Γεια σας παιδιά! 
Θα κάνω αυτή τη σύντομη δημοσίευση γιατί έχω αρχίσει να συγχύζομαι λιγάκι η αλήθεια είναι 
Θα ακολουθήσει κανονικό σεντόνι με τα όλα του
, απλά νομίζω ότι αυτό πρέπει να αναφερθεί και γρήγορα να μην αρχίσουν να δημιουργούνται σενάρια άλογα.
Λεπτομέρειες για την κάρτα:
Πριν από την χθεσινή δολοφονία, η Claire δεν είχε καμία ψήφο. Την πρώτη ψήφο της την πήρε από τον Libertus (post #249 - 15:55). Επομένως, δε θα μπορούσε να ξέρει ότι θα την χρειαστεί και αργότερα που πήρε ψήφους δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει.
Τώρα, ως προς το σχόλιο που κάνανε κάποιοι, σχετικά με το "Γιατί παίζεις την κάρτα αφού χθες έλεγες να βγεις να τελειώνεις;"
Εγώ αυτό που έχω να σχολιάσω εδώ είναι πως δέχομαι αυτό που είπε η Claire και το σέβομαι κιόλας. Το ενδεχόμενο να έχει ξενερώσει με το παιχνίδι δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσει να παίξει το ρόλο της όσο καλύτερα γίνεται (όποιος και αν είναι αυτός).
Οπότε, αν θέλετε να στοιχειοθετήσετε την ενοχή της, καλύτερα να βρείτε πιο ουσιαστικά πράγματα από :
- γιατί δεν έπαιξε την κάρτα χθες
- γιατί την παίζει τώρα αφού έλεγε ότι ήθελε να βγει
Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό.
Εδώ αμάν κάνουμε να βλέπουμε δημοσιεύσεις από άτομα που έχουν δεσμευτεί ότι θα παίξουν, και θα την πούμε σε κάποιον που δείχνει να σέβεται, αν μη τι άλλο το παιχνίδι; 
Αυτά ως προς το διαδικαστικό της υπόθεσης. Προς θεού, αυτό δεν σημαίνει πως είμαι πεποισμένη για την αθωότητα της Claire. Θεωρώ όμως άδικο, να πιανόμαστε από ό,τι χαζή δικαιολογία μπορούμε.
Σε κανένα μισαωράκι και το σεντόνι! 
edit: Σε καμιά ώρα λογικά
Ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που πίστεψε αυτά που είπα. Βλέπω πως με έχεις δικαιολογήσει και σε προηγούμενα ποστ σου, χωρίς να με αθωώνεις όπως λες.
Θα σου έλεγα να προσέξεις πολύ γιατί μετά από εμένα θα στοχοποιήσουν εσένα όπως και άλλους που με υπερασπίσθηκαν...

Εγώ πάντως σε ευχαριστώ που τουλάχιστον πίστεψες τα λεγόμενά μου, άσχετα με τον ρόλο που μπορεί να πιστεύεις πως έχω στο παιχνίδι.
Το θέμα είναι γιατί πήρες αυτη τη παράταση αφού χθες είπες ότι κουράστηκες και θες να φυγεις;

.Είχες σήμερα μια μέρα ( μετά τις δουλειές σου) να αποδείξεις την αθωότητα σου και αντ'αυτού πετάς τη κάρτα.Ναι μεν τώρα εξασφάλισες την αυριανή μέρα για να αποδείξεις την αθωότητα σου,αλλά δεν νομίζεις ότι μπορεί να έγινες στόχος;;
Μη έχοντας σοβαρές υποψίες ακόμη,θα ψηφίσω πάλι με το χθεσινό μου σκεπτικό.Ήμουν ανάμεσα στην iris17 και στην Drama Prinzessin.Ψηφίζω την
iris17.
Θα απαντήσω πιο κάτω αναλυτικά και θα σου λύσω όλες σου τις απορίες.
Ξεκινάω λοιπόν και μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το ποστ σαν το ποστ με τα τελευταία μου λόγια γιατί άλλο δεν πρόκειται να γράψω. Φαίνεται ξεκάθαρα πως αύριο ψηφίζομαι και φεύγω για την χώρα των φαντασμάτων, ευκαιρία να μάθω πως νοιώθει ένα φάντασμα.

΄Οταν είδα την προκύρηξη του παιχνιδιού, το έψαξα λίγο και είδα πως έμοιαζε με ένα παιχνίδι που παίζαμε παλιά με παρέα μεγάλη. Μου φάνηκε, διαβάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, πως είχε πολλά κοινά σημεία και σκέφτηκα, wtf ευκαιρία να διασκεδάσω λίγο, μια και παλιά ήμουν δεινή gamer τόσο σε επιτραπέζια διαφόρων ειδών, όσο και σε παιχνίδια κονσόλας. ΄Οσοι παίζετε τέτοια παιχνίδια, θα ξέρετε και από που προέρχεται το ψευδώνυμο που έχω εδώ στο φόρουμ.

Από τότε που πέθανε ο άντρας μου δεν έχω αγγίξει καμμιά κονσόλα και δεν παίζω πια παιχνίδια ούτε στον υπολογιστή μου, δεν έχουν για μένα κανένα νόημα μια και όλα αυτά τα μοιραζόμαστε και μου τον θυμίζουν...

Ξέφυγα όμως, πίστευα λοιπόν πως θα διασκεδάσω με το παιχνίδι. Η πίστη μου όμως αυτή αποδείχτηκε φρούδα...
΄Οχι μόνο δεν διασκέδασα καθόλου μέχρι τώρα αλλά αντίθετα αγχώθηκα απίστευτα. Πρωτάρα και άσχετη με το συγκεκριμένο παιχνίδι, προσπαθούσα να το παρακολουθήσω, πράγμα δύσκολο λόγω των απανωτών και με κάθε ευκαιρία ποστ του Ikariona, όσο και των απαντήσεων που λάβαινε από τους άλλους και φυσικά ανταπαντούσε κι εκείνος και η ιστορία πήγαινε (και πηγαίνει ακόμα εδώ που τα λέμε) λέγοντας...
Για παράδειγμα σήμερα είχα σκοπό να γράψω ένα ποστ παίζοντας κανονικά, έστω κι αν είναι η τελευταία μου μέρα. Προσπάθησα να διαβάσω 3 σελίδες μηνυμάτων και εκεί που νόμιζα πως τα είχα καταφέρει και είχα κάνει και τις παραθέσεις μου, τσουυυυυπ... προέκυπταν άλλα τόσα μηνύματα. Τελικά παραιτήθηκα και μια και θα φύγω αύριο είπα να γράψω αυτό.
΄Εχω ήδη παραμελήσει τα καθήκοντά μου στην ΟΔ του φόρουμ και μου την είπανε και εκεί εκτός από εδώ, άρα δεν έπρεπε να έχω δηλώσει συμμετοχή από την αρχή. Δεν ξέρω τι κάνετε οι περισσότεροι και τα καταφέρνετε, είστε όλοι αρκετά νέοι για να έχετε (εκτός από τις τυχόν δουλειές σας ή τις εξεταστικές σας) τα υπόλοιπα λυμένα. Εγώ όμως ζω μόνη μου, έχω 3 γατιά και πρέπει να φροντίζω το σπίτι μου, τα γατιά μου, τα αδέσποτά μου και τις φιλοζωικές μου δραστηριότητες, χώρια που για να φάω πρέπει και να μαγειρέψω αφού ψωνίσω ότι χρειάζομαι. ΄Εχω παραμελήσει επίσης και το αίσθημα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και κάποιοι δεν πείθονται λέει με την δικαιολογία "δουλειές"...
΄Ομως, υπάρχει πάντα ένα όμως.

Ανέλαβα την υποχρέωση να παίξω και όσο και αν με κούρασε αυτό και με ξενέρωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι (ή ίσως να φταίει η στάση κάποιων παικτών, δεν ξέρω μια και δεν έχω παίξει σε άλλο στο παρελθόν), έπρεπε να το κάνω σωστά. Είχα την κάρτα από την αρχή, ο καθένας μας πήρε από δύο κάρτες. Μια από τις δύο που πήρα ήταν αυτή. Εχθές δεν προλάβαινα να την παίξω, οι ώρες που παίζεται είναι μέχρι την ώρα της δολοφονίας και μετά την ψηφοφορία. Σήμερα όμως δεν είχα καμμιά δικαιολογία να μην την παίξω την στιγμή που ήξερα πως θα με ψήφιζαν.
΄Οπως λέει λοιπόν ο Ικαρίωνα πως ξέρει πως είναι αθώος, έτσι το ξέρω κι εγώ για τον εαυτό μου και είναι υποχρέωσή μου να βοηθήσω την ομάδα μου μέχρι την τελευταία στιγμή που θα μείνω στο παιχνίδι.
΄Οσο γι' αυτή σου την ερώτηση ultra μου...
Είχες σήμερα μια μέρα ( μετά τις δουλειές σου) να αποδείξεις την αθωότητα σου και αντ'αυτού πετάς τη κάρτα.
Οι δικές μου δουλειές δυστυχώς δεν τελειώνουν... Εκτός από όσα έγραψα παραπάνω, μου έτυχαν αυτές τις μέρες και έξτρα τρεχάματα σε δικηγόρους, Ειρηνοδικεία και τα τοιαύτα και τρέχω και δεν φτάνω. Ο χρόνος μου ελάχιστος και δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το παιχνίδι όπως οι υπόλοιποι.
Για να είμαι ειλικρινής, έχω ξεκινήσει πολλές φορές να διαβάζω το κατεβατό από ποστ που υπάρχει και μέχρι να φτάσω στα τελευταία έχω ξεχάσει τι έχει γραφτεί στα πρώτα...
Τέλος πάντων, οι λόγοι μου δεν σας αφορούν. Απλά σας παρέθεσα μερικούς για να μην λέτε πως αδιαφορώ και τα λοιπά.
Η σημερινή μου ψήφος έγινε με σκοπό να μην επιβαρύνω κάποιον που είχε ήδη ψηφιστεί αρκετές φορές μια και από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας.
Γενικώτερα τώρα οι εντυπώσεις μου από το παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες που έχουν σωστή και δομημένη σκέψη, αιτιολογούν τις ψήφους τους αλλά και τις πιθανές υποψίες τους ή τυχόν σενάρια που έχουν πλάσει στο μυαλό τους. Γιατί σ' αυτή την φάση, πιστεύω πως μόνο αυτό μπορεί να υπάρχει στο μυαλό του καθενός και καμμιά βεβαιότητα. Ο Ικαρίωνας βέβαια χτυπιέται και είναι βέβαιος κάθε φορά για διάφορα. Και ενώ μέχρι το πρωί έσχιζε τα ιμάτιά του να φύγουμε εγώ και ο Σπυράκος από το παιχνίδι, σήμερα τελικά ψήφισε την Drama... Βλέπετε εσείς καμμιά συνέπεια στην σκέψη του, στις θεωρίες του και συγχρόνως στις πράξεις του; Γιατί εγώ δεν βλέπω...
Δέχομαι πως εχθές ίσως τον ψήφισα για να σώσω τον εαυτό μου και να έπεισα ακόμα κι εμένα πως το έκανα γιατί μου κίνησε κάποιες υποψίες. Κι έτσι να είναι, το θεωρώ απόλυτα φυσικό και το ίδιο πιστεύω πως θα έκανε ο καθένας σας.
Γενικά για τον Ικαρίωνα έχω να πω μερικά πράγματα. Για να το ξεκαθαρίζω από την αρχή, δεν πιστεύω πως είναι δολοφόνος, πιστεύω πως είναι πολίτης. Βέβαια πολίτης θεωρείται και η πόρνη και ο ΔΑ. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι απλός πολίτης αλλά ούτε και ΔΑ, τον θεωρώ μάλλον για την πόρνη. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά μέχρι στιγμής αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει.
Γενικά τον θεωρώ κακό παίκτη, γράφει απίστευτα πολλά πράγματα, η σκέψη του και οι θεωρίες του είναι χαοτικά και χωρίς δομή και τελικά αποπροσανατολίζει τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι απόλυτος, βλέπε "ο τάδε και ο τάδε θέλω να φύγουν από παιχνίδι" . Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε που θέλεις κάτι και το απαιτείς και από τους άλλους κιόλας; Μπορείς να εκθέσεις όμορφα και ωραία τις υποψίες σου, να πεις τι πιστεύεις και γιατί και να ψηφίσεις βάση αυτών. Δεν μπορείς να θέλεις και να απαιτείς τίποτα... Κι εγώ θέλω διάφορα, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Θα τα απαιτήσω από τους άλλους;

Μάλλον πολλά είπα για το παιδί και δεν το ξέρω και προσωπικά, απλά μου έχει κάνει την χείριστη εντύπωση μέχρι στιγμής.

Τους υπόλοιπους που έχουν φύγει τους θεωρώ στην σκέψη μου πολίτες, εκτός από τον Σπυράκο για τον οποίο δεν είμαι σίγουρη. Είχε πολύ περίεργη παρουσία μέχρι στιγμής και με έχει καταμπερδέψει...
Αυτά λοιπόν από μένα, εύχομαι να μην με επαναφέρει κανείς για να μπορέσω να είμαι συνεπής στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου.
Εσείς κοιτάξτε να παίξετε καλά και να διασκεδάσετε.

Buy!!!