Αυτό ακριβώς και σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης.
Δεν είπα ποτέ πως είσαι αθώος, δεν μπορώ να το πω για κανέναν στην παρούσα φάση. Είπα πως κατά την γνώμη μου, επειδή λες πολλά δεν νομίζω να έχεις κακό ρόλο αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.
Και όπως αποδείχτηκε, έκανα πολύ καλά και δεν έβαλα το χέρι μου στην φωτιά, φάνηκε πεντακάθαρα πια πως τόσο εσύ, όσο και αυτοί που έσπευσαν να σε σώσουν είσαστε μαφιόζοι.
Ακόμα και γι' αυτό να το έκανα, έχω κάθε δικαιολογία. ΄Ομως δεν το έκανα γι' αυτό, μετά το ποστ μου όπου τον θεωρούσα μάλλον αθώο, είπε κάποια πράγματα που με έβαλαν σε σκέψεις.
Σ' αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου, με μόνη εξαίρεση τον JKaradakov ο οποίος δεν νομίζω να προσπάθησε να σώσει τον Ικαρίωνα με κάποιον τρόπο.
΄Οσο για τον λόγο που ο ΔΑ άλλαξε τις ψήφους και έσωσε εμένα, καταδικάζοντας την Μάιρα, δεν μπορείς να το πεις με σιγουριά μια και ο ΔΑ δεν γνωρίζει τους δολοφόνους. Εκείνοι τον γνωρίζουν. Εγώ θεωρώ πιο πιθανό να είχε καταλάβει πως η Μάιρα είχε ισχυρό ρόλο πολίτη και ήθελε να την βγάλει από την μέση. Και πάλι δεν παίρνω όρκο για τίποτα, σκέψεις κάνω και διαλογισμούς όπως όλοι.
Η αλήθεια είναι πως παρ' όλο που σου είχα κινήσει υποψίες δεν με ψήφισες. Και συμφωνώ πως δεν υποστήριξες τον Ικαρίωνα την τελευταία στιγμή αλλά αρκετά νωρίτερα.
΄Οσο για την σκέψη σου για τον ΔΑ και την μαφία, τείνω να συμφωνήσω μαζί σου, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις. Πάντως εγώ δεν σε έχω αθωώσει τελείως στην σκέψη μου, απλά δεν μου έχεις κινήσει τόσο το ενδιαφέρον με τα λόγια σου για να στρέψω τις υποψίες μου εναντίον σου. Επιφυλάσσομαι.
Στο 2 σου απάντησα πιο πάνω, δεν θα λέμε τα ίδια και τα ίδια. Είπα και ξαναείπα πως χθες ψήφισα τυχαία εντελώς. Θέλετε το πιστεύετε, θέλετε δεν το πιστεύετε. Δεν μπορώ να σας το επιβάλλω κιόλας.
Είπα επίσης πως είμαι αρχάρια παίκτρια και κανείς δεν δίνει σημασία σ' αυτό. Δηλαδή το αποκλείετε εντελώς να παίζω χάλια και εντελώς αψυχολόγητα ακριβώς γι' αυτό;
Για τον Σπυράκο να πω πως δεν ξέρω γιατί προσπάθησε να με σώσει αν και τον ευχαριστώ. Αλλά εγώ πότε προσπάθησα να σώσω εκείνον; Εχθές ήμουν μεταξύ του να ψηφίσω εκείνον συνειδητά ή να δώσω μια ψήφο στην τύχη, πράγμα που έκανα. Και πείσθηκες από αυτό για την ενοχή και των δυό μας; Τι να πω, μπράβο σου...
΄Οσο για το ποιόν σκίστηκαν να σώσουν, φάνηκε από την ψηφοφορία κι αυτός ήσουν εσύ. Τελευταία στιγμή με ψήφισαν ένα σωρό άτομα και ενώ ήμουν σίγουρη πως έχω φύγει και ετοίμαζα μάλιστα και το ποστ με τα τελευταία μου λόγια, μαθαίνω πως με έσωσε ο ΔΑ. Ο Σπυράκος πιστεύω πως απλά ήθελε να επιβαρύνει εσένα και όχι να σώσει εμένα.
Τα λες και μόνος σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω αύριο οπότε δεν έχει σημασία.
Επίσης στο τέλος τα ξαναλές πάλι μόνος σου, κάτι που έγραψα κι εγώ πιο πάνω. Ο ΔΑ δεν ξέρει τους δολοφόνους, εκείνοι ξέρουν αυτόν, οπότε όλα αυτά είναι θεωρίες χωρίς τέλος και ίσως και χωρίς νόημα που χρησιμοποιούν οι πραγματικοί δολοφόνοι για να την βγάλουν καθαρή.