Σαφώς και το επιχείρημα με το nickname δεν είναι σοβαρό αλλά τί σοβαρό λόγο περιμένετε να έχει κάποιος την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει καμία πληροφορία; Έπρεπε να βρω έναν τρόπο να δικαιολογήσω την random ψήφο μου αλλά και για να κόψω αντιδράσεις. Για παράδειγμα, ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι ο πρώτος γύρος είναι πάντα random για τους περισσότερους παίκτες, μου φαίνεται πολύ ύποπτη η υποστήριξη του ultraviolence και η εστίαση/επίθεση στον τρόπο επιχειρηματολογίας μου. Λίγο πολύ όλοι με τον ίδιο τρόπο ψηφίζουν ή ψήφισαν. Μάλιστα κάποιοι απ' όσους εστίασαν στον δικό μου τρόπο ψήφου, ψήφισαν και οι ίδιοι με τον ίδιο τρόπο π.χ. η aegloswen τον tsarachaf. Μου φαίνεται περίεργο λοιπόν ότι τους φάνηκε περίεργος ο τρόπος ψήφου μου, όταν και εκείνοι έκαναν το ίδιο. Θα μπορούσε να σημαίνει αυτό ότι πέτυχα διάνα με τον ultraviolence και ότι οι 'συνεργάτες' του (aegloswen, kleop ή Σπυράκος) προσπαθούν να αποτρέψουν απ' το να βγει πρώτη γύρα κακός ρόλος;

Για να πω την αλήθεια πιο ύποπτοι μου φαίνονται οι τρεις εντός παρενθέσεως παρά ο ultraviolence. Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό που είπα, ότι δηλαδή βρίσκονται όλοι στην ίδια ομάδα και προσπαθούν να προστατέψουν το μέλος τους αλλά θα μπορούσε να συμβαίνει και το άλλο, ο ultraviolence να είναι αθώος και κάποιοι απ' όσους έπεσαν σε μένα, ιδιαίτερα προσπαθώντας να με παρουσιάσουν εμμέσως ως πληροφοριοδότη, γνωρίζοντας οι ίδιοι την αθωότητα του ultraviolence, ίσως να θέλουν να ρίξουν τη βαρύτητα επίτηδες σε έναν αθώο (τον ultraviolence), ώστε αν τελικά βγει στην ψηφοφορία και είναι αθώος, έπειτα να έχουν πάτημα να με κατηγορήσουν, μιας και είμαι και εγώ αθώος. Όλο αυτό το σενάριο (ίσως επιστημονικής φαντασίας, ίσως όχι) με κάνει να θέλω πλέον πολύ περισσότερο να ψηφίσω κάποιον απ' τους aegloswen, kleop και Σπυράκο, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη, που πήγε να με παρουσιάσει ως πληροφοριοδότης. Έστω ότι είμαι πληροφοριοδότης (μπορούν οι μαφιόζοι να με καρφώσουν, αν θέλουν), με αυτό που είπες, ήταν σαν να ήθελες να το δείξεις στους 'κακούς'. Δεν βοηθάς τους πολίτες. Ίσως να αλλάξω λοιπόν τις ψήφους μου στην πορεία, αν και θα ήθελα να δω αν ισχύει το πρώτο σενάριο για τον ultraviolence. Πιο πιθανό μου φαίνεται όμως να θέλουν να πέσουν οι μαφιόζοι σε δύο αθώους, παρά να υποστηρίζουν τόσο ανοικτά έναν ένοχο. Επειδή μάλιστα
ξέρουμε όλοι την γοητεία που ασκούν οι κακοί ρόλοι, και μιας και αρκετοί παίκτες ακόμη δεν έχουν μιλήσει καθόλου, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να υπάρχουν αρκετοί κακοί ρόλοι σε όσους έχουν ήδη μιλήσει ή μίλησαν απ' τους πρώτους (με μένα μέσα σ' αυτούς), καθώς η επιλογή του ρόλου τους ως μαφιόζοι είναι αρκετά δελεαστική και κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον για τους ίδιους, σε σχέση με όσους πήραν βαρετούς ρόλους π.χ. σαν τους πολίτες, τον δικηγόρο ή τον δήμαρχο, οι οποίοι σαφώς θα προτιμήσουν μπάνια στο Ποσείδι ή οπουδήποτε αλλού.