Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Χαχαχαχχαχαχα μαγκαααααακια που με βγάλαν γρήγορα να γλιτώσετε από μένα την βαψατε επέστρεψα δυνατός. Λοιπόν λίγα λογια Και απλά δεν θα κάτσω να κραξω τον κάθε ένα για τις κοτσάνες που έχω δει να πετάτε (Ναι τα διαβάζω όλα σε live χρόνο αλλά δυστυχώς Δ μπορώ να μιλησω). Σας ικετεύω να με γυρίστε οριστικά πίσω αν έχει κάποιος τέτοια κάρτα.
Πρώτον αν από την δεύτερη μέρα και μετά δεν έχετε αθώο τον giamou όλοι εσείς οι και καλά έμπειροι παίχτες πάτε ξανά μάθετε να παίζετε. Όποιος τον κατηγορεί ακόμα είναι προφανώς πολίτης θέλω να πω με λίγα λογια Γιατί αν ήταν μαφιοζος θα του είχαν σφυρίξει οι υπόλοιποι τι είναι γιατί βγάζει μάτι σχεδόν από την πρώτη μέρα απλά δεν το παρατήρησα αμέσως Γιατί ήμουν διακοπές. Ναι κύριες μου ήμουν τρολ Πρώτη μέρα Γιατί είναι πρώτη μέρα και επρεπ κάτι να πω μη φάω απουσία, αλλά εν τέλει ήταν πιο ουσιώδες από όλα αυτά τα σεντόνια που κάθεστε και γράφετε . ΧΑΩΝΕΣΤΕΕΕΕΕΕ. Αλλά είναι τα πράγματα. Angelo κάτι, giamu, drama,σπυρακος,Εγώ,iris πεντακαθαροι αθώοι. Ikarionas πιθανόν αντίπαλος μαφιοζος για αυτό σας γαμαει όλους τα πέταλα μπας και πεθάνει βράδυ και πάρει έναν μαφιοζο μαζί του στον τάφο. Κανείς δεν το περίμενα μέχρι τώρα έχετε κάνει τα πιο ηλίθια σενάρια στο κεφάλι σας και δεν σκέφτεστε απλά πράγματα. Επιπλέον αυτό με τον ΔΑ το είχα σκεφτεί πολύ πριν το πει ο ikarionas οπότε μην στέκεστε στο ότι σας το πε Αυτός πρώτος και ότι μάλλον κάνει λάθος πάλι, σκεφτείτε ότι σας το ΠΑ Εγώ και βγαλτε τον σύντομα να τελειώνουμε. Ο ikarionas έχει αυτό το χούι να χαωνεται όπως πολλοί από σας με τα ΤΡΕΛά σενάρια όπως όλοι παρατηρήσατε. Δεν πρέπει ούτε να αθωώνεται για αυτό τον λόγο ούτε να κατηγοριεται για αυτό αλλά για το αν παραβλέπει εσκεμμένα κάποια γεγονοτα η Όχι. Κρατηστε αυτό το τελευταίο είναι σημαντικό. Επίσης συνήθως από ότι έχω παρατηρήσει ο giamu στα άτομα που αθωώνει εν μέρει κρύβεται κάποιος εν δυνάμει κακος ρόλος αλλά ο ίδιος ο giamu είναι σίγουρα αθώος. Όποτε Ακούστε, Κάντε ένα κλαμπ σιγουρων αθώων μην αλληλοκατηγορειστε μεταξύ σας βγαλτε τώρα ultra η τον άλλον τον τσαφτσουφ δεν θυμάμαι όνομα και βλέπετε αργότερα. Αν υπάρχει μαφιοζος αναμεσα σε κλαιρ και Ικαριωνα είναι προτιμότερο να βγει κλαιρ αλλά άφησε τους προς το παρόν.
Το πιο πιθανό είναι να τα χετε κάνει σαλατα Επειδή ακούτε τον βλάκα τον ικαριωνα. Είναι αθώος αλλά κάνει και έχει ήδη κάνει λαθη. Όποτε Αφήστε τον βάλτε τον στο μιουτ προς το παρόν βγάλτε άλλους Όχι κλαιρ η Ικαριωνα και ασχολείστε αργότερα. Οι μαφιόζοι ακόμα δεν έχουν ζοριστει πολύ!
Μόνο σωστό σενάριο που έχω πειστεί είναι αυτό με τον ουλτρα Γιατί το σκέφτηκα πριν καν το πει... Μπράβο του που το σκέφτηκε αλλά δυστυχώς δεν θα τον ακούσετε Γιατί έχει κάνει ήδη πολλά λάθη. Περιμένω ερωτησεις. Δεν θέλω κατεβατά. Αλλά πραγματάκια και δεν πρόκειται να απαντήσω με παραθέσεις ειμαι από κιν

Ελπιζω να ακουσουν εσενα, γιατι εμενα δε με ακουν. Και χαιρομαι που καποιος, εστω και απο τους νεκρους, συμφωνει στο οτι δε πρεπει να βγαζουμε βεβιασμενα συμπερασματα και να πηγαινουμε οπου μας παει ο ανεμος. Φυσικα, μεσα σε αυτους που αθωωνω μπορει να εχει και δολοφονους, αυτο δεν ειναι και απιθανο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
@Tzoum: Μπορείς να ψηφίσεις, μην το ξεχνάς!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πάμε, λοιπόν! :popcorn:


1) Επιπροσθέτως, για μια ακόμη φορά στοχοποιείται ο ultraviolence που την ψήφισε στον προηγούμενο γύρο, κάτι που εμένα προσωπικά με κάνει να πιστεύω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ.


2) το ότι δίνεις κατευθυντήριες γραμμές και τελικά σε ακολουθούν τα 2/3 των παικτών (που ψήφισαν είτε ντράμα είτε Σπυράκο), είναι κάτι που περισσότερο θα έπρεπε να σε προβληματίζει, παρά να αθωώνει όποιον συμφωνεί μαζί σου.


3) PieMaker: ενώ στην αρχή φαινομενικά οι απόψεις μας συνέκλιναν, δεν αιτιολόγησε ούτε και όταν τον ρώτησα, γιατί, ενώ είπε πως είναι σίγουρος πως ο Ikarionas είναι πολίτης και πως θα τον υπερασπιστεί πάση θυσία, δεν ψήφισε ανάλογα για να τον σώσει και ψήφισε τον tsarachaf που δεν είχε ούτε μία ψήφο. Τώρα, μπαίνει, κατηγορεί ξανά τον tsarachaf και συμπέρανε (?) ότι ο Ikarionas είναι ΔΑ. Οι προσκολλήσεις του και η ασυνέπεια λόγων και έργων τον καθιστούν στα μάτια μου αρκετά ύποπτο.

1) Όχι μην τον εμπιστεύεσαι. Δες το post που έγραψα για τον ΔΑ. Αμέσως μετά δες τις αντιδράσεις του και τα σχόλιά μου.
2) Μα δεν αθώωσα ποτέ όποιον συμφώνησε μαζί μου. Αθώωσα συγκεκριμένα άτομα για άλλους λόγους. Δεν αθώωσα ποτέ Pie Maker ή mintin. Αθώωσα εσένα, την Deutsch, τον vassili, τον Giamou, μάλλον τον i lie us και την Iris. Ασφαλώς και είναι ύποπτοι όσοι πάνε μαζί μου. Εξαρχής το είχα πει και αυτό ήθελα να δω.
3) Είναι κακοί ρόλοι και οι δύο. Αν πεθάνω σήμερα θα δεις στα τελευταία μου λόγια αλλιώς θα γράψω ανάρτηση μετά την ψηφοφορία. Είναι σίγουρα κακοί και οι δύο. Όταν όλη η μαφία με αθώωνε, μαζί κι ο Pie, ακόμη και πριν να ανακοινωθεί η δολοφονία της aegloswen. Όταν κατόπιν σήμερα άρχισαν όλοι να πέφτουν πάνω μου, ίσως ως προσπάθεια να σώσουν την Claire, γύρισε κι αυτός εναντίον μου. Το ίδιο και ο Τάσος. Πάνε σύμφωνα με την εκάστοτε τακτική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Μου φαίνεται πάρα πολύ βολικό το ότι κάποιοι παίκτες δεν παίρνουν θέση σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα μπορούσαμε και εγώ και ο Giamou ή ο PieMaker, ή ακόμη και ο vassilis, να ψηφίσουμε κάποιον άλλο για να βγούμε από την "δύσκολη θέση".
Και μένα αυτό μου φαίνεται αρκετά περίεργο. Σ' αυτή τη φάση νομίζω είναι καλό να πούμε όλοι τι σκεφτόμαστε .Μου φαίνεται αρκετά δύσκολη ψηφοφορία. Αν ισχύει αυτό που λέει ο Tzoum για ΑΠ, τότε δεν πρέπει να φύγει ο ikarionas.
έχει παιχτεί κάρτα για τους νεκρούς όσοι ειτε σε αυτή τη θέση μιλάτε γιατί δε θα χετε άλλη ευκαιρεία δεν είναι μόνο η ψήφος το θέμα.
Οι υπόλοιποι μπορεί να μην το έχουν δει καν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ναι, μόνο που όπως έχει εξελιχθεί η ψηφοφορία, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να αλλάξεις την ψήφο σου και να τη δώσεις σε έναν παίκτη που δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει...

Λοιπόν, έλεγα να το κάνω την τελευταία στιγμή, για να μην υπάρχει περιθώριο αντίδρασης, αλλά πρέπει να βγω έξω. Ενεργοποιώ την καρτούλα μου και δίνω μια επιπλέον ψήφο στον Ikariona.


Παράκληση προς τον Γιαμού: Σκέψου δυο και τρεις φορές αν είναι να πράξεις κάτι. Σου απαντάω εγώ εκ μέρους της Eileen και σου λέω πως η Claire "προσφέρει περισσότερα" στο παιχνίδι, καθώς ο Ikarionas δημιουργεί χάος. Ακόμα κι αν είναι αθώος, η αποχώρησή του θα βοηθήσει πολλούς από τους υπόλοιπους παίκτες να σκεφτούν περισσότερο καθαρά.

Συμφωνω μαζι σου 100% για το χαος. Αλλα αν ειναι πολιτης ειμαι σιγουρος πως θα βοηθησει, ενω η Claire, οχι. Προσπαθω να δημιουργησω ρευμα κατα του tsarachaf, αυτη ειναι η αληθεια, ειτε εχω , ειτε δεν εχω καποια πληροφορια για αυτον, αλλα επειδη αρχιζω να πιστευω πως ειναι και οι 2 ειναι αθωοι (Claire kai Ikarionas) και καποια στιγμη μεσα στο παιχνιδι μπορουν να βγουν ευκολα με ψηφοφορια, κατευθυνομαι εκει. Και να σου θυμησω, πως στο προηγουμενο γυρο, ενω οι περισσοτεροι αθωωναν Ikariona ή επαιρναν ουδετερη σταση, εγω ημουν αυτος που ελεγα και θα συνεχισω να λεω, να εχουμε επιφυλαξεις και να μην πειθομαστε τοσο ευκολα, αλλα στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη θεωρω ασκοπο να βγει, γιατι δε θα παρουμε πληροφοριες. Τουλαχιστον, αν ειναι αθωος, μπερδευει και τους δολοφονους, οχι μονο τους πολιτες. Εγω προσωπικα δεν εχω μπερδευτει καθολου απο αυτα που λεει, δε δινω πολυ σημασια σε ολα οσα λεει, αλαλ σε συγκεκριμενα πραγματα. Σε αυτα που εχουν ουσια. Πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να βγει, ακομα και αθωος να ειναι, αλλα οχι τωρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin (φάντασμα) --> Claire Rentfield
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Ikarionas
  8. Emilouko --> Claire Rentfield
  9. Giamou --> --> tsarachaf
  10. Ikarionas --> tsarachaf
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. JKaradakov --> Cupid
  13. Libertus --> Cupid
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker --> Ikarionas x2
  17. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  18. tsarachaf --> Claire Rentfield
  19. ultraviolence --> Ikarionas
  20. vassilis498 --> Claire Rentfield
  21. Μάιρα (φάντασμα) --> Ikarionas
  22. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
8 Claire Rentfield
8 Ikarionas
3 Cupid
2 tsarachaf
1 Emilouko

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
στη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη θεωρω ασκοπο να βγει, γιατι δε θα παρουμε πληροφοριες. Τουλαχιστον, αν ειναι αθωος, μπερδευει και τους δολοφονους, οχι μονο τους πολιτες. Εγω προσωπικα δεν εχω μπερδευτει καθολου απο αυτα που λεει, δε δινω πολυ σημασια σε ολα οσα λεει, αλαλ σε συγκεκριμενα πραγματα. Σε αυτα που εχουν ουσια. Πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να βγει, ακομα και αθωος να ειναι, αλλα οχι τωρα.
Συμφωνώ για πρώτη φορά μαζί σου!
Θα έλεγα να του δώσετε μια ευκαιρία να μείνει μια ακόμη μέρα, να δείτε την δολοφονία αύριο και κρίνετε αναλόγως.
Μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο του. Αν και μπερδεμένα, αλλά μπορεί. Πιστεύω έχετε παρεξηγήσει τις προσεγγίσεις του, όπως είχα κάνει κι εγώ στην αρχή.
Ενώ η Claire, δεν νομίζω να βοηθάει με αυτό τον τρόπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Επισης αυτα που λετε για ikariona και σπυρακο έχουν υπέρ αναλυθεί από τον ικαριωνα και πολύ σωστά μάλιστα. Τον είχε στην αρχή ένοχο μετά Επειδή υποπτευθηκε ότι είναι Δήμαρχος έκανε την και καλά ηλίθια σε όλους σας ακύρωση ψήφου ΑΛΛΑ ΉΤΑΝ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΠΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ήξερε γιατί το έκανε. Άρα μην στέκεστε στο ότι κατηγορούσε σπυρακο δύο μέρες και γω θα το έκανα με αυτά που έλεγε. Βλακείες έλεγε . Αλλά τουλάχιστον βοήθησε στο να αθωωθεί ο Άκης και να κατηγορηθούν μερικοί δολοφόνοι ακόμα . Πιστεύω σήμερα πρέπει να αλλάξει όλοι ψήφους προς ultra η τσαφτσουφ.



Ψηφίζω αυτόν τον ΤΣΑΦΤΣΟΥΦ και Ρίξτε και άλλοι ψήφο δεν είναι σωστό να πάρει μόνο 3 σήμερα αλήθεια. Σώστε Άκη πάση θυσία. Αν πάει να βγει θα αλλάξω σε κλαιρ. Προσπαθεί να κουβαλήσει αυτός και ο γιαμου όσο ειμαι νεκρός και έχουν καμία 7 άτομα που απλά δεν βοηθάνε καθόλου . ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΔΕΊΞΤΕ ΚΆΤΙ ΠΕΊΤΕ ΚΆΤΙ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin (φάντασμα) --> Claire Rentfield
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Ikarionas
  8. Emilouko --> Claire Rentfield
  9. Giamou --> --> tsarachaf
  10. Ikarionas --> tsarachaf
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. JKaradakov --> Cupid
  13. Libertus --> Cupid
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker --> Ikarionas x2
  17. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  18. Tzoum (φάντασμα) --> tsarachaf
  19. tsarachaf --> Claire Rentfield
  20. ultraviolence --> Ikarionas
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Μάιρα (φάντασμα) --> Ikarionas
  23. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
8 Claire Rentfield
8 Ikarionas
3 Cupid
3 tsarachaf
1 Emilouko

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Επισης αυτα που λετε για ikariona και σπυρακο έχουν υπέρ αναλυθεί από τον ικαριωνα και πολύ σωστά μάλιστα. Τον είχε στην αρχή ένοχο μετά Επειδή υποπτευθηκε ότι είναι Δήμαρχος έκανε την και καλά ηλίθια σε όλους σας ακύρωση ψήφου ΑΛΛΑ ΉΤΑΝ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΠΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ήξερε γιατί το έκανε. Άρα μην στέκεστε στο ότι κατηγορούσε σπυρακο δύο μέρες και γω θα το έκανα με αυτά που έλεγε. Βλακείες έλεγε . Αλλά τουλάχιστον βοήθησε στο να αθωωθεί ο Άκης και να κατηγορηθούν μερικοί δολοφόνοι ακόμα . Πιστεύω σήμερα πρέπει να αλλάξει όλοι ψήφους προς ultra η τσαφτσουφ.



Ψηφίζω αυτόν τον ΤΣΑΦΤΣΟΥΦ και Ρίξτε και άλλοι ψήφο δεν είναι σωστό να πάρει μόνο 3 σήμερα αλήθεια. Σώστε Άκη πάση θυσία. Αν πάει να βγει θα αλλάξω σε κλαιρ. Προσπαθεί να κουβαλήσει αυτός και ο γιαμου όσο ειμαι νεκρός και έχουν καμία 7 άτομα που απλά δεν βοηθάνε καθόλου . ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΔΕΊΞΤΕ ΚΆΤΙ ΠΕΊΤΕ ΚΆΤΙ.

πριν τον έλεγες αντιπαλο μαφιόζο τώρα έισαι μαζί του και να μη βγει πάσει θυσία; φαντάζομαι άκης είναι ο ικαρίωνας

επίσης ρίξε άλλη μία αιτιολόγηση γιατί tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
αλλάζω την ψήφο μου σε Claire Rentfield

Pie αγόρι μου το ότι μπήκες ξαφνικά και ρίχνεις και επιπλέον ψήφο στον Ικαρίωνα, έχεις βρεί όλους τους δολοφόνους και ξέρεις τα πάντα ενώ έχεις διαβάσει τα πρώτα 4 ΠΟΣΤ και με ΜΗΔΕΝΙΚΗ συμμετοχή εδώ και μέρες, το βρίσκω τίγκα φάουλ.

Γίνεται ένας πανικός με όλα, θα επιστρέψω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Χαχαχαχχαχαχα μαγκαααααακια που με βγάλαν γρήγορα να γλιτώσετε από μένα την βαψατε επέστρεψα δυνατός. Λοιπόν λίγα λογια Και απλά δεν θα κάτσω να κραξω τον κάθε ένα για τις κοτσάνες που έχω δει να πετάτε (Ναι τα διαβάζω όλα σε live χρόνο αλλά δυστυχώς Δ μπορώ να μιλησω). Σας ικετεύω να με γυρίστε οριστικά πίσω αν έχει κάποιος τέτοια κάρτα.
Πρώτον αν από την δεύτερη μέρα και μετά δεν έχετε αθώο τον giamou όλοι εσείς οι και καλά έμπειροι παίχτες πάτε ξανά μάθετε να παίζετε. Όποιος τον κατηγορεί ακόμα είναι προφανώς πολίτης θέλω να πω με λίγα λογια Γιατί αν ήταν μαφιοζος θα του είχαν σφυρίξει οι υπόλοιποι τι είναι γιατί βγάζει μάτι σχεδόν από την πρώτη μέρα απλά δεν το παρατήρησα αμέσως Γιατί ήμουν διακοπές. Ναι κύριες μου ήμουν τρολ Πρώτη μέρα Γιατί είναι πρώτη μέρα και επρεπ κάτι να πω μη φάω απουσία, αλλά εν τέλει ήταν πιο ουσιώδες από όλα αυτά τα σεντόνια που κάθεστε και γράφετε . ΧΑΩΝΕΣΤΕΕΕΕΕΕ. Αλλά είναι τα πράγματα. Angelo κάτι, giamu, drama,σπυρακος,Εγώ,iris πεντακαθαροι αθώοι. Ikarionas πιθανόν αντίπαλος μαφιοζος για αυτό σας γαμαει όλους τα πέταλα μπας και πεθάνει βράδυ και πάρει έναν μαφιοζο μαζί του στον τάφο. Κανείς δεν το περίμενα μέχρι τώρα έχετε κάνει τα πιο ηλίθια σενάρια στο κεφάλι σας και δεν σκέφτεστε απλά πράγματα. Επιπλέον αυτό με τον ΔΑ το είχα σκεφτεί πολύ πριν το πει ο ikarionas οπότε μην στέκεστε στο ότι σας το πε Αυτός πρώτος και ότι μάλλον κάνει λάθος πάλι, σκεφτείτε ότι σας το ΠΑ Εγώ και βγαλτε τον σύντομα να τελειώνουμε. Ο ikarionas έχει αυτό το χούι να χαωνεται όπως πολλοί από σας με τα ΤΡΕΛά σενάρια όπως όλοι παρατηρήσατε. Δεν πρέπει ούτε να αθωώνεται για αυτό τον λόγο ούτε να κατηγοριεται για αυτό αλλά για το αν παραβλέπει εσκεμμένα κάποια γεγονοτα η Όχι. Κρατηστε αυτό το τελευταίο είναι σημαντικό. Επίσης συνήθως από ότι έχω παρατηρήσει ο giamu στα άτομα που αθωώνει εν μέρει κρύβεται κάποιος εν δυνάμει κακος ρόλος αλλά ο ίδιος ο giamu είναι σίγουρα αθώος. Όποτε Ακούστε, Κάντε ένα κλαμπ σιγουρων αθώων μην αλληλοκατηγορειστε μεταξύ σας βγαλτε τώρα ultra η τον άλλον τον τσαφτσουφ δεν θυμάμαι όνομα και βλέπετε αργότερα. Αν υπάρχει μαφιοζος αναμεσα σε κλαιρ και Ικαριωνα είναι προτιμότερο να βγει κλαιρ αλλά άφησε τους προς το παρόν.
Το πιο πιθανό είναι να τα χετε κάνει σαλατα Επειδή ακούτε τον βλάκα τον ικαριωνα. Είναι αθώος αλλά κάνει και έχει ήδη κάνει λαθη. Όποτε Αφήστε τον βάλτε τον στο μιουτ προς το παρόν βγάλτε άλλους Όχι κλαιρ η Ικαριωνα και ασχολείστε αργότερα. Οι μαφιόζοι ακόμα δεν έχουν ζοριστει πολύ!
Μόνο σωστό σενάριο που έχω πειστεί είναι αυτό με τον ουλτρα Γιατί το σκέφτηκα πριν καν το πει... Μπράβο του που το σκέφτηκε αλλά δυστυχώς δεν θα τον ακούσετε Γιατί έχει κάνει ήδη πολλά λάθη. Περιμένω ερωτησεις. Δεν θέλω κατεβατά. Αλλά πραγματάκια και δεν πρόκειται να απαντήσω με παραθέσεις ειμαι από κιν

Τώρα αυτό το λες επειδή σε ψήφισα μόνο εγώ την πρώτη μέρα και κατέληξες νεκρός, ή επειδή έχεις κάποια συλλογιστική πορεία;
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω πάλι 2-3 πραγματάκια,κακώς βέβαια γιατί είπα ότι δε θα ασχοληθώ πάλι αλλά τέλος πάντων
Έστω ότι είμαι ο ΔΑ.Υπενθυμίζω ότι η Μαφία γνωρίζει τον ΔΑ και ψάχνει να βρει τη πόρνη της οποίας την ταυτότητα αγνοεί.Πάμε στη πρώτη ψηφοφορία,ψηφίζω τον Tzoum,την επόμενη μέρα δολοφονημένος.Πάμε στη δεύτερη μέρα, ψηφίζω την iris17 ( και τους δύο μόνο εγώ τους ψήφισα) και είχε την ίδια μοίρα.Σκοπός της Μαφίας είναι να μας απομακρύνει από τον ΔΑ όχι να μας τον δώσει στο πιάτο,ξυπνάτε.
Κάποιο σοβαρό επιχείρημα ΔΕΝ έχω δει μέχρι στιγμής ώστε να΄μαι ο ΔΑ.
Ας σκεφτούμε και αυτό,έστω ότι είμαι ο ΔΑ.Απο χθες το βράδυ ο ikarionas υποστηρίζει ότι έχω αυτόν τον ρόλο.Μέχρι τώρα έχεις δει κάποιον να πάει να σου αλλάξει την γνώμη;; Όταν λέω κάποιον εννοώ μαφιόζο ώστε να με κρατήσει στο game.Ποιος κάθετε όλη μέρα να σου λέει τα ίδια και τα ίδια για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είμαι ο ΔΑ; Εγώ.Γιατί μόνο εγώ; Γιατί έχω ρόλο συνασπισμένο με τους πολίτες.
H βλακεία πλέον είναι ότι με'χεις κάνει στόχο ήδη δυο ατόμων ( emilouko και giamou δε ξέρω αν ξέχασα κάποιον) ως ΔΑ
1) Όχι μην τον εμπιστεύεσαι. Δες το post που έγραψα για τον ΔΑ. Αμέσως μετά δες τις αντιδράσεις του και τα σχόλιά μου.
Καλέ μου άνθρωπε τι ήθελες να κάνω; Να τρώω παθητικά ότι μου προσάπτεις; Σαφώς και θα αντιδράσω για να με υπερασπιστώ έναντι της δικής σου κατηγορίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ναι, μόνο που όπως έχει εξελιχθεί η ψηφοφορία, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να αλλάξεις την ψήφο σου και να τη δώσεις σε έναν παίκτη που δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει...

Λοιπόν, έλεγα να το κάνω την τελευταία στιγμή, για να μην υπάρχει περιθώριο αντίδρασης, αλλά πρέπει να βγω έξω. Ενεργοποιώ την καρτούλα μου και δίνω μια επιπλέον ψήφο στον Ikariona.


Παράκληση προς τον Γιαμού: Σκέψου δυο και τρεις φορές αν είναι να πράξεις κάτι. Σου απαντάω εγώ εκ μέρους της Eileen και σου λέω πως η Claire "προσφέρει περισσότερα" στο παιχνίδι, καθώς ο Ikarionas δημιουργεί χάος. Ακόμα κι αν είναι αθώος, η αποχώρησή του θα βοηθήσει πολλούς από τους υπόλοιπους παίκτες να σκεφτούν περισσότερο καθαρά.

Πωω Pie Maker, ξαφνικά θες πολύ να με βγάλεις φίλε. Πώς κι έτσι; Να ξοδέψεις κάρτα για πάρτη μου; Κοίτα να δεις κάτι πράγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Claire Rentfield και Ikarionas... το παιχνίδι 2 γύρους πίσω. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Τώρα αυτό το λες επειδή σε ψήφισα μόνο εγώ την πρώτη μέρα και κατέληξες νεκρός, ή επειδή έχεις κάποια συλλογιστική πορεία;
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω πάλι 2-3 πραγματάκια,κακώς βέβαια γιατί είπα ότι δε θα ασχοληθώ πάλι αλλά τέλος πάντων
Έστω ότι είμαι ο ΔΑ.Υπενθυμίζω ότι η Μαφία γνωρίζει τον ΔΑ και ψάχνει να βρει τη πόρνη της οποίας την ταυτότητα αγνοεί.Πάμε στη πρώτη ψηφοφορία,ψηφίζω τον Tzoum,την επόμενη μέρα δολοφονημένος.Πάμε στη δεύτερη μέρα, ψηφίζω την iris17 ( και τους δύο μόνο εγώ τους ψήφισα) και είχε την ίδια μοίρα.Σκοπός της Μαφίας είναι να μας απομακρύνει από τον ΔΑ όχι να μας τον δώσει στο πιάτο,ξυπνάτε.
Κάποιο σοβαρό επιχείρημα ΔΕΝ έχω δει μέχρι στιγμής ώστε να΄μαι ο ΔΑ.
Ας σκεφτούμε και αυτό,έστω ότι είμαι ο ΔΑ.Απο χθες το βράδυ ο ikarionas υποστηρίζει ότι έχω αυτόν τον ρόλο.Μέχρι τώρα έχεις δει κάποιον να πάει να σου αλλάξει την γνώμη;; Όταν λέω κάποιον εννοώ μαφιόζο ώστε να με κρατήσει στο game.Ποιος κάθετε όλη μέρα να σου λέει τα ίδια και τα ίδια για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είμαι ο ΔΑ; Εγώ.Γιατί μόνο εγώ; Γιατί έχω ρόλο συνασπισμένο με τους πολίτες.
H βλακεία πλέον είναι ότι με'χεις κάνει στόχο ήδη δυο ατόμων ( emilouko και giamou δε ξέρω αν ξέχασα κάποιον) ως ΔΑ

Καλέ μου άνθρωπε τι ήθελες να κάνω; Να τρώω παθητικά ότι μου προσάπτεις; Σαφώς και θα αντιδράσω για να με υπερασπιστώ έναντι της δικής σου κατηγορίας.

Δεν προσπαθεί κανείς να σε κρατήσει στο game γιατί δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα. Δεν κινδυνεύεις να φύγεις από ψήφους. Ακριβώς αυτό κάνει η μαφία. Σκοτώνει όσους ψηφίζεις για να μπορείς να λες εσύ αυτό που λες τώρα σαν άλλοθι. Για να απομακρύνει από σένα τις υποψίες καθώς δεν θα σε 'έδινε' τόσο φανερά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Pie maker ο πιο ανενεργός δυστυχώς αν και από τους λίγους που έχουν σωστά σκαπτικά. Άλλαξε Ρότα για τον ικαριωνα βγάλε τσαφτσουφ με τις διπλές σου ψήφους σήμερα. Δεν σου λέει κάτι το ότι όλα τα φαντάσματα τον προστατεύουμε? Είπαμε είναι λίγο χαοτικος αλλά είναι αθώος. Ultra Η τσαφτσουφ σήμερα.

Ellien εσένα σε εχω αγαπήσει για το πως παίζεις αλήθεια. Είστε οι μόνοι δύο που αν έχετε καλό ρόλο μπορειτε να βοηθήσετε στην λύση μαζί με τον Άκη και τον γιαμου. Είναι αθώοι και οι δύο. Στεναχωρήθηκα που με θεωρησες τρολ αλλά δεν είχα πολύ χρόνο

Επίσης να δηλώσω ότι όλα τα Κιλ των δολοφόνων είναι απαραδεκτα. Αυτό σε μένα μόνο δικαιολογώ με το ότι δωσαν σήμα στον ΔΑ. Βέβαια χάλασαν το τριτυχο που είχαμε με μένα και γιαμου και θα υπήρχε συνέχεια πανικός μεταξύ μας οπότε πάλι είναι κακό κιλ.
Θάνατος της angel που κατηγορεί Άκη Επίσης κακό κιλ. Έπρεπε να χει φύγει ήδη ο γιαμου.
Τρίτο κιλ σε iria μα τον Θεό ότι χειρότερο.
Η τύπισσα δεν είχε ιδέα τι γίνεται. Ακόμα και με ανοιχτό φύλλο που ήταν είχε κατηγορίες πάνω της. Καλύτερα να πέθαινε γιαμου στην θέση της πιο πολύ θα σας βόλευε.
ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΙΛ ΤΑ ΑΠΑΊΣΙΑ ΑΘΩΩΝΩ ΆΚΗ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΤΈΤΟΙΑ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ ΚΙΛ. Δεν τον συμφέρει. Ακόμα και για να θολώσει νερά θα έκανε αλλα. Όχι αυτά που δεν βοηθάνε καθόλου την μαφία. Επίσης πολύ επικίνδυνοι όσοι δίνουν ονόματα σε χαφιέδες κλπ. Προβλέπω κάρφωμα απόψε Ν ξέρετε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
αλλάζω την ψήφο μου σε Claire Rentfield

Pie αγόρι μου το ότι μπήκες ξαφνικά και ρίχνεις και επιπλέον ψήφο στον Ικαρίωνα, έχεις βρεί όλους τους δολοφόνους και ξέρεις τα πάντα ενώ έχεις διαβάσει τα πρώτα 4 ΠΟΣΤ και με ΜΗΔΕΝΙΚΗ συμμετοχή εδώ και μέρες, το βρίσκω τίγκα φάουλ.

Γίνεται ένας πανικός με όλα, θα επιστρέψω.

WHAAAAT????? WHY???
Τι στο διάολο συμβαίνει σ' αυτό το παιχνίδι. Και εσύ καί η Drama ψηφίζετε Claire;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Τα φαντάσματα γίνονται ενεργά ως τις 20:51. Μπορούν να εκφράσουν άποψη σύμφωνα πάντα με τους κανόνες, να ψηφίσουν αλλά όχι να ψηφιστούν ή να παίξουν κάρτα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. aegloswen --> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield --> Cupid
  3. Cupid --> Emilouko
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin (φάντασμα) --> Claire Rentfield
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Ikarionas
  8. Emilouko --> Claire Rentfield
  9. Giamou --> --> tsarachaf
  10. Ikarionas --> tsarachaf
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. JKaradakov --> Cupid
  13. Libertus --> Cupid
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker --> Ikarionas x2
  17. Guest 278211 --> Claire Rentfield
  18. Tzoum (φάντασμα) --> tsarachaf
  19. tsarachaf --> Claire Rentfield
  20. ultraviolence --> Ikarionas
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Μάιρα (φάντασμα) --> Ikarionas
  23. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
9 Claire Rentfield
7 Ikarionas
3 Cupid
3 tsarachaf
1 Emilouko

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Τώρα αυτό το λες επειδή σε ψήφισα μόνο εγώ την πρώτη μέρα και κατέληξες νεκρός, ή επειδή έχεις κάποια συλλογιστική πορεία;
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω πάλι 2-3 πραγματάκια,κακώς βέβαια γιατί είπα ότι δε θα ασχοληθώ πάλι αλλά τέλος πάντων
Έστω ότι είμαι ο ΔΑ.Υπενθυμίζω ότι η Μαφία γνωρίζει τον ΔΑ και ψάχνει να βρει τη πόρνη της οποίας την ταυτότητα αγνοεί.Πάμε στη πρώτη ψηφοφορία,ψηφίζω τον Tzoum,την επόμενη μέρα δολοφονημένος.Πάμε στη δεύτερη μέρα, ψηφίζω την iris17 ( και τους δύο μόνο εγώ τους ψήφισα) και είχε την ίδια μοίρα.Σκοπός της Μαφίας είναι να μας απομακρύνει από τον ΔΑ όχι να μας τον δώσει στο πιάτο,ξυπνάτε.
Κάποιο σοβαρό επιχείρημα ΔΕΝ έχω δει μέχρι στιγμής ώστε να΄μαι ο ΔΑ.
Ας σκεφτούμε και αυτό,έστω ότι είμαι ο ΔΑ.Απο χθες το βράδυ ο ikarionas υποστηρίζει ότι έχω αυτόν τον ρόλο.Μέχρι τώρα έχεις δει κάποιον να πάει να σου αλλάξει την γνώμη;; Όταν λέω κάποιον εννοώ μαφιόζο ώστε να με κρατήσει στο game.Ποιος κάθετε όλη μέρα να σου λέει τα ίδια και τα ίδια για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είμαι ο ΔΑ; Εγώ.Γιατί μόνο εγώ; Γιατί έχω ρόλο συνασπισμένο με τους πολίτες.

Κοιτα, δεν υποστηριζω με σθενος οτι εισαι ο ΔΑ, απλα το πιστευω, αλλα η μαφια δεν θα σε σωσει, γιατι μπορει να εκτεθει ή μπορει να προσπαθησει να σε σωσει εμμεσα και να ψηφισει Ikariona.Σκοπος της μαφιας δεν ειναι να βοηθησει τον ΔΑ. Δε θα κλαψει αν τον χασει κιολας. Το kill της iris δεν εγινε για να σου δωσουν σημα, επρεπε απλα να γινει. Σημα μπορει να σου εδωσαν μονο με το kill tou tzoum ( το οποιο πιθανον να εγινε και για αλλο λογο).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
πριν τον έλεγες αντιπαλο μαφιόζο τώρα έισαι μαζί του και να μη βγει πάσει θυσία; φαντάζομαι άκης είναι ο ικαρίωνας

επίσης ρίξε άλλη μία αιτιολόγηση γιατί tsarachaf


Ναι μπρο ο αντίπαλος μαφιοζος μας συμφέρει να ζει κάθε Ν παίζεις σκέψου. Αν πεθάνει βράδυ πεθαίνει και άλλος ένας κανονικός μαφιοζος. Για αυτό τον αφήνουν ζωντανό.
Άιντε ξυπνάμε λίγο
Προφανώς αν βγουν πολλοί μαφιόζοι μετά βγάλτε τον αλλά τώρα τώρα φουλ αθώος και σας βοηθάει.
ΤΣΑΦΤΣΟΥΦ είπαμε Γιατί. Ακριβώς το ίδιο σκεπτικό με ικαριωνα. Ότι του έδωσαν σήμα κλπ κλπ και γενικά τα Κιλ γίνονται για να έχει αλοθι. Άντε εύκολο είναι κακοί οι μαφιόζοι απλά τους βόλεψε που έφυγα νωρίς και δεν έχει βρει ακόμα τον σωστό δρόμο ο ικαριωνας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top