Κρίμα που έφυγε έτσι στα γρηγορα η Melania, έδειχνε όντως δυνατή παίκτρια, προσωπικά βέβαια με προβληματιζε η όλη εμμονή που είχε(και το προανεφερα σε άλλο μου ποστ) με τον i_lie_us και την λεγομενη "αθωοτητα¨" του (<<ρε παιδιά, ο ηλιας ειναι αθωος>>...<<ακομη πιστευεις οτι διωξαμε εναν μαφιοζο>> κλπ), κάτι προσπαθούσε να μας περάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και μάλλον την φαγανε με συντοπτικες διαδικασιες...Δεν πιστεύω να ήταν μαφιόζος, σιγά μην έχαναν έτσι εύκολα ένα τόσο εμπειρο μέλος,
κάτι θα γνωριζε(πχ με καποια κάρτα), το έκανε φανερό στα posts της με το υφος της και οι άλλοι απλά την καταλαβαν....Δύσκολα τα πράγματα, αλλά ευτυχως προλαβε να ριξει σποντες σε μερικους μερικους και να γραψει μερικά χρησιμα σεντονια, ισως σε καποια γραμμη(αν προσεξουμε)να μας κλεινει διακριτικα το ματι....Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήξερε πάρα πολλά....
Εγώ είμαι βεβαιος ότι
μερικοι έχουν εκμεταλευτει τον i_lie_us ως εξιλαστηριο θυμα άλλοι για να τον βγαλουν ως μαφιοζο και να καλυψουν τους εαυτους του και άλλοι για να τον υποστηριξουν και να φανουν ως "πολιτες"(η Melina??)...
Λοιπόν, σκεφτομουν να ριξω ψηφο στον thomas λόγω μιας δηλωσης του αλλα προς το παρον το αφηνω κατα μερος...Ρίχνω ψήφο στον
PieMaker γιατι θεωρω ότι ο τρόπος με τον οποιο αντιδρα στο μελος i_lie_us, η αλλαγη της ψηφου του στο παρα πεντε για να σιγουρεψει την αποχωρη του ηλια, η κοντρα του με την Melina, η μανια του με τον Τασο και ο τρόπος με τον οποιον τον υποστηριζει εμμεσα, η πολύ γρηγορη και αποτομη ψηφος του στον thomas προτου δει άλλες αντιδρασεις μελων-τωρα ειδικα- μου φαινονται κατι παραπανω απο υποπτα...