04-07-16

18:01
Σου απάντησα με αυτόν τον τρόπο, για να σου δείξω ότι είναι αδύνατον να έχεις βρει και τους 6 μαφιόζους. Και θα συμφωνήσω με τον tsarachaf, είμαστε σε πολύ πρωιμο στάδιο του παιχνιδιού, για να αλληλουποστηρίζονται μαφιόζοι, και ειδικά τόσοι πολλοί! Άσε που εγώ π.χ. ψήφισα τον Σπυράκο και εσύ μας έβαλες στο ίδιο τσουβάλι .Κατά την κρίση μου, αρκετοί μαφιόζοι καλύπτονται πίσω από ένα πιο διακριτικό προφίλ.Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι τους βρήκα όλους, παρά μόνο ειρωνικά σε αντίστοιχο ειρωνικό post του Libertus.
Επίσης, προσέξτε, από εκεί που ο Ικαρίονας είχε θέσει τόσα άτομα στο τραπέζι, στις τελευταίες του δημοσιεύσεις επικεντρώνεται στην kleop. Εκ των 2, πιστεύω ότι η kleop είναι πιο ύποπτη, ψήφισε τον Ικαρίονα αμυντικά και σηκώθηκε και έφυγε. Όπως ανέφερε και η Emilouko νομίζω, αυτό θύμισε τον τρόπο που έπαιζε στο προηγούμενο Παλέρμο που ήταν μαφιόζος. Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ικαρίονα, νομίζω ότι έχει εκτεθεί αρκετά για να είναι μαφιόζος. Ποιος μαφιόζος βγαίνει και κατηγορεί τόσα άτομα μαζί και κάνει αλλεπάλληλα ποστς; Γι' αυτό τείνω να πιστέψω στην αθωότητά του. Με προβληματίζει η εμμονή του στην kleop, γιατί είναι παράδοξο να την κατηγορεί από τώρα, αν είναι πληροφοριοδότης ή ΑΜ. Συνεπώς, μπορεί να έχουμε πέσει και σε 2 πολίτες που ψάχνουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.