Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.

06-07-16

12:40
Καλημέρα.
Εμένα μου φάνηκαν πολύ συντονισμένες οι προσπάθειες για να σωθεί ο Ικαρίωνας κατά την διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας.
Μπαίνει μέσα ο Βασίλης κυριολεκτικά τα τελευταία 5 λεπτα από εκεί που είχε κάνει 2 τρολ - ποστ όλο κι όλο μέσα στο παιχνίδι για να ρίξει μια από τις πιο σημαντικές ψήφους και να φύγει η Κλέρ.
Και από εκεί και μετά ξεκινά και γράφει σοβαρά ας πούμε και αναλύει.
Όπως και ο I_lie_us.
Ο Ικαρίωνας επιπλέον, παίζει ακόμα και την ακύρωση της δικιάς μου ψήφου, ενώ ήταν ήδη προφανές ότι θα έμενε μέσα.
Δεν θέλει να φύγει ο άνθρωπος με κανέναν θεό, πως να το κάνουμε ρε παιδί μου.
Αυτό δεν σχολιάστηκε από πολλούς, ή και αν σχολιάστηκε,δεν δώθηκε και τρελή σημασία έπειτα!
Για μένα ήταν καθαρά απελπισμένη προσπάθεια για να μείνει μέσα ο Ικαρίωνας. Και σε αυτό μένω για την ώρα.
Σε αυτόν τον γύρο θα ψηφίσω Ιkariona και ας με θεωρείτε κολλημένη.
Γιατί όπως και να έχει από κάπου πρέπει να αρχίσω.
Πλέον ξεκίνησαν να γράφουν παραπάνω και ο Καραντακόβ και ο DumeNuke και μερικοί ακόμα νεοαφιχθέντες.
Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω κάποια στιγμή ένα πιο αναλυτικό πόστ.
Θα ήθελα να δώ κανένα πόστ και από Libertus πάντως.
Το μόνο που φοβάμαι είναι πως όσοι δεν συμμετέχουν καθόλου είναι όλοι πολίτες που ξενέρωσαν και για άλλη μια φορά θα μένουμε λίγοι σε σχέση με την οργανωμένη μαφία.
Επιπλέον, Ακριβέ. Πολλές αναλύσεις επί αναλύσεων, χωρίς ιδιαίτερο νόημα βλέπω.
Εμένα μου φάνηκαν πολύ συντονισμένες οι προσπάθειες για να σωθεί ο Ικαρίωνας κατά την διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας.
Μπαίνει μέσα ο Βασίλης κυριολεκτικά τα τελευταία 5 λεπτα από εκεί που είχε κάνει 2 τρολ - ποστ όλο κι όλο μέσα στο παιχνίδι για να ρίξει μια από τις πιο σημαντικές ψήφους και να φύγει η Κλέρ.
Και από εκεί και μετά ξεκινά και γράφει σοβαρά ας πούμε και αναλύει.
Όπως και ο I_lie_us.
Ο Ικαρίωνας επιπλέον, παίζει ακόμα και την ακύρωση της δικιάς μου ψήφου, ενώ ήταν ήδη προφανές ότι θα έμενε μέσα.
Δεν θέλει να φύγει ο άνθρωπος με κανέναν θεό, πως να το κάνουμε ρε παιδί μου.

Αυτό δεν σχολιάστηκε από πολλούς, ή και αν σχολιάστηκε,δεν δώθηκε και τρελή σημασία έπειτα!
Για μένα ήταν καθαρά απελπισμένη προσπάθεια για να μείνει μέσα ο Ικαρίωνας. Και σε αυτό μένω για την ώρα.
Σε αυτόν τον γύρο θα ψηφίσω Ιkariona και ας με θεωρείτε κολλημένη.
Γιατί όπως και να έχει από κάπου πρέπει να αρχίσω.
Πλέον ξεκίνησαν να γράφουν παραπάνω και ο Καραντακόβ και ο DumeNuke και μερικοί ακόμα νεοαφιχθέντες.

Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω κάποια στιγμή ένα πιο αναλυτικό πόστ.
Θα ήθελα να δώ κανένα πόστ και από Libertus πάντως.
Το μόνο που φοβάμαι είναι πως όσοι δεν συμμετέχουν καθόλου είναι όλοι πολίτες που ξενέρωσαν και για άλλη μια φορά θα μένουμε λίγοι σε σχέση με την οργανωμένη μαφία.
Επιπλέον, Ακριβέ. Πολλές αναλύσεις επί αναλύσεων, χωρίς ιδιαίτερο νόημα βλέπω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.