Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
''Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί είναι αρκετά ύποπτη αυτή η ψήφος. Μάλλον για καφρίλα μου φαίνεται - ειδικά αν γνωρίζεστε κιόλας''.

Είναι ύποπτη επειδή ο Tzoum ξέρει πώς παίζει ο Giamou και άρα η πρώτη του ψήφος δεν είναι σε καμία περίπτωση random. Είναι επίσης ύποπτη επειδή στην ουσία λέει πως ψηφίζει κάποιον που δεν πρόκειται να βγει πρώτη γύρα. Τι πάει να πει αυτό; Και γιατί να μην βγει ο Giamou πρώτη γύρα. Μας εμποδίζει κάτι να τον ψηφίσουμε; Ωστόσο, θα μπορούσε ο Tzoum να το κάνει επίτηδες για να κόψει αντιδράσεις.

''Πολλά αυθαίρετα μαζεμένα :redface:
1. Εγώ ξέρω ειδικά σε αυτή τη σύνθεση πολλούς παίκτες που απολαμβάνουν περισσότερο τους καλούς ρόλους. Επίσης, θα πρέπει να έχεις στο νου σου πως δεν πρόκειται περί απλού Παλέρμο. Εδώ, ακόμη και οι πολίτες έχουν ιδιότητες, ρόλους δηλαδή, που μπορούν να επηρεάσουν πολύ την τροπή του παιχνιδιού. Είναι δηλαδή... ενεργοί πολίτες, κάτι που κάνει αυτόματα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι και για τους πολίτες! ;) Άρα περί βιασύνης και ενδιαφέροντος είναι πολύ υποκειμενικά κριτήρια :)''

Μπορεί να είναι αρκετά υποκειμενικά τα κριτήρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ισχύουν στην παρούσα φάση. Δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς 100%.

''2. Από την άλλη πιστεύεις πραγματικά ότι από τον πρώτο γύρο και ενώ ακόμη δεν έχουν πέσει ούτε οι μισές ψήφοι θα γυρίσει μαφιόζος να υποστηρίξει μαφιόζο; :P Και ότι από τον πρώτο γύρο κιόλας και λόγω τυχαίας επιλογής έπεσες σε μαφιόζο; :P''

Γιατί όχι; Ακριβώς επειδή εσύ και ένα σωρό άλλα άτομα αποκλείουν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα μπορούσε κάποιος να το κάνει πιο άνετα. Πλαγίως βέβαια και όχι με άμεση υποστήριξη. Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής θα βρει αρκετές πλάγιες υποστηρίξεις, ανάμεσα στις άμεσες. Δεν νομίζω να είναι όλοι συγκάτοικοι. Άσε που θα μπορούσε κάποιος να έχει εκνευριστεί με κάτι που είπε κάποιος άλλος κι έτσι να αποκαλύφθηκε χωρίς να το θέλει. Για μένα πιο top ύποπτη είναι η kleop, με βάση τις αντιδράσεις της και τα όσα είπε. Με κατηγόρησε για άτοπα πράγματα, ενώ εγώ απάντησα σε όσους με κατηγόρησαν λέγοντάς τους κάποια επιχειρήματα ή σενάρια. Ακόμη κι αν δεν ισχύουν τα σενάρια, είναι καλύτερο να απαντάς με κάποιο σενάριο παρά να λες ''δεν μου άρεσε η random ψήφος σου στον πρώτο γύρο.

Συγχωρήστε με αλλά με τα online chat έχω λίγη άγνοια και δεν ξέρω πώς γράφεις χρωματιστά και πώς κάνεις παραθέσεις σε πολλά άτομα.

Ο μόνος σοβαρός σύμφωνα με όσα είπε είναι ο Pie Maker κατ' εμέ. Νηφάλιος λόγος και ad hoc. Δεν έχω κανένα στοιχείο υπέρ ή εναντίον του αλλά ακόμη και κακός να ήμουν θα τον κρατούσα μέσα στο game για να μπορώ να επικοινωνώ με ένα άτομο που εκφέρει σοβαρά επιχειρήματα και δεν αρέσκεται σε ακυρότητες του στυλ ''είναι ύποπτη η random ψήφος σου στον πρώτο γύρο''.

Να πω προσωπικά ότι δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ διαδικτυακά, οπότε δεν είχα ποτέ άλλο nickname.

Συμφωνώ εδώ

Είναι νέος παίκτης εδώ,Εμιλουκο,Giamou είπαν ότι δεν είναι απειρος. Μια ψήφο είδα εκ μέρους του χωρίς ουσιώδη δικαιολογία απλά για να ψηφήσει - δε περίμενω κάτι διαφορετικό σ'αυτή τη φάση του παιχνιδιού αλίμονο-
Με καλύπτει το post της Ζωής όπως και να'χει.


Δε βρίσκεις λίγο ριψοκίνδυνο το να τρέξουν 3 άτομα ( 6 στο σύνολο οι μαφιόζοι) να βοηθήσουν στη περίπτωση που είμαι συνασπισμένος με τη μαφία; Να ρισκάρουν δηλαδή να εκτεθούν για να με σώσουν; Που το'χεις ξαναδεί αυτό από τον πρώτο γύρο κιόλας; :P

Να πω ότι είχα δράσει ύποπτα/whatever να το καταλάβω,αλλά για ένα γαμω-username αν είναι δυνατόν :P

Ψήφο δε δίνω ακόμα,περιμένω να μιλήσουν όσοι δεν εμφανίστηκαν ακόμη.

Δεν είπα ότι όλοι είναι μαφιόζοι. Είμαι όμως σχετικά βέβαιος ότι ανάμεσα σ' αυτούς υπάρχουν σίγουρα μαφιόζοι. Είπα επίσης ότι θα μπορούσε να έπεσε αρκετή υποστήριξη σε σένα επειδή είσαι αθώος, ώστε μετά, αν βγεις, να πέσουν σε μένα που σε κατηγορούσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Είναι ύποπτη επειδή ο Tzoum ξέρει πώς παίζει ο Giamou και άρα η πρώτη του ψήφος δεν είναι σε καμία περίπτωση random. Είναι επίσης ύποπτη επειδή στην ουσία λέει πως ψηφίζει κάποιον που δεν πρόκειται να βγει πρώτη γύρα. Τι πάει να πει αυτό; Και γιατί να μην βγει ο Giamou πρώτη γύρα. Μας εμποδίζει κάτι να τον ψηφίσουμε; Ωστόσο, θα μπορούσε ο Tzoum να το κάνει επίτηδες για να κόψει αντιδράσεις.
Μου φαίνεται προβληματικός ο τρόπος που συγχέεις το "ύποπτο" με το "τυχαίο". Επειδή ακριβώς όπως λες ο Tzoum ξέρεις πως παίζει ο Giamou, μπορεί να είδε κάτι και να τον θεώρησε ύποπτο - πράγμα που κάνει την ψήφο του όχι τυχαία - αλλά όχι de facto ύποπτη.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα - γιατί πολύ λάδι τον έχεις βγάλει τον Giamou μέχρι τώρα. Κανένα σχόλιο για την δική του ψήφο έχεις; :)
Μπορεί να είναι αρκετά υποκειμενικά τα κριτήρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ισχύουν στην παρούσα φάση. Δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς 100%.
Ναι, αλλά ούτε να το επιβεβαιώσει. Και ειδικά στον πρώτο γύρο, καλύτερα να κρατάς επιφυλάξεις, παρά να λες ότι βρήκες και τους 5. :P Όπως και να το κάνουμε, το δικό μου σενάριο είναι πιο πιθανό από το δικό σου - γιατί στηρίζεται σε πολύ λιγότερες υποθέσεις.

Συγχωρήστε με αλλά με τα online chat έχω λίγη άγνοια και δεν ξέρω πώς γράφεις χρωματιστά και πώς κάνεις παραθέσεις σε πολλά άτομα.
Η παράθεση σε ένα άτομο γίνεται πατώντας το αντίστοιχο συννεφάκι κάτω από το μήνυμά του. Αν θες να κάνεις σε πολλούς παράθεση, τότε πατάς Πολλαπλή παράθεση αρχικά και Παράθεση στο τελευταίο μήνυμα που θες να σχολιάσεις! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Λοιπον, εχει διαφορα το live με το online,αλλα αν ενας παικτης ξερει να παιζει παλερμο, ξερει τι πρεπει να κανει ειτε στο live ειτε στο online. Οι διαφορες βρισκονται αλλου και σε πραγματα που ακομα δεν εχουν ξεκινησει να γινονται, οπως χρηση καρτων.

Και δίκιο έχεις και όχι. Είναι πάρα πολύ διαφορετικό παιχνίδι ονλάιν. Στο λέω επειδή έχω παίξει πολύ και από τα δύο. Δεν είναι μόνο οι κάρτες.

'Η γιατι ψηφιζει ενα ατομο που φοβαται οτι θα παιξει καλα και ειναι σε αντιπαλο με αυτον στρατοπεδο. Οι εικασιες ειναι πολλες. Εγω εγραψα πως "αμφιβαλλω" για το οτι ειναι random. Αν ημουν σιγουρος, θα εβρισκα και πατημα και θα τον ψηφιζα.

Άρα μας λες ότι παίζει να ναι μαφιόζος και να στην πέφτει για να μην τον καταλάβεις;; Βέβαια μπορεί κι εσύ να είσαι μαφιόζος και να πιάστηκες από αυτό και να τον κατηγορείς, ακριβώς για τους ίδιους λόγους....

Η κληρωση γινεται random σιγουρα. Για πρωτο γυρο χρησιμοποιω ενα συγκεκριμενο σκεπτικο, που μπορει να ειναι σωστο και μπορει να ειναι λαθος. Ισχυει πως ανα 5 παικτες υπαρχει μια κακη καρτα (στατιστικα παντα), οποτε επιλεγω να πορευτω με αυτο για τον πρωτο γυρο.Αν δε βρω καποιο στοιχειο που να την κατηγορει, προφανως δε θα τη ψηφισω στον επομενο γυρο. Και φυσικα μπορω να πω οτι θελω, ακομα και χωρις να το στηριξω, πραγμα που γινεται σχεδον απο ολους τον πρωτο γυρο.

Ξέρεις οι πιθανότητες δεν πάνε ακριβώς έτσι όσο πιθανό είναι το 3-8-12-13-19-25 να είναι μαφιόζοι, τόσο πιθανό είναι να είναι και 1-2-3-4-5-6 και οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός. Οπότε ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό σου και ανησυχώ μήπως θες να μας πετάξεις στάχτη στα μάτια.

Τσαφ αδερφέ σου υπόσχομαι να αλλάξω
Θα δεις τον mintin v2.0

Αν το δω κι αυτό τότε στανταράκι τα χω δει όλα...

Τους χαιρετισμούς μου στο όμορφο και ταλαιπωρημένο Παλέρμο!!

Καλώς τον και τον φρικ!!

Κάποιες έπρεπε να κάνει την αρχή για να πάρει μπρος το παιχνίδι. Στην ίδια θέση έχω βρεθεί κι εγώ πολλές φορές και πραγματικά εκνευρίζομαι όταν ακούω το συγκεκριμένο "επιχείρημα". Είναι πιο τίμιο να πεις ότι δίνεις τυχαία την ψήφο σου, παρά να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, ενώ ουσιαστικά δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο.
Ουσιώδες επιχείρημα στον πρώτο γύρο;; Σοβαρά τώρα;; Ακόμα και εκείνοι που προσπαθούν να δημιουργήσουν σενάρια στο μυαλό τους, υποθέσεις κάνουν. Ο πρώτος γύρος είναι καθαρά αναγνωριστικός. Μετά την πρώτη αποχώρηση (όπου θα έχουμε δει πως επιλέγει να κινηθεί το σύνολο των παικτών) και την επακόλουθη δολοφονία, ίσως μας δοθούν κάποιες πρώτες ενδείξεις.

Αυτά τα βάζω μαζί για να σχολιάσω πόσο συμφωνω. Και θα το ξαναπώ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. Αυτοί που όντως έχουν στοιχεία, σιγά να μην πάνε να καρφωθούν με την μία... Εκτός αν δεν ξέρουν να παίζουν τον ρόλο τους.


Και στο σημείο αυτό ας περάσουμε στον αγαπητό mintin97, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα μας πείσει για την ασχετοσύνη και την απειρία του, διατυπώνοντας ερωτήματα που θα μπορούσαν εύκολα να απαντηθούν αν έριχνε μια ματιά στους κανόνες του παιχνιδιού ή σε προηγούμενα παιχνίδια. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει σχολιάσει ΚΑΝΕΙΣ μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν τα μηνύματά του περάσανε απλώς απαρατήρητα ή αν έχει καταφέρει να σας πείσει, για μένα πάντως είναι ο no1 ύποπτος αυτή τη στιγμή!!

Έχοντας κάνει μαφία με τον μιντιν μπορώ να σου πω ότι γενικά τότε ήταν τόσο άσχετος όσο φαίνεται και τώρα. Όχι μόνο μέσα στο δημόσιο! Τώρα αν άρχισε να παίρνει μπρος και μας πουλάει φούμαρα δεν ξέρω. Αλλά στο Παλέρμο, όλα τα περιμένω :P

Υ.Γ.: Πολλοί κατηγορούν τα ρεύματα που δημιουργούνται κατά καιρούς στον πρώτο γύρο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μπορούν να μας δώσουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες, καθώς μπορούν να προκύψουν κάποια πρώτα συμπεράσματα από τις κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Το γεγονός, λοιπόν, ότι έχουν διασκορπιστεί τόσο πολύ οι ψήφοι, κάθε άλλο παρά θετικό είναι...

Ποιον εξυπηρετεί όμως η μεγάλη διασπορά τον ψήφων; Και το μεγάλο ερώτημα, υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει μαφιόζος σ'αυτό τον γύρο μπας και δούμε κινήσεις;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cupid

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα.
Προφανώς από κάπου έπρεπε να πιαστώ για να ψηφίσω (πρώτη φορά), ήταν και περασμένη ώρα, εσάς βλέπω να πήρατε πολύ βαριά την ψήφο μου :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Μου φαίνεται προβληματικός ο τρόπος που συγχέεις το "ύποπτο" με το "τυχαίο". Επειδή ακριβώς όπως λες ο Tzoum ξέρεις πως παίζει ο Giamou, μπορεί να είδε κάτι και να τον θεώρησε ύποπτο - πράγμα που κάνει την ψήφο του όχι τυχαία - αλλά όχι de facto ύποπτη.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα - γιατί πολύ λάδι τον έχεις βγάλει τον Giamou μέχρι τώρα. Κανένα σχόλιο για την δική του ψήφο έχεις; :)

Ναι, αλλά ούτε να το επιβεβαιώσει. Και ειδικά στον πρώτο γύρο, καλύτερα να κρατάς επιφυλάξεις, παρά να λες ότι βρήκες και τους 5. :P Όπως και να το κάνουμε, το δικό μου σενάριο είναι πιο πιθανό από το δικό σου - γιατί στηρίζεται σε πολύ λιγότερες υποθέσεις.


Η παράθεση σε ένα άτομο γίνεται πατώντας το αντίστοιχο συννεφάκι κάτω από το μήνυμά του. Αν θες να κάνεις σε πολλούς παράθεση, τότε πατάς Πολλαπλή παράθεση αρχικά και Παράθεση στο τελευταίο μήνυμα που θες να σχολιάσεις! :)

Όπως είπα σε παραπάνω σχόλιό μου δεν έχω κάτι που να αθωώνει τον Giamou ή τον Tzoum. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν βγάζω λάδι τον πρώτο. Δεν γνωρίζω ούτε για την ψήφο του. Το αντίθετο μάλλον ύποπτο θα ήταν. Απλώς υπάρχουν άτομα που μου φαίνονται πιο ύποπτα στον πρώτο γύρο. Επίσης ο Tzoum ήταν Ποσείδι, δεν παρακολούθησε την συζήτηση, οπότε το να είδε κάτι ύποπτο στον Giamou είναι μάλλον ανέφικτο. Σαφώς δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Επίσης, δεν είπα ποτέ ότι βρήκα και τους 5. Είπα ότι θεώρησα ύποπτα αυτά τα άτομα και προσωπικά πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχει μαφιόζος ανάμεσά τους. Ειδικά η kleop μου φαίνεται η πιο ύποπτη. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι τους βρήκα όλους, παρά μόνο ειρωνικά σε αντίστοιχο ειρωνικό post του Libertus.

Αυτό με την πολλαπλή παράθεση ομολογώ πως ακόμη δεν το κατάλαβα. Πάτησα πολλαπλή παράθεση αλλά δεν έγινε τίποτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα!:D

Για να δούμε τι έχουμε εδώ..

Καλό παιχνίδι να έχουμε. Πολύ ωραίο το ιατρικοφαρμακευτικό θέμα. Στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω εντελώς random τον ultraviolence γιατί είμαι κατά της βίας. Μην το πάρεις προσωπικά φίλε/φίλη. Πρώτος γύρος πάντα είναι με μηδενικές έως ελάχιστες πληροφορίες.
Ψηφίζεις κάποιον με βάση το nickname του και στην συνέχεια μας αναλύεις ολόκληρο σενάριο για δολοφόνους τους kleop, Σπυράκος κ.α. Απορώ τότε, γιατί βιάστηκες να ψηφίσεις πριν μιλήσουν αρκετοί για πρώτη φορά και πριν έχεις πιο βάσιμη επιχειρηματολογία.

Χμμμ μόνο και μόνο επειδή μου φαίνεται ύποπτο που ψήφισε πρώτη, θα ψηφίσω την aegloswen
Η ψήφος σου μου κάνει κάτι "για τα μάτια του κόσμου", για να ρίξεις στάχτι και να περάσεις απαρατήρητος. Ξέρουμε ότι στον πρώτο γύρο ψηφίζουμε εντελώς τυχαία, αφού δεν έχουμε στοιχεία να αποδείξουμε κάτι. Το έκανε για να ανάψει λίγο το αίματα, να αρχίσει να κυλάει το παιχνίδι και όντως το κατάφερε έτσι. Δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ύποπτη.

  1. Λοιπον, για να ξεκινησουμε και εμεις το παιχνιδι, εχω να πω (για να εχουν υποψιν και οι υπολοιποι παικτες) πως Ikarionas kai tzoum ξερουν να παιζουν πολυ καλα παλερμο και ,ισως,το μονο προβλημα που θα εχουν ειναι να προσαρμοστουν στο παιχνιδι μεσω διαδικτυου, οποτε θεμα απειριας δεν τιθεται.
  2. Η ψηφος του Τzoum αμφιβαλλω οτι ειναι ultra random, γιατι ψηφιζει ενα ατομο, που ξερει πως παιζει.
  3. Εγω θα ψηφισω EILEEN με το σκεπτικο πως αναμεσα στα νουμερα 7 ως 11 (δεν αποκλειω και τον εαυτο μου φυσικα, γιατι δε μπορω,ακομα, να σας αποδειξω πως ειμαι αθωος) υπαρχει τουλαχιστον 1 μαφιοζος.
Μιλάς με σιγουριά για την κάθε σου λέξη. Και που ξέρουμε εμείς ότι δεν είστε συν-ύποπτοι με τους ikarionas και tzoum και απλά θες να τους υποστηρίξεις; Πες ότι αυτό το προσπερνάμε. Μετά μας λες ότι αμφιβάλλεις να είναι τυχαία η ψήφος του tzoum. Πάλι υποστηρίζεις.
Ναι, μπορεί να γνωρίζεστε, να ξέρεις τον τρόπο που παίζουν έξω από το διαδίκτυο. Αλλά δεν γνωρίζεις τον ρόλο τους εδώ για να τους υποστηρίζεις έτσι με κλειστά μάτια.. εκτός κι αν ισχύει αυτό που είπα, είστε μαζί ύποπτοι.

Γραφεις ενα ολοκληρο κατεβατο και επαναλαμβανεις τα ιδια.Οπως ειπε και η Εilleen και εσυ ισως υπερασπιστηκα παραπανω τον ultraviolence αλλα δεν το εκανα για αυτο που πιστευεις.Απλα μου φανηκε ατοπο επιχειρημα.Καλυτερα να ψηφισεις εντελως τυχαια χωρις να αιτιολογησεις παρα να βρεις τετοια δικαιολογια.Μια επιστημονικη φαντασια την εχεις δεν μπορω να πω,οπως και να λες στο τελος οτι ολοι οσοι βολταρουν στις παραλιες ανηκουν στην ομαδα των πολιτων.Μηπως εσυ προσπαθεις να ριξεις σταχτη στα ματια;
Επειδη θα λειψω απο το σπιτι και δεν γνωριζω αν θα ειμαι πισω μεχρι τις 20:00 πρεπει να ψηφισω τωρα.Λοιπον ριχνω την ψηφο μου στον Ιkariona ετσι για να αναψουν και λιγο τα αιματα.
Λες ότι τον ψηφίζεις για να ανάψουν τα αίματα.. #not
Το έκανες, γιατί δεν σου άρεσε που σε ψήφισε, γιατί δεν θες να αποχωρίσεις, γιατί έχεις λόγο να μείνεις (και μη μου πεις ναι για το καλό της πόλης). Αυτό αυτομάτως σε κάνει ύποπτη, είσαι πολύ αμυντική και σε πείραξε φανερά.

Lol,ετσι για να αναψουν τα αιματα ειπε.Και κακος παιχτης ουτε καν εχω ξαναπαιξει με kleop.Μη πας να πεις οτι παω να υπερασπιστω δεν ξερω τι ειναι απλα το αναφερω.Μην ακουσω οτι συνασπιζομαστε με kleop επειδη κατηγορηθηκαμε απο σενα.Τωρα top υποπτη επειδη βλεπει να γραφεις εναν τεραστιο λογο που δε καταληγει πουθενα και να ψηφιζει εσενα για να παρει λιγο μπρος στο παιχνιδι,ε οχι και top.Και οχι υπερβολικη αμυνα αλλα η αμυνα ειναι αναγκαια σε αυτο το παιχνιδι.Εσυ εχεις αρχισει και με προβληματιζεις παντως.
Εσύ έχεις πει μέχρι τώρα ότι δεν έχεις ξαναπαίξει με Deutsch_Lover και με kleop, που έπαιζαν σταθερά σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα πεις ότι έπαιζες και μόνος σου. :P

Και ναι θα πω ότι την υπερασπίζεσαι, γιατί αυτό βλέπω! Προσπαθείς να δικαιολογήσεις την άμυνα της.

Με βάση τα παραπάνω, ύποπτοι για εμένα είναι οι :
Ikarionas
kleop
Σπυράκος(^^)

Σε αυτό τον γύρο θα δώσω την ψήφο μου στην kleop
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Ποιον εξυπηρετεί όμως η μεγάλη διασπορά τον ψήφων; Και το μεγάλο ερώτημα, υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει μαφιόζος σ'αυτό τον γύρο μπας και δούμε κινήσεις;;

Όπως έχουμε ψηφίσει μέχρι στιγμής, όχι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κινδυνέψει μαφιόζος. Ακόμη κι αν πέσει δεύτερη ψήφος σε έναν από τους μαφιόζους, υπάρχουν τόσο άτομα που δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και μπορούν εύκολα να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό πιθανολογώ ότι ανάμεσα στα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος, ο οποίος περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα!:D

Για να δούμε τι έχουμε εδώ..


Ψηφίζεις κάποιον με βάση το nickname του και στην συνέχεια μας αναλύεις ολόκληρο σενάριο για δολοφόνους τους kleop, Σπυράκος κ.α. Απορώ τότε, γιατί βιάστηκες να ψηφίσεις πριν μιλήσουν αρκετοί για πρώτη φορά και πριν έχεις πιο βάσιμη επιχειρηματολογία.


Η ψήφος σου μου κάνει κάτι "για τα μάτια του κόσμου", για να ρίξεις στάχτι και να περάσεις απαρατήρητος. Ξέρουμε ότι στον πρώτο γύρο ψηφίζουμε εντελώς τυχαία, αφού δεν έχουμε στοιχεία να αποδείξουμε κάτι. Το έκανε για να ανάψει λίγο το αίματα, να αρχίσει να κυλάει το παιχνίδι και όντως το κατάφερε έτσι. Δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ύποπτη.


Μιλάς με σιγουριά για την κάθε σου λέξη. Και που ξέρουμε εμείς ότι δεν είστε συν-ύποπτοι με τους ikarionas και tzoum και απλά θες να τους υποστηρίξεις; Πες ότι αυτό το προσπερνάμε. Μετά μας λες ότι αμφιβάλλεις να είναι τυχαία η ψήφος του tzoum. Πάλι υποστηρίζεις.
Ναι, μπορεί να γνωρίζεστε, να ξέρεις τον τρόπο που παίζουν έξω από το διαδίκτυο. Αλλά δεν γνωρίζεις τον ρόλο τους εδώ για να τους υποστηρίζεις έτσι με κλειστά μάτια.. εκτός κι αν ισχύει αυτό που είπα, είστε μαζί ύποπτοι.


Λες ότι τον ψηφίζεις για να ανάψουν τα αίματα.. #not
Το έκανες, γιατί δεν σου άρεσε που σε ψήφισε, γιατί δεν θες να αποχωρίσεις, γιατί έχεις λόγο να μείνεις (και μη μου πεις ναι για το καλό της πόλης). Αυτό αυτομάτως σε κάνει ύποπτη, είσαι πολύ αμυντική και σε πείραξε φανερά.


Εσύ έχεις πει μέχρι τώρα ότι δεν έχεις ξαναπαίξει με Deutsch_Lover και με kleop, που έπαιζαν σταθερά σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα πεις ότι έπαιζες και μόνος σου. :P

Και ναι θα πω ότι την υπερασπίζεσαι, γιατί αυτό βλέπω! Προσπαθείς να δικαιολογήσεις την άμυνα της.

Με βάση τα παραπάνω, ύποπτοι για εμένα είναι οι :
Ikarionas
kleop
Σπυράκος(^^)

Σε αυτό τον γύρο θα δώσω την ψήφο μου στην kleop
Δεν διατυπωθηκε καλα!Και κακος παιχτης,ουτε καν εχω ξαναπαιξει με kleop να ειναι κακος παιχτης,αυτο εννοουσα για να μην παρεξηγηθω!Deutch δε θυμαμαι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Γιατί όχι; Ακριβώς επειδή εσύ και ένα σωρό άλλα άτομα αποκλείουν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα μπορούσε κάποιος να το κάνει πιο άνετα. Πλαγίως βέβαια και όχι με άμεση υποστήριξη. Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής θα βρει αρκετές πλάγιες υποστηρίξεις, ανάμεσα στις άμεσες. Δεν νομίζω να είναι όλοι συγκάτοικοι. Άσε που θα μπορούσε κάποιος να έχει εκνευριστεί με κάτι που είπε κάποιος άλλος κι έτσι να αποκαλύφθηκε χωρίς να το θέλει. Για μένα πιο top ύποπτη είναι η kleop, με βάση τις αντιδράσεις της και τα όσα είπε. Με κατηγόρησε για άτοπα πράγματα, ενώ εγώ απάντησα σε όσους με κατηγόρησαν λέγοντάς τους κάποια επιχειρήματα ή σενάρια. Ακόμη κι αν δεν ισχύουν τα σενάρια, είναι καλύτερο να απαντάς με κάποιο σενάριο παρά να λες ''δεν μου άρεσε η random ψήφος σου στον πρώτο γύρο.

Ναι δεν έχεις άδικο, θα μπορούσε να γίνει. Ακριβώς επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι θα γίνει. Αλλά δική μου άποψη είναι πως το σενάριό σου είναι από αρκετά έως πολύ τραβηγμένο. Τρεις στους έξι δεν είναι πάρα πολλοί για να στηρίξουν ένα άτομο; Που αν είναι κι αυτός μαφιόζος πάμε στους τέσσερις;; Εγώ θα το έλεγα υπερβολικά risky αυτό.
Επίσης θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές υποστηρίξεις, όχι μεταξύ συγκατοίκων ή μαφιόζων επειδή ο ένας πείθει τον άλλο με επιχειρήματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Να ξέρετε και θα είναι το τελευταίο που θα πω για σήμερα ότι ο Άκης aka ikarionas θα γράφει σεντόνια από δω και πέρα και πολλά από αυτά θα με κατηγορούν λογικά Γιατί του έχω γίνει ψυχολογικό τραύμα και εφιάλτης με όλα αυτά που του χω κάνει στα live Παλέρμο :Ρ ο giamou από την άλλη εάν είναι αθώος θα κουβαλήσει αν είναι κακός θα βγει πριν το τέλος Γιατί θα θυσιαστεί κάπως πιστεύω για να κερδίσουν οι κακοί. Με λίγα λόγια Άκη τον ψηφίΖω και λέω ότι είναι ραντομ και ότι δεν θα πεθάνει πρώτη γυρα Γιατί όντως θα γίνει. Σταματά να κάνεις απειρα σενάρια χωρίς στοιχεία Γιατί χαωνεσαι και throwareis το γκειμ. (Όπου Άκη βάλτε ikarionas) αγάπη μόνο από το ποσειδι και πολλές μπύρες και βουτιές <3
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Επίσης θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές υποστηρίξεις, όχι μεταξύ συγκατοίκων ή μαφιόζων επειδή ο ένας πείθει τον άλλο με επιχειρήματα.
Πολύ σωστή κουβέντα. Το Παλέρμο είναι ένα παιχνίδι επιχειρηματολογίας. Ας το έχουμε και αυτό στο μυαλό μας ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.

Μου φαίνεται προβληματικός ο τρόπος που συγχέεις το "ύποπτο" με το "τυχαίο". Επειδή ακριβώς όπως λες ο Tzoum ξέρεις πως παίζει ο Giamou, μπορεί να είδε κάτι και να τον θεώρησε ύποπτο - πράγμα που κάνει την ψήφο του όχι τυχαία - αλλά όχι de facto ύποπτη



Μην ακούω χαζαμαρες δεν γίνεται να είδα κάτι ύποπτο τόσο νωρίς όταν το δω θα το πω.Όταν λέω ραντομ είναι ραντομ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλησπέρα και από εμένα!:D

Για να δούμε τι έχουμε εδώ..


Ψηφίζεις κάποιον με βάση το nickname του και στην συνέχεια μας αναλύεις ολόκληρο σενάριο για δολοφόνους τους kleop, Σπυράκος κ.α. Απορώ τότε, γιατί βιάστηκες να ψηφίσεις πριν μιλήσουν αρκετοί για πρώτη φορά και πριν έχεις πιο βάσιμη επιχειρηματολογία.


Λες ότι τον ψηφίζεις για να ανάψουν τα αίματα.. #not
Το έκανες, γιατί δεν σου άρεσε που σε ψήφισε, γιατί δεν θες να αποχωρίσεις, γιατί έχεις λόγο να μείνεις (και μη μου πεις ναι για το καλό της πόλης). Αυτό αυτομάτως σε κάνει ύποπτη, είσαι πολύ αμυντική και σε πείραξε φανερά.



Με βάση τα παραπάνω, ύποπτοι για εμένα είναι οι :
Ikarionas
kleop
Σπυράκος(^^)

Σε αυτό τον γύρο θα δώσω την ψήφο μου στην kleop


Να σχολιάσω μόνο τα εξής σε όσα είπες. Πρώτον, ψήφισα κάποιον random με βάση το nickname γιατί κάπως έπρεπε να δικαιολογήσω την random ψήφο μου. Αμέσως μετά έπεσαν να με φάνε διάφορα άτομα λέγοντας ακυρότητες του στυλ ''είναι ύποπτη η random ψήφος σου'', θαρρείς και θα έπρεπε να έχω οπωσδήποτε πληροφορία πρώτο γύρο του παιχνιδιού. Με βάση λοιπόν τις αντιδράσεις που ακολούθησαν το post μου, έκανα ένα σενάριο. Μπορεί να ισχύει, μπορεί όχι. Αλλά δεν έκανα ένα σενάριο βασιζόμενος στο nickname όπως λες, αλλά βασιζόμενος στις αντιδράσεις που ακολούθησαν το αρχικό μου post. Επίσης, δεν ψήφισα την kleop. Μάλλον θα την ψηφίσω, ειδικά αν πρόκειται να βγει απ' το παιχνίδι, γιατί όπως λέω σε άλλα post που έγραψα την θεωρώ την πιο ύποπτη με βάση την αντίδρασή της. Μάλιστα το γεγονός ότι με ψήφισε αντιδρώντας τόσο αμυντικά, χωρίς καν να την έχω ψηφίσει εγώ, την καθιστά ακόμη πιο ύποπτη.

Να ξέρετε και θα είναι το τελευταίο που θα πω για σήμερα ότι ο Άκης aka ikarionas θα γράφει σεντόνια από δω και πέρα και πολλά από αυτά θα με κατηγορούν λογικά Γιατί του έχω γίνει ψυχολογικό τραύμα και εφιάλτης με όλα αυτά που του χω κάνει στα live Παλέρμο :Ρ ο giamou από την άλλη εάν είναι αθώος θα κουβαλήσει αν είναι κακός θα βγει πριν το τέλος Γιατί θα θυσιαστεί κάπως πιστεύω για να κερδίσουν οι κακοί. Με λίγα λόγια Άκη τον ψηφίΖω και λέω ότι είναι ραντομ και ότι δεν θα πεθάνει πρώτη γυρα Γιατί όντως θα γίνει. Σταματά να κάνεις απειρα σενάρια χωρίς στοιχεία Γιατί χαωνεσαι και throwareis το γκειμ. (Όπου Άκη βάλτε ikarionas) αγάπη μόνο από το ποσειδι και πολλές μπύρες και βουτιές <3

Ναι φίλε είσαι ψυχολογικό τραύμα και εφιάλτης. Τα βρήκες όλα. Άσε που δεν σε κατηγόρησα. Είπα ότι είναι ύποπτη η ψήφος αλλά σε κανένα απ' τα σεντόνια που έγραψα δεν σε κατηγόρησα. Έχω άλλα πιο ύποπτα άτομα προς το παρόν. Οπότε μην έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Άσε που δεν ξέρεις αν έχω στοιχεία ή όχι, για όσα λέω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Όπως έχουμε ψηφίσει μέχρι στιγμής, όχι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κινδυνέψει μαφιόζος. Ακόμη κι αν πέσει δεύτερη ψήφος σε έναν από τους μαφιόζους, υπάρχουν τόσο άτομα που δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και μπορούν εύκολα να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό πιθανολογώ ότι ανάμεσα στα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος, ο οποίος περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.

Βέβαια ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος μπορεί να έχει εκτεθεί και να γίνει μπάχαλο. Γιατί το έχουμε δει να συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια, αν και ναι είναι πολύ δύσκολο με τέτοια διασπορά.

Να ξέρετε και θα είναι το τελευταίο που θα πω για σήμερα ότι ο Άκης aka ikarionas θα γράφει σεντόνια από δω και πέρα και πολλά από αυτά θα με κατηγορούν λογικά Γιατί του έχω γίνει ψυχολογικό τραύμα και εφιάλτης με όλα αυτά που του χω κάνει στα live Παλέρμο :Ρ ο giamou από την άλλη εάν είναι αθώος θα κουβαλήσει αν είναι κακός θα βγει πριν το τέλος Γιατί θα θυσιαστεί κάπως πιστεύω για να κερδίσουν οι κακοί. Με λίγα λόγια Άκη τον ψηφίΖω και λέω ότι είναι ραντομ και ότι δεν θα πεθάνει πρώτη γυρα Γιατί όντως θα γίνει. Σταματά να κάνεις απειρα σενάρια χωρίς στοιχεία Γιατί χαωνεσαι και throwareis το γκειμ. (Όπου Άκη βάλτε ikarionas) αγάπη μόνο από το ποσειδι και πολλές μπύρες και βουτιές <3

Εμένα πάλι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό το περιτριγύρισμα γύρω από ικαρίωνα, τζουμ και γιαμου;; Που όλοι ψιλοκατηγορούνται, αλλά ούτε ψήφους ανταλλάσσουν ούτε λένε κάτι σοβαρό ο ένας για τον άλλον παρα μόνο πόσο φοβάται ο ένας τον άλλο;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Εγώ δε φοβάμαι κανένα ελάτε πάνω μου νακιαμουυ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Τους χαιρετισμούς μου στο όμορφο και ταλαιπωρημένο Παλέρμο!!
Κάποιες έπρεπε να κάνει την αρχή για να πάρει μπρος το παιχνίδι. Στην ίδια θέση έχω βρεθεί κι εγώ πολλές φορές και πραγματικά εκνευρίζομαι όταν ακούω το συγκεκριμένο "επιχείρημα". Είναι πιο τίμιο να πεις ότι δίνεις τυχαία την ψήφο σου, παρά να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, ενώ ουσιαστικά δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο.

Και στο σημείο αυτό ας περάσουμε στον αγαπητό mintin97, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα μας πείσει για την ασχετοσύνη και την απειρία του, διατυπώνοντας ερωτήματα που θα μπορούσαν εύκολα να απαντηθούν αν έριχνε μια ματιά στους κανόνες του παιχνιδιού ή σε προηγούμενα παιχνίδια. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει σχολιάσει ΚΑΝΕΙΣ μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν τα μηνύματά του περάσανε απλώς απαρατήρητα ή αν έχει καταφέρει να σας πείσει, για μένα πάντως είναι ο no1 ύποπτος αυτή τη στιγμή!!

Και ξαφνικά ξυπνάει και αρχίζει να τα χώνει, ενώ μας προειδοποιεί ότι "θα δει κίνηση και θα ψηφίσει αργότερα". Και όλα αυτά ενώ μέχρι πριν λίγη ώρα ήταν στα χαμένα :hmm:
Χωρίς, λοιπόν, να έχω κάποιον ουσιαστικό λόγο, αλλά επειδή δεν έχει καταφέρει να με πείσει στο ελάχιστο ψηφίζω τον mintin97.
1. ΟΚ το παραδέχομαι, οι ερωτήσεις μπορούσαν να απαντηθούν και εκτός του thread. Το ότι έκανα ερωτήσεις δε σημαίνει ότι θέλω να δείξω την ασχετοσύνη μου. Αλλά έστω κι έτσι να είναι, πώς κάνεις το λογικό άλμα από το ότι το παίζω άσχετος (ενώ και καλά ξέρω; δεν σε καταλαβαίνω!) στο ότι είμαι ύποπτος (aka mafia) δεν το καταλαβαίνω.
2.Τα χώνω; Έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ το χώσιμο; Χώσιμο θα ήταν αν έλεγα "το επιχείρημά σου πάσχει, άρα είσαι ύποπτος". Αυτό που έκανα ήταν να παρατηρήσω το σφάλμα και να το επισημάνω, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
3."μας προειδοποιεί ότι "θα δει κίνηση και θα ψηφίσει αργότερα"" το λες σαν να είμαι ο μόνος που το κάνει, άρα είμαι ύποπτος. Γιατί δεν κατηγόρησες κάποιον άλλον γι' αυτό;
4."ξαφνικά ξυπνάει" δηλαδή ήθελες να ξυπνήσω πιο ομαλά; Ξαφνικά ξυπνάει σημαίνει το πρώτο ποστ να είναι 5 λέξεις που θα λένε αδικαιολόγητα ποιον ψηφίζω, όχι η επισήμανση του ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο κάτω-κάτω κι εσύ το ίδιο ακριβώς έκανες εδώ: είπες ότι το τάδε και το δείνα δεν σου αρέσουν και ψήφισες. Μήπως εσύ ξύπνησες ξαφνικά;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Καλησπέρα κι από μένα απ' ό,τι βλέπω έχουν ήδη πέσει κάμποσες "random" ψήφοι :sly:

προς το παρόν θα κάτσω να διαβάσω καλύτερα τους κανόνες και επανέρχομαι με μια ψήφο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Βέβαια ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος μπορεί να έχει εκτεθεί και να γίνει μπάχαλο. Γιατί το έχουμε δει να συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια, αν και ναι είναι πολύ δύσκολο με τέτοια διασπορά.



Εμένα πάλι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό το περιτριγύρισμα γύρω από ικαρίωνα, τζουμ και γιαμου;; Που όλοι ψιλοκατηγορούνται, αλλά ούτε ψήφους ανταλλάσσουν ούτε λένε κάτι σοβαρό ο ένας για τον άλλον παρα μόνο πόσο φοβάται ο ένας τον άλλο;;

Εγώ δεν κατηγόρησα ούτε Tzoum, ούτε Giamou. Είπα ότι βρήκα κάπως ύποπτη την ψήφο του Tzoum. Τον δε Giamou δεν τον ανέφερα ποτέ σε κατηγορία. Έχω άλλα πολύ πιο ύποπτα άτομα γι' αυτόν τον γύρο. Δεν νομίζω επίσης να κατηγορήθηκα από κάποιον απ' τους δύο, παρά μόνο εμμέσως από Giamou, ότι θα μπορούσα να είμαι μαζί με kleop ή άλλα άτομα που κατηγόρησα. Ο Tzoum δεν νομίζω να με ανέφερε σε κατηγορία. Οπότε πού βλέπεις ότι όλοι ψιλοκατηγορούμαστε; Συμφωνώ για τα χαζά post με το πόσο φοβάται ο ένας τον άλλο κλπ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
[FONT="Verdana][QUOTE="tsarachaf, post: 4272193, member: 51746"]Ναι δεν έχεις άδικο, θα μπορούσε να γίνει. Ακριβώς επειδή κανείς δεν πιστεύει ότι θα γίνει. Αλλά δική μου άποψη είναι πως το σενάριό σου είναι από αρκετά έως πολύ τραβηγμένο. Τρεις στους έξι δεν είναι πάρα πολλοί για να στηρίξουν ένα άτομο; Που αν είναι κι αυτός μαφιόζος πάμε στους τέσσερις;; Εγώ θα το έλεγα υπερβολικά risky αυτό.
Επίσης θα δεις ότι υπάρχουν πάρα πολλές υποστηρίξεις, όχι μεταξύ συγκατοίκων ή μαφιόζων επειδή ο ένας πείθει τον άλλο με επιχειρήματα.[/QUOTE]
Πρόσεξε λίγο, ξυράφι του Όκαμ. Απλή και καθαρή λογική - χωρίς να παίζουμε με τις λέξεις και να βάζουμε εισαγωγικά με "υποστήριξα" και "ισχυρίστηκα" :P
Όλα τα σενάρια που έχει κάνει στηρίζονται σε 1. πολλές 2. αρκετά απίθανες υποθέσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ναι, αν έχει πέσει μέσα σε 1 μαφιόζο - που είναι πιθανό να είμαστε και δίκαιοι - ,αυτό συνέβη επειδή μίλησε για 6 άτομα, όχι επειδή μίλησε για τα συγκεκριμένα άτομα! :P

Όπως έχουμε ψηφίσει μέχρι στιγμής, όχι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κινδυνέψει μαφιόζος. Ακόμη κι αν πέσει δεύτερη ψήφος σε έναν από τους μαφιόζους, υπάρχουν τόσο άτομα που δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και μπορούν εύκολα να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό πιθανολογώ ότι ανάμεσα στα άτομα που δεν έχουν ψηφίσει ακόμα υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος, ο οποίος περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.

Ξέρεις οι πιθανότητες δεν πάνε ακριβώς έτσι όσο πιθανό είναι το 3-8-12-13-19-25 να είναι μαφιόζοι, τόσο πιθανό είναι να είναι και 1-2-3-4-5-6 και οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός. Οπότε ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό σου και ανησυχώ μήπως θες να μας πετάξεις στάχτη στα μάτια.
Διάλεξε συνεχόμενα, που σημαίνει ότι η λογική πάει 1-5, 6-10. Με το 7-11 κρατάει μέσα τον Ikariona και διώχνει την Drama. Αν είναι πολίτης το κάνει για πληροφοριακό πλεονέκτημα. Αν είναι μαφιόζος, το κάνει για να μην υπάρξει "σύνδεση". Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έκανε πραγματικά για να πιαστούμε από αυτό και να πάρει ροή το παιχνίδι και να δει και τις αντιδράσεις μας.

Πάντως όσο περισσότερο διαβάζω, τόσο περισσότερο καταλήγω στο ότι ο Ikarionas μου φαίνεται απλά ένας επιθετικός παίκτης και όχι μαφιόζος. Απλά προσωπικά δεν συμφωνώ με την "σεναριακή" επιχειρηματολογία του. Περισσότερο με μπερδεύει, παρά με βοηθάει.

Ποιον εξυπηρετεί όμως η μεγάλη διασπορά τον ψήφων; Και το μεγάλο ερώτημα, υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει μαφιόζος σ'αυτό τον γύρο μπας και δούμε κινήσεις;;
Η μεγάλη διασπορά των ψήφων εξυπηρετεί τους πολίτες - σε μετέπειτα γύρους. Οι μαφιόζοι, τώρα που είμαστε πολλοί παίκτες ακόμη, έχουν την πολυτέλεια να μην αλληλοψηφιστούν. :) [/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Εγώ δεν κατηγόρησα ούτε Tzoum, ούτε Giamou. Είπα ότι βρήκα κάπως ύποπτη την ψήφο του Tzoum. Τον δε Giamou δεν τον ανέφερα ποτέ σε κατηγορία. Έχω άλλα πολύ πιο ύποπτα άτομα γι' αυτόν τον γύρο. Δεν νομίζω επίσης να κατηγορήθηκα από κάποιον απ' τους δύο, παρά μόνο εμμέσως από Giamou, ότι θα μπορούσα να είμαι μαζί με kleop ή άλλα άτομα που κατηγόρησα. Ο Tzoum δεν νομίζω να με ανέφερε σε κατηγορία. Οπότε πού βλέπεις ότι όλοι ψιλοκατηγορούμαστε; Συμφωνώ για τα χαζά post με το πόσο φοβάται ο ένας τον άλλο κλπ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι λέτε πολλά, χωρίς να λέτε τίποτα. Και δεν με πειράζουν τα σενάρια, απλώς πάμε να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι. Δεν είπες εσύ κάτι για τον Giamou όχι, είπε ο τζουμ, ο Giamou είπε για τον τζουμ, εσύ είπες για τον τζουμ. Γενικά λετε από κάτι ο ένας για τον άλλο, αλλά δεν λέτε και τίποτα συγκεκριμένο.

ps. Αν μπορείς να αποφεύγεις τα συνεχόμενα ποστ θα ήταν τέλειο. Υπάρχει το κουμπί επεξεργασία που βοηθάει πολύ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top