[2 βίντεο ή 1 βίντεο 2-σε-1 θα στείλω αύριο, διότι σήμερα δεν προλαβαίνω

]
Καλώς ήρθατε (βέβαια εσάς φωτογραφίες σας δείχνω) στις φυλακές μας. Είμαι ο D' Angelo, γνωστός και ως Μαύρος Θάνατος - φαντάζεστε γιατί. Χρόνια τώρα, από μικρό παιδί ακόμα είχα επαφές με την "άλλη μεριά"... Μόνος μου έμαθα τα μυστικά της μαντικής και της οραματικής και μόνος μου μαθαίνω ό,τι θέλω.
Δυστυχώς, οι καταστάσεις με ανάγκασαν να έρθω σε αυτή την πόλη, ανάθεμα κι αν ήξερα που πήγαινα. Ναι οκ στην αρχή ρε φίλε είχα και ησυχία και από όλα. Αλλά πρόσφατα ανασυντάχθηκαν οι δυνάμεις του κακού και ετοιμάζονται για να διαπράξουν και να κάνουν πραγματικότητα κάθε δολοφονικό τους όνειρο. Ίσως να είμαι εγώ το όνειρό τους αυτό για σήμερα, θα δείξει.
Τέλος πάντων, μάγκες θέλω τη βοήθειά σας. Πέρασε ο Ηλίας σήμερα απ' το σπίτι. Του έκανα ένα καφέ -καλά θα πω την αλήθεια, αντί για ζάχαρη βάλαμε λίγη crystal meth, έτσι για το καλό ρε παιδί μου. Ανήσυχος φάνηκε. Ντάξει λίγο χαζός μου φάνηκε αλλά σα να ήξερε ρε παιδί μου τι κάνει. Ήθελε δεν ήθελε με τάραξε «Με κυνηγάνε», είπε και συνέχισα εγώ «Ποιος;». «Με κυνηγάνε...» ξανά είπε. «Ναι ρε μαλάκα ποιος στο διάλο σε κυνηγάει;» του είπα. «Η E.D.A.» είπε ψιθυριστά και αμέσως ρώτησα «Τι στον π€0/\/τα είναι αυτό;». «Equipo de Asesinos, η μαφία που ήρθε στην πόλη μας... Ισπανοιταλική καταγωγή εξ' ου και το ισπανικό όνομα. Μεγάλη ιστορία...». Τα είπαμε για μερικές ωρίτσες αλλά καθώς έφευγε μου φάνηκε πως είδα μια γυναίκα με μακρύ σκούρο μωβ φόρεμα να τρέχει. Έμοιαζε στην Κλεοπάτρα αλλά δεν ήμουν και σίγουρος... Με ένα χαμόγελο ο Ηλίας μου είπε «Θα τα πούμε ξανά, σύντομα!» και εγώ του έγνεψα απλώς ναι. Όταν έφυγε άρχισα να αναρωτιέμαι «Βρε μπας και ήρθε εδώ να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα να δει αν ξέρω κάτι; Πω το μαλακισμένοο....». Χωρίς να χάνω χρόνο προσπάθησα να επικοινωνήσω με την άλλη μεριά αλλά αμέσως χτύπησε η πόρτα μου και έμαθα πως ο Ηλίας εξαφανίστηκε και σχεδόν κανείς δεν ξέρει πού πήγε. Το μόνο που ήξεραν είναι πως πριν φύγει ήρθε σε εμένα, οπότε γρήγορα κατάλαβα πως όλοι θα πέσουν πάνω μου. Έπρεπε να βιαστώ. Έπρεπε να μάθω. Τι ρόλο βαράει ο Ηλίας. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τις ψυχές του άλλου κόσμου αλλά μάταια. Με έπιασε πονοκέφαλος. Άνοιξα την εφημερίδα να διαβάσω τα νέα και είδα τη διαφήμιση του γραφείου σας. «Έχετε προβλήματα με τη δουλειά σας; Δε σας κάθεται το μωρό που γνωρίσατε στο μπαρ χθες; Αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη δυσκοιλιότητά σας; Έχετε φτάσει στο αμήν να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον άλλο κόσμο; Τότε η "Σβέλτος Επαναπροσδιορισμός ΑΕ" γνωστή και ως Σ.Ε. είναι εδώ να δώσει λύσεις στο άψε σβήσε. Βρείτε ξανά το δρόμο σας. Επαναπροσδιοριστείτε. Σβέλτα. Καλέστε στο 801 0 69 69 69. Γιατί ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι να επιτεθείς στο ίδιο το πρόβλημα.» Έτσι σας κάλεσα να με βοηθήσετε. Για αυτό λοιπόν σας ρωτάω:
Είναι ο ilieus συνασπισμένος με τους δολοφόνους/μαφιόζους/EDA ;;;
Βοηθήστε με ρε παίδες κι εγώ κάνω δώρο 45γρ κρακ