Έφυγαν ήδη οριστικά δύο πολύ δυνατοί παίκτες, η Melina και ο Τάσος97 και το ακομη χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε και να σκεφτούμε με σιγουριά το ποιόν ρόλο μπορεί να είχαν ή έστω σε ποια παραταξη άνηκαν, κενό σκέψεων...Ελπίζω όμως να υπάρχουν ακόμη παίκτες με ιδιαιτερους ρόλους που να ξερουν πως να τους χρησιμοποιησουν όπως έκανε εχθες ο δικηγορος, υπάρχουν ελπιδες ακομη για τους πολίτες αν και οι μαφιοζοι φαίνεται να είναι λίγο πιο καλα οργανωμένοι...Μερικοι σχολιασμοι σε προηγουμενα σχολια για να ξαναμπουμε λιγο σε φορμα...
γι'αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτούς τους παίκτες, οι οποίοι και ασφαλώς δεν θα καρφωθούν από τώρα.
Σώπα Ηλία μου 
Δεν διάβασες σωστό παλέρμο, συγγνώμη που στο λέω
αλλά έκανες μια καλή αρχή. Όσον αφορά την πρωτιά, πόσες φορές έχουν κρυφτεί άτομα πίσω από αυτήν την καραμέλα...
Κλέο, τις καλησπέρες μου
Πού βλέπετε όλοι σφαγές τέλος πάντων; 
Προς το παρόν όντως δεν είναι δυνατόν να έχεις σχηματίσει κάποια άποψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώτος γύρος είναι και απαραίτητα χαμένος. Πρόσεξε το αυτό.
Μίλα μας Τάσο μου, και εσύ στην "τύχη" ψήφισες...
Βιάζεσαι για τον χαμούλη εσύ; 
Χωρίς λοιπόν να έχω κι εγώ σχηματίσει καμία ακόμη άποψη, σχολίασα τα πιο σημαντικά για μένα ποστ για να ξεκινήσει σιγά σιγά η συζήτηση. Ας προσέξουμε καλά και αυτούς που δεν μίλησαν, γιατί οι μαφιόζοι θα χρειαστούν την νύχτα για να οργανωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιος από αυτούς που μίλησαν δεν ανήκει στην μαφία.
Δεν πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες έχουν κάποια βάση, θα ήταν όντως ανόητο να αποκαλυφθούν ήδη οι ρόλοι που ξέρουν κάτι. Αυτό είπα κι εγώ αλλά θα σου πω το σκεπτικό. Οι μαφιόζοι πρέπει να οργανωθούν, πρέπει να μιλήσουν με τον αρχηγό, να αποφασίσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν, ποιος θα είναι ο ήσυχος, αυτός που πάντα θα λείπει, αυτός που θα πάει με τα νερά των άλλων κλπ. Συνήθως δεν ρισκάρουν να μιλήσουν πριν πάρουν ''εντολή''. Αλλά φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θα μίλησαν εντελώς αθώα...
Το λοιπόν, λέω να ψηφίσω τώρα, γιατι δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να μπω αύριο.
Καταρχάς θα ξεκινήσω λέγοντας ότι, μετά και τα σημερινά γεγονότα, η Μελανια για μένα ήταν μαφιοζα. Για τους υπόλοιπους που συμπληρώνουν το team δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, αλλα η αλήθεια είναι πως έχω κάποιες υποψίες, τις οποίες δηλώνω ευθρασως ότι δεν ειμαι σε θέση να υποστηριξω και να αιτιολογησω στο 100%.
Τα άτομα που υποπτεύομαι περισσότερο τώρα ειναι η Drama με τις guest εμφανίσεις και τις μη επαρκώς αιτιολογημένες κατηγορίες, ο Sommerfeld που φάνηκε να πείθετε εύκολα από την αυθεντία της Μελανιας και την υποτιθέμενη "κόντρα" που δημιουργήθηκε μεταξύ μας και ο Libertus ή ο Καραντακοβ, περισσότερο από ένστικτο. Κλίνω όμως προς τον πρώτο.
Για την ώρα θα ψηφίσω τον SOMMERFELD αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξω την ψήφο μου αύριο.
Ζητω συγνώμη από την ΣΕ, αλλα δε μπορώ να επεξεργαστώ περαιτέρω το post.
Δεκτή η ψήφος σου! Σχετικά με το ένστικτο που αναφερεις καλό είναι να μην στηρίζεις ένα σωρό υποψιες μονάχα σε αυτό γιατί και για τον i_lie_us έριχνες τις κατηγοριες σου πιο πολύ λόγω ενστικτου αλλά τελικά εσύ ο ίδιος σε post σου αναρωτηθηκες εάν τα έκανες μαντάρα στον πρωτο γύρο...
Ομολογώ ότι σε θεωρούσα ύποπτο μέχρι εχθές(εξου και οι ψηφοι μου) αλλά λόγω των συμβάντων που έγιναν(η ξαφνική ακυρωση μιας ψηφου εναντιον σου και ο μηδενισμος των ψηφων του Τάσου) το αφήνω προς το παρόν...Θέλω όμως να απαντήσω στις υποψιες σου...
PieMaker και εγώ βλέπω συνέχεια μια προσπάθεια απο πολλούς να φανεί η Melania μαφιόζα στηριζομενοι αποκλειστικα και μονο στην σκέψη ότι <<πρέπει να ήταν μαφιοζα που εκανε λαθος κάρφωμα γιατι αποκλειεται να καταλαβαν ότι ήταν επιθεωρητης ή πληροφοριοδοτης>>...Στα τελευταία posts της δεν ξέρω κατα ποσο τελικά έριξε αιχμές στους μαφιόζους αλλά νομιζω μερικά "αθωα" υπονοουμενα που περασαν στο ντουκου τα πεταξε...Αλλά φοβάμαι ότι μάλλον κατηγορησε και μερικα λαθος άτομα ίσως για να χαμηλώσει λιγο τους τόνους των προηγουμενων posts της....Πώς μπορώ να το ξέρω αυτό?? Να τα πιθανα ενδεχομενα....
1) Είμαι πολίτης, δεν ξέρω ποιον να ψηφισω και στηριζομαι στο απλό ένστικτό (που χρησιμοποιείς και εσύ)
2) Είχα μια κάρτα Πυθιας την καταλληλη στιγμή
3) Είμαι μαφιοζος και πάω να θολώσω τα νερά(μιας ούτως ή άλλως τελειωμενης υποθεσης)
4) Είμαι ο ντεντεκτιβ και είχα μάθει τον ρόλο της πριν την φανε
5) Είμαι το μέντιουμ και μπορουσα να ξέρω τον ρόλο του i_lie_us και οτι οι υπαινιγμοι της Melina ειχαν πραγματι μια βαση
6)Είμαι πληροφοριοδοτης και ξέρω ένα συγκεκριμενο nick
Απο όλα αυτα τα ενδεχομενα εσύ κατέληξες αμέσως ότι είμαι μαφιοζος αποκλειοντας καθε άλλη πιθανοτητα, προσεχε γιατι αυτος δεν ειναι και πολύ σιγουρος τροπος για να ριχνεις ψηφο...Υποπτευομαι και εγώ την Drama γιατί όντως πολλά έχει ισχυριστει, δυο ψηφους εριξε μεχρι τωρα και κατα τα άλλα ουτε ενα επιχειρημα...Και PieMaker το οτι "απειλησε" ότι θα παρακολουθει στενα όσους ψηφισαν Τασο, ανεφερε συστηματικα διαφορα ονοματα κλπ δεν θα μπορουσε να περασει απαρατηρητο...Πέταγε υπονοουμενα με emoticons ότι κάποιοι μπορει να έχουν μιλησει ήδη(και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται), απο την αρχη έδειχνε να έχει μια συγκεκριμενη σταση και τελικα, πέταξε και ένα post για τον ηλια στο οποιο τονιζει περαν πασης αμφιβολιας οτι ο ηλιας ηταν αθωος...Δηλαδή ένας μαφιοζος δεν θα μπορουσε να μυγιαστει απο αυτες τις δηλωσεις??....Σίγουρα πολυ γρήγορη και ισως και προχειρη ενεργεια αλλά όλα δεν είναι δυνατά??... Εσύ έριξες ψηφο στον i_lie_us λόγω ενος τυχαιου σχολιου στην αρχη αρχη του παιχνιδιου, αυτές οι "σποντιτσες" τωρα θεωρουνται αναξιες λογου??....
Τι γίνεται βρε παιδιά; Νωρίς άρχισαν οι σφαγές.
Άντε καλό μας παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε!
Γεια σαςςςς ^^^
Βλέπω ήδη έχουν αρχίσει σφαγές

εγω πρώτη φορά παίζω εδώ . Συνήθως παίζω live .
Δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμη. Ολα ρανδομιες μου φαίνονται . Όταν γυρίσω από δουλεια θα τα επεξεργαστω περισσότερο .
Το σχολιασαν και άλλοι(για την Drama, η Emilouko βλεπω περασε εντελως στα ντουκου), ποιές σφαγές πρόλαβαν βρε παιδια να δουν στην αρχη του παιχνιδιου όταν ειχαν πεσει απλα δυο ψηφοι στην τυχη, μερικα σπαμ, δυο τρεις καλημερες καλησπερες ισα για να αρχισει η ροη του παιχνιδιου??...
α) Δεν έριξα την ψήφο για να περάσω απαρατήρητη, αλλά επειδή θεώρησα τον Τάσο περισσότερο ύποπτο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νομίζω έχω αυτό το δικαίωμα.

β) Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι μετά από δύο χρόνια πως έπαιζε τότε, απλά κρίνω με αυτά που βλέπω τώρα. Πάντα (αν θυμάσαι) ήμουν ήσυχη και μη-φαν των σεντονιών, έλεγα αυτά που θεωρούσα απαραίτητα. Και ναι, μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι ο Τάσος ύποπτος. Το είπα και το μεσημέρι.
Γιατί τόσο υποστηρικτής του Τάσου; Πως γίνεται να είσαι σίγουρος;

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, πραγματικά. Κάτι τέτοιο δικαιολογείται στην περίπτωση που ξέρετε ο ένας τον ρόλο του άλλου και αλληλουποστηρίζεστε.
Έριξε ψήφο στον πρωτο γυρο επειδή θεωρησε τον Τάσο υποπτο αλλά δεν μας εξηγει τον λόγο που τον θεωρει ύποπτο, το μονο που κάνει είναι να πετάει απλά το μπαλάκι στους υπολοιπους που ήθελαν τον Τασο στο παιχνιδι...Το ότι όντως δημιουργηθηκε ενα κυμα για να μην βγει ο Τασος ειναι αληθεια(και επιβεβαιωθηκε αυτο με τον μηδενισμο των ψηφων του εχθες), αυτο δεν σημαινει οτι ντε και καλα ηταν μαφιοζος...
Ευχαριστώ Σπύρο μου για την ψήφο σου!

Εξάλλου πρώτος γύρος είναι και δεν μπορεί να σχηματίσει κανείς άποψη (πέρα από τους μαφιόζους). Θα ψηφίσω κι εγώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ αργότερα. Ζητώ συγγνώμη προς την ΣΕ, αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω χρώμα κτλ.

ΨΗΦΙΖΩ ΤΑΣΟΣ97, γιατί τον βλέπω πολύ ενεργό και ενθουσιασμένο κι αυτό τον κάνει ένοχο στα μάτια μου..μπορεί να κάνω λάθος, θα δείξει στην πορεία.
Αυτη η χιλιοποιημενη "καραμελα" του <<μπορει να κανω και λαθος>> ειναι το κατι άλλο...Ο Τάσος(όπως τα είχε ψιλοψαλει και σε εμενα)μπορει και να ηταν οντως ενθουσιασμενος λογω του καινουργιου palermo και όσον αφορά την περιφημη δραστηριοτητα του αυτή όπως παρατηρησαμε έπεσε στην διαρκεια του δευτερου γυρου....Άλλωστε θα περίμενες οι μαφιοζοι να πηγαινουν πιο πολυ με τα νερα των πολιτων και να μην δινουν πολλες πολλές αφορμες ψηφιζοντας πχ πρωτοι...
Εγώ πάντως στα posts της Drama διακρινω μια κάποια προχειροτητα και αποφυγη στο να δωσει περισσοτερες εξηγησεις στους υπολοιπους...Κάνει όντως διαφορες guests εμφανισεις σχολιαζοντας διχως ομως να λεει κατι ουσιαστικο(όπως και άλλα μελη πχ johny), συμμετεχοντας μα διχως να δινει τροφη για σκεψη στην ολη υποθεση, συμμετεχοντας σε κυμα κατα του τασου διχως να μας δινει καμια ιδιαιτερη αιτιολογια...Ψηφιζω
Drama Prinzessin επειδή αυτή η ουδετεροτητα και η ταση της να μην λεει κατι χρησιμο με κανουν να την υποπτευομαι...