να πω ότι ο Ikarionas είχε κατηγορήσει πολλές φορές την Claire.
Tzoum περιμένω πως και πως να τελειώσει η ισχύς της ηχούς..
Τι πήγες και έκανες; 
Πρέπει να το βάλουμε υπογραφή ότι η Claire ήταν αθώα; Εκτός αν υπήρχε τέτοια πρεμούρα για τον ρόλο της...
Την ψήφισαν 10 άτομα ΔΕ σου φαίνεται περίεργο εσένα;;;; Χαίρω πολύ,ήξερα ότι η Claire ήταν αθώα,για να σας δείξω τους μαφίοζους ήταν η κίνηση μου.Αφού τώρα αποφασίστηκε ότι είμαι ο ΔΑ,έπρεπε κάπως να βοηθήσω πριν με διώξουν με ψηφοφορία.Μπορεί να μας στέρησα τον ντετεκτιβ αλλά βρήκα που κινήθηκαν οι μαφιόζοι.
Εδώ θέλω να ρωτήσω την aegloswen γιατί άλλαξε την ψήφο της από ikariona σε Claire.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.