Λοιπόν να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν στο τέλος, δεν υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω και σαφώς δεν αθωώνω κανέναν, πλην των ατόμων που ανέφερα στο post μου. Ωστόσο προσωπικά παρατήρησα 2 πολύ σημαντικά πραγματάκια.
1) Στην προηγούμενη ψηφοφορία, η Claire είχε δώσει τρίτη ψήφο στην kleop και υπήρχε το σενάριο να προσπαθούσε να σώσει έναν μαφιόζο. Ανάμεσα στην ισοψηφία, ήμουν εγώ, ο Giamou και ο Σπυράκος. Είχα πει πως θεωρούσα τον Σπυράκο τον πιο ύποπτο κι απ' τους τρεις και όταν του είχα πει το συγκεκριμένο σενάριο είχε αντιδράσει. Κοιτάξτε όμως τι έγινε τώρα, τελευταία στιγμή μου έδωσε διπλή ψήφο για να σώσει την Claire. Και το πιο υπέροχο ποιο είναι; Ότι ο λόγος για τον οποίο είπε αρχικά ότι με ψήφισε είναι επειδή τον μπερδεύω και δεν τον ενδιέφερε ακόμη κι αν ήμουν αθώος. Είπε πως με θεωρούσε αθώο αλλά επειδή τον μπέρδευα ήθελε να με βγάλει. Είναι δυνατόν όμως κάποιος που θεωρεί κάποιον άλλο αθώο, να δώσει επιπλέον ψήφο σ' αυτόν, εφόσον θα μπορούσε να την κρατήσει για κάποιον περισσότερο ένοχο; Δηλαδή με θεωρεί αθώο που τον μπερδεύει και πάει να ρίξει πάνω μου την επιπλέον ψήφο;
2) Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αγαπητή Claire που είχε ψηφίσει εντελώς τυχαία με το δάχτυλο την kleop στον πρώτο γύρο, ενώ αρχικά λέει πως της φαίνομαι αθώος, με ψηφίζει λέγοντας πως της φαίνομαι ύποπτος και ενώ ο Σπυράκος την βοηθήσε με την επιπλέον ψήφο, όπως κι εκείνη μάλλον είχε βοηθήσει τον Σπυράκο στην πρώτη ψηφοφορία, έρχεται και την βοηθάει ο διεφθαρμένος αστυνόμος, ασφαλώς γιατί δεν είναι ηλίθιος, έβγαζε μάτι ότι είναι μαφιόζος. Πολύ προσπάθεια να σώσουν την Claire τα παιδιά. Εγώ προσωπικά πείστηκα για την ενοχή τόσο της Claire, όσο και του Σπυράκου. Πρέπει να ψηφιστούν και να φύγουν στους αμέσως επόμενους γύρους, πρέπει να φύγουν άμεσα απ' το παιχνίδι. Τώρα για την ταυτότητα του διεφθαρμένου μπάτσου....χμ...έχω μια υποψία αλλά δεν θα την πω για ευνόητους λόγους.
Καταρχάς
και well done ΔΑ. Ας περιμένουμε κάποια τελευταία λόγια Μάιρας (έχω ένα feeling ότι δεν θα μας βοηθήσουν παρόλα αυτά, καθώς αφού βγήκε ίσως πλέον να μιλάμε για ρόλο ξενερωμένου πολίτη σκεπτόμενοι τη γενική της δράση?)
Κατα τ' άλλα..
Γιατί βρε μάτια μου; Αφού δεν έβγαινες ούτως ή άλλως και την έριξες στο 20:06. Αν μπορείς αιτιολόγησε λίγο το σκεπτικό σου αν και διαισθάνομαι τι θα πεις.
Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα μην με ψήφισε κάνας δήμαρχος και είχα διπλή ψήφο. Ήθελα να δω πολύ τι θα γίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.