Σε παρόμοια φάση με τη Νεφέλη είμαι.
Ήμουν ανάμεσα σε : Σπυράκο, ΤζόνιΤραφ, Λιμπέρτους και Sommerfeld.
Οι πρώτοι 2 έχουν ελάχιστη παρουσία στο παιχνίδι , μπαινουν πετάνε κάτι που δε βοηθάει πουθενά και βγαίνουν. Ο Σπυράκος προφασίστηκε ότι είναι λόγω άγνοιας αλλά κρατώ τις προφυλάξεις μου.
Για τον Λιμπέρτους με προβληματίζει και μένα πάρα πολύ το ότι υποστηρίζει τόσο τη Μελ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο πάθος.
Για τον Sommerfeld για μένα 2 σενάρια ισχύουν είτε λόγω της απειρίας του θέλει να μιλάει αρκετά για να δείχνει ότι κάπως συνεισφέρει και να μην μπει στ γκρουπ των 4-5 που δεν λένε τίποτα ουσιαστικο είτε είναι μαφιόζος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά χωρίς να το καταφέρνει.

Εν τέλει ψηφίζω και γω
johnietraf γιατί θεωρώ πολύ ύποπτο το ότι δεν έχει πάρει καθόλου θέση μέσα στο παιχνίδι. Στέκεται ουδέτερος και δεν ψηφίζει κιόλας πράγμα που μου δημιουργεί την αίσθηση ότι θέλει να μείνει μακριά απο κατηγορίες και συζητήσεις.Νομίζω ένας κακός ρόλος κάτι τέτοιο θα προσπαθούσε κ αν όχι δεν προσφέρει και κάτι στο παιχνίδι.Οπότε προτίθεμαι να ψηφίσω αυτόν παρά να δώσω την ψήφο μου σε κάποιον ο οποίος προσπαθεί πραγματικά να βοηθήσει και να δώσει μια κατευθυντήρια γραμμή.