Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Μια σχεδόν ώρα πριν την λήξη της ψηφοφορίας και ακόμα έχουμε να ψηφίσουμε 12 άτομα και κανείς δεν μιλάει.

Λοιπόν εγώ θα ψηφίσω την/τον Cupid, γιατί για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μπαίνει πετάει μια ψήφο και δεν δικαιολογεί τίποτα. Σκεφτόμουν να ψηφίσω την Claire ωστόσο δεν είμαι ακόμα απόλυτα πεπεισμένος για την ενοχή της για να την ισοφαρίσω στην πρώτη θέση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> Cupid
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence --> Mάιρα
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 Ikarionas
2 Claire Rentfield
2 i_lie_us
2 Mάιρα
1 Cupid
1 Libertus
1 tsarachaf
1 Σπυρακος (^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iris17

Νεοφερμένος

Η iris17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Γεια κι απο εμενα την άφαντη... :)

Οι άφαντοι:
Τους ξέρουμε όλοι, ζουν ανάμεσά μας. Με περισσή τέχνη, μπαίνουν, ψηφίζουν και φεύγουν. Ο λόγος, κυρίως, για τους:
  • iris17
    QUOTE απο Eileen

    Λοιπόν, αν και θα επρεπε να τα εχω γράψει πολύ πιο πριν, στην παρουσα φάση τρέχω με μια εργασία μου γι αυτό είμαι άφαντη. Όχι ότι γενικά ξεσκίζομαι να γράφω πραγματα καθώς είμαι νεα στο φόρουμ και δεν έχω συνηθίσει να γράφω, ζητώ συγγνωμη γι αυτό :redface:

    Επίσης δεν την παλεψα με τις πολλαπλες παραθέσεις οποτε θα συμφωνησω με όσους ανεφεραν παραπανω οτι κι εγω πιστεύω ότι η kleop είναι πολίτης (ή κατι τέτοιο). Επισης, μου φανηκαν ύποπτες οι ψήφοι των Drama Prinzessin και Claire. Γενικά πιστεύω ότι απλώς προσπαθούσαν να σώσουν καποιον άλλο χωρις αυτό να σημαίνει υποχρεωτικά ότι πιστεύω πως είναι με τη μαφία. Οπότε θα πω ότι ίσως προσπαθούσαν να σώσουν κάποιος απο τους giamou, ikarionas, σπυρακος ή εμενα (που for the record δεν νομιζω ότι προσπαθούσαν να σωσουν εμενα :P ). Από αυτούς γενικά ύποπτος προς το παρόν μου φαίνεται ο Σπυράκος αλλά ξαναλέω ότι δεν έχω διαμορφώσει πλήρης άποψη ακόμη.
    Γενικά, όσων αφορά τη δολοφονία του tzoum (ο οποιος πιστεύω ότι ήταν πολίτης) ίσως να ήταν ξεκάρφωμα όποτε δεν είμαι σιγουρη ότι έχει χτυπησει κάποια φλέβα ή κατι τετοιο. Γενικά ίσως να βγάλουν κάποιον που όντως τους ενοχλεί στην αυριανή δολοφονία.
    Επισης κι εγώ βασισμένη σ αυτά που έχουν πει οι προηγούμενοι θα αναφέρω ότι μου έχει τραβήξει την προσοχή ο mintin χωρίς όμως να τον θεωρώ ύποπτο ακόμη.
    Επίσης για να μην παρεξηγηθώ λέω για ακόμη μία φορά ότι αυτά είναι εικασίες δικές μου και δεν παίρνω κανένα στο λαιμό μου ;)

    Κι επειδή περασε η ώρα αν και είμαι ανάμεσα σε σπυράκο και claire, λέω να ψηφίσω τον Σπυράκο και μπορεί να αναθεωρήσω αργότερα (αν προλάβω να ξαναμπώ στις 8.05-8.10).:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Δυσκολεύομαι πολύ να επιλέξω και αυτή την στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι μεταξύ τριών ατόμων για διαφορετικούς λόγους. Θα επιλέξω αυτόν που με έχει προβληματίσει περισσότερο. Σήμερα ψηφίζω Libertus
Καλά, καληνύχτα. :P

Μετά την τριάδα Tzoum-Giamou-Ikarionas, νέα τριάδα στους δέκτες σας: vassilis498-Cupid-Μάιρα ή άλλιως troll τριάδα. :loltooth:

Ο Πάι είναι εδώ και αφού διάβασα προσεχτικά ΌΛΑ όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι το τοπίο έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει στα δικά μου μάτια. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Ikariona για το εξαιρετικό μήνυμα που παραθέτω αμέσως μετά, το οποίο αποτελεί τροφή για σκέψη και θα έπρεπε να το λάβουμε σοβαρά όλοι μας. Επίσης γελάω με όσους επαναλαμβάνουν ότι ο Ikarionas πετάει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το παιχνίδι, καθώς είναι ο μόνος που κάνει τη στοιχειώδη προσπάθεια να αναπτύξει κάποια υποθετικά σενάρια και δεν μονοπωλεί τη συζήτηση με ένα θέμα που δεν έχει ιδιαίτερη αξία (π.χ. το πολυσυζητημένο τρίπτυχο). Όπως καταλαβαίνετε με έχει πείσει και έχω σκοπό να τον υπερασπιστώ μέχρι και την τελευταία στιγμή, όσο κι αν μου στοιχίσει αυτό...



1) Και πως θα μπορούσες άλλωστε, τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε κάποια ουσιαστική πληροφορία;; Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση στο team mafia.

2) ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Έχω βαρεθεί να παρακολουθώ ανούσιες αναλύσεις για το υποτιθέμενο τρίπτυχο, οι οποίες μάλιστα δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα η εμμονή κάποιων "έμπειρων" παικτών με το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι άνευ προηγουμένου. Δεν το καταλαβαίνετε ότι μονοπωλείται τη συζήτηση ανακυκλώνοντας το συγκεκριμένο θέμα και δε μας βοηθάτε να σκεφτούμε καθαρά;; Ή μάλλον ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε... Φυσικά αναφέρουμε στους aegloswen, τσαφτσουφ και λιγότερο στην Eileen, τους οποίους με δυσκολία αναγνωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι!!!

3) Fair play dude. Γενικά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ, άσχετα με το αν σε υποστηρίζει ή όχι.

4) Αυτό με τη δεύτερη ψήφο που έριξε ο Τάσος με προβληματίζει κι εμένα. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο να διαβάσει τα μηνύματα, αλλά γιατί να μην τη ρίξει σε κάποιον παίκτη που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα;; Ωστόσο δεν θεωρώ ότι η kleop ήταν μαφιόζα, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει στον πρώτο γύρο, με τέτοια διασπορά στις ψήφους.



Για να είμαστε δίκαιοι δεν τραβήξατε απλώς την προσοχή πάνω τους, φροντίσατε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον της συζήτησης και δεν κάνατε καν την προσπάθεια να αναπτύξετε κάποιο άλλο υποθετικό σενάριο. Και για να σε προλάβω, μέχρι και το τελευταίο σου σεντόνι (στο οποίο έγινε μια μικρή αναφορά και σε άλλους παίκτες) δεν ασχολήθηκες με κανέναν άλλο, παρά μόνο με την Αγία Τριάδα. Γνωρίζοντας τον τρόπο που παίζεις, μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο αυτό αγαπητή Ζωή...



1) Εδώ θα συμφωνήσουμε... Μόνο εδώ όμως:P!!

2) Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πραγματικά τόσο ανόητη, σε σημείο που γίνεται πιστευτή. Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιοδήποτε από τα μέλη της μαφίας να έπαιρνε το ρίσκο να ρίξει την τρίτη ψήφο, γιατί αναπόφευκτα θα έμπαινε στο στόχαστρο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μαφιόζοι λειτουργούν ως ομάδα και οι πιο έμπειροι δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στους νεοφερμένους ;)

3) Βάζεις στοίχημα;; Αλήθεια τώρα;!; Δεν μπορεί να ακούω από το στόμα σου τη συγκεκριμένη έκφραση και δεν μπορεί να φαίνεται μόνο σε μένα ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Εσύ δεν ήσουν αυτός που πάντοτε χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για κανέναν, πόσο μάλλον στην αρχή του παιχνιδιού;; Πως, λοιπόν, είσαι τόσο σίγουρος τώρα;; Γιατί άλλο να πεις "υποθέτω ότι η kleop ήταν αθώα..." και άλλο να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις όπως η παραπάνω. Εξαιρετικά ύποπτο αυτό.

4) Όπως κι εσύ είσαι σίγουρος για την αθωότητά της, έτσι;; Φάσκεις και αντιφάσκεις Ακριβέ!!

5) Είμαι σίγουρος ότι ακριβώς αυτό έχει συμβεί. Και ποιοι είναι αυτοί που επικεντρώθηκαν στην Αγία Τριάδα, επαναλαμβάνοντας πάνω-κάτω τις ίδιες ερωτήσεις;; Η aegloswen, η Eileen και εσύ!! Τυχαίο;; Η νεκροψία θα δείξει... Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι καλύτερο να σταματάς μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς έτσι αποπροσανατολίζεται και χαώνεται το σύνολο των παικτών. Στο σημείο αυτό επιρρίπτω ευθύνες και στο ίδιο το τρίπτυχο (Τζουμ, Ικαρίονα και Γιαμού), που συνέχισε να δίνει τροφή στους καλοθελητές.



1) Στο θέμα της παραγραφοποίησης θα συμφωνήσω. Να μην ακούω όμως ότι λέει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πάντες. Εσύ δηλαδή τι παραπάνω θεωρείς ότι έχεις προσφέρει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι;; Όσο για την kleop, πολύ σίγουρη σε βρίσκω και σένα. Άκου εκεί "ξεκάθαρα αθώα".

2) Και μένα μου φάνηκε περίεργη η στάση του mintin97, αλλά από τη στιγμή που δε συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, δεν μπορώ να βγάλω ξεκάθαρα συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή άλλοι βρίσκονται στους top suspects μου.



1) Γιατί δίνεις ιδέες σε παίκτες που μπορεί να λειτουργήσουν παρορμητικά (λόγω απειρίας) και να την παίξουν όντως την κάρτα. Είναι πολύ νωρίς για να καεί μια τόσο σημαντική κάρτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Και πόσο θα σε βόλευε να πέσει η τυμβωρυχία στην Kleop και να αποδειχθεί όντως πολίτης, ε;; Από αυτή σου τη φράση και μόνο για μένα είσαι ο no1 ύποπτος.

2) Το πρόβλημα δεν είναι ότι ασχολείσαι τόσο έντονα μαζί τους, αλλά ότι ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο μαζί τους. Εσύ συνήθως βγάζει από τη μύγα ξύγκι και αναπτύσσεις τουλάχιστον 3-4 σενάρια. Ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή σου την εμμονή. Γιατί όσο κι αν το αρνείσαι, περί εμμονής πρόκειται. Εκτός κι αν όντως ξέρεις κάτι παραπάνω και προσπαθείς να τους στήσεις στον τοίχο, περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα :hmm:

3) Δηλώνεις και πάλι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος μαφιόζος στο δίπτυχο, έτσι;;

4) Προσωπικά δεν θεωρώ ύποπτη τη συγκεκριμένη ψήφο. Τους λόγους τους έχω αναλύσει παραπάνω.

5) Αυτό είναι όντως πιθανό

6) Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια φαινομενικά "αφελής" κίνηση αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για έναν έμπειρο παίκτη, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί κανείς. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και χρησιμοποίησα ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Άλλωστε, όπως και εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό κιλλ...


Πάμε λοιπόν στο ρεζούμε: Με βάση όλα όσα έχω παραθέσει και σχολιάσει παραπάνω, για μένα οι πλέον ύποπτοι είναι η aegloswen, o tsarachaf και η Eileen, ενώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον Τάσο, τον mintin97 και ακόμη ένα άτομο, για το οποίο δεν έχω ακόμη αρκετά στοιχεία, για να το κατηγορήσω ανοιχτά. Απ' όλους τους παραπάνω θεωρώ περισσότερο επικίνδυνο τον tsarachaf, γι αυτό και τον ψηφίζω κιόλας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, που μιλάει πολύ και μπορεί πολύ εύκολα να αποπροσανατολίσει τα πλήθη. Επίσης δίνει παρακινδυνευμένες ιδέες και λειτουργεί εμμονικά, στοιχεία που γενικά δεν τον χαρακτηρίζουν. Σας καλώ να σκεφτείτε περισσότερο πονηρά και προσεύχομαι να μην έχω κάνει τόσο μεγάλο λάθος.

Υ.Γ.: Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και δεν μπορώ να συμμετέχω τόσο ενεργά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο υπόσχομαι να κάνω τουλάχιστον ένα μεγάλο post μέσα στην ημέρα, αρκεί βέβαια να έχω κάτι να πω.
Και πάμε τώρα στην 3η τριάδα aegloswen-Eileen-tsarachaf. :ropalo:
Είσαι μέσα στο μυαλό μου σε ό,τι αφορά τον Ικαρίονα. Όπως έχω πει, έχει εκτεθεί αρκετά, για να είναι μαφιόζος και δείχνει να το ψάχνει. Τώρα, αυτούς που κατηγορείς δεν τους έχω πολυσκεφτεί για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχεις μια βάση. Εμένα πιο πολύ μαφιόζος θα μου έκανε η Eileen, γιατί αυτή στράφηκε σε αυτό που ονόμασαν αρχικά "τριάδα" πιο μονόπλευρα και ίσως και η aegloswen. Ο tsarachaf σχολίασε πολλούς παίκτες από την άλλη. Αφού όμως κανείς δεν ασχολείται με τον τσαφ, γιατί δεν ψηφίζεις και εσύ Claire ή κάποιον άλλον για να δούμε τι θα γίνει στην ισοψηφία με τον Ικαρίονα; Θα τον αφήσουμε να βγει έτσι;; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17 --> Σπυρακος (^^)
  13. JKaradakov --> Cupid
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence --> Mάιρα
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 Ikarionas
2 Claire Rentfield
2 i_lie_us
2 Mάιρα
2 Σπυρακος (^^)
1 Cupid
1 Libertus
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ο Πάι είναι εδώ και αφού διάβασα προσεχτικά ΌΛΑ όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι το τοπίο έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει στα δικά μου μάτια. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Ikariona για το εξαιρετικό μήνυμα που παραθέτω αμέσως μετά, το οποίο αποτελεί τροφή για σκέψη και θα έπρεπε να το λάβουμε σοβαρά όλοι μας. Επίσης γελάω με όσους επαναλαμβάνουν ότι ο Ikarionas πετάει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το παιχνίδι, καθώς είναι ο μόνος που κάνει τη στοιχειώδη προσπάθεια να αναπτύξει κάποια υποθετικά σενάρια και δεν μονοπωλεί τη συζήτηση με ένα θέμα που δεν έχει ιδιαίτερη αξία (π.χ. το πολυσυζητημένο τρίπτυχο). Όπως καταλαβαίνετε με έχει πείσει και έχω σκοπό να τον υπερασπιστώ μέχρι και την τελευταία στιγμή, όσο κι αν μου στοιχίσει αυτό...



1) Και πως θα μπορούσες άλλωστε, τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε κάποια ουσιαστική πληροφορία;; Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση στο team mafia.

2) ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Έχω βαρεθεί να παρακολουθώ ανούσιες αναλύσεις για το υποτιθέμενο τρίπτυχο, οι οποίες μάλιστα δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα η εμμονή κάποιων "έμπειρων" παικτών με το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι άνευ προηγουμένου. Δεν το καταλαβαίνετε ότι μονοπωλείται τη συζήτηση ανακυκλώνοντας το συγκεκριμένο θέμα και δε μας βοηθάτε να σκεφτούμε καθαρά;; Ή μάλλον ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε... Φυσικά αναφέρουμε στους aegloswen, τσαφτσουφ και λιγότερο στην Eileen, τους οποίους με δυσκολία αναγνωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι!!!

3) Fair play dude. Γενικά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ, άσχετα με το αν σε υποστηρίζει ή όχι.

4) Αυτό με τη δεύτερη ψήφο που έριξε ο Τάσος με προβληματίζει κι εμένα. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο να διαβάσει τα μηνύματα, αλλά γιατί να μην τη ρίξει σε κάποιον παίκτη που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα;; Ωστόσο δεν θεωρώ ότι η kleop ήταν μαφιόζα, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει στον πρώτο γύρο, με τέτοια διασπορά στις ψήφους.



Για να είμαστε δίκαιοι δεν τραβήξατε απλώς την προσοχή πάνω τους, φροντίσατε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον της συζήτησης και δεν κάνατε καν την προσπάθεια να αναπτύξετε κάποιο άλλο υποθετικό σενάριο. Και για να σε προλάβω, μέχρι και το τελευταίο σου σεντόνι (στο οποίο έγινε μια μικρή αναφορά και σε άλλους παίκτες) δεν ασχολήθηκες με κανέναν άλλο, παρά μόνο με την Αγία Τριάδα. Γνωρίζοντας τον τρόπο που παίζεις, μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο αυτό αγαπητή Ζωή...



1) Εδώ θα συμφωνήσουμε... Μόνο εδώ όμως:P!!

2) Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πραγματικά τόσο ανόητη, σε σημείο που γίνεται πιστευτή. Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιοδήποτε από τα μέλη της μαφίας να έπαιρνε το ρίσκο να ρίξει την τρίτη ψήφο, γιατί αναπόφευκτα θα έμπαινε στο στόχαστρο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μαφιόζοι λειτουργούν ως ομάδα και οι πιο έμπειροι δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στους νεοφερμένους ;)

3) Βάζεις στοίχημα;; Αλήθεια τώρα;!; Δεν μπορεί να ακούω από το στόμα σου τη συγκεκριμένη έκφραση και δεν μπορεί να φαίνεται μόνο σε μένα ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Εσύ δεν ήσουν αυτός που πάντοτε χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για κανέναν, πόσο μάλλον στην αρχή του παιχνιδιού;; Πως, λοιπόν, είσαι τόσο σίγουρος τώρα;; Γιατί άλλο να πεις "υποθέτω ότι η kleop ήταν αθώα..." και άλλο να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις όπως η παραπάνω. Εξαιρετικά ύποπτο αυτό.

4) Όπως κι εσύ είσαι σίγουρος για την αθωότητά της, έτσι;; Φάσκεις και αντιφάσκεις Ακριβέ!!

5) Είμαι σίγουρος ότι ακριβώς αυτό έχει συμβεί. Και ποιοι είναι αυτοί που επικεντρώθηκαν στην Αγία Τριάδα, επαναλαμβάνοντας πάνω-κάτω τις ίδιες ερωτήσεις;; Η aegloswen, η Eileen και εσύ!! Τυχαίο;; Η νεκροψία θα δείξει... Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι καλύτερο να σταματάς μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς έτσι αποπροσανατολίζεται και χαώνεται το σύνολο των παικτών. Στο σημείο αυτό επιρρίπτω ευθύνες και στο ίδιο το τρίπτυχο (Τζουμ, Ικαρίονα και Γιαμού), που συνέχισε να δίνει τροφή στους καλοθελητές.



1) Στο θέμα της παραγραφοποίησης θα συμφωνήσω. Να μην ακούω όμως ότι λέει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πάντες. Εσύ δηλαδή τι παραπάνω θεωρείς ότι έχεις προσφέρει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι;; Όσο για την kleop, πολύ σίγουρη σε βρίσκω και σένα. Άκου εκεί "ξεκάθαρα αθώα".

2) Και μένα μου φάνηκε περίεργη η στάση του mintin97, αλλά από τη στιγμή που δε συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, δεν μπορώ να βγάλω ξεκάθαρα συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή άλλοι βρίσκονται στους top suspects μου.



1) Γιατί δίνεις ιδέες σε παίκτες που μπορεί να λειτουργήσουν παρορμητικά (λόγω απειρίας) και να την παίξουν όντως την κάρτα. Είναι πολύ νωρίς για να καεί μια τόσο σημαντική κάρτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Και πόσο θα σε βόλευε να πέσει η τυμβωρυχία στην Kleop και να αποδειχθεί όντως πολίτης, ε;; Από αυτή σου τη φράση και μόνο για μένα είσαι ο no1 ύποπτος.

2) Το πρόβλημα δεν είναι ότι ασχολείσαι τόσο έντονα μαζί τους, αλλά ότι ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο μαζί τους. Εσύ συνήθως βγάζει από τη μύγα ξύγκι και αναπτύσσεις τουλάχιστον 3-4 σενάρια. Ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή σου την εμμονή. Γιατί όσο κι αν το αρνείσαι, περί εμμονής πρόκειται. Εκτός κι αν όντως ξέρεις κάτι παραπάνω και προσπαθείς να τους στήσεις στον τοίχο, περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα :hmm:

3) Δηλώνεις και πάλι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος μαφιόζος στο δίπτυχο, έτσι;;

4) Προσωπικά δεν θεωρώ ύποπτη τη συγκεκριμένη ψήφο. Τους λόγους τους έχω αναλύσει παραπάνω.

5) Αυτό είναι όντως πιθανό

6) Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια φαινομενικά "αφελής" κίνηση αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για έναν έμπειρο παίκτη, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί κανείς. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και χρησιμοποίησα ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Άλλωστε, όπως και εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό κιλλ...


Πάμε λοιπόν στο ρεζούμε: Με βάση όλα όσα έχω παραθέσει και σχολιάσει παραπάνω, για μένα οι πλέον ύποπτοι είναι η aegloswen, o tsarachaf και η Eileen, ενώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον Τάσο, τον mintin97 και ακόμη ένα άτομο, για το οποίο δεν έχω ακόμη αρκετά στοιχεία, για να το κατηγορήσω ανοιχτά. Απ' όλους τους παραπάνω θεωρώ περισσότερο επικίνδυνο τον tsarachaf, γι αυτό και τον ψηφίζω κιόλας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, που μιλάει πολύ και μπορεί πολύ εύκολα να αποπροσανατολίσει τα πλήθη. Επίσης δίνει παρακινδυνευμένες ιδέες και λειτουργεί εμμονικά, στοιχεία που γενικά δεν τον χαρακτηρίζουν. Σας καλώ να σκεφτείτε περισσότερο πονηρά και προσεύχομαι να μην έχω κάνει τόσο μεγάλο λάθος.

Υ.Γ.: Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και δεν μπορώ να συμμετέχω τόσο ενεργά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο υπόσχομαι να κάνω τουλάχιστον ένα μεγάλο post μέσα στην ημέρα, αρκεί βέβαια να έχω κάτι να πω.

Δεν μου αρέσει γενικά να με αθωώνουν και σαφώς δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου. Και για τα άτομα που ανέφερες. Πιστεύω ότι γνωρίζω και ποιο είναι το ''ένα ακόμη άτομο'' που υποπτεύεσαι, γιατί η σκέψη μας είναι αρκετά κοινή. Τηρώ επιφυλάξεις μόνο για την Claire, που μου φαίνεται ένοχη και το μόνο που δεν μου κολλάει λίγο ανάμεσα στον tsarachaf και την aegloswen που τους θεωρώ εντελώς υπόπτους, είναι ότι η τελευταία ψήφισε πρώτη πρώτη τον tsarachaf. Θα μπορούσε βέβαια κατόπιν να άλλαζε την ψήφο της αν έβλεπε πως κινδύνευε να βγει, αλλά γιατί να το ρισκάρει; Όπως και να 'χει συμφωνώ μαζί σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Δεν είπα ότι είμαι 100% σίγουρος. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Υποπτεύομαι τους πάντες. Είναι λογικό. Δεν έχω πληροφορίες για κανέναν και βαδίζω στα τυφλά. Βαδίζω όμως πάντα με επιχειρήματα. Αυτό για το οποίο ακόμα είμαι κάπως σίγουρος είναι ότι η kleop ήταν ένοχη. Αν δω κάτι που να το ανατρέπει αυτό, ασφαλώς και θα αλλάξω άποψη. Εσένα ήδη σε είχα στους 5 αρχικούς υπόπτους μου. Το εναλλακτικό σενάριο να είσαι μαζί με την Claire δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν θα ασχοληθώ όμως ακόμη μ' αυτό. Το kill στον Tzoum δεν είναι καθόλου έξυπνη κίνηση. Είναι πολύ κακό kill. Δείχνουν ότι ο ένας απ' το τρίπτυχο ήταν σίγουρα αθώος και επειδή αμέσως οι κατηγορίες πέφτουν σε μένα και στον Giamou, είναι δύσκολο να έκανε ένας από μας το συγκεκριμένο kill. Πολύ κακό kill το συγκεκριμένο. Θα μπορούσαν να αφήσουν το τρίπτυχο όπως ήταν και να μην ήξερε κανείς τι γινόταν και ποιος ήταν αθώος ή ένοχος εκεί μέσα.
(Γιατί επαναλαμβάνεις 3 φορές το ίδιο; ) Το kill ήταν εξαιρετικό για τη μαφία αν εσύ και ο Giamou είστε πολίτες, και πολύ κακό αν ήσασταν μαφιόζοι(ή έστω ένας από τους 2). Δε νόμίζω να κάνατε τόσο μεγάλη βλακεία εκεί στη μαφία και να δίνατε έτσι εσένα ή τον Giamou. Εδώ να προσθέσω ότι χτες δεν είχα πολλά στοιχειά για να τον ψηφίσω αλλά μου φάνηκε ύποπτη η κίνησή του, τώρα πάντως δε θα τον ψήφιζα. Με βάση αυτά αρχίζω να σε θεωρώ αθώο, αλλά σε παρακαλώ βάλε λίγη συνοχή στα σεντόνια σου για να μη σου τα ξηλώσουν(sorry, εννοώ να παρεξηγηθείς σκόπιμα).

Δε με νοιαζει αν στοχοποιηθω κανε ο,τι θες αλλα αληθεια κουρασες δε με νοιζει και πολιτης λογικα που εισαι.Το εχω ξανακανει σε προηγουμενο παιχνιδι και επειδη ο,τι και αν εισαι μπερδευεις και δεν καταληγεις πουθενα μετα απο ατελειωτα κατεβατα,ενω αλλοι γραφουν 3,4 γραμμες και καταφερνουν εστω να προσφερουν κατι αντε: Ψηφίζω IKARIONA.Δεν θεωρω πως χρειαζεται να εξηγησω διοτι οκ δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με το τριπτυχο αλλα μια και εφυγε ο ενας,ετσι και φυγει ο Ικαριωνας που προσωπικα αυτον δεν αντεχω θα ηρεμησουμε λιγο,επισης εναν πολιτη που μπερδευει τον θεωρω επικινδυνο οπως εναν μαφιοζο αρα δε με νοιαζει! Υγεια! ;)


Χχααχχαχα κλαίω! Ρε σεις φτανει με την Deutsch..μια τυχαια ψηφο εριξα και η Deutsch ανταπεδωσε.Μη λες δικη μου ευθυνη,αν θες εξηγησε μου τι σε προβληματιζει!
Κι από το δικό μου μυαλό πέρασε αυτό το σκεπτικό, αλλά το απέρριψα. Ξέρεις, οι μαφιόζοι κερδίζουν αν γίνουν περισσότεροι, οπότε καλύτερα να μη χαιρόμαστε αν αποχωρεί πολίτης, έστω κι ένας που δεν θεωρούμε ότι παίζει σωστά.
Επιπλέον, τι παέι να πει να ηρεμήσουμε; Υποτίθεται ότι εδώ γράφουμε επιχειρήματα και απόψεις, αν εσένα δε σου αρέσει μην τα διαβάζεις!
Έχουμε:
  • 3 ψήφους στον Ικαρίωνα, με τον Σπυράκο να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει ακόμη και αν είναι αθώος
  • 2 ψήφους στον i_lie_us, από τον εξαφανισμένο Giamou και την Μάιρα
  • 2 ψήφους στην Claire
  • 1 ο Σπυράκος και η Μάιρα
Ξέρω, δεν ανακάλυψα την Αμερική, αλλά είμαι περίεργη διότι:
  • Έχουμε δυο ώρες ακόμη και δεν έχουν ψηφίσει 15 άτομα
  • Μπαίνω σε πειρασμό να ψηφίσω την Claire ή τον ilieus για να έρθουμε σε ισοψηφία αλλά δεν ξέρω ποιον από τους δυο και είναι ψήφος μάλλον για λάθος λόγους.
Θα επανέλθω αργότερα με την ψήφο μου. :/:
Σαφώς και είναι ψήφος για λάθος λόγους. Δεν ψηφίζεις για σασπένς αλλά για να βγάλεις μαφιόζο.
Δυσκολεύομαι πολύ να επιλέξω και αυτή την στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο. Είμαι μεταξύ τριών ατόμων για διαφορετικούς λόγους. Θα επιλέξω αυτόν που με έχει προβληματίσει περισσότερο. Σήμερα ψηφίζω Libertus
Και δεν μπαίνεις καν στον κόπο έστω να μας πεις ποια άλλα άτομα υποπτεύεσαι; Ύποπτο.
Ο Πάι είναι εδώ και αφού διάβασα προσεχτικά ΌΛΑ όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι το τοπίο έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει στα δικά μου μάτια. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Ikariona για το εξαιρετικό μήνυμα που παραθέτω αμέσως μετά, το οποίο αποτελεί τροφή για σκέψη και θα έπρεπε να το λάβουμε σοβαρά όλοι μας. Α. Επίσης γελάω με όσους επαναλαμβάνουν ότι ο Ikarionas πετάει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει το παιχνίδι, καθώς είναι ο μόνος που κάνει τη στοιχειώδη προσπάθεια να αναπτύξει κάποια υποθετικά σενάρια και δεν μονοπωλεί τη συζήτηση με ένα θέμα που δεν έχει ιδιαίτερη αξία (π.χ. το πολυσυζητημένο τρίπτυχο). Όπως καταλαβαίνετε με έχει πείσει και έχω σκοπό να τον υπερασπιστώ μέχρι και την τελευταία στιγμή, όσο κι αν μου στοιχίσει αυτό...



1) Και πως θα μπορούσες άλλωστε, τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε κάποια ουσιαστική πληροφορία;; Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε με την ελπίδα ότι θα προκαλέσουν σύγχυση και αναστάτωση στο team mafia.

2) ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Έχω βαρεθεί να παρακολουθώ ανούσιες αναλύσεις για το υποτιθέμενο τρίπτυχο, οι οποίες μάλιστα δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα η εμμονή κάποιων "έμπειρων" παικτών με το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι άνευ προηγουμένου. Δεν το καταλαβαίνετε ότι μονοπωλείται τη συζήτηση ανακυκλώνοντας το συγκεκριμένο θέμα και δε μας βοηθάτε να σκεφτούμε καθαρά;; Ή μάλλον ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε... Φυσικά αναφέρουμε στους aegloswen, τσαφτσουφ και λιγότερο στην Eileen, τους οποίους με δυσκολία αναγνωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι!!!

3) Fair play dude. Γενικά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ, άσχετα με το αν σε υποστηρίζει ή όχι.

4) Αυτό με τη δεύτερη ψήφο που έριξε ο Τάσος με προβληματίζει κι εμένα. Σέβομαι το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο να διαβάσει τα μηνύματα, αλλά γιατί να μην τη ρίξει σε κάποιον παίκτη που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα;; Ωστόσο δεν θεωρώ ότι η kleop ήταν μαφιόζα, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσει στον πρώτο γύρο, με τέτοια διασπορά στις ψήφους.



Για να είμαστε δίκαιοι δεν τραβήξατε απλώς την προσοχή πάνω τους, φροντίσατε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον της συζήτησης και δεν κάνατε καν την προσπάθεια να αναπτύξετε κάποιο άλλο υποθετικό σενάριο. Και για να σε προλάβω, μέχρι και το τελευταίο σου σεντόνι (στο οποίο έγινε μια μικρή αναφορά και σε άλλους παίκτες) δεν ασχολήθηκες με κανέναν άλλο, παρά μόνο με την Αγία Τριάδα. Γνωρίζοντας τον τρόπο που παίζεις, μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο αυτό αγαπητή Ζωή...



1) Εδώ θα συμφωνήσουμε... Μόνο εδώ όμως:P!!

2) Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πραγματικά τόσο ανόητη, σε σημείο που γίνεται πιστευτή. Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιοδήποτε από τα μέλη της μαφίας να έπαιρνε το ρίσκο να ρίξει την τρίτη ψήφο, γιατί αναπόφευκτα θα έμπαινε στο στόχαστρο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μαφιόζοι λειτουργούν ως ομάδα και οι πιο έμπειροι δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στους νεοφερμένους ;)

3) Βάζεις στοίχημα;; Αλήθεια τώρα;!; Δεν μπορεί να ακούω από το στόμα σου τη συγκεκριμένη έκφραση και δεν μπορεί να φαίνεται μόνο σε μένα ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Εσύ δεν ήσουν αυτός που πάντοτε χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για κανέναν, πόσο μάλλον στην αρχή του παιχνιδιού;; Πως, λοιπόν, είσαι τόσο σίγουρος τώρα;; Γιατί άλλο να πεις "υποθέτω ότι η kleop ήταν αθώα..." και άλλο να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις όπως η παραπάνω. Εξαιρετικά ύποπτο αυτό.

4) Όπως κι εσύ είσαι σίγουρος για την αθωότητά της, έτσι;; Φάσκεις και αντιφάσκεις Ακριβέ!!

5) Είμαι σίγουρος ότι ακριβώς αυτό έχει συμβεί. Και ποιοι είναι αυτοί που επικεντρώθηκαν στην Αγία Τριάδα, επαναλαμβάνοντας πάνω-κάτω τις ίδιες ερωτήσεις;; Η aegloswen, η Eileen και εσύ!! Τυχαίο;; Η νεκροψία θα δείξει... Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι καλύτερο να σταματάς μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά, καθώς έτσι αποπροσανατολίζεται και χαώνεται το σύνολο των παικτών. Στο σημείο αυτό επιρρίπτω ευθύνες και στο ίδιο το τρίπτυχο (Τζουμ, Ικαρίονα και Γιαμού), που συνέχισε να δίνει τροφή στους καλοθελητές.



1) Στο θέμα της παραγραφοποίησης θα συμφωνήσω. Να μην ακούω όμως ότι λέει αρλούμπες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πάντες. Εσύ δηλαδή τι παραπάνω θεωρείς ότι έχεις προσφέρει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι;; Όσο για την kleop, πολύ σίγουρη σε βρίσκω και σένα. Άκου εκεί "ξεκάθαρα αθώα".

Β.2) Και μένα μου φάνηκε περίεργη η στάση του mintin97, αλλά από τη στιγμή που δε συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, δεν μπορώ να βγάλω ξεκάθαρα συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή άλλοι βρίσκονται στους top suspects μου.



1) Γιατί δίνεις ιδέες σε παίκτες που μπορεί να λειτουργήσουν παρορμητικά (λόγω απειρίας) και να την παίξουν όντως την κάρτα. Είναι πολύ νωρίς για να καεί μια τόσο σημαντική κάρτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Και πόσο θα σε βόλευε να πέσει η τυμβωρυχία στην Kleop και να αποδειχθεί όντως πολίτης, ε;; Από αυτή σου τη φράση και μόνο για μένα είσαι ο no1 ύποπτος.

2) Το πρόβλημα δεν είναι ότι ασχολείσαι τόσο έντονα μαζί τους, αλλά ότι ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο μαζί τους. Εσύ συνήθως βγάζει από τη μύγα ξύγκι και αναπτύσσεις τουλάχιστον 3-4 σενάρια. Ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή σου την εμμονή. Γιατί όσο κι αν το αρνείσαι, περί εμμονής πρόκειται. Εκτός κι αν όντως ξέρεις κάτι παραπάνω και προσπαθείς να τους στήσεις στον τοίχο, περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα :hmm:

3) Δηλώνεις και πάλι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος μαφιόζος στο δίπτυχο, έτσι;;

4) Προσωπικά δεν θεωρώ ύποπτη τη συγκεκριμένη ψήφο. Τους λόγους τους έχω αναλύσει παραπάνω.

5) Αυτό είναι όντως πιθανό

6) Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια φαινομενικά "αφελής" κίνηση αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για έναν έμπειρο παίκτη, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί κανείς. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και χρησιμοποίησα ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Άλλωστε, όπως και εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό κιλλ...


Πάμε λοιπόν στο ρεζούμε: Με βάση όλα όσα έχω παραθέσει και σχολιάσει παραπάνω, για μένα οι πλέον ύποπτοι είναι η aegloswen, o tsarachaf και η Eileen, ενώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον Τάσο, τον mintin97 και ακόμη ένα άτομο, για το οποίο δεν έχω ακόμη αρκετά στοιχεία, για να το κατηγορήσω ανοιχτά. Απ' όλους τους παραπάνω θεωρώ περισσότερο επικίνδυνο τον tsarachaf, γι αυτό και τον ψηφίζω κιόλας. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, που μιλάει πολύ και μπορεί πολύ εύκολα να αποπροσανατολίσει τα πλήθη. Επίσης δίνει παρακινδυνευμένες ιδέες και λειτουργεί εμμονικά, στοιχεία που γενικά δεν τον χαρακτηρίζουν. Σας καλώ να σκεφτείτε περισσότερο πονηρά και προσεύχομαι να μην έχω κάνει τόσο μεγάλο λάθος.

Υ.Γ.: Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και δεν μπορώ να συμμετέχω τόσο ενεργά όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο υπόσχομαι να κάνω τουλάχιστον ένα μεγάλο post μέσα στην ημέρα, αρκεί βέβαια να έχω κάτι να πω.
Α. Εδώ με κάλυψες και σου βγάζω το καπέλο.
Β.Εδώ τα χαλάμε. Χτες με θεωρούσες No1 ύποπτο και τώρα με αφήνεις γιατί δε μίλησα; Αυτό θα έπρεπε να σε πονηρέψει παραπάνω, ένας μαφιόζος θα κέρδιζε από αυτό. συν του ότι δεν μου απάντησες για τις αρλούμπες που είπες και με ψήφισες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν το συγκεκριμένο κείμενο, το ετοίμαζα και για τελευταία λόγια, σε περίπτωση που με βγάλετε σήμερα, αλλά καθώς δεν μ' αρέσουν τα τελευταία λόγια, θα το ανεβάσω τώρα, για να το έχετε υπόψιν. Είναι παρατηρήσεις με βάση την πορεία όλων των παικτών αυτές τις δύο μέρες.

aegloswen: Εάν είναι καλός ρόλος είναι η χειρότερη παίχτρια εδώ μέσα. Την πρώτη μέρα ψήφισε πρώτη τον tsarachaf. Πρώτη μέρα σαφώς όλοι random ψηφίζουν. Κατόπιν όμως της φάνηκε περίεργο που εγώ ψήφισα random τον ultraviolence. Ενώ η ίδια ψήφισε random, της φάνηκε περίεργο που ψήφισα κι εγώ το ίδιο. Θα μπορούσε να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον ultraviolence, όμως ο ίδιος παρακάτω της είπε εμμέσως ότι λέει βλακείες για τον πληροφοριοδότη, επομένως ίσως και να μην βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο. Θα μπορούσε απλώς να ήθελε να ρίξει κατηγορία σε κάποιον αθώο. Κατόπιν συμφώνησε με τον tsarachaf για το ύποπτο της ψήφου του Cupid, όταν η ίδια ψήφισε επίσης random. Θα μπορούσε μαζί με τον Cupid να βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα. Κατόπιν, είπε πως αναρωτιόταν μήπως ήμουν πληροφοριοδότης. Ακόμη και να ήμουν κάτι τέτοιο, γιατί ένας καλός ρόλος να το πει αυτό; Δίνει έτσι μια χρήσιμη πληροφορία στην mafia. Γενικά πιστεύω πως πρέπει να φύγει άμεσα είτε είναι καλός είτε κακός παίκτης. Παίζει τελείως ύποπτα.

Claire Rentfield: Το πρώτο της σχόλιο λέει πως δέχεται ότι η πρώτη γύρα είναι στην τύχη αλλά ωστόσο λέει πως δεν θα ψηφίσει ακόμη γιατί θέλει να δει τι θα πουν και άλλα άτομα. Ωστόσο, κατόπιν ψηφίζει στην τύχη, όπως λέει, δίνοντας τρίτη ψήφο στην kleop. Μάλιστα απ' ό,τι λέει στο τελευταίο της post, της φαίνεται πιο ύποπτη η δική μου ψήφος στον ultraviolet, που τον ψήφισα δεύτερος σε όλο το παιχνίδι λέγοντας πως ήταν random, παρά η δική της που ήταν η τρίτη ψήφος σε ένα άτομο που είχε ήδη δύο. Πρέπει κι αυτή να φύγει άμεσα.

Cupid: Ψήφισε την aegloswen επειδή λέει ψήφισε πρώτη. Από τότε δεν έχει βγάλει κιχ, παρά μόνο ένα σχόλιο του στυλ, ''από κάπου έπρεπε να πιαστώ, εσείς πήρατε πολύ σοβαρά την ψήφο μου''. Τον καταλαβαίνω βέβαια γιατί το ίδιο έγινε και με τη δική μου ψήφο. Παρότι αρκετοί τον κατηγόρησαν, πήρε μόνο μια ψήφο από την Emilouko. Οπότε μάλλον προσπαθούσαν να πέσουν πάνω του για να κόψουν αντιδράσεις ή για να κινήσουν υποψίες εναντίον του. Με απασχολεί βέβαια η μη αιτιολογημένη ψήφος του στον Libertus. Γιατί να μην μας πει έναν λόγο που τον ψηφίζει, έτσι ώστε σε περίπτωση που πεθάνει το βράδυ να μην το πάρει μαζί του;

Deutsch... Lover: Την πρώτη μέρα έθεσε κάποια ερωτηματικά. Της φάνηκε περίεργο το post του Giamou. Την ψήφισε ο Σπυράκος και κατόπιν τον ψήφισε κι αυτή, όμως παρότι την υποπτεύομαι για κακό ρόλο, η άμυνά της έδειξε σαν να έχει χρήσιμο ρόλο για το παιχνίδι και γι' αυτό ψήφισε τον Σπυράκο. Πάντως όντως βρίσκω τον Σπυράκο πολύ πιο ύποπτο απ' αυτήν. Θα μπορούσε να είναι φανερός μαφιόζος βέβαια και ο Σπυράκος να είναι ο αντίπαλος μαφιόζος, οπότε γι' αυτό να τον ψήφισε και να είπε ότι δεν της άρεσε η 'τυχαία' ψήφος του.

Drama Prinzessin: Με κατηγορεί επειδή ψήφισα κάποιον με βάση το nickname του. Σκέτη παράνοια. Κατόπιν επισημαίνει ότι βρίσκει ύποπτη την ψήφο του Cupid,(ίσως υποστηρίζοντας την aegloswen), βρίσκει ύποπτο τον Giamou και μάλιστα βρίσκει και η ίδια ένοχη την kleop. Ψηφίζει την kleop και σήμερα ψηφίζει εμένα, με την κατηγορία. Αν η kleop ήταν αθώα κι επειδή ξέρω πως είμαι αθώος, πρέπει να έχει κακό ρόλο. Πράγμα που κάνει μάλλον αθώο τον Cupid και τον Giamou. Μπορεί να είδε ότι ανάμεσα σ' αυτούς που κατηγόρησε, η kleop είχε κατηγορηθεί περισσότερο και είχε περισσότερες πιθανότητες να φύγει, οπότε την ψήφισε πρώτη και τώρα ψηφίζει πάλι αθώο που έχει ακουστεί πολύ και υπάρχει πιθανότητα να τον ψηφίσουν. Πρέπει να φύγει άμεσα απ' το παιχνίδι.

DumeNuke: Το αρχικό του post μας πληροφορεί ότι ήταν στο Ποσείδι ενώ μετά το αμέσως επόμενο λέει πως ψηφίζει την Claire χωρίς να αιτιολογεί και χωρίς η ίδια να έχει πει ακόμη κάτι.

Eileen: Επισημαίνει στην kleop ότι πήρε την ψήφο μου στον ultraviolence πιο ζεστά κι από μένα. Κατόπιν επισημαίνει κι αυτή πως δεν καταλαβαίνει γιατί ο cupid βρίσκει ύποπτη την ψήφο της aegloswen, πράγμα που με κάνει να απορώ για το αν εννοούν αυτά που γράφουν, καθώς πρώτη μέρα όλοι random ψηφίζουν. Κατόπιν σχολιάζει σε post μου αποκλείοντας ή βρίσκοντας τελείως παράλογο το να υποστηρίξει την πρώτη μέρα μαφιόζος κάποιον άλλο μαφιόζο. Παίζει ρόλο η μέρα; Ασφαλώς και όχι. Γιατί να μην το κάνει λοιπόν; Γενικά είχε ένα ιδιαίτερο κόλλημα με τον Giamou αλλά και με το τρίπτυχό μας. Δεν λέω ωραία παιδιά είμαστε, αλλά όχι κι έτσι. Το ίδιο κόλλημα μαζί μας παρουσιάζει και ο tsarachaf. Επιπλέον, τόσο η Eileen όσο και ο Tsarachaf ασχολήθηκαν πολύ με το να ανασκευάσουν τα σενάρια που έκανα. Αν τα σενάρια αυτά ήταν σωστά, τότε θα μπορούσαν να έχουν κέρδος απ' το να δείξουν ότι λέω μπαρούφες. Ψήφισε Guest 278211 εντελώς τυχαία όπως είπε κι η ίδια.

Emilouko: Πρώτη μέρα εντελώς ό,τι να 'ναι. Είχε τη δικαιολογία ότι έλειπε βέβαια αλλά παραήταν ράντομ τα όσα έλεγε. Αρκετά λιγομίλητη αλλά τουλάχιστον έλεγε για ποιο λόγο ψήφιζε τον καθένα. Ψήφισε Cupid την πρώτη μέρα και Μαιρα τη δεύτερη. Την ψήφο στον Cupid την βρίσκω λίγο άκυρη μετά απ' όσα είχαν λεχθεί ήδη αλλά ήταν πρώτη ψήφος.

Giamou: Το πρώτο του post αναφέρεται σε μας που γνωρίζει και ψηφίζει Eileen με βάση το σκεπτικό του ότι ανάμεσα στα νούμερα 7-11 υπάρχει ένας μαφιόζος. Μπορεί να έχει πληροφορία, μπορεί όχι. Όπως και να 'χει ήταν πρώτη ψήφος και άρα μάλλον random. Κατόπιν ανέφερε αστειευτικά ότι θα μπορούσα εγώ να είμαι μαφιόζος μαζί με κάποιους που κατηγόρησα. Δεν αποκλείεται να είναι μαφιόζος ο ίδιος και να ήθελε να αφήσει ένα τέτοιο υπονοούμενο για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Όμως νομίζω πως το έκανε αστειευτικά, επειδή εγώ συνήθως δίνω μαφιόζους όταν είμαι μαζί τους. Ο Σπυράκος όμως, όπως και η kleop μεταθάνατον, προσπάθησε να βρει πάτημα πάνω σ' αυτή τη δήλωση του Giamou. Το μόνο πρόβλημα με τον Giamou είναι ότι βρίσκω αρκετά random τις ψήφους του. Δεν βοηθάνε στο να διελευκανθουν κάποια πράγματα, εκτός κι αν αγνοώ κάτι.

i_lie_us: Δηλώνει πως παρακολουθεί το παιχνίδι αλλά ωστόσο δεν παίρνει κάποια θέση στον πρώτο γύρο. Εστιάζει κυρίως στους παίκτες που δεν έχουν μιλήσει ακόμη και ψηφίζει την iris17 ακριβώς γι' αυτό. Μου φαίνεται πιο αθώος απ' την iris αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω την τελευταία για κάποιον λόγο.

iris17: Δεν είχε μιλήσει καθόλου παρά μόνο λίγο πριν το τέλος της χθεσινής ψηφοφορίας, όπου ψήφισε τον i lie us, χωρίς αιτιολόγηση.

JKaradakov: Εστιάζει κι αυτός στα άτομα που δεν μιλούν πολύ. Ψηφίζει την iris17 γιατί δεν είχε μιλήσει καθόλου ως το τέλος της χτεσινής μέρας. Δικαιολογημένη ψήφος κατά τη γνώμη μου.

Libertus: Χτες προσπάθησε να αθωώσει κι αυτός την aegloswen, σχολιάζοντας την ψήφο του Cupid, λέγοντας ότι η πρώτη μιλάει αρκετά. Όχι, δεν μιλούσε καθόλου αρκετά. Έκανε 2-3 σχόλια κι αυτά ήταν. Θα μπορούσαν να είναι στο ίδιο στρατόπεδο, οι δυο τους. Ωστόσο ψήφισε Σπυράκο και διατήρησε την ψήφο του. Δεν μπορεί λοιπόν, αυτός, ο Σπυράκος και η aegloswen να βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Δύο απ' αυτούς όμως παίζει να είναι στην ίδια. Με προβλημάτισε το ειρωνικό post που είχε κάνει με βάση τις θεωρίες μου, ότι όλα τα άτομα που κατηγόρησα βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά δεν θα μπορούσε να ξέρει την αθωότητα όλων εκείνων που εγώ κατηγόρησα, ώστε να με ειρωνευτεί που τους παρουσίασα όλους αυτούς ως υπόπτους. Επίσης, αν η kleop ήταν όντως αθώα, σε ένα σχόλιό του λέει πως και εγώ και εκείνη ήμασταν αθώοι που τρωγόμασταν μεταξύ μας. Θα μπορούσε να είναι κακός ρόλος που επειδή γνωρίζει τους κακούς, ξέρει ποιοι είναι αθώοι.

mintin97: Κατηγόρησε κι αυτός μαζί με τον Σπυράκο τον cupid επειδή ψήφισε την aegloswen λόγω της πρώτης ψήφου του. Θα μπορούσε να βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο με την aegloswen. H πρώτη που το παρατήρησε αυτό ήταν η Deutsch Lover, στην οποία ο mintin δεν απάντησε, κατά τη γνώμη μου, πειστικά. Δεν μου άρεσε επίσης η απάντηση που έδωσε, στην κατηγορία του Pie Maker. Mάλιστα ψήφισε Giamou, oπότε αν είναι αθώος ο τελευταίος, άλλο ένα δείγμα της ενοχής του mintin.

Nefeli Graf: Έδωσε δεύτερη ψήφο στην kleop, χωρίς να αιτιολογήσει. Έδειξε πως είχε διαβάσει το τι ειπώθηκε, δεν ξέρω λοιπόν πόσο τυχαία ήταν αυτή η δεύτερη ψήφος.

PieMaker: Πολύ ισχνή παρουσία. Την πρώτη μέρα αντέδρασε κάπως υπερβολικά στην random ψήφο του Cupid, στην aegloswen, ενώ ο ίδιος λέει πως οι πρώτες ψήφοι είναι random. Κατόπιν σχολιάζει δικαιολογημένα κατά τη γνώμη μου, τα παράξενα post του mintin και τις αντιδράσεις του. Αν ο mintin, υποστηρίζοντας την aegloswen είναι στο ίδιο στρατόπεδο μαζί της, τότε και οι δύο είναι κακοί ρόλοι, ενώ ο Pie Maker παρά την υπερβολική του αντίδραση, μάλλον αθωώνεται. Ψήφισε μάλιστα τον mintin. Σήμερα με αθώωσε και εμπιστεύτηκε τα λεγόμενά μου. Δεν έχω λόγο να τον κατηγορήσω αλλά ας έχουμε κατά νου, ότι μπορεί να το έκανε επειδή σχεδιάζει να με σκοτώσει το βράδυ, οπότε μετά θα έχει άλλοθι ''γιατί να σκοτώσω κάποιον με τον οποίο συμφωνούσα σχεδόν σε όλα''. Τραβηγμένο σενάριο αλλά ας υπάρχει κατά νου.

Guest 278211: Eνώ αρκετοί έλεγαν πως είναι περίεργη η ψήφος μου, με υποστήριξε λέγοντας ότι σαφώς ήταν τυχαία.

tsarachaf: Παρότι δεν δέχτηκε αυτό που είπε για μένα η aegloswen, ότι θα μπορούσα να είμαι πληροφοριοδότης, άφησε υπονοούμενο ότι θα μπορούσα να είμαι αντίπαλος μαφιόζος. Εστίασε πάρα πολύ στην ψήφο του Giamou, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει λόγος, καθώς ήταν πρώτη ψήφος και μάλλον random. Γενικά έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να μπερδέψει αρκετά το παιχνίδι. Έμεινε πολύ στο τρίπτυχό μας και πήγε να εντάξει και την Emilouko σ' αυτό. Θεώρησε αρχικά ύποπτο τον Giamou, κατόπιν είπε για μένα ότι προσπαθώ να δικαιολογηθώ με ύποπτο τρόπο και μετά κατηγόρησε και την kleop. Στην πορεία προσπάθησε να με αθωώσει έμμεσα, για να με ξανακατηγορήσει μετά, όταν άρχισαν να πέφτουν αρκετοί πάνω μου. Ήταν ο πρώτος που ανέφερε ότι το kill στον Tzoum μπορεί να το κάναμε εγώ ή ο giamou, όταν οι άλλοι έλεγαν αντίθετα πράγματα. Θα μπορούσε να ήταν μαφιόζος που έκανε το kill για να κατηγορήσει εμάς αλλά επειδή είδε πως δεν το kill δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα (να ρίξει τις υποψίες πάνω μας), έφερε στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το ίδιο ακριβώς κατόπιν είπαν ο Σπυράκος και η aegloswen. Θα μπορούσαν και οι τρεις να βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Ψήφισε τον vassili, επειδή δεν μιλούσε. Πρέπει να φύγει άμεσα κι αυτός.

ultraviolence: Σχετικά νηφάλιος αλλά χωρίς ιδιαίτερη παρουσία. Δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα απ' όσα είπε.

vassilis498: Πολύ σιωπηλός και πολύ στο background. Ψήφισε Libertus την πρώτη μέρα, χωρίς περαιτέρω σχόλιο.

Mάιρα: Πρώτο σχόλιό της ήταν ότι εντελώς τυχαία ψηφίζει τον Τάσο 97.

Σπυρακος: Πρώτη μέρα προσπάθησε να υποστηρίξει έμμεσα την aegloswen όταν την ψήφισε ο Cupid, θαρρείς και δεν ήταν random η ψήφος όλων. Ακριβώς από κάτω επισημαίνει ότι η ψήφος όλων την πρώτη μέρα είναι random. Σήμερα και αυτός και η aegloswen με ψηφίζουν. Θα μπορούσαν να είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Γενικά κάθε φορά που ο Σπυράκος απευθύνεται στην aegloswen υπάρχει μια 'άνεση' στον λόγο τους, σαν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, στο παιχνίδι εννοώ. Συγκάτοικοι; Μπα. Πρώτη μέρα ψήφισε Deutsch Lover και διατήρησε μέχρι το τέλος την ψήφο του χωρίς να έχει στοιχεία. Όταν τον ψήφισε ο Libertus αντέδρασε κάπως, όπως ακριβώς έκανε κι όταν τον κατηγόρησα εγώ, λέγοντας μάλιστα πως δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι αθώος και ότι εφόσον τον μπερδεύω καλύτερα να βγω. Ενώ την πρώτη μέρα είπε στους υπόλοιπους να μην με ψηφίσουν επειδή είμαι πολίτης, κατόπιν μου έδωσε δεύτερη ψήφο και έλεγε γενικά ασυναρτησίες για τα post μου, ενώ ο ίδιος γράφει αρκετά ασύντακτα. Πρέπει να φύγει κι αυτός άμεσα. Δεν προσφέρει τίποτα στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι φανερός μαφιόζος που να ήθελε να με αθωώσει για να κάνει τον γνώστη του να υποπτευθεί κι εμένα.

Τάσος97: Σχολίασε μόνο μια φορά χτες, στην οποία με ρωτούσε κάποια πράγματα που του φάνηκαν ύποπτα σε μένα, αλλά ταυτοχρόνως με ψήφισε και είπε ότι δεν θα ξαναμπεί μέχρι το τέλος της μέρας. Δηλαδή ενώ με ρώτησε κάποια πράγματα, δεν επρόκειτο να αλλάξει την ψήφο του στην πορεία. Τζάμπα μου τα ρώτησε. Αν έβγαινα εγώ χτες, δεν θα είχαν καμία σημασία αυτά που του είχα απαντήσει. Σήμερα λέει πως θα πάρει απουσία. Απέφυγε επίσης να αναφερθεί σε ένα σωρό άλλα περίεργα πράγματα που έγιναν. Εστίασε απλώς σε μένα και με ψήφισε χωρίς να ενδιαφερθεί για την ψήφο του. Πρέπει να φύγει.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να φύγουν άμεσα οι εξής: aegloswen, Σπυράκος, Τάσος 97, tsarachaf, mintin, Drama Prinzessin, Claire Rentfield και δευτερευόντως η Eileen. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πρέπει να τους έχετε διώξει αυτούς άμεσα. Μόνο κακό θα προκαλέσουν στο παιχνίδι και αποκλείεται οι περισσότεροι να είναι αθώοι.
Οι προς το παρόν αθώοι στο μυαλό μου είναι οι εξής: JKaradakov, Nefeli Graf, Cupid και ίσως Giamou με I lie us, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Δεν θα πω για ποιο λόγο τους αθωώνω, βρείτε το μόνοι σας. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα στοιχεία στους 'κακούς'. Δεν είμαι 100 % σίγουρος αλλά απ' όσα είδα στα σχόλια και απ' όσα παρατήρησα μάλλον είναι αθώοι.

Επίσης από κάποιους παίκτες για τους οποίους υποπτεύομαι πως έχουν χρήσιμους ρόλους για το παιχνίδι, αποσιώπησα κάποια πράγματα, για να μην τους καταλάβει η μαφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Μέχρι στιγμής πάντως εγώ έχω παρατηρήσει τα εξής αντιθετικά δίπολα:

Deutsch Lover- Σπυράκος
Aegloswen- tsarachaf

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα σου απαντάω για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, αλλά σε παρακαλώ πες μου που βλέπεις το αντίθετο δίπολο;; Που μέχρι τώρα συμφωνούμε αρκετά;

Γειά σας κι από εμένα, για να μην λέτε πως δεν φαίνομαι πουθενά και πως είμαι ήσυχος παίκτης.:)
΄Εχω διαβάσει πολλά από τα ποστ (όχι όλα γιατί δεν είχα τον χρόνο), αρχικά είχα πρόθεση και διάθεση μπορώ να πω, να γράψω κι εγώ ένα σεντονάκι στο πιο εμπριμέ του αλλά τελικά τα παράτησα...
Διάβασα διάφορα το πρωί, μετά έφυγα γιατί είχα δουλειές. Γύρισα αργά το μεσημέρι και διάβασα ολόκληρα κατεβατά...:/:
Κι ότι ετοιμαζόμουν να στοιχειοθετήσω το σεντονάκι μου, βλέπω πως έχουν γραφτεί, τόσα κι άλλα τόσα. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται να είμαι όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή και να μην κάνω τίποτα άλλο. Κάποιοι από μας έχουν υποχρεώσεις στην real life και συγχρόνως 2-3 από εμάς έχουμε και τις υποχρεώσεις μας στην ΟΔ, απλά δεν γίνεται αυτό με τον ρυθμό και τα μεγέθη που ποστάρετε. Μπορείτε άνετα να εκθέσετε λόγους ψήφου ή συλλογισμούς πιο συνοπτικά, αλλά σας δικαιολογώ γιατί οι περισσότεροι από σας μάλλον δεν διδαχτήκατε αρχαία και δεν γνωρίζετε το "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν".:/:
Να απαντήσω πρώτα σε κάποιες κατηγορίες εναντίον μου για το είδος της τυχαίας ψήψου μου. Συγνώμη δηλαδή, σας ενόχλησε που εγώ ψήφισα βάζοντας το δάχτυλο στην οθόνη και όχι ο Ικαρίωνας που έδωσε ψήφο joker; Εξάλλου ο τρόπος που ψήφισα εγώ είναι η επιτομή της τυχαίας ψήφου. Είχα βέβαια κάποια άτομα υπ' όψιν μου που αν έπεφτε σ' αυτούς το δάχτυλό μου, θα άρχιζα από την αρχή γιατί δεν ήθελα να τους ψηφίσω με τίποτα.
Για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα για την ψήφο μου γιατί δεν ήθελα να γίνω αιτία να φύγει κάποιος τόσο νωρίς, ακόμα κι ανήκε στην μαφία. Αλλά δεν περίμενα πως θα τον ψήφιζε κι άλλος μετά από μένα και μάλιστα ώρα που εγώ δεν παρακολουθούσα το παιχνίδι, μια και είχα ψηφίσει, αλλά το φόρουμ. Το μόνο που ήθελα να δω, είναι τις αντιδράσεις στην ψήφο μου και αν θα προσπαθούσε κάποιος να τον σώσει δίνοντας κι άλλη ψήφο σ' αυτούς που ακολουθούσαν.
Για να μην μακρυγορώ λοιπόν κι εγώ, θα πω πως ψήφισα εντελώς τυχαία. Είπα από την αρχή που δήλωσα συμμετοχή πως δεν έχω ξαναπαίξει και όσοι μου προσάπτετε τα χίλια μύρια, καλά θα κάνετε να λάβετε υπ' όψιν σας και την ασχετοσύνη του πρωτάρη.:redface:

΄Αλλο θέμα: ΄Εχω μπει, ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, στον πειρασμό να ψηφίσω σήμερα τον Ikariona, μόνο και μόνο για να γλυτώσω από τα συνεχή και ατέλειωτα ποστ του. Αγόρι μου γλυκό, το να απαντάς σε οτιδήποτε σχολιάζεται, είτε για σένα, είτε για άλλους, δεν θεωρείται επιχειρηματολογία ή συλλογιστική. Μπορείς άνετα να γράψεις την συλλογιστική σου σε ένα ποστ σωστά διαμορφωμένο, όπως έκαναν τόσα και τόσα παιδιά. Επίσης δεν χρειάζεται να σπεύδεις να απαντήσεις αμέσως σε κάθε ποστ. Περίμενε να γραφτούν μερικά και απαντάς συνοπτικά. Την συλλογιστική σου, ας πούμε, πως την έχουμε καταλάβει, δεν χρειάζεται να μας την επαναλαμβάνεις 100 φορές την ημέρα. ΄Ελεος δηλαδή... Και μετά παραπονιέστε κάποιοι που κάποιοι άλλοι από εμάς είναι σιωπηλοί και δεν παίρνουν μέρος τόσο ενεργά. Ε προσπαθούμε να διαβάσουμε τα όσα γράφετε οι υπόλοιποι και δεν μας μένει χρόνος. Μέχρι να το κάνουμε αυτό έχουμε κάνει ένα κεφάλι καζάνι.:crazy:
Επανέρχομαι όμως, αν και έχω μπει σε πειρασμό, δεν θα ψηφίσω τον Ικαρίωνα γιατί θα ήταν ψήφος για λάθος λόγο και θα χάλαγα το παιχνίδι. Επίσης έχω σχηματίσει μια μικρή ιδέα για κάποιους, για τον Tzoum για παράδειγμα ο οποίος αφού δολοφονήθηκε θεωρώ πως ήταν με τους πολίτες. Για τον kleop παρ' όλο που μετάνιωσα για την χθεσινή μου ψήφο, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη ακόμα. Γράφετε διάφορα εσείς, με άλλα συμφωνώ και με άλλα όχι αλλά προτιμώ να σχηματίσω την δική μου άποψη όπως προχωράει το παιχνίδι. Το να επηρρεαστώ από απόψεις άλλων, πιστεύω πως θα ήταν λάθος.:hmm:
΄Οσο για τον Ikariona πιστεύω, χωρίς να βάζω και το χέρι στην φωτιά, πως μάλλον δεν έχει κακό ρόλο. Μιλάει πολύ για μαφιόζος.
Δεν θα ψηφίσω ακόμα, ίσως το κάνω πάλι λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας για να έχω αρκετά στοιχεία μια και δεν δικαιολογείται να ψηφίσω δεύτερη μέρα τυχαία.

Υ.Γ. Μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε για μένα, να μου προσάπτετε κατηγορίες και να με κατατάσσετε είτε με τους μαφιόζους (που το κάνετε οι περισσότεροι μια και είμαι αδαής ακόμα), είτε με τους πολίτες. Δεν θα μπω στον πειρασμό να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται για μένα, δεν θα γίνω εγώ Ikarionas. :P Συγνώμη αγόρι μου αλλά τα θέλει ο οργανισμός σου, για να μην πω κάτι άλλο.:whistle:

Δεν κατάλαβα τίποτα, ειλικρινά... Αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό με την οθόνη...

Καλησπέρα και από εμένα. Ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου τόσες ώρες, αλλά καταλαβαίινετε..μετά την εξεταστική έχει πέσει πολύ έξω. :P

Για την ώρα θα ήθελα να σχολιάσω για δύο άτομα.

Μάιρα :
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που απαντάει πάνω σε κατηγορίες για το πρόσωπο της. Σαν να θέλει να αμυνθεί κάνοντας χαβαλέ. Επίσης πάνω σε αυτό που είπε για να ψηφίσει τον i_lie_us, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι σκαρώνει. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το ότι αποχώρισε στον πρώτο γύρο, δεν σημαίνει ότι είναι ύποπτη. Δεν το ξέρουμε αυτό ακόμη.

Ikarionas :
Περίεργος τρόπος προσέγγισης των πάντων. Από την πρώτη στιγμή, κάτι δεν μου άρεσε. Είτε είναι μαφιόζος και προσπαθεί να μας μπερδέψει με τα σενάρια, είτε είναι πολίτης που πάλι μας μπερδεύει και δεν βοηθάει.

Θα ψηφίσω τον Ikariona.

Πείτε και κανένα λογάκι παραπάνω αν προαιρείστε, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι μιλάμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Καραντάκοβ που ενώ συνήθως δεν βάζει γλώσσα μέσα τώρα του έχει κοπεί η μιλιά.

2) ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Έχω βαρεθεί να παρακολουθώ ανούσιες αναλύσεις για το υποτιθέμενο τρίπτυχο, οι οποίες μάλιστα δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Μου κάνει εντύπωση μάλιστα η εμμονή κάποιων "έμπειρων" παικτών με το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι άνευ προηγουμένου. Δεν το καταλαβαίνετε ότι μονοπωλείται τη συζήτηση ανακυκλώνοντας το συγκεκριμένο θέμα και δε μας βοηθάτε να σκεφτούμε καθαρά;; Ή μάλλον ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε... Φυσικά αναφέρουμε στους aegloswen, τσαφτσουφ και λιγότερο στην Eileen, τους οποίους με δυσκολία αναγνωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι!!!

Εμένα μου έχει γίνει "εμμονή", γιατί πιστεύω ότι υπάρχει κάτι εδώ, δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι διαφορετικό κι εσύ όταν πιστεύεις κάτι, οπότε δεν καταλαβαίνω τι σε πειράζει, εκτός απ'ότι αυτή την φορά διαφωνούμε...

3) Fair play dude. Γενικά κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος για ΚΑΝΕΝΑΝ, άσχετα με το αν σε υποστηρίζει ή όχι.

Άσχετα από το γεγονός ότι κατηγορεί όποιον του την λέει ή τον ψηφίζει. Άντε να εξαιρέσω την Έλενα που όντως της την είχε πει πιο πριν.

2) Η συγκεκριμένη κίνηση είναι πραγματικά τόσο ανόητη, σε σημείο που γίνεται πιστευτή. Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οποιοδήποτε από τα μέλη της μαφίας να έπαιρνε το ρίσκο να ρίξει την τρίτη ψήφο, γιατί αναπόφευκτα θα έμπαινε στο στόχαστρο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι μαφιόζοι λειτουργούν ως ομάδα και οι πιο έμπειροι δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στους νεοφερμένους ;)

Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση; Και που ξέρεις ότι το έκανε χωρίς την έγκριση της μαφίας; Το έχουμε δει να συμβαίνει άλλωστε και άλλες φορές. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι νέος παίκτης θα έκανε κάτι τέτοιο ενώ είναι πολίτης, ειδικά με αυτή την δικαιολόγηση.

3) Βάζεις στοίχημα;; Αλήθεια τώρα;!; Δεν μπορεί να ακούω από το στόμα σου τη συγκεκριμένη έκφραση και δεν μπορεί να φαίνεται μόνο σε μένα ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. Εσύ δεν ήσουν αυτός που πάντοτε χτυπιόταν και έλεγε ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για κανέναν, πόσο μάλλον στην αρχή του παιχνιδιού;; Πως, λοιπόν, είσαι τόσο σίγουρος τώρα;; Γιατί άλλο να πεις "υποθέτω ότι η kleop ήταν αθώα..." και άλλο να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις όπως η παραπάνω. Εξαιρετικά ύποπτο αυτό.

Ναι ρε συ φρικ, βάζω στοίχημα. Γιατί αν ήταν, δεν θα υπήρχε ένας έστω να προσπαθήσει να το πάει στην ισοψηφία;; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να την πει κανείς στον ικαρίωνα, ο μισός κόσμος εδώ μέσα του την έχει πει. Και έχει να κάνει επίσης, με τ'ότι έχω εκνευριστεί άπειρα με την επιμονή στην ενοχή της κλεοπ, η οποία δεν βγάζει κανένα νόημα.

4) Όπως κι εσύ είσαι σίγουρος για την αθωότητά της, έτσι;; Φάσκεις και αντιφάσκεις Ακριβέ!!

Το εξήγησα και πριν. Και το εξήγησα θέλω να πιστεύω και με περισσότερα επιχειρήματα, στα προηγούμενα ποστ μου. έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω γιατί θεωρώ πως η κλεοπ, στην χειρότερη περίπτωση να ήταν η πόρνη.

1) Γιατί δίνεις ιδέες σε παίκτες που μπορεί να λειτουργήσουν παρορμητικά (λόγω απειρίας) και να την παίξουν όντως την κάρτα. Είναι πολύ νωρίς για να καεί μια τόσο σημαντική κάρτα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Και πόσο θα σε βόλευε να πέσει η τυμβωρυχία στην Kleop και να αποδειχθεί όντως πολίτης, ε;; Από αυτή σου τη φράση και μόνο για μένα είσαι ο no1 ύποπτος.

Δεν δίνω ιδέες, ακριβώς το αντίθετο πήγα να κάνω. Γιατί από τον τρόπο που έγραφε κατάλαβα ότι ζητούσε αυτό, εξ ου και η ερώτηση.

2) Το πρόβλημα δεν είναι ότι ασχολείσαι τόσο έντονα μαζί τους, αλλά ότι ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο μαζί τους. Εσύ συνήθως βγάζει από τη μύγα ξύγκι και αναπτύσσεις τουλάχιστον 3-4 σενάρια. Ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή σου την εμμονή. Γιατί όσο κι αν το αρνείσαι, περί εμμονής πρόκειται. Εκτός κι αν όντως ξέρεις κάτι παραπάνω και προσπαθείς να τους στήσεις στον τοίχο, περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα :hmm:

Καλέ μου φρικ, μακάρι να μιλούσε κάποιος άλλος παραπάνω για να έχω κάτι να πιαστώ. Ό,τι παραφωνία βλέπω την σχολιάζω, όπως για παράδειγμα την απουσία σου πριν και αρκετά άλλα. Αλλά ναι, συγγνώμη δεν βλέπω κάτι άλλο να πιαστώ για να κάνω υποθέσεις αυτή την στιγμή.
Δεν ξέρω τι περιμένεις να κάνω; Να φτιάχνω σενάρια από τα σπαμ;

3) Δηλώνεις και πάλι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος μαφιόζος στο δίπτυχο, έτσι;;

Δεν δήλωσα σίγουρος, αν ήμουν σίγουρος θα είχα ψηφίσει ήδη και μάλλον τον γιάμου, για να πάει προς το μεταξύ τους η κατάσταση και να δούμε τι παίζει.

6) Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια φαινομενικά "αφελής" κίνηση αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για έναν έμπειρο παίκτη, ακριβώς επειδή δεν πρόκειται να τον υποψιαστεί κανείς. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και χρησιμοποίησα ακριβώς το ίδιο επιχείρημα. Άλλωστε, όπως και εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό κιλλ...

Μήπως έχουμε αρχίσει να γινόμαστε πολύ inception? Δηλαδή η μαφία κάνει άμπαλη κίνηση, για να τους θεωρήσουμε ψιλοάσχετους, ενώ είναι στην πραγματικότητα ιδιοφυίες που το σχεδίασαν αυτό για να μην τους πάρουμε χαμπάρι; Δεν είναι υπερβολικά σύνθετο ακόμη και για τα δικά σου γούστα αυτό; Μήπως για κάποιο λόγο ψάχνεις απεγνωσμένα έναν τρόπο να μου επιτεθείς μιας που δεν έπιασαν οι προσπάθειες του ικαρίωνα;; Ξέρεις ότι δεν διαφωνώ καθόλου με το πονηρευτείτε που λες σε κάθε παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι εδώ το παράκανες...


Ώρα να ψηφίσω. Για την ώρα δεν θα ψηφίσω τον Ικαρίωνα, όχι γιατί δεν μου φαίνεται αρκετά ύποπτος, αλλά γιατί πιστεύω ότι θα βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα, αν δούμε μία ισοψηφία ανάμεσα σε αυτόν και την Claire. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω ποιος θα τρέξει να σώσει ποιον.
Οπότε από μένα, Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Από την άλλη, τώρα διάβασα και την αιτιολόγηση της Claire Rentfield, που μου φάνηκε πολύ ύποπτη. Δηλαδή αφού διάλεξες στην τύχη, δεν είδες το ιστορικό του επιλεχθέντος; Εξαιρετικά ανόητη δικαιολογία που παραπέμπει σε αγχωμένη μαφιόζα gone rogue.
@Ikarionas: Πες μου σε παρακαλώ πώς υποστήριξα την aegloswen. Θέλω να δω το επιχείρημά σου, που έχεις και επιχειρήματα για όλα. Τρομάρα σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ειλικρινά έχω μπερδευτεί πολύ.
Ο Ιkarionas εξ αρχής λίγο πιο δομημένα να είχε τις απαντήσεις του θα βοηθούσε πολύ.
Δεν είμαι αρκετά ενεργή όσο θα ήθελα, αλλά έχουν πέσει πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες αυτές τις μέρες. Δεν θα ακολουθήσω κάποιο από τα "κύματα", γιατί συνήθως, όσο θυμάμαι από τα προηγούμενα παιχνίδια, έβγαιναν μ' αυτό τον τρόπο πολίτες.
Θα ψηφίσω την Drama. Συγκριτικά με άλλους δεν έχει γράψει λίγα, αλλά ούτε και πολλά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ σχολιάζει 2 άτομα επιλέγει αυτόν που συμμετέχει πιο ενεργά.

*Επίσης, είναι Η kleop, Claire. Να κοιτάτε κάτω από το avatar το φύλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Ας ψηφίσω κι εγώ που τόσο σας τράβηξα την προσοχή με το να είμαι λιγομίλητη. Τι να κάνω που έτσι είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω.:/:
Ψηφίζω λοιπόν τον Ikariona, όχι για τον λόγο που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου αλλά γιατί λέει πολλά και κάτι προσπαθεί να κρύψει κατά την γνώμη μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Ikarionas
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17 --> Σπυρακος (^^)
  13. JKaradakov --> Cupid
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf --> Drama Prinzessin
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf --> Claire Rentfield
  20. ultraviolence --> Mάιρα
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
4 Ikarionas
3 Claire Rentfield
2 i_lie_us
2 Mάιρα
2 Σπυρακος (^^)
1 Cupid
1 Drama Prinzessin
1 Libertus
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Πείτε και κανένα λογάκι παραπάνω αν προαιρείστε, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι μιλάμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Καραντάκοβ που ενώ συνήθως δεν βάζει γλώσσα μέσα τώρα του έχει κοπεί η μιλιά.
Dude, κάτι δεν θυμάσαι καλά.
Πέρυσι κάτι ήξερα, προσπαθούσα να το αποδείξω γτ όλοι το βλέπατε λάθος και υπήρχε και συμμετοχή.
Φέτος πρωινά δουλεύω και μόλις γυρίσω κάνω ποστ, θες να το πεις μικρό - χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο, το δέχομαι, αλλά με την μηδαμινή συμμετοχή που υπάρχει τι να πω και εγώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ας ψηφίσω κι εγώ που τόσο σας τράβηξα την προσοχή με το να είμαι λιγομίλητη. Τι να κάνω που έτσι είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω.:/:
Ψηφίζω λοιπόν τον Ikariona, όχι για τον λόγο που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου αλλά γιατί λέει πολλά και κάτι προσπαθεί να κρύψει κατά την γνώμη μου.

Ψηφίζεις τον Ικαρίωνα για να σωθείς, δεν είναι ντροπή να το λέμε αυτό :P
Ο Ικαρίωνας λογικά θα αλλάξει την ψήφο του σε εσένα...
Αν δεν είχα επιφυλάξεις για εσένα, θα σε ψήφιζα και το ξαναέγραψα. Αλλά δεν πιστεύω ότι είσαι μαφιόζος και δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε τίποτα ιδιαίτερο αν πάμε σε ισοψηφία δυο άτομα που για εμένα μάλλον είναι πολίτες.
Τι περιμένουμε; Να πλακώσουν ξαφνικά οι μαφιόζοι να σώσουν ποιον; :confused:

Εγώ θα ψηφίσω την Μάιρα.

Θα εξηγήσω στο σεντόνι μετά γιατί, λόγω στενότητας χρόνου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χίλια συγγνώμη, τώρα επιστρέφω σπίτι. Ψηφίζω Giamou για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ. Ίσως αν προλάβω να διαβάσω στα γρήγορα τι έχει ειπωθεί, να αλλάξω ψήφο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Από την άλλη, τώρα διάβασα και την αιτιολόγηση της Claire Rentfield, που μου φάνηκε πολύ ύποπτη. Δηλαδή αφού διάλεξες στην τύχη, δεν είδες το ιστορικό του επιλεχθέντος; Εξαιρετικά ανόητη δικαιολογία που παραπέμπει σε αγχωμένη μαφιόζα gone rogue.
@Ikarionas: Πες μου σε παρακαλώ πώς υποστήριξα την aegloswen. Θέλω να δω το επιχείρημά σου, που έχεις και επιχειρήματα για όλα. Τρομάρα σου.

Αναφέρεσαι στο τελευταίο post μου; Είπα ότι φάνηκε σαν να την υποστήριξες έμμεσα από την κριτική που έκανες στην ψήφο του Cupid πάνω της. Ήταν πρώτος γύρος, random ψήφοι. Προς τι να ασκήσει κριτική κάποιος στην πρώτη ψήφο κάποιου άλλου; Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έπρεπε να το επισημάνω αυτό. Το είχε επισημάνει ήδη η Deutsch Lover
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> Ikarionas
  3. Cupid --> Libertus
  4. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  5. Drama Prinzessin --> Ikarionas
  6. DumeNuke
  7. Eileen --> Mάιρα
  8. Emilouko --> Mάιρα
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas --> Σπυρακος (^^)
  11. i_lie_us
  12. iris17 --> Σπυρακος (^^)
  13. JKaradakov --> Cupid
  14. Libertus --> Claire Rentfield
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf --> Drama Prinzessin
  17. PieMaker --> tsarachaf
  18. Guest 278211 --> Giamou
  19. tsarachaf --> Claire Rentfield
  20. ultraviolence --> Mάιρα
  21. vassilis498
  22. Mάιρα --> i_lie_us
  23. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  24. Τάσος97

Ψήφοι
4 Ikarionas
3 Claire Rentfield
3 Mάιρα
2 i_lie_us
2 Σπυρακος (^^)
1 Cupid
1 Drama Prinzessin
1 Giamou
1 Libertus
1 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Libertus: Χτες προσπάθησε να αθωώσει κι αυτός την aegloswen, σχολιάζοντας την ψήφο του Cupid, λέγοντας ότι η πρώτη μιλάει αρκετά. Όχι, δεν μιλούσε καθόλου αρκετά. Έκανε 2-3 σχόλια κι αυτά ήταν. Θα μπορούσαν να είναι στο ίδιο στρατόπεδο, οι δυο τους. Ωστόσο ψήφισε Σπυράκο και διατήρησε την ψήφο του. Δεν μπορεί λοιπόν, αυτός, ο Σπυράκος και η aegloswen να βρίσκονται στην ίδια ομάδα.
Επειδή έχεις ξαναπεί ότι αθώωσα την aegloswen, εγώ είπα ότι μου φάνηκε αθώα, όταν ψήφισε πρώτη και έκανε αυτά τα 2-3 ποστς, επειδή τότε όντως ήταν ενεργή. Αυτά τα είπα πριν εξαφανιστεί. Και ffs, ποιος μαφιόζος υπερασπίζεται άλλον μαφιόζο από τα πρώτα ποστς του παιχνιδιού; Και ναι, προφανώς αν ένας από τους Σπυράκος και aegloswen είναι δολοφόνος, δεν ανήκουμε και οι 3 στην ίδια ομάδα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη μέχρι τώρα μικρή συμμετοχή μου θα προσπαθήσω να αλλάξει αυτ'οτους επόμενους γύρους.

Σχετικά με εμένα, είναι λίγο πολύ σαφές πως εγώ όπως και οι περισσότεορι λίγο πολύ ψήφισαν στον πρώτο γύρο random. Οι αντιδράσεις όμως σε μια επικείμενη ψηφοφορία δεν είναι καθόλυο random.

Μια που το ανέφερα θα αναφέρω μια λογική, δε θα το κάνω για όλη τη διάρκεια του παιχνιδού προφανώς αλλά επειδή βλέπω πως παρερμηνεύοτναι κάποια πράγματα:
- Ως δολοφόνος δε θες να τραβάς τη προσοχή. Θες να μπορείς να κατευθύνεις κάπου το παιχνίδι χωρίς να σε κοιτά κανείς. Συνήθως λοιπόν οι δολοφόνοι δεν είναι αυτοί που ξεκινούν τις κατηγορίες αλλά αυτοί που αν τους βολεύει, το συνεχίζουν σιωπηρά.

- Κάποιος πολίτης φοβάται λιγότερο για αυτά που λέει καθώς οι πολίτες υπερτερούν αριθμητικά. Που σημαίνει πως το να στρεψεις την προσοχή εκεί που πρέπει μετρά περισσότερο απ' το να μείνεις ζωντανός. Έτσι κι αλλιώς αν λες αλήθειες και σε φάνε αυτόματα όλοι θα σε πιστέψουν, αν πάλι όχι με το να μιλάς πολύ βοηθά ώστε αργά ή γρήγορα να βγάλεις άκρη.

Με βάση αυτά το να πιστεύει κάποιος πως ένα μέλος που μέχρι τώρα μιλά περισσότεορ απ' όλους, ο Ικαρίωνας είναι δολοφόνος, είναι ας το πω... λάθος. Δεν έχω κανένα λόγο να το πιστεύω αυτό και το ότι η επιχειρηματολογία του μέχρι τώρα δεν είναι και η πιιο βαθιά μου δείχνει την εντύπωση πως απλά ρίχνει άδεια για αν πιάσει γεμάτα δεν είναι κακό αυτό.

Προσωπικά αν έστρεφα αυτή τη στιγμή κάπου την προσοχή μου αυτή θα ήταν λοιπόν σε όσους έσπευσαν με τη μία να να ψηφίσουν τον Ikariona.
Από την άλλη θεωρώ δεδομένο πως εφόσον οι δολοφόνοι ξέρουν τι κάνουν δεν πρόκειται όλοι να ψηφίσουν τα ιδια άτομα. Όχι σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού. Το πι πιθανό είναι πως στον πρώτο γύρο ο καθένας επέλεξε κι από έναν διαφορετικό, κι αυτό σιγά σιγά θα αρχίζει να συγκλίνει όσο προχωράμε.

Επειδή αυτη τη στιγμή δεν έχω το χρόνο που θέλω να δω ένα-ένα τα μυνήματα θα ψηφίσω αυτή τη στιγμή τη Claire Rentfield.


Πληρεί αρκετά κριτήρια που έχω θέσει πιο πανω κι επίσης έχει πει ύποπτα πράγματα πιο πίσω ( απλά έβαλα το δάχτυλο στην οιθόνη" όταν έχεις στο πρώτο γύρο ένα όνομα με 2 ψήφους ήδη srsly?? ) και πιστεύω πως αν και όχι 100% βασισμένο σε facts πέφτω αρκετά μέσα. Ναι ή όχι θα φανεί αρκετά σύντομα καθώς έχει ήδη αρκετές ψηφους και το πράγμα πρόκειται να γίνει ενδιαφέρον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top