Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πιστεύω ότι ο ΔΑ σε θεωρούσε ένοχο και για αυτό δε σε ψήφισε για να σώσει την Claire και τελικά έκανε αλλαγή ψήφου (στην περίπτωση που δε σε ψήφισε ή έστω δεν άλλαξε με εσένα τις ψήφους)

Αυτά που λες δεν βγάζουν κανένα νόημα. Πίστευε ο ΔΑ ότι είμαι ένοχος και γι' αυτό άλλαξε τις ψήφους της Claire; Δεν βγαίνει νόημα σ' αυτό που λες. Το μόνο πιθανό είναι να πίστευε ότι καί εγώ καί η Claire ήμασταν ένοχοι. Αλλά αν πίστευε ότι εγώ είμαι ο ένοχος, γιατί να ξοδέψει την ικανότητά του εφόσον εγώ ήμουν δεύτερος σε ψήφους και δεν κινδύνευα να βγω; Θα άφηνε την Claire να πεθάνει. Πολύ απλά πίστευε πως η Claire ήταν κακός ρόλος και γι' αυτό την έσωσε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Να το πω αλλιώς καλύτερα: Θεωρώ ότι ο ΔΑ νομίζει πως έχει καταλάβει έναν από τη μαφία και παρακολουθεί πολύ προσεκτικά τα λόγια του (μπορεί μάλιστα να έχει παίξει και κάρτα και να τον ξέρει σίγουρα, όχι απλά από νοήματα). Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, πρέπει να βρουμε κάποιον που πριν την ψηφοφορία στήριξε και Ikariona και Claire. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι άλλαξε ψήφους ο ΔΑ τόσο νωρίς στο παιχνίδι, όπου το τοπίο για όλους είναι λίγο πολύ θολό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0

Πω πωωω έπλασες τόσα εντελώς άτοπα σενάρια. Δεν έχω καμία σχέση με κανέναν Ιορδάνη. Απλώς πιστεύω πως είναι αθώος, όπως το ίδιο πιστεύω για σένα. Το πολύ να έχεις πόρνη, αλλά όχι μαφιόζο. Το ότι έχεις κάποια άτομα στο μυαλό σου ως αθώα δεν σημαίνει ότι είστε απαραίτητα στην ίδια ομάδα ή ότι έχεις πληροφορίες γι' αυτά.
Το να έχεις κάποια άτομα στο μυαλό σου ως αθώα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε στην ίδια ομάδα, σαφώς. Αλλά όταν ο ένας υποστηρίζει τόσο έντονα τον άλλον, τότε αρχίζει να διαφαίνεται μια συσχέτιση. Και, στην τελική, αν αυτή η αλληλλοστήριξη είναι αποκύημα της φαντασίας μου, γιατί εμμένετε και οι δύο να προσπαθείτε να την καταρρίψετε? Αν είστε πολίτες, η εμμονή με την οποία αντιμάχεστε το σενάριο συνεργασίας τραβάει πάνω σας περισσότερη προσοχή από ότι το να πείτε, "ναι, εντάξει, πιστεύω στην αθωότητά του και τον στηρίζω". Το οποίο, όσο περισσότερο αναλώνεστε να μου απαντάτε ενισχύει την πεποίθησή μου ότι είστε μαφιόζοι και ότι, ξεκινώντας από μια απλή παρατήρηση έχω βγάλει λαβράκι.

Έλεος δηλαδή. Έχουν γίνει σόδομα και γόμορα εδώ πέρα και εσύ το μόνο που κατάλαβες απ' αυτά είναι ότι είμαι κακός ρόλος. Έχεις κολλήσει στο γιατί χρησιμοποίησα την κάρτα ακύρωσης ψήφου, απάντησα σ' αυτό και μου λες ότι . Ή είσαι πόρνη που θες να μπερδέψεις το παιχνίδι και να ρίξεις την προσοχή σε μένα προστατεύοντας Σπυράκο και Claire ή παίζεις εντελώς λάθος παιχνίδι. Από τα όσα έγιναν στην προηγούμενη ψηφοφορία, εγώ είμαι ο πιο αθώος αγαπητέ. Δεν έσωσε εμένα ο ΔΑ. Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι κρύβεται κάτι στο ''κλαίω με το υστερόγραφο''; Και η καχυποψία έχει ένα όριο. Απλώς το είδα και γέλασα. Το μόνο που βλέπω ότι προσπαθείς να κάνεις είναι να στρέψεις πάλι την προσοχή σε μένα, ειδικά τώρα που η Claire και ο Σπυράκος έχουν βγει οι πιο ένοχοι σύμφωνα με τα όσα έγιναν στη δεύτερη ψηφοφορία. Άλλο άτομο σώθηκε από ΔΑ, άλλο άτομο έδωσε επιπλέον ψήφο σε κάποιον που είχε πει ότι θεωρούσε αθώο και άλλο άτομο θεωρείς εσύ περισσότερο ύποπτο. Τυχαίο; Θέλω να πιστεύω πως απλώς είναι τυχαίο. Αν είχες κι εσύ κακό ρόλο μου χαλάς λίγο αρκετά πράγματα. Προς το παρόν όμως δεν θα ασχοληθώ μαζί σου.

Στο "κλαίω με το υστερόγραφο δεν στάθηκα καθόλου". Ενδεχομένως θα ήταν καλύτερα να το είχα αφαιρέσει, αλλά αφού δεν έγινε δεν πειράζει. Το κομμάτι που στάθηκα ήταν το ότι προβλέπεις την επόμενη δολοφονία, ώσαν γνώστης της πληροφορίας εκ των έσων (aka μαφιόζος), ώστε να μπορείς αύριο να βγεις και να πεις "Αποθεόστε με, ήξερα ποιον θα σκοτώσουν οι μαφιόζοι"... Right...

Αυτό δεν ήθελε ο ΔΑ? Να καθίσουμε να αναλωθούμε με την περίεργη αυτή κίνησή του, να ασχοληθούμε με το ποιοι ευνοήθηκαν και ποιοι ζημιώθηκαν από την αλλαγή ψήφων. Είναι κάτι που κάνετε όλοι, κοιτάτε πού και γιατί ο ΔΑ έκανε ότι έκανε. Την ίδια στιγμή που εσείς ψάχνετε τον ΔΑ, αυτός εκμεταλλεύετε το χάος για να αναγνωρίσει τους δολοφόνους. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Και η συμπεριφορά σου φέρνει όλο και περισσότερη αυτή αιμοδιψή δολοφόνου. Μπορώ να πω πλέον ότι έχω πειστεί για την ενοχή σου.

Εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση ότι επιμένεις ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι ΔΑ και όχι μαφιόζος.
Ξεκίνησα από το "μην τον αποκλείεις τόσο γρήγορα από ΔΑ" και εσύ το πήγες στο άλλο άκρο "είναι ο ΔΑ". Μπορείς να μου υποδείξεις πού ακριβώς στις δημοσιεύσεις μου υποστήριζω ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ?

Μια χαρά σταθερή γραμμή κρατάω, πες μου που ακριβώς αυτά που λέω αντικρούονται μεταξύ τους.
Το πρόβλημα μου εξακολουθεί να έγκειται στο ότι προσπαθείτε απεγνωσμένα να μας πείσετε ότι δεν συνασπίζεστε. Κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνεται αν είστε συγκάτοικοι. Αλλά εσείς θέλετε να αποδείξετε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ σας και, μάλλον, σας το χαλάω λιγουλάκι.

Για την ώρα ψήφος στον DumeNuke:
1. Από την ώρα που μπήκε ασχολείται μόνο μαζί μου.
2. Φορτίζει συναισθηματικά το κειμενό του χωρίς λόγο.
3. Φάσκει και αντιφάσκει.

Γενικά με προβληματίζει η ψήφος σου. Στην αρχή ξεκίνησα απλά πιέζοντας σε, για να επιβεβαιώσω αν είσαι πολίτης και στην πορεία στράφηκα στο συμπέρασμα ότι είσαι μαφία. Η ψήφος σου απέναντι μου όμως υποδεικνύει συμπεριφορά πολίτη... Οπότε είτε είσαι μαφιόζος και παίζεις μια καλοστημένη μπλόφα. Ή κάπου στην συλλογιστή μου πορεία απέναντι σου όντως παρασύρθηκα και βιάστηκα σε συμπεράσματα. Θα δείξει. Δεν έχεις πέσει στα all-clear ακόμα, αλλά βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση από προηγουμένως.

Dumenuke: Δεν με αθώωσε. Έγραψε ένα κατεβατό, το οποίο αναφέρεται μόνο σε μένα κατηγορηματικά (και στον JKaradakov), παραβλέποντας το τι έγινε στην τελευταία ψηφοφορία και εστιάζοντας την προσοχή του σε ένα σωρό υπερβολικά καχύποπτα post όπως ένα ΥΓ το οποίο με έκανε να γελάσω. Στη συνέχεια είπε ότι προτιμάει να βγω εγώ πριν την Claire και τον Σπυράκο αλλά στο τελευταίο του post λέει πως δεν θα πάει σε μένα σ' αυτό το γύρο και ότι θα με υποστηρίξει. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μ' αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πόρνη; Είναι ρόλος που προσπαθεί να ψαρέψει; Δεν έχω ιδέα.

.... Μιλάμε για τόνους λάσπης. Κάτσε να στα βάλω 1-1:

Κλαίω με το υστερόγραφο.

Έτσι όπως το βλέπω λογικά η επόμενη δολοφονία θα εμπεριέχει κάποιον απ' τους παρακάτω: Cupid, Deutsch Lover, Dumeduke, Nefeli, iris, Emilouko.
Ξέρεις κάτι εκ των έσω? Και δεν μας το λες? :hmm:
Πες μου εσύ πώς η απάντηση μου είναι στο "κλαίω με το υστερόγραφο" και όχι στο ότι προβλέπεις τις δολοφονίες.
Foul #1.

Οπότε, για την ώρα, δεν ρίχνω ακόμα την ψήφο μου, περιμένοντας απάντηση σου Ikarionas στα 2 μου μηνύματα. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις τη στήριξή μου σήμερα! :P
Μιλάω για ψήφο και λέω ότι θα έχεις τη στήριξή μου. Φοιτητής είσαι, δεν σε έχουν πιάσει ΔΑΠίτες εσένα να σου ζητήσουν τη στήριξή σου στις εκλογές, να ξέρεις ότι "Θα σε στηρίξω" σημαίνει "Θα σε ψηφίσω?". Οκ, δέχομαι ότι είναι λάθος στη διατύπωση από μέρους μου, αλλά η πρόθεση μου ήταν ξεκάθαρη και ήθελα να σου τονίσω ότι προτίθεμαι να σε ψηφίσω σήμερα...

Και, προφανώς, δεδομένου ότι οι παραπάνω απαντήσεις σου δεν έχουν σε κανένα βαθμό απαντήσει στις ερωτήσεις μου, ψηφίζω Ikarionas για να αποχωρήσει σήμερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou --> Drama Prinzessin
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97
Ψήφοι
5 Σπυρακος (^^)
2 Drama Prinzessin
2 Ikarionas
1 Cupid
1 DumeNuke
1 iris17
1 mintin97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά! Ξύπνησα στις 12 και απο τη 1 διαβάζω εδώ (πέραν της περίπου 1 ώρας που έλειπα για τραπεζα και φαγητο). Και ξεκιναμε... (απο τις ψηφους θα αφαιρεσω χρωμα και μεγεθος για να μη μπερδευτει η Himela μας:redface:) ξεκινησα να το γραφω στις 5και κατι (ετσι για να μη θεωρηθει οτι το εγραψα πριν 10 λεπτα)

[...]

Εσύ έχεις πει μέχρι τώρα ότι δεν έχεις ξαναπαίξει με Deutsch_Lover και με kleop, που έπαιζαν σταθερά σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα πεις ότι έπαιζες και μόνος σου. :P

Και ναι θα πω ότι την υπερασπίζεσαι, γιατί αυτό βλέπω! Προσπαθείς να δικαιολογήσεις την άμυνα της.

Με βάση τα παραπάνω, ύποπτοι για εμένα είναι οι :
Ikarionas
kleop
Σπυράκος(^^)
Σε αυτό τον γύρο θα δώσω την ψήφο μου στην kleop
κλασσικα ο σπυρακος λεει μερικες βλακειες αλλα το προσπερναμε :P η κλεοπ γιατι σου ηταν τοσο υποπτη τοτε δεν καταλαβα ακριβως, θα ηθελες να εξηγησεις;

[FONT="Verdana][...]
Πάντως όσο περισσότερο διαβάζω, τόσο περισσότερο καταλήγω στο ότι ο Ikarionas μου φαίνεται απλά ένας επιθετικός παίκτης και όχι μαφιόζος. Απλά προσωπικά δεν συμφωνώ με την "σεναριακή" επιχειρηματολογία του. Περισσότερο με μπερδεύει, παρά με βοηθάει.
[...][/FONT][/QUOTE]
τουλαχιστον σε αυτο το σημειο ο ικαριωνας φαινοταν αρκετα υποτπος τουλαχιστον για μενα. ναι παιζει επιθετικα αλλα μπορει να ειναι τροπος αμυνας; οπως επισης το να λεμε οτι το καθετι μας μπερδευει περισστερο υποπτο παρα απενοχοποιητικο ειναι

[QUOTE="tsarachaf, post: 4272218, member: 51746"]Το πρόβλημά μου είναι ότι λέτε πολλά, χωρίς να λέτε τίποτα. Και δεν με πειράζουν τα σενάρια, απλώς πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι. Δεν είπες εσύ κάτι για τον Giamou όχι, είπε ο τζουμ, ο Giamou είπε για τον τζουμ, εσύ είπες για τον τζουμ. Γενικά λετε από κάτι ο ένας για τον άλλο, αλλά δεν λέτε και τίποτα συγκεκριμένο.
[...]
κατσε ρε τσαφ δηλαδη τι ακριβως περιμενεις να κανουμε; να καθομαστε με σταυρωμενα χερια; απ τα μυγα ξυγκι θα βγαλουμε μπας και καταλαβει ο καθενας εδω μεσα τι παιζει. αλλα μπορει να σε εξυπηρετει η σιωπη των υπολοιπων. και ναι κατι συγκεκριμενο στον πρωτο γυρο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ειπωθει. αρκετα περιεργη αυτη σου η σταση

Ανέφερα ως βασικώς ύποπτα 5 άτομα και όχι 6 (aegloswen, kleop, Σπυρακος, Libertus, Deutsch Lover). [...] Η kleop είναι για μένα η πιο ύποπτη λόγω αντιδράσεων και λόγω του ότι ενώ στην αρχή έγραφε αρκετά πράγματα, από τότε που την κατηγόρησα έχει πέσει στη σιωπή και έχει χαθεί. Μπορεί να είναι απασχολημένη με άλλα ζητήματα αλλά εμένα προσωπικά μου την κάνει πολύ πιο ύποπτη, το ίδιο και η aegloswen.
καλα εγω δε θα σταθω στα 5 ή 6 ή 9 πολυ που χεστηκα. δεν ειχε γραψει και ιδιαιτερα υπερβολικα πολλα πραγματα. και το οτι την κατηγορησες και εξαφανιστηκε δε σημαινει οτι ειναι ενοχη. δεν ειναι ηλιθια να φυγει την ωρα πυο την κατηγορησες προφανως κατι θα ετυχε.
για την ώρα ψηφίζω Libertus
ίσως αλλάξω γνώμη αργότερα βλέπουμε
γεια σας ψηφιζω και αντιο; μας δουλευεις ρε φιλε;

[...]
Το ξέρω ότι ίσως ακούγεται ανορθόδοξο, αλλά ίσως δε θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ'όψιν Παλέρμο που έγιναν πριν από 1, 2, ή 3 χρόνια! Μέσα σε αυτό το διάστημα το στυλ ενός παίκτη μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ! Δε θεωρώ ότι είναι βοηθητικό καθόλου. [...]
θα συμφωνησω και χαιρομαι που σε αυτο το παλερμο δεν εχει φορεθει πολυ (ακομα) ο τιτλος εμπειρος παιχτης, ετσι επαιζε σε αλλα παλερμο κλπ.. βεβαια πολυφορεθηκε το random..

Το ότι βρήκες την δική μου αντίδραση πιο αμυντική απ' την αντίδραση π.χ. της kleop είναι λίγο περίεργο. Εγώ τουλάχιστον δίνω επιχειρήματα και κάνω διάφορα σενάρια. Υπάρχουν άτομα που απλώς κατηγορούν όσους ψήφισαν random κλπ. Δικαίωμά σου βέβαια το τι θα ψηφίσεις.
η δικη σου αντιδραση φανηκε σαφεστατα πολυ πιο υποπτη. πανε δες την και μπες στην ψυχολογια ενος αλλου παιχτη και θα καταλαβεις.
Κι ότι μου έλυσες το πρόβλημα με το ποιον θα ψηφίσω, γιατί δεν ήθελα να μπλεχτώ στο χάος με ικαρίωνα, κλεοπ, γιαμου, γιατί δεν ξέρω αν έχουμε μαφιοζάκι εκεί μέσα και θέλω να το τσεκάρω πρώτα πριν κατηγορήσω κάποιον.[...]
ή απλα δε θες να μπλεχτεις γιατι κατι τρεχει εκει περα;

srsly tho?? ειρωνία ήταν πρώτη ψηφοφορία είναι.
αλλά δε πειραζει μπήκες στη checklist μου, συγχαρητήρια :-*
ρε βασιλη θα εξηγησεις κατι; στην τσεκλιστ για ποιο λογο; ν καταλαβαινομαστε δηλαδη.. δε θα μυριζω τα νυχια μου
Εγω πιστευω πως οι δολοφονοι δεν εχουν κανει καποια αξιολογη εμφανιση γιατι συνηθως υπαρχουν καποι κυμματακια με καποιες δυνατες(για πρωτο γυρο) δικαιολογιες σχετικα και χανονται ετσι ατομα..Εδω υπαρχουν τοσο και καλα τυχαιοι ψηφοι που μου κανει για κακη οργανωση και συντονισμο ή πολλή διακριτικότητα των δολοφόνων βεβαια..Αλλα περιμενα να εχουν προσανατολιστει καποιοι λιγο πιο συγκεκριμενα αλλα διακριτικα σε 1,2 ατομα.
το ολο confusion του πρωτου γυρου προφανως εδωσε το δικαιωμα στο να εχουμε διασπαρτες ψηφους και θεωρω πως οι μαφιοζοι επελεξαν ακυρα ατομα για να μην καρθωθουν.
[...]
Κάτι δε μου κάθεται καλά μεταξύ ikariona,tzoum,giamou.Επειδή όμως δε μπορώ να'μαι σίγουρος,θα προτιμήσω εκείνον που δεν έχει πάρει ψήφο μέχρι στιγμής.

You asked for it, δίνω την ψήφο μου στον Tzoum
και τωρα που ο τζουμ ειναι εκτος;
Λοιπόν κάποιες παρατηρήσεις, γιατί ο χρόνος λιγοστεύει και μπορεί να πεθάνω εγώ.

1) H aegloswen και η kleop απ' όταν κατηγορήθηκαν, απείχαν απ' όλη την υπόλοιπη συζήτηση. [...]
2) Κατηγόρησα άμεσα 5 άτομα (aegloswen, kleop, Libertus, Σπυράκος και Deutsch Lover). Απ' όταν έκανα αυτή την κατηγορία, δύο από τα πέντε άτομα, στράφηκαν εναντίον κάποιου άλλου, συγκεκριμένα ο Libertus και η Deutsch Lover ψήφισαν τον Σπυράκο. [...]
να αρχισουμε να σε κλαιμε απο τωρα; χαλαρωσε λιγο δεν περιτριγυριζεται το συμπαν γυρω σου. το οτι απειχαν μπορει να σημαιενι 1002 αλλα πραγματα δε θα ασχοληθω με αυτο το θεμα γιατι δε με ενδιαφερει κιολας. Εκανες αυτη την κατηγορια οκ. Αυτο μπορει να σημαινει οτι ή εισαι συγκατοικος με καποιον (Libertus ή Deutsch) ή απλα ότι τους επεισες για την ενοχη ενος εξ αυτων. Ο Σπυρακος οντως σε αυτο το σημειο φαινεται λιγο περιεργος.
3) [...]Τα άτομα που προσπάθησαν να στρέψουν την συζήτηση αλλού ήταν η Eileen, o tsarachaf και ο Τάσος 97. Θα μπορούσε ανάμεσά τους να κρύβεται κάποιος κακός ρόλος, μαφιόζος που θέλει να ξεχαστούν άλλα άτομα που κατηγόρησα (ίσως η kleop που ακούστηκε πολύ ή ο Σπυράκος) ή διεφθαρμένος αστυνόμος που προσπαθεί να κατηγορήσει όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα, ώστε να αποφύγει να κατηγορήσει μαφιόζο.
[...]
αν και απεχθανομαι υπερβολικα να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου εξηγησε μου ΠΟΥ ακριβως φανηκε να στρεφω τη συζητηση αλλου; επειδη σε ψηφισα; δεν εδω καποια τρανταχτη δικαιολογια του τυπου α ναι παιδια ξερετε ψηφιστε τον ικαριονα.
[...]
7) Απ' όλα τα παραπάνω νομίζω πως η kleop θα ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα για το παιχνίδι και γι' αυτό θα αλλάξω την ψήφο μου για την KLEOP. Μπορεί να φαίνεται σαν να προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου που έχει δεύτερη ψήφο αλλά ναι ακριβώς αυτό κάνω. Προσπαθώ να με σώσω και νομίζω πως θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα πράγματα αν βγει αυτή παρά αν βγω εγώ που έτσι κι αλλιώς δεν είχα υποστήριξη από κανέναν. Αν πιστεύετε ότι είμαι ένοχος βγάλτε με.
Με τα παραπάνω δεν θέλω να μπερδέψω το παιχνίδι. Πρόκειται απλώς για παρατηρήσεις που έκανα και είπα να τις συλλέξω όλες μαζί για να τις έχετε υπόψιν σας.

[...]
και τωρα που πλεον ξερουμε οτι η κλεοπ εφυγε τι ξεκαθαριστηκε;; (δεν ειναι ρητορικη ερωτηση περιμενω απαντηση)

Αυτό το κύμα "ψηφίζω τυχαία" δεν μπορώ να το καταλάβω για να είμαι ειλικρινής. Έχουν ειπωθεί τόσα πράγματα. Το ότι ο πρώτος γύρος είναι random είναι μια θεωρία που εξυπηρετεί τους μαφιόζους, ούτως ώστε να μην εκτεθούν.
σωστο αυτο. αλλα δεν ειχε ειπωθει και κατι το τρομερα τρνταχτο
Ψηφοφορία για Δευτέρα 4/7
  1. aegloswen --> tsarachaf
  2. Claire Rentfield --> kleop
  3. [COLOR=#d1j69c]Cupid --> aegloswen [/COLOR]
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> kleop
  6. DumeNuke --> Claire Rentfield
  7. Eileen --> Guest 278211
  8. Emilouko -> Cupid
  9. Giamou --> Eileen
  10. Ikarionas --> kleop
  11. i_lie_us --> iris17
  12. iris17 --> i_lie_us
  13. JKaradakov --> iris17
  14. kleop --> Ikarionas
  15. Libertus --> Σπυρακος (^^)
  16. mintin97 --> Giamou
  17. Nefeli Graf --> kleop
  18. PieMaker --> mintin97
  19. Guest 278211 --> Mάιρα
  20. tsarachaf --> vassilis498
  21. Tzoum --> Giamou
  22. ultraviolence --> Tzoum
  23. vassilis498 --> Libertus
  24. Mάιρα --> Τάσος97
  25. Σπυρακος (^^) --> Deutsch... Lover
  26. Τάσος97 --> Ikarionas

Ψήφοι
4 kleop
2 Giamou
2 Ikarionas
2 iris17
2 Σπυρακος (^^)
[COLOR=#d1j69c]1 aegloswen [/COLOR]
1 Claire Rentfield
1 Cupid
1 Deutsch... Lover
1 Eileen
1 i_lie_us
1 Libertus
1 mintin97
1 Guest 278211
1 tsarachaf
1 Tzoum
1 vassilis498
1 Mάιρα
1 Τάσος97
και εχουμε εκτος λοιπον την κλεοπ με 4 ψηφους (CR, Drama, Ikarionas + Nefeli). 2 ψηφοι στον ικαριονα (εγω + κλεοπ) και 2 ψηφοι ιρις (ileus + Karadakov), 2 ψφοι σπυρακο (Libertus + Deutsch). Η κλεοπ εχει φανερο προβαδισμα απο τους υπολοιπους και δεν αποκλειεται να υπαρχει ενας ή περισσοτεροι μαφιοζοι μεταξυ των CR, Drama, Ikariona k Nefeli. Εαν ο σπυρακος ειναι μαφιοζος (θα εξηγησω παρακατω) αυτο εξυπηρετει στο να μη δημιουργηθει ισοψηφια και να φυγει σουμπιτη η κλεοπ. την αφηνω εδω την ψηφοφορια με τις ψηφους για να το συμβουλευτει οποιος θελει.
Είχαμε λοιπόν την πρώτη αποχώρηση, στατιστικά το να πετύχαμε μαφία είναι δύσκολο + το ότι κανεις δεν προσπάθησε να την σώσει (θα το έκανε η μαφία άραγε, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθούν και άλλα μέλη της) μλν μας λέει ότι βγάλαμε ρόλο πολίτη, στην καλύτερη την πόρνη.
Απο τις παραπάνω 4 ψήφους το να βρίσκεται κάποιος μαφίοζος θα μου φαινόταν περίεργο, ωστόσο πιο πιθανές θεωρώ να είναι είτε η Drama είτε η Claire.
καταρχας και μαφια να ηταν δε θα τη σωζαν τοσο φανερα ας μην κοροιδευομαστε. και μαφια να ηταν δε θα την παιρναν τηλεφωνο να της πουν α ναι ξερεις τι βγαινεις.. θα υπηρχε αντιδραση για αυτο και θεωρω πως η κλεοπ εινια αθωα. θεωρεις ντραμα και κλαιρ ενοχες για τους λογους που ωηφισαν κλεοπ ή για καποιον αλλο λογο;


[...]
Απειλές; Δηλώσεις ναι, απειλές όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν φοβηθεί ο άλλος ή όχι. Απλώς προοικονομώ το τι θα κάνω μελλοντικά, δηλώνω πως θεωρώ ύποπτο ένα άτομο, καλώντας το να με πείσει για το αντίθετο και θέλοντας να δω τις αντιδράσεις του. Τι το κακό έχει να λες στον άλλο, ότι με αυτά που λέει, θα σε κάνει να τον ψηφίσεις; Της είπα την αλήθεια.
λαθος τακτικη. ολα παιζονται μην υποσχεσαι τιποτα γιατι θα ερθει μπουμερανγκ.. και μην περιμενεις κανεις να σε πεισει για το αντιθετο. προσωπικα δε με απασχολει ιδιαιτερα αν θα με κατηγορησουν ή οχι

Πολύ καλή σκέψη η παραπάνω. Την έκανα εμμέσως και στην απάντηση που είχα δώσει στον Σπυράκο. Αν η kleop ήταν ένοχη, τότε το γεγονός ότι μόλις πήρε τη δεύτερη ψήφο, ξαφνικά πήραμε δεύτερη ψήφο, ο Σπυράκος, ο Giamou κι εγώ, ίσως δείχνει προσπάθεια των μαφιόζων να την σώσουν, οπότε η τρίτη ψήφος της Claire σε συνδυασμό με την τέταρτη δική μου, δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να την σώσουν. Αν ωστόσο η kleop ήταν αθώα, τότε η τρίτη ψήφος της Claire, θα μπορούσε να σημαίνει μια προσπάθεια της μάφια να σώσει κάποιον άλλον από την τριάδα. Επειδή ξέρω την αθωότητά μου, θα έμενα στους Giamou και Σπυράκο. Αν ο Giamou είναι ο ένοχος της υπόθεσης τότε αυτό αυτομάτως κάνει αθώο τον Mintin που τον ψήφισε και ίσως τον Tzoum παρότι του έδωσε random ψήφο, όπως είπε. Αν ο Σπυράκος είναι ο ένοχος της υπόθεσης, τότε αυτό κάνει αυτομάτως αθώους τον Libertus και την Deutsch Lover. Δεδομένου ότι είδα πως ο Giamou κατηγορήθηκε και τράβηξε την προσοχή αρκετά, όπως έγινε και με μένα που είμαι αθώος, θα έλεγα ότι ο Σπυράκος έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ένοχος, αν βέβαια ισχύει το δεύτερο σενάριο και η kleop ήταν αθώα. Σε αυτή την περίπτωση ο Σπυράκος -ή ο Giamou- θα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο με την Claire. Εγώ συνεχίζω να θέλω να επιμείνω προς το παρόν στην ενοχή της kleop αλλά είναι καλό να το έχουμε κι αυτό στο νου μας.
ειναι ενα σεναριο το οποιο συμφωνω εν μερει. θελω να εξηγησεις λιγο τι κανει αυτοματα αθωους τους Libertus κ Deutsch.
Ήταν ο Tzoum.
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.

αρκετα ωραια δολοφονια. Φευγει ενας εκ της τριαδας.Θα ελεγα οτι για μερικους ειναι ισως μια ενδειξη αθωοτητας (?) των αλλων 2 αλλα για εμενα οχι.
[...]
[...]
2) Άτομα που θέλουν να μετακινήσουν τις υποψίες στα υπόλοιπα δύο πρόσωπα του τριπτύχου, εμένα και του Giamou.
[...]
4) Κάποιος απ'τα άτομα που άρχισαν πρώτα να ρωτούν εμένα και τον Giamou, τι το ύποπτο είχαμε βρει στην ψήφο του Tzoum. Τα άτομα αυτά ήταν η Deutsch Lover, o Σπυράκος, η Eileen, η Drama Prinzessin και ο tsarachaf, ο οποίος μάλιστα είπε ότι θα μπορούσαμε οι δύο εκ του τριπτύχου να είμαστε μαζί μαφιόζοι και να θέλουμε να φάμε τον τρίτο, ο οποίος τρίτος συμπτωματικά πέθανε το βράδυ.
[...]
Εγώ προσωπικά περίμενα kill είτε της Drama, είτε του tsarachaf (αν βέβαια δεν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσά τους). Σύμφωνα με τα παραπάνω σενάρια και από το γεγονός ότι συνεχίζω να πιστεύω πως η kleop είχε κακό ρόλο, μιας και αναφέρθηκε κι αυτή στο περίφημο τρίπτυχο, τα άτομα που είναι κατεξοχήν ύποπτα για μένα και ταιριάζουν σε αρκετά απ' τα παραπάνω σενάρια είναι πρωτίστως η Eileen, ο tsarachaf και η Deutsch Lover. Δευτερευόντως ο Σπυράκος που ήδη είχε ακουστεί αρκετά και η aegloswen που επίσης έχει κολλήσει σε μένα και το τρίπτυχο. Από τα άτομα αυτά, η Deutsch Lover είχε ψηφίσει τον Σπυράκο, ενώ η aegloswen είχε ψηφίσει τον tsarachaf. [...]
οπως ειπα απραπανω μια τεοτια δολοφονια περισσοτερο αθωωνει εσας παρα σας ενοχοποιει (εγω δεν το πιστευω αλλα ισως καποιοι αλλοι να το πιστευουν). γιατι περιμενες να σκοτωθει η drama ή ο τσαφ; ακομα πρωτος γυρως ειναι δε νομιζω να σκοτωναν drama ή τσαφ τοσο νωρις... Σε παραπανω ποστ σου λοιπον αναφερεις "Αν ο Giamou είναι ο ένοχος της υπόθεσης τότε αυτό αυτομάτως κάνει αθώο τον Mintin που τον ψήφισε και ίσως τον Tzoum". Αφου λοιπον με τη δολοφονια φαινεται πως ο τζουμ ειανι αθωος αυτο κανει ενοχο τον giamou;;; αν οχι γιατι;


Ας ψηφίσω κι εγώ που τόσο σας τράβηξα την προσοχή με το να είμαι λιγομίλητη. Τι να κάνω που έτσι είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω.:/:
Ψηφίζω λοιπόν τον Ikariona, όχι για τον λόγο που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου αλλά γιατί λέει πολλά και κάτι προσπαθεί να κρύψει κατά την γνώμη μου.
προσπαθει να πει ο,τι βλεπει. ναι εκνευριστικο, ναι κουραστικο αλλα παιρνω αφορμες για σκεψη. τι ακριβως θεωρεις πως μπορει να θελει να κρυψει; (ή καλυτερα ποιους;; )

[...]

Εγώ θα ψηφίσω την Μάιρα.

Θα εξηγήσω στο σεντόνι μετά γιατί, λόγω στενότητας χρόνου.
πολυ ξαφνικο τουτο δω.. κι εκει που περιμενα οτι μαλλον θα ψηφιζες ικαριονα ή καποιον αλλον.. τελικα γιατι ψηφισες μαιρα;

[...]

Η ψήφος μου στην Claire ήταν random. Από τα λίγα post που πρόλαβα να διαβάσω μέχρι τώρα, βλέπω ότι χθες το βράδυ η μαφία αποφάσισε να σκοτώσει τον tzoum. Ο μόνος που κατηγόρησε τον tzoum στον πρώτο γύρο ήταν ο ultra, οπότε, δεδομένου ότι δεν έχω χρόνο να συλλέξω περισσότερα στοιχεία στα επόμενα... 10 λεπτά :P...

Ψηφίζω ultraviolence για να αποχωρήσει σήμερα.
ντουμ μας δουλευεις ρε μ@λ@κα; με ποια λογικη θα σκοτωναν καποιον τοσο φανερα; ας σοβαρευτουμε λιγο ειπαμε..

ΕΛΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ.
Ξαφνικά μετά από δυο πόστ απολύτως αδιάφορα έρχεσαι 5 λεπτα πριν την λήξη και ψηφίζεις Κλέρ για να μην φύγει ο Ικαρίωνας?
ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ DUDE!
(αν και ειχα κανει παραθεση το μηνυμα του ειπα να το διαγραψω τελικα απο το ποστ μου)
αυτο ακριβως μου εκανε κι εμενα εντυπωση.. τοσο απλα στεγνα αντε να πω οτι ΚΑΠΩΣ εστεκε η επιχειρηματολογια του...
Είμαι έξω κάρτα επιπλέον ψήφου στον Ικαριωνα.Θα εξηγηθώ μετά που θα γυρίσω σπίτι και θα διαβάσω όλα τα post.
what?! τοσο απλα; τοσο πολυ επρεπε να σωθει; καρτα τοσο νωρις και μαλιστα σε τοσο κρισιμη κατασταση; εχεις σιγουρευτει για την ενοχη του ικαριονα ή γνωριζεις την αθωοτητα του;

παιζω την καρτα ακυρωση ψηφου, ακυρωνω την ψηφο της aegloswen σε μένα
λιγο νευρικη κινηση θα ελεγα καθως ήδη προηγουνταν...
[[...]
Ωστόσο, η ΣΕ έλαβε μήνυμα από τον Διεφθαρμένο Αστυνομικό που επιθυμεί την αλλαγή των ψήφων μεταξύ της Claire Rentfield και της Mάιρα. Οπότε, η original mvp της σημερινής ψηφοφορίας είναι η Mάιρα.
Mάιρα, μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Η τελική λίστα της ημέρας:
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas (ακυρώθηκε)
  2. Claire Rentfield --> Ikarionas
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke --> ultraviolence
  7. Eileen --> Mάιρα
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Claire Rentfield
  11. i_lie_us --> Claire Rentfield
  12. iris17 --> Σπυρακος (^^)
  13. JKaradakov --> Cupid
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97 --> PieMaker
  16. Nefeli Graf --> Drama Prinzessin
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211 --> Giamou
  19. tsarachaf --> Claire Rentfield
  20. ultraviolence --> Mάιρα
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas x2
  24. Τάσος97

Ψήφοι
6 Mάιρα
4 Ikarionas
3 Claire Rentfield
2 i_lie_us
1 Cupid
1 Drama Prinzessin
1 Giamou
1 Libertus
1 PieMaker
1 tsarachaf
1 ultraviolence
1 Σπυρακος (^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
...και δρα ο ΔΑ. εχει πειστει πως η κλαιρ ειναι μαφιοζος; ισως ναι. αν και θεωρω πολυ πιθανο ο ΔΑ να εχει ψηφισει μαιρα (ωστε να εχει περισσοτερους ψηφους η μαιρα και να φυγει) δεν αποκλειεται να εχει ψηφισει την κλαιρ. αλλα εαν εχει ψηφισει την κλαιρ γιατι να αλλαξει τις ψηφους;
Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα αλλά επειδή δε θέλω να υπάρξει λάθος γνώμη επειδή έχω Internet θα πω ότι παίχτηκε εκείνη την ώρα η κάρτα επειδή εκείνη την ωρα ήμουν έξω και παρατήρησα πως ήταν 8 πάρα και προτιμούσα να φύγει ο Ικαριωνας πάρα ένα άτομο που δε μου κίνησε υποψίες με την ψήφο της και πολλοί πιάστηκαν από αυτό για να τη ψηφίσουν. Και δε θα ντραπω να πω πάλι ότι όταν ένας παίχτης κατ 'εμε είναι δεν είναι αθώος δυσχαιρενει το έργο γράφοντας άπειρες θεωρίες και όντας απόλυτος εκτελεί χρέη μαφιόζου έστω και κατά λάθος (με την προϋπόθεση να είναι αθώος γιατί δε το χω και σίγουρο ).Για την ώρα αυτά. Εξάλλου ήθελα μια ισοψηφία για να δω ποιον θα επιλέγατε οι άλλοι μπας και ξεδιαλυνει παραπανω το τοπίο.
πας να σωσεις υπερβολικα γρηγορα και σε μια πολυ ΥΠΟΠΤΗ στιγμη ενα ατομο το οποιο ΗΔΗ θεωρειται απο μερικους (6 ψηφοι δεν ειναι δα και λιγοι) υποπτη.
Ίσως σε μεταγενέστερη φάση του παιχνιδιού να μην απέκλεια τόσο γρήγορα άτομα. Ωστόσο το ότι κάτι τέτοιο έγινε τόσο νωρίς εμένα μου φέρνει στο μυαλό ότι ο ΔΑ είναι άπειρος επομένως και δεν θα σκεφτεί αυτό το παραπάνω βήμα για να καλυφθεί, κάτι που το επισήμανα κιόλας. Εσένα σου φαίνεται λογική/ μετά απο ώριμη σκέψη η κίνηση του ΔΑ;

Και γτ να πετάξει έτσι την μοναδική του ιδιότητα; :hmm:
ο ΔΑ ειναι αρκετα πιθανο να ειναι εμπειρος παικτης. σαφως και δεν εχει λογικα καταλαβει τους μαφιοζους αλλα με μια τετοια κινηση τους δινει προβαδισμα καθως δημιουργειται αρκετη συγχυση. εαν το σκεφτεις καλα στεκει αρκετα ;)

[...] Τι κοινό παρατηρείτε; Δείτε τι λέχθηκε στο ενδιάμεσο, ιδιαίτερα μετά την πρώτη ψήφο στην Μάιρα. Βλέπετε κάτι ενδιαφέρον εκεί; :)
επειδη 6 σελιδες μου παραπεσαν βαριες θες να μου πεις τι κοινο παρατηρεις; ή θα μιλαμε εξω απο τα δοντια ή θα μυριζουμε τα νυχια μας
[...]

Όπως είπα όχι πολύ πιθανό σενάριο. Αλλά αν τυχόν ο ικαρίωνας είναι ο μαφιόζος της υπόθεσης, η πιθανότητα κάποιος από σένα και τον Βασίλη να είναι στην μαφία είναι υψηλή, γιατί πολύ απλά τρέξατε να τον σώσετε μόλις είχε μπλεξίματα.
[...]
Εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο Τάσος είπε το μεσημέρι, ότι επειδή γυρνάει Ελλάδα δεν θα είναι ενεργός σήμερα και επιλέγει να μην ψηφίσει για να μην πάρει κανέναν στο λαιμό του. Να είπε ψέματα ότι ταξιδεύει για να καλυφθεί ως ΔΑ και να κάνει την αλλαγή ψήφων; Λίγο χοντρό δεν είναι;
Εδώ λες πάρα πολλά και ίσως να πέφτεις μέσα και κάπου, αλλά έχεις ένα λάθος. Αναφέρεσαι στους πιθανούς ΔΑ πιάνοντας τα άτομα που ΔΕΝ ψήφισαν Claire, μόνο που εγώ ψήφισα Claire και σας έφερα στην ισοψηφία πριν έρθουν ο Βασίλης και ο i_lie_us να την ψηφίσουν και να προηγείται. Αν θες να με βάλεις ως πιθανό ΔΑ, μάλλον πρέπει να με βάλεις στην ίδια κατηγορία με τον i_lie_us. Απλώς για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.
[...]
στην περιπτωση που ο ικαριονας λοιπον ειναι αθωος, οι αλλοι δυο εχουν ξανα την ιδια υψηλη πιθανοτητα να ειναι στη μαφια;;;
Δε θα εκανα ποτε κατι τοσο χοντρο σε 25 ατομα. και αν θελετε εγω να σας βγαλω το εισιτηριο φωτογραφια που λεει οτι ταξιδευω 16:15μμ και φτανω σχεδον 20:30μμ.

Βασικα παλι το αναφερω το εχω ξανακανει να παιξω και πιο δυνατη καρτα νωριτερα το ξερω βλακεια μου αλλα επισης ναι εχει να κανει και με τις καρτες μου γενικοτερα χωρις να θελω να αναφερω κατι επειδη δεν επιτρεπεται..Γενικα το θεμα με τις καρτες το παιρνω λιγο επιπολαια. Επισης για να το ξαναπω ισως ακουγεται δικαιολογια,οταν δημιουργειται ισοψηφια γινονται καποιες απελπισμενες τελευταιες ψηφοι..
απλα δικαιολογιες
Καλό μεσημέρι παιδάκια.:)
Παίζω την κάρτα μου εξαίρεση ψηφοφορίας και τα λέμε αργότερα γιατί έχω δουλίτσες σήμερα.
νταξει παιζει να στε και το πιο ανοητο παρεακι μαφιοζων EVER. Εκει που ολοι σε υποψιαζονται πας και παιζεις ΤΗΝ καρτα..
aegloswen.
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
μια δολοφονια που ισως μπορει να τραβηξει τα βλεμματα πανω στον ικαριονα αλλα θα ηταν αρκετα επιπολαιο να θεωρεισει κανεις κατι τετοιο απευθειας.
Μάλιστα. Θύμα των δολοφόνων η aegloswen. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ρίξει αρκετή προσοχή στις δημοσιεύσεις της μέχρι πρότεινως

Ξεκίνησε από χθες να χώνεται σε Ikariona και το συνέχισε σήμερα. Σαν κάτι να ήξερε.

Ωστόσο, η κίνηση της Claire να παίξει εξαίρεση από τη σημερινή ψηφοφορία κινεί υποψίες και δίνει πάτημα στον Ikarionas. Οπότε, για την ώρα, δεν ρίχνω ακόμα την ψήφο μου, περιμένοντας απάντηση σου Ikarionas στα 2 μου μηνύματα. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις τη στήριξή μου σήμερα! :P
ισως και να μην ηξερε τιποτα.

[...]
Όσο για το σημερινό θύμα,θα κάνω τις εξής υποθέσεις-πιθανά σενάρια που μου'ρχονται στο μυαλό.Eίδαμε ότι ήθελε απεγνωσμένα τον ikarionas εκτός παιχνιδιού.Γιατί όμως;

  • Ήταν ντετέκτιβ και έμαθε με ποια πλευρά είναι συνασπισμένος ο ikarionas;
  • Ήταν μέντιουμ,έμαθε ότι η κλεοπ ήταν αθώα και θέλησε να βγάλει τον ikariona εκτός επειδή η θεωρία του δεν ήταν τελικά αληθής (kleop μαφιόζος) ;
  • Ήταν πληροφοριοδότης και έδινε στην ψύχρα τον Φανερό Α;
  • Ήταν αντίπαλος μαφιόζος; Εδώ αυτό δεν στέκει γιατί έπρεπε να'χαμε άλλο ένα φάντασμα.
  • Είχε χρησμό της πυθίας;
Το τρίτο σενάριο προσωπικά το αποκλείω,η aegloswen είναι έμπειρη παίκτης δε θα ρίσκαρε να αποκαλύψει τόσο εύκολο τον ρόλο της.Δεν θα φτάσω σε καμία παραδοχή ακόμη γιατί προς το παρόν δεν έχω να προσάψω κάτι.Θα περιμένω να δω κι άλλα μηνύματα για να φτάσω σε κάποιο συμπέρασμα.
[...]
δεν ειναι χαζη η aegloswen να καρφωθει τοσο απλα.. θα μπορουσε να ειναι αντιπαλος μαφιοζος θα μπορουσε και να μην ειναι τιποτα...
Καλησπέρες!

Ω ρε τύχη να έχει τέτοια κάρτα. Προφανώς και θα την χρησιμοποιούσε τώρα. Μετά την διάσωσή της χθές, όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω της και πιθανώς πολλοί να την ψήφιζαν και σήμερα ( ανάμεσα σε αυτούς ήμουν και εγώ και τώρα με έστειλες πάλι στο 0:P ) . Για να μείνει λοιπόν η Κλερί, ρίχνει την κάρτα της σήμερα. Για να επιμένει τόσο να μείνει έχει λόγο; Ή απλά την έριξε ώστε να βγει εκείνος με τις περισσότερες χθεσινές ψήφους μετά από εκείνη που ακούει στο όνομα Ικαρίωνας;:hmm:

Για την δολοφονία: Με μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Ήταν ένα άτομο που σε όλες τις ψηφοφορίες ψήφισε Ικαρίωνα. :/:
η δολοφονια της aegloswen οπως ειπα προηγουμενως μπορει να ριξει τα βλεμματα στον ικαριονα. παραυτα ομως εσυ τι ρολο βαρας ακριβως; εισαι μπερδεμμενη μετα απο 4 στο συνολο αποχωρησεις;;;

Θεωρω πως ο ικαριονας τεινει να ειναι περισσοτερο αθωος παρα ενοχος. Ο τροπος που παιζει (τυπος brain storming) ειναι αρκετα βοηθητικος (και κουραστικος, εκνευριστικος και yolo) μερικες φορες. Προς το παρον θεωρω περισσοτερο ενοχους το Σπυρακο και την κλαιρ παρα τον ικαριονα. Η σταση της ντραμα ειναι επισης περιεργη και περιμενω να διαβασω περισσοτερα απο εκεινη. Προσπαθησα να κανω ενα ποστ γιατι εχω αρκετες αποριες (για αυτο εχω και αρκετες ερωτησεις).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0


Το να έχεις κάποια άτομα στο μυαλό σου ως αθώα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε στην ίδια ομάδα, σαφώς. Αλλά όταν ο ένας υποστηρίζει τόσο έντονα τον άλλον, τότε αρχίζει να διαφαίνεται μια συσχέτιση. Και, στην τελική, αν αυτή η αλληλλοστήριξη είναι αποκύημα της φαντασίας μου, γιατί εμμένετε και οι δύο να προσπαθείτε να την καταρρίψετε? Αν είστε πολίτες, η εμμονή με την οποία αντιμάχεστε το σενάριο συνεργασίας τραβάει πάνω σας περισσότερη προσοχή από ότι το να πείτε, "ναι, εντάξει, πιστεύω στην αθωότητά του και τον στηρίζω". Το οποίο, όσο περισσότερο αναλώνεστε να μου απαντάτε ενισχύει την πεποίθησή μου ότι είστε μαφιόζοι και ότι, ξεκινώντας από μια απλή παρατήρηση έχω βγάλει λαβράκι.



Στο "κλαίω με το υστερόγραφο δεν στάθηκα καθόλου". Ενδεχομένως θα ήταν καλύτερα να το είχα αφαιρέσει, αλλά αφού δεν έγινε δεν πειράζει. Το κομμάτι που στάθηκα ήταν το ότι προβλέπεις την επόμενη δολοφονία, ώσαν γνώστης της πληροφορίας εκ των έσων (aka μαφιόζος), ώστε να μπορείς αύριο να βγεις και να πεις "Αποθεόστε με, ήξερα ποιον θα σκοτώσουν οι μαφιόζοι"... Right...

Αυτό δεν ήθελε ο ΔΑ? Να καθίσουμε να αναλωθούμε με την περίεργη αυτή κίνησή του, να ασχοληθούμε με το ποιοι ευνοήθηκαν και ποιοι ζημιώθηκαν από την αλλαγή ψήφων. Είναι κάτι που κάνετε όλοι, κοιτάτε πού και γιατί ο ΔΑ έκανε ότι έκανε. Την ίδια στιγμή που εσείς ψάχνετε τον ΔΑ, αυτός εκμεταλλεύετε το χάος για να αναγνωρίσει τους δολοφόνους. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Και η συμπεριφορά σου φέρνει όλο και περισσότερη αυτή αιμοδιψή δολοφόνου. Μπορώ να πω πλέον ότι έχω πειστεί για την ενοχή σου.


Ξεκίνησα από το "μην τον αποκλείεις τόσο γρήγορα από ΔΑ" και εσύ το πήγες στο άλλο άκρο "είναι ο ΔΑ". Μπορείς να μου υποδείξεις πού ακριβώς στις δημοσιεύσεις μου υποστήριζω ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ?


Το πρόβλημα μου εξακολουθεί να έγκειται στο ότι προσπαθείτε απεγνωσμένα να μας πείσετε ότι δεν συνασπίζεστε. Κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνεται αν είστε συγκάτοικοι. Αλλά εσείς θέλετε να αποδείξετε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ σας και, μάλλον, σας το χαλάω λιγουλάκι.



Γενικά με προβληματίζει η ψήφος σου. Στην αρχή ξεκίνησα απλά πιέζοντας σε, για να επιβεβαιώσω αν είσαι πολίτης και στην πορεία στράφηκα στο συμπέρασμα ότι είσαι μαφία. Η ψήφος σου απέναντι μου όμως υποδεικνύει συμπεριφορά πολίτη... Οπότε είτε είσαι μαφιόζος και παίζεις μια καλοστημένη μπλόφα. Ή κάπου στην συλλογιστή μου πορεία απέναντι σου όντως παρασύρθηκα και βιάστηκα σε συμπεράσματα. Θα δείξει. Δεν έχεις πέσει στα all-clear ακόμα, αλλά βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση από προηγουμένως.



.... Μιλάμε για τόνους λάσπης. Κάτσε να στα βάλω 1-1:



Πες μου εσύ πώς η απάντηση μου είναι στο "κλαίω με το υστερόγραφο" και όχι στο ότι προβλέπεις τις δολοφονίες.
Foul #1.


Μιλάω για ψήφο και λέω ότι θα έχεις τη στήριξή μου. Φοιτητής είσαι, δεν σε έχουν πιάσει ΔΑΠίτες εσένα να σου ζητήσουν τη στήριξή σου στις εκλογές, να ξέρεις ότι "Θα σε στηρίξω" σημαίνει "Θα σε ψηφίσω?". Οκ, δέχομαι ότι είναι λάθος στη διατύπωση από μέρους μου, αλλά η πρόθεση μου ήταν ξεκάθαρη και ήθελα να σου τονίσω ότι προτίθεμαι να σε ψηφίσω σήμερα...

Και, προφανώς, δεδομένου ότι οι παραπάνω απαντήσεις σου δεν έχουν σε κανένα βαθμό απαντήσει στις ερωτήσεις μου, ψηφίζω Ikarionas για να αποχωρήσει σήμερα.

Μα είναι ατέλειωτοι οι κακοί παίκτες σ' αυτό το παιχνίδι. Απαλλαχτήκαμε απ΄την aegloswen και τώρα έχουμε τον Dumeduke, o οποίος τόσους γύρους άχνα δεν έβγαζε, τώρα ξαφνικά γράφει κατεβατά όλα επικεντρωμένα σε μένα. Αν δεν είσαι κακός παίχτης μπορεί να είσαι κάνας αντίπαλος μαφιόζος που ξέρεις ότι είναι μαφιόζος ο Karadakov και κατηγορείς εμένα επειδή τον έχω προς το παρόν στους αθώους μου. Αλλιώς παίζεις άθλιο παιχνίδι και τα post σου είναι γεμάτα λογικά κενά και επικλήσεις στο συναίσθημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
επισης μια προσθηκη.. εαν μπορειτε βαζετε spoilers (προσθετωντας [.spoiler] στην αρχη του quoted κειμενου και [./spoiler] στο τελος (αφαιρωντας τις τελειες)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
@Eileen οκ λαθος μου δε το είχα παρατηρήσει.

Σπυράκο πραγματικά έχεις την πιο αψυχολόγητη πορεία μέχρι τώρα είχες κάρτα επιπλέον ψήφου και αντί να τη κρατήσεις για τον εαυτό σου την έκαψες για να μη βγει κάποια η οποία το μόνο που έκανε μέχρι τώρα έτσι κι αλλιώς ήταν να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Έρχεται η σημερινή μέρα και το γυρίζεις λέγοντας πως τελικα ο ικαρίωνας ίσως και να μην είναι δολοφόνος και "δε θα πέσεις στη παγίδα". Είσαι αυτή τη στιγμή ο νούμερο 1 ύποτπος αυτη τη στιγμή και δικαίως. Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου για κάποιο λόγο τείνω να πσιτεύω πως όντως παίζεις πολύ απρόσεχτα για αυτό και δε θα στρέψω το ενδιαφέρον μου σε εσένα αλλά πραγματικά ακόμη κι αν βγεις εσύ δε νιώθω την ανάγκη να σε σώσω.

Συμφωνώ με τον ικαρίωνα στο ότι είναι πολύ ύποπτη όλη αυτή η στορφή υπέρ του από άτομα που τον ψήφισαν νωρίτερα πόσο μάλιστα μετά από μια δολοφονία που θα έπρεπε να τον ενοχοποιεί. Ο κύριος λόγος που δνε συμμερίζομαι για τώρα την ενοχή της drama είναι πως είχε δηλώσει πως θεωρεί ύποπτους ΚΑΙ εσένα ΚΑΙ τη Μάιρα μπορεί να ήταν στάχτη στ αμάτια μπορεί και όχι αλλά σίγουρα αν ήμουν ΔΑ και ήταν δολοφόνος με βάση αυτό δε θα έκανα ό,τι έκανα.

θα ψηφίσω σε λιγάκι όταν θα έχω το συμπέρασμα που θέλω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Κλασσικα παιζω μια καρτα και δημιουργω υποψιες,χαλαει το παιχνιδι και θα βγω χωρις ουσιαστικο λογο.Αλλα ενταξει εκανα και εγω παλι κουταμαρα και θα την πληρωσω δε πειραζει ας ειναι..Απλα αν και θα ακουστει σαν παραπλανηση κοιταχτε λιγο ποσοι πιανονται να με ψηφισουν και ισως εκει βρειτε κατι πιο ενδιαφερον γιατι ξαφνικα τοσοι πολλοι μαζευονται.Απλα αυτο..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
η δολοφονια της aegloswen οπως ειπα προηγουμενως μπορει να ριξει τα βλεμματα στον ικαριονα. παραυτα ομως εσυ τι ρολο βαρας ακριβως; εισαι μπερδεμμενη μετα απο 4 στο συνολο αποχωρησεις;;;

Θα σου πω τι με μπέρδεψε. Όπως είπες και εσύ αλλά και άλλοι, η δολοφονία έγινε ίσως για να στοχοποιήσει τον Ικαρίωνα. Τον Ικαρίωνα από χθες σταμάτησα να τον θεωρώ ύποπτο πάντως. Φαίνεται πως θέλει να μείνει στο παιχνίδι και όλα αυτά που γράφει βοηθάνε πολύ και ούτε σε εμένα φαίνεται για δολοφόνος. Εξάλλου έπαιξε και την κάρτα ακύρωσης ψήφου, προφανώς γιατί ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Από την άλλη, με την δολοφονία σήμερα στοχοποιείται αρκετά. Πίστεψαν πως έτσι θα τον βγάλουν από τη μέση επειδή κατάλαβαν πως είναι αθώος;
Άκουστηκε επίσης πως επειδή η συγκεκριμένη ψήφισε σε όλες τις ψηφοφορίες μόνο τον Ικαρίωνα πιθανώς βοήθησε ή την έβγαλε ο ίδιο από την μέση.

Προς το παρόν, θέλω να πιστεύω πως ισχύει το πρώτο σενάριο. Ο Ικαρίωνας δηλαδή να είναι αθώος, και πως το κύμα που δημιουργείται προς τον Σπύρο να βγει σε καλό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Θα σου πω τι με μπέρδεψε. Όπως είπες και εσύ αλλά και άλλοι, η δολοφονία έγινε ίσως για να στοχοποιήσει τον Ικαρίωνα. Τον Ικαρίωνα από χθες σταμάτησα να τον θεωρώ ύποπτο πάντως. Φαίνεται πως θέλει να μείνει στο παιχνίδι και όλα αυτά που γράφει βοηθάνε πολύ και ούτε σε εμένα φαίνεται για δολοφόνος. Εξάλλου έπαιξε και την κάρτα ακύρωσης ψήφου, προφανώς γιατί ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Από την άλλη, με την δολοφονία σήμερα στοχοποιείται αρκετά. Πίστεψαν πως έτσι θα τον βγάλουν από τη μέση επειδή κατάλαβαν πως είναι αθώος;
Άκουστηκε επίσης πως επειδή η συγκεκριμένη ψήφισε σε όλες τις ψηφοφορίες μόνο τον Ικαρίωνα πιθανώς βοήθησε ή την έβγαλε ο ίδιο από την μέση.

Προς το παρόν, θέλω να πιστεύω πως ισχύει το πρώτο σενάριο. Ο Ικαρίωνας δηλαδή να είναι αθώος, και πως το κύμα που δημιουργείται προς τον Σπύρο να βγει σε καλό.
Καλα οπως ειπωθηκε και απο τον Βασιλη εμμεσα, και καλος να ειμαι το κακο ειναι ενας πολιτης μειον αφου εξαλλου καλο δε κανω αν και προσπαθω αληθεια.Οποτε νταξει μια μερα χαμενη,δειτε το ετσι.Δε ξερω απλα παρασυρομαι κανω βλακειες..Μη μου δινετε στα χερια μου καρτες :P Για τον Βασιλη εννοω οτι και να βγω ουτε αυτος αλλα ουτε αλλος και καλα θα κανετε δε θα με επαναφερει και μπορει.Οποτε κλαιν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
και τωρα που πλεον ξερουμε οτι η κλεοπ εφυγε τι ξεκαθαριστηκε;; (δεν ειναι ρητορικη ερωτηση περιμενω απαντηση)

ειναι ενα σεναριο το οποιο συμφωνω εν μερει. θελω να εξηγησεις λιγο τι κανει αυτοματα αθωους τους Libertus κ Deutsch.

Ωχ αναφέρθηκες σε ένα σωρό πράγματα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες για τα οποία έχω απαντήσει σε ξεχωριστά post. Ειλικρινά βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια. Διάβασε τα post μου. Είναι μεγάλα αλλά δίνω όλες τις απαντήσεις σε όλα αυτά που ρώτησες κι εσύ. Θα σου απαντήσω μόνο στα δύο που δεν απάντησα. Το πρώτο για το ξεκαθάρισμα ήταν επειδή δεν είχα καταλάβει πως είναι κρυφές και οι κάρτες όσων πεθαίνουν σε ψηφοφορία. Επειδή στο παλέρμο που παίζω οι κάρτες που φεύγουν μέρα φανερώνονται, νόμιζα πως θα βλέπαμε τον ρόλο της kleop. Η αλήθεια είναι ότι το να παίζεις με όλες τις κάρτες κρυφές δυσκολεύει υπερβολικά πολύ το παιχνίδι.

Ο Libertus και η Deutsch θα είναι αθώοι αν ο Σπυράκος βγει κακός ρόλος γιατί τον ψήφισαν από τον πρώτο γύρο και διατήρησαν της ψήφους τους ακόμη κι όταν ήταν σε ισοψηφία.

Αν εισαι τοσο σιγουρος και με θεωρεις τοσο ενοχο οπως λες τι αλλαζεις; Δεν βρισκω καν το Post που ψηφιστηκα απο σενα ισως εχω κανει εγω λαθος και δε το βλεπω αλλα λογικα το επεξεργαστηκες; Ημουν εξω.Γιατι πας για Drama ενω ηθελες εμενα; Για αντιδρασεις; Καλα.Ή μηπως τελικα ειπες να πας αλλου για να μη στοχοποιηθειτε; Επειδη κατι μου βρωμαει ειδικα τωρα που δε μου εκατσε καλα η Drama..βρωμαει πολυ. Σε ικανοποιουν οι ψηφοι και ξαφνικα ενω με ψηφισες λες οτι μπορει να ειμαι αθωος.Και μην ακουσω τωρα που αλλαζω 3η φορα γνωμη για σενα οτι εγω παω να μπερδεψω.Εσυ με μπερδευεις τωρα με αυτη την αλλαγη και δε ξερω τι να υποθεσω.

Πραγματικά και αθώος να είσαι θέλω πολύ να βγεις. Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα απ' όσα γίνονται. Ναι σε θεωρώ ένοχο ακόμη αλλά δεν μου άρεσε α) το ότι έπεσαν κατευθείαν πάνω σου τόσα άτομα, εκ των οποίων θεωρώ ύποπτα πολλά απ' αυτά, β) δεν μου άρεσε η μαζική αθώωσή μου ενώ είχε γίνει kill που λογικά με ενοχοποιούσε, γ) ήσουν ο αμέσως επόμενος ύποπτος μετά από εμένα λόγω της ενίσχυσης της Claire, μπορεί να είσαι καμία πόρνη στην τελική. Με αθώωσαν και πέσαν όλοι να σε φάνε, δ) δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η ψήφος της Drama σε σένα γιατί η Drama μέχρι στιγμής φαίνεται ότι βολεύεται να ψηφίσει όσα άτομα ακούγεται ότι θα βγουν και έχει ψηφίσει ήδη δύο αθώους (εμένα και την kleop). Τώρα που ακούστηκες εσύ αρκετά και είναι σίγουρο ότι θα βγεις, ψηφίζει εσένα. Αν είσαι αθώος βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Μπερδεύεις υπερβολικά πολύ το παιχνίδι με τις κινήσεις σου. Και να βγεις σήμερα δεν θα μου λείψεις. Θα ξεκαθαρίσει αρκετά το παιχνίδι επειδή το μπερδεύεις. Αλλά αν είσαι κι εσύ αθώος στον οποίο έπεσαν όλοι τόσο εύκολα, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Ωχ αναφέρθηκες σε ένα σωρό πράγματα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες για τα οποία έχω απαντήσει σε ξεχωριστά post. Ειλικρινά βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια. Διάβασε τα post μου. Είναι μεγάλα αλλά δίνω όλες τις απαντήσεις σε όλα αυτά που ρώτησες κι εσύ. Θα σου απαντήσω μόνο στα δύο που δεν απάντησα. Το πρώτο για το ξεκαθάρισμα ήταν επειδή δεν είχα καταλάβει πως είναι κρυφές και οι κάρτες όσων πεθαίνουν σε ψηφοφορία. Επειδή στο παλέρμο που παίζω οι κάρτες που φεύγουν μέρα φανερώνονται, νόμιζα πως θα βλέπαμε τον ρόλο της kleop. Η αλήθεια είναι ότι το να παίζεις με όλες τις κάρτες κρυφές δυσκολεύει υπερβολικά πολύ το παιχνίδι.

Ο Libertus και η Deutsch θα είναι αθώοι αν ο Σπυράκος βγει κακός ρόλος γιατί τον ψήφισαν από τον πρώτο γύρο και διατήρησαν της ψήφους τους ακόμη κι όταν ήταν σε ισοψηφία.
δεν ειναι κακο να επαναλαμβανομαστε σε αυτα που εχουμε πει, εκτος κι αν φοβασαι κατι. και παλι ομως αυτο δεν τους κανει αθωους. μπορει απλα να συνεχιζουν να πιστευουν πως ειναι ενοχος. εκτος κι αν libertus κ deutsch ειναι συγκατοικοι και απλα πανε μαζι χερι-χερι.

Αν και ο σπυρακος φαινεται αρκετα ενοχος προς το παρον θα μπορουσα να του δωσω το απαλακτικο οτι παιζει σχετικα επιπολαια παντα. για αυτο θα προτιμουσα να μεινει για μια ακομα μερα. Απο την αλλη η σταση της ντραμα σε ολο το παιχνιδι ειναι αρκετα περιεργη και δε βλεπω να συμμετεχει ενεργα (μπορει να συμμετεχει στο background και να παρακολουθει το τι γινεται). Ισως ο σπυρακος να μην ειναι τοσο ενοχος οσο θεωρω πως ειναι και θα ηθελα μια εξτρα μερα. Η κλεοπατρα (ντραμα) απο την αλλη εχει κινησει αρκετες υποψιες. Θα πρεπει να φυγω για να συντησω μερικους φιλους και θα επιστρεψω αρκετα αργοτερα. Για τους προηγουμενους λογους ψηφιζω Drama.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Θα σου πω τι με μπέρδεψε. Όπως είπες και εσύ αλλά και άλλοι, η δολοφονία έγινε ίσως για να στοχοποιήσει τον Ικαρίωνα. Τον Ικαρίωνα από χθες σταμάτησα να τον θεωρώ ύποπτο πάντως. Φαίνεται πως θέλει να μείνει στο παιχνίδι και όλα αυτά που γράφει βοηθάνε πολύ και ούτε σε εμένα φαίνεται για δολοφόνος. Εξάλλου έπαιξε και την κάρτα ακύρωσης ψήφου, προφανώς γιατί ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
.

1.Δηλαδη οι δολοφονοι δεν εχουν λογο να μεινουν? Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι ολοι κανετε στροφη 180 μοιρων και τωρα αθωωνετε με βεβαιοτητα τον Ikariona. Δε λεω ουτε να φυγει τωρα , αλλα δε γινεται απο εκει που ολοι τον κατηγορουσατε,τωρα ολοι να συμφωνειτε μαζι του. Εγω θεωρω πως με τα σκεπτικα που τον αθωωνετε ή απλα μαζοποιειστε και δε θελει να ξεχωρισετε ( μερικοι, οχι ολοι) ή απλα ειστε αφελεις και δε μπορειτε να δειτε ενα βημα παραπερα να σκεφτειτε πιο υπουλα. Και επαναλαμβανω. Δεν τον κατηγορω για αυτο το γυρο. Και δεν ειναι απιθανο να ειναι αθωος ή να θελουν να τον στοχοποιησουν. Αλλα δε γινεται να τον αθωωνεται για αυτους τους λογους που αναφερετε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
δεν ειναι κακο να επαναλαμβανομαστε σε αυτα που εχουμε πει, εκτος κι αν φοβασαι κατι. και παλι ομως αυτο δεν τους κανει αθωους. μπορει απλα να συνεχιζουν να πιστευουν πως ειναι ενοχος. εκτος κι αν libertus κ deutsch ειναι συγκατοικοι και απλα πανε μαζι χερι-χερι.

Δεν πιστεύω ότι είναι συγκάτοικοι. Και όχι δεν φοβάμαι κάτι. Απλώς σε ένα παιχνίδι τέτοιου τύπου που πρέπει όλοι να μιλάνε και να γράφουν κείμενα, εφόσον έχω απαντήσει σε όσα ρώτησες, δεν θέλω να τα ξαναγράψω. Ας διαβάσεις αυτά που έγραψα. Ξέρω ότι γράφω πολλά αλλά το παιχνίδι απαιτεί τέτοιου είδους παίξιμο. Όσοι βαριούνται να διαβάζουν κατεβατά ας μην το παίζουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou --> Drama Prinzessin
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97 --> Drama Prinzessin
Ψήφοι
5 Σπυρακος (^^)
3 Drama Prinzessin
2 Ikarionas
1 Cupid
1 DumeNuke
1 iris17
1 mintin97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
1.Δηλαδη οι δολοφονοι δεν εχουν λογο να μεινουν? Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι ολοι κανετε στροφη 180 μοιρων και τωρα αθωωνετε με βεβαιοτητα τον Ikariona. Δε λεω ουτε να φυγει τωρα , αλλα δε γινεται απο εκει που ολοι τον κατηγορουσατε,τωρα ολοι να συμφωνειτε μαζι του. Εγω θεωρω πως με τα σκεπτικα που τον αθωωνετε ή απλα μαζοποιειστε και δε θελει να ξεχωρισετε ( μερικοι, οχι ολοι) ή απλα ειστε αφελεις και δε μπορειτε να δειτε ενα βημα παραπερα να σκεφτειτε πιο υπουλα. Και επαναλαμβανω. Δεν τον κατηγορω για αυτο το γυρο. Και δεν ειναι απιθανο να ειναι αθωος ή να θελουν να τον στοχοποιησουν. Αλλα δε γινεται να τον αθωωνεται για αυτους τους λογους που αναφερετε.

Και δολοφόνος να είναι έχει λόγο να μείνει ναι. Αλλά το σκεπτικό του δεν μου κάνει για δολοφόνο. Εγώ ήμουν από τους πρώτους που σταμάτησα να τον θεωρώ τόσο ύποπτο. Ούτε σήμερα ούτε χθες ούτε ποτέ δεν το ψήφισα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Mintin, Deutsch Lover, Drama Prinzessin, Tsarachaf, Guest 278211 και οι 5 ψήφισαν Σπυράκο. Αν το σενάριο που έκανα στο τέλος και το οποίο λέει ότι έπεσαν επίτηδες όλοι πάνω του αθωώντας εμένα γιατί ήταν ο επόμενος ύποπτος λόγω της σύμπραξής του με την Claire (η οποία είναι σίγουρα μαφιόζος), αν αυτό το σενάριο είναι σωστό, τότε μέσα στα άτομα που ψήφισαν Σπυράκο υπάρχουν αρκετοί μαφιόζοι. Θα έβγαζα απ' αυτούς μόνο την Deutsch Lover, η οποία τον είχε ψηφίσει και στον πρώτο γύρο. Δεν μπορώ να την αθωώσω με σιγουριά αλλά οι υπόλοιποι μου φαίνονται πολύ πιο ύποπτοι. Η Drama πείθομαι όλο και περισσότερο ότι είναι μαφιόζος, ενώ τον mintin και τον tsarachaf τους έχω αναφέρει ήδη ως υπόπτους. Ο mintin ψήφιζε τόσες μέρες άτομα με 1 ή καμία ψήφο. Ξαφνικά επιχειρεί να βγάλει εκτός παιχνιδιού ένα άτομο που έχει αρκετές ψήφους. Το ίδιο και η Guest 278211. Έχει ενδιαφέρον ότι τρια απ' τα άτομα που ψήφισαν Σπυράκο συμπίπτουν με τα άτομα που κατηγορεί ο Giamou (tsarachaf, Drama, Guest 278211), οπότε αν είναι σωστό αυτό που λέω, τότε ο Giamou είναι σίγουρα αθώος. Δεν αθωώνω Σπυράκο. Μπερδεύει το παιχνίδι. Αλλά δεν μ' αρέσει όλο αυτό το ρεύμα ταυτόχρονης αθώωσής μου με ταυτόχρονη ψήφο σε αυτόν. Θα μπορούσε το kill στην aegloswen να έγινε ακριβώς γι' αυτό. Έχει επίσης ενδιαφέρον ότι από τους υπόλοιπους παίκτες κανείς δεν σπεύδει να ψηφίσει Drama ή έστω και εμένα, ώστε να δει τι θα γίνει με τον Σπυράκο. Ειδικά η Drama για μένα θα αποκάλυπτε πάρα πολλά αν ερχόταν σε ισοψηφία με Σπυράκο. Αλλά δεν βλέπω καμία κίνηση προς τα εκεί και προβληματίζομαι. Είναι υπερβολικά ύποπτη. Κάθε γύρο ψηφίζει όσους ακούγεται ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να βγουν (πρώτα την kleop, ύστερα εμένα και τώρα τον Σπυράκο). Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι τόσα άτομα που μας έπρηζαν στο τέλος της πρώτης ψηφοφορίας για την αθωότητα της Kleop και ότι οι μαφιόζοι αποκλείεται να μην έκαναν κάτι να την σώσουν, και άρα είναι αθώα, δεν λένε το ίδιο πράγμα για τον Σπυράκο, ο οποίος αφήνεται στη μοίρα του με 5 ψήφους προς το παρόν. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Πρέπει να πω ότι δυστυχώς διάβασα κάτι που με έκανε να ανατρέψω πολύ κάποια από τα συμπεράσματα που είχα βγάλει, αλλά θέλω να το επεξεργαστώ και άλλο. Θα το γράψω όμως αργότερα. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη:
  • Για εμένα η aegloswen ήταν μέντιουμ
Η πίστη της στην ενοχή του Ikarionas εντάθηκε μετά την αποχώρηση της kleop και αφού εκείνος είχε με σθένος υποστηρίξει ότι η kleop έχει κακό ρόλο. Είπε χαρακτηριστικά πως η kleop ήταν "ξεκάθαρα αθώα".
Μετά, έγινε η αναφορά του JKaradakov στον ρόλο της aegloswen και την επόμενη μέρα βρέθηκε δολοφονημένη. Για εμένα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Το μέντιουμ είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος, που μπορεί με τις ερωτήσεις του να χαλάσει το παιχνίδι των μαφιόζων. Για αυτό και την έβγαλαν από το παιχνίδι.
Συν τοις άλλοις, όπως φαίνεται, με αυτή τους την ενέργεια, η Claire Rentfield χάνει ένα μεγάλο σύμμαχο. Η aegloswen ήταν ίσως η πιο ένθερμη παίκτρια κατά του Ικαρίωνα - άρα σύμμαχος της Claire. Άρα,
  • η δολοφονία στην ουσία αθωώνει τον Ικαρίωνα στα μάτια μας και μένει και άλλο στο παιχνίδι
  • η Claire χάνει ένα σύμμαχο
Για την ακύρωση ψήφου του Ικαρίωνα:
Συγγνώμη, αλλά εγώ δε το βρίσκω καθόλου περίεργο. Ήδη δέκα λεπτά πριν την ψηφοφορία έγιναν αλλαγές - θα μπορούσαν να γίνουν κάλλιστα και άλλες. Εσύ Ακριβέ, αν ήσουν στη θέση του, δεν θα έπαιρνες όσα περισσότερα μέτρα μπορούσες για να βεβαιωθείς ότι δεν θα βγεις; :worry: (Απευθύνομαι σε εσένα γιατί κυρίως εσύ και η Έλενα το είπατε).
1. Πολύ πιθανό για κάποιον έμπειρο παίκτη. Και στην τελική, ακόμα πιθανότερο για κάποιον που είναι ταγμένος με την πλευρά της μαφίας. Σκοπός τους, εξάλλου, είναι να διεκπαιρεώσουν τις υποχρεώσεις τους (να βγάλουν από το παιχνίδι και να στοχοποιήσουν άτομα) τα οποία αποτελούν τροχοπέση στο έργο τους, ενώ παράλληλα οι ίδιοι παρουσιάζονται σαν αθώοι. Και, στην τελική, αν όντως το σενάριο είναι τόσο απίθανο και εσύ είσαι ταγμένος με τον ρόλο των πολιτών, γιατί κάθισες και σκέφτηκες ένα τόσο αναλυτικό πλάνο? Εγώ απλώς τόνισα το γεγονός ότι έσπευσες να αποκλείσεις παίκτες από το ρόλο του ΔΑ, πολλούς χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Καθόλου πιθανό για έναν έμπειρο παίκτη - rookie mistake θα το χαρακτήριζα κιόλας.
Έστω ότι την κατάλαβε αργά. Θα ξόδευε την μοναδική ιδιότητα για να σώσει μία μαφιόζο που έχει "αποκαλυφθεί" και που ήταν το φαβορί για την επόμενη μέρα, από το να την κρατήσει για μία ώρα ανάγκης, όπου θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον άλλο μαφιόζο ή τον εαυτό του;:confused: Και μαζί με την ιδιότητα θα ξόδευε την μία από τις δυο κάρτες του; Μη λέμε ό, τι θέλουμε! :P

Σενάριο 1ο: Ο ΔΑ έχει καταλάβει σωστά την ομάδα των μαφιόζων (κάποιους από αυτούς έστω)

Στην περίπτωση αυτή, η Claire είναι στην ομάδα των μαφιόζων, μαζί με έναν από την τριάδα που έχει αναφερθεί (ikarionas, giamou, Σπυρακος). Για να μπορέσει ο ΔΑ να είναι σίγουρος για αυτό το σενάριο, σίγουρα θα πήρε κάποιο σήμα από το μαφιόζο.

Σενάριο 2ο: Ο ΔΑ έχει καταλάβει τον καλό ρόλο της Μάιρα

Αυτό είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει. Επειδή η συμμετοχή της ήταν κυρίως με την ψήφο της, αξίζει να σταθούμε εκεί σε αυτήν την ανάλυση. Θεωρώ ότι η πρώτη ψήφος προς τον Τάσο δε θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι έχει κάποιο ρόλο, καθώς ο Τάσος δεν έχει μεγάλη αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες, ώστε ο ΔΑ να τον καταλάβει. Εάν ισχύει αυτό το σενάριο, το μυστικό ίσως βρίσκεται στη 2η ψήφο της, προς τον i_lie_us.

Σενάριο 3ο: Ο ΔΑ δεν έχει καταλάβει κανέναν

Ό,τι έχουμε πει είναι λάθος και πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν.

Γενικά, πιστεύω ότι για να βρούμε το ΔΑ πρέπει να βρούμε και το μαφιόζο του (ή έστω, εκείνον που θεωρεί μαφιόζο του).
Θα επιστρέψω με απαντήσεις σε κάποια από τα προηγούμενα ποστ, αφού τα διαβάσω πάλι πιο προσεκτικά.
Συμφωνώ με τα σενάριά σου και μου αρέσει που δεν αφαιρείς από την τριάδα της ισοψηφίας τον Giamou ο οποίος ευκόλως παραλείπεται από άλλο κόσμο. Έστω και σαν ενδεχόμενο, πρέπει να αναφέρεται.
Και εμένα μου έκανε εντύπωση η επιλογή της Μάιρα. Δεν υπήρχε κάτι που να δηλώνει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά της, από την μία, και από την άλλη θα μπορούσε να βγάλει οποιοδήποτε παίκτη είχε έστω και μία ψήφο, δηλαδή: i_lie_us, Cupid, tsarachaf, PieMaker, Drama Prinzessin, ultraviolence, Giamou, Σπυράκο, Libertus, Ikariona. Από όλους αυτούς τους παίκτες επιλέγει την Μάιρα;

Κι έρχεται ο ΔΑ και τα κάνει όλα μπάχαλο. Να υπενθυμίσω εδώ ότι ο ΔΑ δεν ξέρει τους μαφιόζους. Οπότε από δω και πέρα κάνουμε ικασίες για το τι πιστεύει ο ΔΑ, όχι για το τι ξέρει.

4 πιθανά σενάρια μπορώ να σκεφτώ εγώ.
1. Ο ΔΑ θεωρεί την Claire ένοχη.
2. Ο ΔΑ θεωρεί τον ικαρίωνα ένοχο.
3. Ο ΔΑ θεωρεί και τους δύο ένοχους.
4. Ο ΔΑ δεν θεωρεί κανέναν ένοχο και το κάνει για να μας κάνει τελείως μπάχαλο και να μην μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σημαντική η επιλογή της Μάιρα η αλήθεια είναι, εμένα μου φαίνεται πιο πιθανό να είναι επειδή ήταν σχετικά αθόρυβη παίκτρια και δεν έχει πει πολλά ώστε να τραβήξει υποψίες σε αυτούς που θεωρεί μαφιόζους.
Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτό στα πλάγια γράμματα. :confused:
Τα πλάγια γράμματα ήταν ένας συλλογισμός στη βάση του ότι δεν γίνεται να θεωρεί και την Claire και τον Ikariona μαφιόζους ο ΔΑ. Να γιατί:
Η μόνη ενέργεια μεμπτή της Claire είναι πως με την ψήφο της έδιωξε την kleop και κράτησε μέσα Σπυράκο, Ικαρίωνα, Giamou. Από αυτούς, ο Ικαρίωνας έχει επανειλλημένα αντιταχθεί στους Claire Rentfield και Σπυράκο. Δεν γίνεται να είναι η Claire και ο Ικαρίωνας μαφιόζοι και να κονταροχτυπιούνται στο δεύτερο γύρο με τέτοιο τρόπο! Δεν έχει καμία λογική τόσο νωρίς στο παιχνίδι και ενώ είμαστε -2 πολίτες, άρα οι μαφιόζοι έχουν πλεονέκτημα.
Επομένως, τα ενδεχόμενα είναι τα 1-4. Το 2 δεν παίζει.
Για εμένα λοιπόν, βάσει των παραπάνω, μου φαίνεται ότι δεν ήταν μία προσεκτική κίνηση αυτή. Σε αυτή την φάση ίσως είναι υπερβολική λεπτομέρεια το να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει με τον ΔΑ, αλλά ήθελα να σου απαντήσω σε αυτό.

Κατα τη γνωμη μου λιγοτερο υποπτοι μου φαινονται το εμιλουκο, η iris47 και ο libertus, λογω του σκεπτικου του σε προηγουμενα ποστ, ενω περισσοτερο ενοχος μου φαινεται o tsarachaf λογω του οτι προσπαθει να κατευθυνει τη συζητηση παλι στο διπτυχο, ο Guest 278211 και η drama με βαση τα σκεπτικα που εχω αναφερει και τα οποια ενισχυονται με το γεγονος οτι παλι ψηφισαν σε σχετικα αδιαφορους, προς το παρον, παικτες. Επισης θεωρω πως συγχυση υπαρχει στα λεγομενα της Claire και οτι θα ηταν οφελιμο να παιχτει σε αυτην η καρτα της τυμβωρυχιας, οταν αποχωρησει.
Συμφωνώ με την τυμβωρυχία αν και γενικά δεν είμαι υπέρ του να παίζονται κάρτες τόσο γρήγορα. Αν αύριο βγει, νομίζω η Τυμβωρυχία θα βοηθούσε. Επίσης, η γκαφίτσα με την Iris καλή! :P Γελάσαμε λιγουλάκι! Βλέπω όμως ότι επιμένεις για την αθωότητά της και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Είναι μία ενέργεια περίεργη, που επιδέχεται αμφισβήτησης και το ξέρεις. Παρ' όλα αυτά, ρισκάρεις για έναν παίκτη που δεν μετέχει ενεργά, ίσως για να μην βγει άδικα, ή για να μην ασχοληθούμε αφήνοντας πιο σημαντικούς υπόπτους. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να έχεις καλό ρόλο. Δε ξέρω αν βγάζω νόημα :P
Σοκ! Από τη μία η aegloswen ήταν η μόνη που ψήφισε Ikariona μέχρι τώρα, από την άλλη θα ήταν πολύ προφανές/βιαστικό/αψυχολόγητο να είναι ο ίδιος δολοφόνος και να ξεφορτωθεί την aegloswen κινώντας έτσι τις υποψίες μας. Δύσκολα τα πράγματα
Η μόνη σήμερα - γιατί χθες ο Ικαρίωνας ψηφίστηκε από: Σπυράκο, Claire, Drama, aegloswen.
2.Γιατι ειναι μαλλον καποιος που ψηφισε Ιkariona? Εγω πιστευω ΔΑ ειναι καποιος που ψηφισε Μαιρα.Τη θεωρουσε αθωα, τη ψηφισε, δε βγηκε, οποτε αλλαξε μαζι της τις ψηφους. Επισης, ο ΔΑ εχει αμφιβολιες για τη καρτα του Ιkariona.Δηλαδη ειναι απο τα ατομα που δε κατηγορουν ουτε υπερασπιζονται ikariona, αλλα περιμενουν να βγαλουν συμπερασματα και δε παιρνει το ρισκο να βγαλει αυτον και βγαζει το θεωρητικα πιο safe ατομα, τη Μαιρα.
Πρώτον, από πού να καταλάβε ότι η Μάιρα είναι αθώα; 10 ποστ είχε κάνει, τα πρώτα ήταν χαιρετούρες και τα υπόλοιπα ό,τι να 'ναι. Μόνο αν είχε κάρτα θα μπορούσε να είναι σίγουρος. Αλλά και κάρτα να είχε: αντί να ρωτήσει για κάποιον που έχει φανεί πιο πολύ, θα ρωτούσε για τη Μάιρα; Μου φαίνεται απίθανο. Καταλαβαίνω ότι θα σου φανεί πως το λέω επειδή ψήφισα και εγώ τη Μάιρα, επομένως πάω να "αποποιηθώ" το ρόλο ΔΑ, αλλά και έτσι να σου φανεί, εγώ λέω αυτό που πιστεύω.
Προσωπικά δεν πείθομαι με τις δουλειές.
Αυτό είναι ξεκάθαρα υποκριτικό. Η συμμετοχή σου είναι μετά βίας μίας ημέρας και "δεν πείθεσαι" με τις δουλειές; Είσαι σοβαρός; :P

Drama, Nefeli: Παίκτριες τουρίστριες. Δεν ξέρω ποια, αλλά μου φαίνεται πως η μία τους έχει κακό ρόλο. Η Nefeli έχει "κρυφτεί" πίσω από την Drama στην πρώτη ψηφοφορία και μετά στην δεύτερη την ψηφίζει, ενώ η Drama έχει ψηφίσει τον Ικαρίωνα. Θεωρώ πως και η ελάχιστη συμμετοχή δεν βοηθάει ιδιαίτερα να καταλάβουμε ποια από τις δυο. Η Drama πηγαίνει με το κύμα. Χθες που έδειχνε πως θα βγει ο Ικαρίωνας, ψήφισε Ικαρίωνα. Σήμερα, που φαίνεται ότι θα βγει ο Σπυράκος, ψηφίζει Σπυράκο. Η "αθώωσή" της στο Ικαρίωνα έγινε με ένα "σενάριο" όπως λέει η ίδια που είναι μετά βίας δυο γραμμές. Για εμένα είναι λίγο περισσότερη ύποπτη από την Nefeli. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Η Nefeli ψήφισε την Drama. Αυτό την αθωώνει, δεδομένου ότι η Drama είναι πιο ύποπτη ή όχι; :redface:

Εξίσου ύποπτο θεωρώ και το mintin. Ξαφνικά, μέσα σε ένα post πείθεται ακράδαντα για την ενοχή της Claire- (σιγά ρε mintin, πότε έγινες εσύ πρωταθλητής Παλέρμο και το έχασα; Στο πρώτο γύρο δεν ήξερες τι σου γινόταν!). Η αιτία ήταν το ότι "τώρα παρατράβηξε" και "ξενερωμένος μαφιόζος". Είναι αυτά επιχειρηματολογία; Είναι σοβαροί λόγοι; Τι σημαίνει τώρα παρατράβηξε; Άάάάλλος με το κύμα μας!; :confused:

Καθόλου αψυχολόγητη. Εξαρχής υποπτευόμουν την Drama και βλέπω να ψηφίζει πάντα όσους θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φύγουν. Αν η kleop ήταν αθώα που έτσι φαίνεται τελικά, τότε αφού κι εγώ είμαι αθώος, παίζει να είναι αθώος ο Σπυράκος. Η Drama δεν έχει αναφερθεί καθόλου στην Claire, ανάμεσα σε Claire και εμένα ψήφισε εμένα και πιστεύω λοιπόν ότι είναι μαφιόζος μαζί της. Αυτό που λες με τις ψήφους ξέρεις ότι σε κάνει πολύ ύποπτη, έτσι; Τι πάει να πει έχει μόνο 4 ψήφους ο Σπυράκος και έμειναν να ψηφίσουν ακόμη αρκετά άτομα; Με πόσους ψήφους έφυγε η klep; Θυμάσαι; Με 3. Με πόσους ψήφους θα έφευγε η Claire; Με 6. 4 ψήφοι στον Σπυράκο είναι αρκετοί λοιπόν, ιδιαίτερα όταν έχουν μείνει λιγότερο από 2 ώρες για να ψηφίσουν οι υπόλοιποι, και αν όντως το σκεπτικό μου είναι σωστό και πάνε να πέσουν όλοι στον Σπυράκο, τότε πιστεύω πως θα είναι καλύτερο να ψηφιστεί η Drama που για μένα είναι το ίδιο ένοχη, ώστε να δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο.
Με συγχωρείς αλλά διαβάζω τόσες ώρες - αυτό μάλλον κάπου θα το έχασα. Η kleop πώς φαίνεται ότι τελικά είναι αθώα και πώς άλλαξες γνώμη; Λόγω της δολοφονίας της aegloswen; Συμφωνείς και εσύ ότι ήταν μέντιουμ; Ρωτάω, γιατί μέχρι χθες ακόμη η kleop θυμάμαι πως έλεγες ότι ήταν μαφιόζος. Αν θυμάμαι λάθος, παρακαλώ να με διορθώσεις!
Επίσης, δεν ξέρω γιατί αυτό που είπα με κάνει πολύ ύποπτη. Να το έλεγα τώρα που τον έχουν ψηφίσει πολλά άτομα, εντάξει. Όταν το δημοσίευσα, είχε μόνο 3 ψήφους - έκανα μάλιστα edit γιατί μαζί με το ποστ μου δημοσιεύτηκε και η 4η. 3 ψήφους σε 23 άτομα δεν το λες και κύμα...:P

Εγώ θα ψηφίσω σήμερα την Drama Prinzessin
Έχω πει παραπάνω τι μου φαίνεται περίεργο. Ενδεχομένως να μην βοηθάει τη θέση της με την ισχνή συμμετοχή της, αλλά δεν πρόκειται να τη δικαιολογήσω για αυτό το λόγο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Νέοι ύποπτοι, αλλά και άτομα που ίσως παρεξήγησα. Θα μιλήσω μόνο για αυτόν που θα ψηφίσω.
Με μπερδεύουν οι δημοσιεύσεις του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιολογηθεί επαρκώς για τις επιλογές του. Στις δύο πρώτες ψηφοφορίες δικαιολογούσε κάπως τον Ikariona ενώ στην τρίτη ψηφοφορία, την ώρα που οι περισσότεροι σε αυτό το γύρο δεν είναι σίγουροι για την ενοχή του, ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος για ενοχή του Ikariona. Θα μπορούσα να ψηφίσω κάποιον από τους υπόπτους που έχουν ήδη λάβει κάποιες ψήφους. Όμως, για όλους αυτούς τους λόγους, ψηφίζω τον DumeNuke
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top